Η γκαντεμια μου δυστηχως με τους παίχτες που διωχνω συνεχιζεται..Εδιωξα πριν τις 3 αγωνιστικες τον Μασει απ'την ομαδα για τα ριμπαουντ,κ σε 3 παιχνιδια εχει παρει 35 ριμπαουντ!!Τωρα θα'μουν πρωτος αν τον είχα κρατησει..
amanolar
Dec 1 2006, 03:02
QUOTE(treathitch @ Nov 30 2006, 05:51 PM)

Γιατί δε μπήκες εδώ;
http://www.hoopsstats.com/basketball/fanta...jordi-trias/258Αυτά ήταν τα στοιχεία του Τρίας πριν την αγωνιστική
Ευχαριστώ δεν ήξερα αν είχαν γίνει update. Ανέβασε τιμή αλλα δεν έδωσε βαθμούς.
Μια και το έθεσες, μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος πως διαμορφώνονται οι ανωδικές και οι πτωτικές τάσεις των παιχτών? (εκτός της απόδοσης τους).
Για παράδειγμα, γιατί ο Τριας παίζει χάλια και η τιμή του ανεβαίνει ακόμα και με αρνητικό σκορ? ή ο Ακερ θέλει μόνο 2.2 για να μείνει σταθερός και απο εκεί και πάνω ανεβαίνει παρόλο που ήδη το κόστος του έχει ανέβει τόσο πολυ...
Δε συμμετείχα στο παιχνίδι πέρυσι και διατελώ εν συγχήση...
Thanks
sihainas
Dec 1 2006, 17:19
Πάντως εγώ από 9ος που μπήκα στο private league έχω ανέβει 4ος...χαχα μια χαρά...βέβαια οι από πάνω είναι πολύ πιο μπροστά αλλά δεν πειράζει...
sihainas
Dec 4 2006, 20:37
Ερώτηση: Είναι καλή κίνηση άμα πουλήσω τον Eliahou και να πάρω έναν εκ των Massey και Smodis? αν ναι... ποιον από τους 2 προτείνετε;
treathitch
Dec 4 2006, 23:56
Αν έχεις τον Άντερσεν, μάλλον και ο Σμόντις παραπάει.
Ο Ελιγιάχου μπορεί και να μένει, αλλά πρώτες επιλογές μου για αντικατάσταση θα ήταν οι Μέισι (οn fire και το Σάββατο, ενώ έχει να παίρνει), Σπλίτερ (είναι πια υγιής), Γιανκούνας (τραυματίστηκε ο Μότολα), Τρίας (έχει να παίρνει μάξιμουμ με 15 κι ας είναι ντεφορμέ), Καμπάλα (on fire) για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Γιατί δε χρησιμοποιείς το tool?
sihainas
Dec 4 2006, 23:58
Το χρησιμοποίησα... απλά ήθελα και μια πιο "ζωντανή" γνώμη
thrylos7
Dec 5 2006, 00:14
Παιδιά ο Μάσεϊ είναι πραγματικά on fire... παίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στα τελευταία ματς.
Αν δεν ήταν (θεωρητικά; ) δύσκολο το ματς θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα.
Ο Ιβάνοβιτς απ' την άλλη φαίνεται ότι βάζει σιγά σιγά περισσότερο τον Κακιούζη στο παιχνίδι, γι' αυτό ίσως ο Τρίας τελευταία δεν τα πάει καλά.
Εγώ θα πρότεινα Σπλίτερ από αυτούς..
Μια πιο ακριβή επιλογή είναι ο Μπεαρντ.. νέος προπονητής για τη Ζαλγκίρις που θέλει το ματς όσο τίποτα άλλο και ο παίκτης στην πιο χαμηλή τιμή του.
Ο Σόλομον πάλι τραυματίας;
treathitch
Dec 5 2006, 00:56
Noμίζω τελευταία εβδομάδα, αλλά με τις ανανεώσεις στην Ευρωλίγκα, ποτέ δεν είμαι σίγουρος...
Ο Μασει ειναι on fire απο τοτε που τον πούλησα πριν 3 αγωνιστικες!!

