QUOTE(MaJesty23 @ May 16 2015, 22:43 )
Thanx AZ.Δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω μπάσκετ ακόμα και στα 35...μεχρι τελευταίας ρανίδος!
.Απλά πέτυχα χτυπιά πιτσιρικά ,άγαρμπο...
.Έχεις χαθεί απο εδώ...πως την βλέπεις την πανάθα?
Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου, κι εγώ στα 35 είμαι, αλλά, τι να κάνουμε, είναι εθιστικό το ρημάδι! Είναι πανέμορφο το μπάσκετ, οπότε όσοι έχουμε την τύχη να παίζουμε και να το γουστάρουμε, σε όποιο επίπεδο κι αν ο καθένας μας το εξασκεί, θα πέσουμε - όταν και αν έρθει η ώρα - ηρωικά μαχόμενοι και εν δράσει! ...Η οποία ώρα θέλω να πιστεύω πως θα αργεί όσο κι εμείς τη σμπρώχνουμε μακριά! Κράτα γερά, και σύντομα θα σαι πάλι έτοιμος για νέες μάχες, το πιστεύω, it ain't over 'till it's over!
Για την Πανάθα θα θελα πολλά να πω, κι ίσως κάποια στιγμή γράψω κάτι αναλυτικό των απόψεών μου, αλλά για την ώρα θα ήθελα εν συντομία να καταθέσω την γνώμη πως απαιτείται αυτή τη στιγμή η μέγιστη δυνατή ψυχραιμία. Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν το κλέος τους με τις νίκες, ωστόσο θωρακίζουν το στάτους τους με τη συμπεριφορά τους στις ήττες, στις δύσκολες στιγμές και στις κακές χρονιές. Φέτος - όπως διαφαίνεται - έχουμε την πρώτη πραγματικά κακή χρονιά μετά από το 1997. Και ως τώρα βλέπω πως στη διαχείριση αυτής της προοιωνιζόμενης αποτυχίας έχουμε χάσει τα αβγά και τα πασχάλια. Ψυχραιμία, λοιπόν. Και ο ΔΓ, πρωτίστως, αλλά και οι φίλοι του ΠΑΟ πρέπει να βρουν την ψυχραιμία τους, και να αρχίσουν να συμπεριφέρονται με τρόπο που να αρμόζει στην ομάδα τους. Έχουν γίνει λάθη πολύ σημαντικά. Χωρίς ψυχραιμία θα πολλαπλασιαστούν γεωμετρικά. Την αναδόμηση λοιπόν ας την ξεκινήσουμε λοιπόν από το να ηρεμήσουμε. Έλεος, δεν είμαστε και τίποτα πεινασμένοι για τίτλους... Με το κουτάλι τις έχουμε σηκώσει τις κούπες, ηρεμία! Ας πάψει επιτέλους ο μπασκετικός ΠΑΟ (ομάδα - διοίκηση - κόσμος) να συμπεριφέρεται εντός κι εκτός παρκέ σα μικρομεσαία ομάδα, γιατί φέτος κάτι τέτοιο έχει βαλθει να κάνει. Μια αγωνιστικά καταστροφική χρονιά δε λέει κάτι. Σιγά τα αβγά. Το να αρχίσουμε όμως και να συμπεριφερόμαστε σαν γκρινιάρικη ομαδούλα της σειράς, αυτό θα ναι πραγματικά καταστροφή, θα σημαίνει ουσιαστικά πως απαρνούμαστε ό,τι κοπιωδώς χτίσαμε τόσα χρόνια. Κρίμα θα ναι. Ψυχραιμία, ξαναλέω.
ΥΓ. Ούτε απαραίτητο είναι, ούτε σημαίνει και τόσο πολλά, ένα άθλημα είναι άλλωστε, αλλά προτείνω σε όλους τους φίλους Παναθηναικούς να σταθούμε απόψε στο πλευρό της σπουδαίας ομάδας που χει φτιάξει ο Ολυμπιακός από την πόλη Πειραιά της χώρας Ελλάδας, της πατρίδας μας. Ας κάνουμε εμείς επιτέλους αυτό που δεν έκαναν ποτέ μαζικά οι "απέναντι" όταν μεσουρανούσαμε! Ένα ενιαίο μέτωπο. Εύχομαι το βράδι το τρόπαιο να γυρίσει σπίτι του. Θα είναι το δέκατο.