duncan21
Oct 28 2010, 17:12
Εμεινα αφωνος βλεποντας να κανει αυτα που εκανε στο ξεκινημα του παιχνιδιου.Μαλλον ο καλυτερος αθλητης που εχει πατησει ποτε στα παρκε του nba.Τετοιο συνδυασμο αλματος,δυναμης,εκρηξης και ταχυτητας δεν εχω ξαναδει σε κανεναν παικτη.Ουτε στο Λεμπρον...
Επισης εδειξε να βαζει καλα τη μπαλα στο παρκε και να βλεπει και γηπεδο(με διεψευσε,νομιζα οτι ηταν λιγακι στοκος
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
).Απιστευτος στο επιθετικο ριμπαουντ,το σουτ χρειαζεται δουλεια ακομη αλλα μπορει ν' απειλησει απο τα 5-6 μετρα.
Υ.Γ Εχουμε να δουμε πολλα
![wos_sport5.gif](../style_emoticons/default/wos_sport5.gif)
και ποστερ απ' αυτο το τυπακο...
a bullet for your head
Oct 28 2010, 17:18
Μετα απο καιρο ''ενεργοποιηθηκε'' αυτο το τοπικ..
Ελπιζω συντομα να ''ενεργοποιηθει'' & το αντιστοιχο του Γκρεγκ Οντεν...
aegeansheed
Oct 28 2010, 18:52
Με τιμά που δε θα "σκοτώσω" τον Baron Davis στο Fantasy για να βλέπω Blake φέτος???
morrison
Oct 28 2010, 18:57
QUOTE(aegeansheed @ Oct 28 2010, 19:52 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Με τιμά που δε θα "σκοτώσω" τον Baron Davis στο Fantasy για να βλέπω Blake φέτος???
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
Ασφαλως...
Βεβαια το καλυτερο θα ηταν να ειχες τον ιδιο τον Γκριφιν αλλα αλλος τον χαιρεται...
mickskeeds
Oct 31 2010, 12:16
Χμ... Τελικα μετά τα πρώτα ματς, καλός ο Griffin. Δεν θα τολμούσα να προβλέψω ότι θα γίνει ο καλύτερος της γενιάς του, αλλά σίγουρα έχει τα φόντα. Πάντως, αθλητικά προσόντα έχουν πολλοί. Οι αλτικές του ικανότητες και η σβελτάδα του είναι αξιοσημείωτες, αλλά όχι αναντικατάστατες, ο Smith των Hawks και ο Amare ειναι 2 καλα παραδείγματα.
Αυτό που κάνει ένα 4άρι πραγματικά να ξεχωρίζει, όσο κιαν είναι παράξενο για αυτή τη θέση, είναι η φινέτσα. Η αριστη τεχνική, το καλό μακρινό σούτ, οι κινήσεις κάτω από το καλάθι. Γι αυτό σε μια θέση που κυριαρχείται από δυνατά κορμιά, καλύτεροι παίκτες της τελευταίας δεκαετίας είναι ο Garnett, ο Duncan, και πιο πρόσφατα ο Gasol...
Αν ο Griffin έχει την υπομονή να εξελίξει αυτά τα στοιχεία του παιχνιδιού του, θα γίνει όντως μεγάλος παίκτης...
vonzuchter
Dec 3 2010, 14:53
παιδια το παλικαρι ειναι αθληταρας. πολυ δυνατος. θεαματικος. μεγαλη ελπιδα. ειναι και λευκος (θα παιξει ρολο στο σταρ συστεμ και στο μαρκετινγκ εκει στην ακομα κομπλεξικη αμερικη κ ειδικα στο ρατσιστικο νοτο). για να δουμε τι θα δουμε...
Leon_cp3
Dec 4 2010, 04:07
Εν τω μεταξύ μόλις πήρε το μάτι μου το βίντεο
αυτό,όπου βλέπουμε το αρκετά "επαινετικό" νεύμα του Αμάρε στον Γκρίφιν μετά το "ανήθικο" κάρφωμα πάνω από τον Μοζγκόφ.
kostasvc15
Dec 4 2010, 04:16
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 4 2010, 02:07 )
Εν τω μεταξύ μόλις πήρε το μάτι μου το βίντεο
αυτό,όπου βλέπουμε το αρκετά "επαινετικό" νεύμα του Αμάρε στον Γκρίφιν μετά το "ανήθικο" κάρφωμα πάνω από τον Μοζγκόφ.
