Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος '07-'08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Anaz
Οπως τα βλεπω εγω του χρονου πρεπει να φυγουν Πεν,Στεφανοφ και να παρει ενα οργανωτικο πολυ καλο πλευ(Ζησης) και αλλον εναν καλο ασσο-περισσοτερο εκτελεστικο,δημιουργικο με εφεση στο ντραιβ- διπλα του. Ο Shammond Williams που "χτυπησαμε" το καλοκαιρι κ παιζει ελαχιστα φετος ΝΒΑ,δεν ειναι κακη περιπτωση αν θελει να γυρισει.Το ιδιο και ο Μπλακνευ!Κι ο Τσατμαν ισως..Τετοιοι παιχτες υπαρχουν πολλοι!! Αντε ο Χαρισης να μεινει "χαριστικά" γιατι ειναι Ελληνας και δεν θα υπαρχουν θεσεις ξενων διαθεσιμες,αλλα για ΤΡΙΤΟΣ!

Αυτη την παραγραφο την εγραψα στο τοπικ του Πεν,αλλα τελικα το εκανα cut και το εβαλα εδω.Αυτο αφορα την νευραλγικη θεση του πλευ μεκερ που υπαρχει το μεγαλο προβλημα!Απο'κει και περα ενας Φωτσης για το 4,θα'ταν οτι πρεπει.
Και βεβαια ενας αλλος προπονητης.. biggrin.gif Γιαννακης,Ιβκοβιτς,Περασοβιτς,Μπλατ.. Υπαρχουν υποψηφιοι..
Ισως ειναι νωρις αφου ακομη δεν εχει τελειωσει η χρονια,αλλα αφου γινεται ηδη αυτη η κουβεντα σε αλλα τοπικ σκορπια,καλυτερα να ειναι μαζεμενα!Εξαλλου πλεον Απριλη μηνα μπορουμε να εχουμε αρκετα ξεκαθαρη αποψη για την ομαδα!

Αυτα τα λιγα εν συντομια προς το παρον.
Air Kef
Πολυ καλο τοπικ και καθολου νωρις αφου κατα 90% η σεζον παει χαμένη.Αντι να εκμεταλευτούμε το περσινο μπαμ και να κανουμε ενα βήμα μπροστά,καναμε ενα βήμα πισω.Αν μεινει ο Πινι το πιθανοτερο ειναι να μην εχουμε ριζικες αλλαγές,αν πάλι φύγει,θα έχουμε σίγουρα!Ειμαστε τοσο χάλια οσο τα λες,αφου φαινεται οτι προσπαθεις να βαλει μια ταξη στα γραφομενα σου για το τι αλλαγες χρειάζονται,αλλα ειναι τοσες πολλές που δν μπορεις! icon_drunk.gif

Καλο θα ειναι να το κάνεις το τοπικ για την προετοιμασία της νεας χρονιας,να γράφουμε δλδ το καλοκαιρι για μεταγραφες/φιλικα και τέτοια! wink.gif
Δικο σου ειναι βέβαια οτι θες το κανεις! tongue.gif
apkat
Λοιπον..Του χρονου η ομαδα θελει 2 πλει μεικερ μετα την αποχωρηση των Πεν Στεφανοβ..Την παραμονη του Χαριση τη δεχομαι μονο σε περιπτωση που ειναι ξεκαθαρα ο τριτος πλέι και οχι σαν φετος..Φυσικα ιδανικοι παικτες ειναι οι Ζησης Σαρας αλλα επειδη αποκλειεται να ερθουν και οι 2 μαζι ενας απο αυτους(με προτιμηση φυσικα στο Λιθουανο) και εναν ικανο Αμερικανο..

Ενα καλο 4αρι οπωσδηποτε στη θεση του Μπαρλου..Εχουν ακουστει Φωτσης Κακιουζης..Κανεις δε με χαλαει αλλα προτιμαω βεβαια τον Αντωνακη..Αν μεινει ο Ακερ στις θεσεις 2-3 δε θελω καμια αλλαγη και τις θεωρω πολυ πληρεις με Ματσε Ακερ Ντομερκαντ Παπαμακαριο Βασιλοπουλο..

Οι υπολοιποι μου κανουν εκτος του Στακ που μαλλον καλο θα του εκανε να παει σε μια αλλη ομαδα για να παιξει ξανα το παιδι..

Προπονητης φυσικα ο Πινι.. smiley.gif
sihainas
φυσικά του χρόνου έχουμε (?) και την επιστοφή του Σειμπούτις κυρίως και του Πρίντεζη δευτερευόντως...
apkat
Μην παιρνεις και ορκο οτι θα γυρισουν..Ειδικα για τον προντεζη δε το πιστευω..Ο Σειμπουτις αντι του Ντομερκαντ ισως να μην ηταν κακη επιλογη αλλα δε ξερω.Ενας χρονος ακομα στο μαρουσι ισως να του εκανε καλο..
saou
Το καλό είναι ότι υπάρχει ένας κορμός που θα μείνει στην ομάδα ότι και να γίνει με προπονητή οπότε δεν θα ψάχνουμε πάλι για 7-8 παίκτες. Αυτοί είναι οι εξής: Βασιλόπουλος, Ζίζιτς, Μπουρούσης, Ματσε(αδιαπραγμάτευτοι)

Σόφο (με τα φετινά χάλια του δεν νομίζω να σκεφτεί ούτε για αστείο το ΝΒΑ)
Χαρίσης(γιατί πρέπει να συμπληρωθούν 6-7 θέσεις με έλληνες)

Από κει και πέρα υπάρχουν οι Μπάρλος-Παπαμακάριος που προσωπικά πιστεύω ότι είναι λίγοι για ομάδα με μεγάλους στόχους (αναγνωρίζω την προσφορά τους βέβαια, ότι μπορούν το δίνουν πάντα) οι οποίοι ούτως ή άλλως θα έχουν συμπληρωματικό ρόλο. Ομοίως και ο Πρίντεζης δεν έχει θέση σε ομάδα για final 4. Ο Σειμπούτις μου αρέσει και αν υπάρχει θέση για ξένο θα τον ήθελα

