Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Φενέρμπαχτσε - Άρης Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008 20:15(SS3)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
Alexmei
παιδιά ανοίγω για πρώτη φορά τόπικ του Άρη μήπως και φανεί γουρλίδικο tongue.gif

Άντε καλή τύχη bball.gif bball.gif
basketaris
Μακαρι να κερδισουμε και να παμε κοντρα σε ολα τα προγνωστικα!

Δυσκολο ματς, θεωρητικα αδιαφορο, αλλα η ομαδα οφειλει να παει για τη νικη για λογους πρεστιζ και ψυχολογιας! Αλλωστε, καθε ματς μες στην Τουρκια, εχει αλλη αξια και βαρυτητα.

Ελπιζω να επαναλαβουμε το θαυμα της Εφες!
lakersdynasty
Καλη επιτυχεια στον Αρη!

Πατηστε τους Τουρκους!!!!!

wav.gif
weirdo1977
θέλουμε το +10 icon_drunk.gif
hagi
Πρέπει να κερδίσουμε για να επανέλθουμε στις νίκες στην Ευρώπη.Είναι σημαντικό να μην κλείσουμε με μηδέν.
Warrior
QUOTE(weirdo1977 @ Mar 3 2008, 10:59 ) *
θέλουμε το +10 icon_drunk.gif


Ειλικρινα,με τις φετινες μεταπτωσεις που εχει η ομαδα,δεν θα εκπλαγω καθολου αν γινει και αυτο,ουτε αν χασουμε με 15 ποντους!Ολα μεσα ειναι.... biggrin.gif

Τωρα ουσιαστικα δεν υπαρχει αγχος στην ομαδα.Δεν νομιζω οτι περιμενει κανεις να κανουν το 3/3 και να
περασουν στην επομενη φαση,οποτε ισως αυτο λειτουργησει ευεργετικα.Θα ειναι σημαντικη μια νικη στην
Τουρκια ακομα και να μην αποκομισουμε κανενα ουσιαστικο οφελος....

Ας ελπισουμε να αποδειχτει γουρλης ο Alexmei!! smile.gif
hagi
QUOTE(Warrior @ Mar 3 2008, 14:18 ) *
Ας ελπισουμε να αποδειχτει γουρλης ο Alexmei!! smile.gif

Εγώ πάντως δεν βγήκα γουρλής tongue.gif tongue.gif

Αλλά θα το ξαναρισκάρω κάποια στιγμή.. biggrin.gif
Warrior
QUOTE(hagi @ Mar 3 2008, 15:26 ) *
Εγώ πάντως δεν βγήκα γουρλής tongue.gif tongue.gif

Αλλά θα το ξαναρισκάρω κάποια στιγμή.. biggrin.gif


Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες...Δες εμενα για παραδειγμα!!Ατυχεις συγκυριες μου εχουν
προσδωσει το προσωνυμιο του γκαντεμη!! rolleyes.gif biggrin.gif
hagi
QUOTE(Warrior @ Mar 3 2008, 15:29 ) *
Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες...Δες εμενα για παραδειγμα!!Ατυχεις συγκυριες μου εχουν
προσδωσει το προσωνυμιο του γκαντεμη!! rolleyes.gif biggrin.gif

Γι’αυτό πρέπει να σε ....torture.gif tongue.gif tongue.gif

Άντε να δούμε τώρα τον Alexmei biggrin.gif biggrin.gif



Άσχετο...Ρε Κώστα μήπως πρέπει να κάνεις pinned το topic "Μεταγραφές" ;;;Είναι σημαντικό topic.. icon_wave.gif
weirdo1977
QUOTE(Warrior @ Mar 3 2008, 12:18 ) *
Τωρα ουσιαστικα δεν υπαρχει αγχος στην ομαδα.Δεν νομιζω οτι περιμενει κανεις να κανουν το 3/3 και να
περασουν στην επομενη φαση.


ε οχι και κανεις 33.gif εκτος και αν εγω δεν μετραω tongue.gif

edit: απ' ο,τι βλεπω δεν ειμαι ο μονος.. κ ο νοτης το πιστευει... biggrin.gif
celtic_pride
QUOTE(Warrior @ Mar 3 2008, 12:18 ) *
Δεν νομιζω οτι περιμενει κανεις να κανουν το 3/3 και να περασουν στην επομενη φαση


Γιατί ρε παιδιά? Απίθανο είναι? Απο τι στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, όλα είναι πιθανά..... wink.gif wink.gif ....(Βέβαια προσωπικά πιστεύω ότι καθοριστικό παιχνίδι θα είναι το εκτός στην Βιτόρια..(αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε...)

