Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Top 8 - Olympiacos
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
oti-nane
Τουλάχιστον 1 brake το έχει ο ολυμπιακός.
Η ήττα αυτή μόνο καλό μπορεί να σας κάνει γιατί αν περνούσατε με sweep τότε το καβάλημα θα ήταν πολύ πιθανό.
τόσο σίγουρος για αυτό που λέω ήμουν και μετά την ήττα του 09 του παναθηναικού από την Σιένα.....
T.W.Is.M.
QUOTE(rankin @ Mar 25 2011, 01:48 ) *
4. Δύναμη: Οι Ιταλοί πήραν άπειρα κρίσιμα επιθετικά ριμπάουντ, ενώ στην άμυνα πολλές φορές πηδούσαν τρεις μαζί, με κανέναν του Ολυμπιακού... Υπήρχε διαφορά στο πάθος και στη δύναμη σήμερα. Οι Ιταλοί είχαν πολλά να αποδείξουν ... και τα κατάφεραν...


Τα χαμενα επιθετικα ριμπαουντ ηταν ενα φαινομενο που ειχε παρουσιαστει και στο πρωτο ματς. Απλα εκει ηταν τοσο κακη και τοσο αστοχη η Σιενα που δεν μπορουσε να τα εκμεταλλευτει. Και βεβαια το παιχνιδι ειχε κριθει απο πολυ νωρις και κανεις δεν εδωσε βαση. Κακως ομως, γιατι φαινοταν οτι ο Ολυμπιακος επαιζε με ενταση ειδικα στην αμυνα μεχρι το τελος, αρα τα χαμενα ριμπαουντ ηταν υπαρκτο προβλημα κι οχι θεμα χαλαρωσης.
Manu7
Κατά τη διάρκεια του ματς ο Kef όπως και οι περισσότεροι περίμεναν έναν αφανή ήρωα να μας ξυπνήσει.

Τελικά δεν εμφανίστηκε ποτέ.Ούτε καν ο Νίλσεν...

Ο δε Νίλσεν ήταν DNP.Σε κάποια φάση έπεσε η κάμερα πάνω του.Βλέπεις αυτό το βλέμμα "με ποιον παίζουμε?" και συγχίζεσαι.Σκεφτείτε να τον είχατε συμπαίχτη...tongue.gif

Ο μόνος που θα μπορούσε να αλλάξει την ροή του ματς είναι ο Μίλος.Μόνο ένας τρέλος.Ακόμη και αυτός ο κακός φετινός Μίλος.Να θυμίσω ότι στην Βαλένθια χάναμε σε κάποια φάση στο 4ο δεκάλεπτο για 7 πόντους.3 sec και η μπάλα απ'έξω.
Fade away από τα 7.5 και η μπάλα στο πλεκτό.Μετά είδαμε άλλον Μίλος και πήραν μπρος και οι υπόλοιποι.

Εύχομαι να γίνει κάλα και να βοηθήσει την ομάδα την Τρίτη.Αν και όταν ασχολείσαι με μέση,δύσκολα τα πράγματα...

Ο δε Hairston βρήκε και τα έκανε...Εδώ φαίνεται η απουσία του Βασιλόπουλου.Θα μάτσαρε καλύτερα πάνω του λόγω δύναμης.
Anaz
Να πω μια λιγο υπερβολικη ιδεα που ομως ειμαι σιγουρος οτι δεν περνα μονο απο το δικο μου μυαλο??
Μηπως ηταν "δουρειος ιππος" η εμφανιση της Σιενα την πρωτη αγωνιστικη??

QUOTE
Τα αρχικά λάθη που έδωσαν νευρικότητα στον Ολυμπιακό και αυτοπεποίθηση και διαφορά στην Σιένα ,μαζί με την άμυνα ζώνης ,ήταν όλο το παιχνίδι που εξηγεί την νίκη της Σιένα
+Τα πολλα επιθετικα ριμπαουντ + την εξαιρετικη ευστοχια των Ιταλων σε σουτ απο μεση και μακρινη αποσταση -απορροια της ψυχολογιας-αυτοπεποιθησης που πηραν στην αρχη κ βεβαια της ελλειψης αγχους- + και το εξαιρετικο διαβασμα του Πανιτζιανι.
nikolas12
Δεν ξερω αν θα περασει ο Ολυμπιακος. Τωρα το τριτο ματς με ενδιαφερει αν κερδισουμε ισως τα καταφερουμε, αλλα αν χασουμε οι πιθανοτητες να περασουμε ειναι μηδαμινες. Και τουλαχιστον ας μην εμφανισουμε την αρμαδα που κατεβασαμε χθες.
GK_23
Το καλό με τον φετινό Ολυμπιακό είναι πως με τις εκτός έδρας νίκες που έχει πετύχει στο ΤΟΠ 16, έχει δημιουργήσει την πεποίθηση πως μπορεί να κερδίσει σε κάθε έδρα, παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο.

Αυτό βέβαια από μόνο του δε σημαίνει πως θα κερδίσει μέσα στη Σιένα...

Ας ελπίσουμε πως θα παίξει ο Τεόντοσιτς στα επόμενα ματς γιατί όσο μέτρια χρονιά και να κάνει, η "τρέλα" του χρειάζεται.
berry
QUOTE(berry @ Mar 23 2011, 17:27 ) *
αμα σκασει η φουσκα μην εκπλαγειτε


65.gif

οτι και να πει κανεις για την χτεσινη εμφανιση ειναι λιγο

δηλωνω περηφανος για το τοπικ μου "ποιους θα διωχνατε απο τον οσφπ" ιδιως μετα την αναδειξη του χειρστον απο το πουθενα σε ηρωα της Τοσκανης και την ανικανοτητα να παρουμε ενα αμυντικο ρημπαουντ

ενα ειναι σιγουρο φετος . απο την στιγμη που δεν εχεις παικταρα σκορερ να σε ξεκολλησει στα δυσκολα, στηριζεσαι αποκλειστικα στην ομαδικη σκληρη αμυνα. αν δεν βγει ουτε αυτη οπως ψες ...κλαφτα Χαραλαμπε !

Υ.Γ εχετε συνειδητοποιησει οτι στα 2 παιχνιδια με την Σιενα εχουμε 9/37 τριποντα ? 68.gif
tzagasdog
54.5% στα τριποντα η Σιενα αλλα δεν ειναι εκει το ζουμι.

Το ζουμι ειναι οτι χασαμε απο τους τυχαρπαστους.

Εγω εχω παρατηρησει κατι αλλο. Καθε φορα που το Σεφ εχει πολυ κοσμο χανουμε.
Επισης ο Πανιτζιανι επιασε στον υπνο τον Ντουντα. Οι δικοι του ετρωγαν σιδερα και οι δικοι μας αμολαγαν αετο.

απο το τελευταιο ματς του τοπ16 (σε συγκριση με το 1ο) ειχα δει οτι παρουσιαστηκαμε 2 φορες πιο δυνατη ομαδα, και οταν λεω δυνατη εννοω πως αντιδρασαμε στην αμυντικη πιεση των αντιπαλων.
Ειναι σημαντικο στο μπασκετ για να μπορεις να παιξεις αποτελεσματικα τα συστηματα στην επιθεση πρεπει να εισαι πιο γρηγορος στο μυαλο και στα ποδια απο τον αντιπαλο

Ιδιο συναισθημα μετα το ματς με τη Φενερ μου αφησε το χθεσινο παιχνιδι. Μα ειναι δυνατον στην εδρα σου ο αντιπαλος να παιζει πιο δυνατα και με πιο πολυ παθος απο εσενα? Να μενει αδεια το Σεφ αν ειναι..... τουλαχιστον να ειναι πιο συγκεντρωμενοι.

