Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Boston Celtics
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Eastern Conference
Pierce
Boston Celtics




The King is dead, long live the Celts




Προηγούμενο Ρεκόρ (2017-2018): 55-27
Leaders (2017-2018):
Πόντοι:Kyrie Irving 24.4 - Jaylen Brown 14.4 - Jason Tatum 13.9
Ριμπάουντ:Al Horford 7.4 - Greg Monroe 6.3 - Marcus Morris 5.4
Ασσίστ: Kyrie Irving 5.1 - Marcus Smart 4.8 - Al Horford 4.7

Πιθανή 5άδα:
K. Irving J. Brown G. Hayward J. Tatum A. Horford


Πάγκος:
PG: Terry Rozier, Brad Wanamaker , Walt Lemon Jr.
SG: Marcus Smart, Jabari Bird, P.J. Dozier , Marcus Georges-Hunt
SF: Semi Ojeleye, Nick King , Jeff Roberson
PF: Marcus Morris, Daniel Theis ,Guerschon Yabusule
C: Aron Baynes , Robert Williams

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Brad Wanamaker (FA), , Aaron Baynes (ανανέωσε), Marcus Smart (ανανέωσε) , Walt Lemon Jr (FA), Jabari Bird ( ανανέωσε) , Marcus Georges-Hunt (FA), Nick King (FA), Jeff Roberson (FA)
Draft Picks: Robert Williams (#27, Πρώτος Γύρος),

Έφυγαν: Kadeem Allen (FA), Abel Nader ( Ανταλλαγή ), Greg Monroe (FA) , Shane Larkin (FA),

Προπονητής:

Brad Stevens

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα λόγια πια. Θα είναι έκπληξη αν δεν πάρει το Coach of the Year.

Σχόλιο:

Η χρονιά πέρσι ξεκίνησε με όνειρα, ριζικές αλλαγές στην επιτυχημένη ομάδα του 16-17 που από το πουθενά ήταν το νούμερο 1 της ανατολής και έφτασε μέχρι τον τελικό περιφέρειας. Όλα αυτά έμοιαζαν να πηγαίνουν περίπατο μετά από το πρώτο 5λεπτο της σεζόν όπου ο Χείγουροντ διέλυσε τον αστράγαλό του.

Μετά την πρώτη κρυάδα λοιπόν, ΟΛΟΙ έκαναν step up. Έτρεξε ένα σερί 16-0 (ανάμεσα στους ηττημένους και οι GSW) με αρκετές ανατροπές. Χαρακτηριστικά:

QUOTE (Tobias Funke @ Nov 21 2017, 16:34 ) *
Kyrie Irving in final 5 min and score within 5 this season:
- 38 mins
- 65 pts
- 24-39 FG
- 13-16 FT
- 11 drawn fouls
- 32 pts in the paint
- 10 assists
- 0 turnovers
- Plus-minus of +40


Η ομάδα συνέχισε να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, πρακτικά μόνο οι Baynes/Tatum την έβγαλαν ολόκληρη. O Brown βρέθηκε να παίζει 30+ λεπτά στη δεύτερή του χρονιά και να σκίζει όποιες μουρμούρες υπήρχαν για την υψηλή επιλογή του στο Draft. Αυτός όμως που μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας ήταν ο Tatum ο οποίος πετάχτηκε κατευθείαν στα βαθιά μετά τον τραυματισμό του Hayward. Tελείωσε τη σεζόν με 14π 5ρ 43.4% στα τρίποντα και σχεδόν 50% στα σούτ. Κλείδωνε παίκτες ολκής στην άμυνα και έκανε δίδυμο με τον Brown που επιβεβαίωσε τα πιο υγρά όνειρα του Danny, ο οποίος μας έκανε μεγαλοπρεπές κωλοδάχτυλο μετά και την κριτική για το trade down στο Draft. Kyrie έβγαζε αβαρίες που και που και τελικά χρειάστηκε να γίνει shut down, με τον Scary Terry να καλύπτει και με το παραπάνω το κενό στα Play Offs. Τελικά αν και έγινε το break στο Ohio και η ομάδα βρέθηκε με 2 Match Balls δεν τα κατάφερε να πάει στους τελικούς. Ας είναι....

