Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Most improved player of the year(2011-2012)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
duncan21
Υπάρχουν μερικά ακόμη ονόματα που θα μπορούσαν να βρίσκονται στη παραπάνω λίστα ωστόσο έκρινα ότι οι 12 παίκτες του poll είναι οι πιο βελτιωμένοι προς το παρόν smile.gif .Αν διαφωνείτε--->Άλλος--->Όνομα παίκτη--->Ανάλυση.
Air Kef
Τιγκ και Μονρό απο μένα.

Ο Μονρό εξελίσσεται στον καλύτερο παίκτη των Πίστονς φέτος και παίζει σε μια θέση που πλέον οι καλοί παίκτες σπανίζουν, μπορεί δλδ κάποιος να τον βάλει στους τοπ σέντερ της Λίγκας.


Ο Τιγκ των Χοκς, παίρνει τρομερα περισσότερες πρωτοβουλίες φέτος, τελειώνοντας φάσεις και δημιουργώντας για τους συμπαίκτες του, κοινώς, είναι κάτι σαν ορισμό της brake-out season.

Από κοντά και ο Άντερσον των Μάτζικ που με 17κάτι πόντους είναι 2ος σκορερ των Μάτζικ και στους τοπ όλης της Λίγκας.
koutsou10
εγω με την σειρα μου ψηφισα...

1)τον χαρντεν ο οποιος ειναι με διαφορα ο καλυτερος 6 παιχτης στο πρωταθλημα κ δινει πολυτιμοτατες βοηθειες στους θαντερ με το σκοραρισμα του,τα σουτ του κ νομιζω πως λογω αυτου του παιχτη οι θαντερ ειναι η ομαδα με το καλυτερο ρεκορ.απλα επειδη λογικα θα ειναι αναμεσα σε αυτους που θα διεκδικησουν το βραβειο του 6 παιχτη,μπορει να μην βγει ο πιο βελτιωμενος...

2)τον καηλ λοουρι που κανει εμφανισεις ολ σταρ.βαζει ποντους,δινει ασιστ,παιρνει ρημπαουντ,κλεβει μπαλες κ φυσικα εχει πολυ καλο σουτ.κ οι ρουκετες περιμεναν πως θα βελτιωθει κ φαινεται απο τις κινησεις που εχουν κανει τα τελευταια χρονια αλλα νομιζω κανεις δεν το περιμενε τοσο πολυ...

3)απο οτι ειδα εβαλα κατα λαθος μια ψηφο στο αλλος smiley.gif ισως στο μελλον βγει κανενας αλλος που ακομα δεν εχει πιασει κορυφαιες επιδοσεις tongue.gif λεμε τωρα (προσπαθω να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα αλλα τελοσπα...)
baskethood
I) Ryan Anderson.
II) Kyle Lowry.
III) Άλλος. Spencer Hawes.
IV) Byron Mullens.
Nuntius
1) Byron Mullens: Όταν από 1.9 πόντους και 1.8 ριμπάουντ, πάει στους 12.4 πόντους και στα 5.4 ριμπάουντ τότε η βελτίωση είναι ξεκάθαρη.

2) Greg Monroe: Επίσης, εξαιρετικά βελτιωμένος. Σημείο αναφοράς για τους Pistons και ένας από τους λίγους λόγους για να τους βλέπεις,

3) Kyle Lowry: Μεγάλη βελτίωση σε 4 κατηγορίες (πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ και κλεψίματα). Πολυεργαλείο.

4) Άλλος (Roy Hibbert): Έχει δυναμώσει πολύ, παίζει πολύ καλύτερα μέσα στο post, έχει βελτιωθεί στα ριμπάουντ και έχει εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό αμυντικό. Δεν έχει καμία σχέση με τον παλαιότερο "soft" εαυτό του.
j-kidd13
Kαλα φετος υπαρχουν τοσοι πολλοι παικτες με αισθητα βελτιωμενη παρουσια,που θα ειναι που δυσκολο το βραβειο του πιο βελτιωμενου παικτη....
Εγω ξεχωριζω τον Anderson,ο οποιος κανει εξαιρετικη χρονια με το Ορλαντο,τον Mullens ο οποιος απο το πουθενα φετος εχει 12,4π και 5,4ρ,και τον Lowry που αν και περσυ ειχε σχετικα καλη σεζον,φετος εχει πιασει απιστευτα νουμερα....
aegeansheed
Lowry, Harden, Anderson κατά σειρά.

