Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ελλάδα-Λιθουανία
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Eurobasket 2017
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Zoys


Μετά από έναν τελικό με θετική έκβαση απέναντι στην Πολωνία η Ελλάδα (2-3) προκρίθηκε ως τέταρτη στα νοκ-άουτ παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη και για τη φάση των 16 αντιμετωπίζει σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο έναν δυνατό αντίπαλο, τη Λιθουανία (4-1) των Valanciunas, Kuzminskas και Motiejunas.
aigio
Δυσκολο παιχνιδι, δεν εχει τρομερο βαθος νομιζω η Λιθουανια, ειναι ωστοσο παντα υπολογισιμη και βρισκει τροπους τα τελευταια χρονια να πηγαινει ψηλα στα ευρωμπασκετ.
Δυσκολα θα αντιμετωπιστει ο Βαλαντσιουνας ενω και ο Κουζμινσκας ειναι εκρηκτικος παικτης και με αυτοπεποιθηση μετα τη σεζον στο ΝΒΑ. Ο Καλνιετις ειναι καλο ποιντ και εχει την ευκολη πασα αλλα δε φημιζεται για το ποσο κλατς ειναι στα δυσκολα.
Με τελειο παιχνιδι απο πλευρας ευστοχιας (καλη ωρα οπως και με την Πολωνια) και με επιτελους σοβαρη αμυνα (οσο γινεται με το ροστερ αυτο και χωρις να το εχουμε κανει καθολου μεχρι στιγμης στο τουρνουα) μπορει και να κερδισουμε.
ssoulliss
Η προιστορία μας στα ευρωμπάσκετ με τη Λιθουανία ξεκινάει το 1995. Έχουμε μία νίκη και τέσσερις ήττες.

1. 1995:Όμιλος: Ελλάδα-Λιθουανία 73-89(ερχόμασταν αποπροσανατολισμενοι από την ήττα στην πρεμιέρα από τη Γιουγκοσλαβία. Ο Μαρτσουλιόνις έκανε παπάδες για όσους θυμούνται.
2. 1997: Όμιλος: Ελλάδα-Λιθουανία 73-66(Σφραγίσαμε την πρωτιά για τα προημιτελικά, κλασσική ομάδα Γιαννάκη.)
3. 1999: Όμιλος: Ελλάδα-Λιθουανία 64-82(Ντιζόν, τίποτε άλλο!!)
4. 2007: Μικρός Τελικός: Ελλάδα-Λιθουανία 69-78(δεύτερο συνεχόμενο ματς που τρώγαμε μονοψήφιο αριθμό διπόντων, κι όμως το χάναμε).
5. 2011: για την 5η θέση: Ελλάδα-Λιθουανία 69-73.(Ο Φώτσης έπαιξε 39 λεπτά, λόγω τραυματισμών!!!).

Αν βάλουμε και Ολυμπιακούς αγώνες η ταρίφα ανεβαίνει(2 συντριβές). Σε Μουντομπάσκετ έχουμε μία νίκη το 2006.

Νομίζω δεν μας ταιριάζουν και όταν έχουν καλή ομάδα μας ψιλοδιαλύουν. Εύχομαι,πιστέυω να τους πιέσουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο για να έχουμε τύχη. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους Καλνιέτις και Γιουσκεβίτσιους να κατεβάζουν ανενόχλητοι την μπάλα.

Coach Periklis
Από εδώ και πέρα όλα πιθανά είναι

Μπορεί οι ενδείξεις να μην είναι ενθαρρυντικές , αλλά δεν μας ξεγραφω .

Μακάρι να άλλαξε λίγο η ψυχολογία μας σήμερα με την νίκη , όπως και το κλίμα μεταξύ τους

Μπορεί να μην το θέλουμε γτ θα μας κάνει κακό , αλλά δεν είναι και απίθανο να κερδίσουμε . Το μομεντουμ και η ψυχολογία μετράει. Μακάρι να δούμε πάθος και εγωισμό . Μετά αρκεί μια καλή μέρα του αντιπάλου και μια καλή δική μας και ξαφνικά από καφενείο να είμαστε στους 4

Τρελό σενάριο, ειδικα με βάση την αποκαρδιωτική εικόνα μας εντός και εκτός παρκέ, αλλά όλα γίνονται

Ευτυχώς ή δυστυχώς το μπάσκετ με αυτό το σύστημα, δίνει 2η ευκαιρία και στους"τελειωμενους"
koostas
Κουζμινσκας τραυματιας, μαλλον τελος ευρομπασκετ
Καλο αυτο για εμας
pan24
https://twitter.com/Urbodo/status/905436134779617280
QUOTE
Kuzminskas injury doesn't look serious. Back spasm. Wanted to play again, but coach decided to rest him. Should participate in next practice

Μακαρι για εμας να μην παιξει αλλα δεν νομιζω οτι κανενας παικτης θα χασει νοκ αουτ αν δεν εχει κατι αρκετα σοβαρο
whaler
Δε νομίζω ρεαλιστικά πως έχουμε πάνω από 20% πιθανότητες να τους περάσουμε. Ο Jonas μπορεί άνετα να κάνει ρεκόρ καριέρας με το εθνόσημο απέναντι σε αυτούς τους ψηλούς. Για να είμαστε κοντά πρέπει να είναι τρελά άστοχοι και, ταυτόχρονα, εμείς να πιάσουμε τα σημερινά ποσοστά στα τρίποντα.
TakeshyKurosawa
Δεν ξέρω κατά πόσο τους έχουμε.. Δεν είναι ομάδα φόβητρο προφανώς από άποψη ρόστερ, αλλά είναι πολύ σκληρή ομάδα και πάντα καταφέρνει να φτάνει ψηλά. Σήμερα είδαμε ένα ξέσπασμα της ομάδας μας με Σλούκα και Καλάθη να κάνουν εμφάνιση πολύ πάνω των πραγματικών δυνατοτήτων τους..
nikefalin
αν η μέτρια αθλητικότητα Πολωνών προβλημάτισε για 30-33 λεπτά, αν η λίγο καλή αθλητικότητα των Φιλανδών δεν μας άφησε να πάρουμε ανάσα, αν η επίσης λίγο καλή των Σλοβένων (μέτρια στους ψηλούς) μας κράτησε στο παιχνίδι, είτε η καλή των γάλλων μας αλάνιασε, τότε η επίσης καλή των Λιθουανών έχει πολλές πιθανότητες να κάνει το ίδιο.