Και υπάρχουν και οι Πεν-Άκερ-Ντόμερκαντ-Στακ οι οποίοι χωρίς να είναι κακοί για διαφορετικούς λόγους ο καθένας θα κριθούν από τον όποιον κόουτς. Προσωπικά κανείς δε με ικανοποίησε απόλυτα οπότε αν βρεθούν καλύτεροι ας φύγουν. Ο Άκερ είναι η καλύτερη περίπτωση από αυτούς αλλά είναι κότα το αμερικανάκι, στα κρίσιμα μοιάζει με τουρίστα.
Anaz
Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολλα τα σεναρια!Και πολλα θα εξαρτηθουν απ'το ποιοι θα μεινουν..
Πχ αν ερθει ο φωτσης και φυγει ο Στακ ελευθερωνεται μια θεση κοινοτικου και μπορουμε να παρουμε πλευ!Αν μεινει πρεπει να αποκτηθει οπωσδηποτε ο Ζησης!
Παντως κι ο Πελεκανος στη θεση του Ντομερ θα ελευθερωνε μια θεση κοινοτικου..
Αν μεινει ο Γκερσον δεν πιστευω οτι θα γυρισει ο Σειμπουτις!Του οποιου το συμβολαιο ήταν 2+1 που σημαινει οτι το καλοκαιρι μπορει να μεινει ελευθερος. Προσωπικα μ'αρεσει ο πιτσιρικας,και δουλευει τοσο πολυ που αποκλειεται να μην εχει εξελιξη!
Ο Παπαμακαριος αποκλειεται να φυγει!Δεν τον θεωρω λίγο,αρκει να εχει τον ρόλο που του αρμοζει!Ουτε η φετινη ανυπαρξια ούτε φυσικά και 25 λεπτα!Εξαλλου ειναι ο μονος καλος αμυντικος της ομαδας και ο καλυτερος Ελληνας γκαρντ διαθεσιμος..
Ο Κακιουζης δεν μ'αρεσει.
Ο Μπαρλος φιλοτιμος μεν,αλλα οντως ειναι λίγος.Για 13ος όπως κι ο Χαρισης δεν με χαλαει και παρα πολυ!
Ο Πριντεζης ΔΕΝ κανει σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση για ομαδα final four!Αλλο ενα χρονο δανεικος κ βλεπουμε..
Ο Ακερ ειναι πολυ υποτονικος,μπλαζε,αδιαφορος,κοτα..πως να τον πει κανεις..? Ειναι ομως και τρομερα ταλαντουχος και εχει στοιχεια σπανια στα ευρωπαικα γηπεδα!Θελω να μεινει λοιπον!!

Το πιο "γρηγορο" και ευκολο σεναριο με δυο μονο αλλαγες για να ειναι η ομαδα μια χαρα -στα επιπεδα των κορυφαιων- ,όπως το βλέπω, ειναι:
Ζησης, Shammond Williams("τυχαιο" όνομα εννοώντας καλο Αμερικανο 1-2αρι) αντι των Πεν-Στεφανοφ.
Και μαζι με Ματσε,Ακερ,Ντομερ εχεις κορυφαια περιφερεια. Και μενει ο Στακ και η ισχυρη μας φροντ λαιν παραμενει ως εχει!Αρκει να ερθει αλλος προπονητης να την εκμετταλευτει καλυτερα.. 19.gif
kostasss28
apopsi mou einai oti stin omada prepei na meinoun bourousis,sofo,vasilo,matse,zizic,domercant k acker ipo proipetheseis.apo kei k pera prepei sigoura na apoktithei enas ek ton zisi i spanouli gia tis theseis 1-2 k o fotsis sti thesi 4 tha mas lisi to provlima kathos epitelous tha xoume ena eukinito tessari me kalo sout.apo kei k pera menoun 2 theseis ksenon stin periptosi pou meinei o acker.prepei na apoktithei enas varvatos playmaker k pisteuo oti oi aggelopouloi mporoun na kanoun to mpam fernontas ton jiaskevitsious kathos o idios exei pei oti thelei na girisei europi k ena vasiko center tis klasis tou vouisits se periptosi pou o sofo den sinetistei.
o seibutis kalo talento alla otan thes na kaneis protathlitismo k na pareis euroliga oi ksenoi pou tha xeis prepei na einai etoimoi pextes k na deinoun to kati parapano stin omada k oxi aplos kala talenta.
sto thema tou proponiti pisteuo oti enas ifkovits tha itan i kaliteri lisi k me ton daskalo ifkovits apopsi mou einai oti tha sinetistei k o sofo k tha veltiothoun k autos k o vasilo me ton mppourousi.o gerson den thelo na meinei oxi toso gia tin fetini apotixia alla perissotero giati exei ragisei to giali me pollous pextes k to na iparxei kaxipopsia k kako klima stin omada einai oti xeirotero
PanosIlio
Α ωραίο θέμα. Χμμμμμ

Έχουμε και λέμε. Έχουμε αυτούς:

Με Italic είναι αυτοί που κατά τη γνώμη μου πρέπει να φύγουν. Και δίπλα γράφω ποιοι θα ήθελα να έρθουν. Μπορεί να είναι και άλλοι αλλά αυτούς γράφω έτσι τυχαία.

