Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (u20)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
KingCrimson
Aυριο αν δε κανω λαθος, αρχιζει το Πανευρωπαϊκο νεων. Η ελληνικη ομαδα μπορει να υστερει σε σχεση με περυσι σε ονοματα, αλλα υπαρχουν αρκετοι αξιολογοι παικτες που μπορουν να κανουν καριερα, κυριως στους κοντους συν το Χρυσικοπουλο, αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν εχουμε ουτε ενα κλασσικο σεντερ, εκτος αν ο Γεωργακης θεωρειται τετοιος ..οποτε παω πασο! Βεβαια λαμβανοντας υποψη την εμπειρια που εχει πλεον ο κουοτς απο παρομοιες διοργανωσεις ειμαι σιγουρος οτι κατι θα εχει σκεφτει..αλλα ο κινδυνος να παιξουν βολεϊ κατω απο τα καλαθια μας, ψηλες ομαδες οπως πχ η Λιθουανια αν κετεβει και ο Βαλαντσιουνας ειναι κατι παραπανω απο ορατος!
Για τη δυναμικοτητα των υπολοιπων ομαδων ξερω ελαχιστα, σιγουρα η Ισπανια και Ιταλια πρεπει να ναι μεσα στα φαβορι λογω Μιροτιτς και Τζεντιλε..αλλα απο εκει και περα εχω μαυρα μεσανυχτα
Καλο θα ναι οποιος εχει πιο εμπεριστατωμενη αποψη, να τοποθετηθει επι του θεματος blove.gif
VAST333
Ανοιχτηκε νέο topic για την διοργάνωση



http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=12805
Hakeem
Εψαξα, αλλα δε βρήκα τοπικ για την Εθνικη U20 που παιζει τωρα στη Σλοβενια, οποτε ειπα να ανοιξω.

Με 2-1 ρεκορ πηγαμε στην επομενη φάση, χάσαμε απο Ρωσία αυτοκτονωντας στο τελος (0-8 σερι οι Ρωσοι) και κερδισαμε Εσθονια και Ουκρανια (σε παραταση). Σημερα ειναι ο πρωτος αγωνας της Β'φασης, απεναντι στη Γερμανια στις 7:30. Απο την εθνικη λειπει ισως το πιο μεγαλο αστερι της , ο Χρυσικόπουλος
rchos
εχουμε λινκ κανεις?
nestoras kommatos
Αυτό τον Λαρεντζάκη στα λίγα ματς του Ικάρου που είχα την ευκαιρία να δω φέτος τον είχα ξεχωρίσει.


Όσες φορές έμπαινε έπαιζε με απίστευτη αυτοπεποίθηση και τσαμπουκά και έχει εξαιρετική επαφή με το καλάθι.

Το παιδί το ''έχει'' και με την εθνική βάζει συνέχεια 20άρες.

Του εύχομαι τα καλύτερα, γιατί είναι από τους παίκτες που χαίρεσαι να βλέπεις, όπως και στα υπόλοιπα παιδιά της εθνικής Νέων που ελπίζω να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής την ερχόμενη σεζόν.
leyton
Παιδιά υπάρχει/μπορεί να βρεί κανένας κανενα λίνκ για το σημερινό προημιτελικο με Λιθουανία?
Giannis83
Ανακοινώθηκε σήμερα η προεπιλογή της Εθνικής Νέων για το Eurobasket της Εσθονίας (9-21 Ιουλίου).

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Καμπερίδης (Φιλαθλητικός), Πέτρος Βελισσαρίου (ΕΚ Καβάλας), Φίλιππος-Θωμάς Τριποδάκης (ΓΣ Κηφισιάς), Αλέξανδρος Μήτσιαλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ίκαρος Καλλιθέας), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Γιάννης Σαπχατζίδης (ΧΑΝΘ), Θανάσης Καμαριώτης, Φίλιππος Καλογιαννίδης (Ερμής Λαγκαδά), Διαμαντής Σλαφτσάκης (ΚΑΟ Δράμας), Κωνσταντίνος Γόντικας (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Φιλιππάκος (Δούκας), Πέτρος Μελισσαράτος, Φώτης Ζούμπος (Περιστέρι), Γιάννης Καραμαλέγκος (Αμύντας), Δημήτρης Αγραβάνης (Πανιώνιος), Γιάννης Παπαπέτρου (Πανεπιστήμιο Τέξας).