Εδω χθες εγιναν πραγματα και θαμματα στα playoffs ειδικα το 2πλο της βαλενθια ηταν μουρλια....
KingCrimson
Ρε παιδια cool..και η Σιενα δεν ειναι καμοια ομαδουλα, ουτε οι παικτες της τυχαρπαστοι σε σχεση με αυτους του Ολυμπιακου, μεχρι πριν ενα- δυο μηνες και ο Ολυμπιακος ψαχνονταν απεγνωσμενα να βρει τα πατηματα του και το μισο ροστερ του ηταν για σουτ peace.gif
rankin
Επίσης, επειδή το μπάσκετ ΔΕΝ είναι πικ&ρολ και σπλιτ άουτ, όπως μανιασμένα προσπαθούν να μας πείσουν διάφοροι γραφικοί, αλλά το μπάσκετ είναι πάνω από όλα ένα παιχνίδι προκαταλήψεων ( Ο Ιωαννίδης έχτισε καριέρα φορώντας το ίδιο σακάκι για 20 χρόνια) οφείλουμε να αναφερθούμε, έστω και καθυστερημένα, στο μεγαλύτερο σφάλμα που έπραξε χθες η ΚΑΕ Ολυμπιακός....

Ο Ολυμπιακός λοιπόν χθες, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΙΣ RED DROPS!!! Τόσα χρόνια, ο κόσμος, αλλά και η ίδια η ομάδα, είχαν ταυτίσει την αγωνιστική τους ταυτότητα με τα κορίτσια αυτά, και χθες, σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, εμφανίστηκε μια παρέα παιδιών, αγοριών και κοριτσιών, με φόρμες και τραγιάσκες στο κεφάλι, που χόρευαν χιπ-χοπ και διάφορους ρομποτικούς ρυθμούς... Ακόμα χειρότερα, κάποια στιγμή εμφανίστηκαν 2 τυπάκια με bmx που κάνανε φιγούρες στο τιμημένο παρκέ του ΣΕΦ!
Μιλάμε για νεωτερισμούς που δεν ταιριάζουν στην ομάδα, δεν τους θέλει ο κόσμος, και σπάσανε και το ρημάδι το γούρι μας
Πάω στοίχημα πως ήταν γειτονόπουλα του προέδρου απο το Ψυχικό και τον παρακάλεσαν να τα αφήσει να "χορέψουν" και εκείνος, την πάτησε, και δέχτηκε!!!

Πρόεδρε, με τα γούρια δεν παίζει κανείς!!!! Δεν αλλάζεις τις red drops σε ενα τόσο κρίσιμο παιχνίδι!
Επίσης, πάλι καλά που δεν εμφανίστηκαν και τίποτα τύποι με κολοφτιαγμένα seat στο παρκέ να κάνουν μπαντιλίκια και θόρυβο με την εξάτμιση τους!!! Για την ακρίβεια, ήταν στο πίσω πάρκινγκ του ΣΕΦ και τους είδα φεύγοντας, σε κάποιον ετήσιο διαγωνισμό καγκουρίλας!!!

Επιστρέφω στο θέμα μας και λέω:
Πρόεδρε, αν ήθελες κάτι διαφορετικό για τα time out της ομάδας, χθες, παραμονή εθνικής εορτής, έπρεπε να κατέβαζες καμιά 15αριά παππούδες και γιαγιάδες με παραδοσιακά, ή τίποτα τσολιάδες, να χορεύανε τσάμικα στα time out, να ανέβαζαν το εθνικό φρόνημα και να ψαρώνανε οι παλιόμακαρονάδες ... Γιατί εκεί, μάλιστα! Θα έσπαγε το γούρι, αλλά μπορεί να βρίσκαμε νέο και καλύτερο γούρι...
GK_23
QUOTE(KingCrimson @ Mar 25 2011, 12:13 ) *
Ρε παιδια cool..και η Σιενα δεν ειναι καμοια ομαδουλα, ουτε οι παικτες της τυχαρπαστοι σε σχεση με αυτους του Ολυμπιακου, μεχρι πριν ενα- δυο μηνες και ο Ολυμπιακος ψαχνονταν απεγνωσμενα να βρει τα πατηματα του και το μισο ροστερ του ηταν για σουτ peace.gif

Δεν έχεις άδικο φίλε...

Στα playoffs της Ευρωλίγκα δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για τυχάρπαστες ομάδες...
Η Σιένα έχει μεγάλη εμπειρία στην Ευρωλίγκα, είναι ομάδα με σταθερό κορμό παικτών και προπονητή και σταθερή φιλοσοφία και δεν υπάρχει έδρα στην Ευρώπη που να μην έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια.

Απλά οι "νεκροθάφτες" μετά από κάθε άσχημη εμφάνιση είναι σύνηθες φαινόμενο στα τόπικ του Ολυμπιακού φέτος... smile.gif
frenchman7
Εχθές τσακώθηκα με έναν φίλο μου για τον ίδιο λόγο! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Η ομάδα δεν ήταν χαρλεμ μετα την νίκη στο Οακα, την νίκη στην Τουρκία και την 50αρα την Τρίτη. Όπως δεν γίναμε άσχετοι τώρα. Χαλαρώστε. Χάσαμε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Οκ.
Ας κάνουμε μία νίκη στην Ιταλία. Αν δεν μπορούμε τότε πολύ απλά δεν αξίζουμε να είμαστε στο φιναλ4. Τόσο απλά! Έχουμε ξανακάνει φέτος μεγάλη νίκη εκτός και πιστεύω πως μπορούμε να το επαναλάβουμε.

Από κει και πέρα κατά την άποψή μου χάσαμε για τους εξής λόγους:
-Έκανε κακό το 1ο ματς..
-Νευρικότητα-λάθη
-Χαμένα αμυντικά ριμπάουντ

Και να πω και κάτι τελευταίο που μάλλον το είδαν μόνο όσοι ήταν στο ΣΕΦ
1. Μου άρεσε η πίστη και το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος
2. Καλά περίμενε κανείς να κερδίσουμε χθες? Μέχρι και το παλικάρι του διαγωνισμού στο ημίχρονο σηκωτό το έβγαλαν! Του γύρισε το γόνατο! Γκαντεμομέρα! tongue.gif

ΥΓ: +1 Για red drops!
Reggie Miller #31
Η ατμόσφαιρα χθες στο γήπεδο ήταν πολύ όμορφη,το γιορτινό κλίμα από το Καραισκάκης μεταφέρθηκε δίπλα.
Όλα αυτά βέβαια μέχρι που το παιχνίδι έφτανε στο τέλος του και είχε στραβώσει.
Δίνω ένα δίκιο σε μερικούς,γιατί τόσο καιρό φωνάζουμε που δεν πηγαίνει ο κόσμος και αντί η ομάδα να τους κρατήσει,εν μέρει τους διώχνει,γιατί όλοι ξέρετε πως είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού σχετικά με το μπάσκετ.


Την Τρίτη χάσαμε πολλά ριμπάουντ αμυντικά,αλλά δε μας κόστισε γιατί η ομάδα έπαιζε καλά,τις έβγαιναν οι συνεργασίες στην επίθεση κτλ κτλ.
Την Τρίτη δε φάνηκε η απουσία του Τεόντοσιτς,ακόμα και των πολλών λαθών του Τεόντοσιτς,επειδή η ομάδα έπαιζε όμορφα και της έβγαιναν οι συνεργασίες.
Χθες χάσαμε επίσης πολλά ριμπάουντ,τα οποία όμως μας κόστισαν.Στην επίθεση ήμασταν στατικοί και δεν έβγαινε τίποτα.Αυτό φαινόταν όταν η ομάδα έφτανε στους -4,-5,-6 και δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε περισσότερο.
Η Σιένα δε θα ήταν όπως την Τρίτη,λογικό ήταν,υπάρχει και εγωισμός.

Αυτό δε σημαίνει τίποτα.Υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι μπορεί να πάει στην Ιταλία και να κάνει τουλάχιστον ένα διπλό.Έχουμε ποιότητα,έχουμε καλύτερη ομάδα και το μόνο που μένει είναι να το δείξουμε στο γήπεδο και λογικά θα έχουμε και τη λύση του Τεόντοσιτς.

