Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 2006-07
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Anaz
Πως πήγε με την Αελ η ομαδα?Δυστηχως δεν μπορεσα να το δω.
Πεν,Μουλα πηγαν καλυτερα?
Ο Στακ πηρε καθολου προσπάθειες?
Παντως τα στατιστικα του Ακερ ηταν απιστευτα! 14 ποντοι,7 ασσιστ,5 ριμπαουντ,4 ταπες κ 1 μολις λαθος!! Επιβεβαιωνει αυτα που βλεπαμε κ στα φιλικα κ που ειδαμε κ με τον Παο οτι ειναι all around παιχτης που μπορει να κανει τα παντα κ καλα!(το ποσο καλα θα το κρινουμε με τον καιρο βεβαια..)Επαιξε καθολου ασσος??

Τα στατιστικά του αγωνα

Αντε ξεκινησαμε με το δεξι,καλη χρονια να'χουμε απο'δω κ στο εξης..
jokey
Για τον Άκερ, φαλινεται ότι πολύ καλός και ταλαντούχος παίχτης αλά το ότι είναι άπειρος κάνει μπαμ από μακριά. Χτες όποτε η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 7-8 πόντους για την ΑΕΛ, έπερνε τη μπάλα και πήγαινε να κάνει μόνος του τη (τραβηγμένη) προσπάθεια χωρίς ούτε μια πάσα. Έπαιξε και λίγο πλέι, ακόμα και με Μούλα μέσα.
thrylos7
QUOTE
Παντως τα στατιστικα του Ακερ ηταν απιστευτα! 14 ποντοι,7 ασσιστ,5 ριμπαουντ,4 ταπες κ 1 μολις λαθος!! Επιβεβαιωνει

ότι φέρνει σε Πάρκερ... χαρακτηριστικά νούμερα Πάρκερ(οι τάπες ξεφεύγουν κιόλας!)

Απ' ότι διάβασα, όταν έπαιξε στο 1, ήταν καλύτερα για την ομάδα.
Πεν και Μούλα(πάλι διάβασα) ότι έπαιξαν αρκετό διάστημα μαζί.

Καλή η νίκη, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να μην προβληματιζόμαστε για το γεγονός ότι μας κόντραρε η ΑΕΛ σχεδόν μέχρι τέλους.
reignman
μπα δε πρεπει να προβληματιζομαστε φιλε θρυλε7... γιατι η αελ μας κοντραρε οσο δε σταματουσε να αστοχει σε τριποντα.. πραγμα που καθοδηγηται απο την τυχη. μωλις η τυχη τους τελειωσε συναντησαν τη μοιρα τους.
επισης εμεις θελουμε καμποσο καιρο να δεσουμε σαν ομαδα γιατι ηρθαν πολλοι καινουριοι παιχτες.

p.s οι ομαδες του Γκερσον (βλεπε μακαμπι) φορμαριζονται λιγο πριν τα μεσα τις σεζον θυμηθητε το.
thrylos7
QUOTE
η αελ μας κοντραρε οσο δε σταματουσε να αστοχει σε τριποντα.. πραγμα που καθοδηγηται απο την τυχη

Πράγμα που σημαίνει ότι εμείς το επιτρέψαμε όμως...

Εντάξει, υπάρχουν και μεγαλύτερα προβλήματα που με απασχολούν, αλλά επειδή έχω δει την ΑΕΛ φέτος και μου φάνηκε αρκετά αδύναμη(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει καταφέρει να βελτιωθεί) με ανησυχεί κάπως η (σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη, όπως λες) κατάσταση της ομάδας, ή καλύτερα, δε με αφήνει ικανοποιημένο.

QUOTE
p.s οι ομαδες του Γκερσον (βλεπε μακαμπι) φορμαριζονται λιγο πριν τα μεσα τις σεζον θυμηθητε το.

Πράγματι...
sihainas
Και πέρσυ η ομάδα που ήταν νέα με το ζόρι κέρδιζε στην αρχή... και φέτος νέα ομάδα είναι θέλουν χρόνο για να δεθούν... πάντως... το ότι ήταν πολύ τυχερή η ΑΕΛ ήταν... αλλά τα περισσότερα τρίποντά τους ήταν εντελώς αμαρκάριστα οπότε φταίει και ο Ολυμπιακός...
womanplayer
Μασιγιάουσκας: Είμαι ερωτευμένος με την Ελλάδα

14/10/2006 18:46

Μασιγιάουσας ο... Έλληνας! Βάσει λογικής οι πρώτες του εντυπώσεις από την χώρα μας και τον Ολυμπιακό θα έπρεπε να είναι τραυματικές, καθώς λίγα 24ωρα από την ένταξή του στην προετοιμασία της νέας του ομάδας υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα. Ωστόσο, ο Άρβιντας Μασιγιάουσκας δηλώνει κατενθουσιασμένος με όσα συνάντησε και εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμη και να γίνει... μόνιμος κάτοικος Βουλιαγμένης!


Ο Λιθουανός γκαρντ παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», καθήμενος στον αναπαυτικό του καναπέ... «Ίσως πάρω κάποτε ένα σπίτι στην περιοχή», είπε λίγο πριν ο δημοσιογράφος πατήσει το record στο κασετοφωνάκι του.

Αναλυτικά αυτούσιο το περιεχόμενο όλων όσων δήλωσε ο «Μάτσας», έχει ως εξής...

Πώς να σε αποκαλώ;

«Μάτσα, Μάτσε, όπως θέλεις. Με το κανονικό μου όνομα με φωνάζουν πια μόνο οι γονείς μου».

Πού μεγάλωσες;

«Γεννήθηκα κοντά στη θάλασσα, σε λιμάνι. Ο Πειραιάς όμως είναι εκατό φορές πιο όμορφος».

Πότε έπιασες πρώτη φορά μπάλα;

«Στα επτά μου χρόνια».

Ζεις δηλαδή το παιδικό σου όνειρο;

«Το ήθελα πάρα πολύ, αλλά οι γονείς μου δεν συμφωνούσαν και ήθελαν να μάθω ένα άλλο επάγγελμα, επειδή έλεγαν ότι με το μπάσκετ δεν θα μπορώ να τα βγάλω πέρα στη ζωή μου. Ήταν δύσκολες τότε οι εποχές στη Λιθουανία».