Πιστεύω ότι με βασικό κόρμο παίχτες όπως Μποχωρίδης-Λαρεντζάκης-Αντετοκούνμπο-Παπαπέτρου-Αγραβάνης-Σλαφτσάκης-Καμπερίδης-Μελισαράτος, αυτή η ομάδα είναι ικανή για να φτάσει ψηλά...
VAST333

Βεβαια νομιζζω πως αυτη η ομαδα-γενια μεχρι στιγμης εχει φερει 2 μαχες για την αποφυγη για τον υποβιβασμο στα U16 k U18 με κατι θέσεις 15η-16 κατι τετοιο.

Τωρα αν ο Αντετοκουμπο κανει τη διαφορα σε συνδυασμο με την καθυστερημενη εξελιξη των ελλήνων παιχτων δεν ξερω.Τον Δεληγιωργη δεν τον πηρε ετσι?Αυτος οποτε επαιζε ειχε καλα στατιστικα...
Giannis83
QUOTE (VAST333 @ May 29 2013, 21:17 ) *
Βεβαια νομιζζω πως αυτη η ομαδα-γενια μεχρι στιγμης εχει φερει 2 μαχες για την αποφυγη για τον υποβιβασμο στα U16 k U18 με κατι θέσεις 15η-16 κατι τετοιο.
Τωρα αν ο Αντετοκουμπο κανει τη διαφορα σε συνδυασμο με την καθυστερημενη εξελιξη των ελλήνων παιχτων δεν ξερω.


Εκτός από τον Αντετοκούμπο πολύ σημαντική είναι και η προσθήκη του Παπαπέτρου. Θεωρείται από τους καλούς πρωτοετείς του κολλεγιακού, σε ένα από τα καλύτερα κολλέγια (Texas Longhorns). Τα φετινά στατιστικά του: http://espn.go.com/mens-college-basketball...nnis-papapetrou
Ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα της φετινής ομάδας είναι ο αρκετός χρόνος που πήραν σε επίπεδο Α1 πολλά απο αυτά τα παιδιά (Μποχωρίδης, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Σλαφτσάκης, Μελισσαράτος).
Υπάρχει ένα κενό στο "5" στο ρόστερ μας αλλά μπορεί να καλυφθεί πιστεύω από τους καλούς forwards.
Την 5άδα Μποχωρίδης-Λαρεντζάκης-Αντετοκούμπο-Παπαπέτρου-Αγραβάνης την πιστεύω πάρα πολύ για το άμεσο μέλλον. Ίδωμεν...
zorba
Καλές εμφανίσεις από την εθνική νέων στο Γέζολο της Ιταλίας. Στον πρώτο αγώνα επικράτησε άνετα της Κροατίας, ενώ χθες έχασε 98-83 από την Τουρκία η οποία κατέβηκε με ανδρική ομάδα που θα κατεβάσει στους Μεσογειακούς... με προπονητή Τάνιεβιτς παρακαλώ!
Είδα το δεύτερο ημίχρονο (στο sportitalia) και μπορώ να πω ότι ήμασταν αρκετά κακοί. Η zone press 1-2-1-1 του Τάνιεβιτς ήταν ασφυκτική και δεν μας άφηνε καλά καλά να περάσουμε το κέντρο... Εννοείται ότι το χρεώνω στον Μίσσα κι όχι στα παιδιά που προσπάθησαν και κρατήθηκαν στο παιχνίδι σχεδόν μέχρι το τέλος παρά τα πάνω από 30 λάθη! Ο Αντετοκούμπο είχε 4 φάουλ στη δεύτερη περίοδο (που δεν είδα) και μπήκε στα τελευταία 8 περίπου λεπτά όπου αν δεν κάνω λάθος μέτρησα 9 πόντους (17 συνολικά) με ένα καταπληκτικό buzzer beater στην εκπνοή! Οι σχολιαστές (μεταξύ των οποίων ο Dan Peterson) είπαν πολύ όμορφα λόγια τόσο για τον Γιάννη όσο και για τον Λαρεντζάκη που είχε 20 πόντους με 6/6 3π. Επίσης ο Μποχωρίδης φάνηκε να είναι ο μόνος που μπορούσε με τη μπάλα να διασπάσει την τουρκική άμυνα, αν και υπέπεσε κι ο ίδιος σε αρκετά λάθη.
Εν πάση περιπτώσει, ήταν άνισος αγώνας καθώς έβλεπες αμούστακα παιδιά να παίζουν απέναντι σε τέρατα και ολοκληρωμένους παίκτες... (Μπατούκ, Σαβάς, Μαχμούτογλου...)
Σήμερα παίζουμε με Ιταλία και μάλλον θα μπορέσω να το δω και να το σχολιάσω αύριο...
GK_23
QUOTE(zorba @ Jun 10 2013, 09:50 ) *
Ο Αντετοκούμπο είχε 4 φάουλ στη δεύτερη περίοδο (που δεν είδα) και μπήκε στα τελευταία 8 περίπου λεπτά όπου αν δεν κάνω λάθος μέτρησα 9 πόντους (17 συνολικά) με ένα καταπληκτικό buzzer beater στην εκπνοή! Οι σχολιαστές (μεταξύ των οποίων ο Dan Peterson) είπαν πολύ όμορφα λόγια τόσο για τον Γιάννη όσο και για τον Λαρεντζάκη που είχε 20 πόντους με 6/6 3π. Επίσης ο Μποχωρίδης φάνηκε να είναι ο μόνος που μπορούσε με τη μπάλα να διασπάσει την τουρκική άμυνα, αν και υπέπεσε κι ο ίδιος σε αρκετά λάθη.

