Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προκριματικοί Eurobasket 2013
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2
Nuntius
Η κλήρωση για τους ομίλους των προκριματικών έγιναν σήμερα λοιπόν. Οι όμιλοι έχουν ως εξής:

Α' Όμιλος: Σερβία, Ισραήλ, Εσθονία, Σλοβακία, Μαυροβούνιο, Ισλανδία

Β' Όμιλος: Γερμανία, Βουλγαρία, Αζερμπαϊτζάν, Λουξεμβούργο, Σουηδία

Γ' Όμιλος: Κροατία, Ουκρανία, Αυστρία, Κύπρος, Ουγγαρία

Δ' Όμιλος: Γεωργία, Βοσνία, Ολλανδία, Ρουμανία, Λεττονία

E' Όμιλος: Φινλανδία, Πολωνία, Ελβετία, Αλβανία, Βέλγιο

Στ' Όμιλος: Τουρκία, Ιταλία, Τσεχία, Λευκορωσία, Πορτογαλία

Τα προκριματικά θα πραγματοποιηθούν από 15 Αυγούστου έως 11 Σεπτεμβρίου 2012. Στο Eurobasket της Σλοβενίας προκρίνονται οι δύο πρώτες κάθε ομίλου καθώς και οι 4 καλύτερες τρίτες.

Προσωπικά σχόλια:

Α' Όμιλος: Εξαιρετικά δύσκολος όμιλος. Πιστεύω πως η Σερβία θα καταφέρει να περάσει ως πρώτη. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πάντως πως θα περάσουν αμφότερα το Ισραήλ και το Μαυροβούνιο. Η Εσθονία είναι ικανή να κόψει βαθμούς και να πάει περίπατο η ελπίδα για μία από τις 4 καλύτερες τρίτες. Για την προτελευταία θέση θεωρώ πως η Ισλανδία είναι λίγο καλύτερη από την Σλοβακία αν και έχει τεράστιο πρόβλημα στους ψηλούς (ο ψηλότερος είναι 2.03).

Β' Όμιλος: Εύκολος όμιλος για την Γερμανία. Η Βουλγαρία, αν δείξει λίγη σοβαρότητα, θα περάσει και αυτή. Η Σουηδία θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από έναν Jerebko για να περάσει αλλά μπορεί να παλέψει για ένα καλό πλασάρισμα. Αν δεν την πάθουν από το αξιόμαχο Αζερμπαϊτζάν βέβαια.

Γ' Όμιλος: Τυχερή η Κροατία. Ο όμιλος αυτός δεν κρύβει πολλές παγίδες. Η Ουκρανία λογικά θα συνοδέψει την Κροτία στον επόμενο γύρο. Η Αυστρία δεν νομίζω πως είναι ικανή για ζημιές. Η Κύπρος είναι σχετικά ανεπαρκής (δυστυχώς). Ούτε η Ουγγαρία μπορεί να κάνει χοντρή ζημιά. Ε, τώρα αν δεν καταφέρει η Κροατία να περάσει από αυτόν τον όμιλο (πολύ χλωμό) θα φταίει μετά όποιος την πει loser?

Δ' Όμιλος: Γεωργία και Λεττονία θα περάσουν στις δύο πρώτες θέσεις και η αξιόμαχη Βοσνία θα προκριθεί ως μία από τις 4 καλύτερες τρίτες. Θα είναι ωραίος όμιλος πάντως μιας και η Ολλανδία με την Ρουμανία δεν είναι τόσο κακές ομάδες.

Ε' Όμιλος: Η Φινλανδία αν παίξει όπως έπαιξε στο Ευρωμπάσκετ θα περάσει εύκολα αλλά ως ομάδα που βασίζεται στο εξωτερικό σουτ είναι απρόβλεπτη. Το Βελγίο είναι και αυτό αστάθμητος παράγοντας συνήθως. Ούτε η Πολωνία όμως είναι η πιο σοβαρή ομάδα του κόσμου (πχ. νικάει την Τουρκία και μετά χάνει από το Ην. Βασίλειο). Ευτυχώς για τις 3 προαναφερθείσες, η Ελβετία και η Αλβανία (πλην του αξιομαχότατου Kuqo) δεν είναι για πολλά πράγματα. Η Φινλανδία πιστεύω πως θα περάσει πρώτη και θα γίνει πόλεμος μεταξύ Πολωνίας και Βελγίου για την 2η θέση.

Στ' Όμιλος: Πόσο πιο κάτω να πέσουν Τουρκία και Ιταλία? Αρκετά αξιόμαχη πάντως η Τσεχία. Ενδιαφέρουσα σαν ομάδα και η Λευκορωσία που μοιάζει να έχει αξιόλογη νέα γενιά παικτών. Όσον αφορά την Πορτογαλία όλη ξέρουμε πως είναι απρόβλεπτη (αν μπουν τα τρίποντα). Πάντως, δεν είναι απίθανο το επόμενο Ευρωμπάσκετ να είναι χωρίς τον στρατηγό Λεβένταγα smiley.gif
ViC
έχει ματσάκια για χάζι πάντως η κλήρωση. Μου θυμίζει και τις εποχές επί Ιωαννίδη που παίζαμε κι εμείς σε κάτι τέτοια προκριματικά. Ο πρώτος όμιλος είναι λίγο σφαγή... Μπορεί Ισραήλ ή Μαυροβούνιο (όποιος βγει τρίτος) να μην καταφέρει να είναι στους καλύτερους 4 τρίτους... αν για παράδειγμα χάσει μέσα-έξω από τον πρώτο και το δεύτερο του ομίλου
Nuntius
Βάλε και πως η Εσθονία θα προκαλέσει έστω και 1 φθορά σε έναν από τους 3 πρώτους. Όντως, είναι δύσκολα τα πράγματα για όποιον βρει 3ος.
benchwarmer
Ξεκίνημα σήμερα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2013 (που βέβαια δύσκολα θα έχουμε κάποια έκπληξη, μιας που η αύξηση των ομάδων της τελικής φάσης σε 24 δυσκολεύουν πολύ την πιθανότητα να μείνει έξω κάποια παραδοσιακή δύναμη).
Σημαντικότερα αποτελέσματα η νίκη του Μαυροβουνίου (με τον Taylor Rochestie πλέον αντί του Omar Cook, και χωρίς βέβαια τον Πέκοβιτς), επί του πλήρους γνωστού Ισραήλ (Οχαγιόν, Χαλπερίν, Πνίνι, Κάσπι, Ελιγιάχου) συν τοn νατουραλιζέ σέντερ Alex Tyus, η νίκη έκπληξη του ανανεωμένου Βελγίου μέσα στην Πολωνία (με τον Γκορτάτ κανονικά στη σύνθεσή της), καθώς και η νίκη της Βοσνίας (με τον Ζακ Ράιτ του Ρεθύμνου) επί της Λετονίας.
Αναλυτικά αποτελέσματα κλπ εδώ http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8Xfg3...undID_8721.html
Nuntius
Ρε φίλε το είχα ξεχάσει τελείως. Εντάξει, δεν έχασα πολύ.

