Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
TF LAGONHSI
τα κάνω add για να τα έχουμε φρέσκα

4η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
ΚΟΥΡΟΥ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 0-0
ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 0-0
Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 0-0
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 0-0
ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 0-0
ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-0
ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΛ. ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 0-0

5η Αγωνιστική
Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 0-0
ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 0-0
ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 0-0
Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 0-0
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛ. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 0-0
ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 0-0
Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 0-0

6η Αγωνιστική
ΚΟΥΡΟΥ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 0-0
ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 0-0
Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 0-0
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-0
ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 0-0
ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΛ. ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 0-0
ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 0-0

7η Αγωνιστική
ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 0-0
Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 0-0
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛ. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 0-0
ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 0-0
Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 0-0
ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 0-0
Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 0-0

8η Αγωνιστική
ΚΟΥΡΟΥ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 0-0
ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-0
Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 0-0
ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 0-0
ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΛ. ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 0-0
ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 0-0
Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 0-0

9η Αγωνιστική
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛ. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 0-0
ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 0-0
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 0-0
Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 0-0
Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 0-0
ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 0-0
ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 0-0

10η Αγωνιστική
ΚΟΥΡΟΥ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 0-0
ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 0-0
ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 0-0
ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΛ. ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-0
ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 0-0
Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 0-0
Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 0-0

11η Αγωνιστική
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 0-0
Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 0-0
ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 0-0
ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 0-0
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛ. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 0-0
Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 0-0
ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 0-0

12η Αγωνιστική
ΚΟΥΡΟΥ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 0-0
ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 0-0
ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΛ. ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 0-0
ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 0-0
Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-0
Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 0-0
ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 0-0

13η Αγωνιστική
ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 0-0
ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 0-0
Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 0-0
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 0-0
ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 0-0
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛ. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 0-0
Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 0-0
TF LAGONHSI
στα επόμενα 5 μάτς αν κάνουμε 3-4 νίκες τότε πάμε φούλ για σωτηρία icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
gk1
δε στεκομαστε ποτε στις διαιτησιες TF γενικα!!!
απλα οταν μια διαιτησια κρινει αποτελεσμα δε μπορεις να μην πεις και τιποτα!!
οσο για σενα φιλε mog φυσικα και κανουμε διαλογο και δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης απλα εισαι μικρος ακομα και θα τα μαθεις τα κολπα και σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι ο προπονητης σας ειναι κανενας κακος ανθρωπος η τιποτα τετοιο!! wink.gif
απλα τα σφυριγματα αυτα δεν ηρθαν τυχαια ουτε τυχαιο ειναι οτι σταματησε να φωναζει απο την στιγμη που εγιναν αυτα τα σφυριγματα!!!
εισαι πολυ καλο παιδι και αγαθος οπως βλεπω και ειναι ωραιο αυτο ελπιζω να εισαι παντα ετσι και να αφηνεις τα παρασηνια για αλλους!! smiley.gif smiley.gif peace.gif
TF LAGONHSI
θα καληνυχτίσω την συντροφιά και συγνώμη αν έγινα κουραστικός αλλά νίκη μετά απο 11 αγωνιστικές απέναντι σε πολύ καλή ομάδα με έχει παρασύρει smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
TF LAGONHSI
ευχαριστώ επίσης αυτούς που μας πιστεύουν και μας παίζουν να κερδίζουμε σήμερα τους δώσαμε την χαρά Λύκε ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου
MVP70
QUOTE(mog#4 @ Mar 1 2008, 00:19 ) *
gk1 εχεισ πολλα δικια στα περισσοτερα που λες....παντως διαλογο κανουμε και θελω να σου πω κατι που αφορα τον κουτσ...ο ανθρωπος ζει και αναπνεει για το μπασκετ...χαιρεται να παιζουμε και να κερδιζουμε...στα πλασισια του αγωνα ειναι να σηκωνεται απο τον παγκο του και να φωναζει...τις περισσοτερς φορες το εκανε για τους παιχτες του και καποιες διαμαρτυτηθηκε...ποτε ομως μα ποτε δε θα πηγαινε να στησει πηγαδακι με τη γραμματεια και τους διαιτητες για παρτυ του...ποτε και στο υπογραφω ειναι 50 χρονια στα γηπεδα και το μονο που κανει ειναι το κεφι του....σ ξαναλεω εχεις δικιο αλλα παραπονα ειχαμε και εμεις για πολλες φασεις...εμεις κανουμε μια προσπαθεια καιρο τωρα...αν ειδες ημασταν ολοι και ολοι 8 σημερα...και παλευουμε...εγω ειμαι 17 χρονων και ζω για να παιζω καθε παρασκευη και ποτε δε θα ηθελα να μου χαριζουν παιχνιδια αλλοι...θελω να τα παιρνω μονος μου...την ιδια νοοτροπια ειχαν και τα υπολοιπα παιδια....σορι και εγω για το πρηξιμο... peace.gif

Καλησπέρα κι από εμάς από Παλλήνη.
Να ξεκινήσουμε δίνοντας το αποτέλεσμα: Παλλήνη - Μελίσια 73-64.

Ο Προπονητής σας είναι άξιος σεβασμού από όλους μας για την αγάπη και το πάθος που δείχνει για το παιχνίδι.Είναι στα γήπεδα περισσότερα χρόνια από την ηλικία όσων γράφουν στο forum και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για αρνητικά σχόλια. Μπράβο του.

Πρέπει όμως να σε προβληματίσει η περίπτωση Γραμματόγλου. Μετά το παιχνίδι με την ομάδα μας (αποβολή προπονητή, 3 τεχνικές, 2 αντιαθλητικά, καταγγελία από την ομάδα μας για την συμπεριφορά του κτλ.) μήπως δεν είναι και τόσο τυχαία η παρουσία του. Δεν θέλουμε να κάνουμε τους πονηρούς, αλλά θα περιμένουμε και στο μέλλον θα μάθουμε αν έχει συμμετοχή ή όχι ο ορισμός του. Ούτως ή άλλως η ομάδα σας είναι αξιολογότατη και δεν χρειαζόσαστε την βοήθεια κανενός. Απλώς καμμιά φορά μπαίνουν ασφαλιστικές δικλύδες. Ίδωμεν...

Για το παιχνίδι που παρακολουθήσαμε στην Παλλήνη απόψε λίγα λόγια.
Πολλή όρεξη και οι δύο ομάδες, πολύ γρήγορος ρυθμός, η Παλλήνη αρκετά αποτελεσματικότερη κέρδισε δίκαια (κάποια στιγμή 4 λεπτά πριν τη λήξη η διαφορά έφτασε τους 20 πόντους) με 73-64.
Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η σωστή δουλειά που γίνεται στην ομάδα των Μελισίων. Ο προπονητής εμπιστεύεται τους πιτσιρικάδες, παίζουν σχεδόν όλο το ματς man to man (από τις λίγες ομάδες) και στην επίθεση έχουν τρόπο παιχνιδιού. Αντί να ταμπουρώνονται σε ζωνάρα 2-1-2 όλοι μέσα στη ρακέτα, το παλεύουν σωστά. Μακάρι να καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία. Κι αν όχι τους ευχόμαστε καλή επάνοδο.

Καλό βράδυ σε όλους. smile.gif
KILLER7
QUOTE(TF LAGONHSI @ Mar 1 2008, 00:02 ) *
παιδιά καλησπέρα και απο μένα.............................................

ένα πράγμα θα πώ επιτέλους η θεά τύχη μας χαμογέλασε και κερδίσαμε ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μια πολύ καλή ομάδα. Το λέω αυτό γιατί η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή.

Λίγα στοιχεία για το ματς.

