Help - Search - Members - Calendar
Full Version: H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΗΝ Α1
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
harris
από "Betsmart" και "Φιλαθλο"....

Δελή: Στόχος η πεντάδα στην Α 1

Πεσμένο το επίπεδο στην Α 2, λέει η διεθνής παίκτρια του Πανιωνίου

Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΦΙΛΑΘΛΟΣ" έδωσε η Κατερίνα Δελή που ήταν η κορυφαία παίκτρια του Πανιωνίου που ανέβηκε στην Α 1. Η διεθνής Ελληνίδα παίκτρια μεταξύ άλλων λέει:

Είμαι τυχερή που πάντα είμαι σε ομάδες που πρωταγωνιστούν. Μου αρέσει να βάζω μεγάλους στόχους. Το μεγαλύτερο κίνητρο μου είναι η εθνική ομάδα. Θέλω να δείχνω στις κοπέλες πως να δουλεύουν σκληρά

Έδωσε μεγάλη σημασία στην επαφή που είχα με τους ανθρώπους του Πανιωνίου που έδειξαν επιθυμία να ανέβει η ομάδα και είχαν οργάνωση. Αποφάσισα να βοηθήσω και δεν σκέφτηκα την κατηγορία. Εξάλλου η διοίκηση παρέχει τα πάντα για μια αθλήτρια

Δεν πρέπει πάντως να καβαλήσουμε το καλάμι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και κοιτάξουμε μια θέση στην πεντάδα. Να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι και στο τέλος να κάνουμε απολογισμό. Να γίνουμε ομάδα βιτρίνα στο γυναικείο μπάσκετ.

Είχα μια αγωνία στο μπαράζ με τις Σέρρες αφού η φανέλα του Πανιωνίου είναι ιστορική. Αλλά δεν αγχώθηκα. Δεν κοιτάω την δική μου απόδοση αλλά της ομάδας.

Το επίπεδο στην Α 2 έχει πέσει. Υπήρχαν μόνο πέντε καλές ομάδες. Η Παραγιού του Χολαργού μπορεί να κάνει καριέρα αν δουλέψει. Όπως και η συμπαίκτρια της η Μπόνη. Η Σταυρακάκη του Ηροδότου και η Τσαρουχά του Παγχιακού μπορούν επίσης με σκληρή δουλειά να αναδειχθούν.
Papafi-club
nionie tou xronou 8a lisoume polles diafores k autes pou xoume afisei ap ti mpala..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.