Καλη επιλογη αν κ λιγακι ακριβη πλεον,αλλα φυσικα δεν ειναι αργα για να τον παρετε!Τον Τριας τον πουλησα αυτην τη βδομαδα κ δεν τον συνιστω πλεον!Οτι πηραμε πηραμε,τωρα υπαρχουν καλυτερες κ πιο σταθερες επιλογες.
Καλυτερη προταση μαλλον ειναι ο Σπλιτερ γι'αυτη τη βδομαδα!Πολυ καλη επιλογη ειναι επισης ο Σαντιαγκο που ειναι πολύ φτηνος!
Απ'τα γκαρντ ο Γκριρ ειναι νομιζω σε καλή τιμη..Τον παιρνεις τωρα κ τον κρατας μεχρι τελος.. Ο Ντομερ ειναι on fire στα τελευταια 2 παιχνιδια κ πιστευω θα παει καλα αυριο,αλλα ειναι ρισκο παιχτης. Ο Βαντερπουλ εχει πεσει πολυ χαμηλα,αλλα κ οι εμφανισεις του ως τωρα δεν ειναι ενθαρρυντικες..Εγω παντως τον πήρα αφου ειχα 49 credits κ δεν μου'φταναν για τον Γκριρ.
N'αλλαξω Ντρομπνιακ με Beard..??Η μήπως με Μασει να μου μεινουν κ credits να παρω τον Γκριρ αντι για τον Βαντερπουλ..?

Προβληματιστηκα τωρα..
treathitch
Dec 5 2006, 10:48
Όλα αυτά που λες καλά, αλλά γιατί κάνεις τις αλλαγές σου πριν την Τετάρτη το απόγευμα... Δεν έχει λογική.
christos
Dec 5 2006, 10:53
Eγώ λέω να πουλήσω τον Πεν για κάποιον απ'τους Πλανινιτς,Ζήση,Παπαλουκά.Τί προτείνετε..??

Εγω συγκλίνω στον Τεο..
sihainas
Dec 5 2006, 11:39
Χμ... Scales αντί Domercant.... έχουν και την ίδια τιμή... ε;
treathitch
Dec 5 2006, 13:06
QUOTE(christos @ Dec 5 2006, 10:46 AM)

Eγώ λέω να πουλήσω τον Πεν για κάποιον απ'τους Πλανινιτς,Ζήση,Παπαλουκά.Τί προτείνετε..??

Εγω συγκλίνω στον Τεο..
O Πλάνινιτς εντάξει, ο Ζήσης έχει το καλύτερο/πιο εύκολο ματς απ' όλους. Ο Παπαλουκάς είναι ο καλύτερος της ΤΣΣΚΑ ακόμα και στις ήττες. Μάλλον Τεό ή Ζήσης.
QUOTE(sihainas @ Dec 5 2006, 11:32 AM)

Χμ... Scales αντί Domercant.... έχουν και την ίδια τιμή... ε;
Ναι, μόνο που ο ένας παίζει στη Βαρκελώνη κι ο άλλος στην Κολωνία.
Όλα είναι σχετικά. Ο Σκέιλς είναι σαφώς σταθερότερος ως τώρα, αλλά ο Ντόμερκαντ μπορεί να βγάλει 30αρα αν είναι σε μέρα.
sihainas
Dec 5 2006, 14:01
Ναι αυτό σκέφτομαι κι εγώ... αλλά δεν είναι να του έχεις και πολύ εμπιστοσύνη του Ντόμερκαντ... μάλλον τελευταία στιγμή θα το αποφασίσω αυτό...και ότι γίνει...
Unstoppable
Dec 5 2006, 14:15
Τελικα θα παρω και molten GL7, υπογεγραμμενη απο ενα παιχτη του παναθηναικου και 2 εισιτηρια για ενα παιχνιδι του.
Φυσικα εστειλα 4-5 email χωρις απαντηση μαλλον με φοβηθηκαν.
και ενα email που μαλλον δεν επρεπε να ερθει και σε μενα
sihainas
Dec 5 2006, 14:22
χαχαχα... τελικά θα πας σε καμιά εφημερίδα?
thrylos7
Dec 5 2006, 19:00