1ο δεκάλεπτο 19-29 κακές άμυνες μεγάλη ευστοχία η Πεντέλη
2ο δεκάλεπτο 15-20 αρα ημίχρονο 34-49 τα ίδια όπως στο 1ο δεκάλεπτο το 6 παικταράς τα βάζε απο παντού
3ο δεκάλεπτο 22-10 ανατροπή σκηνικού πάθος στην άμυνα έπεφταν κορμιά και απο τις 2 ομάδες. Το 6 κουράστηκε αφού το παίζαμε press σε όλο το γήπεδο
4ο δεκάλεπτο 25-10 τελικό 81-69 άπιστευτο δεκάλεπτο. το θέλαμε πολύ αυτό το μάτς και το πήραμε η Πεντέλη δίχσως το 6 δεν μπόρεσε να αντισταθεί αν και μέχρι το τέλοσ τα παιδιά το πάλευαν.
Αν αναλογιστεί ότι η Πεντέλη κέρδισε Καλύβια και Γέρακα τότε πρόκειται για μεγάλη νίκη.
Τακεφάλια μέσα όμως γιατί θέλουμε πολύ δρόμο ακόμα να καλύψουμε.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και κυρίως στον κόουτς ο οποίος πιστεύει σε εμάς παρά το 2-11 όταν ανέλαβε την ομάδα. Είναι ψύχραιμος διαβάζει το μάτς και ξέρει πολύ μπάσκετ. Πιστεύω ότι κάναμε μια νέα αρχλη και το δείξαμε αυτό και στα ματς με Γέρακα και Καλύβια

Εδώ η Γερουσία του Λαγονησίου λέει οτι είσε μεγάλος γλύφτης blech.gif blech.gif blech.gif banana.gif banana.gif banana.gif 41.gif 41.gif
και επίσης ακούστηκε το αλάρμ που έβγαλες στην ρεβερς που έβαλες καλάθι
Boskos
Στον 1 και το ματς της Λ.Πεντελης. Sorry μαγκες σας στειλαμε παλι κουβα.
Φ.Ο ΤΟΥΦΑΣ - Α.Ο ΠΟΛΙΤΕΙΑ=1
TF LAGONHSI
QUOTE(KILLER7 @ Mar 1 2008, 01:09 ) *
Εδώ η Γερουσία του Λαγονησίου λέει οτι είσε μεγάλος γλύφτης blech.gif blech.gif blech.gif banana.gif banana.gif banana.gif 41.gif 41.gif
και επίσης ακούστηκε το αλάρμ που έβγαλες στην ρεβερς που έβαλες καλάθι

ρε πουτσίδη ποτέ δεν έγλυψα κια ποτέ δεν θα το κάνω όσο για το αλάρμ καλό smiley.gif smiley.gif smiley.gif
επιτέλους νίκη και πολύ καλή εμφάνιση και απο σένα άντε να πάρουμε τα πάνω μας φιλαράκι Δευτέρα προπόνηση smiley.gif smiley.gif smiley.gif
3 laloun kai 2 xoreuoun
Καλησπερα παιδες!!Πολυ καλο παιχνιδι!!!!Μπραβο στην ομαδα μου για το πρωτο ημιχρονο που ειμασταν πολυ καλοι με σωστες προσπαθεις και ενα μεγαλο μπραβο στο Λαγονησι που παρολο φενοταν οτι δεν ειχε την ψυχολογια μπηκε με απιστευτη ενεργεια και γυρισε το ματς.Οι 12 ποντοι διαφορα αδικουν την ομαδα μου αφου εγινε στα τελευταια δευτερολεπτα αλλα αυτο δεν εχει σημασια μαλλον.Το μονο που μπορω να πω οτι συνεχιζουμε και οπου βγει.Εχουμε ακομα το πανω χερι στην σωτηρια και το μονο σιγουρα ειναι οτι θα ματωσουμε να το κρατησουμε εστω και εγω απο τον παγκο με τις πατεριτσες μου.Ευχαριστουμε TF για τα καλα σου λογια!!Θα σε δω συντομα αφου εχουμε το αναβληθεν και θα περιμενουμε για ρεβανς.Ρε Killer7 ποιος εισουν?.Μπραβο παιδια και ευχομαι οτι καλυτερο για την συνεχεια απλα να μην προβληματισει εμας!!! smiley.gif smiley.gif
3 laloun kai 2 xoreuoun
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΚΑΛΥΒΙΑ 28 16
ΓΕΡΑΚΑΣ 27 15
ΠΑΛΛΗΝΗΝ 26 16
ΟΙΟΝ 26 15
ΠΟΛΙΤΕΙΑ 25 16
ΕΚΑΛΗ 25 15
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 23 16
ΑΡΤΕΜΙΣ 22 15
ΠΕΝΤΕΛΗ 21 15
ΚΟΥΡΟΣ 20 14
ΜΕΛΙΣΣΙΑ 20 16
ΤΟΥΦΑ 19 13
ΛΑΓΟΝΗΣΙ 18 15
ΚΗΙΦΙΣΑ 18 15

ΦΩΤΙΑ 19.gif 19.gif
mog#4
προς gk1:κοιτα μπορει να ειμαι στο δικο μου κοσμο λογω ηλικιας αλλα οχι αγαθος....μην ανησυχεις μπορω να καταλαβω παρα πολλα πραγματα και πανω απο ολα καταλαβαινω και εσενα....απλα ηθελα να σου πω οτι εμεις ποτε σαν ομαδα δε θα βασιζομασταν στα ''παραπανησια''μονο στους εαυτους μας...τεσπα τελειωσε το θεμα.... icon_drunk.gif

προς mvp70:χαιρομαι που εσυ καταλαβες τα λογια μου,η ομαδα ειναι υπολογισιμη,δυνατη και δεν ειναι τυχαι εκει που βρισκεται....κοιτα δε ξερω αν εχεις ορεξη να το συζητησουμε αλλα θελω να σου πω τα εξης:
1ον οταν παιξαμε αντιπαλοι δεν ημουν στο φορουμ και δεν ειχα συζητησει ποτε με κανεναν περι του ματσ...πιστευω οτι μπορει η αποβολη του προπονητη σας δεν χρειαζοταν αλλα και εκεινος το τραβηξε στα ακρα και ειπε πολυ βαριεσ κουβεντες σε εναν ανθρωπο που καλως η κακως εχει προβλημα...δικαιες οι τεχνικες η αποψη μου...για τα φαουλ ειληκρινα δε θυμαμαι...και οπως σου μιλαω για το ματσ...παμε στο..
2ον το φαινομαινο γραμματογλου....το ξαναλεω ο ανθρωπος δε κανει...οποτε εμεις τον βλεπυμε κανουμε ολοι ωχ...απλα ξερεις τι γινεται???εγω αυτο πιστευω...εμεις τον ξερουμε και ειδικα εγω και απο την καλη και την αναποδη...λοιπον υπαρχει ειδικια οδηγια προς ναυτιλομενους...του κυριου δε του μιλατε καθολου αμα θελετε κατι στον 2ο διαιτητη...οι αλλες ομαδες δεν αντεχουν,τον καντιλιαζουν προπονητες παιχτες και εκεινος τους σταμπαρει γιατι πολυ απλα ειναι οι πρωτη που αντιδρουν στα κατορθωματα του...δεν ειναι οτι μας σφυριζει και μας ευνοει απλα δε του τα ζαλιζουμε γιατι ειμαστε προετοιμασμενοι....αυτη ειναι η δικια μου αποψη μπορει ν κανω και λαθος αλλα σκεψου το λιγο.....

