Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - 1ος Τελικός 2014-2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4
HLR CENATION
Ματσαρα ο τελικος.Μ αρεσει ο Παναθηναικος ,πολυ δυνατος στην αμυνα.Μεγαλη τρυπα ο Μαυροκεφαλιδης.
Μεγαλο παιχνιδι αμυντικα ο Νελσον.
Ο Μοργκαν αξιοπρεπης στο αμυντικο κομματι ,απο τον Μαυροκεφαλιδη πιο καλα την κρατησε την ρακετα.Ο Μπλουμς το λιγο που επαιξε πληγη στην αμυνα.

Ο Σλουκας απ τον Ολυμπιακο σπουδαιο πρωτο μερος οπως και ο Ντανστον.

Τωρα για Παπαγιαννη που γραφει ο Kid,νομιζω οτι ειναι τεραστιο ρισκο σε τοσο κλειστο παιχνιδι να τον ριξεις στην μαχη.Λιγο να αργησει να μπει στο κλιμα του ματς,ειναι τετοιο το παιχνιδι και τετοιο το διακυβευμα,που οσο παει ετσι το ματς καλυτερα να περιορισεις το ροτεισον απο το να βαλεις τον μικρο.
Coach Periklis
Μπήκε τρίποντο ρε wos_sport3.gif
shtarkws
Well that escalated quickly
pan24
Καλα παμε αρκει να αντεξουν ο μητσος ο φωτσης και ο μαυρος
Ρε κοουτς καλα πες τον παπαγιαννη τον φοβασαι
Με τον γιανκοβιτς ανυπαρκτο δεν πειραζει να δοκιμασεις χαραλαμπο για λιγο
Dred11
Η θέση 3 χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση του χρόνου στον Παναθηναικό. Ο Γιάνκοβιτς παίζει σαν να έχει 40 πυρετό. Εκτός αν έχει. λολ Μόλις το έγραψα έβαλε τρίποντο, αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα.
Παναγιώτης
72-58 σκορ... αν συνεχιστεί έτσι το παιχνίδι, ο ολυμπιακός έχει την νίκη στο χέρι του
bodiroga10
6/9 3ποντα στο 2ο ημιχρονο ο ολυμπιακος οποτε λογικα ανοιξε η διαφορα απ την στιγμη που δεν αλλαξε και η κατασταση με τα λαθη και τα ριμπαουντ
j-kidd13
Ανυπαρκτος Παναθηναικος στο δευτερο...Ευτυχως που υπαρχει ο Σπανουλης και η διαφορα εμεινε χαμηλα... tongue.gif
koostas
λιγο επαιξε ο κουπερ..
ειναι μεγαλος παικτης και οταν επαιζε στον παοκ ειχαν τρομερα θεματα τα γκαρντ του ολυμπιακου κοντρα σ' αυτον

τωρα, γιατι δεν τον εβαλε, αγνωστο
bodiroga10
σλοτερ,κουπερ και μοργκαν να δειχουν να μην μπορουν να ανταποκριθουν σ αυτο το επιπεδο ουτε αμυντικα ουτε επιθετικα. ευτυχως που υπαρχει και ο ο λουκας και γλιτωσαμε τον διασυρμο
shtarkws
Δεδομένου ότι στον παναθηναικο λείπουν 3 βασικοί ( Παπάς Γκιστ Μπατίστα ) θα έλεγα ότι στάθηκε αξιοπρεπώς. Δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός αλλά με την εμφάνιση του θα έλεγα ότι ο πλήρης παναθηναικος θα του έβαζε πραγματικά δύσκολα

Ο Σπαν με εξαίρεση το μαγικό 5λεπτο απέναντι στην CSKA είναι γενικά πεσμένος
j-kidd13
QUOTE(koostas @ Jun 7 2015, 21:33 ) *
λιγο επαιξε ο κουπερ..
ειναι μεγαλος παικτης και οταν επαιζε στον παοκ ειχαν τρομερα θεματα τα γκαρντ του ολυμπιακου κοντρα σ' αυτον