To Draft Express έγραψε στο twitter πως ο Αντετοκούνμπο είχε 17π, (4/5 2π, 2/4 3π), 5ριμπ και 1ασ σε 20 λεπτά συμμετοχής.
Επίσης στο ίδιο site διάβασα πως το ματς με την Κροατία, παρακολούθησαν περίπου 50 scouters από το NBA, οι οποίοι ταξίδεψαν από το Τρεβίζο όπου αυτές τις μέρες διεξάγεται το Adidas Eurocamp.

Υπάρχει κάποιο site που να καλύπτει το τουρνουά του Γέζολο;
zorba
Ήττα με άσχημη εμφάνιση από τους Νέους απέναντι στη Μεσογειακή Ομάδα της Ιταλίας αρκετά νεανική κι αυτή (με Τζεντίλε, Βιτάλι, Νατάλε, Αμίτσι κλπ). Αργό μπάσκετ, λες κι έπαιζαν οι βετεράνοι σε αγώνα επίδειξης) και σετ παιχνίδι με Μποχωρίδη να ξεχωρίζει μαζί με τους συνήθεις ύποπτους (Αντετοκούμπο και Λαρεντζάκη), αλλά τι διάολο... αν δεν τρέξεις με τους νέους με ποιους θα τρέξεις;
Οι Ιταλοί είχαν απ' την αρχή μια διαφορά ασφαλείας που κράτησαν μέχρι το τέλος. Έκαναν μια μικρή κοιλιά στην αρχή της 3ης περιόδου που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι δικοί μας.
Ο Αντετοκούμπο έδειξε κάποια καλά στοιχεία: μαχητής με έφεση στο ριμπάουντ, καλό χειρισμό της μπάλας, καλή πάσα και κάποια καλά τελειώματα (12 πόντους με 10 στο πρώτο ημίχρονο αν δεν κάνω λάθος, αλλά και αδυναμίες: επιρρεπής στα φάουλ (βγήκε με 5 φάουλ 8 λεπτά πριν το τέλος, αν και στο τελευταίο έγινε μια διεκδίκηση με τον Αμίτσι στο ριμπάουντ με κατάληξη να φάει ο Γιάννης αγκωνιά στο πρόσωπο κι αντί για αντιαθλητικό του Αμίτσι χρεώθηκε αυτός το φάουλ), άπειρος (έκανε ένα αστείο επιθετικό σε αιφνιδιασμό, πέφτοντας πάνω στον αντίπαλο που τον περίμενε με ανοιχτές αγκάλες), υπερβολικά αλτρουϊστής (θα ήταν θετικό με παικταράδες συμπαίκτες) και σουτ που χρειάζεται μεγάλη βελτίωση... Πάντως το potential του δεν έχει όρια...
Ο Μποχωρίδης, καλός και γρήγορος playmaker, με πολύ καλή διείσδυση, σε ομάδα που τρέχει θα μπορούσε να δώσει πολλά...
Ο Λαρεντζάκης παίκτης που δε φοβάται να πάρει το δύσκολο σουτ (αν και χθες δεν είχε την προχθεσινή ευστοχία), με καλή διείσδυση και πολύ τσαμπουκά (σε κάποια φάση που το παιχνίδι παρεκτράπηκε με τη συμβολή των διαιτητών, έφαγε μια αγκωνιά και απάντησε χωρίς ενδοιασμούς...)