Υ.Γ.:καλα ρε ΤΦ τοσο πολυ τρελαθηκες????εσυ πρεπει ν πηγες σε καμια ταβερνα εκει κοντα και να την εκανες τη μερα τσικνοπαρασκευη...ευχομαι καλη συνεχεια γιατι την αξιζετε.... smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(gambler @ Feb 29 2008, 21:57 ) *
Ρε Λύκε η ώρα είναι 19:56 και η Μαρία δεν έχει αλλάξει ακόμα τα γυαλιά της..πάω να φύγω,πάω γήπεδο να τα πω και με τον Mogako

Αν περιμενες 2 λεπτακια ακομα θα την εβλεπες.
Δεν πειραζει την δευτερα θα την δεις

QUOTE(TF LAGONHSI @ Mar 1 2008, 03:01 ) *
ευχαριστώ επίσης αυτούς που μας πιστεύουν και μας παίζουν να κερδίζουμε σήμερα τους δώσαμε την χαρά Λύκε ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου

Και στο πρωτο γυρο τα ιδια μου ελεγες.
Και στο κυπελλο ο Γκουμας τα ιδια ελεγε και ειχαμε Τεσειρο

Ο ΛΥΚΟΣ μολις γυρισε απο την νυχτερινη εξοδο του,
παρεα με τον Τζαμπαρ, τον οποιο ευχαριστω πολυ για αποψε
και επιφυλασομαι να ανταποδωσω συντομα.
Τα μερη και τα παραλειπομενα της εξοδου θα παραμεινουν μυστικα
gk1
QUOTE(mog#4 @ Mar 1 2008, 02:35 ) *
προς gk1:κοιτα μπορει να ειμαι στο δικο μου κοσμο λογω ηλικιας αλλα οχι αγαθος....μην ανησυχεις μπορω να καταλαβω παρα πολλα πραγματα και πανω απο ολα καταλαβαινω και εσενα....απλα ηθελα να σου πω οτι εμεις ποτε σαν ομαδα δε θα βασιζομασταν στα ''παραπανησια''μονο στους εαυτους μας...τεσπα τελειωσε το θεμα.... icon_drunk.gif

προς mvp70:χαιρομαι που εσυ καταλαβες τα λογια μου,η ομαδα ειναι υπολογισιμη,δυνατη και δεν ειναι τυχαι εκει που βρισκεται....κοιτα δε ξερω αν εχεις ορεξη να το συζητησουμε αλλα θελω να σου πω τα εξης:
1ον οταν παιξαμε αντιπαλοι δεν ημουν στο φορουμ και δεν ειχα συζητησει ποτε με κανεναν περι του ματσ...πιστευω οτι μπορει η αποβολη του προπονητη σας δεν χρειαζοταν αλλα και εκεινος το τραβηξε στα ακρα και ειπε πολυ βαριεσ κουβεντες σε εναν ανθρωπο που καλως η κακως εχει προβλημα...δικαιες οι τεχνικες η αποψη μου...για τα φαουλ ειληκρινα δε θυμαμαι...και οπως σου μιλαω για το ματσ...παμε στο..
2ον το φαινομαινο γραμματογλου....το ξαναλεω ο ανθρωπος δε κανει...οποτε εμεις τον βλεπυμε κανουμε ολοι ωχ...απλα ξερεις τι γινεται???εγω αυτο πιστευω...εμεις τον ξερουμε και ειδικα εγω και απο την καλη και την αναποδη...λοιπον υπαρχει ειδικια οδηγια προς ναυτιλομενους...του κυριου δε του μιλατε καθολου αμα θελετε κατι στον 2ο διαιτητη...οι αλλες ομαδες δεν αντεχουν,τον καντιλιαζουν προπονητες παιχτες και εκεινος τους σταμπαρει γιατι πολυ απλα ειναι οι πρωτη που αντιδρουν στα κατορθωματα του...δεν ειναι οτι μας σφυριζει και μας ευνοει απλα δε του τα ζαλιζουμε γιατι ειμαστε προετοιμασμενοι....αυτη ειναι η δικια μου αποψη μπορει ν κανω και λαθος αλλα σκεψου το λιγο.....

Υ.Γ.:καλα ρε ΤΦ τοσο πολυ τρελαθηκες????εσυ πρεπει ν πηγες σε καμια ταβερνα εκει κοντα και να την εκανες τη μερα τσικνοπαρασκευη...ευχομαι καλη συνεχεια γιατι την αξιζετε.... smiley.gif

mog ελπιζω να μην παρεξηγησες το αγαθος που ειπα!! smiley.gif
με την καλη εννοια το ειπα και καποτε και εγω σαν εσενα σκεφτομουνα 69.gif
δεν ειπα ποτε οτι βασιζοσαστε στα παραπανησια σαν παιχτες αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε τα εχετε κιολας!!θα σου πω ομως μια ιστορια για να δεις τι γινεται icon_drunk.gif
ημουν μικροτερος απο σενα οταν αρχισα να βλεπω την βρομια στον χωρο!!
συγκεκριμενα ημουν 15 χρονων οταν και παιζαμε με την δαφνη στην εδρα τους για να περασουμε στο final 6 και η διατησια μας πετσοκοψε σε φαση που εβαλαν τα γελια ακομα και τα ιδια τα παιδια της δαφνης και ο προπονητης τους!!
κατα διαβολικη συμπτωση στο συμβουλιο της δαφνης τοτε ηταν ο ρηγας ο γνωστος διατητης ο οποιος ετυχε να καθετε και στην εξεδρα...και στο ημιχρονο οπου ειχαμε το προβαδισμα 8 ποντους θυμηθηκε να κατεβει απο την εξεδρα να πει ενα για στους συναδελφους του...και στο τελος ω μα τι συμπτωση χασαμε με 15!!
εισαστε καλη ομαδα και στο πρωτο παιχνιδι μας κερδισατε δικαια αν και θυμασαι χανατε μεχρι το 3 δεκαλεπτο αλλα χθες δεν αξιζατε την νικη!! peace.gif
KILLER7
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Mar 1 2008, 01:20 ) *
Καλησπερα παιδες!!Πολυ καλο παιχνιδι!!!!Μπραβο στην ομαδα μου για το πρωτο ημιχρονο που ειμασταν πολυ καλοι με σωστες προσπαθεις και ενα μεγαλο μπραβο στο Λαγονησι που παρολο φενοταν οτι δεν ειχε την ψυχολογια μπηκε με απιστευτη ενεργεια και γυρισε το ματς.Οι 12 ποντοι διαφορα αδικουν την ομαδα μου αφου εγινε στα τελευταια δευτερολεπτα αλλα αυτο δεν εχει σημασια μαλλον.Το μονο που μπορω να πω οτι συνεχιζουμε και οπου βγει.Εχουμε ακομα το πανω χερι στην σωτηρια και το μονο σιγουρα ειναι οτι θα ματωσουμε να το κρατησουμε εστω και εγω απο τον παγκο με τις πατεριτσες μου.Ευχαριστουμε TF για τα καλα σου λογια!!Θα σε δω συντομα αφου εχουμε το αναβληθεν και θα περιμενουμε για ρεβανς.Ρε Killer7 ποιος εισουν?.Μπραβο παιδια και ευχομαι οτι καλυτερο για την συνεχεια απλα να μην προβληματισει εμας!!! smiley.gif smiley.gif

