Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A1 Παναθηναϊκος 2007-2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
lakersdynasty
QUOTE
Παναθηναϊκός - Ρέθυμνο: 90 - 81 21/10/2007
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Εισιτήρια: 0

Πιο δύσκολα από ότι αναμένονταν ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Ρέθυμνου μπαίνοντας με το δεξί στη νέα χρονιά. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν των νεοφώτιστων με 90-81 όμως χρειάστηκαν να προσπαθήσουν σκληρά μέχρι το τελευταίο λεπτό για να τα καταφέρουν. Κι αυτό διότι ο Παναθηναϊκός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό και χρειάστηκε ένα ξέσπασμα του στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς, αλλά κυρίως η καλή παρουσία των ψηλών του (Ζίζιτς, Τομάσεβιτς και Τσαρτσαρής) για να αποφύγει μία δυσάρεστη έκπληξη. Το ξεκίνημα του αγώνα μόνο καλό δεν ήταν για τον Παναθηναϊκό ο οποίος σε καμία στιγμή του α΄ μέρους δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά όντας εμφανώς κουρασμένος από το ταξίδι του στην Αμερική. Αντίθετα οι νεοφώτιστοι Ρεθυμνιώτες κατάφεραν στο ίδιο διάστημα να κερδίσουν τις εντυπώσεις αποτελώντας «σκληρό καρύδι» για τους «πράσινους». Με ηγέτη τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και εκτελεστή τον βετεράνο Μιλένκο Τόπιτς οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο δεν έχασαν ποτέ τον έλεγχο στο σκορ, αλλά κατάφεραν να προηγηθούν ακόμη και με 34-30 στο 15΄. Ο Παναθηναϊκός στο ίδιο διάστημα έπαιρνε λύσεις επιθετικά από τους Μπετσίροβιτς και Ζίζιτς, για να «κλείσει» τελικά το ημίχρονο με τις δύο ομάδες ισόπαλες (41-41)Και η επανάληψη ήταν «μία από τα ίδια» τουλάχιστον μέχρι τα μισά της γ΄ περιόδου με το Ρέθυμνο να συνεχίζει να είναι απειλητικό και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βρουν ρυθμό, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κάνει συνεχόμενες αλλαγές. Ο Ζίζιτς ήταν η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση για το «τριφύλλι» και στο διάστημα αυτό, ενώ με την επιστροφή στο ματς των Τομάσεβιτς και Γιασικεβίτσιους (ξεκίνησε στην πεντάδα και ήταν αρκετά καλός όσο αγωνίστηκε στο α΄ μέρος) οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα βελτιωμένοι. Έτσι στο 29΄ ξέφυγαν για πρώτη φορά στο ματς με 7 πόντους (60-53) και «πάτησαν γκάζι» μετά το 32΄. Μέσα σε ένα τρίλεπτο μετέτρεψε το «εύθραυστο» 62-58 του 30΄ σε 76-66 στο 34.30΄, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να διατεθειμένοι να «καταθέσουν τα όπλα». Με ένα σερί 7-0 μείωσαν και πάλι στο καλάθι(78-76 στο 37΄) όμως οι «πράσινοι» χάρη στην εμπειρία και την αποφασιστικότητα τους κατάφεραν να φτάσουν στην δύσκολη νίκη.

Δεκάλεπτα: 18-19, 41-41(ημ) 62-58, 90-81


http://www.paobc.gr/match.asp?match_id=547...mpetition_id=44

Η ομαδα ηταν κουρασμενη και ασυνδετη. Το παιχνιδι λειτουργησε περισσοτερο ως μια καλη ευκαιρια για τιν Ζελικο να αρχιζει να φωναζει ( tongue.gif ) και ως μια καλη αφυπνηση για τους παικτες. Οποτε ας ελπισουμε σε ενα συντομα καλητερο προσωπο απο την ομαδα παρα την κουραση! Πηραμε την νικη και αυτο μετραει...προς το παρον! smile.gif

Καλη χρονια λοιπον!
reth1
o ΠΑΟ θα βρει το δρόμο του (ελπίζω από την Τετάρτη με τη Ρόμα) και ο ΑΓΟΡ συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Μια χαρά!
D_WILL_8
Απ'ότι είδα στα στατιστικά ο Ζίζιτς και ο Γουίνστον έκαναν πολύ καλό παιχνίδι και από κοντά ο Τσαρτσαρής.. Πάντως από τα σχόλια καταλαβαίνω οτί η ομάδα ακόμα ψάχνεται..
Έλειπαν και οι Μπατίστ-Ντικούδης-Βούγιανιτς(στηνΕυρωλίγκα τουλάχιστον είμαι σίγουρος οτι θα Βοηθήσει)..
remali
Εντάξει ήταν η κούραση από το ταξίδι στις ΗΠΑ και μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα και στον τρόοπο παιχνιδιού(με πρώτο τον Σαρας). Και επίσης νομίζω ότι σημαντικότερο ήταν το ότι δεν είχε κόσμο. Όχι ότι ο ΠΑΟ χρειάζεται ενίσχυση του κόσμου για να παίξει (εδώ παίζει σε έδρες εκτός στην Ευρώπη και παίζει και τρομερά), αλλά ότι όταν δεν έχει και κόσμο είναι σαν προπόνηση.. Έλειπαν και τρεις σημαντικοί παίχτες...
Αυτά δεν είναι δικαιολογίες, απλά λογικά ο ΠΑΟ δεν απέδωσε καλά, αλλά σίγουρα έπαιξαν σημαντικό ρόλο νομίζω...
Ωστόσο να πω ότι αυτά που λέω είναι με βάση τα γεγονότα γενικότερα και όχι κυρίως με το σημερινό παιχνίδι, γιατί δεν είδα το ματσ ολόκληρο (έπαιζε φίλος στη Γ' εθνική biggrin.gif biggrin.gif )