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
Δε καταλαβες καλα..εκανε και δευτερο καρφωμα,δες αυτο:
Ειναι η πρωτες φασεις που ειδα του Γκριφιν παρ'ολα αυτα που εχουν γραφτει εδω..δε το περιμενα.Απιστευτος,ισως μπει στη ''λιστα'' των πιο αγαπημενων μου
duncan21
Dec 7 2010, 17:13
Eνα απλο,τυπικο
![w00t.gif](../style_emoticons/default/w00t.gif)
τοπ10 του Γκριφιν με φασεις απο τα πρωτα παιχνιδια της σεζον.
Τι εχουν να δουν τα ματακια μας ακομη...
aegeansheed
Dec 7 2010, 17:34
Εντάξει τί να πρωτοπείς, το 1ο του καλάθι στο ΝΒΑ ήταν alley oop κάρφωμα. Πιστέυω ότι τα μπασίματά του είναι πρακτικά αδύνατον να μπλοκαριστούν λόγω της εκρηκτικότητάς του. Δεν υπάρχει κανείς αμυντικός να μπορεί να κάνει πλάγια βήματα τόσο γρήγορα ώστε να μπορεί να πατήσει δυνατά (για να φτάσει ψηλά) για να τον κόψει. Μόνο κάποιος που μπορεί να ακολουθήσει τα βήματά του και να είναι το ίδιο εκρηκτικός και αλτικός θα μπορούσε. Πραγματικά οι μόνοι που σκέφτομαι τώρα είναι ο παλιός Ζο και ο Maxiell και αυτοί με επιφύλαξη.
Δεν υπάρχει ελπίδα να τον κόψεις αν δεν έχεις πάρει φόρα να κόψεις αυτό το μπάσιμο. Δείτε στο vid, ο Turiaf δεν κινείται καν προς τον διάδρομο, ο δε Green τον αφήνει να μπει λέγοντάς του ένα ωραίο "Περάστε παρακαλώ"
Air Kef
Dec 8 2010, 01:04
Μου θυμίζει τον παίκτη που φτιάχνουμε στα playstation, τον κανουμε ψηλό, του τα βάζουμε όλα 99 και καρφώνει πάνω από όλα.
Οι κινήσεις του, η ευελιξία του και η εκρηκτικότητά του είναι ανύπαρκτα για το σώμα του και τα κιλά του, καλά να ναι το παιδί να τους βάζει όλους στα καλάθια.
Το άλλο ερώτημα που έχει προκύψει είναι αν είναι λευκός 100% ώστε να τον βάλουμε απο τώρα ως τον καλύτερο λευκό dunker στην ιστορία, αν και όπως το πάει, πιθανώς απλά θα βγει ο χαρακτηρισμός "λευκός" απο την προηγούμενη φράση σε λίγα χρόνια.
![biggrin.gif](../style_emoticons/default/biggrin.gif)
Τέλος, θα ηθελα να προσθέσω ότι δεν τον έχω δει ποτέ να μιλάει.
Leon_cp3
Dec 12 2010, 11:23
Δηλαδή εντάξει μωρή τρέλα...
Πατήστε pause στα 0.07 και δείτε που βρίσκεται ο Μπλέικ και πως είναι εκεί τα πάρε δώσε με τον Μαρκ.Απίστευτο λοιπόν το πως είναι τόσο σίγουρος ότι θα του βγει που κάνει εμφανέστατο νόημα στον Ντέιβις να τη σηκώσει...Πρόκειται να ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ.
aegeansheed
Dec 13 2010, 00:34
Αυτός είναι ο Baron Davis που ξέρουμε!!!
Ginobili
Dec 13 2010, 00:51
QUOTE(Air Kef @ Dec 8 2010, 00:04 )
Το άλλο ερώτημα που έχει προκύψει είναι αν είναι λευκός 100% ώστε να τον βάλουμε απο τώρα ως τον καλύτερο λευκό dunker στην ιστορία, αν και όπως το πάει, πιθανώς απλά θα βγει ο χαρακτηρισμός "λευκός" απο την προηγούμενη φράση σε λίγα χρόνια.