Γουστάρω w00t.gif
gspara
Σκληρη μαχη αναμεσα σε Σερβια-Μαυροβουνιο.55-52 γ περιοδος.Το εβαλα οταν ο Ντουντα εβγαζε Τεοντοσιτς-Κεσελ(γιατι αραγε?).Το Μαυροβουνιο εχει ισχυροποιηθει με Ροτσεστι.Οι Σερβοι χτυπανε με Ματσβαν.
gspara
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 71-73!!!!
ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ 12 ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΜΕ 2/2 ΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΣΕΧΟΒΙΤΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ 70-70 ΣΤΑ 16''.
ΣΤΑ 3'' 1/2 ΒΟΛΕΣ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ(ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ) ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΤΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ!!!!!!!!!
benchwarmer
^^ Δεν είναι ο Νίκολα Ιβάνοβιτς του Κολοσσού, άλλα άλλος.. Πολύ μεγάλη νίκη σίγουρα, γοήτρου βέβαια κυρίως, μιας και επαναλαμβάνω ότι θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο να έχουμε την οποιαδήποτε έκπληξη, περνάνε αρκετές ομάδες.

Στον Α' όμιλο πάντως ίσως έχουμε μία, μιας και το Ισραήλ παρόλο που θεωρητικά κατεβάζει πολύ δυνατή ομάδα, έχασε μέσα στην έδρα του από την Εσθονία 86-88, μια Εσθονία με "σταρ" τον Kristjan Kangur που θα παίζει από φέτος στη Σιένα, προπονητή τον γνωστό μας Tiit Sokk και παίχτες μεταξύ άλλων τους (πιθανότατα γιους του) Tanel Sokk και Sten-Timmu Sokk! Στη βαθμολογία, Μαυροβούνιο και Εσθονία στο 2-0, Σερβία και Ισλανδία στο 1-1 και Ισραήλ και Σλοβακία στο 0-2.

Στον Β' όμιλο αναμένεται να καθαρίσει πολύ εύκολα η Γερμανία που έκανε άνετη πρεμιέρα σήμερα με το Λουξεμβούργο και είναι στο 1-0, ενώ είχαμε μια μεγάλη νίκη του Αζερμπαϊτζάν (2-0) επί της Βουλγαρίας (1-1) με 88-73, που του δίνει το προβάδισμα για την δεύτερη προνομιούχο θέση. Το Αζερμπαϊτζάν που χρησιμοποίησε μάλιστα μόλις 6 παίχτες(!), όπου ξεχωρίζει βέβαια ο νατουραλιζέ σέντερ Charles Davis της τουρκικής Banvit. Η Βουλγαρία από την άλλη, με τον Cedric Simmons ως νατουραλιζέ, αλλά χωρίς τον Kaloyan Ivanov δείχνει να έχει πρόβλημα.. Το Λουξεμβούργο στο 0-2 δεν έχει φυσικά καμία ελπίδα, ενώ περιμένουμε να δούμε και τη Σουηδία (0-1) στα επόμενα ματς με τον Jerebko στη σύνθεσή της..

Στον Γ' όμιλο έκανε πρεμιέρα πολύ εύκολα σήμερα η Κροατία (1-0) με την Κύπρο (0-2) που παρά την προσθήκη του Anthony King ούτε φέτος αναμένεται ανταγωνιστική. Στο 2-0 είναι η Ουκρανία (χωρίς τον Fesenko, αλλά με Steve Burtt, τον νέο παίχτη των Πίστονς Kravtsov, αλλά και τους Gladyr και Drozdov που της είχαν λείψει πέρυσι) που θα περάσει κι αυτή μάλλον εύκολα, αφού έχει κερδίσει ήδη τις άλλες 2 ομάδες του ομίλου, εντός την Ουγγαρία (0-1) και εκτός την Αυστρία (1-1)..

Στον Δ' όμιλο η Βοσνία μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα, αφού συνέτριψε σήμερα την Ολλανδία (0-2) με 33 πόντους του Τελέτοβιτς και έφτασε στο 2-0.. Η Γεωργία (με νέο νατουραλιζέ τον Jacob Pullen και τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις Markoishvili, Shermadini, Shengelia, Sanikidze να δίνουν κανονικά το παρόν) έκανε σήμερα πρεμιέρα νικώντας εύκολα την Ρουμανία (1-1), ενώ περιμένουμε και την επάνοδο της Λετονίας που έχασε προχθές από την Βοσνία και είναι στο 0-1. Είναι πάντως από τους πιο ανοιχτούς ομίλους.

Στον Ε' όμιλο, η Πολωνία επανήλθε από το σοκ της πρεμιέρας κερδίζοντας εύκολα μέσα στην Ελβετία (και οι δύο πλέον στο 1-1), το Βέλγιο και η Φινλανδία είναι στο 1-0, ενώ η συμμετοχή της Αλβανίας (0-2) είναι καθαρά τυπική, μιας και είναι μάλλον η πιο αδύναμη ομάδα όλων των ομίλων.