4. Τζέιμς Σκούνι ΠΕΝ Ζήσης, Γιασικεβίτισους
5. Μανόλης ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
11. Χρήστος ΧΑΡΙΣΗΣ
17. Βρίμπισα ΣΤΕΦΑΝΟΦ Μπλάκνει, Ουϊλιαμς
6. Αλεξ ΑΚΕΡ
7. Αρβιντας ΜΑΤΣΙΓΙΑΟΥΣΚΑΣ
10. Χένρι ΝΤΟΜΕΡΚΑΝΤ
12. Νίκος ΜΠΑΡΛΟΣ Φώτσης
13. Παναγιώτης ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
9. Γιάννης ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ
15. Σοφοκλής ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ
14. Ράιαν ΣΤΙΚ
20. Άντρια ΖΙΖΙΤΣ

Θα προτιμούσα να μείνει ο Πίνι, αν και έχω ανοίξει και άλλο θέμα για το ποιος πρέπει να είναι ο αντικαταστάτης του, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά επειδή έχει να αποδείξει πολλά, πρώτα στον εαυτό του και μετά στην ομάδα που τον εμπιστεύεται. Αλλά και να κλείσει στόματα πχ τους ανεγκέφαλους που του πέταγαν μπουκάλια την Μ. Πέμπτη (έτσι διάβασα δεν ξέρω αν ισχύει).

Αλλά αν μείνει ο Γκέρσον θα πρέπει ή να αλλάξει νοοτροπία ή να τα σκάσει ακόμα πιο χοντρά ο Αγγελόπουλος για να πάρουμε παίχτες που θα μπορούν να παίξουν το μπάσκετ που θέλει ο Γκέρσον άρα κανένας μας δεν ξέρει σε αυτή την περίπτωση ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει.
saou
Μάλλον συμφωνούμε όλοι ότι το καλύτερο θα ήταν να αποκτηθούν Ζήσης-Φώτσης και για τον επιπλέον λόγο του ότι δημιουργείται ένας πυρήνας 6-7 ελλήνων που αν βάλουμε μέσα Μάτσε-Ζίζιτς έχουμε έναν κορμό έτοιμο για αρκετά χρόνια.

Το άλλο που υπάρχει γενική ομοφωνία είναι το θέμα του άσου. Έχω πάντως εμπιστοσύνη στους Αγγελοπουλαίους ότι θα κάνουν το μπαμ πάλι το καλοκαίρι, είτε με το Ζήση είτε με κάποιον άλλο. Για το Σάρας πάντως θα γίνει χαμός αν πει ότι επιστρέφει, θα παίξει και η Μακάμπι γερά,πιο δύσκολο μου φαίνεται.

Κατά τα άλλα:
QUOTE
Αν μεινει ο Γκερσον δεν πιστευω οτι θα γυρισει ο Σειμπουτις


Εννοείται! Θα μας φέρει κάνα Αμερικανάκι πάλι...

Ο Ντόμερκαντ νομίζω ότι αγωνιστικά είναι ίδιου στυλ παίκτης (αλλά κατώτερος) με το Μάτσε οπότε θα προτιμούσα άλλον. Εξάλλου φέτος αν εξαιρέσω το ματς στο ΣΕΦ με τον Παο, διακρίθηκε στο να τα χώνει όταν τα μάτς είχαν κριθεί.

Και φυσικά αλλαγή προπονητή smiley.gif
Pierce
μια ερωτηση θελω να σας κανω σαν εξωτερικος παρατηρητης. αν σε λιγο καιρο και επειδη η ιστορια εχει μια καταραμενη ταση να επαναλαμβανεται . ο παο παρει την ευρωκουπα και εσεις με μειονεκτημα εδρας αυτη τη φορα του κλεινετε το σπιτι και κερδιζετε το πρωταθλημα απο τον πρωταθλητη ευρωπης . θα θεωρειτε ακομα οτι η ομαδα θελει ριζικες(ο πεν μπορει να παει σπιτι τουtongue.gif) αλλαγες αλλαγη προπονητη κλπ?
Air Kef
QUOTE(kostasss28)
kathos epitelous tha xoume ena eukinito tessari me kalo sout


Καλως ηρθες Κωστα,θα σε παρακαλούσαμε να μην χρησιμοποιεις greeklish,ακομα και άτονοι,ανορθωγραφοι ελληνικοι χαρακτήρες είναι πολύ προτιμότεροι. wink.gif

Για αυτο που εχω στο quote,ευκινητο 4αρι(και 5αρι) με πολυ καλο σουτ ειναι ο Στακ τον οποιο ο Πινι τον ειχε να κανει σκριν και να σπρώχνει και του οποιου ο Πινι του ειχε δώσει λιγότερη ελευθερία στην επιθεση ακομα και απο τον χαμαλη Χοσκιν. 68.gif

Απο οσα ακουω ο Πριντεζης θα υπογραψει στην Ολυμπια.Ελπιζω δηλαδη! biggrin.gif

Ο Σειμπούτις πρέπει να γυρισει.Φιλοτιμος,νεος,με καρύδια και βελτιωνεται συνεχώς.Δν ξερω βέβαια ποσο μπορει να βελτιωθει με τον Πινι προπονητη.


QUOTE(pierce21)
αν σε λιγο καιρο και επειδη η ιστορια εχει μια καταραμενη ταση να επαναλαμβανεται . ο παο παρει την ευρωκουπα και εσεις με μειονεκτημα εδρας αυτη τη φορα του κλεινετε το σπιτι και κερδιζετε το πρωταθλημα απο τον πρωταθλητη ευρωπης . θα θεωρειτε ακομα οτι η ομαδα θελει ριζικες(ο πεν μπορει να παει σπιτι του) αλλαγες αλλαγη προπονητη κλπ?