Alexmei, ας ελπίσουμε να εφαρμοστεί στην περίπτωση σου το "Beginner's Luck" tongue.gif tongue.gif

Εξάλλου παίζουμε κόντρα στους πελάτες μας..... tongue.gif
basketaris
Ξερετε τι θα γουσταρω?

Να κανουμε το +10 στην Πολη...

Να παρουμε διπλο στη Βιτορια με 3ποντο στην εκπνοη...

Και τελευταιο ματς να ψαχνουν ολοι για εισιτηριο με Λιετουβος... w00t.gif




Ξερω, ξερω... rolleyes.gif

Αλλαζω πλευρο... laugh.gif
hagi
Μην αλλάζεις καθόλου πλευρό.. tongue.gif Και γω το πιστεύω..Μπορεί να γίνουν όλα.Εγώόπως έχω ξαναπεί είμαι αισιόδοξος στο μπάσκετ γιατί όλα γίνονται..Έχει δείξει η ομάδα ότι αν παίξει καλά μπορεί να κάνει πολλά..Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία όταν δεν θα έχουμε καθόλου μαθηματικές ελπίδες..
basketaris
QUOTE
04.03.2008 - Με οδηγό την παράδοση…

Σε γνώριμα πλέον λημέρια επέστρεψε ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Οι «κίτρινοι» έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη –για δεύτερη φέτος και τρίτη συνολικά μέσα σε δύο σεζόν- κάνοντας προηγουμένως ενδιάμεσο σταθμό στην Αθήνα. Στόχος τους είναι να περάσουν νικηφόρα αύριο από το Αμπντί Ιπεκτσί όπως ακριβώς είχαν κάνει στις δύο προηγούμενες επισκέψεις τους.

Ανατρέχοντας στο παρελθόν, ΑΡΗΣ και Φενερμπαχτσέ Ούλκερ έχουν αναμετρηθεί τρείς φορές συνολικά στο παρελθόν, με τους «κίτρινους» να μετράνε δύο νίκες και μια ήττα απέναντι στην τουρκική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μονάχα στα «σαλόνια» της Ευρωλίγκα, όπως επίσης ότι η πρώτη νίκη του «Αυτοκράτορα» επί της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ σηματοδοτήθηκε με την επιστροφή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έπειτα από 14 χρόνια απουσίας.

Ήταν 25 Οκτωβρίου 2006 και το Αλεξάνδρειο θύμιζε στιγμές από το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου. Τότε που η αρμάδα του Γκάλη, του Γιαννάκη και του Ιωαννίδη έκανε περήφανους όλους του Έλληνες και στην κερκίδα δεν έπεφτε… καρφίτσα αρκετές ώρες πριν το τζάμπολ. Περισσότεροι από 5.000 φίλοι του ΑΡΗ κατέκλυσαν το γήπεδο από άκρη σε άκρη του και φωνάζοντας συνεχώς: «ΑΡΗ γερά, γερά όπως παλιά…», έδιναν «φτερά» στους παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας, οι οποίοι παίζοντας με ψυχή έφτασαν στην πρώτη νίκη τους στην Ευρωλίγκα επικρατώντας της τουρκικής ομάδας με 66-58.

Στον αγωνιστικό χώρο ο ΑΡΗΣ με «όπλο» την φοβερή του άμυνα πάνω στους περιφερειακούς της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ αλλά και με ψυχραιμία στην επίθεση, προηγήθηκε στο ημίχρονο με 38-26. Από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού μέχρι και το τελευταίο ο Γιώργος Καλαιτζής έβαλε «χειροπέδες» στο «αστέρι» της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, Γουίλι Σόλομον, περιορίζοντας τον στους επτά πόντους και βγάζοντας τον τελείως εκτός ρυθμού. Ακόμη και όταν η Φενερμπαχτσέ Ούλκερ πλησίασε στο σκορ στο 30’ (55-51), οι «κίτρινοι» είχαν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν και πάλι μια καλή διαφορά στο 33΄ (60-51) κάνοντας την πλάστιγγα να γύρει οριστικά στην δική τους πλευρά.