Όσον αφορά τους υπόλοιπους, μέτριοι ως καλοί παίκτες όμως δεν είδα κάτι που να με ενθουσιάσει...
Έχουμε πολύ δρόμο ως το Ευρωπαϊκό και εντωμεταξύ θα ενσωματωθούν οι απόντες (Παπαπέτρου, Ζούμπος κλπ)
Giannis83
Η ομάδα έκανε την πρώτη συγκέντρωση στις 3 Ιουνίου και στις 7 του μήνα πήγε στην Ιταλία για φιλικά. Σκάρτες 3 προπονήσεις δηλαδή. Είναι λογικό να είναι εντελώς ανέτοιμη και ασύνδετη. Η Τουρκία και η Ιταλία κατέβασαν τη ομάδα των Μεσογειακών αγώνων κι όχι των Νέων... Και τέλος έχουμε 2 απουσίες παιχτών της βασικής 5άδας (Παπαπέτρου-Αγραβάνης) που είναι ό,τι καλύτερο έχουμε στους ψηλούς.
Υπομονή! Θα στοιχημάτιζα υπέρ μιας σημαντικής διάκρισης αυτής της ομάδας στο φετινό eurobasket.
zorba
QUOTE(Giannis83 @ Jun 11 2013, 06:54 ) *
Η ομάδα έκανε την πρώτη συγκέντρωση στις 3 Ιουνίου και στις 7 του μήνα πήγε στην Ιταλία για φιλικά. Σκάρτες 3 προπονήσεις δηλαδή. Είναι λογικό να είναι εντελώς ανέτοιμη και ασύνδετη. Η Τουρκία και η Ιταλία κατέβασαν τη ομάδα των Μεσογειακών αγώνων κι όχι των Νέων... Και τέλος έχουμε 2 απουσίες παιχτών της βασικής 5άδας (Παπαπέτρου-Αγραβάνης) που είναι ό,τι καλύτερο έχουμε στους ψηλούς.
Υπομονή! Θα στοιχημάτιζα υπέρ μιας σημαντικής διάκρισης αυτής της ομάδας στο φετινό eurobasket.


Ok, δεν το ήξερα... Αλλάζουν όλα τότε... Ο χαρακτήρας και το ταλέντο δεν λείπουν και με τη σωστή προετοιμασία πιστεύω κι εγώ σε κάτι καλό...
dru_15
https://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=O3GkcUgxBnU

Απορω πραγματικα ποιος καθεται κ φτιαχνει τετοια βιντεο... ο αντετοκουμπο πρεπει να δουλεψει παρα πολυ....
aegeansheed
O συγκεκριμένος ανεβάζει σε vids τα καλύτερα draft prospects. Το κάνουν για όλους τους drafties. Σκοπός του είναι κάνει break down σε όλα τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη, θετικά και αρνητικά. Ιδιαίτερα στα αρνητικά, που γενικά δε φαίνονται εύκολα μέσα από highlight videos.