Τέλος, στον ΣΤ' όμιλο η Ιταλία (χωρίς τους Μπελινέλι και Μπαρνιάνι, αλλά με τον Γκαλινάρι) κέρδισε μέσα στην Τσεχία (που έπαιζε κι αυτή χωρίς τον Βέσελι) με 53-63 και έφτασε στο 2-0, με την Τσεχία στο 1-1. Παράλληλα είχαμε την πρεμιέρα της Τουρκίας (χωρίς τους ΝΒΑερς) που κέρδισε πολύ δύσκολα την Λευκορωσία 77-74 με τρίποντο του Πρέλτζιτς στην εκπνοή. Η Λευκορωσία (0-2) και η Πορτογαλία (0-1) αναμένεται πάντως να είναι οι κομπάρσοι του ομίλου..
Nuntius
Υποστηρίζουμε Εσθονία, Λετονία, Φινλανδία και Ουγγαρία smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(gspara @ Aug 18 2012, 23:27 ) *
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 71-73!!!!
ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ 12 ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΜΕ 2/2 ΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΣΕΧΟΒΙΤΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ 70-70 ΣΤΑ 16''.
ΣΤΑ 3'' 1/2 ΒΟΛΕΣ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ(ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ) ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΤΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ!!!!!!!!!



Θελω φωτογραφια του Νικολα Ιβανοβιτς να τον κανω avatar! smiley.gif
wav.gif
Pierce
Θα βάλεις Γιούγκο, avatar ;;;; ohmy.gif
benchwarmer
Εδώ οι τελευταίες επιθέσεις του Σερβία-Μαυροβούνιο
Και εδώ τα τελευταία δευτερόλεπτα του Τουρκία-Λευκορωσία..
ViC
LOL!!! smiley.gif
ο Τεόντοσιτς άμυνα με τα μάτια στην τελευταία φάση. Ούτε να σηκώσει το χέρι έστω για τα μάτια του κόσμου. Κοσμάρας...
T.W.Is.M.
QUOTE(pierce21 @ Aug 19 2012, 14:21 ) *
Θα βάλεις Γιούγκο, avatar ;;;; ohmy.gif


Γιατι να μη βαλω Μαυροβουνιο που κερδισε την εθνικη Σερβιας? smiley.gif

edit: Στο μεταξυ, βλεποντας τα τελευταια δευτερολεπτα του αγωνα, δεν υπαρχει φαουλ στα 3'' πανω στον Τεοντοσιτς, ο οποιος μαλιστα κανει και 10'' να εκτελεσει τη δευτερη βολη του(την ευστοχη)! Δυο λαθη υπερ τους στην τελευταια επιθεση! Οπως στην παλια καλη εποχη... Κι υστερα γκρινιαζαν καποιοι για τον Τουντσερι...
giorgos14
QUOTE(T.W.Is.M. @ Aug 19 2012, 10:18 ) *
Θελω φωτογραφια του Νικολα Ιβανοβιτς να τον κανω avatar! smiley.gif
wav.gif




δικος σου ο σλουκι λουκ του μαυροβουνιου..τεοντοσιτς icon_drunk.gif
Nuntius
QUOTE (T.W.Is.M. @ Aug 19 2012, 13:18 ) *
Θελω φωτογραφια του Νικολα Ιβανοβιτς να τον κανω avatar! smiley.gif




QUOTE (giorgos14 @ Aug 19 2012, 21:49 ) *


δικος σου ο σλουκι λουκ του μαυροβουνιου..τεοντοσιτς icon_drunk.gif


Είσα νίντζα ohmy.gif
Nuntius
Μέχρι στιγμής τελικά αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής:

Σλοβακία - Σερβία: 71 - 93

Βουλγαρία - Γερμανία: 70 - 82

Σουηδία - Αζερμπαϊτζάν: 96 - 79

Ουκρανία - Κροατία: 79 - 80

Λετονία - Ολλανδία: 85 - 70

Ουγγαρία - Αυστρία: 81 - 75

Εσθονία - Μαυροβούνιο: 64 - 77

Ημίχρονο στο Πολωνία - Φινλανδία. Το σκορ είναι 40 - 42 υπέρ της Φινλανδίας.

Η Φινλανδία εμφανίζεται αρκετά διαφορετική. Σουτάρει λιγότερα τρίποντα από πέρυσι (στο ημίχρονο έχει επιχειρήσει 8 ενώ οι Πολωνοί έχουν επιχειρήσει 17), ελέγχει τα ριμπάουντ (18 έναντι 15 παρά την παρουσία Gortat και Wojciechowski) και γενικά φαίνεται πιο ώριμη στο παίξιμο της. Χτυπάει αρκετά με pick and roll και περνάνε αρκετά την μπάλα στον Lee, τον Kotti και τον Möttölä. Ο Koponen φαίνεται πιο ώριμος στον οργανωτικό τομέα.
Nuntius
Πολωνία - Φινλανδία: 79 - 81 smiley.gif

Βοσνία - Γεωργία: 95 - 96
T.W.Is.M.
QUOTE(giorgos14 @ Aug 19 2012, 21:49 ) *


Και να το πρωτο μου ποστ με το νεο avatar.
Avatar για μια βδομαδα(οπως ο Τζιμ Καρει ηταν θεος για μια βδομαδα tongue.gif )
Nuntius
Βέλγιο - Ελβετία: 98 - 49

Ιταλία - Τουρκία: 78 - 69

Η Πολωνία πάντως έχει μεγάλους μπελάδες πλέον. Έχασε εντός έδρας και από Βέλγιο και από Φινλανδία και πλέον δεν έχει περιθώριο για άλλα λάθη.

Επίσης, έχω φάει όλο τον κόσμο αλλά δεν βρίσκω link για το Ισλανδία - Ισραήλ shot.gif
Nuntius


Με αυτό το τρίποντο του Jacob Pullen η Γεωργία έκαμψε την αντίσταση της Λετονίας και πήρε άλλη μία σημαντική νίκη. Τελικό σκορ:

Γεωργία - Λετονία : 79 - 76

Τα υπόλοιπα τελικά αποτελέσματα:

Ρουμανία - Βοσνία: 79 - 84 (προσπάθησαν στο 4ο δεκάλεπτο για την ανατροπή οι Ρουμάνοι αλλά πολύ μόνος ο Moldoveanu)

Σλοβακία - Ισραήλ: 64 - 82 (ένας Gavel δεν φέρνει την άνοιξη)

Κύπρος - Ουκρανία: 47 - 68 (όταν σουτάρεις με κάτω από 30%)

Φινλανδία - Βέλγιο: 97 - 60 (το καθάρισαν στο 2ο ημίχρονο και απέκτησαν μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση της 1ης θέσης)

Λευκορωσία - Ιταλία: 63 - 84 (είχαν πλησιάσει και στους 8 {61 - 69} οι αξιόμαχοι Λευκορώσοι 3 λεπτά πριν το τέλος αλλά δεν είχαν αρκετές δυνάμεις ώστε να κάνουν κάτι παραπάνω)

Ημίχρονο στο Λουξεμβούργο - Βουλγαρία. Το σκορ είναι 36 - 49 υπέρ της Βουλγαρίας.