Πέρα από τον Καλαϊτζή είχαν ξεχωρίσει οι Σκέϊλς και Γουίλκισον, ενώ στο πρώτο μέρος ο μεγάλος αστέρας από το ΝΒΑ, Μαχμούντ Αμπντούλ – Ραούφ ξεσήκωνε τους φιλάθλους του ΑΡΗ με τις «μαγικές» του ντρίμπλες, αλλά και τον οίστρο του στο σκοράρισμα. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα ο πολύ μεγάλος αυτός καλαθοσφαιριστής του παγκοσμίου μπάσκετ έτυχε της αποθέωσης από τον κόσμο, ενώ μάλιστα ένας φίλαθλος της ομάδας τον αγκάλιασε και τον σήκωσε ψηλά!

Τους πόντους του ΑΡΗ σε εκείνη την αναμέτρηση σημείωσαν οι Κάστλ 4, Σεραπίνας 4 (1), Σκέϊλς 14 (3), Καλαϊτζής 5 (1), Γουίλκινσον 16, Φλέτσερ 2, Μάσεϊ 8, Γιαννούλης 2, Αμπντούλ – Ραούφ 11 (1), ενώ συμμετοχή είχαν οι Σιγάλας, Ηλιάδης και Παντελιάδης.

Ο ΑΡΗΣ πέρασε σαν… σίφουνας και από την Πόλη νικώντας με 80-86 την αποψινή του αντίπαλο στο «Αμπντί Ιπεκτσί» βάζοντας τα «θεμέλια» για την πρόκριση του στο TOP 16 της διοργάνωσης. Εκείνη μάλιστα η νίκη ήταν η μοναδική εκτός έδρας για τους «κίτρινους» στην Ευρωλίγκα την περσινή σεζόν, ενώ παράλληλα δικαίωσαν για πολλοστή φορά την φήμη που τους συνοδεύει κάθε φορά που βρίσκουν στον δρόμο τους τουρκική ομάδα.

Με μεγάλα ψυχικά αποθέματα οι παίκτες του ΑΡΗ και με σωστές επιλογές σε επίθεση και άμυνα μετά από ένα ισόπαλο πρώτο ημίχρονο (39-39) κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά έξι πόντων στο 30’ (60-62). Την χαριστική βολή στην Φενερμπαχτσέ Ούλκερ έδωσε ο Σάββας Ηλιάδης που σημειώνοντας το ένα καλάθι πίσω από το άλλο (όπως έπραξε πρόσφατα στο ίδιο γήπεδο, αυτήν την φορά κόντρα στην Εφές Πίλσεν) βοήθησε τους «κίτρινους» να προηγηθούν με 63-75 στο 36’ και να φτάσουν τελικά στη μεγάλη νίκη.

Κορυφαίος παίκτης του ΑΡΗ και του αγώνα ήταν ο Μάικλ Γουίλκινσον που… εκτελούσε με μαθηματική ακρίβεια την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ (9/11 δίποντα, 1/1τρίποντα, 3/3 βολές), ενώ τους πόντους της ομάδας μας σε εκείνη την αναμέτρηση σημείωσαν οι: Κάστλ 10 (2), Σιγάλας 3 (1), Σεραπίνας 4, Σκέϊλς 10 (2), Ηλιάδης 12 (1), Γουίλκινσον 24 (1), Φλέτσερ 2, Μάσεϊ 15, Αμπντούλ – Ραούφ 6. Απλή συμμετοχή είχε ο Καλαϊτζής.

Η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στις 14 Φεβρουαρίου 2008 στο TOP 16 της φετινής Ευρωλίγκα, με τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να γνωρίζει στο Αλεξάνδρειο την πρώτη του ήττα από την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ με 88-96. Τους πόντους των «κίτρινων» στην συγκεκριμένη αναμέτρηση σημείωσαν οι: Τέρι 16 (2), Ράιτ 17 (3), Καλαϊτζής 3, Ηλιάδης 2, Μπόισα 3 (1), Μότολα 5 (1), Μάσεϊ 17, Τσαλδάρης 9 (1), Ουάσιγκτον 16 (2). Κορυφαίος από πλευράς τουρκικής ομάδας ήταν ο Γουίλι Σόλομον που σημείωσε 23 πόντους με πέντε εύστοχα τρίποντα.