Tί είναι αυτοί ρε;
Θα μπορούσες να πας σε γήπεδο, να φωτογραφηθείς με τον παίκτη που θέλεις καθώς θα σου δίνει τη μπάλα...
Ή θα το κάνεις με τα 2 εισιτήρια που κέρδισες;
Τί 12 αθλητικές... τον Μάκη θα φοβήθηκαν!
Α, ο Beard υπάρχει ακόμα στο site... αν και το κακό σκορ το έκανε.
Στο preview αναφέρει τον Σόλομον, χωρίς να λέει κάτι για τον τραυματισμό του... Δεν είναι να ρισκάρεις όμως...
Unstoppable
Dec 5 2006, 22:44
QUOTE(thrylos7 @ Dec 5 2006, 06:53 PM)

Tί είναι αυτοί ρε;
Θα μπορούσες να πας σε γήπεδο, να φωτογραφηθείς με τον παίκτη που θέλεις καθώς θα σου δίνει τη μπάλα...
Ή θα το κάνεις με τα 2 εισιτήρια που κέρδισες;........
Αυτο μου εχουν απαντησει
"What about getting the ball signed at the game from one of the players?"
Τωρα πως ακριβως θα γινει θα δειξει....
thrylos7
Dec 5 2006, 22:54
Τυχερέ! Ετοιμάσου για μεγάλη εμπειρία...
Θα επιλέξεις εσύ τον παίκτη που θέλεις(να φανταστώ Μήτσο; ), και θα σου την παραδώσει πριν την έναρξη (ή μήπως στο ημίχρονο; Μπα..) ο ίδιος...
Τώρα αν βγει και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα και σε χειροκροτήσει όλο το γήπεδο δεν ξέρω...
Λογικά θα υπάρξουν και φωτογραφίες.. Δε λέω σίγουρα γιατί δεν έχω δει κάτι τέτοιο φέτος, σ' αντίθεση με πέρυσι, που βλέπαμε πολλούς από τους νικητές σε τέτοιες στιγμές.
Ίσως να το έβγαλαν από το πρόγραμμα, απλώς να μην το είχαν ποτέ, απλά πέρυσι να έκαναν συνεχώς λάθη με τις μπάλες...
Unstoppable
Dec 5 2006, 23:17
Μακαρι να γινει ετσι
Διαμαντιδη θα επιλεξω προφανως
enypnio
Dec 5 2006, 23:49
exeis gousto
amanolar
Dec 6 2006, 03:02
Unstoppable έγραψες!
Ρε τι δύναμη έχουν τα ΜΜΕ. Τη σήμερον ημέρα, πρέπει να απειλείς οτι θα τους βγάλεις στα κανάλια για να κάνεις τη δουλειά σου
Ο Trias έχει πάρει τη κάτω βόλτα μου φαίνετε. Τα 2 τελευταία παιχνίδια ήταν θλιβερός. Δυστυχώς δεν έιχα slot και τον κράτησε λόγω του οτι θα ανέβει ακόμα λίγο.
O Massey είναι πολύ hot έχει να παίρνει παρόλο το δύσκολο παιχνίδι. Καλή επιλογή για όσους έχουν χρήμα.
Για τον Berni Rodriquez καμία γνώμη? Τον προτίμησα σε σχέση με το Dome αν και αυτός είναι κάπως ασταθής. Ο Scales έχει δύσκολο παιχνίδι, δεν θα τον προτιμούσα...
Τέλος πιστεύω ο Τεο θα κάνει καλό παιχνίδι αυτή την εβδομάδα.
Αντε, καλή συγκομιδή
treathitch
Dec 6 2006, 07:56
QUOTE(amanolar @ Dec 6 2006, 02:55 AM)

Για τον Berni Rodriquez καμία γνώμη? Τον προτίμησα σε σχέση με το Dome αν και αυτός είναι κάπως ασταθής.
Ο Μπέρνι φαίνεται καλή επιλογή με εύκολο εντός έδρας ματς για την Ουνικάχα και το Μάρκους Μπράουν να (ξανα)τραυματίζεται...
treathitch
Dec 6 2006, 13:47
Mε κάποιο μικρό ρίσκο, ιδού η καλύτερή μου ομάδα αυτή την εβδομάδα:
Dimitris Diamantidis
Nikos Zisis
Marko Milic
Alex Acker
Berni Rodriguez
Ricardo Greer
Mirsad Turkcan
Luis Scola
Michael Wright
David Andersen
EDIT: Aς ελπίσουμε ότι θα παίξει ο Σκόλα, ο οποίος αναφέρεται ως τραυματίας σε κάποια φόρουμ, γιατί τον έχω σε όλες τις ομάδες μου
thrylos7
Dec 6 2006, 15:18
Ωχ, σοβαρά... κατάλαβα, μέχρι τελευταίο λεπτό θα είμαστε πάλι.
Το καλό (ή κακό) είναι ότι έχω μια αλλαγή διαθέσιμη...
Απ' την άλλη βέβαια, την άλλη φορά που τον άλλαξα σε παρόμοια περίπτωση έχασα 3 θέσεις και το δώρο...
treathitch
Dec 6 2006, 15:27
QUOTE(thrylos7 @ Dec 6 2006, 03:11 PM)