Μου φάνηκε ή ο Μπουρούσης σε κάποια φάση τα χώνει στον Λούκας και αυτός νευρίασε;
apkat
Παντως τα συγκεκριμενα Αμερικανακια αντι για τις red drops εχουν ξανασκασει φετος..Δεν θυμαμαι σε ποιο ματς ομως..Ευρωλιγκα ηταν παντως..Λετε να ηταν με Φενερ;; tongue.gif
MaJesty23
rankin με μπερδεψες!Δηλαδη τα pick and roll και τα split out ,δεν είναι μπασκετ?Με αυτα σαν βάση ο ΠΑΟ,έχει πάρει οτι έχει πάρει!Αλλά είναι μπασκετ οι προκαταλήψεις man?Δηλαδή αν ήτανε οι Red drops,τι θα άλλαζε?θα κατεβάζανε rebounds? smiley.gif !
T.W.Is.M.
QUOTE(MaJesty23 @ Mar 25 2011, 15:06 ) *
rankin με μπερδεψες!Δηλαδη τα pick and roll και τα split out ,δεν είναι μπασκετ?Με αυτα σαν βάση ο ΠΑΟ,έχει πάρει οτι έχει πάρει!Αλλά είναι μπασκετ οι προκαταλήψεις man?Δηλαδή αν ήτανε οι Red drops,τι θα άλλαζε?θα κατεβάζανε rebounds? smiley.gif !


Καλα, δε σκεφτηκες το ενδεχομενο να χαζεψαν μαζι τους οι παιχτες της Σιενα και να εχασαν τη συγκεντρωση τους την Τριτη? Ειδικα αυτος ο Λαβρινοβιτς με το ενοχο παρελθον... 19.gif
rankin
QUOTE(MaJesty23 @ Mar 25 2011, 13:06 ) *
rankin με μπερδεψες!Δηλαδη τα pick and roll και τα split out ,δεν είναι μπασκετ?Με αυτα σαν βάση ο ΠΑΟ,έχει πάρει οτι έχει πάρει!Αλλά είναι μπασκετ οι προκαταλήψεις man?Δηλαδή αν ήτανε οι Red drops,τι θα άλλαζε?θα κατεβάζανε rebounds? smiley.gif !

Νομίζεις ότι το μπασκετ είναι πικ+ρολ φίλε μου! Νομίζεις!!!

Πιστεύεις ότι τον Τζόρνταν τον ενδιέφερε να βγάλει σωστό πικ+ποπ ή να φορέσει το γούρικο ζευγάρι κάλτσες, πριν απο ένα μεγάλο αγώνα???
Αν είσαι μεγάλος παίχτης, τα πικ+ρολ τα ξέρεις ήδη. δεν χρειάζεται να σκεφτείς πως θα παίξεις..

Για αυτό και το θέμα είναι να σε πάει η τύχη και να μην πας κόντρα στους θεούς του μπάσκετ (στους οποίους ως γνωστόν αρέσουν οι τσιρλίντερς με κοντά φουστανάκια.. Είναι μπάκουροι θέοι)
tzagasdog
εκτος απο τον Λαβρινονιτς και τον Μακαλεμπ (οταν ειναι καλα) ολοι οι αλλοι παιχτες της Σιενα θα ηταν μπακ απ στον θρυλο.
Κακουκενας, Γιαριτς, στουνρουκ, Ζησης κτλ θα ηταν για αντιχαλπεριν.
Καλα κατι τυποι σαν τον ρακοβιτς και τον Μος δεν θα ακουμπουσαν....

κοιτα φατσα που μας κερδισε.

Δεν μπορω να το χονεψω.
Weekendman
QUOTE(tzagasdog @ Mar 25 2011, 13:17 ) *
Καλα κατι τυποι σαν τον ρακοβιτς και τον Μος δεν θα ακουμπουσαν....

κοιτα φατσα που μας κερδισε.

Δεν μπορω να το χονεψω.

Είχα προειδοποιήσει για τον αντιτουριστικό αλλά και καλό παίκτη Ράκοβιτς…


Με την ικανότητα του που έχει να κινείται στην κατάλληλη θέση επιθετικά για να αξιοποιηθεί απο τους συμπαίκτες του, και την σκληρότητα του σε επίπεδο…Γλυνιαδάκη που χαρακτηρίζει και αυτόν όπως και άλλους στην Σιένα ,μπορεί άνετα να χρησιμεύσει για κορυφαία Ισπανική ομάδα,Μακάμπι η ΤΣΣΚΑ(αν έχει λεφτά ακόμη του χρονου…) στην χειρότερη περίπτωση ως ποιοτική αναπληρωματική λύση…
βέβαια και πάλι οι Μπουρούσης,Νεστέροβιτς είναι καλύτεροι του σε ατομική σύγκριση…
MaJesty23
το μπάσκετ δεν είναι μονο pick and roll,αλλα δεν είναι και προκαταληψεις!Το pick and roll,το pick and pop ,το ξερουνε και στα μινι,στις ακαδημιες μπασκετ!Δεν νομίζω να τους μαθούνε συστήματα με κάλτσες,σακάκια!

Χτες ο Ολυμπιακός είχε μια ασχημη μέρα!Απλά...και για μένα σε αυτο το επίπεδο δεν πας να πάρεις 50 πόντους διαφορά!Ριχνεις 20 και το πας ψιλοχαλαρά...η Σιένα δεν είναι Ολυμπιακός και σίγουρα θα περάσει για μένα!Αλλά όταν τις ρίχνεις 50,σε επίπεδο πρωταθλητισμου να ξερεις οτι υπάρχει ο μπασκετικος εγωισμος,ο οποιος δεν είναι Pick and roll αλλά είναι μπασκετ!
GK_23
QUOTE(MaJesty23 @ Mar 25 2011, 13:26 ) *
Χτες ο Ολυμπιακός είχε μια ασχημη μέρα!Απλά...και για μένα σε αυτο το επίπεδο δεν πας να πάρεις 50 πόντους διαφορά!Ριχνεις 20 και το πας ψιλοχαλαρά...η Σιένα δεν είναι Ολυμπιακός και σίγουρα θα περάσει για μένα!Αλλά όταν τις ρίχνεις 50,σε επίπεδο πρωταθλητισμου να ξερεις οτι υπάρχει ο μπασκετικος εγωισμος,ο οποιος δεν είναι Pick and roll αλλά είναι μπασκετ!

Δεν νομίζω ότι κυνήγησε τους 50 πόντους φίλε ο Ολυμπιακός την Τρίτη...
Η διαφορά έφτασε εκεί που έφτασε με τον Κατσίβελη στον παρκέ και τους βασικούς να ξεκουράζονται.

Σίγουρα η Σιένα έδειξε μπασκετικό εγωισμό αλλά δεν αρκεί ο μπασκετικός εγωισμός για να πάρεις διπλό στο ΣΕΦ.
Ήταν και ο Ολυμπιακός αποπροσανατολισμένος και πολύ νευρικός κατά τη διάρκεια του ματς...
il postino
ο majesty εχει μεγαλο δικιο σε αυτο που λεει για τους 50.αυτο συζηταγα χθες βραδυ και με ενα φιλο.

ας θυμηθει καποιος τον πρωτο περσινο τελικο στο οακα! εκει οπου ο οσφπ δεν ειχε κατεβει να παιξει μπασκετ αλλα να πεταξει χαρταετο! η διαφορα ειχε φθασει στους 26π στο γ δεκαλεπτο με εναν παο που δεν επιασε καμια κορυφαια αποδοση. αλλα μιλαμε για το πρωτο ματς, οπου η σειρα εχει ακομα ψωμι!! θυμαται κανεις πώς κατεβασε ταχυτητα ο παο? επιδεικτικα εσβησε τις μηχανες.

ο οσφπ εχει ακομα τον πρωτο λογο απεναντι στη σιενα μιας και ο μακαλεμπ δεν ειναι ετοιμος ακομα. αν ομως ο αμερικανος επιστρεψει στις παλιες του εμφανισεις ισως αλλαξει το πραγμα.
saou
Εντάξει χθες πήγαν όλα στραβά. Ξεκίνημα από το λιγοστό πάθος κάτι που φαινόταν από τις διεκδικούμενες μπάλες που πήγαιναν όλες στους Ιταλούς και τα επιθετικά τους ριμπάουντ που μας ρήμαξαν, κακές επιλογές, αστοχία σε βολές, από ένα σημείο και μετά πήραν ψυχολογία και οι Ιταλοί και ευστοχούσαν με πολύ υψηλά ποσοστά, γενικά ήταν ένα ματς ψιλοκαρμπόν με το αντίστοιχο με τη Φενέρ.