![biggrin.gif](../style_emoticons/default/biggrin.gif)
Μιγάς είναι
Leon_cp3
Dec 13 2010, 15:27
http://hangtime.blogs.nba.com/2010/12/09/b...ns-biggest-fan/Και μετά από τα credits και του Σακ...Ποιος μπορεί να πει οτιδήποτε κακό;
vonzuchter
Dec 15 2010, 11:22
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 13 2010, 15:27 )
http://hangtime.blogs.nba.com/2010/12/09/b...ns-biggest-fan/Και μετά από τα credits και του Σακ...Ποιος μπορεί να πει οτιδήποτε κακό;
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
ΑΧχαχχαχαχΧΑΧΑ πως μου ξεφυγε αυτη η δηλωση... Μεγαλες προσδοκιες για το γκριφιν εχουν ολοι. αντε να δουμε τι θα μας βγει γιατι εχουμε γεμισει μπαλαρινες παουερ φοργουργοντς που βαρανε τριποντακια και κανουν λεϊ απς. αντε μπραβο.
vonzuchter
Dec 15 2010, 11:43
A και να συμπληρωσω και κατι που τονισε και ο σακ... πρεπει να αρχισει να κερδιζει και η ομαδα του σιγα σιγα. δε λεει κατι να κανει σουπερ εμφανισεις και να χανει συνεχεια.
Leon_cp3
Dec 15 2010, 13:48
QUOTE(vonzuchter @ Dec 15 2010, 11:43 )
A και να συμπληρωσω και κατι που τονισε και ο σακ... πρεπει να αρχισει να κερδιζει και η ομαδα του σιγα σιγα. δε λεει κατι να κανει σουπερ εμφανισεις και να χανει συνεχεια.
Τουλάχιστον για φέτος αυτό δε βλέπω πως μπορεί να γίνει.Ειδικά με τέτοια αρχή,από του χρόνου και με κάποιες κινήσεις από τους Κλίπερς ίσως κάτι να γίνει.Βέβαια του χρόνου πιθανόν να έχουμε λοκ άουτ.Τρέχα γύρευε... :/
Air Kef
Dec 15 2010, 18:05
Mα δεν ειναι ροστερ αυτό που εχουν, περαν των Big 3 τους, σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι είναι για bench warmers.
duncan21
Dec 15 2010, 18:25
QUOTE(Air Kef @ Dec 15 2010, 18:05 )
Mα δεν ειναι ροστερ αυτό που εχουν, περαν των Big 3 τους, σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι είναι για bench warmers.
Διαφωνω.Ειχα αρκετες προσδοκιες απο τους Κλιπερς αλλα...
Πιστευω οτι εχουν αρκετα καλο και γεματο ροστερ.Στα φτερα εχουν παικτες που μπορουν να δωσουν λυσεις(Μπατλερ-Γκομεζ).2αρι και 4αρι που κανουν ολ σταρ χρονια(Γκορντον-Γκριφιν).5αρι πολυ καλο σκορερ,ριμπαουντερ και αμυντικο(Κειμαν).Αμυντικο σεντερ για τη βρωμικη δουλεια(Τζορνταν).2 ταλαντουχους πιτσιρικαδες(Μπλεντσο,Αμινου).ΩΣΤΟΣΟ περα απο τα προβληματα τραυματισμων που αντιμετωπιζουν και δε μπορουν να βρουν τη χημεια τους υπαρχει και η τεραστια κοιλια(κυριολεκτικα και μεταφορικα
![69.gif](../style_emoticons/default/69.gif)
) του Βαρονου.Οσο λαλακιζεται λοιπον ο ταλαντουχος κατα τ' αλλα pg αυτη θα ειναι η μοιρα των Κλιπερς.
kobe #24
Jan 4 2011, 15:48
Leon_cp3
Jan 10 2011, 03:23
Ηδη λοιπόν και επίσημα, γίνεται μέρος της ιστορίας και των ρεκόρ των Κλίπερς ο παιχταράς,καθώς στο ματς με τους Γουώριορς κατέγραψε το 23ο συνεχόμενο double double του,κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς μέχρι σήμερα για τη συγκεκριμένη ομάδα. Και εις ανώτερα.