....η φετινή κατάληξη.Ο LeBron έπαψε να υφίσταται ως εμπόδιο (πριν τους τελικούς), οπότε ο δρόμος ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα. Η σεζόν ξεκινάει με τον Kyrie να δηλώνει , αν με θέλετε εγώ θα κάτσω , σβήνοντας από νωρίς τις ορέξεις για NYK/BKN. Λίγο πιο πρίν ο glue guy Smart αποφάσισε να κόψει λίγο από το συμβόλαιο που πίστευε ότι διακαιούταν και ο Baynes θα συνεχίσει να γεμίζει τη ρακέτα.
Ο Stevens στα χαρτιά έχει ένα πάρα πολύ γεμάτο ρόστερ, αν αποφασίζει να εξεκινάει σε ματς τον Baynes, αυτός που θα μένει εκτός άνετα πάει για 6th man award. Όλοι οι παίκτες δείχνουν να εννοούν ότι δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα ξεκινάει έτσι ο Stevens έχει τη δυνατότητα να δοκιμάζει πολλά σχήματα. Τι έχουμε να περιμένουμε φέτος; Πόσο θα πάρει στον Hayward να επανέλθει όσο καλύτερα μπορεί. Πόσο θα δέσει δίπλα στους Brown/Tatum ; Στην preseason η άμυνα έδειξε λίγο σκουριασμένη και χωρίς την συνοχή που μας έχει συνηθίσει. Θα αποτελέσει πρόβλημα;
Και κυρίως τι θα γίνει με τους τραυματισμούς; Ο Kyrie έχει ευπάθειες, το θέμα του Gordon το αναλύσαμε αρκετά, ο Smart και αυτός παίζει τόσο παθιασμένα που καταλήγει συχνά τραυματίας, ο Brown και αυτός χαζοέχασε μια 10αρα παιχνίδια πέρσι, ενώ και ο Morris οριακά έπιασε την 50αρα. Θα συνεχίσει να βγάζει λαγούς από το καπέλο ο Stevens με τόσους παίκτες off;
Ανοικτά μέτωπα υπάρχουν και στο θέμα ανταλλαγών, μιας και με την ανανέωση του Smart, μπορεί να μην υπάρχουν λεφτά για τον Rozier, ενώ και η καψούρα του Danny για τον AD είναι γνωστή. Αν οι Pelicans στο deadline δεν είναι για Play offs, μήπως ήρθε η ώρα; Πόσο χαλάς την χημεία της ομάδας για έναν παίκτη;
Το μέλλον μοιάζει να έχει ενδιαφέρον και τελικούς στο καλεντάρι. Sit tight and enjoy the ride.


Πρόβλεψη: 60 νίκες
Conference rank: 1

vmantas



Ίσως ακουστεί υπερβολικό αλλά ότι οτιδήποτε πλην συμμετοχής στους τελικούς NBA θα είναι αποτυχία για τους φετινούς Σέλτικς. Πέρσι αν και έχασαν νωρίς τον Hayward και πριν τα Playoff τον Irving βγήκαν "οφελημένοι" αφού μέσα από τους τραυματισμούς κέρδισαν παίκτες όπως ο Tatum και ο Rozier. Φέτος νομίζω ξεκινούν με καλύτερες προοπτικές τη σεζόν. Πιο πλήρης από ποτέ, έχουν ομοιογένεια και ίσως τον καλύτερο προπονητή του NBA, ο Λεμπρόν έχει φύγει και μάλλον η μοναδική απειλή θα μπορούσε να είναι η Philadelphia.
Στο ερώτημα αν ρισκάρεις την χημεία για τον Davis... Κατηγορηματικά ΝΑΙ. Είναι ο καλύτερος ψηλός του NBA με πολλά χρόνια μπροστά του και ότι λείπει από την ομάδα για να καταφέρει να κοντράρει στα ίσια τους Warriors. Ένα πακέτο με ανταλλάγματα κάτι μεταξύ Rozier, Brown, Horford, pick θα πρέπει να μπει στο τραπέζι των συζητήσεων. Σε καμία περίπτωση ο Tatum αφού αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο για το μέλλον της Βοστώνης.
Σε κάθε περίπτωση μπορούν να είναι αισιόδοξοι για την φετινή σεζόν αλλά και για το μέλλον. Το μοναδικό που πράγμα που πρέπει να σκέφτονται είναι η υγεία του ρόστερ. Τα υπόλοιπα θα έρθουν.
jvalin
QUOTE (Pierce @ Oct 9 2018, 12:47 ) *
(...) η καψούρα του Danny για τον AD είναι γνωστή. Αν οι Pelicans στο deadline δεν είναι για Play offs, μήπως ήρθε η ώρα; Πόσο χαλάς την χημεία της ομάδας για έναν παίκτη;