Κι επειδή για τον easybutton μέχρι τώρα κυκλοφορούσαν κυρίως στιγμιότυπα από παιχνίδια με τον Φιλαθλητικό με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και αυτόν να κάνει coast to coast, το ερώτημα για αυτούς που ενδιαφέρονται να μάθουν για τον μπασκετικό του χαρακτήρα, ήταν "τί άλλο κάνει σε έναν αγώνα". Γι' αυτό το λόγο και τον έχουν λοκάρει στο κυνήγι του παίκτη του, στο defensive awareness όταν η μπάλα δεν παίζει στον παίκτη του, στην αλληλοκάλυψη και τις βοήθειες στην άμυνα κ.ά. Είναι προφανές ότι λόγω της ηλικίας του δε μπορεί να πάει πάνω από το 27, αλλά λόγω του ταλέντου του πολύ πιο κάτω επίσης.

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj...cleMode_on.html
SG3ptshooter
akratacity
QUOTE (SG3ptshooter @ Jun 15 2013, 11:32 ) *

ενταξει 18 χρονων ειναι ακομα εννοειται οτι θελει δουλεια τι το λετε και το ξαναλετε...εχετε δει κανεναν στην ηλικια του να τα κανει ολα τελεια???
το θετικο για αυτον ειναι οτι θα παει ισπανια του χρονου και θα δουλεψει σωστα...
SG3ptshooter
QUOTE(akratacity @ Jun 15 2013, 15:50 ) *
ενταξει 18 χρονων ειναι ακομα εννοειται οτι θελει δουλεια τι το λετε και το ξαναλετε...εχετε δει κανεναν στην ηλικια του να τα κανει ολα τελεια???
το θετικο για αυτον ειναι οτι θα παει ισπανια του χρονου και θα δουλεψει σωστα...

Δε γράφω τίποτα, άρα δε λέω κάτι επικριτικό. Στηρίζω EasyButton και στηρίζω και Zaragoza.
Κι ο uploader δεν προσπαθεί να δείξει κάτι αρνητικό. Δεν είναι Έλληνας ούτε ασχολείται με το draft, ούτε προσπαθεί να εστιάσει σε αδυναμίες του παίκτη. Αυτός ο τύπος ανεβάζει κυρίως φάσεις highlights από νέα αποκτήματα Ισπανικών ομάδων, ακριβώς αυτό συμβαίνει και σε αυτήν την περίπτωση.

Και αγκαλίτσα με Abos:

wos_sport4.gif
akratacity
QUOTE (SG3ptshooter @ Jun 16 2013, 12:40 ) *
Δε γράφω τίποτα, άρα δε λέω κάτι επικριτικό. Στηρίζω EasyButton και στηρίζω και Zaragoza.
Κι ο uploader δεν προσπαθεί να δείξει κάτι αρνητικό. Δεν είναι Έλληνας ούτε ασχολείται με το draft, ούτε προσπαθεί να εστιάσει σε αδυναμίες του παίκτη. Αυτός ο τύπος ανεβάζει κυρίως φάσεις highlights από νέα αποκτήματα Ισπανικών ομάδων, ακριβώς αυτό συμβαίνει και σε αυτήν την περίπτωση.

Και αγκαλίτσα με Abos:

wos_sport4.gif

δεν το ειπα για σενα φιλε μου...καλα εκανες και ποσταρες το βιντεο...γενικα μιλουσα
Giannis83
Μια βδομάδα και σήμερα για την έναρξη του Εurobasket U20. Ωραίο video της ομοσπονδίας με σημερινές δηλώσεις Αντετοκούνμπο-Μποχωρίδη-Λαρεντζάκη-Αγραβάνη-Παπαπέτρου..
http://youtu.be/1rwoxk_sah0
rchos
Η δωδεκάδα έχει ανακοινωθεί?
Giannis83
14 παίχτες έχουνε μείνει αυτή τη στιγμή και υποθέτω θα κοπούνε 2 μετά τα τελευταία φιλικά στη Σλοβενία που ξεκινάνε μεθαύριο (4-7 Ιουλίου).