το 12
nikefalin
Βλέπω να κάνετε πολύ κουβέντα για έναν ref, να ξέρετε πως πολύ πρόσφατα τιμήθηκε για την απόδοση του και την προσφορά του.
dimos
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΙΣ ΕΚΑΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΝΤΙΜΑΣΤΕΡ ΤΟ ΠΛΕΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΒΙΟΝ ΜΗΠΟΣ, ΛΕΟ, ΜΗΠΟΣ ΗΤΑΝ 15 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΕΝΟΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΟΝΑ .ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ(ΚΑΝΑΤΟΥΛΙΑΣ ΚΛΠ).,ΜΗΠΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ,ΜΗΠΟΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΥΣΤΟΧΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΝΒΑ,ΕΑΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΣΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΗ, ΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Α" ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.
Jabar
Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τους διαιτητές θέλω να επισημάνω δύο τρία πράγματα.
Οι διαιτητές στην Γ ΕΣΚΑ είναι νέοι και άπειροι. Είναι κάτι σαν το εφηβικό των ομάδων και να θέλουν δεν μπορούν να μην κάνουν λάθη . Η πλειοψηφία είναι νέοι που σημαίνει ότι δεν έχουν υπομονή,τους τρελαίνει
η εξουσία που έχουν στο παιχνίδι και δεν ξέρουν να τη διαχειριστούν.Και αυτοί ξεκινούν με όνειρα αλλά απλά στη πορεία αποδεικνύεται αν κάνουν η όχι και πολλοί σταματούν . Οπότε το περίεργο θα ήταν αν όλοι ήταν άψογοι.Τα λάθη προέρχονται είτε από απειρία φανταστήτε ότι αν σου έχει τύχει η ίδια φάση 100 φορές σφυρίζεις αυτόματα το σωστό.Είτε είναι διαχειριστικά και συντεχνιακά.Δηλαδή βλέποντας τις διαμαρτυρίες μη έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό τους νομίζουν ότι μοναδικός τρόπος να κρατήσεις ένα παιχνίδι είναι οι τεχνικές ποινές.Σκεφτήτε ότι αν ένα μικρό παιδί έκανε αταξίες και το μάλλωνες συνεχώς θα ένιωθε αδικημένος και αν είχε εξουσία θα έψαχνε εκδίκηση.Διαχειριστικά δεν έχουν ιδέα πότε να αγριέψουν πότε να αφήσουν ένα παιχνίδι πότε να αφήσουν τη ροή και πότε να σφυρίξουν πολύ. Κάποιοι είναι ατάλαντοι και το
σύστημα στη πορεία θα τους απορίψει και ελάχιστοι θα εξελιχθούν.Συντεχνιακά σημαίνει ότι οι διαιτητές τα μιλάνε μεταξύ τους και οποιοδήποτε παρατράγουδο θα το βρείτε μπροστά σας Δυστυχώς έχετε την ατυχία να είστε στις χαμηλές κατηγορίες και να υπομένετε όλους όσους ξεκινάνε. Απλά σκεφτείτε ότι και σεις και οι προπονητές κάνουν λάθη. Οι διαιτητές της κατηγορίας δεν έχουν την εμπειρία να σπρώξουν μία ομάδα απλά έτσι κάθεται και μία ομάδα ευνοείται.Ο Σεντούκας με εμπειρία 50 χρόνων στα γήπεδα ξέρει να αντιμετωπίζει
σωστά αυτά θέματα . Αν πάρετε μια σφυρίκτρα και σφυρίξετε στη προπόνηση θα δείτε πόσες φάσεις θα σας ξεφύγουν και οι συμπαίκτες σας θα θέλουν να σας πνίξουν.Αν ένα ματς στηθεί αυτό θα γίνει από έμπειρο διαιτητή που ξέρει και πως γίνεται και η τελική διαφορά δεν θα είναι μικρή.Εξάλλου ποτέ δεν θα έλεγες σε
εφηβική ομάδα κάτσε χάσε έτσι και στους διαιτητές τους μικρούς δεν δίνουν γραμμή
TF LAGONHSI
καλό μήνα σε όλους με υγεία άντε να έρθει το καλοκαιράκι παραλία ούζα και ρακέτα smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
triponter
QUOTE(dimaster @ Feb 29 2008, 21:55 ) *
Λοιπόν ένα έχω να πω εγώ.....
είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου....... 41.gif
Εκάλη-Καλύβια 83-69
ξεκινήσαμε δεύτερο σερί νικων......οποτε την Τρίτη ετοιμάσου τριποντερ ερχετε η σειρα σου......έχουμε αγριέψει πολύ με αυτά που λες τόσο καιρό για την ομάδα..... evilmonkey.gif

QUOTE(dimaster @ Feb 29 2008, 22:17 ) *
mog#4 στο ελεγα οτι αρχιζει η αντεπιθεση της Εκαλης....... wink.gif
ο Κρονος την Τριτη θα φτύσει αίμα για να μας κερδίσει........

ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......

μεγα dimaster 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

φτιαξε κλιμα να γινει ο χαμος......

εχω την εντυπωση οτι θα γινει ωραιος αγωνας, με πολυ παθος και τσαμπουκα...η ευκαιρια σας να φωναξετε οτι πατε για ανοδο, η ευκαιρια μας να πουμε οτι η μια θεση εχει κλειδωσει....

Ειμαι σιγουρος οτι ειναι πολυ δυνατος αγωνας, αλλα μεσα στα πλαισια του φαιρ πλαυ μιας και σας ξερω σχεδον ολους και κανενας σας δεν χτυπαει, οπως και εμεις αλλωστε...
................................................................................
.................................................

Επισης ευελπιστω να μας ορισουν διαιτητες που θα μπορουν να ανταπεξελθουν σε αυτον τον αγωνα και να ειναι προετοιμασμενοι για μεγαλες σωματικες μαχες....

Η αληθεια ειναι οτι τιθενται τα εξης ερωτηματα : ( ΥΟΔΑ μιλαει)

1) εχει ο κρονος την δυνατοτητα να επηρεασει καταστασεις και να σφυριξουν οι διαιτητες εδρα????

2) εχει η εκαλη την δυνατοτητα να επηρεασει καταστασεις και να σφυριξουν οι διαιτητες αναποδα????

3) εχει την δυνατοτητα αλλη ομαδα του ομιλου που ενδιαφερεται αμεσα να επηρεασει καταστασεις και να οδηγησει εκει που θελει το αποτελεσμα????....

................................................................................
......................

ευχομαι πραγματικα να μην συμβει τιποτα απο αυτα........δεν παιζουμε τσαμπιονς league εδω να χαθουν χρηματα......

οι περισσοτεροι απο τις δυο ομαδες παιζουν κατι χρονακια σε αυτα τα γηπεδα, εχουν φτυσει αιματακι και φανταζομαι ,σεβομενοι τους εαυτους μας πρωτα απο ολα, ολοι θελουμε να γινει ενας καθαρος αγωνας και να κριθει εντος γηπεδου...
............................................................................

και τελος.... dimaster ....εσενα, τον αντωνακη, των γιωργακη και τα αλλα φιλαρακια σας περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
MVP70
QUOTE(mog#4 @ Mar 1 2008, 02:35 ) *