Φιλος πολυ καλή ερωτηση αλλα δυστυχως αυτη η ομαδα δν μπορει να κερδισει τον ΠΑΟ σε 3 αγώνες(ΑΝ περασει τον Αρη wink.gif ) ουτε με αίτηση στον ΕΣΑΚΕ. smiley.gif
petrosterzis13
[quote name='Anaz' date='Apr 11 2007, 05:21 AM' post='74027']
Shammond Williams("τυχαιο" όνομα εννοώντας καλο Αμερικανο 1-2αρι)

Λετε να γίνει κανένα μπαμ με Ron Artest.... shot.gif blink.gif bball.gif
CK13gr
Λοιπον με πολυ ορεξη για πλακα αυτες ειναι οι αλλαγες που προτεινω. smiley.gif


Προεδρος πρεπει να γινει ο Παυλος Γιαννακοπουλος ...
Για να εχει ελπιδες ο Ολυμπιακος να παρει τον Ζηση.(αλλιως πως?)
Επισης να παρει και τον Φραγκι για να να αυξηθουν οι τροπεουχοι και η εμπειρια στην ομαδα.Υπερκουπωση ο αρχηγος.
Προπονητη τον Ζελικο Ομπραντοβιτς.(ωχχχ Ξεχασα οτι παει Μπαρτσα συμφωνα με τη Γατα)

smiley.gif smiley.gif
enypnio
QUOTE(Air Kef @ Apr 11 2007, 11:03 AM) *
Φιλος πολυ καλή ερωτηση αλλα δυστυχως αυτη η ομαδα δν μπορει να κερδισει τον ΠΑΟ σε 3 αγώνες(ΑΝ περασει τον Αρη wink.gif ) ουτε με αίτηση στον ΕΣΑΚΕ. smiley.gif


Καλά ποτέ μην λες ποτέ. Τα ίδια λέγαν και πριν το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και η συνέχεια γνωστή.

μέχρι τα πλέι οφ ... μπορεί να έχουν συμβεί ... τα άπειρα

επίσης άμα πάρει ΕΥΡΟΚΟΥΠΑ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εγώ το χαρίζω το πρωτάθλημα smiley.gif άπλα θα προτιμούσα να το χαρίσω στον Άρη παρά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ smiley.gif

Επίσης το να μείνει ο Πενν στον Ολυμπιακό ... είναι καλός λόγος για να χάσει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα από μόνος του
kostasss28
ρε παιδια ο ζησης δεν ειναι το καθαρο play maker οπως παπαλουκας,διαμαντιδης,γιασκεβιτσιους.ειν
ι combo guard γιαυτο μαζι μαυτον πρεπει σιγουρα να αποκτιθει ο σαρας αν γυρισει ευρωπη.μια δωδεκαδα που θελω να δω του χρονου στο θρυλο ειναι:

1-γιασκεβιτσιους,ζησης η σπανουλης
2-ματσε,ντομερκαντ
3-ακερ η καποιον αλλο ποιοτικο αμερικανο,βασιλοπουλο
4-φωτση,μπαστον η αλλον αμερικανο
5-σχορτσιανιτη,μπουρουση,ζιζιτσ,παπαδοπουλο

πιστευω ειναι εφικτο το συγκεκριμενο ροστερ

προπονητη τον ιφκοβιτσ που δεν θα λεγε οχι στο να ξαναρθει στο θρυλο σε μια γεματη ομαδα με υψηλο μπατζετ που θα του δεινε την ευκαιρια να ξαναδιεκδικισει την ευρωλιγκα
sihainas
εγώ πάντως δεν νομίζω να είναι πολύ εφικτό να έρθουν και Σάρας και Ζήσης και Φώτσης και Μπαστόν και Παπαδόπουλος... είπαμε να βάλουν λεφτά αλλά αυτο που λες είναι υπερβολικό
pan_kyp
QUOTE(kostasss28 @ Apr 12 2007, 03:26 AM) *
ρε παιδια ο ζησης δεν ειναι το καθαρο play maker οπως παπαλουκας,διαμαντιδης,γιασκεβιτσιους.ειν
ι combo guard γιαυτο μαζι μαυτον πρεπει σιγουρα να αποκτιθει ο σαρας αν γυρισει ευρωπη.μια δωδεκαδα που θελω να δω του χρονου στο θρυλο ειναι:


Φιλε Κώστα ούτε ο διαμαντίδης είναι καθαρός playmaker και αυτό είναι ένα από τα κυριότερα προβλήματα του παναθηναϊκού που συζητιέται όλο την περίοδο. Έχεις όμως δίκιο γιατί ούτε και ο ζήσης είναι καθαρός άσος, πιο πολύ 2ari είναι (αλλα χωρίς το σουτ πάντα) dry.gif
Pantel
QUOTE(pan_kyp @ Apr 12 2007, 12:40 PM) *
ούτε ο διαμαντίδης είναι καθαρός playmaker και αυτό είναι ένα από τα κυριότερα προβλήματα του παναθηναϊκού που συζητιέται όλο την περίοδο. Έχεις όμως δίκιο γιατί ούτε και ο ζήσης είναι καθαρός άσος, πιο πολύ 2ari είναι (αλλα χωρίς το σουτ πάντα) dry.gif


εντάξει, με αυτή την έννοια υπάρχουν ελάχιστοι καλοί playmakers στον κόσμο. Το θέμα είναι να βρεθεί ένας παίκτης καλός χειριστής της μπάλας με μυαλό που να ταιριάξει με ένα συγκεκριμένο προπονητή και να μπορεί να περάσει στην ομάδα αυτά που ζητάει ο προπονητής όσον αφορά τα συστήματα. Ο Διαμαντίδης και ο Ζήσης πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις, ο Σπανούλης λιγότερο γιατί παρασύρεται με τον ενθουσιασμό του και κάνει κάποιες παραπάνω ενέργειες μερικές φορές(τπχ τραβηγμένες διεισδύσεις)
pan_kyp
QUOTE(Pantel @ Apr 12 2007, 12:32 PM) *
εντάξει, με αυτή την έννοια υπάρχουν ελάχιστοι καλοί playmakers στον κόσμο. Το θέμα είναι να βρεθεί ένας παίκτης καλός χειριστής της μπάλας με μυαλό που να ταιριάξει με ένα συγκεκριμένο προπονητή και να μπορεί να περάσει στην ομάδα αυτά που ζητάει ο προπονητής όσον αφορά τα συστήματα. Ο Διαμαντίδης και ο Ζήσης πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις, ο Σπανούλης λιγότερο γιατί παρασύρεται με τον ενθουσιασμό του και κάνει κάποιες παραπάνω ενέργειες μερικές φορές(τπχ τραβηγμένες διεισδύσεις)