Ημίχρονο και στο Τουρκία - Πορτογαλία. Το σκορ είναι 42 - 31 υπέρ της Τουρκίας.

Τέλος 1ου δεκαλέπτου στο Κροατία - Ουγγαρία. Το σκορ είναι 20 - 14 υπέρ της Κροατίας.
Zoys
Nuntius
Τελικά αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής:

Σλοβακία - Μαυροβούνιο: 81 - 94

Σουηδία - Λουξεμβούργο: 111 - 74

Ουγγαρία - Κύπρος: 77 - 64

Ισλανδία - Εσθονία: 67 - 86

Ολλανδία - Γεωργία: 91 - 88

Λετονία - Ρουμανία: 89 - 53

Αζερμπαϊτζάν - Γερμανία: 68 - 85

Ελβετία - Φινλανδία: 60 - 89

Τσεχία - Τουρκία: 82 - 64

Αυστρία - Κροατία: 75 - 82

Βέλγιο - Αλβανία: 97 - 59

Πορτογαλία - Λευκορωσία: 75 - 82

Κατατάξεις ομίλων:

Group A

1) Μαυροβούνιο 5 - 0

2) Εσθονία 3 - 2

3) Σερβία 3 - 1 *

4) Ισραήλ 2 - 2 *

5) Ισλανδία 1 - 4

6) Σλοβακία 0 - 6

Group B

1) Γερμανία 4 - 0

2) Σουηδία 2 - 2

3) Βουλγαρία 2 - 2

4) Αζερμπαϊτζάν 2 - 2

5) Λουξεμβούργο 2 - 2

Group C

1) Κροατία 4 - 0

2) Ουκρανία 3 - 1

3) Ουγγαρία 2 - 2

4) Αυστρία 1 - 3

5) Κύπρος 0 - 4

Group D

1) Βοσνία & Ερζεγοβίνη 3 - 1

2) Γεωργία 3 - 1

3) Λετονία 2 - 2

4) Ολλανδία 1 - 3

5) Ρουμανία 1 - 3

Group E

1) Φινλανδία 4 - 0

2) Βέλγιο 3 - 1

3) Πολωνία 2 - 2

4) Ελβετία 1 - 3

5) Αλβανία 0 - 4

Group F

1) Ιταλία 4 - 0

2) Τσεχία 3 - 1

3) Τουρκία 2 - 2

4) Λευκορωσία 1 - 3

5) Πορτογαλία 0 - 4

* = Η Σερβία παίζει σήμερα με το Ισραήλ
Nuntius
Μερικά σχόλια για τους ομίλους.

Group A:

Το Μαυροβούνιο πάει ολοταχώς για πρώτη θέση. Η Σερβία ακολουθεί από πίσω ενώ η Εσθονία έχει ένα πλεονέκτημα επί του Ισραήλ για την 3η θέση. Η Ισλανδία δείχνει ένα αξιοπρεπές πρόσωπο ενώ ο Gavel είναι απελπιστικά μόνος για την Σλοβακία.

Group B:

Η Γερμανία ακόμα και χωρίς τον Nowitzki δείχνει να ελέγχει την πρώτη θέση σε αυτό τον όμιλο. Για την 2η θέση θα γίνει σφαγή. Η Βουλγαρία έχει κερδίσει την Σουηδία, το Αζερμπαϊτζάν έχει κερδίσει την Βουλγαρία ενώ η Σουηδία έχει κερδίσει το Αζερμπαϊτζάν. Φυσικά, και οι τρεις έχουν χάσει από την Γερμανία και έχουν κερδίσει το Λουξεμβούργο. Οπότε, όλα είναι ανοιχτά. Το Λουξεμβούργο είναι μάλλον η πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης.

Group C:

Η Κροατία λογικά θα πάρει την πρώτη θέση αλλά ακόμα δεν με πείθει. Νίκησε στον πόντο την Ουκρανία στην παράταση ενώ δυσκολεύτηκε πολύ χθες από Αυστρία. Η Ουκρανία θέλει μια νίκη μέσα στην Ουγγαρία για να κλειδώσει την 2η θέση. Η Ουγγαρία λογικά θα καταφέρει να πλασαριστεί στην τρίτη θέση με μία νίκη μέσα στην Αυστρία αν και έτσι και κερδίσει την Ουκρανία την Πέμπτη τότε μπορεί να φτάσει ακόμα και δεύτερη. Η Αυστρία είναι μια μαχητική ομάδα αλλά δεν είναι αρκετά δυνατή ακόμα. Έχει κάποιο μέλλον όμως μιας και ο καλύτερος της παίκτης (ο Mahalbasic) είναι εξελίξιμος (δεν είναι καν 22 ακόμα). Η Κύπρος έχει μακράν την χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης (χειρότερη και από του Λουξεμβούργου) και η συμμετοχή της είναι καθαρά φιλική.

Group D:

Η Γεωργία αυτοκτόνησε χθες στην Ολλανδία. Έχασε από την μέχρι τότε ουραγό Ολλανδία παρότι ήταν μπροστά σε όλο το 1ο ημίχρονο. Έτσι λοιπόν η Βοσνία την έφτασε. Βέβαια, η Γεωργία έχει ακόμα το πάνω χέρι μιας και έχει νικήσει μέσα στο Σεράγεβο. Παρόλα αυτά, η Βοσνία βρίσκεται σε μία αρκετά καλή κατάσταση για την κατάσταση μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων. Η Λετονία ακολουθεί και παρότι έχει ηττηθεί και από Βοσνία και από Γεωργία μπορεί ακόμα να ελπίζει. Κι αυτό γιατί και από την Βοσνία και από την Γεωργία έχασε εκτός έδρας και μόλις με 3 πόντους. Άρα, στην έδρα της μπορεί να ελπίζει για κάτι καλύτερο. Η Ρουμανία και η Ολλανδία δεν έχουν ελπίδες για κάποιο καλό πλασάρισμα αλλά είναι αρκετά μαχητικές και μπορούν να προκαλέσουν εκπλήξεις.