mog#4, Χαίρομαι για το ύφος όσων γράφεις. Άσχετα με το αν συμφωνώ ή όχι μου αρέσει ότι παραθέτεις σωστά τις απόψεις σου. Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Όπως πολύ σωστά είπες, ποτέ δεν μιλάμε στον συγκεκριμένο, αλλά στον 2ο. Στο μεταξύ μας παιχνίδι όμως, επειδή είμασταν όλοι εκεί είδαμε τα εξής τραγελαφικά (τα επιβεβαιώσαμε και με τους πιο κοντά παρευρισκόμενους). Ο προπονητής μας απευθύνθηκε στον 1ο διαιτητή Αντωνόπουλο διαμαρτυρόμενος για φάουλ που δεν έχει σημασία αν ήταν ή δεν ήταν. Ο 2ος Γραμματόγλου δίνει τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Ο προπονητής μας τον ρωτάει αν άκουσε τι είπε και έδωσε τεχνική ποινή. Ο Γραμματόγλου με νοήματα του λέει να γυρίσει στον πάγκο του γιατί είχε φτάσει στη γραμματεία. Ο προπονητής μας δεν φεύγει αλλά συνεχίζει έντονα να ζητάει το λόγο. Ο Γραμματόγλου φτάνοντας στην Γραμματεία απωθεί με τα δύο χέρια τον προπονητή για να επιστρέψει στον πάγκο του. Ο προπονητής μας επειδή είναι και λίγο τρελός σκαλώνει, του σπρώχνει τα χέρια κάτω και τον λούζει με κοσμητικά επίθετα. Δέχεται δεύτερη (Δίκαια?????) τεχνική και αποχωρεί.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
1. Βρισκόμασταν στο 8ο λεπτό του Α δεκαλέπτου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε συμβεί το παραμικρό. Πως ξανοιχτήκαμε τόσο απότομα?...
2. Ο προπονητής είπε ακριβώς αυτά τα λόγια πριν την 1η τεχνική ποινή."Κύριε Αντωνόπουλε, αν αυτό δεν είναι φάουλ τότε ποιο είναι". Τι άκουσε ο Γραμματόγλου και έδωσε τεχνική ποινή?
3. Αν δεν άκουσε λόγω προβλήματος, γιατί δεν άφησε τον Αντωνόπουλο που είναι και πιο έμπειρος να επιληφθεί της κατάστασης.
4. Αν ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ προπονητής, επειδή δεν τον άκουγε ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ διαιτητής έμπαινε μέσα και τον έσπρωχνε, πόσους μήνες θα έτρωγε τιμωρία?
5. Διαβάσαμε τις αναφορές που ζητήθηκαν από την Γραμματεία και τον 1ο διαιτητή (έγινε καταγγελία για την συμπεριφορά του διαιτητή και όχι για τον τρόπο που σφύριξε από τον προπονητή μας) και είναι οι αναφορές σε ένα άλλο περιστατικό σε κάποιο άλλο γήπεδο, μόνο και μόνο για να γίνει και πάλι η γνωστή διαδικασία "το να χέρι νίβει τ΄άλλο και τα δυό το πρόσωπο).
6. Το θέμα συζητήθηκε στο ΔΣ της ΕΣΚΑ και πήγε αρχείο (ως μη γενόμενο). Αν είχε τόσο κακή συπεριφορά αναίτια ο προπονητής μας πιστεύεις ότι δεν θα τον τιμωρούσαν???
7. ΗΜΑΡΤΟΝ. Το πρόβλημα κάθε ανθρώπου σεβαστό, αλλά δεν θα το βγάζει πάνω μας. Αν πρέπει να σεβαστούμε το πρόβλημα του, πρέπει να λειτουργούμε σαν να μη το έχει??? Κι αν αυτός όταν ο προπονητής λέει στον παίκτη "πάμε παλικάρι μου" ακούει "πάρε το ****** μου" και δίνει τεχνική ποινή δεν τρέχει τίποτε??? Μην τρελαθούμε κιόλας. Προσλαμβάνει ομάδα προπονητή μουγγό???
8. ΑΝ Υπάρχει πρωτάθλημα κωφών και το γράφω αυτό με όλο το σεβασμό απέναντι στις ομάδες ανθρώπων με ιδιαιτερότητες, εκεί που όλοι γνωρίζουν την νοηματική διάλεκτο, ο εν λόγω ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ. Ρωτήσαμε πάντως και μάθαμε ότι στηρίζεται από υψηλά προσώπατα στη κάστα των ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ. Οπότε όλα τα προβλήματα που συχνότατα δημιουργεί, είναι σαν το πρόβλημά του. ΩΣ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ.
9. Τέλος... Στο δρόμο θα τον έσπρωχνε τον προπονητή μας? Η κατάχρηση εξουσίας από οποιονδήποτε κι αν εκδηλώνεται είναι μορφή κομπλεξισμού και κακομοιριάς.

Ξαναγράφω για αποφυγή παρεξηγήσεων. Η ομάδα σας είναι πολύ καλή. Αθλητική, παίζει με πάθος και το χαίρεται. Δεν ταυτίζω την πορεία σας με τη διαιτησία. Θα ήταν λάθος. Αν όμως σας ξανασφυρίξει ο Γραμ. και κάνει αίσχη, ψάξτε το.

Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου. Είμαι εδώ για οποιαδήποτε συζήτηση. Να είσαι καλά...
dimaster
Tριποντερ ωραιο αστειο αυτο...... laugh.gif

2) εχει η εκαλη την δυνατοτητα να επηρεασει καταστασεις και να σφυριξουν οι διαιτητες αναποδα????

Εγω γιατι περιμενω σφαγη?
μακαρι να πεσω εξω..........κοντα ειναι η Τριτη........

και τελος.... dimaster ....εσενα, τον αντωνακη, των γιωργακη και τα αλλα φιλαρακια σας περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες

ετσι μπραβο φτιαξε μας και αλλο..........γουσταρω........
αααααα και προπονησε μου καλα τους ψηλους σας........να εχει λιγο ενδιαφερον το παιχνιδι 19.gif
nikefalin
QUOTE(MVP70 @ Mar 1 2008, 12:20 ) *
mog#4, Χαίρομαι για το ύφος όσων γράφεις. Άσχετα με το αν συμφωνώ ή όχι μου αρέσει ότι παραθέτεις σωστά τις απόψεις σου. Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Όπως πολύ σωστά είπες, ποτέ δεν μιλάμε στον συγκεκριμένο, αλλά στον 2ο. Στο μεταξύ μας παιχνίδι όμως, επειδή είμασταν όλοι εκεί είδαμε τα εξής τραγελαφικά (τα επιβεβαιώσαμε και με τους πιο κοντά παρευρισκόμενους). Ο προπονητής μας απευθύνθηκε στον 1ο διαιτητή Αντωνόπουλο διαμαρτυρόμενος για φάουλ που δεν έχει σημασία αν ήταν ή δεν ήταν. Ο 2ος Γραμματόγλου δίνει τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Ο προπονητής μας τον ρωτάει αν άκουσε τι είπε και έδωσε τεχνική ποινή. Ο Γραμματόγλου με νοήματα του λέει να γυρίσει στον πάγκο του γιατί είχε φτάσει στη γραμματεία. Ο προπονητής μας δεν φεύγει αλλά συνεχίζει έντονα να ζητάει το λόγο. Ο Γραμματόγλου φτάνοντας στην Γραμματεία απωθεί με τα δύο χέρια τον προπονητή για να επιστρέψει στον πάγκο του. Ο προπονητής μας επειδή είναι και λίγο τρελός σκαλώνει, του σπρώχνει τα χέρια κάτω και τον λούζει με κοσμητικά επίθετα. Δέχεται δεύτερη (Δίκαια?????) τεχνική και αποχωρεί.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
1. Βρισκόμασταν στο 8ο λεπτό του Α δεκαλέπτου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε συμβεί το παραμικρό. Πως ξανοιχτήκαμε τόσο απότομα?...
2. Ο προπονητής είπε ακριβώς αυτά τα λόγια πριν την 1η τεχνική ποινή."Κύριε Αντωνόπουλε, αν αυτό δεν είναι φάουλ τότε ποιο είναι". Τι άκουσε ο Γραμματόγλου και έδωσε τεχνική ποινή?
3. Αν δεν άκουσε λόγω προβλήματος, γιατί δεν άφησε τον Αντωνόπουλο που είναι και πιο έμπειρος να επιληφθεί της κατάστασης.
4. Αν ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ προπονητής, επειδή δεν τον άκουγε ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ διαιτητής έμπαινε μέσα και τον έσπρωχνε, πόσους μήνες θα έτρωγε τιμωρία?
5. Διαβάσαμε τις αναφορές που ζητήθηκαν από την Γραμματεία και τον 1ο διαιτητή (έγινε καταγγελία για την συμπεριφορά του διαιτητή και όχι για τον τρόπο που σφύριξε από τον προπονητή μας) και είναι οι αναφορές σε ένα άλλο περιστατικό σε κάποιο άλλο γήπεδο, μόνο και μόνο για να γίνει και πάλι η γνωστή διαδικασία "το να χέρι νίβει τ΄άλλο και τα δυό το πρόσωπο).
6. Το θέμα συζητήθηκε στο ΔΣ της ΕΣΚΑ και πήγε αρχείο (ως μη γενόμενο). Αν είχε τόσο κακή συπεριφορά αναίτια ο προπονητής μας πιστεύεις ότι δεν θα τον τιμωρούσαν???
7. ΗΜΑΡΤΟΝ. Το πρόβλημα κάθε ανθρώπου σεβαστό, αλλά δεν θα το βγάζει πάνω μας. Αν πρέπει να σεβαστούμε το πρόβλημα του, πρέπει να λειτουργούμε σαν να μη το έχει??? Κι αν αυτός όταν ο προπονητής λέει στον παίκτη "πάμε παλικάρι μου" ακούει "πάρε το ****** μου" και δίνει τεχνική ποινή δεν τρέχει τίποτε??? Μην τρελαθούμε κιόλας. Προσλαμβάνει ομάδα προπονητή μουγγό???
8. ΑΝ Υπάρχει πρωτάθλημα κωφών και το γράφω αυτό με όλο το σεβασμό απέναντι στις ομάδες ανθρώπων με ιδιαιτερότητες, εκεί που όλοι γνωρίζουν την νοηματική διάλεκτο, ο εν λόγω ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ. Ρωτήσαμε πάντως και μάθαμε ότι στηρίζεται από υψηλά προσώπατα στη κάστα των ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ. Οπότε όλα τα προβλήματα που συχνότατα δημιουργεί, είναι σαν το πρόβλημά του. ΩΣ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ.
9. Τέλος... Στο δρόμο θα τον έσπρωχνε τον προπονητή μας? Η κατάχρηση εξουσίας από οποιονδήποτε κι αν εκδηλώνεται είναι μορφή κομπλεξισμού και κακομοιριάς.