Andre_Iguodala
Jan 10 2011, 06:32
QUOTE(kobe #24 @ Jan 4 2011, 15:48 )
Το εχω δει αυτο το βιντεο νομιζω τα εκανε πριν το draft
Περιττο να πω οτι οι ασκησεις στην παραλια που κανουν στον αμμολοφο δεν γινονται με τιποτα.Ειδικα εκει που τους βαζουν αυτο το πραγμα και απο πανω αμμοσακουλες η εκει που τους τραβαει ο γυμναστης και πρεπει ν ανεβουν τον λοφο ειναι απιστευτα δυσκολο
Dwyane ''the flash'' Wade
Jan 18 2011, 15:02
καθισα χτες και παρακολουθησα την 47αρα
![ohmy.gif](../style_emoticons/default/ohmy.gif)
του γκριφιν.ηταν το τριτο ματς του πιτσιρικα που εχω δει φετος ολοκληρο και πραγματικα εχω ξετρελαθει με αυτον τον παικταρα!!δεν ειναι τοσο τα καρφωματα του που ουτως ή αλλως ειναι απιστευτα.ο τυπος ξερει πολυ μπασκετ,βγαινει στα 5 μετρα,τριπλαρει τον προσωπικο του αντιπαλο,σηκωνεται και σουταρει με ταμπλο
![wos_sport3.gif](../style_emoticons/default/wos_sport3.gif)
σαν γιουγκοσλαβος!!!και μονο οτι λογω τραυματισμου εμεινε ενα χρονο εξω και επεστρεψε σε αυτην τη κατασταση δειχνει το ποσο μεγαλος παικτης μπορει να γινει.
aegeansheed
Jan 18 2011, 18:56
QUOTE(ronin @ Jan 18 2011, 15:02 )
δεν ειναι τοσο τα καρφωματα του που ουτως ή αλλως ειναι απιστευτα.ο τυπος ξερει πολυ μπασκετ,βγαινει στα 5 μετρα,τριπλαρει τον προσωπικο του αντιπαλο,σηκωνεται και σουταρει με ταμπλο
Αυτό πες τον στον duncan_21 που το αμφισβητεί για την ντρίμπλα του...
QUOTE(ronin @ Jan 18 2011, 15:02 )
...σαν γιουγκοσλαβος!!!
Αυτό πες το στον TWISM. Πάντα πιάνει...
T.W.Is.M.
Jan 18 2011, 19:03
QUOTE(ronin @ Jan 18 2011, 16:02 )
σαν γιουγκοσλαβος!!!
QUOTE(aegeansheed @ Jan 18 2011, 19:56 )
Αυτό πες το στον TWISM. Πάντα πιάνει...
![laugh.gif](../style_emoticons/default/laugh.gif)
Προφανως εννοει σαν Κροατης, Σλοβενος ή Βοσνιος, δηλαδη απο τους καλους Γιουγκοσλαβους. Βεβαια παντα υπαρχει και η ανωτερη κατηγορια απ τους Γιουγκοσλαβους, η κατηγορια "Λιθουανος"! Και φυσικα πανω κι απ αυτους υπαρχει η κατηγορια Νοβιτσκι, που ειναι μια κατηγορια μονος του...
Jan 18 2011, 19:20
duncan21
Jan 18 2011, 19:56
QUOTE(aegeansheed @ Jan 18 2011, 18:56 )
Αυτό πες τον στον duncan_21 που το αμφισβητεί για την ντρίμπλα του...
Παροτι οι κινησεις του ειναι εντυπωσιακες δεν ειναι αυτο που λεμε και στο χωριο μου sweet moves
.Ειναι λιγακι ατσουμπαλος ακομη.Αλλα ενταξει,για τη σωματοδομη του βαζει πολυ καλα τη μπαλα στο παρκε...
QUOTE(duncan21 @ Jan 18 2011, 19:56 )
Παροτι οι κινησεις του ειναι εντυπωσιακες δεν ειναι αυτο που λεμε και στο χωριο μου sweet moves
.Ειναι λιγακι ατσουμπαλος ακομη.Αλλα ενταξει,για τη σωματοδομη του βαζει πολυ καλα τη μπαλα στο παρκε...
Οντως, συμφωνω. Δειχνει αρκετα ατσουμπαλος τεχνικα κ δεν σου γεμιζει το ματι, ειναι ομως αποτελεσματικος.του βγαινουν. Πρεπει να δουλευει τρελα, κ με την σωματοδομη που εχει κιολας, σιγουρα ειναι για μεγαλα πραγματα.