Το ευρύ κοινό θα μάθει τον Γκουντάιτις που δεν τον ξέρει ή τον Γιουσκεβίτσιους που σκότωσε τους Ιταλούς με εμφάνιση σαν του Σλούκα σήμερα, τον Ουλανόβας που κάπου τον έχει ακούσει στην Ευρωλίγκα, τον Μιλάκνις που σουτάρει απ έξω καλύτερα απ ότι κάτω απο το καλάθι, πέρα δηλαδή από του λίγο ως πολύ γνωστούς ( Βαλαντσιούνας, Καλνιέτις, Μοτεγιούνας, Ματσιούλις, Κουζμίνσκας).

Μια συγκροτημένη εθνική με αρχές στο παιχνίδι της ασφαλώς και θα την προβλημάτιζε αυτή η Λιθουανία, πόσο μάλλον τώρα.

Πιθανότητες υπάρχουν, ας καλέσουν και τον Ζούρο να τους πει πως τα κατάφερε, οι μόνοι που το κατόρθωσαν ήταν.

Χρειάζεται συγκέντρωση με λίγα λάθη, κανονικό...ξύλο και Mind games, όσο το δυνατόν έλεγχος του ρυθμού, η ρακέτα τους δεν είναι ελεύθερο πεδίο, και φυσικά αρκετή από τη σημερινή ευστοχία.

Δεν δίνω πάνω από 30-35% σε μας
T.W.Is.M.
Το μονο θετικο ειναι οτι απο τους 5 καλυτερους και πιο γνωστους στο ευρυ κοινο Λιθουανους παιχτες οι 4 παιζουν σε 3(για να μην πω 2,5) θεσεις. Μονο ο Καλνιετις ειναι γκαρντ και εκει θα πρεπει να επιτεθουμε, στο οτι η γραμμη των γκαρντ τους δεν ειναι εξισου καλη με τη frontline. Ο Βαλαντσιουνας ειναι πολυ ανωτερος των δικων μας ψηλων, αν και εχω την ελπιδα(που πεθαινει παντα τελευταια) οτι πιο πολυ ταιριαζει στους ψηλους μας ενας τετοιος αντιπαλος παρα ο Λοβερν και οι Φινλανδοι ψηλοι. Αν ηταν και λιγο χειροτερος παιχτης... smiley.gif
Το ζητουμενο λοιπον δεν ειναι να παρει τη μπαλα και να αστοχει ο Βαλαντσιουνας ή να τον αναγκασουμε σε λαθη, αλλα να μην την παρει εκει που τη θελει. Κι οχι μονο αυτος...
gate1010
Στον βαλανσιούνας παπαγιάννης και άγιος ο θέος...
Nuntius
QUOTE (nikefalin @ Sep 7 2017, 00:17 ) *
Το ευρύ κοινό θα μάθει τον Γκουντάιτις που δεν τον ξέρει


Πολύ καλός ψηλός ο Αρτούρας.
irving
QUOTE(gate1010 @ Sep 7 2017, 02:03 ) *
Στον βαλανσιούνας παπαγιάννης και άγιος ο θέος...

νομιζω θα του κανει πλακα. ο μπιγκ παπα θα πηδαει σαν κατσικι στις προσποιησεις, θα τρωει καλαθια και θα κανει φαουλ. σωματικα μπορει να τον δυσκολεψει, αλλα τεχνικα καθολου.

αυτο που πρεπει να γινει ειναι να μην παρει τη μπαλα και αμα την παρει να αρχισουμε τις βοηθειες. αμα βρει την εξτρα πασα και μας παρουν το ματς απο τα τριποντα ας το χασουμε. καλυτερα απο το να τα βαζουν κατω απο το καλαθι.
SG3ptshooter
Ο Maciulis είναι πεσμένος πολύ, αλλά και πάλι έφτασαν ένα ελεύθερο τρίποντό του μακριά απ' το 5-0 στο γκρουπ. Ένα ρεκόρ που θα έλεγε ψέματα για το πόσο καλοί είναι. Αλλά έχουν αυτά που χρειάζονται για να περάσουν, ματσάρουν καλά σε δύο καίριες θέσεις, βλέπω και προφανή τρόπο να μείνουν έξω. Ζαλίστηκα.
KingCrimson
Ξυλο με Παπαγιάννη και Αγρα απο το πρωτο λεπτο (σαπορτ ο Θανασης), πιεση στη πρώτη μπάλα για να καθυστερούμε τις επιθεσεις τους και οσο αντέξουμε
fatboy
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Sep 6 2017, 22:53 ) *
Δεν ξέρω κατά πόσο τους έχουμε.. Δεν είναι ομάδα φόβητρο προφανώς από άποψη ρόστερ, αλλά είναι πολύ σκληρή ομάδα και πάντα καταφέρνει να φτάνει ψηλά. Σήμερα είδαμε ένα ξέσπασμα της ομάδας μας με Σλούκα και Καλάθη να κάνουν εμφάνιση πολύ πάνω των πραγματικών δυνατοτήτων τους..



Για τον καλάθη συμφωνώ, θα έλεγα και χειρότερα αλλά δεν είνα ώρα.

Ο Σλούκας είναι παιχτάρα με φυσικά χαρακτηριστικά μεγάλης κλάσης. Το οτι η ψυχολογία του δεν τον άφησε μέχρι στιγμής να γίνει ηγέτης είναι κρίμα.

Έχει αδυναμίες όπως το μονοκόμματο μπάσιμο που αν πέσει σε βοήθεια τρώει τάπα για πλάκα, αλλά μέχρι εκεί.
pan24
Εμεις υπερεχουμε στο 1-2,αυτοι στο 3-4-5
Πιεση σε ολο το γηπεδο θα ηταν χρησιμη γιατι δεν εχουν ελιτ χειριστες

Ωστοσο κατι τετοιο με μπουρουση/παπαγιαννη μεσα ειναι ανεκδοτο,το εσπαγε μεχρι και η ρουμανια
Ομως απαγορευεται small ball οσο ειναι ο βαλαντσιουνας μεσα γιατι οποτε θα παιρνει μπαλα κοντα στην ρακετα θα ειναι σιγουρο καλαθι

Θα χρειαστει αλλη μια βραδια που θα μπαινουν τα σουτ του καλαθη.Αν απειλει μονο ο σλουκας εχουν τροπο να τον κλεισουν
Ο σλουκας μεσα απο το τουρνουα εχει κανει στεπ απ αν ειναι υγιης τον χειμωνα θα φανει και στην ευρωλιγκα* οπου ηδη φετος ειχε μεγαλη βελτιωση

