Το Τουρνουά Ακρόπολης ξεκινά την Δευτέρα..Εγώ σίγουρα θα πάω όπως κάνω τα τελευταία χρόνια..Τί λέτε θα μαζευτεί το basketforum;
Αξίζει να πάμε και να δούμε από κοντά τους Πρωταθλητές Ευρώπης που μας έκαναν και θα μας κάνουν πιστεύω και πάλι υπερήφανους..
dizzy_fingers
Jul 27 2006, 03:00
Χμ

....μία κάθοδο μπορεί να την κάνω σε μία από τις μέρες.
harris
Jul 27 2006, 03:03
kai εγω μάλλον θα είμαι εκεί...
trefoil 13
Jul 27 2006, 03:09
Επίτηδες το κάνετε;;;
Θα λείπω...(κλιφ κλίφ)
dizzy_fingers
Jul 27 2006, 03:13
Να ζητήσουμε από τα παιδιά να το ακυρώσουν τότε...
Πότε σε βολεύει? Το επόμενο σαβ/κο?
trefoil 13
Jul 27 2006, 03:20
Θα το κάνετα αυτό για μένα;;;
Ναι, καλά είναι το επόμενο!
Λογικα μεσα κ εγω!!
dizzy_fingers
Jul 28 2006, 02:58
Για γράψτε το πρόγραμμα (ξέρω ότι υπάρχει κάπου αλλού, αλλά βαριέμαι να ψάξω

), να διαλέξω μέρα

.
leonkalf
Jul 28 2006, 04:02
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»
ΔΕΥΤΕΡΑ 31/7
18.45 ΙΤΑΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ
21.00 ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ
ΤΡΙΤΗ 1/8
18.45 ΓΑΛΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ
21.00 ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 2/8
18.45 ΙΤΑΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ
21.00 ΕΛΛΑΔΑ-ΓΑΛΛΙΑ
Παιδιά να πάτε. Και εγώ αν ήμουν εδώ θα πήγαινα γήπεδο, αλλά από Κυριακή ξεκινάω διακοπές...
thrylos7
Jul 29 2006, 02:44
Ελπίζω να πάει ο κόσμος... Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για να λείπει...
Τους αγώνες της Εθνικής θα μεταδόσει η ΕΡΤ.
δυστηχως υπαρχει δικαιολογια!γμτ δευτερα ξεκιναω διακοπες!τι ξεκιναω δηλαδη.μεχρι πεμπτη θα λειπω και μετα ενα τριημερο 15αυγουστο ξανα!ισα ισα να χασω το ακροπολις!την τυχη μου μεσα!βλεπετε στην παρεα μου ενας ειναι ο πορωμενος με το μπασκετ!
dizzy_fingers
Jul 29 2006, 05:08
Άσε, έχουν πάθει και χειρότερα άλλοι....
thrylos7
Jul 29 2006, 16:56
δυστηχως υπαρχει δικαιολογια
Δε μιλάω μεμονωμένα... Γενικά! Η Αθήνα είναι αρκετά μεγάλη πόλη...
βλεπετε στην παρεα μου ενας ειναι ο πορωμενος με το μπασκετ!
Ξέρω πως νιώθεις...
Δεν έχω αποφασίσει ακόμη σε ποιον αγώνα θα πάω..Ίσως να μην μπορέσω την Τετάρτη αλλά θα το δω και θα ενημερώσω ώστε να κανονίσουμε συνάντηση όσοι πάμε..
Τελικά Τετάρτη δεν θα μπορέσω αλλά ακόμη δεν αποφάσισα για Δευτέρα ή Τρίτη..
Για να συντονιστούμε λίγο..Έλα να βλέπω συμμετοχές ώστε να κανονίσουμε..
dizzy_fingers
Jul 30 2006, 04:02
Εγώ σε μία εκ των Τρίτη-Τετάρτη θέλω να πάω.
Μπορούμε να κανονίσουμε Τρίτη αν μπορείς Σπύρο..
HOULIGAN76
Jul 31 2006, 11:59
Εγώ έκανα διάλειμμα στις διακοπές ώστε να δώ την Ελλαδάρα στο ΟΑΚΑ.
Αλλά θα πάω μάλλον με τον ξαδελφό μου.Του το υποσχέθηκα.
Νομίζω οτι αξίζει να πάμε όλοι μας στο γήπεδο ώστε να αποθεώσουμε την εθνική μας.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
Λοιπόν εγώ αποφάσισα να πάω αύριο γαιτί σήμερα δεν θα μπορέσω αλλά ούτε και την Τετάρτη.Οπότε όποιος είναι για αύριο ας το πει να βρεθούμε..
dizzy_fingers
Jul 31 2006, 16:16
Εγώ αποφάσισα να πάω την τελευταία μέρα, Τετάρτη.
dinao2
Jul 31 2006, 20:40
gia sas kai apo emena pedes!
mipos kseri kanenas av givete va parakalouthis ta mats apo kaveva (afta pou dev dixvei i ERT) livescore?
liolias
Aug 1 2006, 02:16
Τι εβαλε ο βαλτω αγορι μου?? Το ειδατε??
Μόλις γύρισα απο Ακρόπολις!
Αν εννοείς το απίστευτο του Διαμαντίδη δεν ξέρω τι πίνει και δεν μας δίνει αυτό το παιδί!!!
Κόσμο είχε λίγο (άσχετο: καθόταν κοντά μου ο Καλαμπόκης, τον είχα για πιο ψηλό!), η εθνική κέρδισε άνετα, από τα καλύτερα του αγώνα το καλάθι του Διαμαντίδη στην εκπνοή απο το σπίτι του που μόλις αναφέραμε και κάποιες προσωπικές ενέργειες του Παπαλουκά (προσωπικά τον εκτιμώ πολύ σαν παίκτη! Το ξέρετε οτι ο αδερφός του μέχρι φέτος τουλάχιστον, έπαιζε σε ομάδα της ΕΣΚΑ?)!
Α, και μην ξεχάσω την τάπα του Σπανούλη