Ο Σπανούλης πως τα πήγε??? Γιατί είδα έβαλε 25 πόντους w00t.gif w00t.gif

Άντε καλή χρονιά και φέτος πάλι triple crown 69.gif 69.gif 69.gif
D_WILL_8
5 έβαλε.... σε 25 λεπτά biggrin.gif
remali
καλά μπερδεύτηκα.. Είδα αυτό και νόμιζα ότι ήταν πόντοι
http://www.sport24.gr/html/ent/019/ent.202019.asp

είπα και γω... ο Βασίλης 25 πόντους με το καλημερα σας????
αυτά που λέει εκεί τι είναι??? Λεπτά πάντως όχι, γιατί και βγαίνουν σύνολο 110 και γιατί στο site της εσακε έχει άλλα..

edit..οκ απλά έχουν κάνει λάθος στους πόντους του Σπανούλη και του χουν βάλει τα λεπτά.. τα υπόλοιπα είναι πόντοι.
D_WILL_8
Λάθος είναι.. Πρόσθεσε τα και θα δεις.. Αν θες να δεις τα σωστά και πλήρη στατιστικά μπες μεσω του link του basketforum.. External links---->Men A1 results
lakersdynasty
Εγω παντως πιστευω οτι δυσκολευτηκαμε τοσο να κερδισουμε διοτι λογω της κουρασης δεν μπορουσαμε να εφαρμοσουμε το βασικο μας δογμα. Τα παντα ξεκινουν απο την αμυνα. Οταν εισαι κουρασμενος δεν εχεις διαθεση. Και οταν δεν εχεις διαθεση δεν παιζεις αμυνα. Και οταν εισαι τρυπιος στην αμυνα δεν ελεγχεις το παιχνιδι εκτος αν ο αντιπαλος ειναι ακομη πιο τρυπιος. Μπραβο στον ΑΓΟΡ παντως.

Αντε να τους δουμε απο κοντα με την Ρομα γιατι εχω παρανοησει...τα χαπια μου! blink.gif
Bonzo
Βασικά σήμερα ήταν πολύ κακός ο Σπανούλης και η άμυνα μας(η ομαδική άμνα,αλληλοκαλύψεις κλπ)Καλές εντυπώσεις άφησε ο Ζίζιτς,Ούινστον Μπέτσι και Τομάσεβιτς.Για άλλημια φορά θα πω ότι ο Μπέτσι με έχει εντυπωσιασει φέτος όποου τον έχω δει. Πιο έυστοχος ,λιγότερο αγχωμένος και μια ταχύτητα πιο πανω. Άντε και την Τετάρτη καλύτεροι.
Ginobili
Βασικά το εντυπωσιακό με τον Σπανούλη είναι ότι είχε 6 ασίστ.
Αλλά αυτός ο Σάρας ρε παιδί μου...δεν παίζεται στον συγκεκριμένο τομέα..δεν ήταν τόσο οι 4 ασίστ στα 19',αλλά ότι είχε αλλές τόσες τουλάχιστον "πάρτο βάλτο",που χάλασαν είτε λόγω φάουλ,είτε λόγω αστοχίας του ψηλού...και το πιο εντυπωσιακό...ότι σπάνια θα κοιτάζει προς την κατεύθυνση που κάνει την ασίστ... tongue.gif
Είναι μακράν κορυφαίος στην Ευρώπη..και ακολουθούν Πριτζιόνι με Παπαλουκά.
D_WILL_8
Συμφωνώ με τα σχόλια σου για τον Μπετσίροβιτς... Αλλά το θεωρώ λογικό και ανμενόμενο..
Πέρυσι εφόσον δεν υπήρχαν Σπανούλης,Σάρας είναι λογικό να παίρνει παραπάνω σουτ και άρα λογικό να αστοχεί περισσότερες φορές.. Φέτος εκτός από το γεγονός οτί λόγω Σάρας θα παίρνει πολλές τέλειες πάσες που θα τον βγάζουν μόνο του δε θα έχει και το βάρος του μοναδικού αξιόπιστου σουτέρ ή μάλλον του μοναδικού καθαρού σουτέρ.. Υπάρχει και Σπανούλης για να πάρει πρωτοβουλίες και ο Σάρας με αξιόπιστο σουτ..
Ginobili
Του Νίκου Μπουρλάκη
22/10/2007 (00:34)