καλά δεν λέω,απλά ο διαμαντίδης έχεις πολλούς ρόλους φέτος στον παναθηναϊκό και παίζει να κουράζεται το παιδί. Και ο penn φέτος τα ίδια (άσχετα αν δεν mαρέσει ο παίχτης).Αν είχαμε όμως ένα καλο point και από πίσω πχ έναν διαμαντίδη που λέει ο λόγος, η τον Ζηζή τότε κάλλιστα θα μπορούσαν οι τελευταίοι να αναλάβουν και τον άσο αν χρειαστεί, η να τον μοιράζονται με τον point.
για τραβηγμένες διεισδύσεις αν θέλουμε κρατάμε και τον penn. Νομίζω για σπανούλη δεν τίθεται θέμα πως αν γυρίσει λογικά πάει ΠΑΟ
enypnio
e oxi kai piso apo ton penn o diamantidis ante piso ap ton saras paei ki erhete

smiley.gif

o penn den kanei oute gia tritos ksekourqstis tou diamantidi
pan_kyp
QUOTE(enypnio @ Apr 12 2007, 02:29 PM) *
e oxi kai piso apo ton penn o diamantidis ante piso ap ton saras paei ki erhete

smiley.gif

o penn den kanei oute gia tritos ksekourqstis tou diamantidi



lol οχι οχι οχι! απλα ενα παραδειγμα εφερα, οπου πενν βαλτε point guard ths επιλογης σας biggrin.gif
pan_kyp
Λοιπόν μόλις διάβασα το προηγούμενο post. icon_drunk.gif "εννοιητε" πως δεν είναι δεύτερη επιλογή ο διαμαντίδης η a σάρας η ο κάθε παίχτης τέτοιου επιπεδου. Απλά λέμε στη θέση point. Οποτε αν είχαμε έναν παίχτη αξιας στον άσο τότε θα μπορούσε να έπαιζε ρε παιδί μου τον άσο ο πχ διαμαντίδης η ο ζήσης (στην δίκια μας περίπτωση - γιατί πολύ αναφερόμαστε στον μήτσο χωρίς έννοια- πάντα στην περίπτωση OSFP)για ένα χρονικό σημείο αν χρειαζόταν αντί να είναι μόνιμα στον άσο.
Eχω ρίξει στη δουλειά και δεν βγάζω νόημα στα post. ʼντε 2 ώρες ακόμα και τελειωσε η μέρα μας εδώ στο εξωτερικό! shot.gif
Anaz
Φτασαμε να συζητάμε δηλαδη για Ζηση ΚΑΙ Σαρας πακέτο..? ohmy.gif Εχουμε ξεφυγει λιγακι μου φαινεται.. biggrin.gif
Ο Ζησης βεβαια μονος εννοειται δεν φτανει γι'αυτο παρεα με εναν καλο αμερικανο 1-2 αντι του Πεν ειναι μια χαρα!
Τωρα για να ερθουν Ζησης,Φωτσης,Σαρας θες 5 εκ. ευρω επιπλεον μπατζετ!Καλα αν βάλεις επιπλεον και Παπαδοπουλο,Μπαστον δεν το συζητω..Ειπαμε παιδια να γραφουμε αυτο που θελουμε αλλα σε μια ρεαλιστικη βαση! Και εγω θα ηθελα Σκολα,Βουισιτς διδυμο ψηλών.. icon_drunk.gif
pan_kyp
QUOTE(Anaz @ Apr 12 2007, 03:06 PM) *
Φτασαμε να συζητάμε δηλαδη για Ζηση ΚΑΙ Σαρας πακέτο..? ohmy.gif Εχουμε ξεφυγει λιγακι μου φαινεται.. biggrin.gif
Ο Ζησης βεβαια μονος εννοειται δεν φτανει γι'αυτο παρεα με εναν καλο αμερικανο 1-2 αντι του Πεν ειναι μια χαρα!
Τωρα για να ερθουν Ζησης,Φωτσης,Σαρας θες 5 εκ. ευρω επιπλεον μπατζετ!Καλα αν βάλεις επιπλεον και Παπαδοπουλο,Μπαστον δεν το συζητω..Ειπαμε παιδια να γραφουμε αυτο που θελουμε αλλα σε μια ρεαλιστικη βαση! Και εγω θα ηθελα Σκολα,Βουισιτς διδυμο ψηλών.. icon_drunk.gif


Όχι. Για ζήση και διαμαντίδη αλλα όχι πακέτο. Ο σάρας μπήκε αφού είναι άσος. Όλα υποθετικά γενικώς, συζήτηση προπονητών της εξέδρας. ρεαλιστικά δεν μπορούμε να μιλάμε ποτε αφού κανεις δεν ξέρει ποσα θα σκάσουν φέτος. Εδώ στο ποδόσφαιρο έλεγαν να πάρουν ότι περπατούσε και τώρα αναφέρουν πως θα έχουν μονο 5 εκατ. euro για όλα τα transfers. Έναν point, έναν forward και έναν ψιλό. Aντε και μερικούς παίκτες για 2ους και 3ous, που θα κοστίζουν συντριπτικά λιγότερα απ' τoν κάθε μάτσε και σάρας etc. Ποιοι θα είναι..? κανεις δεν ξέρει, λογικά όμως και ελπίζουμε με τα δεδομένα της ομάδας και τους στόχους πως θα συμπεριλαμβάνονται μερικοί απ' αυτούς που ονομάσαμε.
reignman
εγω παλι θελω σκολα και πριχιονι smile.gif
Igor
Για να εχεις τον Διαμαντιδη για μπακ-απ πρεπει για πρωτο να εχεις ή τον Τζεισον Κιντ ή τον Στιβ Νας. Αντε και τον Παρκερ..