Ηλιάδης: «Θα παίξουμε χωρίς άγχος»

Ένας από τους παίκτες του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που τα πηγαίνει περίφημα όποτε τίθεται αντιμέτωπος με τουρκικές ομάδες είναι αναφμισβήτητα ο Σάββας Ηλιάδης. Στην περσινή αναμέτρηση μέσα στην έδρα της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, ο Δραμινός γκάρντ είχε σημειώσει 12 πόντους, ενώ φέτος στη νέα νίκη αυτήν την φορά επί της Εφές Πίλσεν είχε σημειώσει 11 πόντους σε 18’ συμμετοχής εκ των οποίων οι εννέα προήλθαν από σουτ τριών πόντων.

Έχοντας λοιπόν ως οδηγό την θετική παράδοση που τους συνοδεύει, αλλά και την περηφάνια τους, στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα επιδιώξουν να πετύχουν το τρία στα τρία στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με τουρκικές ομάδες στην Ευρωλίγκα, με τον έναν εκ των δύο αρχηγών της ομάδας να υπογραμμίζει ότι: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τουρκία. Αν και πιστεύω ότι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ, εντούτοις δείξαμε μαχητικότητα και συγκέντρωση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Αυτό θα πάμε να κάνουμε και στην Τουρκία, προκειμένου να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες πρόκρισης μας έχουν απομείνει. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να κερδίσουμε την Φενερμπαχτσέ. Αυτό που θέλουμε λοιπόν είναι να πάμε και να παίξουμε όπως την τελευταία φορά, όπου είχαμε καταφέρει να «κλέψουμε» τη νίκη. Κάτι τέτοιο θα είναι ευχής έργον εφόσον επιτευχθεί και θα πάμε εκεί για να παίξουμε χωρίς άγχος».

Οι «κίτρινοι» θα κάνουν μια προπόνηση σήμερα το βράδυ (20:00-22:00) στο Αμπντί Ιπεκτσί, καθώς επίσης και μια τελευταία αύριο το μεσημέρι (12:00-13:00) πριν αντιμετωπίσουν στις 20:15 την Φενερμποαχτσέ Ούλκερ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Καραδολάμης τον οποίο επέλεξε ο Γκόρντον Χέρμπερτ για την 12αδα που ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη αντί του Μιχάλη Τσαϊρέλη.

www.arisbc.gr
Warrior
QUOTE(celtic_pride @ Mar 3 2008, 18:53 ) *
Γιατί ρε παιδιά? Απίθανο είναι? Απο τι στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, όλα είναι πιθανά..... wink.gif wink.gif ....(Βέβαια προσωπικά πιστεύω ότι καθοριστικό παιχνίδι θα είναι το εκτός στην Βιτόρια..(αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε...)


Περισσοτερο εννοουσα οτι κανεις δεν απαιτει το 3/3 και υπο αυτην την εννοια δεν θα εχουν αγχος,απο την
στιγμη μαλιστα που θεωρουνται σχεδον απο ολους ξεγραμμενοι απο το κολπο της προκρισης.

Και εγω παντα μεσα μου εχω ελπιδες οσο υπαρχουν μαθηματικες πιθανοτητες! smile.gif Το θεμα ειναι οτι
αντικειμενικα τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα και ελπιζουμε σε ενα θαυμα.Ολοι ειδαμε το ποσο
καλη ομαδα ειναι η Ταου για παραδειγμα... wink.gif

Το βραδυ παιζουμε το τελευταιο μας χαρτι....Θελουμε νικη και με διαφορα για να πουμε οτι ξαναμπαινουμε
στο κολπο!