Γιατί πιστεύεις ότι τα κατάφερες; Τι διαφορετικό έκανες από τα άλλα παιδιά που ξεκινήσατε μαζί, αλλά εκείνα δεν μπόρεσαν να διακριθούν;

«Αγαπώ πολύ το μπάσκετ και δουλεύω σκληρά. Προσπαθώ να αποφεύγω να σκέφτομαι ότι είμαι τόσο μεγάλος όσο λένε μερικοί, θέλω απλώς να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται».

Φαντάζομαι ότι και άλλοι δούλεψαν σκληρά, αλλά δεν τα κατάφεραν. Πού κρύβεται η δύναμη που κάνει κάποιον να ξεχωρίζει, στο μυαλό, στην ψυχή, στα πόδια;

«Νομίζω, σε όλη την προσωπικότητά σου. Πρέπει να γυμνάζεσαι, να τρως προσεκτικά, να ζεις ήρεμα, να είσαι σωστός άνθρωπος, να έχεις φίλους, να μη σκέφτεσαι συνέχεια μόνο ένα πράγμα, να μη σκέφτεσαι ας πούμε μόνο τα λεφτά».

Με βάση τα χρήματα, όμως, δεν αποφασίζεις αν θα πας σε μια ομάδα;

«Αν πω ότι δεν με νοιάζουν τα χρήματα, θα πω ψέματα. Δεν δίνω όμως σημασία μόνο στα χρήματα. Δεν πήγα για τα χρήματα στο ΝΒΑ ούτε έφυγα για τα χρήματα. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Έτσι κι αλλιώς, τα χρήματα που βγάζω από αυτή τη δουλειά φθάνουν για να αγοράσω ό,τι χρειάζομαι, δεν στερούμαι τίποτα».

Ένας παίκτης, με βάση τα χρήματα δεν αποφασίζει αν θα παίξει στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό;

«Κοιτάζει και τι στόχους έχουν οι ομάδες, ποιοι είναι οι προπονητές, ποιοι άλλοι παίκτες είναι στην ομάδα, τι κλίμα υπάρχει. Και τι σημασία δίνει σ' εσένα, εκείνη την εποχή, η ομάδα. Θα παίξεις περισσότερο, θα πάρεις τίτλους;».

Ποια ομάδα τα καταφέρνει, έχεις βγάλει συμπέρασμα;

«Αυτή που είναι πραγματική ομάδα. Γιατί μονάδες υπάρχουν, σημασία έχει να δουλεύουν όλοι μαζί και να έχουν καλό προπονητή».

Να μιλήσουμε για τον τραυματισμό σου;

«Πάντα είχα τραυματισμούς, απλώς ήταν μικροί και δεν είχα αναγκαστεί να σταματήσω. Αυτή είναι η πρώτη φορά που σταματάω το μπάσκετ...»

Τι έγινε λοιπόν σε εκείνο τον μοιραίο φιλικό;

«Έτρεχα κανονικά και ξαφνικά άκουσα ένα θόρυβο και ένιωσα σαν κάτι να έσπασε μέσα στο πόδι μου. Έπεσα κάτω. Αμέσως κατάλαβα ότι τραυματίστηκα σοβαρά».

Ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη;

«Ότι δεν θα παίζω για μήνες. Θύμωσα πολύ, είναι πολύ δύσκολο να δεχθείς ότι δεν μπορείς να παίξεις».

Πονούσες πολύ;

«Είναι ο πόνος, είναι οι εγχειρήσεις, αλλά το πιο σημαντικό είναι το ψυχολογικό. Σκέφτεσαι ότι βγαίνεις εκτός, φοβάσαι... πώς θα σε κοιτάζουν πλέον οι άλλοι, θα είναι δύσκολο να ξεκινήσεις ξανά».

Πάει καλά τώρα η θεραπεία;

«Αμέσως μου έκαναν εγχείρηση, μου έβαλαν γύψο για δύο εβδομάδες, μετά μπήκε αυτό το πλαστικό στήριγμα, το οποίο βγάζω αυτές τις ημέρες. Μετά θα αρχίσω να πατάω το πόδι μου, να κάνω μερικές ασκήσεις ώστε να επανέλθω σιγά σιγά. Ήδη έχω αρχίσει ασκήσεις για τα χέρια και την κοιλιά».

Πηγαίνεις πάντως και παρακολουθείς τους αγώνες από τον πάγκο.

«Πηγαίνω. Για μένα που κάθομαι όλη μέρα στο σπίτι χωρίς να κάνω τίποτα οι αγώνες, έστω και από τον πάγκο, είναι το πιο ωραίο πράγμα. Είσαι μαζί με τους άλλους, τους υποστηρίζεις, βλέπεις πώς παίζουν».

Τι είχες ακούσει για την Ελλάδα προτού έρθεις;

«Στους Ολυμπιακούς είχα περάσει σχεδόν ένα μήνα εδώ. Ήξερα την πόλη. Και είχα ακούσει καλά λόγια από κάποιους που είχαν έρθει».

Όταν ο Γιαννάκης, ο Γκάλης και τα άλλα παιδιά πήραν το Πανευρωπαϊκό ήσουν 7-8 χρόνων;

«Ναι, αλλά παρακολουθούσα από τότε. Θυμάμαι ότι οι Έλληνες παίκτες έκλαιγαν μετά τους αγώνες».

Τα κλάματα του Γιαννάκη θυμάσαι;

«Ναι, θυμάμαι τα κλάματά του. Τους θαύμαζα, ήταν μυθικά πρόσωπα για μένα».

Τι είναι πιο σημαντικό για έναν παίκτη, μια διάκριση με την εθνική ομάδα ή με ένα σύλλογο;

«Είναι σαν δύο διαφορετικές ζωές. Τους παίκτες της εθνικής ομάδας τούς συναντάς μόνο λίγες μέρες κάθε χρόνο. Κερδίζεις, χάνεις και μετά χωρίζεις και δεν τους ξανασυναντάς. Η δική σου ομάδα όμως, για ένα - δύο χρόνια, όσο έχεις υπογράψει συμβόλαιο είναι σαν την οικογένειά σου. Οι συμπαίκτες σου είναι μέρος της ζωής σου, τους υποστηρίζεις, σε νοιάζουν περισσότερο».