Μποχωρίδης
Ζούμπος
Λαρεντζάκης
Καραμαλέγκος
Φιλιππάκος
Καλογιαννίδης
Αντετοκούνμπο
Μήτσιαλος
Παπαπέτρου
Σλαφτσάκης
Καμπερίδης
Αγραβάνης
Μελισσαράτος
Γόντικας
rchos
QUOTE(Giannis83 @ Jul 2 2013, 21:06 ) *
14 παίχτες έχουνε μείνει αυτή τη στιγμή και υποθέτω θα κοπούνε 2 μετά τα τελευταία φιλικά στη Σλοβενία που ξεκινάνε μεθαύριο (4-7 Ιουλίου).

Μποχωρίδης
Ζούμπος
Λαρεντζάκης
Καραμαλέγκος
Φιλιππάκος
Καλογιαννίδης
Αντετοκούνμπο
Μήτσιαλος
Παπαπέτρου
Σλαφτσάκης
Καμπερίδης
Αγραβάνης
Μελισσαράτος
Γόντικας


Διάβασα κάπου ότι δεν θα είναι ο Παπαπέτρου τελικά και μου έκανε εντύπωση αλλά λες είναι ακόμη εκεί.
Giannis83
QUOTE (rchos @ Jul 2 2013, 22:16 ) *
Διάβασα κάπου ότι δεν θα είναι ο Παπαπέτρου τελικά και μου έκανε εντύπωση αλλά λες είναι ακόμη εκεί.

Αν δεις το video που ανέβασα προηγουμένως, ο Παπαπέτρου όχι μόνο είναι στη προετοιμασία αλλά κάνει και δηλώσεις.
Scottie Pippen
QUOTE(Giannis83 @ Jul 3 2013, 08:04 ) *
Αν δεις το video που ανέβασα προηγουμένως, ο Παπαπέτρου όχι μόνο είναι στη προετοιμασία αλλά κάνει και δηλώσεις.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 2013: Οι 12 "εκλεκτοί" του Μίσσα

Μετά από το "κόψιμο" του Πάνου Φιλιππάκου, του Φώτη Ζούμπου και του Θάνου Καμαριώτη,
βγήκε η τελική δωδεκάδα στην οποία κατέληξε ο Κώστας Μίσσας
για να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών του Ταλίν της Εσθονίας...
Η προετοιμασία ήταν δυνατή και άπαντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Η δωδεκάδα απαρτίζεται από τους:

ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ
Λευτέρης Μποχωρίδης
Γιάννης Καραμαλέγκος
Φίλιππος Καλογιαννίδης

ΣΟΥΤΙΝΓΚ ΓΚΑΡΝΤ
Γιαννούλης Λαρεντζάκης
Γιάννης Αντετοκούνμπο

ΣΜΟΛ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ
Ιωάννης Παπαπέτρου
Αλέξης Μήτσιαλος

ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ
Διαμαντής Σλαφτσάκης
Δημήτρης Αγραβάνης
Κωστής Γόντικας

ΣΕΝΤΕΡ
Μιχάλης Καμπερίδης
Πέτρος Μελισσαράτος

*Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία.
Αύριο, υπάρχει πρωινό... εγερτήριο στις 5 τα ξημερώματα, καθώς στις 8:30 "πετάει" για Σλοβενία,
μέσω Κωνσταντινούπολης και θα δώσει τα τελευταία του φιλικά.
Η επιστροφή θα είναι το Σάββατο, ενώ την Κυριακή είναι η αναχώρηση για την Εσθονία.
- See more at: http://www.basketworld.gr/2013/07/12.html#...h.k6HxxNbt.dpuf
doctorjekil
Ξερουμε αν θα δειξει κανενα καναλι το ευρωμπασκετ?κανα eurosport δηλαδη γιατι τα ελληνικα δεν νομιζω
dimitrios 1985
Παιδιά εγώ πιστεύω πως αυτή η ομάδα που έχει μπόλικο ταλέντο υστερεί στην θέση του σέντερ...Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο κορμί και ίσως αυτό είναι πρόβλημα...Από κει και πέρα υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες και πιστεύω πως οι νέοι άντρες και οι παίδες που ακολουθούν έχουν κάποια παιδιά που στο μέλλον θα στελεχώσουν την εθνική αντρών...Αναμένουμε το πανευρωπαικό....
doctor_dru
QUOTE (dimitrios 1985 @ Jul 3 2013, 22:58 ) *
Παιδιά εγώ πιστεύω πως αυτή η ομάδα που έχει μπόλικο ταλέντο υστερεί στην θέση του σέντερ...Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο κορμί και ίσως αυτό είναι πρόβλημα...Από κει και πέρα υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες και πιστεύω πως οι νέοι άντρες και οι παίδες που ακολουθούν έχουν κάποια παιδιά που στο μέλλον θα στελεχώσουν την εθνική αντρών...Αναμένουμε το πανευρωπαικό....

