Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πανιώνιος-Πανελλήνιος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
panos75
Μόλις γύρισα από Νέα Σμύρνη όπου έγινε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν. Νικητής ο Πανελλήνιος, δια πυρός και σιδήρου, μετά από ένα συναρπαστικό 40λεπτο όπου οι δύο ομάδες αντάλαξαν διψήφιες διαφορές και παραλίγο να χρειάζονταν και έξτρα πεντάλεπτο για να αναδειχτεί νικητής.

Ο Πανελλήνιος γενικότερα έδειχνε καλύτερος ως ομάδα, όμως γύρω στο 27' ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 11 πόντους (60-49) και φαινόταν να καθαρίζει το ματς. Όμως ο Ζούρος γύρισε την άμυνα του σε ζώνη με αποτέλεσμα να τρέξει ένα εκπληκτικό σερί 23-1 (!!!!) αφήνοντας τους γηπεδούχους χωρίς καλάθι για 8 λεπτά και κάνοντας το σκορ 61-72. Όμως οι τελευταίοι δεν παραδόθηκαν και με απανωτα τρίποντα πλησίασαν στο καλάθι, εκμεταλευόμενοι και την αστοχία των αντιπάλων τους στις βολές.
Τελικά όλα κρίθηκαν στην τελευταία φάση όταν μετά την εσκεμένα χαμένη βολή του Καλαμπόκη οι Έρτσεγκ, Χαριτόπουλος αστόχησαν σε φόλοου.

Το παιχνίδι δυστυχώς αμαυρώθηκε από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του Πανιωνίου εναντίον δικαίων και αδίκων.
Στο πρώτο ημίχρονο προπηλάκισαν έναν βοηθό του Ζούρου(; ) επειδή τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές.
Στο δεύτερο και μετά το σφύριγμα της λήξης επιτέθηκαν στους διαιτητές, ένας εκ των οποίων έφαγε ένα μπουκάλι νερό στο κεφάλι (περιέργως όχι ο συνήθης ύποπτος Παπαδημητρίου tongue.gif ). Δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία ο Πανιώνιος.

labros
το παιχνιδι πανο δυστυχως αμαυρωθηκε απο ορισμενα διαιτητητικα ''λαθη'' τα οποια και το καθορισαν.. δεν λεω οτι η ομαδα μου αξιζε να νικησει,προφανως και οταν δεχεσαι σερι 23-1 εισαι αξιος της μοιρας σου,αλλα η αποφαση να μην δοθει πεντακαθαρο φαουλ που κ ο ιδιος ο μπλακνει αν δεν κανω λαθος παραδεχτηκε και στη συνεχεια η τεχνικη ποινη στον ερτσεκ ηταν σιγουρα καθοριστικες στιγμες σε ενα παιχνιδι που ελειξε στο καλαθι..επισης δεν ειδα οι διαιτητες να ενοχλουνται ιδιατερα οταν ο προπονητης του πανελληνιου κλωτσησε(!!!) στελνοντας την 1-2 μετρα μακρια την καρεκλα του, λιγο μετα την τεχνικη ποινη που εδωσαν..

δυστυχως και η δευτερη μας ηττα στο κλειστο της αρτακης καθοριστικε απο διατητικα ''λαθη''..οσο για την συμπεριφορα των οπαδων μας καποιο λογο θα ειχαν που τα εβαλαν με τον βοηθο του ζουρου και αρκετους για να τα βαλουν με τους διαιτητες του αγωνα..πριν απο τα θλιβερα που γιναν στο τελος οποιος βρεθηκε στο κλειστο θα ειδε για πολλοστη φορα αρκετο κοσμο (σιγουρα πολυ περισσοτερο απο οτι ειχε το περσινο ματς στο ελληνικο και αρκετα πανω απο τον μεσο ορο του πρωταθληματος) και μια ιδιαιτερα ομορφη και μπασκετικη ατμοσφαιρα..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.