αληθεια.. 47αρα απο ρουκι εχει ξαναπαιξει?? (*εκτος Γουιλτ
) Ποια ειναι η κορυφαια επιδοση??
duncan21
Jan 18 2011, 21:41
QUOTE(Anaz @ Jan 18 2011, 21:29 )
αληθεια.. 47αρα απο ρουκι εχει ξαναπαιξει?? Ποια ειναι η κορυφαια επιδοση??
Περυσι ο Τζενινγκς εβαλε τους 55 στους Warriors ενω και ο Βιλανουεβα αν θυμαμαι καλα ειχε βαλει 48 με τους Raptors στη ρουκι του χρονια το 05-06.Eπισης ο Αιβερσον στου ρουκι του σεζον ειχε βαλει 50 ποντους.Για τη κορυφαια επιδοση ομως απο ρουκι δεν ειμαι σιγουρος...
Αν ακουσα καλα στο βιντεακι που ειδα το πρωι ο σχολιαστης λεει οτι ειναι ο πρωτος μετα τον Αιβερσον που εχει δυο 40+αρες στην ρουκι χρονια. Μου κανε τρελη εντυπωση.. Ουτε καν ο Τσαμπερλειν???
![huh.gif](../style_emoticons/default/huh.gif)
Μαλλον δεν θα καταλαβα καλα..
edit: "
since allen iverson" λεει. ok.
Leon_cp3
Jan 18 2011, 21:53
QUOTE(Anaz @ Jan 18 2011, 21:48 )
Αν ακουσα καλα στο βιντεακι που ειδα το πρωι ο σχολιαστης λεει οτι ειναι ο πρωτος μετα τον Αιβερσον που εχει δυο 40+αρες στην ρουκι χρονια. Μου κανε τρελη εντυπωση.. Ουτε καν ο Τσαμπερλειν???
edit: "since allen iverson" λεει. ok.
Θα σταματήσει στις 2 όμως; I don't think so...
Germany96
Jan 18 2011, 21:59
QUOTE(Anaz @ Jan 18 2011, 21:29 )
.. 47αρα απο ρουκι εχει ξαναπαιξει?? (*εκτος Γουιλτ
) Ποια ειναι η κορυφαια επιδοση??
Οι κορυφαίες επιδόσεις είναι 58 (2 φορές) από τον Chamberlain, 57 τoυ Barry και 56 του Monroe.
Γενικότερα -και- τα rookie records του Wilt είναι αξεπέραστα σε σκοράρισμα και rebounds.
duncan21
Jan 18 2011, 22:00
QUOTE(Anaz @ Jan 18 2011, 21:48 )
edit: "
since allen iverson" λεει. ok.
O ΑΙ στη ρουκι σεζον του ειχε ξεπερασει 5(!) φορες του 40 ποντους(40,40,44,44,50).
giannis_mg
Jan 18 2011, 22:07
QUOTE(Leon_cp3 @ Jan 18 2011, 22:53 )
Θα σταματήσει στις 2 όμως; I don't think so...
![cool.gif](../style_emoticons/default/cool.gif)
Ι Αgree...
![afro.gif](../style_emoticons/default/afro.gif)
.Aν και για να ειμαι ειλικρινης στην αρχη της σεζον δεν πιστευα ουτε 1 στο εκατομμυριο να κανει τοσο μεγαλο
![ugly8.gif](../style_emoticons/default/ugly8.gif)
στην rookie του σεζον στο ΝΒΑ.Συμφωνω με τα σχολια απο πανω οτι ειναι λιγουλακι ατσουμπαλος σε καποιες του κινησεις αλλα οποιος ειδε το σημερινο τοπ10 που κανει μια τριπλα κατω απ'τα ποδια και μετα κατευθειαν reverse στην κορυφη της ρακετας θα εμεινε αφωνος.Ειναι ενα πραγματικο κτηνος στη ρακετα και αμα βελτιωσει και τα τεχνικα χαρακτηριστικα(που ομως για την σωματοδομη του ειναι θα ελεγα οτι ειναι καταπληκτικα)ο τυπος πολυ απλα θα αφησει εποχη και θα πω και κατι βαρυ αλλα μπορει να ξεπερασει την προηγουμενη γενια των μεγαλων 4αριων Ντανκαν-Γκαρνετ.Σε λιγα χρονια ολοι θα μιλαμε για αυτον και αμα δειτε την προπονηση που κανει παιδια θα μεινετε.Ειχα δει ενα βιντεο στο οποιο ειχε παει στην ερημο σε ενα λοφο και ανεβαζει δεν ξερω και εγω ποσα κιλα πανω στο λοφο μη φορωντας παπουτσια(στην ερημο δεν ειναι και τοσο...ομορφο)και αλλα τετοια ωραια.Η σκληρη δουλεια ανταμοιβεται.Τον John Wall παντως τον εχει φαει λαχανο για το βραβειο του rookie της χρονιας....ευκολα.