Σαφώς και έχουμε τη δυνατότητα για διπλό στη Σιένα. Νομίζω και χθες να γινόταν το 2-0 οι περισσότεροι θα περιμέναμε να τελειώσει η σειρά στην Ιταλία. Το άγχος πλέον θα είναι πολύ μεγαλύτερο αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα φέτος ότι ματς έχει χρειστεί να πάρει το έχει πάρει.

Magnus92
Δυστυχως δικαιωθηκα για αυτο που εγραψα μετα τον Θριαμβο της Τριτης... Και παλι ομως θα πω, πως ο Ολυμπιακος ενα τουλαχιστον Break μπορει να το κανει στην Ιταλια, και να περασει τελικα στο Φ4. γιαμενα, εχει ακομα το πλεονεκτημα...


ΥΓ Το ειχα πει περσυ και ανεβηκε το μισο φορουμ στην Αλεξανδρουπολη, να με κηνυγησει... tongue.gif
Κωστα Παπανικολαου : Δεν ... Αγορι μου... ΔΕΝ . . . .
Badass
QUOTE (Manu7 @ Mar 24 2011, 22:22 ) *
Στην άμυνα μετά το σκριν ο παίχτης που κρατάει τη μπάλα είναι πάντα ελεύθερος.
Αυτό το είχαμε ξεχάσει για αρκετό καιρό από τα ματς με Μάλαγα και Ρεάλ.
Γιατί επέστρεψε?

Τεσπά...Που θα πάει θα ξυπνήσουμε...



Πραγματικά την ίδια απορία είχα και εγώ χτες. Νομίζω αυτό ήταν το σημαντικότερο λάθος του παιχνιδιού μας με δεύτερο τα πολλά χαμένα reb. Βέβαια η εικόνα μας ήταν γενικότερα κακή.

Το φοβόμουν το παιχνίδι μετά την 50άρα, αλλά πίστευα πως θα κερδίσουμε στον πόντο. Αφού χάσαμε όμως καλύτερα που έγινε έτσι ώστε να χτυπήσει καμπανάκι.

Την Τρίτη η σιένα ήταν απελπιστικά άστοχη και χθες απελπιστικά εύστοχη. Την Τρίτη εμείς κάναμε ότι θέλαμε στο παρκέ, παίζαμε με τεράστιο πάθος και αυτοσυγκέντρωση, χθες δεν υπήρχαμε. Ούτε η σιένα ήταν την Τρίτη ομάδα της πλάκας ούτε κι εμείς χτες ξαφνικά ξεχάσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Το κακό είναι πως η ομάδα παρουσιάζεται φέτος αλλοπρόσαλλη πολλές φορές. Δε θυμάμαι ποτέ να κερδίζει ομάδα με συντριπτική διαφορά σε έναν αγώνα και μετά από δυο μέρες να χάνει επίσης με μεγάλη διαφορά από την ίδια ομάδα που είχε συντρίψει!!! Λες και οι παίχτες άλλαξαν φανέλες. Αν έλεγες σε κάποιον χθες το τελικό σκορ χωρίς να αναφέρεις το νικητή, δε θα πίστευε πως ο ολυμπιακός είχε χάσει. Δε θα ρώταγε καν. Απλά θα νόμιζε πως αντί για 50άρα έριξε 20άρα. Μπορεί κάποιος να φοβόταν την ήττα, αλλά η διαφορά είναι για 'μένα η έκπληξη. Αν μου έλεγαν πως θα χάσουμε δε θα το έβρισκα απίθανο, αλλά με τέτοια διαφορά δε μπορούσα να το φανταστώ.

Όπως είπα όμως καλύτερα που έγινε έτσι. Τα παιδιά είναι ευκαιρία να ηρεμήσουν, να προσγειωθούν, να πεισμώσουν. Να ακούσουν και τις οδηγίες του Ντούντα και να πάμε την Τρίτη για το break με τη σειρά μας.
Gash
Εξακολουθεί ο Ολυμπιακός να είναι φαβορί για την πρόκριση σε αυτό το ζευγάρι κυρίως γιατί μετά τις νικές σε Κων/πολη και Βαλένθια έδειξε ότι μπορεί και εκτός έδρας. Απλά δεν τον θεωρώ τόσο φαβορί και για τον τίτλο πια όσο τον θεωρούσα πριν το χτεσινό ματς γιατί πάλι έδειξε ότι μπορεί να πάθει κάζο εκεί που δε το περιμένεις (χαρακτηριστικό αυτό και σε πολλές παλαιότερες ομάδες του Ιβκοβιτς). Δεν είναι δείγμα σοβαρότητας τώρα να κερδίζεις τη μια μέρα με 50 πόντους και σε λιγότερο από 48 ώρες να χάνεις και μάλιστα με 17. Είπαμε η Σιένα δε μπορούσε να εμφανιστεί τόσο χάλια πάλι, θα ήταν δύσκολο το ματς γιατί θίχτηκε ο εγωισμός τους αλλά και ήττα με 17 πόντους παραπάει. Η πραγματική διαφορά των ομάδων και οι δυνατοτητές τους πάντως θα φανούν στα παιχνίδια της Ιταλίας. Σοβαρά συμπεράσματα δε βγαίνουν από τα 2 προηγούμενα ματς.
giannis_mg
Λοιπον επιτρεψτε μου να γραψω καποια πραγματακια και εμενα.Πρωτα απ'ολα χθες προτου φυγω για να παω να δω τον ΠΑΟ ειπα να γραψω αυτο που πιστευα ακραδαντα,οτι η Σιενα θα το παρει το ματς και ευκολα(πιστεψτε με δεν εχω κανενα λογο να λεω ψεματα σε αυτο το σημειο)αλλα επειδη θα με περναγανε ολοι για τρελο οπως με περασε και η παρεα που το ειπα αυτο χθες και η απαντηση που πηρα ηταν ''Απο ποιον θα χασει μωρε ο ΟΣΦΠ,απ'τους ξυλοκοπους της Σιενα που φαγανε 50 χθες,τρελος εισαι,το θεμα ειναι η διαφορα να ειναι κατω απ'τους 25-30,μαλλον δεν ξερεις μπασκετ''
Λοιπον οποιος το πιστευε και το ελεγε αυτο μαλλον πολυ λιγο μπασκετ ξερει.Η Σιενα ειναι μια παρα πολυ καλη ομαδα,με εξαιρετικους παιχτες και οποιος εχει παιξει μπασκετ ηξερε οτι αυτο το ματς ηταν παρα πολυ δυσκολο για τον ΟΣΦΠ.Η διαφορα των 50 ειναι αστρονομικη και δεν ειναι τυχαιο που ο Πιανιτζιανι κρατησε την Τριτη τους βασικους του μεχρι το 40',ακριβως γιατι ηθελε να καταλαβουν το οτι ρεζιλευτηκαν-ταπεινωθηκαν(οπως ειπε πολυ σωστα ο Ζησης πρωτα επρεπε να αντιδρασουν σαν ανδρες και μετα σαν αθλητες και τα καταφεραν) και πρεπει να λειτουργησει ο εγωισμος τους,αυτο ο ΟΣΦΠ επρεπε και το τεχνικο τιμ επρεπε να το ειχε αποτρεψει καθως νομιζω πως ο καθενας θα ηξερε οτι η Σιενα χθες θα μπει και θα μασαει σιδερα και ο ΟΣΦΠ φανηκε αδιαβαστος.Τωρα η ψυχολογια περναει στη Σιενα,η Σιενα το δυσκολο το πετυχε,αντεδρασε στην ταπεινωση,το θεμα ειναι το αν ο ΟΣΦΠ θα καταφερει να κανει το ιδιο στη Τοσκανη.
Αποψη μου ειναι οτι πολυ δυσκολα θα παρει την προκριση εκει περα και ο στοχος καταρχην θα ειναι να παρει ενα τουλαχιστον ματς για να ξαναφερει την σειρα στον Πειραια.Υπαρχει και το μεγαλο ερωματικο Τεοντοσιτς παντα.
Χθες οσο ειδα,ειδα εναν Σπανουλη να ειναι κακιστος και γενικα στα δυσκολα αν αντιδρασει ο Σπανουλης και οχι ο καπετανος Παπαλουκας,τοτε ο ΟΣΦΠ χανει τα αυγα και τα πασχαλια καθως ο Σπαν οσο καλος παιχτης οταν αγχωνεται ειναι μια σκετη καταστροφη οπως ηταν και χθες απ'οτι προλαβα να δω,στην ομαδα δεν υπαρχει πλανο,το καθαρο μυαλο απλως υπαρχουν οι γνωστες μπουκες του Σπαν και σταυροκοπιομαστε να μην κανει λαθος γι'αυτο η μπαλα στα δυσκολα πρεπει να πηγαινει στον Τεο οπως εγινε και στην Πολη,μονο αυτος μπορει να οδηγησει την ομαδα στα δυσκολα.
Οποιος παρει το 3ο παιχνιδι θεωρω πως θα περασει κιολας στο Φαιναλ 4 και σαν ελληνικο μπασκετ μακαρι να εχουμε και τις 2 ομαδες εκει αλλα θεωρω πως αν δεν παιξει ο Μιλος η Σιενα θα τα καταφερει να περασει,αν ο Μιλος παιξει και ειναι καλα και ο Ντουντα παιξει με τα αγαπημενα του 3 γκαρντ τοτε ο ΟΣΦΠ θα περασει αλλα χωρις να θελω να φανω προκλητικος η αποψη μου τινει πιο πολυ στο 1ο,οτι η Σιενα θα περασει περνωντας και τα 2 ματς στη Τοσκανη και αυτο που ειδα σε αρκετα ποστ οτι αυτος ο ΟΣΦΠ ειναι φτιαγμενος για τα δυσκολα ή αυτο που ακουσα χθες στη ΝΟΒΑ οτι ο ΟΣΦΠ παιζει καλυτερα εκτος εδρας επιτρεψτε μου να εχω τεραστιων διαστασεων αμφιβολιες επι του θεματος.Μακαρι ομως να το κανει οπως ο ΠΑΟ το 09...
Phil Laak
QUOTE(rankin @ Mar 25 2011, 12:35 ) *
Ο Ολυμπιακός λοιπόν χθες, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΙΣ RED DROPS!!! Τόσα χρόνια, ο κόσμος, αλλά και η ίδια η ομάδα, είχαν ταυτίσει την αγωνιστική τους ταυτότητα με τα κορίτσια αυτά, και χθες, σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, εμφανίστηκε μια παρέα παιδιών, αγοριών και κοριτσιών, με φόρμες και τραγιάσκες στο κεφάλι, που χόρευαν χιπ-χοπ και διάφορους ρομποτικούς ρυθμούς... Ακόμα χειρότερα, κάποια στιγμή εμφανίστηκαν 2 τυπάκια με bmx που κάνανε φιγούρες στο τιμημένο παρκέ του ΣΕΦ!