Μπορεί η... περιβόητη σύσκεψη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ να προκάλεσε πλήθος θεμάτων, έντονες διαμαρτυρίες (από πλευράς Ολυμπιακού, με τις δηλώσεις του Σταύρου Ελληνιάδη), αλλά τα όσα συμβαίνουν... πίσω από τις κουρτίνες έχουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον.
Ως γνωστόν σ’ εκείνη τη σύσκεψη δεν είχε ψηφίσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, με την αιτιολογία ότι εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στον ΕΣΑΚΕ είναι ο αδελφός του, Παύλος. Όπως έγινε γνωστό, οι "πράσινοι" είναι... οργισμένοι με την ΚΑΕ Μαρούσι, η οποία πριν τη σύσκεψη είχε στείλει επιστολή στο προεδρείο του ΕΣΑΚΕ, ανακινώντας ουσιαστικά το θέμα, που είχε ως κατάληξη να μην ψηφίσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.


Μάλιστα οι "πράσινοι" έχουν στα χέρια τους την επιστολή και δεν κρύβουν την έντονη δυσαρέσκειά τους (ως και... οργή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί) για τη στάση του Αμαρουσίου.
Πάντως, τα θέματα του... παρασκηνίου, που αφορούν στην τελευταία σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ, είναι πάρα πολλά. Το πλέον εκπληκτικό είναι ότι κυκλοφορεί σενάριο για εκπρόσωπο ομάδας, που κράτησε διαφορετική στάση απ’ εκείνη που του είχε πει ο πρόεδρός του! Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, εκπρόσωπος ομάδας της Α1 ψήφισε υπέρ του 70-30, ενώ η θέση της ΚΑΕ ήταν υπέρ του.. 100-0!
Γίνονται κι αυτά...



Υ.Γ Ξέρει κανείς να μου πεί,γιατί σήμερα στον αγώνα δεν υπήρχε η NOKIA στην φανέλα μας??? Τι έγεινε? Δεν τα έχουμε βρεί ακόμα? Στην Ευρωλίγκα με την Ρόμα,θα έχουμε χορηγό στην φανέλα??
Αλήθεια..το NOKIA..θα είναι με χρυσά ή πράσινα γράμματα???
Anaz
Ο φετινος Παο εχω την αισθηση οτι θα χρειαστει λιγο παραπανω χρονο να μονταριστει γιατι οι νεοι παιχτες χρειαζονται περισσοτερο τη μπαλα στα χερια τους.
azannetop
Είναι σαφές οτι η ομάδα θέλει χρόνο για να δέσουν οι νέοι παίκτες με τους παλιούς. Και αυτό φάνηκε κυρίως στην άμυνα όπου οι αλληλοκαλύψεις ήταν αργές επιτρέποντας κάποια εύκολα καλάθια από ένα μαχητικό Αγορ.
PanosIlio
Και έβλεπα χθες τον ΠΑΟ και τον ξαναέβλεπα και έλεγα ρε γμτ τι δώρα είναι αυτά. Ζίζιτς ρε Πίνι, Ζίζιτς, όλα τα λεφτά εχθές. Σάρας καλά και χωρίς όρεξη έκανε αυτό που έπρεπε.

Πάντως είδα πως ο Ζέλικο άνετα θα το λύσει το πρόβλημα των πολλών στην περιφέρεια. Χθες ήταν πάρα πολύ καλή η διαχείριση του υλικού. Απλά από την κούραση της Αμερικής δεν βγήκε στο γήπεδο η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας που την κάνει πανίσχυρη, όπως είπε κάποιος πιο πάνω χωρίς διάθεση άμυνα δεν...

Αλλά επιθετικά ακόμα και με κακή εμφάνιση, εγώ περιμένω να δω πολύ περισσότερα πράγματα στο παρκέ από τον ΠΑΟ, τους 91 πόντους τους πιάσατε...

Πάντως θέλετε περισσότερο χρόνο και τελικά αυτό το ταξίδι στην Αμερική σας έκανε περισσότερο κακό παρά κακό.
t0ny3
ειδα το παιχνιδι.ενταξει ειμασταν κουρασμενοι και καναμε λαθοι στην αμυνα.ομως ειναι ακομη αρχη.πρεπει να δεσει η ομαδα.πολυ καλος ηταν ο ζιζιτς.πραγματικο δωρο του οσφπ.και ο γιασικεβιτσιους ειχε καποιες καλες φασεις αλλα πρεπει να δεσει καλυτερα με την ομαδα.ο σπανουλης εχει χασει προπονησεις λογο τραυματισμου και εκανε αρκετα λαθη αλλα θα βρει τα πατηματα του.
AZ1980
O Zίζιτς πάντως θέλει πολλή δουλειά για να προσαρμοστεί στον αμυντικό ρόλο που πάντα έχει στον ΠΑΟ όποιος αγωνίζεται στη θέση του. Μάλλον θα πρέπει να επιστρατεύσει όλη του την πονηριά, γιατί η ταχύτητά του δεν επαρκεί ούτε κατά διάνοια. Δεχτήκαμε εξ' αιτίας της πολύ αργής προσαρμογής του στην άμυνα τους περισσότερους από τους 20 πόντους που σκόραρε.
saou
Ο Ζίζιτς έχει μια τάση στα εύκολα ματς να διακρίνεται. Και στον Ολυμπιακό σε ματς που οι πολλοί βαριόταν, αυτός καθάριζε. Κριτήριο για τον Κροάτη δεν αποτελούν τα ματς με τους νεοφώτιστους μέσα στο ΟΑΚΑ.
lakersdynasty
QUOTE(saou @ Oct 22 2007, 23:01 ) *
Ο Ζίζιτς έχει μια τάση στα εύκολα ματς να διακρίνεται. Και στον Ολυμπιακό σε ματς που οι πολλοί βαριόταν, αυτός καθάριζε. Κριτήριο για τον Κροάτη δεν αποτελούν τα ματς με τους νεοφώτιστους μέσα στο ΟΑΚΑ.