τωρα, γιατι δεν τον εβαλε, αγνωστο



Γιατι οσο το ματς παιζοταν επαιζε σαν χεσ...ς.Δεν προσεφερε τιποτα και ενα ελευθερο σουτ που του βγηκε μετα βιας ακουμπησε στεφανι.
Παναγιώτης
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη. Θεωρώ ότι ο Παναθηναικός στο άλλο ματς θα πρέπει να μπει πιο συνειδητοποιημένος... Καλή Συνέχεια και στις δυο ομάδες smile.gif
Dred11
Σλότερ, Κούπερ, Μόργκαν, Μπλουμς μάλλον δεν κάνουν για τον Παναθηναικό. Το ίδιο θα έλεγα και για τον Νέλσον, αλλά αυτός μπορεί ενδεχομένως να ενδιαφέρει έναν προπονητή που θέλει έναν ντουλάπα για ειδικές αμυντικές αποστολές. Ο Μαυροκεφαλίδης έχει σκορ ο άνθρωπος, αν και υστερεί σε όλα τα άλλα. Τον βλέπω να μένει. Διαμαντίδης και Φώτσης και στα 60 τους ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα.
sni79per
η ελαχιστη ποιοτητα μας στους ξενους συν την ελλειψη συγκεντρωσης στα ριμπ εδωσαν την νικη στον οσφπ.
κριμα γιατι βλεπω οτι το κοκκινο κομπλεξ παραμενει κ αν πηγαιναμε κοντα στο σκορ μεχρι τελους το ματς θα ειχαμε θυματα στο σεφ αποψε.
καλη δουλεια στην αμυνα απο μανωλο σε ενα ακομη ματς.
Air Kef
O Σπανούλης μου θύμησε την απόδοσή του στο ματς με την Φενέρ στο ΣΕΦ, ξέρουμε αν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού; Τον έπαιζαν άμυνα ο Μαυροκεφ και ο Φώτσης και προτιμούσε πάσα χωρίς καν να προσπαθήσει την διείσδυση.

Πολύ καλός ο ΠΑΟ, αν πιάσει τέτοια απόδοση σε όλα τα ματς και με δεδομένο ότι ο Μπατίστα επιστρέφει και δεν θα έχουμε τέτοια διαφορά μεσα στην ρακέτα, μπορεί να πάρει διπλό στο ΣΕΦ.
katharop
Λογική η ήττα. Αυτό που αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά είναι οτι ο πλήρης παναθηναικός θα ήταν και πάλι φαβορί και θα έκανε εύκολα το μπρεικ σήμερα. Επίσης ολα οσα λέω για τον Σπανούλη φαίνονται στα μεταξύ μας ματς. Μπράβο bill-jordan συνέχισε να μας βγάζεις αληθινούς.
tzagasdog
καμμία σχέση στο Σεφ πάντως με τα ματς της Euroleague. Στην Ευρώπη στηρίζουν την ομάδα τώρα βγάζουν το μίσος στον αντίπαλο και κάνουν κακό στην ομάδα.
nikolas12
Με τον Παναθηναϊκό πλήρη θα είχαμε θέματα. Καλό που πήραμε τη νίκη και τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα για το break. Ο Σπανούλης περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, ίσως στο ΟΑΚΑ πάρει περισσότερο χρόνο ο φορμαρισμένος Σλούκας. Θεωρώ πως αν ήμαστε πιο αποτελεσματικοί και μπούμε δυνατά στο 1ο ημίχρονο, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες για νίκη στο ΟΑΚΑ.
AKRG
Δίκαιη νίκη και αναμενόμενη αλλά ο ολυμπιακός δεν έπεισε με την απόδοσή του , δεν νομίζω να κάνουμε το μπρέικ φέτος αλλά αν αναλογιστούμε τις απώλειες ... θετικό βγαίνει το συμπέρασμα για την σημερινή εμφάνιση μας.
Boom Dizzle
Εγω αυτο που ειδα ειναι τα συνηθισμενα απλα φετος ο Παναθηναικος ειναι ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΟΣ..
Το κομπλεξ παραμενει και πολυ αμφιβαλλω αν ο ΟΣΦΠ θα παρει τελικα το πρωταθλημα...Τοσο απλα!
louie
Ευτυχώς υπάρχουν τα ψυχολογικά του ολυμπιακού και του σπαν(ούτε λασμε ούτε γκιστ ας παραδεχτούμε οτι έχει θέμα καθαρά μυαλού) και κλείνει η ψαλίδα. Απλά ο Ολυμπιακός θα βγάλει από το μανίκι κάνα σλουκα κάνα λοτζεσκι κάναν ντανστον και τέλος. Εμείς έχουμε τον σεληνιασμενο μαυροκεφαλιδη και μετά τους ίδιους πρωταγωνιστες των τελευταίων 10+ χρονών και μετά το χάος.
SG3ptshooter
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 7 2015, 21:37 ) *
Γιατι οσο το ματς παιζοταν επαιζε σαν χεσ...ς.Δεν προσεφερε τιποτα και ενα ελευθερο σουτ που του βγηκε μετα βιας ακουμπησε στεφανι.

Σας αρέσουν τόσο οι μεγάλες κουβέντες.