Ωχ, σοβαρά... κατάλαβα, μέχρι τελευταίο λεπτό θα είμαστε πάλι.
Το καλό (ή κακό) είναι ότι έχω μια αλλαγή διαθέσιμη...
Απ' την άλλη βέβαια, την άλλη φορά που τον άλλαξα σε παρόμοια περίπτωση έχασα 3 θέσεις και το δώρο...
Μάλλον συκοφαντία ήταν στο Ιnterbasket. Πάντως, fingers crossed..
treathitch
Dec 6 2006, 23:41
A, ρε Προδότη Άντερσεν...
sihainas
Dec 6 2006, 23:46
ενώ οι υπόλοιποι... καήκαμε αυτή την αγωνηστική... εγώ σήμερα έκανα περίπου σκορ 80 απο 7 παίχτες... αστα... και σκεφτόμουνα να τον πάρω τον Μπουρούση και δεν τον πήρα γμτ... δεν πειράζει...
thrylos7
Dec 6 2006, 23:47
Γενικά δεν τα πάει καλά.. τουλάχιστον όχι όσο αναμενόταν.
Φαίνεται πως τη θέση του παίρνει ο Σμόντις, όσον αφορά τα στατιστικά.
treathitch
Dec 7 2006, 00:04
Θέλω να γκαντεμιάσω τον ...πρωτάρη Jorje που έχει 88 με 3. Σκόλα, Πεν, Άκερ.
Όποιος είχε παίκτη της Πρόκομ σώθηκε. Από το Ουνικάχα-Παρτιζάν, μόνο ο μέγας Μπέρνι πήγε καλά (και λίγο ο Βασιλειάδης). Τζέιμς Τόμας πουλημένε, δε ντρέπεσαι καθόλου ρε; A, ρε Σκόλα παικταρά! Ψιλοσώθηκε στο τέλος ο Πριτζόνι. Κάμπελ και Γκρέγκορι τι παικταράδες είστε! Ο Τουρκσάν τά σπασε αλλά τον έσωσαν τα ριμπάουντ. Αλητήριος Άντερσεν και βλάκας εγώ που έδιωξα τον Παπαλουκά από κάνα δυο ομάδες..
Αύριο τα υπόλοιπα.
Δεν πρόλαβα ρε πουστη μου να κανω την αλλαγη που ηθελα:Να πάρω Μασει,Γκριρ αντι για Ντρομπνιακ-Βαντερπουλ..!!
treathitch εσυ φταις!!
thrylos7
Dec 7 2006, 00:13
Όποιος πήρε Μάσεϊ, Γκριρ μπορεί ν' αρχίσει να πανηγυρίζει...!
Τέτοια διπλά διλήμματα είναι ότι χειρότερο...
treathitch
Dec 7 2006, 00:24
QUOTE(Anaz @ Dec 7 2006, 12:04 AM)

Δεν πρόλαβα ρε πουστη μου να κανω την αλλαγη που ηθελα:Να πάρω Μασει,Γκριρ αντι για Ντρομπνιακ-Βαντερπουλ..!!
treathitch εσυ φταις!!