Ναι αλλα εμεις σαν Παναθηναικοι μπορουμε καλλιστα να συγκρινουμε τον Ζιζιτς οχι μονο με τον "Ολυμπιακο" εαυτο του αλλα και με τον προκατοχο του στον ΠΑΟ τον Γιαφτοκας. Αυτος καθαριζει τα μικρα ματς, ο Γιαφτοκας αν και ηταν ενα κορμι που δεν εχουμε φετος στην ομαδα σε καμια περιπτωση. Και αυτο ειναι κατι θετικο γιατι ξεκουραζονται παικτες αφου υπαρχει +1 ποιωτικη λυση εστω και για τα παιχνιδια-αγγαριες. Οποτε και να μην ειναι ο παικτης που να κανει την διαφορα μπορει να ωσει ανασες σε αυτους που την κανουν. Πραγμα που περσι δεν το ειχαμε σε τετοιο βαθμο.
azannetop
Συμφωνώ με lakersdynasty και με ΑΖ1980. Θα πρέπει να βελτιωθεί, όσο αυτό είναι εφικτό, στην άμυνα ο Ζίζιτς για να μην χαλάει την καλή επιθετική του εικόνα.
lakersdynasty
QUOTE
Βούγιανιτς αντί Τομάσεβιτς στην Ελλάδα! w00t.gif
25-10-2007 18:29

Article by:
Superbasket.gr

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ρόμα το είδε από τον πάγκο και μάλιστα με κοστούμι (καφέ). Από δω και πέρα, όμως, κάπως έτσι θα παρακολουθεί τις ελληνικές αναμετρήσεις των νταμπλούχων. Ο λόγος για τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς, που στην εγχώρια διοργάνωση αντικαταστήθηκε από τον Μίλος Βούγιανιτς!

Αρχικά ο κόουτς των «πρασίνων», Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είχε αφήσει εκτός τον Σέρβο γκαρντ. Μάλιστα, ο Τομάσεβιτς είχε πραγματοποιήσει αρκετά καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα της Α1 κόντρα στον ΑΓΟΡ, όταν σε 11:53 λεπτά συμμετοχής είχε πετύχει 10π. (2/2 βολές, 4/6 δίποντα), είχε μαζέψει 4 ριμπάουντ, είχε κάνει 3 λάθη, 2 κλεψίματα, ενώ είχε δώσει και 1 ασίστ.

Ωστόσο, στην συνέχεια τα πλάνα του Ζοτς άλλαξαν και προτίμησε να δώσει την θέση της ελληνικής 12άδας στον Βούγιανιτς, κάτι που θα αναγκάσει τον Τομάσεβιτς να παίζει αποκλειστικά στα ματς της Ευρωλίγκα.

Ανέλαβε ο Κατσογιάννης

Την Πέμπτη (25/10) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε την εξής ανακοίνωση...

"Ένας άνθρωπος που έχει εμπειρία από Ολυμπιακούς Αγώνες και πλούσια θητεία στον χώρο του μάρκετνιγκ, ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο του υπέυθυνου του τμήματος μάρκετινγκ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον κ. Ηλία Κατσογιάννη ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες κατέχει αυτήν την νευραλγική θέση στο «τριφύλλι», με πλούσιο βιογραφικό στο οποίο υπάρχουν και αθλητικές διοργανώσεις οι κορυφαίες από τις οποίες είναι φυσικά οι Ολυμπιακοί (και Παραολυμπιακοί) Αγώνες της Αθήνας και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2006 στο Τορίνο. Στην Αθήνα ήταν «Αναπληρωτής Διευθυντής Εγκατάστασης Αγοράς Ελληνικού – Υπηρεσίες Θεατών» έχοντας υπό την καθοδήγηση του 120 έμμισθους υπαλλήλους και 220 εθελοντές, ενώ στην Χειμερινή Ολυμπιάδα του 2006 ήταν «Διευθυντής Περιοχής Ορεινών Εγκαταστάσεων – Υπηρεσίες Θεατών». Ήταν επίσης Διευθυντής Αθλητικού Μάρκετινγκ στο «ΑΕΘΛΟΝ 2006-Αθλητικο Μάρκετνιγκ», ενώ από τον Μάιο του 2006 έως σήμερα ήταν Σύμβουλος Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ στην Εταιρεία ΟΝΕΤΕΑΜ Α.Ε. Έχει ασχοληθεί επίσης με Έρευνα Αγοράς, Μανατζμεντ αθλητών, σχεδίαση και παρουσίαση χορηγικών προγραμμάτων κ.λ.π.".
Air Kef
Δωρα στον Ολυμπιακο,ως ανταποδοση του Ζιζιτς;;;;