QUOTE (vmantas @ Oct 16 2018, 13:30 ) *
Στο ερώτημα αν ρισκάρεις την χημεία για τον Davis... Κατηγορηματικά ΝΑΙ. Είναι ο καλύτερος ψηλός του NBA με πολλά χρόνια μπροστά του και ότι λείπει από την ομάδα για να καταφέρει να κοντράρει στα ίσια τους Warriors. Ένα πακέτο με ανταλλάγματα κάτι μεταξύ Rozier, Brown, Horford, pick θα πρέπει να μπει στο τραπέζι των συζητήσεων. Σε καμία περίπτωση ο Tatum αφού αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο για το μέλλον της Βοστώνης.

Δεν μπορούμε να κάνουμε trade για AD πριν το καλοκαίρι του 2019, εκτός αν συμπεριληφθεί ο Καϊρί στα ανταλλάγματα.

REPORT: Celtics unable to acquire a player like Anthony Davis qualified for Rose Rule

tl;dr

QUOTE (Bobby Marks)
The Celtics cannot acquire a player like Anthony Davis because of the Rose rule. Boston is allowed to trade for only one player (Kyrie Irving) that was signed with the Rose rule.


Περιμένω με ανυπομονησία την αποψινή πρεμιέρα! Ντέρμπι στο Γκάρντεν με Σίξερς! Η φετινή Ατλάντικ προμηνύεται αίμα κι άμμος : Οι 3 κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της Ανατολής (Σέλτικς, Σίξερς, Ραπς) όλες στην ίδια ντιβίζιον. Ευτυχώς, υπάρχει και η ΝΥ για το καθιερωμένο γλέντι. Καλή σεζόν! Let's go C's! celtics1-sm.gif
Pierce
Mea culpa, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτό το πράΜα.
geo82
Το παιχνίδι ανάμεσα τους Celtics και τους Sixers ήταν απλά φοβερό. Ένταση και πάθος από τους παίχτες, ατμόσφαιρα που θύμιζε playoffs και φυσικά πολύ ωραίες εμπνεύσεις από ορισμένους παίχτες. Πολύ γουστάρω που έχει αναβιώσει η αντιπαλότητα ανάμεσα σ' αυτές τις δύο ομάδες!
yorgos
Τρομερό βάθος οι Σέλτικς, με Ίρβινγκ να μη βλέπεται και ήταν χαλαροί. Αν δεν έχουν τραυματισμούς χτυπάνε Ουόριορς αλλά θα δούμε και στα μεταξύ τους ματς στην ΚΠ. Τέιτουμ θα είναι ακόμη καλύτερος φέτος (κι όμως γίνεται).
RipCity
Mαλλον συνήλθε ο Kyrie biggrin.gif
Conan1982
Και το τρίποντο που τους πήγε στην παράταση τελείως ελεύθερο. Δεν είναι τόσο το συγκεκριμένο play που είναι απλό όσο η ικανότητα του Στίβενς να προβλέπει τις αντιδράσεις της άμυνας με τέτοια ακρίβεια.
geo82
Η Βοστόνη έχει τη καλύτερη άμυνα αλλά και τη χειρότερη επίθεση. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ακόμη δεν βρίσκονται όλοι στην ίδια σελίδα. Μόλις βρουν την επιθετική τους χημεία, τότε θα είναι πραγματικά απειλητικοί. Έχουν χρόνο γι'αυτό πάντως, αφού ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της κανονικής περιόδου.
Pierce
Και για του λόγου το αληθές :



sarounas
ο Ίρβιν με σαραντάρα χθες μένει έξω σήμερα με την Γιούτα? μάλλον δεν θα έχει αναρρώσει πλήρως...
RipCity
QUOTE (sarounas @ Nov 9 2018, 19:40 ) *
ο Ίρβιν με σαραντάρα χθες μένει έξω σήμερα με την Γιούτα? μάλλον δεν θα έχει αναρρώσει πλήρως...