Αν δεν του δώσεις την ευκαιρία να δημιουργήσει τι θα πάρεις απ' τον Cooper; Έναν κοντό στο φτερό με μέτριο σουτ μετά από πάσα; Αφού σουτάρει καλύτερα από τρίπλα, λειτουργεί καλύτερα με τη μπάλα στα χέρια και το βασικό του ατού είναι να την έχει για να βγάλει assists. Και οκ, έχουμε το Διαμαντίδη προφανώς. Όταν ξεκινάμε Nelson - Slaughter δε βλέπω γιατί να μην αρχίσεις Cooper - Nelsοn, οκ ο δεύτερος θεωρητικά χαλάει το επιθετικό σου spacing αλλά και ως βασικός ballhandler και "distributor" δεν είναι ότι λειτουργεί και τόσο καλύτερα όταν ούτε σκορ δίνει εύκολα ούτε παίρνει ένα screen και χάνεται ούτε πασάρει ξεχωριστά.
bodiroga10
ειναι λογικο ο σπανουλης που σε δυο μηνες φτανει τα 33 και εχοντας μια ολοκληρη χρονια παιξει να βγαζει μια κοπωση σ αυτο το σημειο της σεζον.
προσωπικα θεωρω πολυ σημαντικη αποφαση για την συνεχεια της καριερας του το αν κατεβει το καλοκαιρι με την εθνικη οταν φαινεται ηδη αρκετα κουρασμενος...
yorgos
δεδομένων των συνθηκών, πολύ καλά σταθήκαμε. Χωρίς Μπατίστα δεν πάμε πουθενά από την ώρα που ο Γκιστ την είδε ρεμπέτης. Το ματς στο ΟΑΚΑ είναι 50-50, στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός είναι πάντα φαβορί.

Ο Γιάνκοβιτς είχε μια χρονιά ολόκληρη με τη θέση όλη δικιά του, χωρίς τραυματισμούς (ο μόνος ήταν! όλη η άλλη ομάδα σακατεύτηκε) και απέδειξε ότι για βασικό τριάρι Ευρωλίγκας δεν μπορεί το παλικάρι. Ο Παππάς είχε μπροστά του το Σλότερ που ξεκίνησε δυναμικά και του έφαγε τη θέση με το σπαθί του. Κάποιοι μπορούν και κάποιοι άλλοι όχι. Θα γίνει το ξεσκαρτάρισμα και θα δούμε. Προς το παρόν προέχει να είμαστε αξιοπρεπείς στους τελικούς, αλλά η σκούπα δεν είναι καθόλου απίθανη. Μάλλον θα είναι και καλύτερη μακροχρόνια για την ομάδα (αρκεί να μην τα κάνουν ρόιδο τα ορκ σε καμιά εντός ήττα), μπας και πεισμώσει ο κύριος Δημήτρης και ανεβάσει κάπως το μπάτζετ τώρα που οι δουλειές του πάνε καλά.

Δυστυχώς το καλοκαίρι μας βλέπω αντί να ασχολούμαστε με τις μεταγραφές και τον απόηχο να ασχολούμαστε με το πόσες Ευρωλίγκες θα διοργανωθούν. Ένας θεσμός σοβαρός έχει μείνει για τις ελληνικές ομάδες (το πρωτάθλημα είναι για κάφρους και το κύπελλο για να γελάει ο Βασιλακό), θα τον μαμήσουμε κι αυτόν.
Skonokinis

δυο λόγια για το σημερινό παιχνίδι



- καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών

- μόργκαν πολύ χαμηλό επίπεδο (δεν μπόρεσε στο 1 δεκάλεπτο στο ένας με έναν να ποστάρει τον αγραβάνη wtf) , κούπερ σήμερα που το παιχνίδι έκαιγε σταματούσε την ντρίπλα σε άκυρα σημεία και έψαχνε να δώσει την μπάλα δείγμα ότι κι αυτός δεν μπορεί σε αυτό το επιπεδο

- μποχωρίδης για κάποιον λόγο σήμερα μου έκανε κλικ ότι αν ξεπεράσει τα δικά του ίσως να μπορεί τελικά να κάνει το κάτι παραπάνω, πάντα για την θέση 2 μιλάμε

- σλότερ κανονικά πρέπει να πάει από σήμερα σπίτι του, λάθος του μανωλο που τον εμπιστεύτηκε τόσο πολύ σήμερα και λάθος του που δεν έδωσε περισσότερα σουτ στον μπλουμς που φάνηκε ζεστός

- ΟΣΦΠ νομίζω είδαμε όλοι σήμερα ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μπασκετικές απάτες των τελευταίων ετών, αγκομάχησε να νικήσει έναν αντίπαλο που κατέβηκε χωρίς 3 βασικούς και δίχως καθαρό 5άρι αφού ο μαυροκέφαλος είναι 4-5άρι (να χαίρονται τα 2 ΜΑΠ που έχουν) , γενικά ο ολυμπιακός όπως όλη την χρονιά έπαιξε άμυνα στα όρια του φάουλ και του ξύλου, δεν θα διαφωνήσω όμως ότι και αυτός ο τύπος παιχνιδιού έχει ακόμα και στην εποχή μας τους οπαδούς του