Βαζει μια αμυντικη τρύπα στην 12αδα και βγαζει τον καλυτερο παικτη των τελικων;;;

Ο ΠΑΟ εχει Ντικουδη,Τσαρτσαρη,Ζιζιτς και Μπατιστ ως παικτες ρακέτας.

Ας πουμε οτι ενας τραυματιζεται.

Τι γινεται;;Παιζει με 3;;Η ο Αλβερτης και ο Περπε θεωρουνται 4αρια;;; smile.gif
vastravoud
Συμφωνώ κι εγώ, μου φαίνεται τουλάχιστον ανεξήγητη η απόφαση αυτή. Γιατί άραγε;
lakersdynasty
QUOTE(Air Kef @ Oct 25 2007, 20:35 ) *
Δωρα στον Ολυμπιακο,ως ανταποδοση του Ζιζιτς;;;;

Βαζει μια αμυντικη τρύπα στην 12αδα και βγαζει τον καλυτερο παικτη των τελικων;;;

Ο ΠΑΟ εχει Ντικουδη,Τσαρτσαρη,Ζιζιτς και Μπατιστ ως παικτες ρακέτας.

Ας πουμε οτι ενας τραυματιζεται.

Τι γινεται;;Παιζει με 3;;Η ο Αλβερτης και ο Περπε θεωρουνται 4αρια;;; smile.gif


Στον αγωνα με την Ρωμα παντως ειχε παιξει αρκετα με 3 γκαρντ τον Ουινστον και τον Μπατιστ η τον Ζιζιτς. Ο τελευταιος πραγματι ειναι ενα μεγαλο κενο αλλα και ο Τομασεβιτς δεν νομιζω οτι κανει και πολυ διαφορα. Παλι αδυναμοι ειμαστε κατω απτο καλαθι παλι δεν εχουμε παικτη να μαρκαρει εναν Σχορτσιανιτη η εναν Τζακσον. Οτι γινεται γινεται με αλληλοκαλυψη.

Εγω απλα πιστευω οτι ο Ζελικο ειδε οτι ο Τομασεβιτς ακομη δεν αρχισε η σεζον και αρχισε να ψηλοτραυματιζεται και να νοιωθει ενοχλησεις και τον αφηνει μονο Ευρωλιγκα προς το παρον. Δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη εξηγηση.
Pantel
μάλλον θα θέλει να δοκιμάζει συνεχώς διαφορετικά σχήματα στα guards και θέλει να δέσουν. Πάντως η χρονική στιγμή της αλλαγής αυτής είναι μάλλον ανεξήγητη αφού περιμέναμε να την κάνει μετά το ματς με τον ΟΣΦΠ
PARISINOS
To oτι ο ντεγιαν δεν ητανε ουτε στην αποστολη με τη ρομα και ανεξηγητα ηταν ο φρανκι το προσεξε κανεις? rolleyes.gif
lakersdynasty
QUOTE
Ο Ομπράντοβιτς ήθελε τον Βούγιανιτς και στην Α1, αλλά οι τραυματισμοί των Μπατίστ και Ντικούδη τον «θορύβησαν» και τελικά επέλεξε τον Τομάσεβιτς. Τώρα που οι δύο «ψηλοί» επέστρεψαν, ο Ζοτς επαναφέρει τον Βούγιανιτς και αφήνει τον Σέρβο φόργουορντ μόνο για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον δικαίωμα για άλλες τέσσερις αλλαγές στο ρόστερ για την Α1 (ακόμα δύο στον πρώτο γύρο και άλλες δύο στον δεύτερο).


http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...=2&pubid=600441

Νομιζω οτι τωρα πήραμε την απαντηση μας! smiley.gif
james
Καλησπερα παιδια,

Δε ξερω αν ειναι το σωστο τοπικ. Τι γινεται με αυτο το live stats του εσακε ρε παιδια? Ημαρτον πια!!! Δε μπορουν να το φτιαξουν μια φορα να δουλευει? Και στον αλλο αγωνα και τωρα ποσο δυσκολο ειναι πια? Τι να πω? 68.gif 68.gif sad.gif

Εκτος απο το live του sport24.gr, μηπως γνωριζει καποιος καποιο αλλο μπας και κανουμε δουλεια? Ευχαριστω
vastravoud
Ναι, είναι όντως απαράδεκτο.

