Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΡΙΑΛΙΤΙ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
suspect
Επειδή στη χώρα μας και δει στα τηλεοπτικά δρώμενα εχει πέραση το φτηνό reality, ( κάτι ψήνεται, αλλαξε το, εφιαλτης στην κουζίνα ) λεω να καταθέσω και εγω μια πρόταση.

Θα ηταν εξόχως διασκεστικό και ενδιαφέρον …

Σε ποδοσφαιρικές ομάδες μικρότερων κατηγοριών, να αποσταλλεί ζωσμένος με εκρηκτικά ο Νίκος Αλέφαντος o οποιος για μια εβδομάδα θα αναλάβει να αλλάξει την τακτική / εκγύμναση των παικτών, να δείξει στον προπονητή μερικά συστήματα, αλλαγές στην 11αδα, γενικά ότι κάνει ο Μποντρίνι στα εστιατόρια.

Ακολούθως, μετά από τα στιγμιότυπα των προπονήσεων υπο τις οδηγίες του γίγαντα των γηπέδων, θα δείχνει το κανάλι που θα το αναλάβει πλάνα από το επόμενο παιχνίδι και πως ο Νικος Αλέφαντος οδηγησε την ομάδα σε μια νίκη….

Βέβαια θα χρειαστεί και μια προετοιμασία όπως να εχει δει ένα ματς της ομάδας αυτής για να εχει μια πρώτη άποψη και να ξέρει που πηγαίνει.

Την επόμενη εβδομάδα, μια άλλη ομαδα κ.ο.κ.

Σαν κόστος το φαντάζομαι γύρω στα 50-100.000 το επεiσοδιο.
Κατι θα πάρει ο μέγας δάσκαλος του ποδοσφαίρου, κάτι η παραγωγή, κάτι η ομάδα που θα καταδεχθεί να γίνει πείραμα, κάτι και οι αντίπαλοι ώστε να σιγουρευτούμε ότι θα κερδίσουμε….

Σκεψου όμως ότι η τηλεθέαση του Λαζόπουλου θα φαντάζει πολύ μικρή.

Πιστεύω πως σε μικρές κατηγορίες ( γιατί στις μεγάλες υπαρχουν συμφέροντα, αγωνιστικοι και λόγοι μάρκετινγκ ) θα είναι δύσκολο. Ενώ στις μικρές κατηγορίες, θα υπάρχουν πρόθυμοι άνθρωποι που και ένα χαρτζιλίκι θα πάρουν και θα τους δειξει η τηλεόραση κάτι που υπο κανονικές συνθήκες μπορεί να μη συμβεί ποτέ.

Ασε δε που το κανάλι μπορεί να το προβάλλει με στιλ «είμαστε κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό» και εκπαιδεύουμε νεους πρωταθλητές μπλα μπλα μπλα….

Πως σου φαίνεται;
panos75
Φανταστική ιδέα. Προσωπικά δεν θα'χανα επεισόδιο. 41.gif

Μην εκπλαγείς πάντως αν δεις την πρόταση σου να πραγματοποιείται τις επόμενες σεζόν.
morrison
Στην Ιταλια τουλαχιστον υπαρχει αναλογο κονσεπτ.Και φυσικα το βρισκω αρκετα ενδιαφερον.
Βεβαια εκει ο προσανατολισμος ηταν λιγο διαφορετικος,δεν ηταν τοσο στο στιλ της προσωποκεντρικης καμικαζι παρεμβασης Μποτρινι/Αλεφαντου.
Εκει ενα τσουρμο ερασιτεχνων παιχτων(με καπως ενδιαφερουσες προσωπικοτητες wink.gif )σχηματιζαν ομαδα με την οποια κατεβαιναν στο τοπικο πρωταθλημα,η ομαδα λεγοταν Cervia.Οι στιγμες απο το σπιτι,οι προπονησεις οπως και η διδασκαλια του κοουτς μεταδιδονται σε μορφη επεισοδιου και στο τελος της εβδομαδας ο κοσμος με televoting ψηφιζε για την αρχικη 11αδα του αγωνα ο οποιος,βεβαια,μεταδιδεται live απ'το καναλι που εχει το reality...Σαν να λεμε οτι το Mega μεταδιδει Γ' Τοπικο!
Για την ιστορια προπονητης στον κυκλο που εχω υποψη μου ηταν ο παγκοσμιος πρωταθλητης με την Εθνικη Ιταλιας του 1982 Τσιτσο Γκρατσιανι ενω στο ιδιο σοου συμμετειχε ο γιος του Μαραντονα ο οποιος αργοτερα πηρε μεταγραφη για την Τζενοα φτανοντας ως την Serie B αν δεν κανω λαθος...


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.