Group E:

Η Φινλανδία φαίνεται να έχει τον απόλυτο έλεγχου αυτού του ομίλου μιας και έχει νικήσει την 2η ομάδα του ομίλου, το Βέλγιο, με 37 πόντους. Το +103 επίσης που έχει ως διαφορά πόντων υπέρ και πόντων κατά είναι το καλύτερο της διοργάνωσης μέχρι στιγμής. Το Βέλγιο έχει την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την κατάκτηση της 2ης θέσης μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Πολωνία. Η Πολωνία από την άλλη βρίσκεται σε μια αρκετά δυσχερή θέση μιας και έχει ηττηθεί και από Βέλγιο και από Φινλανδία μέσα στην έδρα της. Η Ελβετία έκανε μία νίκη επί της Αλβανίας αλλά δεν νομίζω πως είναι σε θέση να νικήσει κάποια από τις υπόλοιπες τρεις μιας και η επίθεση της είναι τραγική. Η Αλβανία συμμετέχει απλώς για την εμπειρία μιας και η ομάδα της είναι ακόμα αρκετά αδύναμη.


Group F:

Η Ιταλία έχει τον έλεγχο αυτού του ομίλου και μέχρι στιγμής είναι αήττητη και έχει νικήσει και την 2η Τσεχία εκτός έδρας. Η Τσεχία βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση για την κατάκτηση της 2ης θέσης μετά και από την καθαρή της νίκη επί της Τουρκίας. Η Τουρκία έχει ακόμα ελπίδες αλλά δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πέρα από τις δύο ήττες εναντίων Ιταλίας και Τσεχίας (που ήταν μεν εκτός έδρας γι' αυτό και διατηρούν κάποιες ελπίδες) είχε δυσκολευθεί πάρα πολύ να κερδίσει την Λευκορωσία και τίποτα δεν εγγυάται πως θα το πετύχει αυτό στις 2 Σεπτεμβρίου. Η Λευκορωσία είναι μια μαχητική ομάδα αλλά λογικά δεν θα καταφέρει να πάρει κάποια θέση που οδηγεί στην Σλοβενία. Μπορεί να κάνει κάποια έκπληξη, πάντως. Η Πορτογαλία φαίνεται πως είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.



benchwarmer
Μου πήρε τη δουλειά ο Νούντιους οπότε δεν χρειάζεται να γράψω πολλά.. Δεν έχω δει βέβαια ούτε μισό ματς, οπότε θα πω κάποια πράγματα καθαρά και μόνο από αυτά που βλέπω από τα στατιστικά.

Το Μαυροβούνιο δείχνει πολύ δυνατό, αν και δυνατό το περιμέναμε και πέρυσι στην τελική φάση αλλά μας διέψευσε. Μεγάλη έκπληξη ο Σέχοβιτς που σουτάρει με 18/34 3π ως τώρα, όπως επίσης πολύ δυνατός δείχνει και το νέο απόκτημα της Βαλένθια, ο 21χρονος PF Ντούμπλιεβιτς. Οι Εσθονοί αν καταφέρουν στο 2ο γύρο και κερδίσουν το Ισραήλ στην έδρα τους, θα καταφέρουν πιθανότατα τη μοναδική έκπληξη αυτών των προκριματικών. Είναι πάντως μια κλασική βαλτική ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, καθώς έχει σουτάρει 125 τρίποντα σε 5 ματς, μέσο όρο 25 δηλαδή... Το Ισραήλ-Σερβία πάντως σήμερα θα είναι πολύ ενδιαφέρον ματς.

Οι Γερμανοί με Πέσιτς στον πάγκο και πολύ ανανεωμένη ομάδα κάνουν περίπατο, ενώ αναμένεται σφαγή στον 2ο γύρο μεταξύ Βουλγαρίας-Σουηδίας-Αζερμπαϊτζάν. Οι Αζέροι οι οποίοι δείχνουν να τα πηγαίνουν καλύτερα με τον Ντέιβις ως νατουραλιζέ, παρά με τον Κάρολ, οι Βούλγαροι χωρίς τον Καλογιάν έχουν προβλήματα, ενώ για τους Σουηδούς όπως αναμενόταν προσπαθεί να τα κάνει όλα ο Γερέμπκο. Εννοείται φυσικά πως στηρίζουμε Αζέρους, από τους οποίους σχεδόν όλοι πλην 4-5 αγωνίζονται στο φημισμένο εγχώριο πρωτάθλημα τους.

Ο 3ος όμιλος έχει καθαρίσει πιθανότατα όπως και αναμενόταν, ενώ ο 4ος μπερδεύτηκε με τη νίκη της Ολλανδίας επί της Γεωργίας. Πιο ενδιαφέρουσα ομάδα εδώ είναι σίγουρα η Βοσνία, με το τρίο των Τελέτοβιτς-Ράιτ-Ντέντοβιτς να παίζουν πάνω απο 37 λεπτά μ.ο., και τον 1ο να έχει 26 πόντους μέσο όρο, ενώ τον 2ο να έχει 10π-8ρ-8α, ενώ για τη Λετονία ισχύει το σχόλιο που έκανα πιο πάνω και για την Εσθονία, με μπροστάρη εδώ τον Κούκσικς της Βαλένθια.

Στον 5ο όμιλο οι αγαπημένοι μας Φινλανδοί πάνε τρένο, με τον Κοπόνεν να έχει 22 πόντους μ.ο. σουτάροντας με 60%2π και 55% 3π, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η μάχη Βελγίου-Πολωνίας για την 2η θέση, με τους Βέλγους να έχουν κερδίσει μέσα στη Πολωνία. Ενώ τέλος στον 6ο όμιλο, αρνητική έκπληξη των προκριματικών (μαζί με το Ισραήλ) είναι η Τουρκία που βρίσκεται μόλις στο 2-2 ρεκόρ, κάτι βέβαια που κοιτώντας το φετινό ρόστερ της δεν θα έπρεπε να προκαλεί και τόση εντύπωση.
Nuntius
Ισραήλ - Σερβία: 89 - 76

Τριπλή ισοβαθμία στον Α' Όμιλο με Εσθονία, Σερβία και Ισραήλ να βρίσκονται στο 3 - 2.
giorgos14
QUOTE(Nuntius @ Aug 28 2012, 20:56 ) *
Ισραήλ - Σερβία: 89 - 76

Τριπλή ισοβαθμία στον Α' Όμιλο με Εσθονία, Σερβία και Ισραήλ να βρίσκονται στο 3 - 2.