Πρόεδρε, με τα γούρια δεν παίζει κανείς!!!! Δεν αλλάζεις τις red drops σε ενα τόσο κρίσιμο παιχνίδι!
Επίσης, πάλι καλά που δεν εμφανίστηκαν και τίποτα τύποι με κολοφτιαγμένα seat στο παρκέ να κάνουν μπαντιλίκια και θόρυβο με την εξάτμιση τους!!! Για την ακρίβεια, ήταν στο πίσω πάρκινγκ του ΣΕΦ και τους είδα φεύγοντας, σε κάποιον ετήσιο διαγωνισμό καγκουρίλας!!!


Το πιστεύεις χθες,μέσα στα νεύρα μου εκεί στο γήπεδο,είπα ακριβώς αυτό σε ενα φίλο μου;Καλά κύριοι Αγγελόπουλοι,τα κορίτσια που ήταν χθες;;;;Πάμε καλά;;;;

Καλά το άλλο με τους τύπους με τα Seat...Απλά έκλαψα από τα γέλια 21.gif
Zephyr
QUOTE(Magnus92 @ Mar 25 2011, 15:40 ) *
ΥΓ Το ειχα πει περσυ και ανεβηκε το μισο φορουμ στην Αλεξανδρουπολη, να με κηνυγησει... tongue.gif
Κωστα Παπανικολαου : Δεν ... Αγορι μου... ΔΕΝ . . . .


O Παπανικολάου φταίει που τον έκαναν με το ζόρι βασικό 3αρι? Φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμος για θέση βασικού αλλά τουλάχιστον αυτός έτρεχε όσο μπορούσε και στην άμυνα και στα ριμπάουντ, άσχετα αν ο Χέρστον έμοιαζε απέναντι του με τον Λεμπρόν. Άλλοι ήταν εκείνοι που βαράγανε μύγες...

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός όταν είναι στην μέρα του, καλύπτει τις ελλείψεις και τις αδυναμίες απόλυτα. Όταν δεν είναι, όπως χτές, αυτές οι ελλείψεις είναι που τον ισοπεδώνουν. Μακάρι η επιστροφή Μίλος και Κέσελ να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, να μπαλωθούν έστω τα κενά. Καλά τον "Καγκουρό" δεν τον υπολογίζω καν...

Εν κατακλείδι, η ομάδα μπορεί να ανατρέψει το σκηνικό και να πάρει νίκες στην Ιταλία, αρκεί να υπάρχει ΠΑΘΟΣ και ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.
Manu7
QUOTE(Zephyr @ Mar 25 2011, 20:56 ) *
Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός όταν είναι στην μέρα του, καλύπτει τις ελλείψεις και τις αδυναμίες απόλυτα. Όταν δεν είναι, όπως χτές, αυτές οι ελλείψεις είναι που τον ισοπεδώνουν. Μακάρι η επιστροφή Μίλος και Κέσελ να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, να μπαλωθούν έστω τα κενά. Καλά τον "Καγκουρό" δεν τον υπολογίζω καν...

Aλήθεια με το πουλέν μου στην photo τι σκατά γίνεται??

Ένα διάστρεμμα έπαθε το πουλάκι μου...Έχουμε να τον δούμε από πριν τα χριστούγεννα να ούμε...
Reggie Miller #31
QUOTE(Manu7 @ Mar 25 2011, 21:00 ) *
Aλήθεια με το πουλέν μου στην photo τι σκατά γίνεται??

Ένα διάστρεμμα έπαθε το πουλάκι μου...Έχουμε να τον δούμε από πριν τα χριστούγεννα να ούμε...



Ετοιμάζεται για να γίνει η αποκάλυψη και φονική μηχανή!
kolokotronis
Κάτι από ένα αλλόθρησκο και μετά χριστό προφήτη:

Όταν έπονται και άλλοι αγώνες με την ίδια ομάδα και στο ημίχρονο κερδίζεις με 30 πόντους, σαν προπονητής που γωρίζεις πολύ καλά πως λειτουργεί η ψυχολογία των παικτών δεν αφήνεις να ξεφύγει περισσότερο το σκορ και ''χαλάς'' επίτηδες το παιχνίδι της ομάδος σου, ρίχνοντας την τελική διαφορά κάτω από τους 20.
Δεν πας το ματς στους 50.
Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα.
Μόνο να χάσεις έχεις, όσον αφορά τα επόμενα παιχνίδια.

Δηλαδή, όσο και να προσπαθούσε μετά το πρώτο ματς να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του, ο Ίβκοβιτς ήταν αδύνατον.
Ότι και να τους έλεγε, δηλαδή ''δεν τελείωσε τίποτα, ήταν απλά το πρώτο βήμα, ο δεύτερος αγώνας ξεκινάει από το μηδέν'' κτλ, ο παίκτης μέσα του, αυτά τα ακουεί βερεσέ.
Σκέφτεται ότι τα λέει για να τα πει, αφού ο αντίπαλος είναι παιδική χαρά και να μην κατέβουμε θα κερδίσουμε.
Ειδικά όταν έχει μεσολαβήσει μόλις μία μέρα ανάμεσα στα δύο ματς.