*Υποθετω,γιατι αν κριναμε μονο απο το ευρωμπασκετ ο καλνιετις ειναι ελιτ pg
rankin
Αυτό που πρέπει να επιστρατευτεί, ειναι αυτό που μας έχει λείψει ως τώρα, η ελληνικού τύπου και προδιαγραφών, άμυνα.
Αν καταφέρουμε να φτάσουμε στα επίπεδα άμυνας που θα έπρεπε να παίζουμε, μπορούμε να προχωρήσουμε, διαφορετικά η 16αδα μας ειναι μια χαρά (και ίσως και τιμητική, με βάση την εικόνα μας στον όμιλο)
shtarkws
Τρεμω στο τι μπορει να κανει ο Βαλαντσιουνας αλλα και ο Μοντεγιουνας στην φροντλαιν που εκανε τον kulig να μoιαζει με τον Σακιλ Ονηλ
gate1010
Ο Βαλανσιούνας είναι γνωστός για τα pump fakes του. Ο Παπαγιάννης λογικά το ξέρει αλλά και να μην το ξέρει θα πρέπει να τον ενημερώσουν από την Εθνική.
Απλά σκέφτομαι ο Μπουρούσης δεν θα την παλέψει με τίποτα , ο Μπόγρης δεν είναι για μπάσκετ σε τέτοιο επίπεδο και νομίζω πως τον Αγραβάνη θα του κάνει bullying.Oπότε με εις άτοπον απαγωγή καταλήγεις στον Παπαγιάννη.
pan24
QUOTE (gate1010 @ Sep 7 2017, 13:42 ) *
Ο Βαλανσιούνας είναι γνωστός για τα pump fakes του. Ο Παπαγιάννης λογικά το ξέρει αλλά και να μην το ξέρει θα πρέπει να τον ενημερώσουν από την Εθνική.
Απλά σκέφτομαι ο Μπουρούσης δεν θα την παλέψει με τίποτα , ο Μπόγρης δεν είναι για μπάσκετ σε τέτοιο επίπεδο και νομίζω πως τον Αγραβάνη θα του κάνει bullying.Oπότε με εις άτοπον απαγωγή καταλήγεις στον Παπαγιάννη.

Ο παπαγιαννης εχει χοντρο θεμα με τις προσποιησεις

Φοβαμαι αρκετα και το 4
Οταν παιζει εκει ο κουζμινσκας ειναι αρκετα κινητικος και ο πριντεζης δεν εχει τα ποδια και την αντοχη να τον ακολουθει γυρω γυρω ομως δεν μπορεις να τον αφησεις ελευθερο στο τριποντο
Ο μοτιεγιουνας που θα παιζει την περισσοτερη ωρα στο 4 ειναι σαν αντιγραφο λοβερν
Εχει και αυτος το σουτ,ελευθερο δεν τον αφηνεις, και οταν παιξει πλατη με την δυναμη του μπορει να δημιουργησει προβλημα αν τον μαρκαρει 4αρι

Απο την περιφερεια τους δεν χανεις ομως ο καλνιετις κανει καλα την δουλεια του και ουλανοβας,γιουσκεβιτσιους εχουν αυτο που δεν εχουμε εμεις.Δυο σταυρωτες και τριποντο οποτε θελει προσοχη
nikefalin
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 7 2017, 00:28 ) *
Το μονο θετικο ειναι οτι απο τους 5 καλυτερους και πιο γνωστους στο ευρυ κοινο Λιθουανους παιχτες οι 4 παιζουν σε 3(για να μην πω 2,5) θεσεις. Μονο ο Καλνιετις ειναι γκαρντ και εκει θα πρεπει να επιτεθουμε, στο οτι η γραμμη των γκαρντ τους δεν ειναι εξισου καλη με τη frontline. Ο Βαλαντσιουνας ειναι πολυ ανωτερος των δικων μας ψηλων, αν και εχω την ελπιδα(που πεθαινει παντα τελευταια) οτι πιο πολυ ταιριαζει στους ψηλους μας ενας τετοιος αντιπαλος παρα ο Λοβερν και οι Φινλανδοι ψηλοι. Αν ηταν και λιγο χειροτερος παιχτης... smiley.gif
Το ζητουμενο λοιπον δεν ειναι να παρει τη μπαλα και να αστοχει ο Βαλαντσιουνας ή να τον αναγκασουμε σε λαθη, αλλα να μην την παρει εκει που τη θελει. Κι οχι μονο αυτος...


ακριβώς, θα ταίριαζε ακόμα καλύτερα αν ο Βαλαντσιούνας ήταν όπως πέρυσι στο Ρίο. Δυστυχώς δεν και το μυστικό είναι αυτό. Να μην έχει τη μπάλα εκεί που θέλει για ν ακάνει αυτά που δεν τον βοηθούν πολύ (ντρίπλες, πάσες κλπ). Βέβαια και ριμπάουντ θα παρει με τη σέσουλα και θα φορτωθούν φάουλ όποιοι πάνε πάνω του. Ο Ζούρος είχε δύο ψηλούς κάποιου επιπέδου και σε καλή σχετικά κατάσταση να ρίξει για να τον περιορίσουν στους 9, ήταν βέβαια κι όλη η ομάδα άστοχη (8/27 τρ. και 59% στις βολές που για Λιθουανία είναι μια εξαιρετικά κακή μέρα με τον Μοτεγιούνας να προερχεται από το υπερατλαντικό ταξίδι και να παίζει 12 μέτρια λεπτά).

Με παρόμοιες προυποθέσεις υπάρχουν καλές πιθανότητες, τώρα πόσο εύκολο είναι να ξανακάνουν οι Λιέτουβοι τόσο κακό παιχνίδι...δυσκολο να συμβεί.
Varvos
αν φαμε λιγοτερους απο 20 θα ναι επιτυχια
nikefalin
QUOTE(Varvos @ Sep 7 2017, 13:55 ) *
αν φαμε λιγοτερους απο 20 θα ναι επιτυχια


την επιτυχία στο τουρνουά την έχει ορίσει ο μίσσας με το μετάλλιο. Οτιδήποτε άλλο δε συνιστά επιτυχία. biggrin.gif
gate1010
O Παπαγιάννης πράγματι στο NBA τρώει πολλές προσποιήσεις, κυρίως στο 3ποντο. Βέβαια στο ευρωμπάσκετ φαίνεται να το έχει περιορίσει αν και δεν έχει παίξει αρκετά για να έχουμε ικανοποιητικό δείγμα.
Μακάρι να μπορέσει να παίξει πάνω του ο Αγραβάνης αλλά δεν το νομίζω.

