Help - Search - Members - Calendar
Full Version: O Λέτνερ και ο Ντέιβις αγόρασαν τους Γκρίζλις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Western Conference
treathitch
http://sportsillustrated.cnn.com/2006/bask...r.grizzlies.ap/

Άιντε, καλή αρχή στο Λέτνερ, ο οποίος ενδέχεται να γίνει και παίκτης-πρόεδρος. Ομάδα του θα είναι έτσι κι αλλιώς.
Ας θυμηθούμε λίγες καλές στιγμές του από το παρελθόν.



Πρώτον: Την μυθική καριέρα του με το Ντιουκ, με το οποίο κατέκτησε τα περιβόητα 2 σερί κολεγιακά πρωταθλήματα, το 1991 και το 1992 τελευταία φορά που συνέβη αυτό, αλλά και πρώτη ύστερα από 18 χρόνια). Ήταν παίκτης της χρονιάς το 1992 και MOP του φάιναλ φορ το 1991. Δύο από τα μπάζερ μπίτερ του πέρασαν στην ιστορία, το 1990 με το Κονέκτικατ στους Ρίτζιοναλ Φάιναλς και το 1992 με το Κεντάκι (πάλι στους Ρίτζιοναλ Φάιναλς), στο ψηφισθεν ως "το ματς του αιώνα" (το έχω, όποιος θέλει μπορώ να του το στείλω), όπου ο Κρίστιαν έκανε την περιβόητη "τέλεια" εμφάνιση (10-10 σουτ, 10-10 βολές, 10 ριμπάουντ, 31 πόντοι) και πέτυχε εκείνο το πιο γνωστό καλάθι στην ιστορία του αμερικάνικου μπάσκετ.
Ιδού:
http://www.youtube.com/watch?v=tZhao5FTprg

Δεύτερον: Τη συμμετοχή του στο ντραφτ του 1992, το ντραφτ που είχε θεωρηθεί ως το καλύτερο όλων των εποχών, στο οποίο ο Λέτνερ τελικά επελέγη τρίτος, από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, πίσω από το Σακίλ Ο' Νιλ και τον Αλόνζο Μούρνινγκ.


Τρίτον: Την συμμετοχή του στην πρώτη ντριμ τιμ.



Τέταρτον: Τη μεγάλη καριέρα του στο ΝΒΑ. 13 χρόνια, αλλά ο τραυματισμός το 1997 τον περιόρισε σε ένα μόνο ολ-σταρ γκέιμ και μόλις 4 μεγάλες σεζόν, τρεις με τη Μινεσότα και μία με την Ατλάντα.

Πέμπτον: Το ότι ποτέ δεν έφτασε να γίνει αυτό που όλοι περίμεναν. Η "Νέα Μεγάλη Λευκή Ελπίδα". Ε, έγινε ο Νοβίτσκι. Αλλά αυτός είναι Γερμανός και τους πονάει τους Αμερικάνους.
NBAholic
Τουλάχιστον έχει άμεσες φιλοδοξίες να προσφέρει κι από άλλο πόστο, ακόμη κι αν απογοήτευσε πολλούς (ίσως και τον ίδιο) η καριέρα του, όπως κι αυτή του Κιθ Βαν Χορν, του Γκουγκλιότα και των άλλων "επόμενων Μπερντ". Θα μάθει πολλά δίπλα στους Τζέρι Γουεστ και Μάικ Φρατέλο και καλά κάνει που τους θέλει δίπλα του.
Air Kef
Άσχετο αλλα κάπου είχα διαβασει πως παρόλο που είχε τεράστια επιτυχία στις γυναικες,είχε λίγο παράξενες σεξουαλικες προτιμησεις ( ; ); Ξερεις κανενας τπτ;
treathitch
QUOTE(Air Kef @ Oct 4 2006, 07:59 PM) *
Άσχετο αλλα κάπου είχα διαβασει πως παρόλο που είχε τεράστια επιτυχία στις γυναικες,είχε λίγο παράξενες σεξουαλικες προτιμησεις ( ; ); Ξερεις κανενας τπτ;