Ειναι κακο να ονειρευομαι μια 3αδα Westbrook-Durant-Griffin στην Οκλαχομα
Jan 21 2011, 10:57
QUOTE(Giannis_23 @ Jan 18 2011, 20:07 )
![56.gif](../style_emoticons/default/56.gif)
κακο δεν ειναι καθολου!!!
αν κι εγω θα προτιμουσα να εβλεπα τον γκριφιν μαζι με εναν point σαν τον πολ ας πουμε για να αναβιωναμε ξανα μια συνεργασια στοκτον-μαλοουν
NBAholic
Jan 21 2011, 15:58
QUOTE(duncan21 @ Jan 18 2011, 22:00 )
O ΑΙ στη ρουκι σεζον του ειχε ξεπερασει 5(!) φορες του 40 ποντους(40,40,44,44,50).
Και μάλιστα, ήταν σε συνεχόμενα παιχνίδια.
a bullet for your head
Jan 22 2011, 17:52
QUOTE(Giannis_23 @ Jan 18 2011, 22:07 )
Υπηρχαν καλες πιθανοτητες τον Ιουνιο του 2009,αυτη η συνυπαρξη να γινει πραγματικοτητα,ομως το μπαλακι με την 1η επιλογη ελαχε στους Κλιπερς...
HLR CENATION
Jan 22 2011, 18:10
Jan 20, 2011 10:51 AM EST
Blake Griffin is not eligible to become an unrestricted free agent until the summer of 2014, but the Clippers are already talking about offering him an extension during the preceding summer.
"I can guarantee you he will only ever be a Clipper," general manager Neil Olshey said of Griffin. "If [Oklahoma City Thunder general manager] Sam Presti arrived on Kevin Durant's doorstep at midnight on July 1st with an extension, understand that Blake Griffin lives two blocks away from me in Manhattan Beach so it's going to be a much shorter commute for me."
Griffin is averaging 27.6 points, 14.4 rebounds and 4.0 assists in the new year.
"When it comes time for him to be a free agent, we won't be losing," Olshey said. "We're not losing now. We're 10 out of 14 now with our All-Star center [Chris Kaman] sitting around in a suit. The future looks pretty good. The only question will be, in two or three years with Blake, is how much more we'll be winning."
Via ESPN
Los Angeles Clippers
Read more:
http://basketball.realgm.com/src_wiretap_a.../#ixzz1BmU0wyHU
vonzuchter
Jan 26 2011, 12:40
QUOTE(Giannis_23 @ Jan 18 2011, 22:07 )
Σε λιγα χρονια ολοι θα μιλαμε για αυτον και αμα δειτε την προπονηση που κανει παιδια θα μεινετε.Ειχα δει ενα βιντεο στο οποιο ειχε παει στην ερημο σε ενα λοφο και ανεβαζει δεν ξερω και εγω ποσα κιλα πανω στο λοφο μη φορωντας παπουτσια(στην ερημο δεν ειναι και τοσο...ομορφο)και αλλα τετοια ωραια.Η σκληρη δουλεια ανταμοιβεται.
Τα δικά μας τα φιντανια να τα βλεπουν αυτα που τους κυνηγαμε να κανουν λιγα βαρη. ολο μουρμουρα. ποναω. αχ ποναει η μεση αχ ποναει ο ποδας αχ ποναει η χερα μου. Τεμπελιά. Εχω δει και προπονησεις Του Σακ και Προπονηση του Μαλοοουν. Τρελά βάρη. κυκλοφορει και στο γιουτιουμπ βιντεο με προπονηση του εφηβου τοτε Ροτζερ Φεντερερ. Τρελη δουλεια.