Η Εθνική Λιθουανίας δεν τα πήγε και τόσο καλά στην Ιαπωνία;

«Ναι, δεν τα πήγαμε καλά».

Δεν βλέπω να έχεις όρεξη να μιλήσουμε για την Εθνική σου;

«Ναι, δεν θέλω να μιλήσω. Τους είπα ότι σταματάω. Δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για τον τραυματισμό μου. Δεν έχει νόημα να παίζεις για κάποιους που δεν νοιάζονται για σένα».

Δηλαδή, τέλος για σένα η Εθνική Λιθουανίας;

«Δεν θέλω να ανήκω σε αυτή την Εθνική. Δεν θέλω να παίξω, δεν μπορώ άλλωστε. Ίσως, όταν γίνω εντελώς καλά και περάσουν κάποια χρόνια, μπορεί να αλλάξω άποψη και να θέλω να παίξω. Αρκεί να έχει αλλάξει και η κατάσταση στην Εθνική μας. Τώρα δεν το σκέφτομαι».

Συγγνώμη που επιμένω. Τι ήθελες δηλαδή να κάνουν;

«Να κάνουν ένα τηλεφώνημα. Να ρωτήσουν πώς είμαι. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, άνοιξε η πόρτα και είδα τον κ. Κόκκαλη και τους κ.κ. Αγγελόπουλους. Είχαν έρθει να με δουν. Για μένα ήταν μεγάλη χαρά ότι αυτοί οι άνθρωποι έδωσαν σημασία σε έναν τραυματισμένο παίκτη, ότι νοιάστηκαν».

Τι όνειρα κάνεις τώρα;

«Το σημαντικότερο είναι να μη χάσω τους επόμενους αγώνες, τον Φεβρουάριο. Δεν σκέφτομαι πια μακρινά πράγματα, θέλω να μπω ξανά στο γήπεδο, να έχω καλές σχέσεις με τους άλλους παίκτες και να δώσω όσα περισσότερα μπορώ».

Στον Θεό πιστεύεις;

«Ναι, αλλά δεν πηγαίνω στις εκκλησίες να προσεύχομαι, δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό».

«Χάρηκα όταν η Εθνική σας νίκησε τους Αμερικανούς».

Το πέρασμά σου από το ΝΒΑ ήταν πολύ σύντομο.

«Ναι, μικρός ονειρευόμουν να μπω στο ΝΒΑ, όταν το έζησα, άλλαξα γνώμη. Δεν πέρασα καλά στην Αμερική. Και δεν νομίζω ότι φταίω μόνο εγώ. Οι Αμερικανοί έχουν υπεροπτική συμπεριφορά».

Χάρηκες δηλαδή που έχασαν από τους Έλληνες στην Ιαπωνία;

«Χάρηκα. Ήταν υπεροπτική ομάδα, θεωρούσε δεδομένο ότι θα πάρει το Κύπελλο. Δεν με ενδιέφερε ποια ομάδα θα κερδίσει, αλλά όλοι θέλαμε να μην κερδίσει η Αμερική».

Είχατε στήσει δηλαδή αντιαμερικανική εξέδρα;

«Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι παίκτες που παίζαμε στην Ιαπωνία ήμασταν με τους αντιπάλους της Αμερικής. Δεν μας άρεσε που έλεγαν ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο και ότι θα πάρουν τον τελικό και έχασαν από την Ελλάδα πριν από τον τελικό».

"Είμαι ερωτευμένος με την Ελλάδα"

Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, ξέρεις αν θα έχεις ένα καλό παιχνίδι;

«Δεν είναι πάντα εύκολο να το μαντέψω. Προσπαθώ πάντως να προετοιμάσω τον εαυτό μου. Το βράδυ πριν από τον αγώνα και την ημέρα του αγώνα, τρώω προσεκτικά, δεν θέλω να επικοινωνώ πολύ με φίλους, είμαι πιο συντηρητικός, θέλω να συγκεντρωθώ σε αυτό που θα συμβεί».

Είναι δύσκολο να είσαι μια μηχανή που παράγει καλάθια.

«Δεν νιώθω έτσι. Για μένα το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι. Και όταν δεν είναι, όταν δηλαδή συμβαίνει κάτι κακό, σκέφτομαι ότι είμαι πολύ τυχερός που μπορώ να παίζω μπάσκετ».

Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση ποια είναι; Ένα καλό σουτ, μια τάπα, ένα μαρκάρισμα;

«Το καλύτερο είναι όταν βάζω τρίποντο. Μου δίνει μεγάλη χαρά».

Όταν κάνεις ένα σουτ, ξέρεις εάν θα μπει μέσα;

«Όταν απομακρύνεται η μπάλα από τα χέρια, περίπου στο 80% των περιπτώσεων ξέρω αν θα σκοράρω ή όχι. Το μαντεύω».

Η εξέδρα παίζει ρόλο; Οι φίλαθλοι, τα συνθήματα, σε επηρεάζουν;

«Είναι ωραίο να βλέπεις φιλάθλους να φωνάζουν, να βλέπεις ότι τους ενδιαφέρει ο αγώνας και όταν χάνουμε και όταν κερδίζουμε. Όχι όπως γίνεται στην Αμερική, που κάθονται, τρώνε χάμπουργκερ, πίνουν κόκα-κόλα και είναι σαν να μην τους νοιάζει ο αγώνας. Έχουν ακουστεί πολλά για τους Έλληνες φιλάθλους. Μερικοί στη Λιθουανία φοβούνται να έρθουν εδώ γι' αυτό το πάθος που υπάρχει στην εξέδρα. Εμένα μου αρέσει να υπάρχει πάθος. Είμαι ερωτευμένος με την Ελλάδα, μου αρέσει ο Πειραιάς. Δεν θέλω βεβαίως να γίνονται επεισόδια».