- το κοινό του ΟΣΦΠ καθαρά αντιμπασκετικό-ο,τι να'ναι, έκανε όλε στον μαυροκέφαλο όταν σούταρε τις βολές για να τον πικάρει (?!?) ενώ ήταν ο παίκτης που τους είχε κάνει χωνί

- σπανούλης απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο κομπλεξαρισμένος και αντιαθλητικός είναι, εσκεμμένη κουτουλιά στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα πάνω στη μάπα του κούπερ και στην επόμενη φάση κατεβάζει τον μαυροκέφαλο λες και θα κρινόταν ο αγώνας αν έβαζε το καλάθι, ντροπή του


manosnismo
Ειναι ντροπη ο παναθηναικος να χανει απο αυτον τον ολυμπιακο εστω και στο σεφ.Αυτα να τα βλεπει ο δγ για το που καταντησε την ομαδα.Ελπιζω του χρονου να βαλει κανα χρημα γιατι ειναι κριμα ΟΛΟΙ οι ξενοι μας
Air Kef
φαουλ σε katharop (5ο) για το jordan-σπανούλη,
φάουλ στον Σκονοκίνι για τους μαζεμένους χαρακτηρισμούς, συμμορφώσου σε παρακαλώ.
yorgos

QUOTE
- ΟΣΦΠ νομίζω είδαμε όλοι σήμερα ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μπασκετικές απάτες των τελευταίων ετών,

Και στν Ευρωλίγκα πώς στέκεται δηλαδή, απατεωνίζοντας; Που τους έχει σπείρει όλους. Ο Ολυμπιακός φέτος είναι ενάμησι σκαλί πάνω από τον Παναθηναϊκό, όλη τη χρονιά και σταθερά. Ας το παραδεχθούμε, δεν είναι και καμιά ντροπή.
j-kidd13
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 7 2015, 21:50 ) *
Σας αρέσουν τόσο οι μεγάλες κουβέντες.

Αν δεν του δώσεις την ευκαιρία να δημιουργήσει τι θα πάρεις απ' τον Cooper; Έναν κοντό στο φτερό με μέτριο σουτ μετά από πάσα; Αφού σουτάρει καλύτερα από τρίπλα, λειτουργεί καλύτερα με τη μπάλα στα χέρια και το βασικό του ατού είναι να την έχει για να βγάλει assists. Και οκ, έχουμε το Διαμαντίδη προφανώς. Όταν ξεκινάμε Nelson - Slaughter δε βλέπω γιατί να μην αρχίσεις Cooper - Nelsοn, οκ ο δεύτερος θεωρητικά χαλάει το επιθετικό σου spacing αλλά και ως βασικός ballhandler και "distributor" δεν είναι ότι λειτουργεί και τόσο καλύτερα όταν ούτε σκορ δίνει εύκολα ούτε παίρνει ένα screen και χάνεται ούτε πασάρει ξεχωριστά.


Ποια ειναι ακριβως η μεγαλη κουβεντα?
Οσο επαιξε ο Κουπερ δεν προσεφερε τιποτα απολυτως και ειχε τη μπαλα στα χερια σε μεγαλα διαστηματα.Δεν ειπα οτι ηταν αρνητικος,ειπα οτι δεν βοηθησε,περασε απαρατηρητος.




Κατ αρχην ο Παναθηναικος με Γκιστ Παππα Μπατιστα σημερα δεν εχανε.

Ξεκινησαμε καλα,αλλα το διαστημα αστοχιας του Ολυμπιακου δεν γινοταν απλα να συνεχιστει.Σιγουρα θα εκανε το come back του με ενα σερι,το θεμα ειναι πως θα αντιδρουσαμε.Το παλεψαμε μεχρι το ημιχρονο,χωρις να παιζουμε κανα σοβαρο μπασκετ,ισορροπησαμε λιγο την αμυνα μετα το σερι του ΟΣΦΠ.Στο δευτερο ημιχρονο δεν μου αρεσε καθολου η ομαδα,ατομικες ενεργειες ως επι το πλειστον,χασαμε λιγο και την αυτοσυγκεντρωση στα πισω,επαιξε ρολο και η κουραση διοτι πολλοι παικτες δεν προσεφεραν τιποτα και ηταν ωσει παροντες μεσα.Με τοσα λαθη και τοσα επιθετικα απο τον αντιπαλο δεν μπορεις να ελπιζεις.Με τον Μπατιστα μεσα και καλυτερη αποδοση στην επιθεση απο το σημερινο εχουμε ελπιδες για νικη,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι το ιδιο κακος ο Σπανουλης ο οποιος στην καλη του μερα παρασερνει και την ομαδα του.
Απο εμας Φωτσης και Μαυροκεφαλιδης ηταν συγκινητικοι,εσταξαν στο παρκε.Ειδικα ο Φωτσης εγραψε στα 35 του 38 λεπτα!