(Και στο χωρο που ασχοληθηκα σα νεαρος για 8 χρονια ,στη κολυμβηση, η προπονηση που κανουμε ειναι ετη φωτος πισω για αυτο αλλωστε και δεν υπαρχουν διακρισεις). Ο Γκριφιναρος αρχιζει να γινεται ο αγαπημενος μου παικτης. Πλεον πρεπει να προσθεσω 2-3 ακομα ξενυχτια στο προγραμμα μου να βλεπω Κλιπερς. (και αλλη παντοφλα απο τη γυναικα δηλαδη)
![rolleyes.gif](../style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Μου αρεσουν τρελά οι power players. Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι δειχνει καλο παιδι και παιζει καθαρα χωρις αγκωνες trash talking βρωμικες αμυνες κτλπ. Ελπιζω αποκτωντας αυτοπεποιθηση και ακομα πιο πολυ δυναμη να στρωσει κ σε αυτο το τομεα.
Leon_cp3
Jan 30 2011, 13:25
Πόσες φορές το έχουμε δει να συμβαίνει αυτό φέτος; Σε λίγο θα αφήνουν απλά να πηγαίνει ο Μπλέικ μπροστά και θα του πετάνε μπάλες από πίσω,δε χρειάζεται να εκδηλώνονται άλλες επιθέσεις όταν την πιάνει από παντού και την καρφώνει.
Α βασικά να ξανάγινε και δεύτερη φορά στον χθεσινό αγώνα.
Στην αρχή του βίντεο.
Aπιστευτη η πασα του Foye!!
Leon_cp3
Feb 4 2011, 16:50
Ο πρώτος rookie μετά το 1998 και τον Ντάνκαν που θα λάβει μέρος σε All star game... Ούτε καν η "γενιά" του 2003 δε τα είχε καταφέρει.
aegeansheed
Feb 4 2011, 19:14
Από το draft του 2002 είχαμε τον Yao ως "R" στο
All-Star Game. Ήταν τότε που έπαιρνε ψήφους και μπορούσε να παίξει κιόλας...
Leon_cp3
Feb 4 2011, 19:54
QUOTE(aegeansheed @ Feb 4 2011, 19:14 )
Από το draft του 2002 είχαμε τον Yao ως "R" στο
All-Star Game. Ήταν τότε που έπαιρνε ψήφους και μπορούσε να παίξει κιόλας...
Aχά,τον ξεχάσαμε αυτόν. Τότε θα πούμε για πρώτο Αμερικανό μετά τον Ντάνκαν.
Air and King
Feb 5 2011, 15:04
QUOTE(Leon_cp3 @ Feb 4 2011, 16:50 )
Ο πρώτος rookie μετά το 1998 και τον Ντάνκαν που θα λάβει μέρος σε All star game... Ούτε καν η "γενιά" του 2003 δε τα είχε καταφέρει.
Σωστο αλλα εκεινη η γενια ηταν και μικροτερη..Βασικα ο ΛεΜπρον και ο Καρμελο,ο Γουειντ ηταν μεγαλυτερος..Ο ΛεΜπρον και ο Καρμελο στο All Star Game του 2004(που δεν ηταν στις επιλογες) ηταν 19 χρονων..Ο Γκριφιν τον αλλο μηνα θα κλεισει τα 22....Παιζει ρολο οταν μιλαμε για αυτες τις ηλικιες...Θυμισουν την διαφορα του ΛεΜπρον απο rookie σε sophomore...
Oσο αφορα τον Γκριφιν γενικοτερα ειναι πολυ καλος..Αλλωστε και απο το κολλεγιο ξεραμε τις δυνατοτητες του απλα περυσι που δεν επαιξε ανυσηχησε τον κοσμο οτι ενα ακομα ταλεντο ισως χαθει απο καποιο σοβαρο τραυματισμο....
Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρα το επομενο μεγαλο τεσσαρι...Εχει καλο potential...Ο Ντανκαν βεβαια ειναι ο παιχτης που σε αυτη την θεση κραταει τον θρονο του Κορυφαιου ολων των εποχων κατα γενικη ομολογια(και καλυτερα γιατι αν λογιζοταν Σεντερ θα ηταν εκτος Τοπ-4)..Το αν ο Γκριφιν θα φτασει το Ιερο Τερας που λεγεται Ντανκαν δεν ξερω..Ο Ντανκαν κατα την αποψη μου σαν ρουκι ηταν ελαφρως καλυτερος απο τον ρουκι Γκριφιν...