BY the way, και το καινούριο live της ευρωλίγκα δε μου άρεσε. Πολύ αργό ήταν, νομίζω πως το περσινό ήταν καλύτερο.
james
Περα οτι ηταν αργο, εκανε πολλα λαθη. ΣΥγκεκριμενα για τον αγωνατου Παο, ξεχασε να αρχισει και εβαζε τα σκορ αλλα για αλλα, οπως επισης και αλλα σκορ εδειχνε στο full stats και αλλα στο play-by-play. Ασε που αν βαλεις το full stats, δε βλεπεςι το σκορ πανω. Ημαρτον και αυτοι. Μια χαρα ηταν το περσυνο.
kastr
Είναι νωρίς ακόμα για να δέσει η ομάδα, άλλωστε πόσους αγώνες έχουν παίξει όλοι μαζί?
vastravoud
Περισσότερο εύκολα απ' όσο δείχνει το σκορ φτάσαμε στη χτεσινή νίκη. Γενικά πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε, αν και θα αργήσουμε αρκετά να πιάσουμε το "peak" μας, όπως άλλωστε έγινε και πέρσι.
remali
συμφωνώ. ακόμη η ομάδα είναι κρύα. Και σε άμυνα και σε επίθεση. Με τον ΠΑΟΚ έφτιαξε κάπως η επίθεη αλλά η άμυνα θέλει ακόμη. Ειναι δυνατόν να γίνεται 15-0 και για 5,5 λεπτά να μην σκοράρουμε..??? Απο κει νομίζω ότι φαίνεται πιο καθαρά ότι θέλουμε καμια 4-5αρα παιχνίδια ακόμη τουλάχιστον για βρει ο ΠΑΟ ξανά τη συνοχή bball.gif
theov
Έχουμε ακόμη καιρό για να κρίνουμε την ομάδα... Μοιάζει πάντως να ξεκινήσαμε μάλλον καλά... Μια από τα ίδια και φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη;

Θα δείξει.... 77.gif
enypnio
άλλη μια προπόνηση με την Ολύμπια

πολύ καλή εμφάνιση από Περπέρογλου μακάρι να πάρει κι άλλες ευκαιρίες

sad.gif κρίμα για τον Σάνι που χτύπησε

πολύ καλός ο Μπατής πάλευε μόνος του

ο Κέννυ έκανε τελικά το πατροπαράδοτο wos_sport5.gif
panos75
Πολύ καλοί οι Ζίζιτς, Γιασικεβίτσιους και ο Περπέρογλου (όταν ξεψάρωσε).

Το είπα στο Ευρωμπάσκετ, θα το πω και τώρα. Ας βρεθεί κάποιος χριστιανός να απαλάξει τον Χατζηβρέτα από τη δυστυχία του.

Μέχρι και ο κόσμος και ο Ομπράντοβιτς αγανάκτησαν μαζί του σήμερα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα σημείο στο β' ημίχρονο όπου σε τέσσερεις συνεχόμενες επιθέσεις που άγγιξε τη μπάλα έκανε τέσσερα λάθη. Έλεος!
Για να μην αναφέρω την τελευταία επίθεση της Ολύμπιας στο α' ημίχρονο, όπου οι κραυγές του πάγκου(όχι φάουλ) ακούγονταν μέχρι τις απέναντι εξέδρες και αυτός πως αντέδρασε; Πήγε κι έκανε φάουλ στα δύο δευτερόλεπτα. blink.gif

Υ.Γ. Όποιος δεν έχει δει τον Χατζηγεωργίου να κοιτάζεται στην κάμερα και να φτιάχνει τη φράντζα του, δεν έχει δει τίποτα. 19.gif
SotDan
den kserw ti lete alla paixtara o Hatzivretas
enypnio
QUOTE
www.sport.gr

Αναλυτικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε: "Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες μου αγωνίστηκαν με πάθος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ενδεικτικό είναι αυτό που έκανε ο Χατζηβρέττας στο τέλος του αγώνα. Ετσι πρέπει να σκεφτόμαστε κι έτσι πρέπει να παίζουμε. Ημασταν σοβαροί και το μόνο πρόβλημα που είχαμε ήταν στον αιφνιδιασμό, όπου σε κάποιες περιπτώσεις κάναμε τα εύκολα δύσκολα.. Θα επιμείνουμε σε αυτά τα στοιχεία, στην προπόνηση διότι ο αιφνιδιασμός είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Δεν είδαμε το κανονικό πρόσωπό της Ολύμπιας. Την έχουμε συνηθίσει να παίζει πολύ καλύτερα".

Η βελτίωση του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια είναι εμφανής και σε αυτό στάθηκε ο Στράτος Περπέρογλου: "Ξεκινήσαμε από την αρχή δυνατά και γι' αυτό φτάσαμε άνετα στη νίκη. Στο προηγούμενοι ματς με το Μαρούσι δεν κάναμε το ίδιο και δυσκολευτήκαμε. Βρίσκουμε σιγά σιγά το δρόμο μας".