Skonokinis
QUOTE (yorgos @ Jun 7 2015, 22:06 ) *
Και στν Ευρωλίγκα πώς στέκεται δηλαδή, απατεωνίζοντας; Που τους έχει σπείρει όλους. Ο Ολυμπιακός φέτος είναι ενάμησι σκαλί πάνω από τον Παναθηναϊκό, όλη τη χρονιά και σταθερά. Ας το παραδεχθούμε, δεν είναι και καμιά ντροπή.


δηλαδή εσύ σήμερα αυτό είδες ότι ο ολυμπιακός ήταν ενάμισι σκαλί πάνω από εμάς; εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο
yorgos

QUOTE
δηλαδή εσύ σήμερα αυτό είδες ότι ο ολυμπιακός ήταν ενάμισι σκαλί πάνω από εμάς; εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο

Εσύ από ένα ματς σήμερα έβγαλες συμπέρασμα για τον Ολυμπιακό των τελευταίων ετών; Και μάλιστα για ένα ματς που κέρδισε όχι τόσο άνετα όσο θα'πρεπε, αλλά άνετα, κάνοντας και σερί 18-0 σε κάποια φάση; Ο Ολυμπιακός είναι ο φιναλίστ της Ευρωλίγκας. Εμείς είμαστε μια ομάδα που αναδομείται (με παλινωδίες κιόλας, ανάλογα το βαθμό "ευθυμίας" του κυρίου Δημήτρη) και που πανηγυρίζει που στάθηκε αξιοπρεπέστατα.
Air Kef
QUOTE(Skonokinis @ Jun 7 2015, 22:07 ) *
δηλαδή εσύ σήμερα αυτό είδες ότι ο ολυμπιακός ήταν ενάμισι σκαλί πάνω από εμάς; εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο


Για σήμερα, για την σεζόν, ή για τα τελευταία 3 χρόνια μιλάς;

Για σήμερα, όχι, δεν ήταν 1,5, ήταν 0,5 και γιαυτό έφτασε σε μια εύκολη (μόνο στο τέλος) νίκη.
ΓΙα φέτος, ναι, είναι 1,5 σκαλί επάνω, και φάνηκε στην Ευρωλίγκα που έφτασε ο ένας και που έφτασε ο άλλος, καθώς και από την συνολική τους εικόνα μέσα στην σεζόν.
Για τα τελευταία 3, δες από πάνω.
TakeshyKurosawa
Παρά την ξενέρα και τη στεναχώρια από κάποια σκηνικά που παίχτηκαν αποφάσισα να πάω για μία μπυρίτσα να δω την ομάδα! Πολύ κακό μπάσκετ στο ημίχρονο με στεναχώρησε και αυτή και την έκανα! LOL ίσως είμαι γρουσούζης τελικά και ανέβηκαν κάπως στο δεύτερο ημίχρονο. Μόνη όαση όσο έβλεπα ο Σλούκας! Μπράβο και ελπίζω να συνεχίσει στην ίδια απόδοση! Έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά παίζουμε κακό μπάσκετ και ψυχοφθόρο και εμείς!Αυτό που βλέπω περισσότερο μου ρίχνει την ψυχολογία παρά με διασκεδάζει. Και στο φάιναλ 4 τα ίδια εντάξει έλεος!
Πάντως καταφέραμε να κάνουμε και πάλι όπως και στο πρώτο παιχνίδι της κανονικής περιόδου το Μαυροκεφαλίδη να φαίνεται επίπεδο απόλυτου σταρ της Ευρώπης! icon_drunk.gif
Το Πρωτάθλημα παίζεται φανερά! Όσο για τον Μπίλαρο τον αγαπώ τον εκτιμώ και έχω εκφράσει πάρα πολλές φορές εδώ μέσα πόσο παικταράς πιστεύω ότι είναι, αλλά δείχνει να τα έχει φάει τα ψωμιά του! Μεγάλωσε!
sni79per
QUOTE(Skonokinis @ Jun 7 2015, 21:55 ) *
δυο λόγια για το σημερινό παιχνίδι


- σπανούλης απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο κομπλεξαρισμένος και αντιαθλητικός είναι, εσκεμμένη κουτουλιά στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα πάνω στη μάπα του κούπερ και στην επόμενη φάση κατεβάζει τον μαυροκέφαλο λες και θα κρινόταν ο αγώνας αν έβαζε το καλάθι, ντροπή του