Είσαι ερωτευμένος γιατί μας ξέρεις καλά ή γιατί δεν μας ξέρεις καλά;

«Δεν σας ξέρω καλά. Δεν έχω πάει ακόμη στα μπουζούκια. Μου λένε ότι χορεύετε πάνω στα τραπέζια και πετάτε λουλούδια. Θέλω να το δω αυτό».

Τα παιδιά σου θέλεις να γίνουν αθλητές;

«Άμα αποκτήσω ένα αγόρι, θα ήθελα να γίνει μπασκετμπολίστας, πρωταθλητής, άμα είναι κορίτσι μάλλον όχι».

Υπάρχει κάτι άλλο που σου αρέσει εκτός από το μπάσκετ;

«Δεν έχω στη ζωή μου κάτι πιο σημαντικό από το μπάσκετ. Αυτό σκέφτομαι. Και δεν μένει πολύς χρόνος, περίπου 12 χρόνια έχω μέχρι να τελειώσει η καριέρα μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει μετά. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι».





apo site sportime.gr
rchos
μολις ανακαλυψα οτι το παιχνιδι ολυμπιακος-πανεληνιος δεν εχει τηλεοπτικη καλυψη! 68.gif 68.gif
αντιθετα θα δειξουν το αιγαλεο-αελ.αρα το παιχνιδι του σεφ δεν θα το δει κανεις αφου ειναι κεκλεισμενων!λιγος προγραμματισμος ρε παιδια! 68.gif
Anaz
Ειχαν κανει κ περσι την ιδια βλακεια!Αν θυμαμαι καλα με τον Πανιωνιο! 68.gif

Υ.Γ:Ειναι πολυ πιο ευχρηστο αντι να κανετε ποστ σεντονια με copy paste ολη την συνεντευξη,να βαζετε ενα link. wink.gif
apkat
Ο Ματσε 26 χρονων δεν ειναι? Πως εχει αλλα δωδεκα χρονια καριερα?

Απο την Ταου θα λειπει μαλλον και ο Φαγιαρδο..
apkat
Το ματζικ στις 7 θα δειξει ευτυχως το παιχνιδι..
Anaz
Το ματσακι το σημερινο επρεπε να το'χαμε καθαρισει απο πολυ νωριτερα!Πολλα λαθη στην αμυνα ομως που με ψιλοπροβληματισαν..
Χαιρομαι που βλεπω τον Μουλα να δενει κ να παιρνει τα πανω του σιγα σιγα,δεν χαιρομαι απ'την αλλη που δεν βλεπω το ιδιο με τον Πεν..
Ο Ακερ κ παλι παρα πολυ καλος,νομιζω θα παιξει καταλυτικο ρολο φετος στον Ολυμπιακο!Εγω παντως ηδη του'χω μια αδυναμια!Μ'αρεσει παρα πολυ το απιστευτα μπασκετικο στυλ του,εκτος βεβαια απ'την μεγαλη του προσφορα σε ολους τους τομεις!Χαρη στην αθλητικοτητα του τα καταφερνει αρκετα καλα μαλιστα και στην αμυνα,κ βγαζει κ καποιες αρκετα θεαματικες φασεις!!
Μ'αρεσε που ειδα επιτελους τον Στακ να παιρνει προσπαθειες κ να κανει μερικα απο αυτα που μπορει κ περιμενα οταν τον πηραμε!
Ανεβασμενος κ ο Βασιλο,πηρε αρκετο χρονο κ του πηγε κ το παιχνιδι,αν κ εχασε καποια 3ποντα που συνηθως βαζει!
Αυτοι οι 4 καθαρισαν το ματς σημερα!
rchos
μεχρι στιγμης την ομαδα την τραβανε οι βασιλοπουλος και ακερ!οταν βρισκονται αυτοι οι δυο μεσα στο παρκε ταυτοχρονα η ομαδα σφιγγει αμυντικα πολυ και γινεται και αρκετα γρηγορη και θεαματικη στην επιθεση!γενικα ειναι και οι δυο παιχτες που μπορει να μην σου βαζουν 20 ποντους το ματς αλλα θα δινουν αλλο αερα στην ομαδα και βοηθουν παντου!ειναι και οι δυο all around παιχτες!προσφερουν σε πολλες στατιστικες κατηγοριες(οπως και σημερα)!σημερα τραβηξαν και το σκοραρισμα!ειδικα για τον βασιλοπουλο χαιρομαι πολυ!οσο περναει ο καιρος ολο και περισσοτερο πιστευω οτι θα ειναι η χρονια του φετος!θα γινει η εκρηξη που περιμενουμε με αυτον!φαινεται απο το βλεμα του ακομη οτι ειναι πολυ πιο σιγουρος για τον εαυτο του!οταν ξεψαρωσει τελειως και ο ακερ θα κανουν μεγαλα πραγματα μαζι πιστευω!
θετικο σημερα και η βοηθεια του μουλα!σιγα σιγα δενει και αυτος με την ομαδα!ενταξει ο ντομερκαντ δεν ηταν τοσο καλος σημερα αλλα δεν χρειαστηκε κιολας αφου ακερ,βασιλοπουλος ηταν ολα τα λεφτα και δεν πηρε πολλες προσπαθειες!ο πεν ακομη δεν εχει προσαρμοστει και πρεπει να περιμενουμε και αλλο!επισης πολυ θετικος και ο στακ σημερα!ζιζιτς οχι σε καλη μερα!μπαρλος,μπουρουσης(4 φαουλ σε λιγο χρονο),παπαμακαριος,χαρισης επαιξαν λιγο.
apkat
Η ομαδα φαινεται οτι θελει ακομα πολυ δουλεια.. Ο πεν εξακολουθει να ειναι εκτος κλιματος και
αυτο νομιζω τραβαει ολη την ομαδα κατω αφου οπως και να χει στον σχεδιασμο ειναι ο βασικος
πλει-μεικερ..

Νομιζω οτι τελικα θα την χασει την θεση απ τον Μουλα που φαινεται να δενει γρηγορα στην ομαδα..
Επισης προβληματιζομαι για το μηπως πρεπει να μεινει ενας εκ των Στακ Ζιζιτς μονο για ευρωλιγκα μετα την επιστροφη του Ματσε γιατι ο Μουλα νομιζω θα ναι απαραιτητος..