δεν έχει να κάνει με rest, personal reasons-έχει να παρευρεθεί σε κηδεία.
SteveNashidis
QUOTE(RipCity @ Nov 9 2018, 10:15 ) *
Mαλλον συνήλθε ο Kyrie biggrin.gif

Click to view attachment

Αυτή είναι η αιτία. laugh.gif
geo82
Πολύ περίεργη η κατάσταση στη Βοστόνη φέτος. Ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες στο παιχνίδι με τη Νέα Υόρκη. Σαν οπαδός των Knicks, σίγουρα χάρηκα με τη νίκη, αλλά δε μου αρέσει που η Βοστόνη δεν παίζει καλά. Ελπίζω να βρουν λύση.
geo82
Σαρωτική η Βοστόνη απέναντι στους Bulls, τους υποχρέωσε στη χειρότερη εντός έδρας ήττα της ιστορίας τους. Κάποιοι θα πουν "εντάξει, με το Σικάγο έπαιζαν", αλλά δεν ισχύει. Το Σικάγο προερχόταν από μια μεγάλη εντός έδρας νίκη απέναντι στην Οκλαχόμα, οπότε μπήκε με ανεβασμένη ψυχολογία, απλά φαίνεται ότι στη Βοστόνη αρχίζουν να βρίσκουν την επιθετική ισορροπία που τους έλειπε στην αρχή της σεζόν. Αν παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά, θα δει ότι έχουν ένα 5-0 σερί νικών αυτή τη στιγμή, με την επίθεση να δουλεύει πολύ καλά (για την ακρίβεια σκοράρουν 126,2 πόντους μέσο όρο στα τελευταία 5 παιχνίδια).
thalys
Όταν δίνεις χρόνο σε παίχτη που επανέρχεται από τραυματισμό, θα το πληρώσεις με χειρότερα αποτελέσματα μέχρι να επανέλθει πλήρως. Όταν σε μιαν επιτυχημένη πεντάδα προσπαθείς να ενσωματώσεις έναν παίχτη που θέλει τη μπάλα στα χέρια του, θα το πληρώσεις με χειρότερα αποτελέσματα μέχρι να βρεθεί η νέα ισορροπία.

Οι Σέλτικς έπρεπε να κάνουν και τα δύο με δύο παίχτες (Γκόρντον-Χέυγουορντ) παίζοντας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή της χρονιάς.

Το πρόγραμμα έχει πλέον χαλαρώσει, οι παίχτες βρίσκουν τις ισορροπίες τους και η ομάδα αρχίζει να ρολάρει. Ακόμα υπάρχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και τομείς που μπορούν να βελτιωθούν, αλλά η αρχή φαίνεται να έχει γίνει.
geo82
Εννοείται. Εγώ τα καταλαβαίνω όλα αυτά και περίμενα ένα "μουδιασμένο" ξεκίνημα. Εάν έμπαινες όμως στο youtube για να δεις τα δεκάλεπτα στιγμιότυπα των αγώνων, θα έβλεπες διάφορους "ειδήμονες" που είχαν ξοφλημένη την ομάδα μετά τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα και έβγαζαν ήδη τον νικητή της Ανατολής στα πρώτα 10 παιχνίδια, ξεχνώντας πως το ΝΒΑ είναι ένας μαραθώνιος 82 αγώνων.
SteveNashidis
Πολύ ωραίο ματς το χθεσινό, που θύμιζε λίγο πλέιοφ και μας προμήνυε τι μπορεί να ακολουθήσει εφόσον οι δύο αυτές ομάδες διασταυρωθούν στην Postseason.

Aν και οι δύο ομάδες είναι ακόμα ανέτοιμες για ξεχωριστούς λόγους η κάθεμια, πιστεύω ότι σύντομα θα βρουν τον αγωνιστικό ρυθμό μέχρι να τελειοποιήσουν την εμφάνιση τους.