Λέγεται πως στο κολέγιο είχε θεαθεί χεράκι-χεράκι με τον Τόμας Χιλ (ήταν ίδια τάξη).
Όμως στο ΝΒΑ, πραγματικά, εθεωρείτο για χρόνια ως ο πιο ωραίος παίκτης.
Είχε δείξει το MEGA έναν αγώνα Μινεσότα-Φίνιξ το '93 και ο Λέτνερ δεν έπαιζε, αλλά καθόταν στις εξέδρες. Κάθε φορά που τον έδειχνε η κάμερα, είχε και μια διαφορετική πιτσιρίκα δίπλα του που του χάιδευε τα μαλλιά ή του ζητούσε αυτόγραφο... laugh.gif
NBAholic
Μάλλον γι'αυτό τον είχαν πάρει και στην Ντριμ Τιμ-πέραν της κολλεγιακής του καριέρας. Ο Μπάρκλεϊ του παραπονιόταν επειδή του έκλεβε όλη τη δόξα απ'τα κοριτσόπουλα. Ενώ αν έπαιρναν το Σακίλ...
Air Kef
Τον περιποιήθηκαν καλά πάντως στο πρώτο φιλικο προετοιμασίας των ΗΠΑ,οταν του είχε πέσει το σορτσακι κατα την διάρκεια της παρουσιασης ύστερα απο επέμβαση(!) κάποιων στο σορτσάκι του.
Και δεν νομίζω να είχε πρόβλημα ο Τσαρλς απέναντι στον Λέτνερ.Λέτε να έβαζαν και στοιχηματα;
NBAholic
Ναι, ήταν το περιστατικό με τον Μπερντ (ωραίος αρχηγός, αν μη τι άλλο!) και το Γιούιν, που του αφαίρεσαν τα κορδόνια απ'το σορτσάκι!
treathitch
QUOTE(Air Kef @ Oct 5 2006, 04:04 AM) *
Τον περιποιήθηκαν καλά πάντως στο πρώτο φιλικο προετοιμασίας των ΗΠΑ,οταν του είχε πέσει το σορτσακι κατα την διάρκεια της παρουσιασης ύστερα απο επέμβαση(!) κάποιων στο σορτσάκι του.

Είχε διάφορους κομπλεξικούς η ομάδα-όνειρο.. Κανείς από τους υπόλοιπους 11 δεν είχε την κολεγιακή καριέρα του Λέτνερ.
Air Kef
Περισσότερο καψώνια θα ήταν λόγω της ηλικιας του,να περνάει κι η ώρα και όχι επειδή τον ζήλευαν..Αν εννοεις αυτό..
Pierce
QUOTE(NBAholic @ Oct 4 2006, 09:34 PM) *
Μάλλον γι'αυτό τον είχαν πάρει και στην Ντριμ Τιμ-πέραν της κολλεγιακής του καριέρας.



χολικ αληθευει οτι ο 12ος ηταν ο isiah tomas αλλα πιαστηκε ντοπε λιγο πριν την προετοιμασια και για αυτο πηραν τον λετνερ?
NBAholic
QUOTE
χολικ αληθευει οτι ο 12ος ηταν ο isiah tomas αλλα πιαστηκε ντοπε λιγο πριν την προετοιμασια και για αυτο πηραν τον λετνερ?


Μεγάλη ιστορία το γιατί άφησαν τον Τόμας. Πρώτα απ'όλα, είχαν αρχικά στο σχεδιασμό 2 κολλεγιακούς παίχτες. Μετά, μειώθηκαν στον έναν και έτσι χώρεσε ο Ντρέξλερ. Ο Τόμας είχε αρκετές πιθανότητες να παίξει, αλλά, αφενός η προσωρινή επιστροφή του Μάτζικ και αφετέρου η βεντέτα του με τον Τζόρνταν σήμαινε ότι δεν είχε τύχη για συμμετοχή. Παρεμπιπόντως, ο Τόμας ήταν να παίξει στους αγώνες του '80, όπου όμως οι Αμερικανοί προχώρησαν σε μποϊκοτάζ, αλλά και στο Παγκόσμιο του '94, περίοδο στην οποία τραυματίστηκε εκ νέου και αναγκάστηκε να αποσυρθεί!

Για ντοπάρισμα δε νομίζω ότι ευσταθεί κάποια φήμη, ούτε έχω ακούσει.
Air Kef
Κι εγώ αυτο έχω διαβάσει οτι ο λόγος που δν συμπεριληφθηκε στην ομαδα ο Τομας ήταν η τεράστια κοντρα με τον Τζορνταν για τον οποιο έχει ακουστει οτι έφτασε στο σημειο να πει "Εγω ή αυτός".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.