Ξαναγράφω για αποφυγή παρεξηγήσεων. Η ομάδα σας είναι πολύ καλή. Αθλητική, παίζει με πάθος και το χαίρεται. Δεν ταυτίζω την πορεία σας με τη διαιτησία. Θα ήταν λάθος. Αν όμως σας ξανασφυρίξει ο Γραμ. και κάνει αίσχη, ψάξτε το.

Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου. Είμαι εδώ για οποιαδήποτε συζήτηση. Να είσαι καλά...

Να υπενθυμίσω για τελευταία φορά πως το τόπικ δεν αφορά τους διατητές.
Υπάρχει άλλο στο φόρουμ για αυτά , το λεγόμενο "Παρασκηνιακά".

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showforum=88

ρίχτε τα εκεί λοιπόν, και επίσης καλό είναι από τη στιγμή που κάνετε επώνυμες δημόσιες αναφορές να χρησιμοποιείτε κι ένα δικό σας στοιχείο πέραν του username.
dimaster
QUOTE(dimos @ Mar 1 2008, 10:39 ) *
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΙΣ ΕΚΑΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΝΤΙΜΑΣΤΕΡ ΤΟ ΠΛΕΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΒΙΟΝ ΜΗΠΟΣ, ΛΕΟ, ΜΗΠΟΣ ΗΤΑΝ 15 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΕΝΟΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΟΝΑ .ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ(ΚΑΝΑΤΟΥΛΙΑΣ ΚΛΠ).,ΜΗΠΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ,ΜΗΠΟΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΥΣΤΟΧΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΝΒΑ,ΕΑΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΣΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΗ, ΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Α" ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.

Λοιπον ενα ενα φιλε μου.......
όντως το play maker εμαθα οτι ήταν 17 χρόνον....αλλα εμείς τι φταίμε σε αυτό?
μήπως το αναβάλλαμε εμείς το παιχνίδι?

οσο για τον Κανατουλα δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σου?
ο Σούλης έπαιζε και πέρσι στην ομάδα μας........απλός τις πρώτες 5 αγωνιστικές είχε πρόβλημα τραυματισμου.......δεν σας καταλαβαίνω μερικές φορες αλήθεια....... blink.gif

οσο για τα ποσοστα που λες...........ήμασταν όντως πολλή εύστοχη εχθές.....τι να κανουμε....να τα χανουμε? smiley.gif
MVP70
QUOTE(nikefalin @ Mar 1 2008, 13:09 ) *
Να υπενθυμίσω για τελευταία φορά πως το τόπικ δεν αφορά τους διατητές.
Υπάρχει άλλο στο φόρουμ για αυτά , το λεγόμενο "Παρασκηνιακά".

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showforum=88

ρίχτε τα εκεί λοιπόν, και επίσης καλό είναι από τη στιγμή που κάνετε επώνυμες δημόσιες αναφορές να χρησιμοποιείτε κι ένα δικό σας στοιχείο πέραν του username.

Εάν γίνεται αναφορά, ή υπάρχουν ερωτήσεις σε αυτό το τόπικ, πάνω σε θέματα που απασχολούν την κατηγορία και απαντηθούν σε άλλο τόπικ, αμφιβάλω εάν θα μπει κανείς στον κόπο να τα διαβάσει. Το θέμα της συζητήσεως δεν ήταν η διαιτησία γενικότερα, αλλά η έκβαση ενός αγώνα του πρώτου ομίλου της Γ ΕΣΚΑ, στον οποίο πρωταγωνίστησε και ο εν λόγω.
Θα μου επιτρέψεις λοιπόν να παρεκλίνω των αρχών του φόρουμ.
Περεταίρω στοιχεία αφού επιβάλονται όταν γίνονται επώνυμες αναφορές θα αφήσω στην διάθεση οποιουδήποτε.
Λέγομαι Γκλιάτης Αριστομένης, εκπροσωπώ στο φόρουμ μια παρέα φίλων που παρακολουθούμε τα περισσότερα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας (ΠΑΛΛΗΝΗ) και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: Hellberi@yahoo.gr
Ευχαριστώ για την φιλοξενία... rolleyes.gif
gambler
QUOTE(mog#4 @ Feb 29 2008, 23:38 ) *
gk1 παλι σορυ για τη φαση στην αρχη...gambler εισαι ψυχαρα πηγες να τους σπρωξεις μονος σου αλλα απο οτι καταλαβα καποιοι απο την ομαδα σου κοιτανε τη παρτυ τους και βγαζουν τον coach σας εξω απο τ ρουχα του....
χαρηκα που σας γνωρισα και τους 2 σας.... 77.gif

Mog καταρχήν δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη,σε κάτι τέτοιες φάσεις όλοι καταλαβένουν πότε ένα χτύπημα έγινε κατα λάθος κ πότε εσκεμμένα,σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Δυστηχώς έχουμε κ κάποιους που κοιτάνε την πάρτυ τους και πέρνουν την ομάδα στο λαιμό τους χωρίς κανείς να τους λέει τίποτα.Λύσεις έχουμε αρκετές..που όμως δε χρησιμοποιούντε..
Ο mog είναι πολύ καλό play maker κ@@@@νει για μπάσκετ τρελλά και το ευχαριστιέται όσο περισσότερο γίνεται.Μπράβο σου ρε Mogako,σου εύχομαι τα καλύτερα.

Jabar έχεις κάποιο δίκιο ρε φίλε για τους διαιτητές,αλλά σκέψου πως είναι η δουλεία τους ρε γαμώτο..σε ποιον λογοδοτούν?ποιούς τους ελέγχει αν κάνουν σωστά τη δουλειά τους?Πλήρώνονται από αυτό δεν είναι δυνατόν να λες μία κουβέντα και να σου μιλάνε λες και είσαι το μεγαλύτερο τσογλάνι.Ο Αντωνόπουλος και η ξανθία η διαιτητής έχουν βελτιωθεί απίστευτα..έχουν δείξει πως τους ενδιαφέρει να κάνουν βήματα μπροστά και το αποδυκνείουν σε κάθε ματς (τουλάχιστον όσα έχω δει εγώ).Δε μπορεί ο κάθε γραμματόγλου να μας απασχολεί τόσο πολύ.3-4 διαιτητές είναι αυτοί για τους οποίους μιλάμε...ας απολυθούν να τελειώνουμε.

Κάποιος είπε για τον Κανατούλα...καλό θα ήταν να μη γράφει ο καθένας ότι του κατεβαίνει από το κεφάλι και να εξηγούμε σε Έναν αυτό που γνωρίζουμε όλοι οι υπόλοιποι.Ο Κανατούλας είναι παίχτης της Εκάλης αν δεν έπαιξε σε 4 παιχνίδια δε σημαίνει οτι δε μπορεί να παίξει στα υπόλοιπα και στη τελική ήταν στην ομάδα της Εκάλης και τότε που ήταν Δ έσκα (πριν 2 χρόνια)
dimos
ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΕΦΕΔΡΙΑ ΑΠΛΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ 3Η4 ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 80% ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΨΗΛΟΤΕΡΑ.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Μετα την χθεσινη εξοδο με τον Τζαμπαρ
και την μη παρουσια του εξολοθρευτη του τοπικ μας,
αποφασισα να τον ενταξω επισημα στην ομαδα των απανταχου παντοφλων.