Η Βοστώνη αναμένει να φύγουν οι τραυματισμοί από τους περισσότερους παίκτες της και να ενσωματωθούν σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό και οι 76ερς θέλουν χρόνο για να ενσωματώσουν τον Μπάτλερ στην 5άδα τους.

Παίκτης κλειδί χθες ο Χόρφορντ που κατάφερε να περιορίσει τον πολύ καλό Εμπίντ και να δώσει τις σωστές πάσες όταν η μπάλα έκαιγε στο τέλος του αγώνα.Ο Ίρβινγκ που έμοιαζε κοιμισμένος σε όλη τη διάρκεια του ματς λόγω της καλής άμυνας του Μπάτλερ, αλλά πήρε κρίσιμα σουτ και αυτός στο τέλος του παιχνιδιού.
Οι Σίξερς πρέπει να βρουν ποιος θα παίρνει τις επιθέσεις στο τέλος. Θα είναι ο Εμπίντ, θα είναι ο Μπάτλερ, σίγουρα για μένα δε πρέπει να ειναι ο Ρέντιγκ, ο οποίος πρέπει να βρίσκεται στο κόρνερ και να ανοίγει τη ρακέτα για τους άλλους ( βέβαια αυτό δε γίνεται λόγω Σίμμονς laugh.gif )
thalys
QUOTE (SteveNashidis @ Dec 26 2018, 15:32 ) *
Ο Ίρβινγκ που έμοιαζε κοιμισμένος σε όλη τη διάρκεια του ματς λόγω της καλής άμυνας του Μπάτλερ, αλλά πήρε κρίσιμα σουτ και αυτός στο τέλος του παιχνιδιού.


Δεν είδα το παιχνίδι, το παρακολούθησα μέχρι το ημίχρονο μέσω play-by-play. Ο Ίρβινγκ είχε 16 πόντους στην πρώτη περίοδο και 23 στο ημίχρονο. Δε ξέρω τι έκανε στην τρίτη περίοδο, αλλά στις πρώτες δύο σίγουρα δεν ήταν κοιμισμένος.

Κατά τ'άλλα, η Βοστώνη έχει τους παίκτες να περιορίσει τον Εμπιίντ και τον Σίμονς. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν ο Μπάτλερ είναι σε φουλ ρυθμούς. Θεωρητικά τα εργαλεία υπάρχουν, αλλά από τη θεωρία στην πράξη υπάρχει απόσταση.
RipCity
QUOTE (thalys @ Dec 27 2018, 20:06 ) *
Δεν είδα το παιχνίδι, το παρακολούθησα μέχρι το ημίχρονο μέσω play-by-play. Ο Ίρβινγκ είχε 16 πόντους στην πρώτη περίοδο και 23 στο ημίχρονο. Δε ξέρω τι έκανε στην τρίτη περίοδο, αλλά στις πρώτες δύο σίγουρα δεν ήταν κοιμισμένος.

Κατά τ'άλλα, η Βοστώνη έχει τους παίκτες να περιορίσει τον Εμπιίντ και τον Σίμονς. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν ο Μπάτλερ είναι σε φουλ ρυθμούς. Θεωρητικά τα εργαλεία υπάρχουν, αλλά από τη θεωρία στην πράξη υπάρχει απόσταση.


Δεν αποτελεί σοβαρό αντίπαλο σε σειρά αγώνων η Φιλαδέλφια έτσι όπως είναι τώρα. Αν ενισχυθεί με παίκτες κάτι μπορεί να κανει.