Ρίξε τη διαφορά στους 15 (υπάρχουν πολλοί τρόποι) και μετά φώναξέ τους για έλλειψη συγκέντρωσης, την οποία ενδέχεται να πληρώσουν στη συνέχεια.
Το ρκόρ τον έννοιαζε ή να κάνει το 2/2?
oti-nane
QUOTE (kolokotronis @ Mar 26 2011, 00:51 ) *
Κάτι από ένα αλλόθρησκο και μετά χριστό προφήτη:

Όταν έπονται και άλλοι αγώνες με την ίδια ομάδα και στο ημίχρονο κερδίζεις με 30 πόντους, σαν προπονητής που γωρίζεις πολύ καλά πως λειτουργεί η ψυχολογία των παικτών δεν αφήνεις να ξεφύγει περισσότερο το σκορ και ''χαλάς'' επίτηδες το παιχνίδι της ομάδος σου, ρίχνοντας την τελική διαφορά κάτω από τους 20.
Δεν πας το ματς στους 50.
Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα.
Μόνο να χάσεις έχεις, όσον αφορά τα επόμενα παιχνίδια.

Δηλαδή, όσο και να προσπαθούσε μετά το πρώτο ματς να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του, ο Ίβκοβιτς ήταν αδύνατον.
Ότι και να τους έλεγε, δηλαδή ''δεν τελείωσε τίποτα, ήταν απλά το πρώτο βήμα, ο δεύτερος αγώνας ξεκινάει από το μηδέν'' κτλ, ο παίκτης μέσα του, αυτά τα ακουεί βερεσέ.
Σκέφτεται ότι τα λέει για να τα πει, αφού ο αντίπαλος είναι παιδική χαρά και να μην κατέβουμε θα κερδίσουμε.
Ειδικά όταν έχει μεσολαβήσει μόλις μία μέρα ανάμεσα στα δύο ματς.

Ρίξε τη διαφορά στους 15 (υπάρχουν πολλοί τρόποι) και μετά φώναξέ τους για έλλειψη συγκέντρωσης, την οποία ενδέχεται να πληρώσουν στη συνέχεια.
Το ρκόρ τον έννοιαζε ή να κάνει το 2/2?


Νομίζω πως το προσπάθησε ο Ίβκοβιτς αλλά ήταν τόσο παιδική χαρά η Σιένα στον πρώτο αγώνα που και με α εφηβικά στο δεύτερο ημίχρονο 45 θα έτρωγε
roben

Κατά την άποψη μου Ολυμπιακός και Σιένα είναι δύο λίγο πολύ ισοδύναμες ομάδες και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες...Νομίζω ότι κακώς το βάρος πέφτει στο πως εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο και πως στο δεύτερο παιχνίδι...Προσωπικά πιστεύω ότι το θέμα είναι το πως εμφανίστηκε η Σιένα...Στο πρώτο παιχνίδι δεν εμφανίστηκε καμία Σιένα στο γήπεδο και το ματς εξελίχθηκε σε παρωδία...Δεν υπήρχε κανένας διαστημικός Ολυμπιακός,απλά δεν υπήρχε αντίπαλος...Στο δεύτερο παιχνίδι ο ίδιος Ολυμπιακός κατέβηκε στο γήπεδο,με τους ίδιους παίκτες και με το ίδιο πλάνο...Απλά αυτή τη φορά κατέβηκε και η Σιένα...Η Σιένα σαν ομάδα έχει ένα στοιχείο που παρά το γεγονός ότι δεν έχει παίκτες αστέρια την κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο και ικανή να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιοδήποτε γήπεδο...Παίζει εξαιρετική άμυνα! Έχει πλάνο,προσανατολισμούς,σχέδιο! Δεν της περισσεύει ταλέντο αλλά την φανέλα την ιδρώνει και με το παραπάνω! Είναι σοβαρή ομάδα! Και ο Πιανιτζάνι είναι τεράστιο κεφάλαιο! Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει break στο break! Ομάδα που κάνει διπλό στη Βαλένθια σε παιχνίδι φωτιά μπορεί να το κάνει και στη Σιένα! Το διπλό στην Τουρκία δεν το θεωρώ του ίδιου επιπέδου γιατί ο Σπάχια δεν είναι Πιανιτζάνι,ούτε πολύ περισσότερο Πέσιτς! Πρέπει ωστόσο ο Ίβκοβιτς να βγάλει άσους από το μανίκι! Διότι απέναντι στη μελετηρή και σκληροτράχηλη Σιένα ούτε ο Σπανούλης μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του (αν και γι αυτό δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά),ούτε ο Νεστέροβιτς πρόκειται να κάνει πάρτι κάτω από το καλάθι με διαδοχικά πικ & ρολ! Είναι παράδοξο το γεγονός ότι δύο σχεδόν ισάξιες ομάδες έπαιξαν δύο ματς που κρίθηκαν στους 48(!!!) και 17 πόντους αντίστοιχα! Νομίζω ότι στην Ιταλία,τουλάχιστον το ένα από τα δύο παιχνίδια,θα κριθεί στην κόψη του ξυραφιού...Και όταν ένας αγώνας κρίνεται στον πόντο το πλεονέκτημα το έχει η ομάδα που έχει τον Σπανούλη...
M.J FOR EVER
Εξυπνο αυτο που λετε να εριχνε ο προπονητης την διαφορα στο πρωτο ματς και να λεει μετα για ελλειψη συγκεντρωσης στους παιχτες.αλλα προσωπικα επειδη παιζω μπασκετ χρονια αν καταλαβαινα οτι ενας προπονητης μου εκανε κατι τετοιο θα τον εφτυνα.γιατι πολυ απλα οταν μπορω να κερδισω εναν αντιπαλο με οση μεγαλυτερη διαφορα γινεται δεν δεχομαι να κανω ενα τετοιο ψυχολογικο πειραμα και ειδικα σε αυτο το επιπεδο παιχτων.και να μην ξεχναμε και τον κοσμο που βλεπει το ματς.γιατι θα εκανε λιγο μπαμ αυτο σε ολους.να μου λεγατε οτι θα εβαζε παιχτες που ειναι λιγοτερο πρωταγωνιστικοι ετσι το δεχομαι γιατι φαινεται οτι θελει να εχουν συμμετοχη και οι υπολοιποι παιχτες του!!!!! rolleyes.gif
Manu7
QUOTE(kolokotronis @ Mar 26 2011, 00:51 ) *
Κάτι από ένα αλλόθρησκο και μετά χριστό προφήτη:

Όταν έπονται και άλλοι αγώνες με την ίδια ομάδα και στο ημίχρονο κερδίζεις με 30 πόντους, σαν προπονητής που γωρίζεις πολύ καλά πως λειτουργεί η ψυχολογία των παικτών δεν αφήνεις να ξεφύγει περισσότερο το σκορ και ''χαλάς'' επίτηδες το παιχνίδι της ομάδος σου, ρίχνοντας την τελική διαφορά κάτω από τους 20.
Δεν πας το ματς στους 50.
Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα.
Μόνο να χάσεις έχεις, όσον αφορά τα επόμενα παιχνίδια.

Δηλαδή, όσο και να προσπαθούσε μετά το πρώτο ματς να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του, ο Ίβκοβιτς ήταν αδύνατον.
Ότι και να τους έλεγε, δηλαδή ''δεν τελείωσε τίποτα, ήταν απλά το πρώτο βήμα, ο δεύτερος αγώνας ξεκινάει από το μηδέν'' κτλ, ο παίκτης μέσα του, αυτά τα ακουεί βερεσέ.
Σκέφτεται ότι τα λέει για να τα πει, αφού ο αντίπαλος είναι παιδική χαρά και να μην κατέβουμε θα κερδίσουμε.
Ειδικά όταν έχει μεσολαβήσει μόλις μία μέρα ανάμεσα στα δύο ματς.