Και οι τρεις είχαν δείξει από πέρυσι τι μπορούσαν να κάνουν με περισσότερο χρόνο/ευκαιρίες.

Lowry: πέρυσι είχε στην αρχή τη χρονιά μπροστά του τον Brooks, ο Brooks τραυματίστηκε και από τότε όχι μόνο καθιερώθηκε, αλλά έχει πάρει τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της ομάδας από Martin και λιγότερο Scola. Τα νούμερά του είναι τρομακτικά, μπορεί να κάνει σε κάθε παιχνίδι κοντά σε trible double με φοβερή ευκολία, αλλά παίζει και πολύ καλή άμυνα. Το τρίποντο σκοτώνει, είναι γενικά trouble σε άμυνα και επίθεση για τον αντίπαλο. Όποιος τον υποτιμήσει έχει κάνει μια αρχή για να χάσει το παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου είναι μαρς για all-star ρεζέρβα, αν και αντιεμπορικός στα μπασκετικά χαρακτηριστικά του. Θυμάμαι ένα φιλικό προετοιμασίας το καλοκαίρι super παίκτες εναντίον Philadelphia born παίκτες και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η φυσική του κατάσταση και το γεγονός ότι δεν κόλωνε στο ίδιο γήπεδο με LBJ, Wade, Paul κλπ.

Ηarden: Για τον μουσοφόρο από το draft night του έλεγαν ότι δεν είναι παίκτης που θα συνεισφέρει άμεσα στις 2 πρώτες χρονιές, αλλά είχε χαρακτηριστεί ως late bloomer. Ήδη έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει έναν ρόλο "Terry" στους Thunder και να χαρακτηριστεί 3η πηγή "give me the ball and i'll score" μετά από KD και RW. Από τους καλύτερους 6ους παίκτες αυτή τη στιγμή.

Ο Anderson βοηθήθηκε από την απομάκρυνση του Bass και έδωσε στο σχήμα των Magic την απειλή από το τρίποντο. Καλός αμυντικός γενικά, όπως και ο Lowry, αν τον υποτιμήσεις θα το πληρώσεις.

Άλλοι παίκτες που δεν αναφέρθηκαν είναι κατά τη γνώμη μου ο Gerald Henderson, o Ty Lawson και ο Brandon Jennings. Αν βρω χρόνο θα τρέξω το εξελ με τις διαφορές σε ατομικά στατιστικά ανά επιπλέον λεπτό χρόνου για μεγαλύτερη ανάλυση. Ίσως όταν έχουν παιχτεί περισσότεροι αγώνες...
duncan21
Tυγχάνει αυτοί που ψήφισα να αποτελούν και προσωπικές μου συμπάθειες rolleyes.gif .Monroe,Lowry,Anderson και Harden.Για τους Lowry και Harden με κάλυψε 100% ο sheed,νομίζω ότι μαζί συζητούσαμε πέρυσι για τον Lowry.Τρομακτικά high energy παίκτης όπως σωστά είχε πει,κάνει τα πάντα μες το γήπεδο ακούραστα.Από τη στιγμή μάλιστα που βελτιώνει όλο και περισσότερο το σουτ,μην τον είδατε fast.gif .Ο Harden είναι all star caliber παίκτης,σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα ήταν starter με αριθμούς 20-5-5 imho.

Πάμε και στους ψηλούς.Για τον Αnderson το ξανάγραψα,είναι ο καλύτερος forward σουτέρ του nba αυτή τη στιγμή.Αρμονικό δέσιμο σαν δίδυμο με τον Howard,καλός (σχετικά) αμυντικός και ανεξήγητα πολύ καλός επιθετικός ριμπάουντερ μιας και είναι παίκτης που κινείται συνεχώς στην περιφέρεια.Ο Μonroe κάνει τα πάντα.Εfficient στην επίθεση,εξαιρετικός πασέρ,εξαιρετικός ριμπάουντερ(ιδιαίτερα στο επιθετικό),καλός αμυντικός(αν και δεν είναι κλασσικός shot blocker),απλά κάνει τα πάντα.Τι του λείπει για να γίνει all star?1-2 στηρίγματα σ' αυτό το τσίρκο που λέγεται Pistons(sorry sg,ξέρεις την άποψη μου).

Anaz
Ειναι μαλλον λιγο νωρις ακομα, αλλα προς το παρον θα ψηφισω Lowry, Anderson και Monroe.
berry
QUOTE(Anaz @ Jan 19 2012, 09:33 ) *
Ειναι μαλλον λιγο νωρις ακομα, αλλα προς το παρον θα ψηφισω Lowry, Anderson και Monroe.