Ο τεχνικός της Ολύμπιας, Γιώργος Μπαρτζώκας, σχολίασε: "Το πιο εύκολο πράγμα είναι να προετοιμαστείς για ένα παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού. Το πιο δύσκολο έρχεται κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ουδείς θα σου χαρίσει κάτι. Είδατε τι έκανε ο Χατζηβρέττας στο τέλος του αγώνα. Οταν αυτό έρχεται από έναν παίκτη της ποιότητας του Νίκου, τότε σίγουρα αυτό κάτι σημαίνει. Είναι ένα μάθημα για τους δικούς μας παίκτες ότι πρέπει να παραμένουν συγκεντρωμένοι και να παίζουν για 40 λεπτά. Πήγα ενάντια στη φιλοσοφία μου, χρησιμοποιώντας τον Αγγέλοφ, που δεν είχε κάνει προπόνηση, αλλά και τον Λέισι που ήρθε το πρωί από την Αμερική. Είδαμε το ματς, όμως, ως προετοιμασία για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται. Ωστόσο, έχω παράπονα από τους παίκτες μου γιατί εγκατέλειψαν πολύ νωρίς την προσπάθεια".

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου.
B for Basketball
QUOTE(panos75 @ Nov 24 2007, 21:46 ) *
Το είπα στο Ευρωμπάσκετ, θα το πω και τώρα. Ας βρεθεί κάποιος χριστιανός να απαλάξει τον Χατζηβρέτα από τη δυστυχία του.

Μέχρι και ο κόσμος και ο Ομπράντοβιτς αγανάκτησαν μαζί του σήμερα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα σημείο στο β' ημίχρονο όπου σε τέσσερεις συνεχόμενες επιθέσεις που άγγιξε τη μπάλα έκανε τέσσερα λάθη. Έλεος!
Γ


Mηπως εισαι υπερβολικος???
Το παιχνιδι δεν το ειδα αλλα η στατιστικη ελεγε 2 λαθη...!!
peace.gif
vastravoud
Τα λάθη σήμερα τα έκανε ο Σπανούλης, όχι ο Χατζηβρέττας.

Έχω επίσης την εντύπωση ότι η αποχώρηση του Βούγιανιτς τελικά θα δώσει χρόνο στον Περπέρογλου, μιας και στο rotation των "εύκολων" ή "μετρίως εύκολων" αγώνων θα παίζει στο "3" εναλλάξ με τον Ουϊνστον και στο 1-2 θα παίζουν οι Σάρας, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Μπετσίροβιτς, Χατζηβρέττας
enypnio
ναι αγχώθηκε ο βασιλάκης μήπως δεν του βγεί το πατροπαράδοτο wos_sport5.gif και του κρατήσει κακία ο Κέννυ

γι ' αυτό έχασε 2-3 μπάλες, και έχασε κάτι άχαστα
PARISINOS
ε ενταξει ρε παιδια πως κανετε ετσι, παιχνιδι στο +40 ηταν.

Ο καθενας πηγαινε για το θεαμα. Μεχρι και ο αλβερτης κατεβαζε την μπαλα και επιχειρησε δυο τρεις νο-λουκ πασες.
Λογικο ειναι να γινουν μερικα λαθη. Εγω προσωπικα σε αγωνες με τοση μεγαλη διαφορα, προτιμω να γινουν 4-5 λαθη παραπανω και να δω 3-4 εντυπωσιακες φασεις, παρα να παιζουν οι παιχτες σοβαρα ως το τελος, και απλα να βλεπουμε τον ζιζιτς να κανει λει απ μεσα απο το συστημα. Δεν λεω, καλο και αυτο, αλλα αν μπορουμε να δουμε και κανα καρφωμα...

Παντως φετος χαιρομαι ιδιαιτερα επειδη με την προσθηκη ουινστον , σαρας και σπανουλη η ομαδα εχει γινει ιδιαιτερος εντυπωσιακη, τομεας οπου περσυ υστερουσε λιγακι.
Δεν λεω καλος χρυσος ο σισκα, αλλα απο αθλητικα προσοντα δεν πολυ σκαμπαζε biggrin.gif

Γενικα φετος συνδυαζουμε ουσια , αμυνα και ΘΕΑΜΑ.
Kafromania
Συμφωνω με τον prasino για το θεαμα.Παντως οταν "ξυπνησουν" δεν θα τους σταματαει κανεις.Θα παιζουν μονοι του.Να μου πεις τωρα τους σταματαει.77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Igor
Ωχ αρχισανε οι σαρανταρες. smiley.gif smiley.gif

Συμφωνω σε ολα που εχετε πει περι θεαματος..