Αρκετό ταλέντο στην ομάδα,ας ελπίσουμε να δέσουν για να πάνε καλά γιατί η αλήθεια είναι πως είχαν προβλήματα απουσιών στην προετοιμασία.Ισχύει αυτό,μόνο ο Μελισσαράτος λογίζεται ως καθαρό 5αρι και πιστεύω πως ο Γόντικας θα βοηθάει πιο πολύ σ αυτήν την θέση.Ο Καμπερίδης 4αρι είναι κατά κύριο λόγο και παίζει πολύ καλά και με πρόσωπο στο καλάθι
zorba
http://m.sport24.gr/article/2321276/itta-a...ous-andres.html

Φιλική ήττα από τη Σλοβενία
zorba
http://www.onsports.gr/basket/Ethnikes-Oma...ne-tin-anatropi

Μια απ´ τα ίδια...
Ας ελπίσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει...
dimitrios 1985
Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο λινκ για να παρακολουθήσουμε αυτό το τουρνουά?Όποιος ξέρει ας βοηθήσει...
Giannis83
QUOTE (dimitrios 1985 @ Jul 9 2013, 16:35 ) *
Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο λινκ για να παρακολουθήσουμε αυτό το τουρνουά?Όποιος ξέρει ας βοηθήσει...


Για τα σημερινά παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής δεν υπήρχε καμία μετάδοση από το site μεταδόσεων της FIBA (http://www.livebasketball.tv), ούτε βρήκα κάποιο άλλο link. Επομένως δύσκολα τα πράγματα...
jimmythefirst
ξερουμε ποσο ηρθε με σερβια ?
tuareg
δε παιζαμε σημερα...ο ομιλος ειναι 5 ομαδες.
Γερμανια-Γεωργια 89-75
Λιθουανια-Σερβια 68-64

http://u20men.fibaeurope.com/en/
PanosIlio
Αυτό το τουρνουά δεν έχει καμία τηλεοπτική κάλυψη??

Σε κάτι sites που κάνουν stream που έψαχνα δεν έβρισκα μετάδοσή του, και ούτε καν το eurosport 2 το είχε στο πρόγραμμα?

Και ήθελα πολύ να δω τη φετινή ομάδα. Κρίμα.
doctorjekil
QUOTE(PanosIlio @ Jul 10 2013, 08:25 ) *
Αυτό το τουρνουά δεν έχει καμία τηλεοπτική κάλυψη??

Σε κάτι sites που κάνουν stream που έψαχνα δεν έβρισκα μετάδοσή του, και ούτε καν το eurosport 2 το είχε στο πρόγραμμα?

Και ήθελα πολύ να δω τη φετινή ομάδα. Κρίμα.

Κ εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα
giorgos14
βρηκε κανεις λινκ;;
Giannis83
QUOTE (giorgos14 @ Jul 10 2013, 19:04 ) *
βρηκε κανεις λινκ;;


Δε νομίζω να υπάρχει link...
Αυτή την ώρα Ελλάδα-Σερβία 64-63, 6:23 πριν τη λήξη του αγώνα. Μεγάλο ντέρμπυ!
tuareg
73-71 μπροστα και θελει 39''
giorgos14
QUOTE(tuareg @ Jul 10 2013, 16:47 ) *
73-71 μπροστα και θελει 39''


και χανει βολες ο παπαπετρου,χανουν το σουτ οι σερβοι και ο Αντετοκουνμπο καρφωνει στον αιφνιδιασμο...75-71 και μενουν 15

εδιτ:Καλαθι οι σερβοι ,2 ευστοχες βολες εμεις,κλεψιμο και τριποντο απο το μποχωριδη και τελικο σκορ 79-73...Μπραβο παιδια..