Ρίξε τη διαφορά στους 15 (υπάρχουν πολλοί τρόποι) και μετά φώναξέ τους για έλλειψη συγκέντρωσης, την οποία ενδέχεται να πληρώσουν στη συνέχεια.
Το ρκόρ τον έννοιαζε ή να κάνει το 2/2?

Koίτα λίγο τους χρόνους των παιχτών.

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=172

Είναι όλοι ίδιοι πάνω κάτω και με τον Γκόρντον να παίζει 22 λεπτά.
Ο Σπανούλης δεύτερο ημίχρονο δεν πρέπει να έπαιξε κιόλας.
Ο Κατσίβελης έπαιξε 17 λεπτά και δες την στατιστική του.

Δεν νομίζω ότι ο Ίβκοβιτς μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.
Είναι ευθύνη της Σιένα η τόσο μεγάλη έκταση της διαφοράς.

Μετά ήταν που έπρεπε να κάνει ό,τι παιρνάει από το χέρι του για να νιώσουν.
Υποτίθεται τον Ντούντα έχω προπονητή.Από τον Γιαννάκη ίσως και να το περίμενα.

Γι'αυτό και πιστεύω,όμως, ότι ο Ντούντα θα πάρει το αίμα του πίσω.
M.J FOR EVER
Ενα παιχνιδι πιστευω ευκολα η δυσκολα ο ολυμπιακος θα το κερδισει εκει μεσα.θα ξαναπαρει πλεονεκτημα και θα περασει.συνηθως δεν μου αρεσει να μιλαω για τον αιωνιο αντιπαλο αλλα πανω απ ολα ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.αυτα με νοιαζουν icon_drunk.gif
kolokotronis
QUOTE(Manu7 @ Mar 26 2011, 01:16 ) *
Koίτα λίγο τους χρόνους των παιχτών.

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=172

Είναι όλοι ίδιοι πάνω κάτω και με τον Γκόρντον να παίζει 22 λεπτά.
Ο Σπανούλης δεύτερο ημίχρονο δεν πρέπει να έπαιξε κιόλας.
Ο Κατσίβελης έπαιξε 17 λεπτά και δες την στατιστική του.

Δεν νομίζω ότι ο Ίβκοβιτς μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.
Είναι ευθύνη της Σιένα η τόσο μεγάλη έκταση της διαφοράς.

Μετά ήταν που έπρεπε να κάνει ό,τι παιρνάει από το χέρι του για να νιώσουν.
Υποτίθεται τον Ντούντα έχω προπονητή.Από τον Γιαννάκη ίσως και να το περίμενα.

Γι'αυτό και πιστεύω,όμως, ότι ο Ντούντα θα πάρει το αίμα του πίσω.

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά δεν έχει να κάνει με το χρόνο συμμετοχής.

Με τον τρόπο που αγωνίσεσαι έχει να κάνει.

Θα μπορούσες πχ, να ρίξεις 3-4 σθνεχόμενα τρίποντα από τις γωνίες έχοντας δώσει εντολή να πάνε όλοι στο επιθετικό ριμπάουντ.
Κάτι που ευνοεί τον αντίπαλο αιφνιδιασμό στο έπακρο.
Θα μπορούσε έτσι η σιέννα να βάλει 2-3 εύκολα καλάθια και να πάρει λίγο τα πάνω της.

Θα μου πείς, αν τα βάζανε όλα τα τρίποντα από τις γωνίες οι δικοί του?

Ας βρει κάτι άλλο.

Αν θέλει ο προπονητής, την κάνει τη δουλειά χωρίς να τον πάρει πρέφα κανένας.
tzagasdog
επιστρεφουν Τεοντοσιτς-Κεσελ
http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/me...ena.816800.html
berry
QUOTE(tzagasdog @ Mar 26 2011, 18:32 ) *
επιστρεφουν Τεοντοσιτς-Κεσελ
http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/me...ena.816800.html



αντε να δουμε τι θα δουμε

παντως γενικα ειμαι αισιοδοξος. αν ειμαστε πληρεις και σοβαροι πιστευω οτι μπορουμε να τα καταφερουμε
Reggie Miller #31
Φυσικά και είμαι αισιόδοξος,έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον προπονητή.
Πιστεύω ότι ο Τεό θα δώσει επιτέλους το κάτι παραπάνω στην ομάδα,επιθετικά φυσικά,γιατί την Πέμπτη νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν και επιθετικό,πέρα από το γεγονός ότι ο Ράκοβιτς ντύθηκε Όντομ,καλός ο Λούκας φιλότιμος,αλλά επιθετικά υστερεί και την Πέμπτη ήταν διστακτικός,αντιθέτως με την Τρίτη και ο Χαλπερίν δεν έπαιξε πολύ.
Manu7
QUOTE(tzagasdog @ Mar 26 2011, 18:32 ) *
επιστρεφουν Τεοντοσιτς-Κεσελ

Έλα ρε πουλέν μ'άκουσες και επιστρέφεις!!

This is our hero! cool.gif
Anaz
Πολυ νεκρα εδω περα.. Μεχρι και οι Ολυμπιακοι περισσοτερο ασχολουμαστε με τη σειρα Μπαρτσα-Παο. ohmy.gif
il postino
QUOTE(Anaz @ Mar 27 2011, 22:42 ) *
Πολυ νεκρα εδω περα.. Μεχρι και οι Ολυμπιακοι περισσοτερο ασχολουμαστε με τη σειρα Μπαρτσα-Παο. ohmy.gif

εκει ειναι το ζουμι φιλε αναζ!!εκει γινεται μακελειο!

ευκολα δυσκολα θα περασετε εσεις!! εκτος και αν αυτοκτονησετε ή ο μακαλεμπ ντυθει τζορνταν!!
Air Kef
QUOTE(il postino @ Mar 27 2011, 21:51 ) *
εκει ειναι το ζουμι φιλε αναζ!!εκει γινεται μακελειο!

ευκολα δυσκολα θα περασετε εσεις!! εκτος και αν αυτοκτονησετε ή ο μακαλεμπ ντυθει τζορνταν!!




Έτσι είναι ρε Γιώργο...

Τι να πεις για το Σιένα - ΟΣΦΠ, αμα παίξουμε όπως έχουμε δείξει ότι μπορούμε, ότι και να κάνει η Σιένα δεν θα φτάνει.

Το ΠΑΟ-Μπάρτσα είναι από τις σπάνιες σειρές που βλέπεις απο μακρυά ότι "εδώ γράφεται ιστορία". Είτε περνάει η Μπάρτσα και βάζει οριστικό τέλος στην κυριαρχία του ΠΑΟ στην Ευρώπη, ή περνάει ο ΠΑΟ και κλείνει την παρένθεση που άνοιξε φέτος, ξεπερνώντας κάτι διπλά που έφερε στο ΟΑΚΑ.
Anaz
Μα κι εγω βρισκω τη σειρα Παο-Μπαρτσα πιο "ενδιαφερουσα-ιντριγκαδορικη" φυσικα. Αλλα οχι για τον λογο που λεει ο il post.
Γιατι εγω δεν το βλεπω καθολου ετσι.
Η Σιενα αφ'ενος εχει πολυ δυνατη εδρα και αφ'ετερου λογω των δυνατων αθλητικων 3αριων που εχει και της σκληρης αμυνας ζωνης που παιζει δεν ειναι καθολου καλο ματσαρισμα για μας γιατι χτυπαει ακριβως στις αδυναμιες μας. Eπιπλεον ο Μακαλεμπ μπορει πλεον να παρουσιαστει πολυ πιο ετοιμος κατι που την ενισχυει σημαντικα και προσθετει αλλο εναν πονοκεφαλο για μας.
Φυσικα ο Ολυμπιακος ΕΧΕΙ τις δυνατοτητες να κανει ενα διπλο, αλλα προσωπικα θεωρω τις πιθανοτητες μοιρασμενες πλεον..