αυτοι και ο μαλενς και απο εμενα
Tapanic
Ψηφισα Bynum για τον λογο οτι προσπαθει περισσοτερο απο τις προηγουμενες σεζον χωρις ομως να δειχνει κ κατι το ιδιατερο μπασκετικα!Και εβαλα κ <αλλο> κ αυτος ο αλλος ειναι ο ΜΟNTA ELLIS! smiley.gif
j-kidd13
QUOTE(Leuterhs @ Jan 19 2012, 14:40 ) *
Ψηφισα Bynum για τον λογο οτι προσπαθει περισσοτερο απο τις προηγουμενες σεζον χωρις ομως να δειχνει κ κατι το ιδιατερο μπασκετικα!Και εβαλα κ <αλλο> κ αυτος ο αλλος ειναι ο ΜΟNTA ELLIS! smiley.gif


Aστειευεσαι υποθετω ε???
John Valthuer
1. Greg Monroe

2. James Harden

3. Ryan Anderson
Murdoc
Αν ο Χαρντεν δεν ειχε συμπαικτες τον Ντουραντ και τον Γουεστμπρουκ που παιρνουν πολλες προσπαθειες θα μπορουσε να ηταν ακομα καλυτερος!!Ειναι παρα πολυ καλος σκορερ και για πλακα σκοραρει πανω απο 30 ποντους οποτε χρειαστει βεβαια ο ρολος του στους Θαντερ ειναι αλλος και αφηνει καποια πραγματα για τον Ντουραντ και τον Γουεστμπρουκ!!!
Καιλ Λοουρι,Ραιαν Αντερσον και Γκρεγκ Μονροε ειναι επισης παρα πολυ καλοι φετος!!!
Tapanic
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 19 2012, 14:45 ) *
Aστειευεσαι υποθετω ε???


Καθολου ομως...!Βρισκεται σε μια ομαδα κατωτερου επιπεδου απο τις αλλες...μονος(αντε ειναι κ ο david lee) αλλα νταξει το παλευει το ατομο!Δεν μπορεις να πεις πως βρισκεται κ στην κατασταση του 2006... 69.gif γι αυτον τον διαλεξα!
morfi
QUOTE(Leuterhs @ Jan 20 2012, 20:12 ) *
Καθολου ομως...!Βρισκεται σε μια ομαδα κατωτερου επιπεδου απο τις αλλες...μονος(αντε ειναι κ ο david lee) αλλα νταξει το παλευει το ατομο!Δεν μπορεις να πεις πως βρισκεται κ στην κατασταση του 2006... 69.gif γι αυτον τον διαλεξα!

Συμφωνώ πως είναι καλύτερος από ποτέ αλλά δεν κάνει και κάτι φοβερά παραπάνω (εκτός από το να δίνει ασσίστ) από τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί να μην είναι, όπως λες και εσύ, όπως το 2006 αλλά αυτό δεν αποτελεί κριτήριο για αυτό το βραβείο.
j-kidd13
QUOTE(Leuterhs @ Jan 20 2012, 21:12 ) *
Καθολου ομως...!Βρισκεται σε μια ομαδα κατωτερου επιπεδου απο τις αλλες...μονος(αντε ειναι κ ο david lee) αλλα νταξει το παλευει το ατομο!Δεν μπορεις να πεις πως βρισκεται κ στην κατασταση του 2006... 69.gif γι αυτον τον διαλεξα!

Βασικα η κατηγορια πιο βελτιωμενος παικτης συνηθως εχει να κανει με παικτες που τις προηγουμενες σεζον κυμαινονται σε ρηχα νουμερα και ανεβαινουν....
Τωρα πως ο Μοντα Ελις που τις 2 τελευταιες σεζον ειχε 25,5π και 5,3 ασ (2010) και 24,1π και 5,6 ασ (2011) με τα 23,2π και 7,1 ασ θεωρειται .....βελτιωμενος φετος.......οκ,παω πασο...... smiley.gif
koutsou10
ισως ο γκορτατ νε εχει θεση σε αυτο το πολ,αφου τον εχει βοηθησει πολυ κ ο νας βεβαια... smiley.gif
Badass
QUOTE (koutsou10 @ Jan 21 2012, 14:20 ) *
ισως ο γκορτατ νε εχει θεση σε αυτο το πολ,αφου τον εχει βοηθησει πολυ κ ο νας βεβαια... smiley.gif