Θετικη η απωλεια βαθμου απο Παο καθως νομιζω ουι οι δυο ομαδες θα κανουν ελαχιστες ηττες φετος και αυτες θα ειναι καθοριστικες για την καταληψη της πρωτης θεσης..
jokey
Τα χω πάρει ήδη με τον ταβερνιάρη που:
1. μου έφερε τον Πεν
2. δεν έχει δουλέψει καθόλου την ομάδα στην άμυνα και
3. δεν χρησιμοποιεί τον Παπαμακάριο
Και τα δύο πρώτα είναι πράγματα που δεν αλλάζουν τώρα.
Anaz
QUOTE
Θετικη η απωλεια βαθμου απο Παο καθως νομιζω οτι οι δυο ομαδες θα κανουν ελαχιστες ηττες φετος και αυτες θα ειναι καθοριστικες για την καταληψη της πρωτης θεσης.

Aν κερδισουμε σε 10 μερες στο Σεφ ισως πραγματι παιξει καθοριστικο ρολο,αν κ σιγουρα ειναι πολυ νωρις! Απαραιτητη προυποθεση ομως η νικη στο Σεφ!Αυτο το παιχνιδι θα κρινει πολλα..

Μακαρι να'ναι τα πραγματα ετσι για τον Βασιλοπουλο να κανει φετος το μπαμ γιατι κι εγω τον πιστευω παρα πολυ!! Σιγουρα δειχνει πιο ετοιμος απο περσι αλλα δεν βιαζομαι να ενθουσιαστω γιατι κ περσι ειχε μεταπτωσεις.. Μακαρι να εχει "ξεψαρωσει" πληρως γιατι του ελειπε λιγο παραπανω αυτοπεποιθηση!
rchos
στο θεμα του βασιλοπουλου ο λογος που φετος ειμαι πλεον πολυ αισιοδοξος δεν ειναι οτι αυτη την στιγμη οταν μπαινει ανεβαινει ολη η ομαδα!ο βασικος λογος ειναι το βλεμμα του και η αυτοπεποιθηση που δειχνει!αν βαλεις μια φωτο του σε περσινο ματς διπλα σε μια απο χθες ας πουμε θα καταλαβεις την διαφορα!ποσο πιο σιγουρος νιωθει! shot.gif
noumero6
πραγματικά ο Βασιλόπουλος έδωσε ρεστα χτες. 77.gif Οι παίκτες της Εθνικής κάνουν μπαμ από μίλια.Έμπαινε κι όλα άλλαζαν. Ίσως αυτή η αυτοπεποίθηση περνάει και στους συμπαίκτες του κι ανεβαίει όλη η ομάδα.Σίγουρα παίζεις καλύτερα όταν νιώθεις μια σιγουριά ότι έχεις κάποιον μεγάλο παιχτη που θα κάνει τα πάντα για την ομάδα σου. Αλήθεια γιατί είπαμε δεν εμπιστευεται ο Γκερσον τον Παπαμακάριο? Θέλω να βλέπω Ελληνες να παίζουν.Νομίζω μετα τις επιτυχίες της Εθνικής άναψε σε όλους ο πόθος να κερδίσουν μια θέση σ'αυτην την ομάδα άρα όλοι ο Έλληνες θα δίνουν σε κάθε αγώνα το 110 των δυνατοτήτων τους
apkat
Καταλαβαινω απολυτα τη μα χπησημοποιηση του Παπαμακαριου..Ειναι ενας παικτης που δεν ειναι επιπεδου πρωτης η και δευτερης πενταδας ολυμπιακου..Ως τριτο παικτη μονο στις θεσεις ενα και δυο μπορω να τον δω..

Να βγει ο Ακερ και ο Ντομερκαντ δηλαδη για να μπει?

Περισυ καλος ηταν αλλα οχι γαι φετος που αλλαξαμε επιπεδο..
jokey
QUOTE(apkat @ Oct 19 2006, 10:52 PM) *
Καταλαβαινω απολυτα τη μα χπησημοποιηση του Παπαμακαριου..Ειναι ενας παικτης που δεν ειναι επιπεδου πρωτης η και δευτερης πενταδας ολυμπιακου..Ως τριτο παικτη μονο στις θεσεις ενα και δυο μπορω να τον δω..

Να βγει ο Ακερ και ο Ντομερκαντ δηλαδη για να μπει?

Περισυ καλος ηταν αλλα οχι γαι φετος που αλλαξαμε επιπεδο..


Μην ακούω χαζομάρες tongue.gif
Anaz
O Παπαμακαριος δεν ειναι κανας πολυ ταλαντουχος παιχτης,αλλα ειναι πολυ δουλεμενος κ ειναι πολυ χρησιμος για μια ομαδα αναλογα κ το παιχνιδι,γιατι κανει πολλες δουλειες στο γηπεδο που φαινονται λιγοτερο! πχ ειναι σαφως πιο κοντρολαρισμενος κ καλυτερος αμυντικος απ'τον Ντομερκαντ!
Φοβαμαι παντως οτι Παπαμακαριος,Μπαρλος φετος δεν θα παρουν πολυ χρονο..Τωρα σωστο,λαθος δεν ξερω.Θα δουμε..
apkat
Κοντρολαρισμενος και δουλεμενος ειναι..Και αμυντικα μπορει να βοηθησει χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι σπουδαιος αμυντικος..

Δε μπορει ομαδα ομως που χτυπαει ευρωλιγκα να παιζει με τον Παπαμακαριο παρα μονο να τον χρησιμοποιει για καποιες ειδικες αποστολες..

Για τον Μπαρλο απ'την αλλη νομιζω οτι μπορει να βοηθησει και πολυ μαλιστα απο τη στιγμη που μαζι με τον σπουδαιο Βασιλοπουλο ειναι τα μονα καθαρα τεσσαρια της ομαδας..