Τώρα το να μην φτάσει η μπάλα σε αυτόν είναι εύκολο να το λες δύσκολο να το κάνεις. Δεν ξέρω αν έχουμε τα κορμιά να το καταφέρουμε.
doctorjekil
Νομιζω πως εκτος απ τον Βαλαντσιουνας και τον Μοτεγιουνας οι υπολοιποι Λιθουανοι ειναι μετριοι και καποιοι ειναι και πολυ πιο κατω του μετριου (Γκουνταιτις,Γκριγκονις,Γιουσκεβιτσιους,Γκ
ετσεβιτσιους κλπ ειναι επιπεδου γιουροκαπ)...επισης ειναι πολυ αδυνατη στα γκαρντ,εκτος απ τον Καλνιετις δεν υπαρχει αλλος αξιοπιστος κοντος...γενικα οι λιθουανοι παιχτες εμενα παντα μου φαινοντουσαν αντιπαθητικοι,αντιτουριστικοι και ποτε δεν τους ειχα σε εκτιμηση...βαση ροστερ δεν θα εχουμε κανενα προβλημα να περασουμε,βαση μεχρι ωρας εμφανισεων δεν εχουμε καμια ελπιδα
pan24
QUOTE (doctorjekil @ Sep 7 2017, 15:06 ) *
Νομιζω πως εκτος απ τον Βαλαντσιουνας και τον Μοτεγιουνας οι υπολοιποι Λιθουανοι ειναι μετριοι και καποιοι ειναι και πολυ πιο κατω του μετριου (Γκουνταιτις,Γκριγκονις,Γιουσκεβιτσιους,Γκ
ετσεβιτσιους κλπ ειναι επιπεδου γιουροκαπ)...επισης ειναι πολυ αδυνατη στα γκαρντ,εκτος απ τον Καλνιετις δεν υπαρχει αλλος αξιοπιστος κοντος...γενικα οι λιθουανοι παιχτες εμενα παντα μου φαινοντουσαν αντιπαθητικοι,αντιτουριστικοι και ποτε δεν τους ειχα σε εκτιμηση...βαση ροστερ δεν θα εχουμε κανενα προβλημα να περασουμε,βαση μεχρι ωρας εμφανισεων δεν εχουμε καμια ελπιδα

Ξεχνας τον κουζμινσκας,τον ματσιουλις που αν και πεσμενος ειναι καλη μπακαπ λυση στο 3-4 και τον ουλανοβας που δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα ειχε πολυ καλη χρονια με καλα ποσοστα στην ζαλγκιρις
Nuntius
QUOTE (doctorjekil @ Sep 7 2017, 15:06 ) *
Νομιζω πως εκτος απ τον Βαλαντσιουνας και τον Μοτεγιουνας οι υπολοιποι Λιθουανοι ειναι μετριοι και καποιοι ειναι και πολυ πιο κατω του μετριου (Γκουνταιτις,Γκριγκονις,Γιουσκεβιτσιους,Γκ
ετσεβιτσιους κλπ ειναι επιπεδου γιουροκαπ)...επισης ειναι πολυ αδυνατη στα γκαρντ,εκτος απ τον Καλνιετις δεν υπαρχει αλλος αξιοπιστος κοντος...γενικα οι λιθουανοι παιχτες εμενα παντα μου φαινοντουσαν αντιπαθητικοι,αντιτουριστικοι και ποτε δεν τους ειχα σε εκτιμηση...βαση ροστερ δεν θα εχουμε κανενα προβλημα να περασουμε,βαση μεχρι ωρας εμφανισεων δεν εχουμε καμια ελπιδα


?????

Πρώτα από όλα, κάποιοι από τους παίκτες που ανέφερες ως πολύ πιο κάτω του μετριού είναι καλύτεροι από τους αντίστοιχους δικούς μας. Πολύ θα θέλαμε να έχουμε έναν ψηλό σαν τον Gudaitis για παράδειγμα. Έναν ψηλό που να μπορεί να ρολάρει στο καλάθι και να έχει γρήγορα πόδια στην άμυνα.

Τώρα αναφορικά με τα ρόστερ των δύο ομάδων. Τους Λιθουανούς σίγουρα δεν τους βάζεις στο ίδιο επίπεδο με την Ισπανία από άποψη ρόστερ αλλά δεν έχουν κακό ρόστερ. Κατά την άποψη μου έχουν καλύτερο ρόστερ από εμάς μιας και αυτοί έχουν μια ξεκάθαρη δύναμη (την frontline τους) ενώ εμείς δεν έχουμε καμία ξεκάθαρη δύναμη. Καλά, το πως έχουν παίξει οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής δεν είναι καν για να το συζητάμε.
bat1st3
Το γρήγορο Λιθουανικό μπάσκετ συνεργασιών δεν μας ταίριαζε στις καλές εποχές, πόσο μάλλον τώρα.

Δεν δίνω ούτε το 0,1% των πιθανοτήτων υπέρ μας.
doctorjekil
QUOTE(pan24 @ Sep 7 2017, 15:24 ) *
Ξεχνας τον κουζμινσκας,τον ματσιουλις που αν και πεσμενος ειναι καλη μπακαπ λυση στο 3-4 και τον ουλανοβας που δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα ειχε πολυ καλη χρονια με καλα ποσοστα στην ζαλγκιρις

Μετριοι και οι δυο κατα την γνωμη μου
nikefalin
QUOTE(Nuntius @ Sep 7 2017, 15:26 ) *
?????

Πρώτα από όλα, κάποιοι από τους παίκτες που ανέφερες ως πολύ πιο κάτω του μετριού είναι καλύτεροι από τους αντίστοιχους δικούς μας. Πολύ θα θέλαμε να έχουμε έναν ψηλό σαν τον Gudaitis για παράδειγμα. Έναν ψηλό που να μπορεί να ρολάρει στο καλάθι και να έχει γρήγορα πόδια στην άμυνα.

Τώρα αναφορικά με τα ρόστερ των δύο ομάδων. Τους Λιθουανούς σίγουρα δεν τους βάζεις στο ίδιο επίπεδο με την Ισπανία από άποψη ρόστερ αλλά δεν έχουν κακό ρόστερ. Κατά την άποψη μου έχουν καλύτερο ρόστερ από εμάς μιας και αυτοί έχουν μια ξεκάθαρη δύναμη (την frontline τους) ενώ εμείς δεν έχουμε καμία ξεκάθαρη δύναμη. Καλά, το πως έχουν παίξει οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής δεν είναι καν για να το συζητάμε.


είπαμε πολύς κόσμος θα μάθει το σάββατο το supporting cast των Λιθουανών, λογικό, αφού ελάχιστοι ασχολούνται με eurocup ή τσου λου του μπάσκετ.