!!!
Earnang
Aug 1 2006, 05:26
Ο Δράκουλας της Καστοριάς
Τελικα ο πρωτος απο τους 17 που κοπηκε απο την Εθνικη ειναι ο Μιχαλης Πελεκανος λογω τραυματισμου. Το ανακοινωσε ο Γιαννακης χτες σε συνεντευξη.
Απ' οτι φαινεται ομως θα παρει 14 παικτες μαζι και οχι 12 ως συνηθως...
Άκουσα ότι το εισητήριο έχει 10€..Είναι αλήθεια; και αν ναι μπορείς να δεις και τους δύο αγώνες;
Η Εθνική καταπληκτική εχθές,τα παιδιά έδωσαν θέαμα και κέρδισαν πολύ άνετα..Η Κροατία δεν έδειξε κανένα θετικό στοιχείο.Ίσως μόνο λίγο στην άμυνα σε κάποια σημεία..
Όντως το εισιτήριο είχε 10€ και ναι, μπορείς να παρακολουθήσεις και τους δύο αγώνες με ένα εισιτήριο!
Εδώ που τα λέμε σε φιλικό τουρνουά προετοιμασίας αν ήταν πιο ακριβό θα έμενε εντελώς άδειο το ΟΑΚΑ, χθές είχε κόσμο μόνο στα πλαϊνά κεντρικά διαζώματα (στις μπλε κερκίδες για όποιον θυμάται το ΟΑΚΑ.), τα πέταλα ήταν άδεια και τις πτησόμενες κερκίδες δεν τις είχαν ανοίξει καν!
liolias
Aug 1 2006, 14:59
Ηταν φιλικο γιαυτο δεν ειχε κοσμο.Οι Κροατες εξαλου δεν παιζουν ουτε στο Μουντομπασκετ.
V@Roxe##13
Aug 1 2006, 19:55
Υποθετω οτι σημερα θα εχει περισσοτερο κοσμο. Χθες με το ματι μου φανηκε γυρω στα 4 χιλιαρικα δεν ειμαι βεβαια και σιγουρος!!!
Εχθές νομίζω είχε περισσότερο κόσμο αλλά και πάλι έπρεπε να έρθουν περισσότεροι..Τέλος πάντων..
Η Εθνική δεν έπαιξε και πολύ καλά εκτός από κάποια διαστήματα αλλά και πάλι καταφέραμε να κερδίσουμε..
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα αυτή η ομάδα δεν με αγχώνει πολύ..Μου δίνει μια σιγουριά για τη νίκη που ακόμα και ισοπαλία να είναι ξέρω ότι θα ξυπνήσουμε και θα κερδίσουμε..
Έχω πολύ εμπιστοσύνη στα παιδιά και νομίζω ότι μόνο αν κάνουμε ένα πολύ κακό παιχνίδι δεν θα πάμε καλά στο Παγκόσμιο..Πιστεύω ότι από την δική μας απόδοση θα κριθούν πολλά παιχνίδια..Νομίζω ότι μπορούμε να κοντράρουμε οποιαδήποτε ομάδα..
Αν πιάναμε λίγο απόδοση εχθές (και με Ζήση,Κακιούζη) θα είχαμε κερδίσει με 20 πόντους και πάλι..Έχουμε πιστεύω την πιο πλήρη ομάδα..
Όποιος και να μπει είναι σχεδόν ισάξιος με τον άλλο..
Δεν ξέρω αλλά περιμένω πολλά από αυτά τα παιδιά..
Σήμερα νομίζω ότι θα έχει περισσότερο κόσμο..Εχθές στον πρώτο αγώνα ήταν σχεδόν άδειο αλλά ευτυχώς μετά ήρθε κόσμος..
Mετα τα σημερινα θεωρω σχεδον βεβαιο οτι ο Σοφο θα ειναι στην δωδεκαδα του Γιαννακη (αντι Μπουρουση)!!
αν και offtopic. dizzy ησουν στους επισημουσ με μια ξανθια κοπελια. Αν ναι εγινες διασημος σε ολη την Ελλαδα.
QUOTE(fragos @ Aug 3 2006, 02:19 AM)