Απο σημερα λοιπον και επισημα ο nikefalin
απο moderator θα μετονομαστει σε
ΠΑΝΤΟΦΛΕΡATOR
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Και μολις ειπα για παντοφλες, ως δια μαγειας εμφανιστηκαν,
ο Τριποντερ και ο ΤΦ.
Τωρα αυτο ειναι τυχαιο???????????????????
nikefalin
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 1 2008, 15:52 ) *
Μετα την χθεσινη εξοδο με τον Τζαμπαρ
και την μη παρουσια του εξολοθρευτη του τοπικ μας,
αποφασισα να τον ενταξω επισημα στην ομαδα των απανταχου παντοφλων.

Απο σημερα λοιπον και επισημα ο nikefalin
απο moderator θα μετονομαστει σε
ΠΑΝΤΟΦΛΕΡATOR

laugh.gif laugh.gif
θα έρθω όμως στο τσιμπούσι, πάση θυσία laugh.gif
έχει κολλήσει το ζήτημα ...πάμε για Πέμπτη βράδυ ή Σαββάτο βράδυ ?
gk1
QUOTE(dimos @ Mar 1 2008, 15:22 ) *
ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΕΦΕΔΡΙΑ ΑΠΛΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ 3Η4 ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 80% ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΨΗΛΟΤΕΡΑ.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ DIMOS
με εμας τα παλικαρια ειχαν 60% στα τριποντα 80% στα διποντα και 95% στις βολες!! 77.gif
mog#4
ρε dimaster...τι παιχτηκε με τα καλυβια και κατεβηκαν με εφηβους????τραυματισμοι η τπτ αλλο....???ξερει κανεις???? tongue.gif
panagos
ΦΟΤ-Πολιτεια 64-61, ποντοι ομαδων

ΦΟΤ

Μπούκας,Σαμοίλης 5,Καλοσακάς,Σαραντόπουλος 6,Καζαντζιαν 12,Δήγκας,Μπούκας 20,Αναστασόπουλος Ηλιάδης 11,Βαρούχας 6,Πολίτης 4,Μέης

Πολιτεία

Προύντζος,Μίντζιας 6,Μάρκος 12,Τούτσης 2,Κύπρης 20,Γαλάνης Χ 5,Τουλούζας 1,Ρυζομυλιώτης,Κανατσούλης 2,Γαλάνης Α,Κασσαρ,Ζαλμάς 13
TF LAGONHSI
το Χ Λυκάκο δεν σε χάλασε τρέχα τώρα να μας προλάβεις και απο αύρι ποιός μας πίανει
χε χε χε χε χε χε χε smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
να μην ξεχάσω πώς ο Αστέρας έπαιζε με 10 λαμόγια ε λαμόγια
TF LAGONHSI
το τρένο μπήκε στις γραμμές το νου σας cool.gif cool.gif cool.gif
fotaras
QUOTE(TF LAGONHSI @ Mar 1 2008, 00:32 ) *
παιδιά μην στεκόμαστε στις διαιτησίες γιατί και σε εμας οι διαιτητές σήμερα ήταν για κλάματα shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

φιλαρακο μιλας για το παιχνιδι με τξν πεντελη? και πεσ μου τι παραπονα ειχες απο την διαιτησια?
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Mar 1 2008, 23:00 ) *
το Χ Λυκάκο δεν σε χάλασε τρέχα τώρα να μας προλάβεις και απο αύρι ποιός μας πίανει
χε χε χε χε χε χε χε smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
να μην ξεχάσω πώς ο Αστέρας έπαιζε με 10 λαμόγια ε λαμόγια

Αυριο που θα χασεις απο την ομαδα της Βανδη,
παλι δευτερος θα εισαι κακομοιρη.
dimaster
QUOTE(mog#4 @ Mar 1 2008, 19:20 ) *
ρε dimaster...τι παιχτηκε με τα καλυβια και κατεβηκαν με εφηβους????τραυματισμοι η τπτ αλλο....???ξερει κανεις???? tongue.gif

Ρε μην ακουω χαζομαρες......
ο play maker πρεπει να τους ελειπε μονο...........
σαν τι να παιχτηκε δηλαδη? blink.gif
dimaster
QUOTE(panagos @ Mar 1 2008, 20:23 ) *
ΦΟΤ-Πολιτεια 64-61, ποντοι ομαδων

ΦΟΤ

Μπούκας,Σαμοίλης 5,Καλοσακάς,Σαραντόπουλος 6,Καζαντζιαν 12,Δήγκας,Μπούκας 20,Αναστασόπουλος Ηλιάδης 11,Βαρούχας 6,Πολίτης 4,Μέης

Πολιτεία

Προύντζος,Μίντζιας 6,Μάρκος 12,Τούτσης 2,Κύπρης 20,Γαλάνης Χ 5,Τουλούζας 1,Ρυζομυλιώτης,Κανατσούλης 2,Γαλάνης Α,Κασσαρ,Ζαλμάς 13

Μπραβο ρε panagos........
ευχαριστούμε για την ενημέρωση 77.gif
όχι σαν κάτι άλλους.......που η ομαδά τους A1 εθνικής κατηγοριας δεν τους επιτρέπει καν να αγγίξουν το φύλλο άγωνως....... 68.gif 19.gif
TF LAGONHSI
QUOTE(fotaras @ Mar 1 2008, 23:43 ) *
φιλαρακο μιλας για το παιχνιδι με τξν πεντελη? και πεσ μου τι παραπονα ειχες απο την διαιτησια?

ναι για το παιχνίδι με την Πεντέλη μιλάω και εξηγώ πως και για τισ δύο ομάδες ήταν για κλάματα μιασ κια κάποιες στιγμές σφύριζαν ότι ήθελαν εκατέρωθεν και σε καμμία στιγμή δεν μας ευνόησαν ή μας αδίκησαν.
Απλά έβλεπαν ότι το ματσάκι πήγαινε μια χαρά δεν είχαν συμμετοχή και είπαν κάποια στιγμή εμείς τι κάνουμ εδώ ε και άρχισαν τα σφυρίγματα ξαναεπαναλαμβάνω εκατέρωθεν 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
TF LAGONHSI
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 2 2008, 05:26 ) *
Αυριο που θα χασεις απο την ομαδα της Βανδη,
παλι δευτερος θα εισαι κακομοιρη.

αν χάσουμε γιατί αν κερδίσουμε το πουλάκι πέταξε και μετά θα αρχίσουν οι μουρμούρες στον γαύρο smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
TF LAGONHSI
QUOTE(fotaras @ Mar 1 2008, 23:43 ) *

βέβαια απο το ύφος της ερώτησης σου μάλλον είσαι ενας απο τους δύο διαιτητές της συνάντησης smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
mog#4
QUOTE(dimaster @ Mar 2 2008, 07:51 ) *
Ρε μην ακουω χαζομαρες......
ο play maker πρεπει να τους ελειπε μονο...........
σαν τι να παιχτηκε δηλαδη? blink.gif

δεν το λεω για να μειωσω την νικη σας dimaster,αφου ξερεις τη γνωμη μου για την ομαδα σου...ουτε καν....απλα ρωταω γιατι κατι πηρε το αυτι μου περι τσακομων και διαφορες ιστοριες.... blink.gif
TF LAGONHSI
τι έγινε ρε μάγκες που είστε όλοι xad έχεις εξαφανιστεί μαζί με larnaka88 τι θα γίνει επιτέλους με εσας θα μας πείτε ποιοί είστε ή θα το έχετε μυστικό μέχρι τέλους πρωταθλήματος smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
dimos
ΦΙΛΕ ΜΟD#4 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ . ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΠΕΛΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ. Ο ΤF ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?????????????????ΑΣΕ ΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
TF LAGONHSI
αύριο θα ξέρω και θα έχω νέα για το τι πρόκειται να γίνει στα Καλύβια και θα σας πω οκ
milos babic
Προς Βοσκο....
Συγχαρητηρια στην ομαδαρα σου, μεγαλη νικη!