το θέμα είναι πως οι "αντιτουριστικοί κλπ" που δε τους γνωρίζουμε έχουν ...τα my two cups που έλεγε ο φοβερός και τρομερός Παβλίσεβιτς πριν 20-25 χρόνια, όταν τον ζόριζαν γιατί οι ομάδες του δεν πήγαιναν καλά,εννοώντας τις 2 Ευρωλίγκες του. Έτσι κι οι Λιέτουβοι έχουν μεταλλιάκι σχεδόν κάθε δεύτερη διοργάνωση που παίζουν, ότι κι αν νομίζουμε εμείς πως είναι ή επειδή δεν έχουν τα δισεκατομύρια να κάνουν το χειμώνα φανταχτερές ομάδες για F4.

Το μπασκετάκι τους δεν είναι πλέον μονοσήμαντο όπως ήταν παλιότερα σε επίπεδο συλλόγων, έχουν 3-4 καλές ομάδες επιπέδου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΑΡΗ με τα λεφτά του περυσινού ΠΑΟΚ ως επι το πλείστον. Και φυσικά έχουν αρκετά φυντάνια στις ΗΠΑ σε κολέγια.
doctorjekil
QUOTE(Nuntius @ Sep 7 2017, 15:26 ) *
?????

Πρώτα από όλα, κάποιοι από τους παίκτες που ανέφερες ως πολύ πιο κάτω του μετριού είναι καλύτεροι από τους αντίστοιχους δικούς μας. Πολύ θα θέλαμε να έχουμε έναν ψηλό σαν τον Gudaitis για παράδειγμα. Έναν ψηλό που να μπορεί να ρολάρει στο καλάθι και να έχει γρήγορα πόδια στην άμυνα.

Τώρα αναφορικά με τα ρόστερ των δύο ομάδων. Τους Λιθουανούς σίγουρα δεν τους βάζεις στο ίδιο επίπεδο με την Ισπανία από άποψη ρόστερ αλλά δεν έχουν κακό ρόστερ. Κατά την άποψη μου έχουν καλύτερο ρόστερ από εμάς μιας και αυτοί έχουν μια ξεκάθαρη δύναμη (την frontline τους) ενώ εμείς δεν έχουμε καμία ξεκάθαρη δύναμη. Καλά, το πως έχουν παίξει οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής δεν είναι καν για να το συζητάμε.

Ανεφερα τον Γκετσεβισιους,τον Γκριγκονις,τον Γιουσκεβιτσιους και τον Γκουνταιτις...αντε να δεχτω οτι ο Γκουνταιτις ειναι αξιοπρεπεστατος ψηλος (οχι τιποτα το ιδιαιτερο)...αλλα οι υπολοιποι που ανεφερα ειναι επιπεδου γιουροκαπ και πολυ λεω...ακομα και ο Ουλανοβας που ανεφερε ενας φιλος,μετριος ειναι...αυτο φαινεται και απο τις ομαδες που παιζουνε οι πιο πολλοι απο αυτους...γενικα ολοι αυτοι οι λιθουανοι παιχτες εμενα μου ειναι πολυ αντιπαθητικοι οπως εγραψα και πιο πανω
KingCrimson
QUOTE(doctorjekil @ Sep 7 2017, 16:04 ) *
Ανεφερα τον Γκετσεβισιους,τον Γκριγκονις,τον Γιουσκεβιτσιους και τον Γκουνταιτις...αντε να δεχτω οτι ο Γκουνταιτις ειναι αξιοπρεπεστατος ψηλος (οχι τιποτα το ιδιαιτερο)...αλλα οι υπολοιποι που ανεφερα ειναι επιπεδου γιουροκαπ και πολυ λεω...ακομα και ο Ουλανοβας που ανεφερε ενας φιλος,μετριος ειναι...αυτο φαινεται και απο τις ομαδες που παιζουνε οι πιο πολλοι απο αυτους...γενικα ολοι αυτοι οι λιθουανοι παιχτες εμενα μου ειναι πολυ αντιπαθητικοι οπως εγραψα και πιο πανω


To οτι καταφέρνουν να κρύψουν τις αδυναμιες τους στα γκαρντ λέει πολλά, ειναι μια ομάδα που τα τελευταια χρόνια χωρις το φοβερο ροστερ πιανει παντα το μαξιμουμ και κάποτε εβγαζε και παικταράδες , τωρα μας λέει δε μας λέει ειναι α΄λλο θέμα
Nuntius
QUOTE (doctorjekil @ Sep 7 2017, 16:04 ) *
Ανεφερα τον Γκετσεβισιους,τον Γκριγκονις,τον Γιουσκεβιτσιους και τον Γκουνταιτις...αντε να δεχτω οτι ο Γκουνταιτις ειναι αξιοπρεπεστατος ψηλος (οχι τιποτα το ιδιαιτερο)...αλλα οι υπολοιποι που ανεφερα ειναι επιπεδου γιουροκαπ και πολυ λεω...ακομα και ο Ουλανοβας που ανεφερε ενας φιλος,μετριος ειναι...αυτο φαινεται και απο τις ομαδες που παιζουνε οι πιο πολλοι απο αυτους...γενικα ολοι αυτοι οι λιθουανοι παιχτες εμενα μου ειναι πολυ αντιπαθητικοι οπως εγραψα και πιο πανω


Το αν είναι συμπαθείς ή αντιπαθείς δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το αν είναι καλοί ή όχι. Η δώλωση σου πως αυτοί οι παίκτες είναι πολύ κάτω του μετρίου είναι απλά άκυρη.

Ο Gudaitis παίζει στην Ζαλγκίρις που είναι ομάδα Ευρωλίγκας.

Gecevičius, Juškevičius, Grigonis και Ulanovas όντως παίζουν σε ομάδες του Eurocup αλλά τι ακριβώς λέει αυτό? Τι σημασία έχει η ομάδα που παίζει κάποιος?