*Τι τραβαμε με αυτο το livescore...
tuareg
στατιστικα κλπ

http://live.fibaeurope.com/www/Game.aspx?a...mp;gameID=23338

rchos
Θετικό ξεκίνημα.
Κρίμα που δεν μπορέσαμε να το δούμε.

Η ομάδα πάντως σε αυτό το πρώτο παιχνίδι δείχνει να έχει καλό βασικό υλικό αλλά χωρίς βάθος.
Το βασικό υλικό όμως ίσως είναι πολύ καλό.
dimitrios 1985
Mπράβο στα παιδιά.....Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα με τους σέρβους......Μποχωρίδης 16,λαρεντζάκης 17, παπαπετρου 18, αντετοκουμπο 14...Μπράβο ρε μάγκες...
SteveNashidis
Eίναι ωραίοι οι μικροί ! Μπράβο τους ! Δύσκολη ομάδα η Σερβία. happy.gif

QUOTE
Αυτή είναι η διαφορά του Αντετοκούνμπο σε σχέση με τους υπόλοιπους ταλαντούχους συνομήλικούς του.
Παίκτης: α) Ομάδας, β) Οικονομίας και γ) 4ης περιόδου!
Απολογισμός: 14 points (1: 4/6 ~ 2: 2/4 ~ 3: 2/2), 5 rebounds, 2 steals, 1 assists, 1 block.
9 pts στο τελευταίο καθοριστικό δεκάλεπτο!
Ωστόσο, για να μην αδικούμε και τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα, εξαιρετική εμφάνιση από:
● Ι. Παπαπέτρου (F, '94): 18 pts (3/6 3's), 5 reb, 3 ass
● Λ. Μποχωρίδη (G, '94): 16 pts, 4 ass, 3 reb
● Γ. Λαρεντζάκη (G, '93): 17 pts, 4 ass, 4 steals, 4 reb


Aπό basket24gr


strike.gif Live μεταδόσεις και βιντεάκια του ρατσιστή κύριου που κακολογεί τον Γιάννη υπάρχουν άφθονα . Live μετάδοση της Εθνικής ομάδας που έχει εξαίρετο υλικό και παίζει πολύ καλό μπάσκετ ούτε λόγος .... strike.gif
Hakeem
Το παρακολουθησα ολο μεσα απο το live score, η επιδραση του Αντετοκουμπο στο παιχνιδι ειναι πολυ μεγαλη, φαινεται και απο το +22 που ειχε η Ελλαδα οσο επαιζε. Εβαλε και 9 απο τους 14 ποντους στο τελος. Μπράβο στα παιδιά και παρότι δεν υπάρχει το καλό 5αρι, μακαρι να πανε μακρυά.

ΥΓ Παντα ωραιο να κερδιζεις τη Σερβια σε ολα τα επιπεδα tongue.gif
επαθα λαστιχο
εκτος του δικου μας ποια ειναι τα φερομενα ως αστερια της διοργανωσης?
shtarkws
Τα καναλια δείχνουν τουρκικα μεσημεριαναδικα αληθινες ιστοριες γενικα ενα καρο αηδιες και δεν δείχνουν την εθνική

Α στα διαλα

Ερτ και παλι ερτ
Giannis83
Τα highlights του αγώνα από το κανάλι της FIBA-Europe:
anonym
Με τον Μποχωρίδη χάζεψαν πολλοί πάντως με το παίξιμο του

http://www.youtube.com/watch?v=wO5mg2UNqSY

Με τόσα μάτια από το NBA(να'ναι καλά ο Γιαννάκης μας) του χρόνου βλέπω και άλλους δικούς μας εκεί.

http://behindthebuckpass.com/2013/07/10/gi...-defeat-serbia/

http://www.brewhoop.com/2013/7/10/4512714/...ece-serbia-euro
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.