Απλως τα πραγματα εδω ειναι ξεκαθαρα με την εννοια οτι.. Αμα καταφερεις να αποκλειστεις απο την Σιενα με πλεονεκτημα εδρας, ε εισαι αξιος της μοιρας σου και δεν αξιζεις να πας final four.. so simple.
Quincy
Eίναι πολύ περίεργη η σειρά. Στον πρώτο αγώνα δεν υπήρχε Σιένα, στον δεύτερο δεν υπήρχε Ολυμπιακός. Όταν τους δούμε και τους δύο στο γήπεδο θα μπορούμε να κρίνουμε καλύτερα. Τώρα τι να πεις.. εγώ προσωπικά τα αφήνω όλα ανοιχτά και τίποτα δεν θα με εκπλήξει. Πιστεύω ότι ο καλός Ολυμπιακός είναι καλύτερος από την καλή Σιένα, και μπορεί να πάρει τουλάχιστον ένα παιχνίδι στην Ιταλία. Το θέμα είναι αν θα έχουμε την απόδοση του 1ου ματς ή όχι. Στο χέρι μας είναι να περάσουμε, ακόμα και με το μειονέκτημα
apkat
Με δεδομενο οτι Μιλος σε αυτην την σειρα δυσκολα θα εμφανιστει πρεπει να μπει πιο ενεργα στην σειρα ο Χαλπεριν.Ειναι καλος και μπορει να καλυψει καπως το επιθετικο και δημιουργικο κενο του Τεοντοσιτς μαζι με τους τεο και Σπανουλη. Ο Λουκας καλο ειναι να μπαινει ως τεταρτος στο ροτεσιον των γκαρντ(και ας ξεκιναει βασικος) για να δινει ενεργεια στην αμυνα.Κατα τα αλλα λιγα μπορει να δωσει εδω που εχουμε φτασει.

Επισης παρα πολυ σημαντικη κατα την γνωμη θα ειναι η επανεμφανιση του Κεσελι. Πρεπει να καλυψουμε καπως αυτο το τεραστιο κενο στο 3 και ο Μαρκο θα ναι μαλλον μια βοηθεια.Και μονο να περιορισει τα ριμπαουντ των αντιπαλων σε αυτην την θεση θα ειναι κερδος. Επισης ο Μπουρουσης κυριως αλλα και οι υπολοιποι ψηλοι θα πρεπει να ειναι απολυτα συγκεντρωμενοι στο αμυντικο ριμπαουντ που για να μην ξεχνιομαστε ειχαμε προβλημα και στο πρωτο ματς. Ισως στην σειρα να εχει θεση και ο Νιλσεν ο οποιος ειναι σκληρος παικτης και καλος ριμπαουντερ και μπορει να χτυπηθει και με τα 5αρια και τα 4ρια τους. Μπορει και να φορτωσει φαουλ και να κουρασει ωστε μετα οι ξεκουραστοι πιο ντελικατοι ψηλοι που εχουμε να κανουν την υπολοιπη δουλεια.

Τελος τα γκαρντ και κυριως ο Σπανουλης με τον Τεο να ψαξουν λιγο καλυτερα τον Νεστεροβιτς που και να φθιρει με φαουλ μπορει και να βαλει ευκολους ποντους. Γενικα το πικ ν ρολ δεν εχει δουλεψει κοντρα στην Σιενα και θα χρειαστει ωστε να ανοιξει η αμυνα τους καπως.

Γενικα θεωρω οτι ενα ματς μπορουμε να το παρουμε αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ευκολο η ειμαστε ηδη περασμενοι. Εχουμε πολλα θεματα να λυσουμε για να τους κερδισουμε εκει μεσα που για την ωρα δεν εχουν λυθει..
VRANKOVIC S.
QUOTE (Quincy @ Mar 27 2011, 23:11 ) *
Eίναι πολύ περίεργη η σειρά. Στον πρώτο αγώνα δεν υπήρχε Σιένα, στον δεύτερο δεν υπήρχε Ολυμπιακός. Όταν τους δούμε και τους δύο στο γήπεδο θα μπορούμε να κρίνουμε καλύτερα. Τώρα τι να πεις.. εγώ προσωπικά τα αφήνω όλα ανοιχτά και τίποτα δεν θα με εκπλήξει. Πιστεύω ότι ο καλός Ολυμπιακός είναι καλύτερος από την καλή Σιένα, και μπορεί να πάρει τουλάχιστον ένα παιχνίδι στην Ιταλία. Το θέμα είναι αν θα έχουμε την απόδοση του 1ου ματς ή όχι. Στο χέρι μας είναι να περάσουμε, ακόμα και με το μειονέκτημα



Το τριτο παιχνιδι θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα δυο προηγουμενα.Ο ολυμπιακος ουσιαστικα "πιαστηκε κοροιδο" απο τον πιανιτζιανι.Οταν αυτοι ξεκινουσαν για ελλαδα ενα πραγμα ειχαν ως στοχο:1 νικη στις αποσκευες.
Μπαινουν παιζουν πρωτο παιχνιδι και βλεπουν στο δεκαλεπτο οτι δεν τους βγαινει.Και σου λεει:να ματωσουμε για ενα παιχνιδι
που εχουμε 95% να το χασουμε ή να κανουμε συντηρηση για το επομενο?Το παρατησε ο πιανι το παιχνιδι.αυτο ειναι
πανθομολογουμενον.Αφου επαιρνε ταιμ αουτ και αντι να τους δειξει κανα πικ εν ρολ πανω στον νεστεροβιτς τους ελεγε
να παιξουν σαν ..αντρες.Ο σοφος θα επρεπε να το καταλαβει αυτο και να μεριμνησει να μην κατεβεουν οι παικτες του αερα
στο δευτερο ματς.Δεν ειναι αυτη η διαφορα των δυο ομαδων.

στα αγωνιστικα τωρα.Σιγουρα ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος σα μοναδες απο τη σιενα.ομως ειναι ομαδα αψυχολογητη που φετος δομει την αγωνιστικη της ταυτοτητα με πολλους παικτες οι οποιοι ειναι μεν καλοι αλλα δεν ειναι και υποδειγματα
σταθεροτητας.Η Σιενα απο την αλλη ειναι ομαδα δουλεμενη περισσοτερα χρονια απο τον ολυμπιακο.Ποτε δε θα παιξει το διαστημικο μπασκετ αλλα αυτο που ξερει θα το παιξει τις περισσοτερες φορες που αγωνιζεται.Μην την κρινετε απο τον αγωνα της τριτης.Ειναι ομαδα σκληροτραχηλη(απο τις πιο σκληρες της διοργανωσης και η εδρα της ειναι φωτια!!)!Με τις ελλειψεις του ολυμιακου μπορει ανετα να τον στραγγαλισει στην αμυνα και να τον παιξει δυνατα στην επιθεση με πολυ ποσταρισμα και πικ εν ρολλ.
Στην περιφερεια ο ολυμπιακος ειναι αλλη ομαδα χωρις τον τεοντοσιτς.Δεν υπαρχει αξιοπιστο σουτ για να ανοιξει τη ρακετα της σιενα αρα χανεται η δυναμη του στην περιφερεια.Οι ψηλοι του αναγκαστικα θα βγουν εξω για να σπυταρουν.Και καταλαβαινετε ολοι οτι ειναι αδυνατο να παρεις κλειστο παιχνιδι μονο με σουτακια.Το παιχνιδι της σιενα θα παιχτει στο ζωγραφιστο κατι που ο ολυμπιακος το απευχεται αλλα δε νομιζω οτι μπορει να το αντιμετωπισει.

Λετε θα επιστρεψει ο κεσελ και ο τεοντοσιτς!Δε γινεται τιποτα.σας το λεω εγω.Οι παικτες αυτοι δεν ειναι σεντερ ωστε να πουν "αποθεραπευτηκα,μπαινω και προσφερω αμεσα σπρωχνοντας,παιρνοντας ριμπαουντ και βαζω και κανα καλαθι αμα λαχει και παιζω και αμυνα."
Αυτοι οι παικτες ειναι περιφεριακοι και μαλιστα επιθετικογενεις,σκορερς,σουτερ.Ο σουτερ αμα χασει μια μερα απο την προπονηση του παει τρεις πισω!χανει το ρυθμο του.το χερι του.Που να μεινει εξω βδομαδα ή μηνα...

τελοσπαντων...καλη τυχη.. smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.