Υ.Γ:http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=24066_0_1_0_M

laugh.gif laugh.gif

Υ.Γ2:
QUOTE
Άσχετο...Ρε Κώστα μήπως πρέπει να κάνεις pinned το topic "Μεταγραφές" ;;;Είναι σημαντικό topic.. icon_wave.gif


Να ανοιξουμε μεταγραφικη περιοδο απο τωρα λες? biggrin.gif

Κατσε να αποκλειστουμε και απο την Ευρωλιγκα και θα το κανω!! tongue.gif
mpalla
Με τη νίκη παιδιά!! Μπάλα είναι και γυρίζει και όταν δεν έχεις τίποτα να χάσεις 9 πόντοι είναι πολύ μικρή διαφορά. bball.gif smile.gif
basketaris
Ρε τον Γουιλι, το χοντρυνε ασχημα το θεμα... ohmy.gif

Ποιος το περιμενε, ομως, ε? Απο κει που βριζαμε τον Καλαϊτζη ως εριστικο και προκλητικο (οχι απαραιτητα αδικως... rolleyes.gif ), τωρα ειμαστε με το μερος του και τα βαζουμε με το Σολομον... biggrin.gif

Παντως, τεινει να εξελιχθει σε μια απο τις πιο all-time-classic εριδες μεταξυ παιχτων και σιγουρα μια απο τις πιο διαχρονικες...

Ελπιζω να του γυρισει μπουμερανγκ του Αμερικανου και ο Γιωργος να επωφεληθει απο αυτο! Ειναι πολυ σημαντικο να συνεχισει τις προσωπικες καλες εμφανισεις του και να "παρασυρει" και την υπολοιπη ομαδα. Χρειαζομαστε πολλη συγκεντρωση και ψυχραιμια, απο τη στιγμη που θα παιζουμε σε 10.000+ κοινο...

Καλη μας επιτυχια! Και με τη νικη! 41.gif
hagi
Τρελός Καραγκιοζάκος μου φαίνεται έχει γίνει ο Σόλομον..Έλεος δηλαδή ούτε μια φωτογραφία δεν μπορούσε να βγάλει σε νορμάλ ύφος;; 68.gif
Ελπίζω ο Καλαϊτζής να εκμεταλευτεί σωστά στον αγώνα τα νεύρα του Σόλομον και να πάρουμε τη νίκη..

Καλή μας επιτυχία.. 41.gif 41.gif
Warrior
15-22 τελος 1ου δεκαλεπτου!!

Αντε γερα!!!
Warrior
Αμαν αυτα τα ριμπαουντ! angry.gif
celtic_pride
Πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε με πάνω απο 9 πόντους? Απλή νίκη μας βολέυει...

Αρκέτα καλή η ομάδα μέχρι στιγμής... smile.gif

Νομίζω ότι με Μποισα ημασταν καλύτεροι στα ριμπάουντ...
Warrior
32-34 τελος ημιχρονου...

Καποιες κακες επιλογες και τα χαμενα αμυντικα ριμπαουντ μας στοιχιζουν ως τωρα!
Μπορουμε παντως...λιγο προσοχη θελει!

QUOTE
Πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε με πάνω απο 9 πόντους? Απλή νίκη μας βολέυει...


Αν νικησει η Φενερ την Ταου τελευταια αγωνιστικη δεν μας φτανει και το 3/3 αν δεν νικησουμε με 9+!
Διαφορετικα μας κανει νικη και κατω απο 9 ποντους.Βεβαια σε σεναριο 3πλης ισοβαθμιας στο 2-4
θελουμε οσο το δυνατον μεγαλυτερη διαφορα....
celtic_pride
QUOTE(Warrior @ Mar 5 2008, 21:07 ) *
Αν νικησει η Φενερ την Ταου τελευταια αγωνιστικη δεν μας φτανει και το 3/3 αν δεν νικησουμε με 9+!
Διαφορετικα μας κανει νικη και κατω απο 9 ποντους.Βεβαια σε σεναριο 3πλης ισοβαθμιας στο 2-4
θελουμε οσο το δυνατον μεγαλυτερη διαφορα....


Μάλιστα..... Αντε να δούμε..... smile.gif
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE(Warrior @ Mar 5 2008, 20:07 ) *
32-34 τελος ημιχρονου...

που το βλέπεις το παιχνίδι;
Warrior
Απο sopcast το βλεπω....
celtic_pride
QUOTE(Warrior @ Mar 5 2008, 21:13 ) *
Απο sopcast το βλεπω....