Απλά δες την δική μας εθνική. Ο Θανάσης μέχρι φέτος έπαιζε στην Ανδόρρα που δεν ήταν καν ομάδα που έβγαινε Ευρώπη (θα βγει τη σεζόν 17-18) και όμως είναι από τους καλύτερους μας παίκτες. Τι σημασία έχει ακριβώς αν κάποιος παίζει σε ομάδα Ευρωλίγκας αν είναι ο 10ος παίκτης?
gerorge
QUOTE (doctorjekil @ Sep 7 2017, 16:04 ) *
Ανεφερα τον Γκετσεβισιους,τον Γκριγκονις,τον Γιουσκεβιτσιους και τον Γκουνταιτις...αντε να δεχτω οτι ο Γκουνταιτις ειναι αξιοπρεπεστατος ψηλος (οχι τιποτα το ιδιαιτερο)...αλλα οι υπολοιποι που ανεφερα ειναι επιπεδου γιουροκαπ και πολυ λεω...ακομα και ο Ουλανοβας που ανεφερε ενας φιλος,μετριος ειναι...αυτο φαινεται και απο τις ομαδες που παιζουνε οι πιο πολλοι απο αυτους...γενικα ολοι αυτοι οι λιθουανοι παιχτες εμενα μου ειναι πολυ αντιπαθητικοι οπως εγραψα και πιο πανω



Αν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ δεν εδιναν αρκετα χρηματα στην Ευρωλιγκα ποσοι απο τους παικτες της δικιας μας Εθνικης θα επαιζαν σε σοβαρη ομαδα;Πανω κατω οι μισοι εκτος Ευρωλιγκας θα επαιζαν.Ποσο χειροτερος ειναι ο juskevicius απο τον Μαντζαρη,ο gudaitis απο τον Αγραβανη και ο Ulanovas απο τον Παπαπετρου.Επισης οι περισσοτεροι δικοι τους που παιζουν σε χαμηλοτερο επιπεδο εχουν σαν κυριο χαρακτηριστικο το σουτ οποτε και παλι ειναι ιδιαιτερα χρησιμοι ανεξαρτητως επιπεδου
doctorjekil
QUOTE(KingCrimson @ Sep 7 2017, 16:18 ) *
To οτι καταφέρνουν να κρύψουν τις αδυναμιες τους στα γκαρντ λέει πολλά, ειναι μια ομάδα που τα τελευταια χρόνια χωρις το φοβερο ροστερ πιανει παντα το μαξιμουμ και κάποτε εβγαζε και παικταράδες , τωρα μας λέει δε μας λέει ειναι α΄λλο θέμα

Φυσικα...μαγκια τους που με τετοιο ροστερ πρωταγωνιστουν σε καθε διοργανωση (βεβαια στις τελευταιες διοργανωσεις ηταν τυχεροι και οι διασταυρωσεις τους στα νοκ αουτ ηταν πολυ ευκολες)...γι αυτο εγραψα οτι βαση ροστερ δεν θα εχουμε προβλημα αλλα βαση μεχρι ωρας εμφανισεων δεν θα εχουμε καμια τυχη
ssoulliss
QUOTE (pan24 @ Sep 7 2017, 13:50 ) *
Απο την περιφερεια τους δεν χανεις ομως ο καλνιετις κανει καλα την δουλεια του και ουλανοβας,γιουσκεβιτσιους εχουν αυτο που δεν εχουμε εμεις.Δυο σταυρωτες και τριποντο οποτε θελει προσοχη


Προφανώς εννοείς τον Γκριγκόνις. Ο Ουλανόβας την πιάνει από το κοτσάνι την μπάλα. biggrin.gif

Είναι πολύ απλό κατά τη γνώμη μου. Όπως ο Ολυμπιακός αμύνθηκε απί της ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό Λονδίνου. Δεν γίνεται οι λιγότεροι γκαρντ τους να μας αποκλείσουν. Ας έχουν και τον Βαλαντσιούνας. Έχουμε 3 γκαρντ συν τον Παπανικολάου ακόμη και το Θανάση που μπορούν να τους πνίξουν. Ότι έκαναν οι Αυστραλοί πέρσι. Έμεις αν θέλουμε μπορούμε να ελέγξουμε το ρυθμό.

Το έρωτημα είναι μπορούμε;

Άμα πάμε σε λογική "Καλνιέτις αγόρι μου κατέβα το κέντρο σαν κύριος" θα φάμε 20άρα.
Nuntius
QUOTE (nikefalin @ Sep 7 2017, 16:00 ) *
είπαμε πολύς κόσμος θα μάθει το σάββατο το supporting cast των Λιθουανών, λογικό, αφού ελάχιστοι ασχολούνται με eurocup ή τσου λου του μπάσκετ.


Ούτε εγώ ασχολούμαι με EuroCup ή CL αλλά και πάλι ρε συ. Ο Gudaitis ήταν στο Draft πριν δύο χρόνια. Ο Gecevičius έχει περάσει από Ελλάδα. Οι υπόλοιποι παίζουν είτε στην ACB είτε σε Žalgiris/Lietuvos rytas. Δεν μιλάμε για άκυρες ομάδες.
doctorjekil
QUOTE(Nuntius @ Sep 7 2017, 16:20 ) *
Το αν είναι συμπαθείς ή αντιπαθείς δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το αν είναι καλοί ή όχι. Η δώλωση σου πως αυτοί οι παίκτες είναι πολύ κάτω του μετρίου είναι απλά άκυρη.

Ο Gudaitis παίζει στην Ζαλγκίρις που είναι ομάδα Ευρωλίγκας.

Gecevičius, Juškevičius, Grigonis και Ulanovas όντως παίζουν σε ομάδες του Eurocup αλλά τι ακριβώς λέει αυτό? Τι σημασία έχει η ομάδα που παίζει κάποιος?

Απλά δες την δική μας εθνική. Ο Θανάσης μέχρι φέτος έπαιζε στην Ανδόρρα που δεν ήταν καν ομάδα που έβγαινε Ευρώπη (θα βγει τη σεζόν 17-18) και όμως είναι από τους καλύτερους μας παίκτες. Τι σημασία έχει ακριβώς αν κάποιος παίζει σε ομάδα Ευρωλίγκας αν είναι ο 10ος παίκτης?

Πως δεν παιζει ρολο σε ποια ομαδα παιζει καποιος;ιδιες παραστασεις εχει καποιος που παιζει σε τοπ ομαδα ευρωλιγκας και καποιος που παιζει γιουροκαπ...και το ειπες και μονος σου οτι ακομα και αυτοι που παιζουν ευρωλιγκα (εκτος του μασιουλις) παιζουν σε μετριες ομαδες (ζαλγκιρις και αρμανι ο καλνιετις)...δηλαδη πιστευεις οτι Γκετσεβιτσιους,ο Μιλακνις,ο Γκριγκονις και ο Γιουσκεβιτσιους θα ηταν στην 12αδα της ελλαδας;
Nuntius
QUOTE (doctorjekil @ Sep 7 2017, 16:28 ) *
Πως δεν παιζει ρολο σε ποια ομαδα παιζει καποιος;ιδιες παραστασεις εχει καποιος που παιζει σε τοπ ομαδα ευρωλιγκας και καποιος που παιζει γιουροκαπ..