Καλο Ροστερ για ΟΣΦΠ

1) Ζησης, Μπλακνει ,Χαρισης
2) Ματσε, Ντομερκαντ, Παπαμακαριος
3) Ακερ, Βασιλοπουλος
4) Φωτσης, Μπουρουσης
5) Σχορτσιανιτης, Ζιζιτς

Με 3 μεταφραφες ( αν θελετε βγαζουμε και τον Παπαμακ και βαζουμε καποιον αλλο) ενα καλο PG, εναν Αμερικανο που παιζει PG kai SG και τελος ενα καλο 4αρι με σουτ.
saou
To τελευταίο είναι μάλλον και το πιο 'προσγειωμένο' ρόστερ που έχει αναφερθεί εδώ μέσα! Ίσως είναι και το πιο εύκολα υλοποιήσιμο. Αν αντί του Μπλάκνευ έρθει κανένας καλύτερος εμένα με καλύπτει, αλλα και με το Στακ μέσα γιατί στο Σόφο δεν ξέρω αν μπορούμε να υπολογίζουμε σοβαρά.
dizzy_fingers
Ο Μπλάκνεϊ δεν έκλεισε στον ΠΑΟ?
kostasss28
to roster pou proanefera mia xara efikto einai k einai roster gia final four.ipologizontas pano kato ta simvolaia ton paixton den einai paralogo to mpatzet

γιασκεβιτσιους-2,500,000 ευρω
ζησης-1,000,000 ευρω
ματσε-2,200,000 ευρω
ντομερκαντ-800,000 ευρω
ακερ-1,000,000 ευρω
βασιλοπουλος-250,000 ευρω
φωτσης-800,000 ευρω
αμερικανος-1,000,000 ευρω
σχορτσιανιτης-450,000 ευρω
μπουρουσης-250,000 ευρω
ζιζιτσ-600,000 ευρω
παπαδοπουλος-1,000,000 ευρω

ΣΥΝΟΛΟ:11,850,000 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
δεν νομιζω να ειναι υπερβολικο ενα τετοιο μπατζετ οταν εχεις δυο κολοσους στην ομαδα κ οταν οι ομαδες που ειναι πανω απο μας οπως τσσκα εχει πολυ παραπανω απο αυτο κ ι ταυ μεγαλυτερο κ ο παναθηναϊκόςεγω παντως θελω τιτλους κ συνεχη παρουσια σε φιναλ φορ τα επομενα χρονια κ με ενα τετοιο μπατζετ κ παιχτες σαν αυτους που αναφερω παραπανω θα το καταφερουμε.πρεπει να κινιθουμε σαυτα τα ποσα για να ξαναβρεθουμε στην ελιτ της ευρωπης.(ΜΠΑΡΤΣΑ,ΤΑΟΥ,ΒΑΖΕΛΟΣ,ΤΣΣΚΑ,ΜΑΚΑΜΠΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ Κ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ.ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ Κ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΚΟΥΠΑ)
jokey
Ο Παπαδόπουλος από του χρόνου θα πέρνει 2 μύρια τουλάχιστον και ο Φώτσης 1,5 σε όποια ομάδα κι αν παίζουν. Ο Ζήσης θέλει άλλο 1 εκ το λιγότερο για τη Μπενετόν, δεν είναι ελεύθερος. Το νέο συμβόλαιο του Σόφο είναι για 600 χιλ. το χρόνο. Τέλος δεν ξέρω πόσα παίρνουν οι Βασιλόπουλος, Μπουρούσης και Ζίζιτς αλλά εικάζω για περισσότερα.

Επίσης με ποια λογική θα έχουμε 4 καθαρούς σέντερ στην ομάδα? Ένας για κάθε 10λεπτο πάει?
saou
Βασιλόπουλος-Μπουρούσης-Ζίζιτς πάνω κάτω τόσα παίρνουν, αντε να παίρνουν οι 2 έλληνες 50 χιλιάρικα παραπάνω το χρόνο. Το θέμα αφενός μεν είναι ότι θα πρέπει να πληρωθεί η Μπένετον για το Ζήση, και αφετέρου ότι με τόσους ψηλούς δε βρίσκω λόγο να δώσουμε τόσα λεφτά για Λάζο (δεν ξέρω αν θα πάρει 2 του χρόνου, πάντως 1,5 μάλλον το χει στην τσέπη).

Ο Φώτσης 1,5? Αυτά μου φαίνονται πολλά, δε νομίζω ότι το κασέ του είναι τόσο ψηλό.
kostasss28
ο φωτσης παιρνει 700,000 ευρω στη μοσχα.βαρια βαρια να του δωσουμε 900,000.δεν ειναι παιχτης για παραπανω λεφτα κ παλι πολλα βαζω.τον παπαδοπουλο τον θελω για βασικο σεντερ στην ομαδα γιατι ειναι παιχταρας κ γιατι ειναι ελληνας.φετος πληρωσα την ελειψη βασικου σεντερ.δεν γινετε να στηριζομαι στο στομαχι του σχορτσιανιτη για το αν θα εχω βασικο σεντερ για ολη τη χρονια με σταθερα καλη αποδοση.
πανω απο ολα παντως θελω να αποκτιθει ενας καθαρος ασσος με ηγετικα καθηκοντα ο σαρας δηλαδη γιατι μαυτον τον παιχτη στην οργανωση θα δουμε κ καλυτερο ματσε αλλα ακομα κ παιχτες επιπεδου μπαρλου μπορει να τους κανει μαγκες.εχω εμπιστοσυνη στον αγγελοπουλο κ απο κατι πληροφοριες που εχω μεσα απο την καε το καλοκαιρι μαλλον παλι θα τρεχουμε στο αεροδρομιο κ αυτη την φορα οχι μια αλλα δυο φορες.
PanosIlio
ΑΑΑΑ τι ωραία που τα λέμε εδώ μέσα. Εγώ θέλω:

Γιασικεβίτσιους, Ζήση, Σπανούλη, Ακερ, Ντομερκαντ, Βασιλόπουλο, Μάτσε, Ζιζιτς, Φώτση, Στακ (Μπαστόν ή Βούισιτς), Παπαδοπουλο, Μπουρούση, Σχορτσιανίτη smiley.gif smiley.gif

Μια χαρά με 15-20 εκατομμυριάκια μπάτζετ τους έχουμε όλους tongue.gif

Σοβαρά τώρα, ένα καλό άσσο στη θέση του Πεν, Ζήση (εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν θα πληρώσουμε 1 εκατομμύριο στην Benetton πολύ απλά γιατί οι άνθρωποι είναι στα πρόθυρα διάλυσης, ειδικά αν πέσουν μπορεί να τον πάρουμε και ως ελεύθερο, εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι), Φώτση, ένα υγιεί Μάτσε να βγάλει όλη την προετοιμασία άντε και έναν τέταρτο παίχτη για να είναι η έκπληξη, Γιασικεβίτσιους ας πούμε ή ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Αυτά και εις άλλα με υγεία. biggrin.gif
Aristofanis
1. Γιασικεβίτσιους
2. Ζήσης
3. Παπαμακάριος
4. Ακερ
5. Μασιγιάουσκας
6. Σειμπούτις
7. Βασιλόπουλος
8. Πελεκάνος ή Φώτσης
9. Ζίζιτς
10. Κακιούζης
11. Μπουρούσης
12. Σόφο
13. Πρίντεζης
14. Χαρίσης
Yellow heart
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Apr 13 2007, 06:14 AM) *
ΑΑΑΑ τι ωραία που τα λέμε εδώ μέσα. Εγώ θέλω:

Γιασικεβίτσιους, Ζήση, Σπανούλη, Ακερ, Ντομερκαντ, Βασιλόπουλο, Μάτσε, Ζιζιτς, Φώτση, Στακ (Μπαστόν ή Βούισιτς), Παπαδοπουλο, Μπουρούση, Σχορτσιανίτη smiley.gif smiley.gif

εγω θελω ενα αεροπλανο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Gravedigger
QUOTE(Yellow heart @ Apr 13 2007, 02:34 PM) *
εγω θελω ενα αεροπλανο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Σωστός!!!κ εγώ 1 ελικόπτερο!!! 24.gif 24.gif 24.gif
Das Kapital
Ελατε τωρα με τις βλακειες ο Ολυμπιακος χρειαζεται μονο το Λεμπρον τον Ουειντ και τον Νας!!! icon_drunk.gif
Gravedigger
QUOTE(lebron15 @ Apr 13 2007, 06:47 PM) *
Ελατε τωρα με τις βλακειες ο Ολυμπιακος χρειαζεται μονο το Λεμπρον τον Ουειντ και τον Νας!!! icon_drunk.gif

Τον Nash υποθέτω ως back-up του Penn!!!
Das Kapital
QUOTE(Gravedigger @ Apr 13 2007, 09:51 PM) *
Τον Nash υποθέτω ως back-up του Penn!!!


Ακριβως!!! 77.gif
CK13gr
Καποια απο τα προτεινομενα ροστερ μου θυμιζουν πρωτοσελιδα που αφορουν ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο και μεταγραφες.... Δηλαδη ερχεται Ντουντου - Λοβ μαζι με Ζε Ρομπερτο και Ρομπερτο Καρλος αλλα εχουμε και στο μυαλο τον Σαβιολα (μπακ απ του Μιχαλακη? tongue.gif ) κτλ... και τα μυρια ευρω να τρεχουν, και δεν εχει σημασια ποσες θεσεις ξενων θα πιανουν ολοι αυτοι κτλ.

Δεν νομιζω οτι μια ομαδα μπορει να παρει τοσους παιχτες αξιας μαζεμενους και ξαφνικα να ανεβασει τοσο πολυ το μπατζετ της... Εκτος αυτου μην ξεχνατε οτι υπαρχουν και οι Γιαννακοπουλοι που δεν θα αφησουν παιχτη που θα θελει και ο Ζοτς να παει στον αιωνιο τοσο ευκολα... Αν βαλει κανεις κατω τα πραγματα θα δει οτι π.χ. η αξια του Ζηση σε πιθανη εμπλοκη και των δυο Αιωνιων θα εκτοξευτει αποτομα οπως και καθε αλλου παιχτη που θα ενδιαφερει και τους δυο(χωρις να υπολογιζουμε και το ενδιαφερων αλλων μεγαλων ευρωπαικων συλλογων).

Οι περισσοτεροι "βλεπουν"-ζητανε 5 παιχτες περιπου και παντα "πρωτα" ονοματα...Δεν νομιζω οτι γινεται αυτο γιατι απλα δεν παιζει μονος του ο Ολυμπιακος.
enypnio
paides stous psilous mia hara eimaste enan playmaker organoti thelei i omada kai enan arxigo giati o papamakarios einai looser

smiley.gif

kai o fotsis einai kalos paixtis alla ypervolika astathis
thrylos7
Πριν πω πως θα ήθελα να είναι η ομάδα του χρόνου (σε καθαρά ... φιλοσοφικό επίπεδο, χωρίς δηλαδή να σκέφτομαι ότι οι αλλαγές πρέπει μάλλον να είναι λίγες -αλλά καλές), θέλω ν' αναφερθώ στον Ζήση και στον Φώτση, ως προς την αξία τους.

Από τη μια διαβάζω κάπου ότι ο Ζήσης δεν είναι καθαρό πλέι μέικερ και άρα δε μπορεί να καλύψει καλά τη θέση...