Παίζει??? Σε έμενα έπαιξε μόνο το 1ο δεκ. Απο κει και πέρα σκοτάδι....και αναγκαστικά το παλιό κλασσικό ραδιοφωνάκι
Warrior
Στο ιντερνετ καφε που ειμαι παιζει....Εγω το εβαλα απο το 2ο δεκαλεπτο και μετα!
Μου εχει βγαλει τα ματια και ψιλοκολλαει αλλα κατι γινεται... biggrin.gif

Κανονιστε να μπειτε ολοι και να κολλησει!! ohmy.gif tongue.gif
Warrior
45-50 τελος 3ου...

Στο +6 ειχαμε καποιες ευκαιριες να ξεφυγουμε παραπανω,αλλα δεν τις εκμεταλευτηκαμε!Bρε Νταριους...
τελειωσε σωστα εναν αιφνιδιασμο επιτελους ρε γαμωτο... angry_red.gif
Warrior
Πω...μας χαντακωνει ο καλαιτζης στην τελευταια περιοδο...4 λαθη...

56-57

56-59...στο τελος θα πληρωσουμε τα χαζα λαθη. sad.gif
sarounas
QUOTE(Warrior @ Mar 5 2008, 21:57 ) *
Πω...μας χαντακωνει ο καλαιτζης στην τελευταια περιοδο...4 λαθη...

56-57

56-59...στο τελος θα πληρωσουμε τα χαζα λαθη. sad.gif

για να δούμε θα τις βάλει τις βολές;

όχι ρε gmt

ναι ναι φάουλ στον Μάσει !!!!!!
59-59

5 δεύτερα μένουν


μα το τράβηξε καθαρά
καθαρή είναι η φάση....τί κάνουν τώρα;

πωπω Τουρκοφάγος ο Άρης
πόσο είναι το συνολικό ρεκόρ μέσα στην Τουρκία;
Warrior
Καμια!Eλεος ρε Καλαιτζη....

Παει η διαφορα στα σιγουρα τωρα.Παμε για την νικη τουλαχιστον...

Μηπως να το παμε παραταση αν μπορουμε??

Ωχ κοπηκε η συνδεση! 40.gif
Warrior
Tελος 59-60....

Τωρα να χαρουμε ή να λυπηθουμε? unsure.gif
weirdo1977
αν k είχα βάλει 30 euro στο +10 ............


ARIS !!!!!!!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
weirdo1977
το παιχνίδι λέει δεν έχει τελειώσει... ζητάν foul στο τέλος οι τούρκοι..βλέπουν το video οι διαιτητές blink.gif
sarounas
QUOTE(weirdo1977 @ Mar 5 2008, 22:14 ) *
το παιχνίδι λέει δεν έχει τελειώσει... ζητάν foul στο τέλος οι τούρκοι..βλέπουν το video οι διαιτητές blink.gif

ρε παιδιά τί γίνεται;
το βλέπω από ξένο κανάλι και δεν καταλαβαίνω τί λένε
αφού το τράβηξε καθαρά το στεφάνι ο παίκτης της Φενέρ, η φάση είναι καθαρή
τι κοιτάνε τώρα οι διαιτητές;

δεν επιτρέπεται το βίντεο για φάουλ
το βίντεο επιτρέπεται μόνο για τον χρόνο
weirdo1977
ζητάν foul από τον boisha
Warrior
Eγω λεω να δεχτουμε να βαρεσουν βολες...ε...δεν θα χασει την μια??Θα παμε παραταση και θα τους
παρουμε και την διαφορα!! tongue.gif

υγ:η Ταου χανει στο ημιχρονο 45-48...
sarounas
QUOTE(Warrior @ Mar 5 2008, 22:21 ) *
Eγω λεω να δεχτουμε να βαρεσουν βολες...ε...δεν θα χασει την μια??Θα παμε παραταση και θα τους
παρουμε και την διαφορα!! tongue.gif

υγ:η Ταου χανει στο ημιχρονο 45-48...