Το θέμα είναι οι Bucks και ιδίως οι Ράπτορς. Πολύ μπερδεμένα τα πράγματα, με τον Hayward να μοιάζει με παίκτη της σειράς.
yorgos
Αστείρευτο ταλέντο ο Εμπιντ αλλά εκνευριστικά κακές επιλογές και stats chasing. Δυστυχώς η νοοτροπία του δε φαίνεται να αλλάζει, μηδέν ωριμότητα. Κρίμα γιατί ως πακέτο είναι ο καλύτερος σέντερ στο ΝΒΑ, κάτι Ayton και σία τους έχει για πρωινό και θα τους έχει και σε βάθος χρόνου νομίζω.
jasonick
Μπορεί η χρονιά να μην είναι η ιδανική αλλά εξακολουθώ να θεωρώ τους Σέλτικς την πιο επικίνδυνη ομάδα όταν έρθει η ώρα των playoffs.
Ο Hayward εδώ και κανά μήνα παίζει αρκετά καλά -όχι ακόμα σαν τον Γιουτικό (sic) βέβαια Gordon- και το συνδύασε με μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Φίλυ όπου σκόραρε 6 τρίποντα. Απίστευτος Horford σε αυτό το ματς, εξαφάνισε τον Embiid με εξαίρεση ένα διάστημα στην 4η περίοδο. Βλέπω πως ο Stevens κάνει καλή διαχείρηση και αν είναι φρέσκος τον Μάη, δεν υπάρχει ψηλός από το Τορόντο και το Μιλγουόκι που μπορεί να τον ματσάρει.
Υπάρχει μία γκρίνια για το ότι σταματάει η μπάλα όταν ξεκινάνε τα.. δικά τους οι Tatum και Kyrie αλλά come playoff time δεν υπάρχει πιο clutch παίκτης στην Ανατολή από τον δεύτερο.
Γενικά αν δεν υπήρχαν οι άσχημες ήττες από τις ομάδες του LA πιστεύω θα πήγαιναν αρκετά πιο ήσυχοι στην διακοπή για το ολ σταρ γιατί μετά από αυτό ξεκινάει ψιλοπαλούκι πρόγραμμα.
geo82
QUOTE (jasonick @ Feb 15 2019, 21:21 ) *
Μπορεί η χρονιά να μην είναι η ιδανική αλλά εξακολουθώ να θεωρώ τους Σέλτικς την πιο επικίνδυνη ομάδα όταν έρθει η ώρα των playoffs.
Ο Hayward εδώ και κανά μήνα παίζει αρκετά καλά -όχι ακόμα σαν τον Γιουτικό (sic) βέβαια Gordon- και το συνδύασε με μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Φίλυ όπου σκόραρε 6 τρίποντα. Απίστευτος Horford σε αυτό το ματς, εξαφάνισε τον Embiid με εξαίρεση ένα διάστημα στην 4η περίοδο. Βλέπω πως ο Stevens κάνει καλή διαχείρηση και αν είναι φρέσκος τον Μάη, δεν υπάρχει ψηλός από το Τορόντο και το Μιλγουόκι που μπορεί να τον ματσάρει.
Υπάρχει μία γκρίνια για το ότι σταματάει η μπάλα όταν ξεκινάνε τα.. δικά τους οι Tatum και Kyrie αλλά come playoff time δεν υπάρχει πιο clutch παίκτης στην Ανατολή από τον δεύτερο.
Γενικά αν δεν υπήρχαν οι άσχημες ήττες από τις ομάδες του LA πιστεύω θα πήγαιναν αρκετά πιο ήσυχοι στην διακοπή για το ολ σταρ γιατί μετά από αυτό ξεκινάει ψιλοπαλούκι πρόγραμμα.


+1. Θα συμφωνήσω πλήρως. Στα playoffs τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ διαφορετικά από την κανονική περίοδο. Το ΝΒΑ είναι γεμάτο από τέτοιες περιπτώσεις διαχρονικά.
geo82
https://www.slamonline.com/nba/kyrie-irving...in-seven-games/

Το πιστεύω αυτό που λέει. Αρχίζουν να μου θυμίζουν τους Knicks του 1999 σε βελτιωμένη έκδοση. Για να δούμε αν θα έχουν και στα playoffs ανάλογη πορεία.
jasonick
Αψυχολόγητοι. Εκεί που έλεγα πως βρήκαν λίγο ρυθμό ξεκίνησαν με 1-5 μετά το all-star. Και πάνε σήμερα και κερδίζουν τους Warriors (χωρίς Klay) με 33 πόντους. Παίξαν αμυνάρα με αρκετή πίεση και οδήγησαν το GS σε πολλά λάθη. Στην επίθεση υπήρχε καλή κυκλοφορία και πολυφωνία στο σκοράρισμα. Μέχρι και ο Rozier έπαιξε καλά που όσες φορές βλέπω Celtics μου σπάζει τα νεύρα. tongue.gif 30 πόντους ο Hayward και σήμερα με τους Kings τον κόβω να σκοράρει 2 με 1/3 σουτ. tongue.gif
Για τους Warriors ο σημερινός Cousins είναι μόνο για να μπαίνει στα playoffs κανά 3λεπτο και να προσπαθεί να πάρει κάνα φάουλ. Αν φυσικά δεν κάνει πρώτα αυτός επιθετικό..