Προς ΤF...
Χαρηκα που σε ειδα αν και μας στεναχωρησες!

Προς moderators...
Οταν σε εναν αγωνα του συγκεκριμενου τοπικ οι διαιτητες θελουν να γινουν πρωταγωνιστες, μιλαω για τον ψηλο μελαχροινο γιατι...ας μη μιλησω γιατι, γιατι θα τον βρω μπροστα μου, και επηρρεαζουν την εκβαση των αγωνων αναγκαστικα θα μιλαμε γι΄΄ αυτο.
Το λαγονησι με μεγαλη μαγκια πηρε το παιχνιδι και το αξιζε.
Παραθετω ενα περιστατικο...ΕΙμαστε μπροστα με πεντε (απο 15). Εχουμε να σκοραρουμε πολλη ωρα. Βαζει ο 8 μας ενα καλαθι που του ρθε λιγο τυχια η μπαλα κατω απο το καλαθι. Και ο ψηλος σφυριζει βηματα, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ! Γυρναει προς αυτον και του λεει "ΕΓΩ?" Ο ανθρωπος αυτος (8) δεν εχει υψωσει τον τονο της φωνης του ΠΟΤΕ! Κα ειναι 40 χρονων. Και γυρναει ο λεγαμενος και δινει Τ! Αλλαγη ισορροπιων. Βαζουν τη μια βολη και βαζουν τριποντο στην ιδια επιθεση. Αντι για 7 ποντους πηγε στον ενα. Απο δυο λαθη σερι του μαγκα. Και το λεω με επιγνωση οτι επρεπε να παει στο λαγονησι το παιχνιδι.
Αν θελει να παει στο θεατρο να παιζει αμλετ και να τον χειροκροταει ο κοσμος αφου θελει πρωταγωνιστικο ρολο. Καθε φορα που τον συνανταμε αυτον, τον βριζουν και οι δυο. ΠΑΝΤΑ. Ελπιζω να το διαβασει αυτο που γραφω και να το παρει στα σοβαρα μπας και διορθωθει. Για το καλο του το λεω. Παει σπιτι του και κοιμαται ευτιχισμενος οτι εκανε το καθηκον του. Απλα εκανε 20-30 ανθρωπους να τον ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ! Μπραβο του. Ειναι αυτος που σφυριξε 7 σερι βηματα στον μαραθωνα...
Εμεις οταν δεν παιζουμε καλα το βραδυ σκεφτομαστε τι λαθη καναμε. Αυτος κοιμαται ησυχος?
Και σ αυτο που λεει ο Τζαμπαρ, αλλο τα λαθη πανω στη φαση, αλλο οι τεχνικες ποινες...αυτο ειναι διαμορφωση αποτελεσματος. Και απ οτι φαινεται αυτο γινεται σχεδον σε καθε παιχνιδι. Το ξαναπετυχαμε και στον πρωτο γυρο με το γερακα. Και στην παλληνη εγινε κατι τετοιο απ ο τι καταλαβα.
Σορι για τα πολλα, αλλα ειχα καιρο να εμφανιστω.
Δε μιλαω για διαιτησια αλλα για το πρωταθλημα μας. Ειναι δυστυχως το ιδιο.
fotaras
QUOTE(TF LAGONHSI @ Mar 2 2008, 14:15 ) *
βέβαια απο το ύφος της ερώτησης σου μάλλον είσαι ενας απο τους δύο διαιτητές της συνάντησης smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Φιλαράκο ναι ειμαι ένας απο τους δυο διαιτητες της συναντησης.

Εφ' οσον έχετε παραπονα απο τις διαιτησιες στους αγωνες σας, και δεν μιλαω μονο για εσενα αλλα και για πολλες αλλες ομαδες, γιατι δεν κανονιζετε να εχετε μια καμερα στο γηπεδο και να τραβατε ολο το παιχνιδι ετσι ώστε να βλεπετε με ησυχια το παιχνιδι την επομενη ημερα και να μιλατε με στοιχεια απο το να ζητατε αυτα και μονο που νομιζετε οτι θα κανει την ομαδα σας να νικησει καποιο παιχνιδι? Στο ξαναλεω και παλι δεν μιλαω μονο για την δικια σου ομαδα.Ειναι μια προταση μου που πιστεψε με αν δω στο παιχνιδι καποιον με βιντεο θα του το ζητησω και εγω να μου το δωσει για να δω τα λαθη μου που εχω κανει.

Φιλικα.
gk1
QUOTE(fotaras @ Mar 3 2008, 04:35 ) *
Φιλαράκο ναι ειμαι ένας απο τους δυο διαιτητες της συναντησης.

Εφ' οσον έχετε παραπονα απο τις διαιτησιες στους αγωνες σας, και δεν μιλαω μονο για εσενα αλλα και για πολλες αλλες ομαδες, γιατι δεν κανονιζετε να εχετε μια καμερα στο γηπεδο και να τραβατε ολο το παιχνιδι ετσι ώστε να βλεπετε με ησυχια το παιχνιδι την επομενη ημερα και να μιλατε με στοιχεια απο το να ζητατε αυτα και μονο που νομιζετε οτι θα κανει την ομαδα σας να νικησει καποιο παιχνιδι? Στο ξαναλεω και παλι δεν μιλαω μονο για την δικια σου ομαδα.Ειναι μια προταση μου που πιστεψε με αν δω στο παιχνιδι καποιον με βιντεο θα του το ζητησω και εγω να μου το δωσει για να δω τα λαθη μου που εχω κανει.

Φιλικα.

αγαπητε φωταρα η ιδεα σου ειναι πολυ καλη αλλα θα σου πω οτι εμεις αυτο το καναμε πριν καιρο και οχι μονο βλεπαμε τα λαθη μας αλλα επειδη ειχαμε και γενικα κακες διατησιες στειλαμε κασετα στην εσκα η οποια απαντησε οτι κατι τετοιο δεν ειναι αποδεκτο!!!
δε λεμε οτι ολες οι διατησεις ειναι κακες η οτι δεν υπαρχουν ανθρωπινα λαθη και οπως σωστα ειπε και ο φιλος gambler η γυναικα διατητης δε θυμαμαι το ονομα της που οπου μασ πετυχαινε τα τελευταια 3 χρονια μας αλλαζε τα φωτα και εφτασε σε σημειο να φερνει και τον πατερα τησ μαζι γιατι την ειχαμε κυνηγησει ασχημα
ομως φετος και μπραβο της και της το εχουμε πει ολοι ειναι πολυ καλυτερη γιατι μαλλον την νοιαζει να ειναι καλυτερη!!!
ομως αν βλεπεις αχρηστους και ανικανους οπως ο γραμματογλου δε μπορεις να μην το πεις!!! shot.gif shot.gif
αν βελτιωθει πρωτοι εμεις θα το πουμε!!
ασ μην πω ξανα για το τι περασαμε την παρασκευη και οπως καλα ειπε και καποιος 7 φορες βηματα μας ειχε σφυριξει στην αρχη της χρονιας καποιος αλλος οχι σε ολο το παιχνιδι αλλα σε 7 ΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕς ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!!!!! shot.gif και ανρωτιεμαι αγαπητε φωταρα τοσο ασχετοι ειμαστε ρε γαμωτο και εμεις δε ξερουμε καθολου μπασκετ????
peace.gif
LordOfTheCourts
Άργησα άλλα θα το κάνω, θα δώσω συγχαρητήρια στο Λαγονήσι... έπρεπε κάποια στιγμή να ξεκινήσετε τις νίκες και να ξεκολίσετε.

Ομάδες όπως είναι Λαγονήσι, Τούφα, Μελίσια, Κηφισιά, που ίσως κάποιοι δεν τις υπολογίζουν, θα κάνουν σοβαρή ζημιά και θα κρίνουν τελική βαθμολογία.

Ε ρε γλέντια που θα έχουμε αύριο στο κλειστό του Γέρακα...

Θα συναντηθούν παρέες που θα παίζουν σε διαφορετικές ομάδες...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.