Όταν ο παίκτης που παίζει σε τοπ ομάδα Ευρωλίγκας είναι ο 10ος παίκτης της ομάδας του ενώ ο άλλος είναι πενταδάτος στο EuroCup τότε ναι ίδιες παραστάσεις έχουν. Μη σου πω βασικά πως αυτός που παίζει στο EuroCup έχει περισσότερες παραστάσεις επειδή παίζει και δεν κάθεται στον πάγκο.

Όπως είπε και ο geroge ο μόνος λόγος που οι περισσότεροι παίκτες της εθνικής μας παίζουν σε ομάδες της Ευρωλίγκας είναι επειδή ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ πληρώνουν αδρά για να είναι στην Ευρωλίγκα και μαζεύουν ότι ταλέντο βγάζει το ελληνικό μπάσκετ (άσχετα αν δεν το χρησιμοποιούν σωστά).

QUOTE (doctorjekil @ Sep 7 2017, 16:28 ) *
δηλαδη πιστευεις οτι Γκετσεβιτσιους,ο Μιλακνις,ο Γκριγκονις και ο Γιουσκεβιτσιους θα ηταν στην 12αδα της ελλαδας;


Εδώ είναι στη 12άδα της Ελλάδας ο Μπόγρης. Θα μας χάλαγε ο Gecevičius ή ο Juškevičius? Ίσα-ίσα, θα μας βοήθαγε να είχαμε παίκτες που είναι αξιόπιστοι σουτέρ.
pan24
Εμεις ποσους παικτες ευρωλιγκας εχουμε?Δηλαδη παικτες που αν δεν υπηρχαν στην ευρωλιγκα ελληνικες ομαδες θα εβρισκαν συμβολαιο αλλου
Καλαθης,σλουκας,πριντεζης σιγουρα.Ας πουμε και παπανικολαου,μαντζαρης,μπουρουσης σε συμπληρωματικο ρολο

Αυτοι εχουν κουζμινσκας,μοτιεγιουνας(νομιζω τη νεα σεζον κινα),βαλαντσιουνας στο nba και ματσιουλις,καλνιετις,ουλανοβας ευρωλιγκα

Μετα υπαρχουν συμπληρωματικοι παικτες που ειναι αρκετα καλοι.Πχ ο γκουνταιτις ειναι καλος παικτης,σιγουρα καλυτερος απο τον τωρινο μπουρουση
Ο γιουσκεβιτσιους ενω δεν ειναι τιποτα φοβερο με το σουτ του θα ηταν πιο χρησιμος απο τον παππα
Ο μιλακνις που στην εθνικη δεν παιζει πολυ στην ζαλγκιρις εχει καλα νουμερα και δεν ειναι χειροτερος του παπαπετρου

Τα μεταλλια που εχουν σε τοσες διοργανωσεις τα τελευταια χρονια δεν ειναι τυχαια
Nuntius
QUOTE (pan24 @ Sep 7 2017, 16:41 ) *
Εμεις ποσους παικτες ευρωλιγκας εχουμε?Δηλαδη παικτες που αν δεν υπηρχαν στην ευρωλιγκα ελληνικες ομαδες θα εβρισκαν συμβολαιο αλλου
Καλαθης,σλουκας,πριντεζης σιγουρα.Ας πουμε και παπανικολαου,μαντζαρης,μπουρουσης σε συμπληρωματικο ρολο

Αυτοι εχουν κουζμινσκας,μοτιεγιουνας(νομιζω τη νεα σεζον κινα),βαλαντσιουνας στο nba και ματσιουλις,καλνιετις,ουλανοβας ευρωλιγκα

Μετα υπαρχουν συμπληρωματικοι παικτες που ειναι αρκετα καλοι.Πχ ο γκουνταιτις ειναι καλος παικτης,σιγουρα καλυτερος απο τον τωρινο μπουρουση
Ο γιουσκεβιτσιους ενω δεν ειναι τιποτα φοβερο με το σουτ του θα ηταν πιο χρησιμος απο τον παππα
Ο μιλακνις που στην εθνικη δεν παιζει πολυ στην ζαλγκιρις εχει καλα νουμερα και δεν ειναι χειροτερος του παπαπετρου

Τα μεταλλια που εχουν σε τοσες διοργανωσεις τα τελευταια χρονια δεν ειναι τυχαια


Ακριβώς. Δυστύχως, φαίνεται πως η υποτίμηση των αντιπάλων μας είναι κάτι απολύτως φυσικό για κάποιους από εμάς sad.gif
Giwrgos1
H Λιθουανια ειναι ο ορισμος της ομαδας. Μπορει οι παραπανω γκαρντ τους να μην ειναι ποιοτικα καλυτεροι απο τους δικους μας ομως παιζουν το max που μπορουν. Δηλ μπορει να ειναι παικτες του 6 με αριστα το 10 αλλα θα παιξουν παντα στο 6 ή και λιγο παραπανω. Εμεις εχουμε παικτες του 8 και 9 και οπως βλεπετε μετα απο καθε ματς λεγανε και οι ιδιοι "δεν παιξαμε αυτο που μπορουσαμε"
Nuntius
QUOTE (Giwrgos1 @ Sep 7 2017, 17:13 ) *
H Λιθουανια ειναι ο ορισμος της ομαδας. Μπορει οι παραπανω γκαρντ τους να μην ειναι ποιοτικα καλυτεροι απο τους δικους μας ομως παιζουν το max που μπορουν. Δηλ μπορει να ειναι παικτες του 6 με αριστα το 10 αλλα θα παιξουν παντα στο 6 ή και λιγο παραπανω. Εμεις εχουμε παικτες του 8 και 9 και οπως βλεπετε μετα απο καθε ματς λεγανε και οι ιδιοι "δεν παιξαμε αυτο που μπορουσαμε"