Σωστό. Αυτόν τον είχα ξεχάσει. Γίνεται σφαγή για αυτό το βραβείο πάντως.
morfi
Προσωπικά αφήνω έξω τον Τζέιμς Χάρντεν αφού ήταν πάντα καλός παίκτης και απλά έχει τη φυσιολογική εξέλιξη που θα έπρεπε να έχει.
T.W.Is.M.
Kyle Lowry
Greg Monroe
James Harden

Το Harden τον ξεραμε, τον περιμεναμε. Θεωρω ομως οτι ειναι πιο ουσιαστικη η βοηθεια του. Και το Monroe τον περιμεναμε οσοι τον ειχαμε παρατηρησει στο τελος της περσινης σεζον. Απλα το οτι ειναι σεντερ και νεος ειναι το εντυπωσιακο, γιατι οι σεντερ συνηθως ωριμαζουν αργοτερα. Ο Lowry, αν και ειχε δειξει δειγματα απο περσι που εφαγε τη θεση του Brooks, ειναι ισως ο πιο βελτιωμενος απ ολους μεχρι στιγμης γιατι οδηγει τους Ροκετς προς τα πλει οφ που δεν καταφεραν να φτασουν τα τελευταια 2 χρονια, ενω ο ιδιος ειναι καλυτερος παντου.

Σκεφτηκα την περιπτωση του Ryan Anderson, προτιμησα να μην τον βαλω γιατι θεωρω οτι στην αποδοση του παιζει μεγαλο ρολο ο τροπος παιχνιδιου του Ορλαντο. Οτι συμβαινει και με τον Turkoglu δηλαδη. Τελος, ο Mullens μπορει να ειναι αυτος που απο το πουθενα εχει γινει υπολογισιμος παιχτης, αλλα το υλικο των Βοbcats ειναι τοσο κακο, που ολοι θα ειχαν την ευκαιρια να δειξουν κατι και αυτος απλα βρεθηκε στη σωστη θεση και εκανε το κατι παραπανω απο τους υπολοιπους.
Αληθεια, ο Mullens δεν ηταν αυτος που ειχε ερθει στον Πανιωνιο και την κοπανησε πριν ξεκινησει η σεζον?
Nuntius
QUOTE (T.W.Is.M. @ Feb 15 2012, 01:16 ) *
Αληθεια, ο Mullens δεν ηταν αυτος που ειχε ερθει στον Πανιωνιο και την κοπανησε πριν ξεκινησει η σεζον?


Ναι.
Zephyr
Ψήφισα Bynum.
Δεν είναι τόσο εντυπωσιακή η απόδοση του σε σχέση με πέρσι αλλά εντυπωσιάζει η συνέχεια και η συνέπεια του, λαμβάνοντας υπόψιν πως πρόκειται για παίχτη πολύ ευπαθή σε τραυματισμούς. Στην μέρα του κοντράρει άνετα σχεδόν κάθε 5αρι της λίγκας.
plokamias
Αν ο Pekovic συνεχίσει στον ρυθμό των τελευταίων εβδομάδων,νομίζω πως είναι εκ των σοβαρών υποψηφίων για το βραβείο.
jasonick
Με το hype του Lin που επικρατεί δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό να το πάρει άλλος παίκτης εκτός από αυτόν.
j-kidd13
Aρκει βεβαια να συνεχιστει μεχρι τελους η παρουσια του Λιν στα τελευταια παιχνιδια.
duncan21
Tι μπάσκετ παίζει εκείνος ο Ιlyasova φέτος ρε 'σεις?Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό μπαίνει στα ίσια στη διεκδίκηση του MIP.Φοβερή δουλεία στα ριμπάουντ,καλός στην άμυνα και με περισσότερες πρωτοβουλίες εσχάτως στην επίθεση όπου είναι αποτελεσματικότατος.Αν δεν πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη(το απεύχομαι) τον βλέπω να τσιμπάει συμβόλαιο τουλάχιστον 5 εκατ.$ ετησίως το ερχόμενο καλοκαίρι.Πολύτιμο εργαλείο για οποιαδήποτε ομάδα!

υ.γ Jennings&Ιlyasova για Gasol.Kαι γρήγορα!
where amazing happens
Για μενα MIP φετος στο nba ειναι ο Lin ο οποιος απο εκει που δεν τον ηξερε κανενας εχει γινει πια star στην ομαδα του.Το ιδιο ισχυει και για τον Πεκοβιτς που πραγματοποιει εξαιρετικες εμφανισεις με την minesota
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.