TWISM μαλλον ηρθε η ωρα να αλλαξεις avatar.Διαλεξε ο,τι θες,οχαγιον η' ελιγιαχου smiley.gif
Nuntius
Αποτελέσματα 28 / 8 / 2012:

Ισραήλ - Σερβία: 89 - 76

Αποτελέσματα 30 / 8 / 20120:

Τσεχία - Λευκορωσία: 79 - 72

Σλοβακία - Εσθονία: 70 - 84

Σουηδία - Βουλγαρία: 85 - 71

Ουγγαρία - Ουκρανία: 76 - 78

Ολλανδία - Ρουμανία: 80 - 74

Λετονία - Βοσνία & Ερζεγοβίνη: 80 - 64

Αζερμπαϊτζάν - Λουξεμβούργο: 95 - 77

Σουηδία - Αλβανία: 93 - 84

Αυστρία - Κύπρος: 77 - 52

Βέλγιο - Πολωνία: 73 - 87

Πορτογαλία - Ιταλία: 70 - 82

Σερβία - Ισλανδία: 114 - 58

Ισραήλ - Μαυροβούνιο: 76 - 81

Τα σχόλια για το πως διαμορφώθηκαν πλέον οι όμιλοι αργότερα tongue.gif
Reggie Miller 31
http://www.gazzetta.gr/eurobasket/article/...sits-o-slabnits Σωστός ο Σλάβνιτς... Απ΄΄οταν έβαλε το τρίποντο στην Πόλη ο Μίλος το 2010 τον έχουν όλοι ιερή αγελάδα και του έχουν δώσει το ελεύθερο να κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι...
T.W.Is.M.
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Sep 1 2012, 00:58 ) *
http://www.gazzetta.gr/eurobasket/article/...sits-o-slabnits Σωστός ο Σλάβνιτς... Απ΄΄οταν έβαλε το τρίποντο στην Πόλη ο Μίλος το 2010 τον έχουν όλοι ιερή αγελάδα και του έχουν δώσει το ελεύθερο να κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι...


Μετα απ αυτο νομιζω οτι δικαιωματικα του αξιζει η θεση στο avatar για λιγες μερες του Μοκα... laugh.gif
<-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nuntius
Κατατάξεις των ομίλων:

Group A

1) Μαυροβούνιο 6 - 0

2) Σερβία 4 - 2

3) Εσθονία 4 - 2

4) Ισραήλ 3 - 3

5) Ισλανδία 1 - 5

6) Σλοβακία 0 - 6

Group B

1) Γερμανία 4 - 0 *

2) Σουηδία 3 - 2

3) Αζερμπαϊτζάν 3 - 2

4) Βουλγαρία 2 - 3

5) Λουξεμβούργο 0 - 5

Group C

1) Ουκρανία 4 - 1

2) Κροατία 4 - 0 *

3) Αυστρία 2 - 3

4) Ουγγαρία 2 - 3

5) Κύπρος 0 - 5

Group D

1) Λετονία 3 - 2

2) Βοσνία 3 - 2

3) Γεωργία 3 - 1 *

4) Ολλανδία 2 - 3

5) Ρουμανία 1 - 4

Group E

1) Φινλανδία 4 - 0 *

2) Πολωνία 3 - 2

3) Βέλγιο 3 - 2

4) Ελβετία 2 - 3

5) Αλβανία 0 - 5

Group F

1) Ιταλία 5 - 0

2) Τσεχία 4 - 1

3) Τουρκία 2 - 2 *

4) Λευκορωσία 1 - 4

5) Πορτογαλία 0 - 5

* = Αγώνας λιγότερος
Nuntius
Λίγα σχόλια για τους ομίλους, λοιπόν.

Group A:

Το Μαυροβούνιο θέλει μία ακόμα νίκη για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την τελική φάση. Η Σερβία και η Εσθονία νίκησαν και συνεχίζουν να παλεύουν σώμα με σώμα για την 2η θέση. Το Ισραήλ έχασε μεν αλλά δεν εξάντλησε τις ελπίδες του μιας και Σερβία και Εσθονία δεν έχουν παίξει 2η φορά με το Μαυροβούνιο. Η Ισλανδία δεν προέβαλλε αντίσταση στην Σερβία ενώ η Σλοβακία προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε στο 4ο δεκάλεπτο να κάνει την υπέρβαση και να κερδίσει την Εσθονία.

Group B:

Η Γερμανία είχε ρεπό. Η Σουηδία πήρε μια σημαντική νίκη ενώ το Αζερμπαϊτζάν καθάρισε όπως αναμενόταν το Λουξεμβούργο. Η Βουλγαρία έμεινε πίσω με αυτή την ήττα στην Σουηδία ενώ το Λουξεμβούργο ούτως ή άλλως δεν είχε ποτέ ελπίδες.

Group C:

Η Κροατία είχε ρεπό. Η Ουκρανία πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη μέσα στην Ουγγαρία και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Η Ουγγαρία έχασε μια μεγάλη ευκαιρία και μπορεί να μην της δοθεί άλλη. Η Αυστρία μπορεί να παλέψει για κάποια επιοπλέον νίκη αλλά η πρόκριση είναι δύσκολη ενώ η Κύπρος έκανε μια ήττα).

Group D:[/v]

Η Γεωργία είχε ρεπό. Μεγάλη νίκη της Λετονία που απέδειξε πως μπορεί να σταθεί απέναντι στην Βοσνία και την Γεωργία στην έδρα της. Η Βοσνία έκανε μια κακή νίκη μέσα στην που μπορεί να της στοιχίσει. Η Ολλανδία έκανε την 2η νίκη στην σειρά και ίσως έχει και αυτή κάποιες ελπίδες. Η Ρουμανία δεν έχει ελπίδες για τίποτα παραπάνω.

[b]Group E:[/]

Η Φινλανδία είχε ρεπό και έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση. Η Πολωνία πήρε μια πολύ σημαντική μέσα στο Βέλγιο και έχει πλέον το προβάδισμα για την 2η θέση Το Βέλγιο έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει την 2η θέση και πλέον βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Η Ελβετία απέδειξε πως δεν είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου ενώ η Αλβανία συνεχίζει να μαζεύει ήττες.