Μα καλά, τον έχετε δει φέτος με την Μπενετόν;

Όσο για τον Φώτση η αξία του είναι σίγουρα πιο κοντά στα 1,5 εκ. παρά στις 700 ή 900 χιλιάδες..


Θα ήθελα και τους 2 στην ομάδα...

Αυτή τη στιγμή, θα ήθελα να είναι κάπως έτσι:

Σέντερ: Ντ. Λαβρίνοβιτς, Μπουρούσης, Ζίζιτς (5-4)
Π. Φόργουορντ: Φώτσης, Μπάρλος
Σ. Φόργουορντ: Σάτο, Βασιλόπουλος (3-4), Περπέρογλου
Σ. Γκαρντ: Μασιγιάουσκας, Λάνγκντον
Πλέι Μέικερ: Ζήσης, Ρανίκο, Αποστολίδης

Αύριο μπορεί να έχω άλλες προτιμήσεις... biggrin.gif
sihainas
Τον Σόφο δλδ θέλεις να τον διώξουν; Δεν διαφωνούμε ότι άμα είναι να κάνει χρονιά σαν την φετινή καλό είναι να φύγει...αλλά....
thrylos7
Χμ.. ίσως είναι επειδή φέτος βαρέθηκα τα πολλά "αν" και θέλω σίγουρα πράγματα για του χρόνου... smile.gif

Θα χωρούσε και ο Πρίντεζης (επομένως 14 παίκτες), αλλά να πω την αλήθεια δε με συγκινεί ιδιαίτερα η περίπτωσή του.

Και Άκερ αντί του Σάτο.. Δεν είναι κακό...
nikefalin
QUOTE(thrylos7 @ Apr 14 2007, 06:28 PM) *
Χμ.. ίσως είναι επειδή φέτος βαρέθηκα τα πολλά "αν" και θέλω σίγουρα πράγματα για του χρόνου... smile.gif

Θα χωρούσε και ο Πρίντεζης (επομένως 14 παίκτες), αλλά να πω την αλήθεια δε με συγκινεί ιδιαίτερα η περίπτωσή του.

Και Άκερ αντί του Σάτο.. Δεν είναι κακό...

Και προπονητής ποιός ?
Μήπως υπερεκτιμάτε τον Ράνικο ? καλός παίκτης για επίπεδο μετρίων Ιταλικών ομάδων, για τη Ολύμπια Λιουμπλιάνα, αλλά για μια ομάδα για F4....?
Και Ντ. Λαβρίνοβιτς????? Καλύτερα ο υγιής & με ουσιαστικό ρόλο Στάκ.

Από το ρεπορταζ της Μπέννετον ακούστηκε πως επιστρέφει ο Τζεραρντίνι ως GM και ότι θα αφήσουν τον Γκόρι. μια χαρά 4αρι, φτηνός, σε πολύ καλή ηλικία, ομαδικός , παίζει άμυνα, αντιμετωπίζει μια χαρά τα πικ&ρολ, γενικά μια αξιόπιστη και δοκιμασμένη λύση.Αλήθεια, έχει σκεφτεί κάποιος από τους φωστήρες (ελληνιάδης, χριστόπουλος κλπ) να φέρουν για προπονήσεις με την 1η ομάδα το καλοκαίρι τον Σαρικόπουλο ?
thrylos7
QUOTE
Μήπως υπερεκτιμάτε τον Ράνικο ? καλός παίκτης για επίπεδο μετρίων Ιταλικών ομάδων, για τη Ολύμπια Λιουμπλιάνα, αλλά για μια ομάδα για F4....?

Ακριβώς επειδή δεν τον υπερεκτιμώ, τον έβαλα στην ομάδα ως 2ο πλέι μέικερ, πίσω από τον Νικόλα.. wink.gif

QUOTE
Και Ντ. Λαβρίνοβιτς????? Καλύτερα ο υγιής & με ουσιαστικό ρόλο Στάκ.

Με παραξενεύουν τα πολλά ερωτηματικά... Τον θεωρώ ιδιαίτερα καλό παίκτη..

Όσον αφορά τη δεύτερη πρόταση (Στακ).. κι αυτό υποθετικό είναι.. tongue.gif

Όντως πολύ καλός ο Γκορί, βελτιώνεται συνεχώς.

Για προπονητή δεν έχω καμιά ιδιαίτερη έμπνευση... Χμ.. Γιαννάκης, Μεσίνα (αφού σηκώσει το 2ο ευρωπαϊκό) μοιάζουν ιδανικές επιλογές.
Igor
Ο Ντ. Λαβρινοβιτς χειροτερος απο τον Στικ ??? Ε οχι κιολας. Μεγιστη παιχτουρα ειναι !! Ο Γκορι ειναι καλη λυση για τον Ολυμπιακο. Και ο Λανγκντον τελειωνει απο ΤΣΣΚΑ ή οχι ?
reignman
θελω να πω και εγω μια ιδεα ...

pg marko popovic (zalgiris) , nikos zisis (benneton) , christos charissis
sg Arvydas macijauskas , Trajan Langdon (cska) , Michalis Pelekanos (panelinios)
sf Alex Acker , Michalis pelekanos , Panagiotis Vassilopoulos
pf Antonis Fotsis (Dynamo moscow) , Andrija Zizic , Panagiotis Vassilopoulos
c Lazaros Papadopoulos (Dynamo moscow) , Ryan Stack , Giannis Bourousis

13 man roster.
thrylos7
QUOTE
Και ο Λανγκντον τελειωνει απο ΤΣΣΚΑ ή οχι ?


Δεν γνωρίζω... Αν έχει συμβόλαιο θα κινηθούμε για Μπούλοκ.. biggrin.gif


Μα ναι, πώς ξέχασα τον Πόποβιτς... στη θέση του Ρανίκο..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.