Andre Miller
QUOTE (jasonick @ Mar 6 2019, 09:51 ) *
Αψυχολόγητοι. Εκεί που έλεγα πως βρήκαν λίγο ρυθμό ξεκίνησαν με 1-5 μετά το all-star. Και πάνε σήμερα και κερδίζουν τους Warriors (χωρίς Klay) με 33 πόντους. Παίξαν αμυνάρα με αρκετή πίεση και οδήγησαν το GS σε πολλά λάθη. Στην επίθεση υπήρχε καλή κυκλοφορία και πολυφωνία στο σκοράρισμα. Μέχρι και ο Rozier έπαιξε καλά που όσες φορές βλέπω Celtics μου σπάζει τα νεύρα. tongue.gif 30 πόντους ο Hayward και σήμερα με τους Kings τον κόβω να σκοράρει 2 με 1/3 σουτ. tongue.gif
Για τους Warriors ο σημερινός Cousins είναι μόνο για να μπαίνει στα playoffs κανά 3λεπτο και να προσπαθεί να πάρει κάνα φάουλ. Αν φυσικά δεν κάνει πρώτα αυτός επιθετικό..


Γίνεται τάνκινγκ και στην κορυφή, όχι μόνο στον πάτο!
Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά η αλήθεια θα λάμψει στα οφς.
geo82
QUOTE (jasonick @ Mar 6 2019, 09:51 ) *
Αψυχολόγητοι. Εκεί που έλεγα πως βρήκαν λίγο ρυθμό ξεκίνησαν με 1-5 μετά το all-star. Και πάνε σήμερα και κερδίζουν τους Warriors (χωρίς Klay) με 33 πόντους. Παίξαν αμυνάρα με αρκετή πίεση και οδήγησαν το GS σε πολλά λάθη. Στην επίθεση υπήρχε καλή κυκλοφορία και πολυφωνία στο σκοράρισμα. Μέχρι και ο Rozier έπαιξε καλά που όσες φορές βλέπω Celtics μου σπάζει τα νεύρα. tongue.gif 30 πόντους ο Hayward και σήμερα με τους Kings τον κόβω να σκοράρει 2 με 1/3 σουτ. tongue.gif
Για τους Warriors ο σημερινός Cousins είναι μόνο για να μπαίνει στα playoffs κανά 3λεπτο και να προσπαθεί να πάρει κάνα φάουλ. Αν φυσικά δεν κάνει πρώτα αυτός επιθετικό..



Πραγματικά, δεν ξέρεις φέτος ποια εκδοχή των Celtics θα δεις σε κάθε παιχνίδι. Είναι ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Η νίκη επί των πρωταθλητών, και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αποδεικνύει ότι έχουν το ταλέντο για να φτάσουν στους τελικούς. Τον Απρίλιο θα αποδείξουν αν θα μοιάσουν στους Knicks του 1999 ή στους Trail Βlazers του 2001.
jasonick
QUOTE(jasonick @ Mar 6 2019, 09:51 ) *
30 πόντους ο Hayward και σήμερα με τους Kings τον κόβω να σκοράρει 2 με 1/3 σουτ. tongue.gif