τί έγινε τελικά;
κατοχυρώθηκε υπέρ μας το ματς;
Warrior
Mαλλον κερδισαμε τελικα απο οτι διαβαζω απο δω και απο κει!!! laugh.gif
celtic_pride
ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα για την ΜΕΓΑΛΗ και ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΣΙΑ νίκη.. 41.gif 41.gif

Τώρα μπορεί κάποιος να ποστάρει τα σενάρια??? 42.gif 39.gif
klearxos
Λιγο τραβηγμενο αλλα...
Η Ταου γυριζει το ματς οποτε παει στο 4-0
Ψιλοαδιαφορη στο δικο μας ματς.
Κερδιζουμε και παμε στο 2-3. Κερδιζει η Ριτας της Φενερ εντος και ειμαστε ολοι στο 2-3.
Οποτε οτι γινει την τελευταια αγωνιστικη που πολυ θα ηθελα να δω τις ουρες στα εκδοτηρια που αναφερε ο basketaris................
Alexmei
είχα προπόνηση και δεν είδα το ματς. sad.gif Καλά έπαιξε ο Άρης; από ότι διαβάζω έπαιξε καλή άμυνα, καμιά φάση που θα βρώ; smile.gif Μπράβο στην ομάδα!, την επόμενη με Ρίτας στο Παλέ. Εκεί ζουμί να βγει!

Να ανοίξω εγώ το τόπικ και εκεί; rolleyes.gif
Dread
QUOTE(weirdo1977 @ Mar 5 2008, 22:11 ) *
αν k είχα βάλει 30 euro στο +10 ............
ARIS !!!!!!!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Και είχα βάλει 20:( Ευτυχώς έβαλα και 20 στην απλή νίκη και έβγαλα τα σουβλάκια για σήμερα. tongue.gif
sarounas
QUOTE(klearxos @ Mar 5 2008, 22:49 ) *
Λιγο τραβηγμενο αλλα...
Η Ταου γυριζει το ματς οποτε παει στο 4-0
Ψιλοαδιαφορη στο δικο μας ματς.
Κερδιζουμε και παμε στο 2-3. Κερδιζει η Ριτας της Φενερ εντος και ειμαστε ολοι στο 2-3.
Οποτε οτι γινει την τελευταια αγωνιστικη που πολυ θα ηθελα να δω τις ουρες στα εκδοτηρια που αναφερε ο basketaris................

δηλαδή θέλουμε νίκη επί της Ταού στην Βιτόρια
και κάλυψη της διαφοράς της ήττας στο Βίλνιους την τελευταία αγωνιστική μέσα στο Παλέ biggrin.gif

λοιπόν το τόπικ για το ματς στην Βιτόρια το ανοίγω εγώ,
θα κάνω και κάτι βουντού πρώτα, τα οποία συνήθως πιάνουν wink.gif
Warrior
Παιδια η Ταου χανει στο 34' με 77-79...οποτε ας περιμενουμε λιγο...
klearxos
86-84 στο 39΄

Πρεπει να τελειωσε στο 87-84
Alexmei
τελίωσε και το ΤΑΟΥ-ΡΙΤΑΣ 87-84 40:00'
celtic_pride
Λοιπον η Ταου κέρδισε. (87-84) Να σαστε καλά κ. Πιτσίλκα και Χριστοδούλου....

Νομίζω ότι μας βολέυει πάρα πολύ αυτή η νίκη.....
Warrior
Καταρχην την αλλη αγωνιστικη θελουμε οπωσδηποτε νικη της Λιετουβος επι της
Φενερ στην Λιθουανια...σε διαφορετικη περιπτωση τελειωνουν ολα.

Αν εμεις κερδισουμε την Ταου ελπιζουμε σε ηττα της Φενερ τελευταια αγωνιστικη
στην Τουρκια,διαφορετικα(αν χασουμε) εκτος απο ηττα της φενερ θα χρειαστουμε (36+χ)/2
ποντους διαφορα με Λιετουβος τελευταια αγωνιστικη,οπου χ οι ποντοι με τους οποιους θα νικησει
η Λιετουβος την Φενερ!!

Πανω κατω....Αναλογα με την διαφορα που θα κερδισει η Λιετουβος.
thrylos7
To (36+X)/2 πώς βγαίνει;

Νομίζω πως είναι 33+Χ απλώς... κάτι πολύ χειρότερο ασφαλώς... Με το +1, πλέον η πρόκριση περνά αποκλειστικά από Βιτόρια... Σκούρα τα πράγματα...

Θετική ασφαλώς η νίκη σήμερα... Θα την περίμενα με μεγαλύτερη διαφορά, βλέποντας τα νούμερα του Σόλομον.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.