Όταν είσαι παίκτης του 8 και 9 αλλά ποτέ δεν μπορείς να παίξεις σαν παίκτης του 8 και 9 μήπως δεν είσαι τελικά παίκτης αυτού του επιπέδου? Μήπως απλά είσαι και εσύ το 6 αλλά έχεις παραμυθιάσει τον εαυτό σου πως είσαι του 8 και του 9?
ΒΛΕΠΩ ΜΑΚΡΙΑ
Τους εχουμε, ο Μισσας θα σερβιρει μεταμφιεσμενος σε μπατλερ ξενοδοχειου τον Μαλατσιουνας και θα τον βγάλει εκτος, το σχεδιο ειναι james bond πρακτορ 007 smiley.gif , και εμεις θα ειμαστε οι ειπρακτορ, θα εισπραξουμε στο ροζ φυλο.
Αν μπουν με το μαχαιρι στο στόμα και παιξουν αμυνα εποχης 2005 ολα γινονται περα απ την πλακα
zorba
Η όλη υπόθεση είναι να βγάζεις τον αντίπαλό σου εκτός "comfort zone".
Τωρα, ποια είναι η comfort zone των Λιθουανών; Μπορούν να παίξουν είτε ποστ γκέιμ με Βαλαντσιουνας, είτε να τρέξουν χωρίς...(άσε που ο χοντρός μια χαρά το τρέχει το γήπεδο)
Εγώ πιστεύω πως πρέπει να τρέξουμε ακατάπαυστα με τον Βαλαντσιουνας στο παρκέ και να ελέγξουμε τον ρυθμό οταν δεν παίζει, πράγμα φοβερά δύσκολο, αλλα όχι αδύνατον...
- Ο Μπουρούσης πρέπει να παίζει τα τελευταία 2-3 λεπτά στο τέλος κάθε περιόδου, idem και Παππας...
- Full court zone press περίπου ως ακολουθεί:
1. Καλαθης 10-15λ, Σλούκας 15λ, Μάντζαρης 5-10λ
2. Σλούκας 10-15λ, Μάντζαρης 10λ, Καλάθης 10λ, Παππας 5-10λ
3. Παπαπέτρου 15λ, Παπανικολάου20λ, Παππας 5λ
4. Πριντεζης 20-25λ, Θανάσης 10λ, Παπαπετρου 5λ
5. Αγραβάνης 15-20λ, Θανάσης 8-10λ, Παπαγιαννης 5-10λ, Μπουρούσης 5-10λ, Μπόγρης 2λ για bullying στον Βαλαντσιουνας

Και ο θεός βοηθός
MaJesty23
Oύτε εγώ είμαι αισιόδοξος...αλλά δεν μπορω και μεμψιμοιρία ,δεν παίζουμε με team usa.Καθόμαστε και συγκρίνουμε παίχτες,τι "εχει δει" ο καθένας στην μπασκετική ζωή κτλ κτλ...προφανως και είναι φαβορι!Αλλα δεν μπορώ ηττοπάθεια.

Στο μπασκετικό κομμάτι,ο Βαλαντσιούνας είναι θεριό...δύσκολα μπορει να τον περιορίσουμε.Ακομα και με Αγρα που είναι πιο γρήγορος,υστερει σε δύναμη.Πρέπει να επικεντρωθούμε στον Καλνιέτις...να τον κουράσουμε,να τον φθείρουμαι με συνεχή ποσταρίσματα των ψηλών μας γκάρντ.Γενικά συνεχεις αλλαγές στο μαρκάρισμα του,με παιχτες ξεκουραστους απο πάγκο.
yorgos
Έχουν αποτρελαθεί οι στοιχηματικές μου φαίνεται. Κι όχι μόνο στο δικό μας ματς. Είπαμε υπάρχουν φαβορί αλλά όχι και διψήφιες διαφορές. Θα το πληρώσουν... Θα ΜΕ πληρώσουν βασικά, χοχοχο.
koostas
παντως εχετε πλακα καποιοι..
μας εχετε καταδικασμενους λογω της παρουσιας στον ομιλο...οκ
δηλαδη, η γαλλια τι παραπανω εδειξε και την εχετε φαβορι κοντρα στην γερμανια ?και η γαλλια διασυρθηκε απο σλοβενια (εμεις το κοντραραμε), εχασε απο φιλανδια και αγκομαχησε με πολωνους (τους οποιους διασυραμε), και νικησε εμας (οκ)
δεν μπορεις να βρεις και τιποτα τρομερες διαφορες.. ιδια χαλια εικονα ειχαν και οι δυο, με εμας να δειχνουμε ταση βελτιωσης προς το τελος και η γαλλια ταση διαλυσης στο τελος
pan24
Ας το δουμε λιγο μπακαλικα

Οι 4 γκαρντ μας στο 1-2 θα βαλουν 30-35 ποντους
Οι λιθουανοι κοντοι θα βαλουν 20-25

Αν οι παικτες μας στο 3-4-5 βαλουν σχεδον οσους οι λιθουανοι ψηλοι θα κερδισουμε
Το ζητημα ειναι:Παπαγιαννης,μπουρουσης,πριντεζης,οι 2 παπ,και οποιος εκ των θαναση,αγραβανη παιξει αρκετα μπορουν να βαλουν τουλαχιστον 45 ποντους?

Γιατι απο βαλαντσιουνας,κουζμινσκας,μοτιεγιουνας, ματσιουλις,γκουνταιτις και ουλανοβας στο 3 θα φαμε τουλαχιστον 55(αν καταφερουμε να παιξουμε καλη αμυνα γιατι αν αφησεις βαλαντσιουνας να φτασει 25 ποντους και κουζμινσκας καμια 20αρια...sky is the limit)

Σιγουρα για να εχουμε πιθανοτητες θα πρεπει να φτασουμε τους 80 ποντους
Στο τουρνουα εχουμε μεσο ορο 84 ποντους το οποιο ειναι καπως πλασματικο δεδομενου οτι περιλαμβανονται 90 ποντοι στην ισλανδια και οι 95 με τους πολωνους που ειχαμε 65% τριποντο

Στην ρακετα φοβιζει οτι την περισσοτερη ωρα θα βρισκονται ταυτοχρονα μεσα 2 εκ των μοτιεγιουνας,βαλαντσιουνας, γκουνταιτις οι οποιοι εκτος του 5 που εχουμε με οποιονδηποτε προβλημα μπορουν να προκαλεσουν προβλημα και στο 4 (προβλημα=ο πριντεζης να τρωει περισσοτερα απο οσα βαζει)

Επισης οι λιθουανοι αν και εχουν χειροτερα γκαρντ,αυτο δεν φαινεται στην δημιουργια ενω δεν δημιουργει μονο κ καλνιετις
Σε μεσους ορους εχουν 19,6 ασσιστ με 14 λαθη ενω εμεις 18,6 ασσιστ με 13,4 λαθη

Το συμπερασμα ειναι οτι οι ψηλοι μας πρεπει να ειναι σε πολυ καλη μερα η να ειναι σε κακη μερα οι ψηλοι των λιθουανων
Οι γκαρντ μας ειναι καλυτεροι αλλα οχι τοσο καλυτεροι για να μας κερδισουν το παιχνιδι
Εκτος αν παλι καλαθης-σλουκας εχουν απο 25 ποντους οποτε οκ ομως αυτα δεν γινονται καθε μερα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.