Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Syxnoneusi AEK+Marousi?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
hellenic
apo www.sportime.gr
Το Μαρούσι εξέδωσε την Πέμπτη (13/04) ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα του Τύπου, που θέλουν την διοίκηση να εξετάζει το ενδεχόμενο συγχώνευσης με την ΑΕΚ, αποδίδοντας το όλο θέμα που δημιουργήθηκε σε... σενάριο επιστημονικής φαντασίας!


«Έκπληξη στις τάξεις της ΚΑΕ, προκάλεσε μια σειρά δημοσιευμάτων, που αναφέρουν το ενδεχόμενο συγχώνευσης ή συνεργασίας με την ΑΕΚ. Η διοίκηση δεν συνηθίζει να απαντά ή να σχολιάζει τι γράφεται στον Τύπο, αλλά επειδή από την πρώτη στιγμή πολλοί φίλοι της ομάδας έσπευσαν να ρωτήσουν (είτε τηλεφωνικά είτε με την επίσκεψή τους στα γραφεία) και να πληροφορηθούν πόσο βάσιμα είναι όλα αυτά, θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα , αφενός για να μην αναπτυχθεί παραφιλολογία και αφετέρου για να μην υπάρξουν παρερμηνείες.

Επί τούτου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

‘Η πιθανότητα συγχώνευσης Αμαρουσίου και ΑΕΚ αγγίζει τα όρια σεναρίου επιστημονικής φαντασίας. Μπορεί η εποχή του άκρατου επαγγελματισμού να επιτρέπει την διατύπωσή τους, όχι όμως στην προκειμένη περίπτωση. Πρόκειται για δυο ομάδες με την δική τους μακρά και ξεχωριστή ιστορία στο χώρο του μπάσκετ που πορεύονται ακολουθώντας η κάθε μία το δικό της δρόμο και μάλιστα με ξεχωριστή επιτυχία. Ως αναφορά στην συνάντηση που όντως έγινε, του προέδρου της ομάδας μας, Αρη Βωβού και του κου Γιάννη Γρανίτσα, ξεκαθαρίζεται ότι ήταν καθαρά επαγγελματικού χαρακτήρα. Αφορούσε στο ενδεχόμενο να εμπλακεί η κατασκευαστική εταιρία (Διεθνής Τεχνική) της οικογένειας Βωβού στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια και τίποτα περισσότερο’».



De nomizo pos pleon mia omada san tin AEK,an kai den exei kali omada fetos, mporei na synxoneuti me opia omada kai na einai!Pantos ta xromata tha ta exoyn brei...
emperor
Δεν γίνονται αυτά.Αν το κάνει ο Φιλίπου αυτό δεν θα βρει ησυχία

Δεν είναι καμια ομάδα της σειρας η ΑΕΚ.Έχει μεγάλη ιστορία και δεν χρειάζεται καμια συγχωνευση για να βρει τον δρόμο της
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.