εκανε τετοια πραγματα;ευτυχως επεσε το νετ κ τα εχασα.
Skonokinis
QUOTE (yorgos @ Jun 7 2015, 22:11 ) *
Εσύ από ένα ματς σήμερα έβγαλες συμπέρασμα για τον Ολυμπιακό των τελευταίων ετών; Και μάλιστα για ένα ματς που κέρδισε όχι τόσο άνετα όσο θα'πρεπε, αλλά άνετα, κάνοντας και σερί 18-0 σε κάποια φάση; Ο Ολυμπιακός είναι ο φιναλίστ της Ευρωλίγκας. Εμείς είμαστε μια ομάδα που αναδομείται (με παλινωδίες κιόλας, ανάλογα το βαθμό "ευθυμίας" του κυρίου Δημήτρη) και που πανηγυρίζει που στάθηκε αξιοπρεπέστατα.



εμένα η γνώμη μου είναι ότι ο ολυμπιακός όλη την χρονιά αμύνεται παράτυπα, με την άμυνα αυτή και με κάποια γιουρούσια στα κρίσμα ματς από τους συνήθεις υπόπτους κατάφερε να φτάσει στον τελικό της ευρωλίγκα, σήμερα πάντως με έναν τόσο αποδυναμωμένο αντίπαλο ίδρωσε πολύ για να νικήσει

ελπίζω το καλοκαίρι να φύγει ο σλούκας θα είναι τεράστιο πλήγμα ειδικά αν έρθει σε μας smile.gif
Skonokinis
QUOTE (sni79per @ Jun 7 2015, 22:16 ) *
εκανε τετοια πραγματα;ευτυχως επεσε το νετ κ τα εχασα.


ντάξει το φάουλ σφυρίχτηκε στον κούπερ οπότε μπορεί τελικά να είναι μια δική μου οπαδική ανάγνωση της φάσης rolleyes.gif
a bullet for your head
Στην 3η περίοδο ο Ολυμπιακός βρήκε επιτέλους ευστοχία απ'το τρίποντο, εκμεταλλευτηκε το γεγονός πως απέκτησε γρήγορα το μπόνους των βολών και το ότι φορτώθηκαν με φάουλ οι αντίπαλοι! Επίσης ανανέωσε πολλές επιθέσεις, κάτι που έκαμψε το αμυντική διάθεση των παικτών του Παναθηναϊκού.
Θα μπορούσε να έχει τελειώσει το παιχνίδι, εάν δεν έκαναν στο τελευταίο 4' λανθασμενες επιθέσεις και αν αμύνονταν καλύτερα στα post up του Μαυροκεφαλιδη! Στην 4η περίοδο ο Παναθηναϊκός ''χαθηκε'' πάλι την στιγμή που μπήκε ο Μοργκαν! Τα επιθετικά ρημπαουντς του Ολυμπιακού, τον γονάτισαν. Παρόλα αυτά, έκανε ενα γρήγορο σερί 5-0 με το τρίποντο του Μπλουμς και το καλάθι στον αιφνιδιασμό του Κούπερ. Αν δεν κάνω λάθος μείωσε στο μειον 9 , έβγαλε μια άμυνα, πήρε ο Γιανκοβιτς το ρημπαουντ, κατέβασε γρήγορα την μπάλα πασαροντας στον Μπλουμς, ο οποίος έκανε air ball σε τρίποντο, 2μισή λεπτά πριν την λήξη. Διαφωνοντας με το σχόλιο του Ζαρκο, ο οποίος τονιζε πως το ματς είχε κριθεί ηδη, αν ο Μπλουμς ευστοχουσε και μείωνε στο μειον 6 ο Παναθηναϊκός, χρόνος ικανός θα υπήρχε! Σε γενικές γραμμές, σε ένα παιχνίδι που δεν έβγαζε και μάτια, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, βρήκε λύσεις σε καίρια χρονικά σημεία και κέρδισε δικαια. ΕΝΤΙΤ: Υπάρχει κανείς που να μην θεωρεί τον Σλουκα πολύ δυνατό asset?
bodiroga10
ο ολυμπιακος φετος συνολικα ειναι καλυτερη ομαδα χωρις να σημαινει οτι ειναι ατρωτη εχει τα αδυναμα σημεια του αλλα δεν ξερω αν αυτος ο παναθηναικος των τοσο προβληματων μπορει να τα εκμεταλλευτει.