Eγώ? Γιατί? Εγώ τους έχω και τους 2
Unstoppable
Dec 7 2006, 01:48
Aχ και πουλησα τον cambell, ελπιζω να μην με απογοητευσει ο beard αυριο οπως ο andersen σημερα, και ελεγα να τον αλλαξω τον faison γμτ....
Eγώ? Γιατί? Εγώ τους έχω και τους 2
Όλα αυτά που λες καλά, αλλά γιατί κάνεις τις αλλαγές σου πριν την Τετάρτη το απόγευμα
Eυχομαι ο Γκριρ να ΠΑΤΩΣΕΙ!!!
amanolar
Dec 7 2006, 21:49
QUOTE(treathitch @ Dec 6 2006, 05:49 AM)

Ο Μπέρνι φαίνεται καλή επιλογή με εύκολο εντός έδρας ματς για την Ουνικάχα και το Μάρκους Μπράουν να (ξανα)τραυματίζεται...
Σωστός !
Ο Παπαλουκάς έκανε πάλι όργια !!!
Και ο Acker επίσης, κρίμα που τον έδωσα. Δελεάστηκα από το χρήμα...
Κράτησα Trias για τελευταία αγωνιστική... για να δούμε τι θα δούμε...
thrylos7
Dec 7 2006, 23:49
Δυστυχώς αυτοί που δεν τα πήγαν καλά (στην ομάδα μου) ήταν αυτοί που δεν έπρεπε να το κάνουν αυτό (οι προς αλλαγή δηλαδή)... σ' αντίθεση με τους ...αντικαταστάτες τους...
Αν δε ζοριστείς βέβαια, δεν έχει γούστο...
treathitch
Dec 8 2006, 00:20
QUOTE(Anaz @ Dec 7 2006, 03:30 AM)

Θα σε κυνηγήσω με ένα μακρύ ραβδί!
thrylos7
Dec 8 2006, 00:25
Κι εγώ μαζί... σε ματς με 243 συνολικό rating πήρε τα 2(,2)!!! Μη αναμενόμενο.. Ο Μάσεϊ πάλι πανηγύρι είχε... (κλασικός Αnaz

)
Unstoppable
Dec 8 2006, 00:55
Ο Greer χαλια, ο faison χαλια, ο andersen χαλια και ο Spenser ποτε τραυματιστηκε? Ελεος δλδ ....
Εγω ειχα πεν και μπαινουμ στην ιδια ομαδα και με εκαψαν οι τριας και φωτσης
treathitch
Dec 8 2006, 11:57
H κατάσταση είναι τραγική. Έχω value, έχω γερούς παίκτες, έχω steals, αλλά παραμένω 200 πόντους πίσω και η διαφορά όλο και αυξάνεται. Έχω να καλύψω 230 πόντους σε 13 αγωνιστικές, πράγμα διόλου εύκολο.
thrylos7
Dec 8 2006, 12:02
Λογικό, αφού φέτος το παιχνίδι είναι πιο εύκολο από κάθε άλλη χρονιά... έτσι, κερδίζει ο πιο τυχερός ή μάλλον η τύχη παίζει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο.
treathitch
Dec 8 2006, 12:09
Kαι όμως... Πέρσι, με 3400 κέρδισε ο πρώτος, το οποίο σε 20 αγώνες μας κάνει 170 ανά αγώνα.
Φέτος, σε 7 αγώνες ως τώρα (αρκετά καλό δείγμα), ο πρώτος έχει 1290, το οποίο σημαίνει ότι έχει μ.ο. 184, οπότε η πρώτη θέση θα κριθεί στα 180 αντί για τα 170. Επομένως είναι πιο δύσκολο και όχι πιο εύκολο, με υπερδιπλάσιο αριθμό ομάδων και πολλούς εξ ίσου έμπειρους users.
Ti να πω κι εγω που'χω να καλυψω 300??
Aυτη η αγωνιστικη ηταν πολυ ατυχη!Εκτος του οτι δεν προλαβα ν'αλλαξω τον Ντρομπνιακ και οι 2 που ελεγα να παρω στη θεση του (Beard,Massey) εσκισαν,το κυριοτερο..ΠΑΤΩΣΑ στα ριμπαουντ κ απο 2ος πλεον ειμαι 6ος απεχοντας 14 ριμπάουντ απ'τη κορυφη!Ο Νελσον ΠΟΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ???

Εντωμεταξυ συμβαινουν απιστευτα πραγματα..Αλλαζω τον Μασευ παιρνει σε 3 αγωνιστικες 12ρ Μ.Ο. κ ο αντικαταστατης του 7,τον ξαναφερνω χτες παιρνει 7 κ ο αντικαταστατης του 11!Δηλαδη ελεος!!Αν ειχα αφησει την ομαδα ιδια απ'την αρχη θα'μουν πρωτος με καμμια 10αρια διαφορα!!