[b]Group F:


Η Ιταλία δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα επί της Πορτογαλίας και έφτασε στο 5 - 0. Η Τσεχία δυσκολεύτηκε αλλά πήρε μια σημαντική νίκη επί της Λευκορωσίας. Η Τουρκία είχε ρεπό. Η Λευκορωσία προσπάθησε αλλά πάλι δεν κατάφερε να φθάσει στην 2η της νίκη.
benchwarmer
Α' όμιλος:
Απολύτως προβλέψιμη αγωνιστική σήμερα, τα καλά έρχονται όμως στις 2 τελευταίες, όπου παίζουν Εσθονία-Σερβία και Σερβία-Ισραήλ. Η βαθμολογία είναι στο
Μαυροβούνιο 8-0
Σερβία 5-3
Ισραήλ 5-3
Εσθονία 4-4
Ισλανδία 1-7
Σλοβακία 1-7
Με νίκη η Σερβία στην Εσθονία καθαρίζει τους 3 πρώτους, όπου και λογικά ο τρίτος θα είναι μέσα στους 4 καλύτερους από τους 6 ομίλους.... Σε αντίθετη περίπτωση (νίκη της Εσθονίας) μπορεί να έχουμε δράματα.

Β' όμιλος:
Μεγάλη νίκη σήμερα του Αζερμπαϊτζάν επί της Σουηδίας, έστω και αν δεν κάλυψε τη διαφορά. Η Γερμανία όπως είναι φυσικό κάνει πλάκα πάντως.
Γερμανία 6-0
Αζερμπαϊτζάν 4-3
Σουηδία 3-3
Βουλγαρία 3-4
Λουξεμβούργο 0-6
Τα ματς μεταξύ των τριών υποψήφιων για την 2η θέση έχουν τελειώσει, Σουηδία και Αζερμπαϊτζάν έχουν να παίξουν με τη Γερμανία, ενώ Βουλγαρία και Σουηδία με το Λουξεμβούργο. Το οποίο σημαίνει ότι πιθανότατα πάμε σε μία ωραιότατη τριπλή ισοβαθμία στο 4-4, η οποία με βάση τη διαφορά πόντων φέρνει 2η τη Σουηδία, 3η τη Βουλγαρία και δυστυχώς 4ο το Αζερμπαϊτζάν....

Γ΄όμιλος:
Η Κροατία κέρδισε σήμερα εντός την Ουκρανία, οπότε έκλεισαν οι δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, που λογικά θα είναι και οι μόνες από αυτό το γκρουπ που θα δώσουν την πρόκριση.
Κροατία 6-0
Ουκρανία 5-2
Αυστρία 3-4
Ουγγαρία 2-4
Κύπρος 0-6

Δ' όμιλος:
Τεράστιο ματς σήμερα Γεωργία-Βοσνία 103-107! Και πολύ μεγάλη νίκη της Λετονίας μέσα στην Ολλανδία, η οποία την βάζει σε τροχιά δυάδας (αν και πιθανότατα θα προκριθούν και οι 3 από εδώ).
Βοσνία 5-2
Γεωργία 4-2
Λετονία 4-2
Ολλανδία 2-5
Ρουμανία 1-5
με πολύ ενδιαφέρον ματς την επόμενη αγωνιστική Γεωργία-Λετονία.

Ε' όμιλος:
Πρώτη ήττα σήμερα για τους Φινλανδούς, εντός έδρας από τη Πολωνία, με πολύ μεγάλη εμφάνιση του Γκορτάτ. Αυτοί οι δύο θα είναι και οι δύο που θα πάρουν την πρόκριση, μιας και το Βέλγιο σήμερα αυτοκτόνησε μέσα στην Ελβετία, θα κυνηγήσει πάντως την πρόκριση μέσω των καλύτερων τρίτων.
Φινλανδία 5-1
Πολωνία 5-2
Βέλγιο 3-3
Ελβετία 3-4
Αλβανία 0-6

ΣΤ' όμιλος:
Πολύ μεγάλη ανατροπή και νίκη της Ιταλίας μέσα στην Τουρκία (που είναι απογοητευτική) με 83-84.
Ιταλία 7-0
Τσεχία 5-2
Τουρκία 3-3
Λευκορωσία 1-5
Πορτογαλία 0-5
Η Τουρκία πλέον θέλει σίγουρα δύο νίκες, εκτός με Πορτογαλία και εντός με Τσεχία (έστω και χωρίς να καλύψει τη διαφορά), αλλιώς κινδυνεύει...
Nuntius
Ευχαριστώ που με κάλυψες γιατί τρέχω αυτές τις μέρες.

QUOTE (benchwarmer @ Sep 5 2012, 23:44 ) *
μιας και το Βέλγιο σήμερα αυτοκτόνησε μέσα στην Ελβετία,


Πραγματικά, τι αυτοκτονία ήταν αυτή? Τελείως out of the blue.
T.W.Is.M.
Παντως απ οτι ειδα και χτες μελετωντας και το προγραμμα που απομενει, η τελευταια θεση θα παιχτει μαλλον μεταξυ Βουλγαριας και Βελγιου.
In Estonia and Israel we trust... 19.gif
Nuntius
QUOTE (T.W.Is.M. @ Sep 6 2012, 21:10 ) *
Παντως απ οτι ειδα και χτες μελετωντας και το προγραμμα που απομενει, η τελευταια θεση θα παιχτει μαλλον μεταξυ Βουλγαριας και Βελγιου.


Δεν ξέρω. Θα εξαρτηθεί από το Λουξεμβούργο βασικά tongue.gif
Nuntius
Εσθονία - Σερβία: 88 - 81

wav.gif wav.gif wav.gif
Zoys
QUOTE(Nuntius @ Sep 8 2012, 21:26 ) *
Εσθονία - Σερβία: 88 - 81

wav.gif wav.gif wav.gif

T.W.Is.M. γράφεις κι από το λογαριασμό του Nuntius; tongue.gif
Nuntius
QUOTE (Zoys @ Sep 8 2012, 22:32 ) *
T.W.Is.M. γράφεις κι από το λογαριασμό του Nuntius; tongue.gif


Απλά είμαι fan της Εσθονίας smiley.gif
Nuntius
Η Φινλανδία πάντως έχει αρχίσει να αναπτύσσει loser tendencies από όταν εξασφάλισε την πρόκριση. 2η σερί ήττα.