και κατι για την ατμοσφαιρα για 1ο τελικο μονο καλη δεν την λες και μου εκανε περιεργεια πως δεν διακοπηκε καθολου ο αγωνας για παρατηρησεις.οι κροτιδες επεφταν καθε 30δευτερολεπτα ενω μεχρι και αντικειμενα μεσα στον αγωνιστικο χωρο επεσαν στο φαουλ του μπλουμς στο κεντρο πανω στον σλουκα...

με πολυ λιγοτερα διακοπηκε ο αγωνας αρης-αεκ.

τουλαχιστον οι καφροι του ολυμπιακου εχουν την ευφυια σε σχεση με τους δικους μας να μην ριχνουν λειζερ στις βολες...
Coach Periklis
QUOTE (sni79per @ Jun 7 2015, 22:16 ) *
εκανε τετοια πραγματα;ευτυχως επεσε το νετ κ τα εχασα.



Κι εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο, θεωρώ υπερβολικό το σχόλιο στο οποίο απαντάς. Έκανε όντως ένα φάουλ του στυλ "σου κόβω τον αέρα γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα" αλλά σε καμία περίπτωση τόσο εξόφθαλμα αντιαθλητικό και με σκοπό να γίνει "ζημιά"....Επίσης και ο Μπλουμς πήγε να βγάλει τη σπλήνα του Σλούκα αλλά δεν θα τον χαρακτηρίσει κανένας όπως χαρακτηρίστικε ο Σπανούλης. Συμβαίνουν αυτά, καταλάθος φάνηκε να "τρώει" τόσο δυνατά ο Σλουκ. Κι ο Φώτσης έκανε αντιαθλητικό που δε δόθηκε για μένα αλλά σκληρά φάουλ γίνονται, είτε μας αρέσει είτε όχι, άντρες παίζουν και έχουν και ψυχολογικό υπόβαθρο, δεν πάει κανείς να "τελειώσει καριέρα" όπως γίνεται αρκετά συχνότερα στο ποδόσφαιρο



Εν τω μεταξύ, ένας φίλος σχολίασε κομμεντ που λέει τον ΟΣΦΠ μπασκετική απάτη. Αν είναι ποτέ δυνατόν δλδ, ήμαρτον

Καθαρά αγωνιστικά, Σλούκας και Πρίντεζης συγκινητικοί απόψε, όπως και Φώτσης - Λουκάς για ΠΑΟ


Manolis2510
Πως την εχει δει ο Μαυροκεφαλιδης καθε χρονια στα πλει οφ να γινεται Χακιμ δεν μπορω να το καταλαβω...Τετοιος διχασμος για το αν αξιζει να μεινει στην ομαδα δεν νομιζω να εχει υπαρξει με αλλον παιχτη...
j-kidd13
QUOTE(Skonokinis @ Jun 7 2015, 22:20 ) *
εμένα η γνώμη μου είναι ότι ο ολυμπιακός όλη την χρονιά αμύνεται παράτυπα, με την άμυνα αυτή και με κάποια γιουρούσια στα κρίσμα ματς από τους συνήθεις υπόπτους κατάφερε να φτάσει στον τελικό της ευρωλίγκα, σήμερα πάντως με έναν τόσο αποδυναμωμένο αντίπαλο ίδρωσε πολύ για να νικήσει

ελπίζω το καλοκαίρι να φύγει ο σλούκας θα είναι τεράστιο πλήγμα ειδικά αν έρθει σε μας smile.gif


Και πως γινεται να εφτασε τοσο μακρυα στην ευρωπη,και φετος,και τα τα τελευταια 4 χρονια γενικα,μόνο με ξυλο και γιουρουσια?
Skonokinis
QUOTE (j-kidd13 @ Jun 7 2015, 22:23 ) *
Και πως γινεται να εφτασε τοσο μακρυα στην ευρωπη,και φετος,και τα τα τελευταια 4 χρονια γενικα,μόνο με ξυλο και γιουρουσια?


εγώ για φέτος μιλάω
giorgos14
QUOTE(Skonokinis @ Jun 7 2015, 20:21 ) *
ντάξει το φάουλ σφυρίχτηκε στον κούπερ οπότε μπορεί τελικά να είναι μια δική μου οπαδική ανάγνωση της φάσης rolleyes.gif


O Σπανουλης παει να φυγει αντιθετα απο το πικ,ο κουπερ παει να περασει απο το πικ και λογω της αντιθετης κινησης κουτουλανε.Δεν ηταν κατι εσκεμμενο και οσο τραγικο το λες
a bullet for your head
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 7 2015, 21:50 ) *
Σας αρέσουν τόσο οι μεγάλες κουβέντες.