Μην ακούω χαζομάρες

Καλο θα ηταν να απαντουσες επιχειρηματολογοντας..
reignman
ειμαι και εγω σε αυτους που πιστευουν οτι ο κεφτες ο παπαμακαριος δε κανει για 2η αλλαγη στα γκαρντ... περυσι εφαγε τη θεση του σειμπουτις λογω απειριας φετος απλα θα φαει τα ψωμια του γιατι ειναι αμπαλος. για κανα περιστερι καλος ειναι αντε κομμενες οι χαζομαρες με τον παπαμακαριο ελεος ποια . αντε πουλο του χρονου και στη θεση του να παρουμε τον πελεκανο.
ο βασιλοπουλος δειχνει δειγματα καλα.. πανω απ'ολα δειχνει να μη φοβαται τοσο.. θα δειξει στην πορεια μπορει να ηταν μια απο τις συνηθισμενες του εκλαμψεις.

apkat ... μπαρλος καθαρο 4αρι??? φιλε 3αρι ειναι ο μπαρλος ομορφα.
thrylos7
QUOTE
Για τον Μπαρλο απ'την αλλη νομιζω οτι μπορει να βοηθησει και πολυ μαλιστα απο τη στιγμη που μαζι με τον σπουδαιο Βασιλοπουλο ειναι τα μονα καθαρα τεσσαρια της ομαδας..

QUOTE
apkat ... μπαρλος καθαρο 4αρι??? φιλε 3αρι ειναι ο μπαρλος ομορφα

Κι εγώ που νόμιζα θα πεις για τον Βασιλόπουλο... Αν κάποιος είναι καθαρό 4άρι, αυτός είναι ο Μπάρλος. Βέβαια, δε συγκεντρώνει όλα τα κύρια χαρακτηριστικά ενός πάουερ φόργουορντ για να χαρακτηρισθεί καθαρό 4άρι, αλλά απ' τη στιγμή που έβγαλε όλη την περσινή χρονιά παίζοντας μόνο στο 4, μπορεί να ... του αποδοθεί αυτός ο τίτλος. Άσχετα αν στο παρελθόν, στον Απόλλωνα αγωνιζόταν πολύ στο 3.
Απ' την άλλη, ο Βασιλόπουλος μόνο καθαρό 4άρι είναι... ούτε (καθαρό) 3άρι...

Αυτός που είναι καθαρός πάουερ φόργουορντ είναι ο Στακ.

reignman σεμνά! Πρόσεχε πως εκφράζεσαι..
Anaz
Συμφωνω με θρυλο!
Ο Παπαμακαριος για μια ομαδα του επιπεδου του Ολυμπιακου ειναι ενας καλος ρολιστας!Τιποτε περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο..
Ουτως η αλλως δεν αποτελει καθοριστικο παραγοντα για την πορεια της ομαδας. ουτε θα αποτελουσε καποιος αλλος αν ερχοταν στη θεση του οπως πχ ο Πελεκανος..ο οποιος παρεπιμπτοντως στο φετινο ροστερ του Ολυμπιακου θα ηταν πολυ λιγοτερο χρησιμος απ'τον Παπαμακαριο!
noumero6
Συγγνώμη το γεγονός ότι ο Παπαμακάριος είναι πάντα λίγα χιλιοστα από την Εθνική δεν σημαίνει πως είναι παιχτρόνι. Δεν ξερω αν είναι ταλέντο πάντως σίγουρα είναι ικανός παίχτης. Δεν καταλαβαίνω που βλέπετε το επίπεδο...δεν λέω έχουμε καλή ομάδα αλλα η διαφορα από περσυ δεν φαίνεται και πολύ μεγάλη αν και ε΄ναι λίγο νωρίς.Το ότι πήραμε δυ ξένους με όνομα και δώσαμε πολλά λεφτά δεν σημαίνει κι ότι αξίζουν περισσότερο από τον Πααμακάριο κι αυτό θα φανεί στο μέλλον
rchos
βασικα συμφωνω με τον θρυλο, να προσεχουμε λιγο τις εκφρασεις μας!
οσο για τον παπαμακαριο αν θελετε να εχετε στην ομαδα σας 12 ματσιγιαουσκας μπραβο σας!εγω παντως πιστευω οτι πρεπει η ομαδα να εχει και 2-3 παιχτες τυποου παπαμακαριου που θα μπορουν να βοηθανε σε συγκεκριμενες στιγμες!μια χαρα ειναι για το ροστερ οποιασδηποτε μεγαλης ομαδας!
liolias
Ο Παπαμακαριος ειναι ενα πολυ δυνατο back up που θελει η καθε ομαδα.
jokey
Apkat, μια και θέλεις να επιχειρηματολογήσω, ο Παπαμακάριος στη καλή του βραδιά θα σου βγάλει 12 πόντους, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 0 λάθη και άντε να φάει 5 πόντους από τον προσωπικό του αντίπαλο ενώ θα σου οργανώσει και το παιχνίδι όταν χρειαστεί και θα στο κοντρολάρει όταν πρέπει. Ο Ντόμερκατ θα σου βάλει 25 με 5 λάθη (για άλλα στατιστικά ούτε λόγος) και θα φάει άλλους τόσους (βλέπε ΑΕΛ). Διαφωνείς? Γενικά θα είναι πιο χρήσιμος για την ομάδα. Το ότι δεν ταιριάζει στο παιχνίδι του Γκέρσον, δε σημαίνει ότι είναι για 3η πεντάδα. Το έδειξε πέρυσι άλλωστε.
thrylos7
Νίκη με 70-85 στο κατάμεστο (σύμφωνα με τη ραδιοφωνική μετάδοση) γήπεδο του Απόλλωνα...

Ξεχώρισαν Πεν και Ντόμερκαντ... (24 και 19 πόντοι)

Ο Σχορτσιανίτης ήθελε λίγα δευτερόλεπτα ακόμη για να "διαλύσει" το tendex...