Αλλα αυτος ο Ζιζιτς ειναι κουραστικος μερικες φορες. Ιδια καλαθια βαζαει.. smile.gif
Bonzo
Πάντως στο χθεσινό παιχνίδι η μικρή συμμετοχή του Κέννυ δείχνει ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζέλικο. Πιστεύει ότι δεν έχει ανάγκη να ψηθεί και στα εύκολα ματς δεν τον χρησιμοποιεί πολύ. Αυτό που χρησοιμοποιεί πολύ στα τελευταία ματς ο Ομπράνοβιτς είναι ο Σάρας και ΔΔ μαζί. Στα τελευταία παιχνίδια νομίζω ότι έχουν συνυπάρξει στο παρκέ για περίπου 50 λεπτά.
Πάντως τώρα που η ομάδα άρχισε να παίζει άμυνα πιστεύω ότι θα πάει τρένο...Μην ξεχνάμε όι είμαστε η μόνη αηττητη ομάδα στην Ευρωλίγκα.
lakersdynasty
Μακαρι να τα βαζει τα καλαθια ο Ζιζιτς κι ας ειναι και φωτοτυπιες! tongue.gif

Η ομαδα ητανε φοβερη χθες. Και λεω φοβερη γιατι ειχε διαθεση να ανει 2 πραγματα που πρεπει να ειναι τα κυρια στοιχειο στο παιχνιδι του Παναθηναϊκου:

1. Επαιξε καλη εως πολυ καλη αμυνα 77.gif
2. Οι παικτες ετρεχαν σαν τρελοι και εβγαζαν ελευθερα σουτ αλλα προσεφεραν και θεαμα 41.gif

Ας μην ειναι σαρανταρες, δεν ειναι αυτο το θεμα. Ας κερδιζουν με 10+ αλλα να μην περνουμε διαφορες και μετα να μας πιανει κριση επειδη της χανουμε και της επανακτουμε στο τελος. Αυτο ειναι το ζητημα.

Τα "ευκολα" παιχνιδια να ειναι οντως ευκολα ετσι ωστε να μοιραζεται ο χρονος και να ξεκουραζονται και καποιοι απο τους ηγετες μας.

Διαμαντιδης 14:14 Μπατιστ 15:50 Σαρας 18:43 και επαιξαν απο 22 λεπτα και κατι οι Χατζιβρεττας και Περπερογλου. Αυτο θα πει ροτεϊσιον! cool.gif

Μακαρι να ειναι ενταξει οι τραυματιες και παμε να κερδισουμε την Φενερ ετσι ωστε να συνεχισουμε να ειμαστε πρωτοι και να ξεφυγουμε με 2 παιχνιδια απο τους διεκδικητες της πρωτης θεσης του ομιλου εαν ολα πανε κατ ευχην στον αγωνα με την Ρεαλ. smiley.gif

ΠΑΝΑΘΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!!! ugly_tocktock.gif

Αντε καλη μας συνεχεια...
vastravoud
Πολύ εύστοχη η παρατήρηση περί "ψημένου" Ουϊνστον, πραγματικά ο Ζοτς βρήκε Αμερικάνο ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τον ήθελε. Επίσης βλεπω τον Κεν να γελάει, να διασκεδάζει τα παιχνίδα και γενικα μου δίνει την εντύπωση ότι γουστάρει.

Νομίζω ότι πλέον το "βασικό" rotation της ομάδας θα το αποτελούν οι: Σπανούλης, Διαμαντίδης, Σάρας, Ουϊνστον, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Μπατιστ, Ζίζιτς.
Bonzo
Άλλο εξαιρετικά εντυπωσικό στοιχίο που προέκυψε από το ψάξιμο στατιστικών του αγώνα με τη Ροαν είναι ότι όλοι οι παίχτες παίξαν μεταξύ 13 και 23 λεπτών!!!! Φέτος ο Παναθηναικός κάνει τρομερά έντονο ροτέισον(δεν θυμάμαι άλλη ομάδα να μοιράζει τον χρόνο τόσο πολύ) και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα της βγει ή αν θα συνεχίσουμε να βλεπουμε τα φαινόμενα των πρώτον αγωνιστικών(που οι παίχτες δεν προλάβαιναν να ζεσταθούν)
enypnio
από τι έχω δει

ο στόχος είναι αφήνουμε μέσα τον σπανούλη να ξεχαρμανιάσει όσο περισσότερο αντέχουμε, επίσης αν αυτό είναι δυνατόν του δίνουμε και το τιμόνι να αισθανθεί μεγάλος, σοβαρός, υπεύθυνος κ.τ.λ και άμα δεν αντέχουμε να τον βλέπουμε πέρνουμε ηρεμηστικά ... biggrin.gif

ξεκουράζουμε όσο γίνεται τον διαμαντίδη και τον τσαρτσαρή που είναι υπερφωρτωμένοι για να μην σκάσουν

επίσης και το Μπατίστ όπου αυτό είναι δυνατόν (παρόλο που με την ψιλόανιπαρξία του τόμο καταώρας δεν είναι και πολύ δυνατόν

και μετά όλοι οι άλλοι παίζουν ανάλογα με το πόσο θετικοί είναι σε αυτά που πρέπει να κάνουν, και πόσο αγχωμένοι χαλαροί νευριασμένοι είναι οι άνθρωποι του πάγκου
vastravoud
Αύριο θα παίξει ο Διαμαντίδης; Φαντάζομαι θα έχει ξεπεράσει την ίωση και λογικά θα χρησιμοποιηθεί για 15-20 λεπτά για να βρει λιγάκι ρυθμό εν' όψει Ρεάλ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.