Leon_cp3
Feb 5 2011, 15:28
QUOTE(Air and King @ Feb 5 2011, 15:04 )
Σωστο αλλα εκεινη η γενια ηταν και μικροτερη..Βασικα ο ΛεΜπρον και ο Καρμελο,ο Γουειντ ηταν μεγαλυτερος..Ο ΛεΜπρον και ο Καρμελο στο All Star Game του 2004(που δεν ηταν στις επιλογες) ηταν 19 χρονων..Ο Γκριφιν τον αλλο μηνα θα κλεισει τα 22....Παιζει ρολο οταν μιλαμε για αυτες τις ηλικιες...Θυμισουν την διαφορα του ΛεΜπρον απο rookie σε sophomore...
Oσο αφορα τον Γκριφιν γενικοτερα ειναι πολυ καλος..Αλλωστε και απο το κολλεγιο ξεραμε τις δυνατοτητες του απλα περυσι που δεν επαιξε ανυσηχησε τον κοσμο οτι ενα ακομα ταλεντο ισως χαθει απο καποιο σοβαρο τραυματισμο....
Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρα το επομενο μεγαλο τεσσαρι...Εχει καλο potential...Ο Ντανκαν βεβαια ειναι ο παιχτης που σε αυτη την θεση κραταει τον θρονο του Κορυφαιου ολων των εποχων κατα γενικη ομολογια(και καλυτερα γιατι αν λογιζοταν Σεντερ θα ηταν εκτος Τοπ-4)..Το αν ο Γκριφιν θα φτασει το Ιερο Τερας που λεγεται Ντανκαν δεν ξερω..Ο Ντανκαν κατα την αποψη μου σαν ρουκι ηταν ελαφρως καλυτερος απο τον ρουκι Γκριφιν...
Bεβαίως,δεν αντιλέγω,μίλησα περισσότερο για το "στατιστικό" του πράγματος, και βέβαια τη διαφορά στα ονόματα. Γιατί όσο τεράστιος παίχτης και να περίμεναν κάποιοι ότι θα γίνει ο Μπλέικ,ο ντόρος που είχε γίνει το 2003 με Μπρον,Μέλο,Ουέιντ,Μπος δεν έγινε πέρσι για τον Γκρίφιν, ε και σε έκανε όσο να 'ναι να περιμένεις ότι κάποιον θα ψήφιζαν τότε για να μπει. Αλλά δε συνέβη ποτέ.Φέτος συνέβη.
aegeansheed
Feb 5 2011, 15:35
Χθες έβλεπα λίγο από Hawks-Clippers.
Ο Smith που είναι πολύ καλός αμυντικός, man...he couldn't contain him. Στο ποστάρισμα όχι απλά τον είχε, αλλά τον εβγαζε εκτός θέσης.
Μετά είδα τα στατιστικά του Smith στο παιχνίδι (10π/6ρ). Ένα κλασικό matchup "all-star 4άρι" κατέληξε με τις εντυπώσεις υπέρ του Griffin.
Λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να τον παίξουν. Μέχρι και ο Odom έφτυσε αίμα στην τελευταία τους.
Ενδεικτικό της αναγνώρισης που απολαμβάνει από όλον τον κόσμο του ΝΒΑ χθες: σε μία φάση κλέψιμο/αιφνιδιασμός ο Baron στρώνει τη μπάλα στον Blake, ο οποίος απλά κάνει ένα δυνατό κάρφωμα και ξαφνικά ακούγονται...επιφωνήματα απογοήτευσης (!!!), μιας και ο κόσμος (οι Atlanta residents!) περίμενε κάτι καλύτερο!
dimitris 5
Feb 10 2011, 21:49
Τερας ειναι!!!!!
![shot.gif](../style_emoticons/default/shot.gif)
Τα εχει ολα και θεαμα δινει πιστευω πως θα αφησει εποχη αυτος!!!!!!!
Απλά "THE NEXT BIG THING" του ΝΒΑ!! RESPECT
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.