Από τον Απόλλωνα ο Γιοσίποβιτς είχε 24 πόντους ενώ ο Φάνης Κουμπούρας συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις με 14 πόντους, 8 ασσίστ, 4 κλεψίματα... Απ' ότι είδα, αυτός έκανε όλη τη δουλειά στο β' ημίχρονο(μαζί με τον προαναφερθέντα)

Μένουμε στην κορυφή μαζί με τον Πανιώνιο.
(πλάκα πλάκα σήμερα έπαιξαν μεταξύ τους οι ομάδες που ήταν πρώτες)
sihainas
Αν και τα είπα και στο φόρουμ του Απόλλωνα... το γήπεδο ήταν γεμάτο... και με εξαίρεση το 2ο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός το ήλεγχε το παιχνίδι... πάντως μέχρι να μπει ο Σόφο όλη τη δουλεια την κάνανε Πεν και Ντομερκαντ στο σκοράρισμα... ο Μπάρλος μόλις μπήκε χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο...σε αντίθεση με τον Χαρίση που τον γιουχάρανε σχεδόν όλοι...
Anaz
QUOTE
Χαιρομαι που βλεπω τον Μουλα να δενει κ να παιρνει τα πανω του σιγα σιγα,δεν χαιρομαι απ'την αλλη που δεν βλεπω το ιδιο με τον Πεν..
H ΕΙΡΩΝΕΙΑ! Τί ηθελα κ μιλησα..Ακριβως τα αντιθετα σημερα!! 19.gif
Επιτελους ενα πολυ καλο παιχνίδι απ'τον Πεν,αλλα βεβαια καμμια σχεση με τον οργανωτικο Πεν που θα θελαμε.. Εκτελεστικα ηταν ο περσινος καλος Πεν!
Ο Ντομερκαντ σημερα ηταν πολυ ευστοχος,κ πήγε και αμυντικα αρκετα καλα!!
Ο Ακερ σταθερη αξία!
Ο Σοφο οσο επαιξε κλασσικα δεν ειχε αντίπαλο..

Οι 3 Αμερικανοι εφταναν για να καθαρισουν το παιχνιδι!
Η ομαδα παντως εμφανιζει μεγαλες μεταπτωσεις τόσο ομαδικα όσο κ ατομικα..
liolias
Ρε παιδια το Σοφοκλη γιατι τον βαζει τοσο λιγο?Ηταν τραυματιας η δεν τον γουσταρει?
reignman
χαρακτηριστικο γνωρισμα του Ολυμπιακου οι μεταπτωσεις ... ελπιζω να διορθωθει . γιατι υποπτευομαι οτι ο γκερσον και ο σοφο πηγαν μετα τον αγωνα σε κατι τοπικες ταβερνουλες χαχαχα


QUOTE
Ρε παιδια το Σοφοκλη γιατι τον βαζει τοσο λιγο?Ηταν τραυματιας η δεν τον γουσταρει?


η μηπως κοντευει να φτασει τα 200 κιλα? ...
mikri prasini ollandeza
ναι..τον κάλεσε ο Σόφο να του δείξει τι σημαίνει Ελλάδα...!!!!
liolias
QUOTE(reignman @ Oct 22 2006, 01:41 AM) *
η μηπως κοντευει να φτασει τα 200 κιλα? ...

Οχι ρε συ.Εγω αδυνατισμενο τον ειδα.Περυσι θυμαμε που φορουσε κατι παντελονια-βρακες.Παντως στο mundobasket ηταν μια χαρα.
dizzy_fingers
Μα είναι δεδομένο ότι έχει πάρει κιλάκια από πέρσι.
Το συζητάγαμε και σε άλλο τόπικ προσπαθώντας να μαντέψουμε πόσα κιλά είναι τώρα laugh.gif.

Όσο για το ότι δεν παίζει αρκετά, μην ξεχνάμε ότι:
1) Ακολουθεί παράλληλα ατομικό πρόγραμμα με σκοπό να χάσει κιλά.
2) Ήταν τραυματίας μέχρι πριν μερικές εβδομάδες.
sihainas
και έρχεται και από γεμάτο καλοκαίρι με την εθνίκη...και επειδή ξέρουμε ότι ο Σόφο είναι πολύ σημαντικός...μάλλον τον φυλλάει για τα πιο δύσκολα παιχνίδια βλέπε Ταού και Πάο που έρχονται...
rchos
με τον σοφοκλη παιζουν πολλα!ειχε δυσκολο καλοκαιρι καθοτι ηταν τραυματιας καθολη τη διαρκεια παρολα αυτα εκανε προετοιμασια με την εθνικη.επισης το ειδικο προγραμμα που κανει ειναι προφανως επιπονο ενω τις τελευταιες δεκα μερες εχει κανει μονο 2-3 προπονησεις λογω ιωσης!μην ξεχναμε οτιι ειναι ιδιαιτερος παιχτης και θελει ιδιαιτερη φροντιδα!το παιχνιδι δεν το ειδα!θα το πετυχω σε καποια επαναληψη και θα κρινω!
παντως οι μεταπτωσεις δεν με ανυσηχουν!ειναι 100% φυσιολογικες!σιγα σιγα θα εξαλειφθουν αυτες!το θεμα ειναι αν παιζει εστω και καποια διαστηματα καλο μπασκετ αυτην την περιοδο!
07macijauskas
Ο Στακ δε μου φαίνεται να πηγαίνει καλά και είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα.
liolias
Ναι και εγω δεν το περιμενα απο το Στακ.24 λεπτα με 0 ποντους??Δεν μας εχει συνηθισει σε τετοιες εμφανισεις.
Anaz
Αφου δεν πηρε καμμια προσπάθεια,πως να βαλει πόντους..? rolleyes.gif
Βεβαιως λογικες οι μεταπτωσεις σε αυτο το χρονικο διαστημα!!
Πολυ αιφνιδιασμος παντως!ειδικα χτες με τον Πεν σε φορμα ήταν εμφανεστατη η διαθεση της ομαδας να τρεχει! Πλακα πλακα Πεν-Μουλα νομιζω συμπληρωνουν ο ενας τον αλλο!Ο Πεν για την ταχυτητα κ ο Μουλα για πιο κλειστα παιχνιδια. wink.gif
liolias
Σε 24 λεπτα θα επρεπε να παρει προσπαθειες.
thrylos7
Ο Στακ και ο Στακ... θέλει να προσαρμοστεί κι αυτός όπως πολλοί στην ομάδα...
Δε μας έχει συνηθίσει γιατί πλέον δε θα έχει τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο... Υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορούν να τραβήξουν πολύ περισσότερο το σκοράρισμα.
Μακάρι να γινόταν να μπουν όλοι στο πνεύμα της ομάδας με την πρώτη, να βρουν το ρόλο τους, να αξιοποιηθούν και να παίξουν όπως μπορούν. Υπομονή!
reignman
QUOTE(liolias @ Oct 22 2006, 06:41 PM) *
Σε 24 λεπτα θα επρεπε να παρει προσπαθειες.