Περίμενα πως θα προσπαθούσαν περισσότερο να κρατήσουν μία καλή κλήρωση sad.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Nuntius @ Sep 8 2012, 22:26 ) *
Εσθονία - Σερβία: 88 - 81

wav.gif wav.gif wav.gif



Αλλη μια ηττα μενει. Παμε ρε Κασπι... Στειλε τους ακατονομαστους σπιτι τους για 3 χρονια! wos_sport3.gif


QUOTE(Zoys @ Sep 8 2012, 22:32 ) *
T.W.Is.M. γράφεις κι από το λογαριασμό του Nuntius; tongue.gif


Φυσικα! Και οχι μονο... Γι αυτο προσεξε τι γραφεις για να μη χρησιμοποιησω και το δικο σου account! smiley.gif
T.W.Is.M.
Εχω μια απορια σχετικα με το συστημα διεξαγωγης. Προκρινονται οι 2 πρωτοι καθε ομιλου και οι 4 καλυτεροι 3οι. Ο 1ος ομιλος ομως εχει 6 ομαδες και οι υπολοιποι απο 5. Πως λοιπον γινεται η συγκριση του 3ου του Α ομιλου με τους υπολοιπους 3ους, αφου εχουν παιξει διαφορετικο αριθμο αγωνων? Μετραει το συνολικο ρεκορ ή αφαιρουνται οι αγωνες με τον τελευταιο? Παντως απευθειας προκριση εξ ορισμου για τον 3ο αυτου του ομιλου δεν παιζει, το κοιταξα απο το σαιτ της fiba europe.
rchos
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 11 2012, 16:37 ) *
Εχω μια απορια σχετικα με το συστημα διεξαγωγης. Προκρινονται οι 2 πρωτοι καθε ομιλου και οι 4 καλυτεροι 3οι. Ο 1ος ομιλος ομως εχει 6 ομαδες και οι υπολοιποι απο 5. Πως λοιπον γινεται η συγκριση του 3ου του Α ομιλου με τους υπολοιπους 3ους, αφου εχουν παιξει διαφορετικο αριθμο αγωνων? Μετραει το συνολικο ρεκορ ή αφαιρουνται οι αγωνες με τον τελευταιο? Παντως απευθειας προκριση εξ ορισμου για τον 3ο αυτου του ομιλου δεν παιζει, το κοιταξα απο το σαιτ της fiba europe.


Αφαιρούνται τα παιχνίδια με τον έκτο αυτού του ομίλου και υπολογίζονται οι βαθμοί μέχρι τον πέμπτο.
T.W.Is.M.
QUOTE(rchos @ Sep 11 2012, 19:41 ) *
Αφαιρούνται τα παιχνίδια με τον έκτο αυτού του ομίλου και υπολογίζονται οι βαθμοί μέχρι τον πέμπτο.


Φανταζομαι οτι σε περιπτωση ισοβαθμιας των 3ων μετραει η διαφορα ποντων. Αρα υπαρχουν ακομα καποια ακραια σεναρια για το αν θα περασει ο 3ος του πρωτου ομιλου. In Azerbaijan we trust... smiley.gif
Nuntius
QUOTE (T.W.Is.M. @ Sep 11 2012, 20:45 ) *
Αρα υπαρχουν ακομα καποια ακραια σεναρια για το αν θα περασει ο 3ος του πρωτου ομιλου. In Azerbaijan we trust... smiley.gif


Ο 3ος του πρώτου ομίλου θα είναι η Εσθονία cool.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Nuntius @ Sep 11 2012, 20:53 ) *
Ο 3ος του πρώτου ομίλου θα είναι η Εσθονία cool.gif


Δυστυχως απ οτι φαινεται θα ειναι το Ισραηλ... sad.gif
Nuntius
Α ρε Ισραήλ angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif

sad.gif sad.gif sad.gif
GK_23
Εν τω μεταξύ οι 22 εκ των 24 ομάδων που προκρίθηκαν, είναι ίδιες με αυτές του προηγούμενου Ευρωμπάσκετ.

Οι μόνες αλλαγές είναι οι Τσεχία και Σουηδία αντί των Βουλγαρίας και Πορτογαλίας...

Και ένα ενδιαφέρον στατιστικό...

Ομάδες (από αυτές που προκρίθηκαν) που δεν χρησιμοποίησαν νατουραλιζέ Αμερικανό στα προκριματικά:

Σερβία
Γερμανία
Σουηδία
Κροατία (είχαν δηλώσει τον Ντρέιπερ αλλά νομίζω πως δεν έπαιξε σε κανένα ματς)
Λετονία
Πολωνία
Φινλανδία
Βέλγιο
Ιταλία
Τουρκία
Τσεχία

Αντίθετα, νατουραλιζέ Αμερικανό είχαν οι:

Ισραήλ - Άλεξ Τάιους
Μαυροβούνιο - Τέιλορ Ρότσεστι
Βοσνία - Ζακ Ράιτ
Γεωργία - Τζέηκομπ Πούλεν
Ουκρανία - Στιβ Μπαρτ
Green Warrior
Πάντως δεν ξέρω ποιος εμπνεύστηκε τον αριθμο των 24 ομάδων σε ευρωμπάσκετ. Μάλλον η αβάντα του 2011 που έκαναν στην Ιταλία και εμεινε για να ικανοποιεί την υπόλοιπη πελατεία (Βέλγιο, Τσεχία, Ουκρανία κλπ.).
Reggie Miller 31
http://www.gazzetta.gr/eurobasket/article/...its-kai-krstits

Είπαμε έβαλε το τρίποντο το 2010! Δεν το πειράζει κανένας (ακόμα και αν εξαιτίας του η ΤΣΣΚΑ έχασε μια ευρωκούπα). Ιερή αγελάδα!!!! Αφού λοιπόν πλέον δεν γίνεται να αλλάξει κάποια πράγματα, θα φταιω εγώ να αρχίσω το παλιό καλό σύνθημα "δεν θα πάρεις κύπελλο ποτέ..." tongue.gif

ΥΓ 24 ομάδες και κάθε 2 χρόνια eurobasket... αν (ξανα)κατέβουν τα 2α απο κάθε χώρα ελπίζω οι... φιμπαίοι να μην αναρωτιούνται το γιάτι... είναι κρίμα το άθλημα που όλοι λατρεύουμε να το διοικούν τέτοια (κολλημένα) μυαλά!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.