Αν δεν του δώσεις την ευκαιρία να δημιουργήσει τι θα πάρεις απ' τον Cooper; Έναν κοντό στο φτερό με μέτριο σουτ μετά από πάσα; Αφού σουτάρει καλύτερα από τρίπλα, λειτουργεί καλύτερα με τη μπάλα στα χέρια και το βασικό του ατού είναι να την έχει για να βγάλει assists. Και οκ, έχουμε το Διαμαντίδη προφανώς. Όταν ξεκινάμε Nelson - Slaughter δε βλέπω γιατί να μην αρχίσεις Cooper - Nelsοn, οκ ο δεύτερος θεωρητικά χαλάει το επιθετικό σου spacing αλλά και ως βασικός ballhandler και "distributor" δεν είναι ότι λειτουργεί και τόσο καλύτερα όταν ούτε σκορ δίνει εύκολα ούτε παίρνει ένα screen και χάνεται ούτε πασάρει ξεχωριστά.

Πολύ σωστή επισήμανση! Συμφωνώ απολύτως!
SteelGandalf
Δεν παρακολούθησα το παιχνίδι (έχω μόνο nova και όχι oteTV).

Από τα στατιστικά του και μόνο, είναι εντύπωση μου ή κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Σπανούλης πέφτει θεαματικά σε απόδοση; Ντεφορμάρεται στην χειρότερη περίοδο για την ομάδα του. Προφανώς και, μεταξύ άλλων, του βγαίνει και η κούραση όλης της χρονιάς.

Κλειστό παιχνίδι πάντως το σημερινό.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τα πολύ χαμηλά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων. Το 6/25 είναι επιεικώς απαράδεκτο για εντός έδρας παιχνίδι και για παίχτες που, αν μη τι άλλο, μπορούν σαφώς καλύτερα ή, έστω, να σταματήσουν να σουτάρουν όταν διαπιστώνουν πως δεν μπορούν να τα βάλουν.

Εκπληκτικός Μαυροκεφαλίδης, συγκινητικός Φώτσης και, από την άλλη πλευρά, πάντα σε υψηλά δεδομένα απόδοσης ο Σλούκας!
Air Kef
Ο Katharop επιστρέφει, συνεννοηθήκαμε πιστεύω. bball.gif
Σχόλια για μοντερέιτινκ δεν επιτρέπονται μέσα στα τόπικ αγώνων, παρά μονο με pm. smile.gif
-------------------




GK_23
Ο Μαυροκεφαλίδης όσα έβαλε μπροστά, τα έτρωγε πίσω. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντάνστον.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να σούταρε άσχημα από το τρίποντο και ο Σπανούλης να μην σκόραρε πολύ αλλά και πάλι έφτασε τους 76 πόντους. Η αμυντική πίεση που αντιμετώπισε ήταν ουσιαστική μηδαμινή, μόλις με 3 λάθη τελείωσε το ματς ο Ολυμπιακός. Ο Σπανούλης που στις κακές του βραδιές συνηθίζει να κάνει πολλά λάθη, τελείωσε το ματς με 0.

Μόνο αν ανεβάσει το ρυθμό του στην άμυνα ο ΠΑΟ θα έχει ελπίδες, βέβαια με βασικό δίδυμο ψηλών Φώτση-Λουκά αυτό είναι δύσκολα να συμβεί.

Αν και τα υπόλοιπα ματς παιχτούν στο ίδιο τέμπο (όσα φάμε και όσα βάλουμε), τότε ο ΟΣΦΠ έχει πλεονέκτημα λόγω περισσότερων λύσεων.

Υ.Γ.: Δεν έχω δει στατιστικά, υποψιάζομαι όμως ότι οι κατοχές πρέπει να είναι καθαρά υπέρ του ΟΣΦΠ.
salonikatasos
Εναν ψηλο επιπλεον να ειχαμε σημερα θα το ειχαμε παρει το ματς. Δε βοηθησε καθολου ο μοργκαν. Οι περιφερειακοι μας τραγικοι σχεδον ολοι. Γενικα καναμε ενα πολυ μετριο παιχνιδι. Η σειρα βεβαια εχει δρομο ακομα ειδικα αν γυρισει ο μπατιστα
hagi
Εγώ πάντως είδα πάλι τον Ολυμπιακό να κολλάει και να μην καθαρίζει το ματς εύκολα. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι κρατάει την ψυχολογία ψηλά τώρα τελευταία και δύσκολα θα περάσει εύκολα ο Ολυμπιακός όπως αρχικά φαινόταν πριν από λίγο καιρό.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε δείξει καλά στοιχεία με τον Άρη στα τελευταία παιχνίδια σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Παοκ και αυτό μάλλον συνεχίζεται στην σειρά αυτή..
Πάντως προσωπικά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το πρωτάθλημα.. Θεωρώ ότι φέτος ο Παναθηναϊκός δεν έχει την δυναμική των προηγούμενων χρόνων..

Θα δείξει.Μπάσκετ είναι αυτό ....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.