αν και offtopic. dizzy ησουν στους επισημουσ με μια ξανθια κοπελια. Αν ναι εγινες διασημος σε ολη την Ελλαδα.
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ήμουν μαζί με τον Dizzy και τον Morfi ΄διαγώνια αριστερά από τα επίσημα...
dizzy_fingers
Aug 3 2006, 04:23
Κοντά έπεσες Frago...όχι στην παρέα (δυστυχώς), αλλά στην περιοχή (επίσημα->δημοσιογραφικά) όπως είπε και ο Χάρης.
Ανάλυση αυτή τη στιγμή δε μπορώ να κάνω.....έχω βαρυστομαχιάσει από τα σουβλάκια...δε μπορώ ούτε να σκεφτώ....
dizzy_fingers
Aug 3 2006, 05:08
Click to view attachment Morfi + Γιαννάκης + Dizzy
μαυρισματακι βλεπω ντιζυ...
Air Kef
Aug 3 2006, 11:17
Γεια σου ρε Σπύρο μοντελάκι..!!!
Πλάκα πλάκα,ο Γιαννάκης είναι από τους λίγο που πραγματικά θέλω και δεν έχω βγάλει ακόμα φώτο μαζί του..
dizzy_fingers
Aug 3 2006, 14:34
Πολύ φιλικός άνθρωπος ο Γιαννάκης παιδιά...
Μόλις είχε τελειώσει τη συνέντευξη τύπου, ενώ προηγουμένως είχε περάσει από τη ψυχοφθόρα διαδικασία να ανακοινώσει στον Μπουρούση ότι τον έκοβε και η ώρα ήταν δώδεκα παρά...και με το που του ζητάμε φωτογραφία, αμέσως χαμογελάει, δέχεται να βγει στη φωτό και μας αγκαλιάζει.
Για τον morfi που επιτέλους φανερώθηκε δε θα σχολιάσετε τίποτα?
treathitch
Aug 3 2006, 14:38
O Morfi δε φέρνει λίγο του Κιρκ Χάινριχ?
dizzy_fingers
Aug 3 2006, 14:39
Μπα...
Δε νομίζω...Γιατί το λες αυτό?
NBAholic
Aug 3 2006, 15:20
Ρεζιλεύτηκε ο Μορφή! Βγήκε φωτογραφία με Ευρωπαίο (πρώην) μπασκετμπολίστα!
Η συντριβή είναι φανερή στο πρόσωπό του.
dizzy_fingers
Aug 3 2006, 15:22
Αν σου πω ότι αυτός ήταν που ζήτησε από τον Γιαννάκη να βγει φωτο!
QUOTE(dizzy_fingers @ Aug 3 2006, 06:08 AM)

Click to view attachment Morfi + Γιαννάκης + Dizzy
Ζηλευω...
Alexmei
Aug 3 2006, 18:46
σχόλιο 1) ο μορφή αν δν ήξερα το χιούμορ του, και τον έβλεπα στην φώτο θα τον έλεγα ξενέρωτο. 2) Dizzy το χαμόγελο σου έφτασε στα αυτιά σου

3)ο γιαννάκης βγήκε πιο ωραία από τους 3 σας!
ρε σεις ποιος ειναι αυτος διπλα στον dizzy.
Ρε ντιζυ μη μπερδευεις τα παιδια κ πιστευουν στ'αληθεια οτι αυτη η ξανθια φιγουρα ειναι ο θρυλικος μορφη!!!
Όντως ποιον κοροϊδεύεται κύριε Σπύρο;;;

Ποιος morfi;;
Πάντως είσαι τυχερός που βγήκες φώτο με τον τεράστιο Γιαννάκη....
Ειδατε πως αλλαξα μεσα σε λιγο καιρο? Δεν ειναι απιστευτο?
Live strong
Nov 17 2006, 11:37
20/8/2007
22/8/2007 ΑΝΔΡΩΝ 21o ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ-EUROBANK
ΕΛΛΑΔΑ (Αθήνα)
Συμμετέχουν:ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ
basket.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.