Ή θα σκοράρει το νικητήριο καλάθι. tongue.gif

yorgos
Έχει τρομερό ενδιαφέρον φέτος η Ανατολή. Για μένα η αλλαγή της χρονιάς είναι η απόκτηση του Μαρκ από τους Ράπτορς. Πλέον είνια φαβορί κι ας μην έχουν το ρόστερ των Σέλτικς, για τους οποίους η μόνη εξήγηση που με τέτοιο βάθος και κόουτς έχουν τέτοια αστάθεια είναι ότι είναι μούτι μεταξύ τους. Προσωπικά θεωρώ Τορόντο πάνω από Σέλτικς και Μπακς ως φαβορί για την Ανατολή.
Andre Miller
QUOTE (yorgos @ Mar 8 2019, 03:41 ) *
Έχει τρομερό ενδιαφέρον φέτος η Ανατολή. Για μένα η αλλαγή της χρονιάς είναι η απόκτηση του Μαρκ από τους Ράπτορς. Πλέον είνια φαβορί κι ας μην έχουν το ρόστερ των Σέλτικς, για τους οποίους η μόνη εξήγηση που με τέτοιο βάθος και κόουτς έχουν τέτοια αστάθεια είναι ότι είναι μούτι μεταξύ τους. Προσωπικά θεωρώ Τορόντο πάνω από Σέλτικς και Μπακς ως φαβορί για την Ανατολή.

Εχει αυτή τη στιγμή στην Ανατολή, τέσσερεις ομάδες που μπορούν να κοντράρουν τους Γουόριορς. Στην δύση θεωρώ μόνο τους Ρόκετς φαβορί περαν των πρωταθλητών. Θα έχουμε δυνατούς τελικούς φέτος.
RipCity
η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. που να το περίμενε ο Ainge πως το κάστρο θα κινδύνευε να πέσει από μέσα.
aegeansheed
QUOTE(RipCity @ Mar 25 2019, 20:27 ) *
η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. που να το περίμενε ο Ainge πως το κάστρο θα κινδύνευε να πέσει από μέσα.

Το θέμα είναι ότι ο Kyrie έχει επιλέξει να ακολουθήσει στον δρόμο του Lebron στον τρόπο που εκφράζει δυσαρέσκεια με συμπεριφορές συμπαικτών με τη μεγάλη διαφορά ότι... δεν είναι Λεμπρών για να μπορεί να τα πει έτσι... laugh.gif Έχει πάει στην ομάδα αυτή, που υπήρχε πριν από αυτόν και αναγκάζεται να βγάλει τη χρονιά, ενώ φανερά δεν τη γουστάρει και (πιστεύω) έχει αποφασίσει ότι δε θα μείνει το καλοκαίρι. Μιλώντας για τον Καηρί αυτόν τον καιρό... μοιάζει με τραγική φιγούρα, αφού από τη μία δεν ψήνεται να παίζει για τους Celtics στον ρόλο του leader (μεγάλο μαγαζί δη) κι από την άλλη (είναι δεδομένο) του κάνει ψηστήρι για Lakers ο Λεμπρών, που ήταν ο λόγος για τον οποίο ζήτησε ανταλλαγή από τους Cavs... blink.gif Πραγματικά δεν ξέρω τί είναι χειρότερο: να είσαι GM και να σκέφτεσαι να φέρεις τον Kyrie στην ομάδα σου με το ρίσκο να τα τινάξει όλα στον αέρα αν δεν είναι ικανοποιημένος με ο,τιδήποτε ή να είσαι ο GM των Celtics και να ακούς ότι ο Χ, Ψ σούπερσταρ δεν ψήνεται να έρθει στην ομάδα σου, επειδή μπορεί να (σε) στείλει (οποιονδήποτε) με trade ανά πάσα ώρα και στιγμή;

Το κλίμα δεν είναι καλό, οι Celtics χάνουν, ο Ainge καλό θα ήταν να "καταπιεί" την newenglandική περηφάνια του tongue.gif και να στείλει τον Hayward για picks μπας να απελευθερωθούν ο Tatum με τον Brown, να δώσουν όλα τα λεπτά σε Smart-Rosier και παράλληλα να φέρουν κάποιον mid-lvl star σε έναν ρόλο και μια θέση που δε θα δημιουργεί θέμα. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι αρκετά καλοί όπως είναι τώρα για να πάρουν σε 7 παιχνίδια ούτε Sixers, oύτε Bucks, ούτε Raptors και με τέτοια θέματα αμφιβάλω αν μπορούν καν τους Pacers να περάσουν, έτσι όπως παίζουν οι τελευταίοι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.