Τα καλα νεα ειναι οτι η ομαδα της λίγκας ανεβηκε στην 9η θεση κ περασε τον rchos7!!!

νομιζω οτι οταν λεει ευκολο ο thrylos εννοει ακριβως αυτο..Τα μεγαλυτερα σκορ που γινονται γενικοτερα..
thrylos7
Dec 8 2006, 15:22
Nαι.. είναι πιο εύκολο γενικά για τον κόσμο... Συνεπώς, για να σκαρφαλώσει κάποιος στην κορυφή είναι πολύ πιο δύσκολο.
Στην ίδια αγωνιστική πέρυσι είχα σκορ 1027 και ήμουν 24ος!!! Τεράστια διαφορά...
Εγώ νομίζω ότι φέτος είναι πολύ πιο ενδιαφέρον το παιγνίδι από τις άλλες χρονιές και διαφορές 200-300 πόντων καλύπτονται πιο εύκολα γιατί πολλοί φέτος έχουν πάρα πολλά credits και μπορούν να κάνουν αξιόμαχες ομάδες. Τις προηγούμενες το παιγνίδι βασιζόταν κυρίως στο scouting και φυσικά την τύχη στις πρώτες αγωνιστικές ενώ φέτος θα κριθεί στο σωστό διάβασμα των αγώνων για την επιλογή παικτών
thrylos7
Dec 9 2006, 02:06
διαφορές 200-300 πόντων καλύπτονται πιο εύκολα
Λογικό. Όταν υπάρχουν μεγαλύτερα σκορ, υπάρχουν και μεγαλύτερες δυνατότητες γι' αυτό.
Τις προηγούμενες το παιγνίδι βασιζόταν κυρίως στο scouting και φυσικά την τύχη στις πρώτες αγωνιστικές ενώ φέτος θα κριθεί στο σωστό διάβασμα των αγώνων για την επιλογή παικτών
Αυτά που ισχύουν φέτος βέβαια, ίσχυαν προφανώς και τις άλλες χρονιές.
Άποψή μου είναι ότι όσο μικρότερο ρόλο παίζει ο παράγοντας τύχη, τόσο το καλύτερο. Και όταν όλοι τώρα έχουν ομάδες των 700+ credits τότε η τύχη έχει τον πρώτο ρόλο. Άλλωστε και το διάβασμα των αγώνων περισσότερο τύχη είναι.
QUOTE(thrylos7 @ Dec 8 2006, 11:59 PM)