στο μπασκετ βασικη προποθεση για να παρεις προσπάθειες ειναι να παρεις και την μπαλα rolleyes.gif sleep.gif
apkat
Εγω τωρα γυρισα στην Αθηνα..Ημουν Πατρα,ειδα το ματς και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εμφανιση μα κυριως για την νοοτροπια νικητη που ειχε..Οποτε πλησιαζε η Πατρα ο οσφπ αφυπνιζονταν και ανοιγε τη διαφορα..

Οταν μπηκε ο Σοφο επρεπε να δειτε τι εγινε στο γηπεδο..Αποθεωση και απο φιλαθλους Πατρας και φυσικα και του Ολυμπιακου..Επισης απεδειξε οτι ισως να μην εχει κανενα αντιπαλο στην Ευρωπη..Ειναι ασταματητος..

Ο Στακ δεν ειναι ετοιμος και νομιζω οτι το διδυμο της ρακετας οταν ο Σοφοκλης ειναι ετοιμος ειναι Ζιζιτς-Σοφο..
thrylos7
Μετά την ήττα από τον ΠΑΟ, δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα, που αντιμετωπίζει το Μαρούσι στο κλειστό του Αγ. Θωμά.

Κρας τεστ για την περιφέρειά μας... Το Μαρούσι δείχνει να είναι μέχρι τώρα η πιο ικανή ομάδα στο να περιορίζει την αντίπαλη περιφέρεια και αναφέρομαι κυρίως στο σκοράρισμα.

Εντελώς διαφορετική η κατάσταση στα ψηλά... ειδικά και με την έλλειψη Καράγκουτη, οι ψηλοί του Ολυμπιακού μπορούν να κάνουν πάρτυ στις 2 ρακέτες.

Άλλο ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι τ' ότι ο Σειμπούτις έρχεται αντιμέτωπος... με την ομάδα του..

Πάντως, αυτή η έδρα μας δυσκολεύει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Πέρσι, είχαμε 3 ήττες σε ισάριθμα ματς.

Η νίκη θα είναι πολύ σημαντική, καθώς παίρνουμε 2 βαθμούς από μια δύσκολη έδρα(στην οποία η νίκη δε μπορεί να θεωρείται δεδομένη από κανέναν).. Επίσης, θα έχουμε κάνει 2 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες(η πρώτη με Κλιμάμιο), που ακόμα και πέρσι φαινόταν (και ήταν) δύσκολο να κάνουμε.

Σε περίπτωση ήττας... μένουμε πίσω...

Βλέπω πάντως, να χρησιμοποιούνται περισσότερο παίκτες όπως ο Παπαμακάριος και ο Χαρίσης ή ο Μουλαομέροβιτς.
leonkalf
Θα πάω αύριο στο Μαρούσι να δω το παιχνίδι από κοντά.
Ελπίζω η παρουσία μου να βοηθήσει να σπάσει η ομάδα την αρνητική παράδοση....
07macijauskas
QUOTE
«Καμπάνα» τριών αγωνιστικών
Online 18:31 3/11
Με ποινή 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 13.400 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά (μερίδας) των οπαδών του στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό. Η επίθεση στους δημοσιογράφους αλλά και στους αστυνομικούς, όπως και η ρίψη κροτίδων στον «πράσινο» πάγκο και στον αγωνιστικό χώρο έφεραν την «καμπάνα» για την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.
Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή για την ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ως εξής:
«Στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για καθένα από τα υβριστικά συνθήματα, επίπληξη και πρόστιμο 1.200,00€, ήτοι δυο επιπλήξεις και συνολικό πρόστιμο 2.400,00€,
β) για την ρίψη δυο (2) κροτίδων πίσω από τον πάγκο της ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και δέκα (10) κροτίδων προς τον αγωνιστικό χώρο, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 7.000,00€,
γ) για τα επεισόδια στις κερκίδες του γηπέδου αμέσως μετά την λήξη του αγώνα (προπηλακισμοί, χειροδικία, εκσφενδονισμός αντικειμένων εναντίων δημοσιογράφων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο εξ αυτών, πρόκληση φθορών στο γήπεδο και επίθεση με πέτρες, μάρμαρα, ξύλα, σίδερα και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών δυνάμεων), ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) δυο (2) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 4.000,00€ στον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 29-10-2006».
Ετσι, η ομάδα του Πίνι Γκέρσον δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της στους εντός έδρας αγώνες με Μακεδονικό (6η αγωνιστική), Αρη (8η αγωνιστική) και ΑΕΚ (10η αγωνιστική).

Ο Ολυμπιακός μπορεί να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης.

www.goalday.gr
dizzy_fingers
QUOTE
ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) δυο (2) αγωνιστικών ημερών

Και τώρα στο επόμενο ντέρμπυ που θα έχει κόσμο, οι οπαδοί δε θα παρεκτραπούν, ε?
Έχω βαρεθεί τόσο πολύ να με κοροϊδεύουν που δεν έχω την όρεξη να παραπονεθώ κι άλλο για την απροθυμία των υπεύθυνων να κάνουν κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Anyways, πάμε στο παιχνίδι.
..εεε..ο thrylos τα είπε όλα.
Εγώ να προσθέσω πως το Μαρούσι έχει ρεκόρ 1-3 και ήδη έχει χάσει ένα ματς στην έδρα του.
Με αυτή τη ρακέτα πάντως, δεν ξέρω τί μπορεί να φτιάξει τη βαθμολογία του αυτήν την αγωνιστική...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.