QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Oct 22 2007, 00:35 )

Δεν εινα σκοπος μου να ριξω ευθυνες για την ηττα στην Νενα, ουτε να βάλω ενα τεραστιο logo βριζωντας την άσχημα σαν υπογραφη μου, οπως εκανε καποια εδω μεσα παλαιοτερα για την Σταχτιαρη.
Πες λοιπόν ότι αυτή η επίθεση έχει ξεκινήσει για αυτό που είχα γράψει παλαιότερα. Αν ισχύει αυτό τότε αυτό που κάνατε (τσάκι και φαν) είναι τουλάχιστον άτιμο. Υπάρχουν και τα πμ για να μου κάνετε επίθεση, σε εμένα προσωπικά και όχι να τα χώνεις στην Νικολαίδου επειδή ξέρετε ότι και έτσι θα ενοχληθώ. Τότε το είχα γράψει γιατί το πίστευα βλέποντας στην εθνική στην Σταχτιάρη και όχι την Νικολαίδου. Είχα φάει και τότε κράξιμο αλλά δεν μετανιώνω γιατί ήταν η αποψή μου.
ΟΜΩΣ υπάρχει διαφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο αγωνιστικό κομμάτι και στο τι κάνει αυτή η παίκτρια στις 4 γραμμές του γηπέδου και μόνο εκεί. Μάλλον λοιπόν συγκρίνεις ανόμοιες περιπτώσεις απόδοσης χαρακτηρισμών...
Νωρίς το θυμηθήκες πάντως...
Θα μπορούσατε βέβαια τις απόψεις σας να μου πείτε και νωρίτερα, εκτός φόρουμ που θα ήταν και λίγο πιο αξιοπρεπές από αυτό που έχει δημιουργηθεί τώρα. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψα ποια είμαι και νομίζω ότι κάποια καταλαβαίνει καλά τι εννοώ...
Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο ποστ μου πάνω σε αυτό το θέμα...
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Oct 22 2007, 00:35 )

Η Νικολαιδου ειναι καταπληκτικη κοπελα, πολυ καλη παιχτρια, θα μπορουσε να ειναι κατι πολυ πολυ καλυτερο, αυτο εγραψα και παρεξηγηθηκα.
Αν το έγραφες έτσι δεν θα υπήρχε κανένα μα κανένα πρόβλημα...
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 22 2007, 10:38 )

Πιστεύεις ότι χαρακτηρισμοί όπως μικρό, πορωμένο κλπ μπορούν να με κάνουν να νιώσω μειονεκτικά; Δεν βρίσκω κανέναν άλλον λόγο για να το τονίζεις. Εκτός του ότι δείχνεις ότι τα έχεις βάλει με ένα μικρό και προσπαθείς να δείξεις την μαγκιά σου σε αυτό...
Όσο για το Σάββατο.. Ευχαρίστως να αποδεχόμουν την πρόσκληση αλλά έχω αγώνα... Καλύτερα βέβαια γιατί εκείνη την μέρα έχω και τα γενεθλιά μου (μεγαλώνω βλέπεις.) και δεν θα είχα όρεξη να ασχοληθώ μαζί σου.
Καλό λόγο έχω να πω για ότι αξίζει. Και δεν νομίζω να με έχεις ακούσει να λέω καλό λόγο μέχρι τώρα για τον Παναθηναικό που δεν ικανοποιεί. Όπως επίσης δεν μπορώ να πω καλό λόγο για κάποιον άλλον αγώνα γιατί πολύ απλά δεν τον παρακολούθησα. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω και εκεί που δεν είμαι παρόν για να το παίξω ξερόλας ούτε να παπαγαλίζω ότι μου μεταφέρουν. Άρα θα συνεχίσω να γράφω για ΠΑΟ και Νένα.
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 22 2007, 10:49 )

1.μην μπερδεύεισ εμένα με τον φαν μου...εγώ είμαι σκέτο TSAKITSAN ΟΚ??
ΚΑΙ 2. ΈΛΕΟΣ...σταμάτα μωρέ...ταγράφω για να γίνεται κουβέντα ...και συζήτηση και όχι για α κάθομαι να μιλάω μαααζί σου...μόνο με σενα δεν έχωω όρεξη να μιλάω...please...

Τον λόγο για τον οποίο άνοιξες την κουβέντα δεν μας λες όμως...
QUOTE(C05 @ Oct 22 2007, 12:49 )

Οι οπαδοί που κάθονταν απο την πλευρά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ έβριζαν συνέχεια τον προπονητή της ομάδας τους, γιατί δε βάζει τη Νικολαίδου και για άλλα θέματα. Συνέχιζαν να του φωνάζουν ακόμα και όταν είχε πάρει κάποια διαφορά ο Παναθηναϊκός.
Προφανώς, ο coach θα ήξερε κάτι παραπάνω για να μη βάλει τη Νένα (έπαιξε ελάχιστα) και όπως διάβασα παραπάνω είχε και τη μέση της.
QUOTE(C05 @ Oct 22 2007, 19:29 )

Εδώ έλεγαν πως θα τον διώξουν επειδή χάνουν και δε βάζει τη Νικολαϊδου. Σε όλο το παιχνίδι του φώναζαν... Είναι δυνατόν? Ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα...
Ποιος τα φώναζε αυτά C05;
Φαντάσματα βλέπεις;
Είπαν ότι θα τον διώξουν και όλας τον προπονητή;
Ίσα ίσα που αν παρακολούθησες μετά κουβέντες απέξω όλοι τον υποστήριξαν. Είχε και αυτός τις ευθύνες του στην ήττα αλλά πιστεύω όλοι ήξεραν γιατί δεν έπαιξε η Νικολαίδου.