Λογικό. Όταν υπάρχουν μεγαλύτερα σκορ, υπάρχουν και μεγαλύτερες δυνατότητες γι' αυτό.
Αυτά που ισχύουν φέτος βέβαια, ίσχυαν προφανώς και τις άλλες χρονιές.
Άποψή μου είναι ότι όσο μικρότερο ρόλο παίζει ο παράγοντας τύχη, τόσο το καλύτερο. Και όταν όλοι τώρα έχουν ομάδες των 700+ credits τότε η τύχη έχει τον πρώτο ρόλο. Άλλωστε και το διάβασμα των αγώνων περισσότερο τύχη είναι.
Mάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ. Φυσικά η τύχη παίζει το βασικό ρόλο στο παιγνίδι. Όσο καλό scouting και αν κάνεις όσο και αν μπορείς να διαβάσεις ένα ματς και τις σκέψεις προπονητών για το πως θα παραταχθεί η ομάδα το πόσο θα παίξει κάποιος και τι ρόλο θα έχει στο ματς ποτέ δεν ξέρεις σε τι μέρα θα βρεθεί ο παίκτης αν θα τραυματιστεί ή αν θα φορτωθεί με φάουλ γρήγορα.
Ισχούν βέβαια τα ίδια με τις προηγούμενες χρονιές αλλά...
Τις 2 προηγούμενες χρονιές εάν δεν σου έβγαιναν κάποιες επιλογές τις πρώτες αγωνιστικές δεν βρισκόσουν μόνο πίσω στην βαθμολογία αλλά δεν είχες και τα απαραίτητα credits για να ανέβεις. Αναγκαζόσουν να αγοράσεις φτηνούς παίκτες που έτυχε να κάνουν 1-2 καλές εμφανίσεις στην αρχή για να καλύψεις την οικονομική σου απώλεια που δίναν μεν 15% αλλά δίναν και 2-3 πόντους μόνο με αποτέλεσμα να μένεις ακόμη περισσότερο πίσω στη βαθμολογία. Φέτος ανάλογοι παίκτες όχι μόνο δίνουν το 15% αλλά προσφέρουν και σημαντικούς πόντους στην ομάδα. Πέρσι και πρόπερσι δεν έβρισκες εύκολα παίκτη στυλ Ακερ δηλαδή φτηνό που να σε ανεβάζει 15% και να δίνει και 20 πόντους. Και δεν είναι μόνο ο Ακερ. Ειδικά σε pf-c έβρισκες φτηνό παίκτη που ξεκίνησε καλά και θα σου έδινε σίγουρα το 15% αλλά πήγαινε καλά και στον αγώνα. Έτσι τι πγοηγούμενες χρονιές μετά από 6-7 αγωνιστικές μπορεί να έμενες 200 πόντους πίσω αλλά είχες περίπου 500-550 credits ενώ οι πρώτοι 700+ και ήσουν αναγκασμένος να ψάχνεις τα κελεπούρια ελπιζωντας ότι η αφρόκρεμα των παικτών δεν θα πάει καλά μπας και πλησιάσεις. Δεν είχες την οικονομική δύναμη να ανατρέψεις την κατάσταση.
Φέτος πολλοί μείναν πίσω στην βαθμολογία αλλά έχουν και 700 credits πάνω κάτω που πρακτικά τους επιτρέπουν να πάρουν σχεδόν όποιο παίκτη θέλουν. Φέτος δηλαδή το παιγνίδι παίζεται με περισσότερο μπασκετικούς παρά οικονομικούς όρους.
thrylos7
Dec 9 2006, 13:40
Γενικά συμφωνώ μ' αυτό που λες.
Φέτος ανάλογοι παίκτες όχι μόνο δίνουν το 15% αλλά προσφέρουν και σημαντικούς πόντους στην ομάδα. Πέρσι και πρόπερσι δεν έβρισκες εύκολα παίκτη στυλ Ακερ δηλαδή φτηνό που να σε ανεβάζει 15% και να δίνει και 20 πόντους. Και δεν είναι μόνο ο Ακερ. Ειδικά σε pf-c έβρισκες φτηνό παίκτη που ξεκίνησε καλά και θα σου έδινε σίγουρα το 15% αλλά πήγαινε καλά και στον αγώνα.
Γι' αυτό το παιχνίδι είναι γενικά πιο εύκολο.. Σχεδόν οι μισοί παίκτες όλων των ομάδων ήταν κοινοί, με πρώτους και καλύτερους τους Άκερ και Τρίας.
Γι' αυτό και το παιχνίδι στη συγκεκριμένη περίπτωση διεξάγεται με οικονομικούς πρωτίστως όρους κι έπειτα με μπασκετικούς.
Γιατί; Διότι πέρυσι και πρόπερσι όντως, υπήρχαν περισσότεροι παίκτες που έτυχαν να κάνουν μεγάλο σκορ και ν' ανέβουν 15%, ενώ ήταν πιο δύσκολο να ξανακάνουν το ίδιο σκορ. Έτσι ο διαγωνιζόμενος, έπρεπε να διαλέξει κάποιον ή κάποιους από αυτούς με βάση μπασκετικά κριτήρια... να βρει τον μονόφθαλμο. Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός.
είχες περίπου 500-550 credits ενώ οι πρώτοι 700+ και ήσουν αναγκασμένος να ψάχνεις τα κελεπούρια ελπιζωντας ότι η αφρόκρεμα των παικτών δεν θα πάει καλά μπας και πλησιάσεις.
Όσον αφορά αυτό ναι, είναι καλύτερα τώρα. Αλλά όταν όλοι έχουν 10 από 20 συγκεκριμένους παίκτες τότε οι μεταβολές δε μπορούν να είναι πολύ μεγάλες. Θ' ακολουθήσουν γενικά κοινή πορεία. Έτσι, η θέση 200 πχ και η θέση 300 μπορεί ν' απέχουν στο τέλος του παιχνιδιού 15 βαθμούς!
Καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ. Απλά παρουσιάζω και την άλλη όψη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.