Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
tsops
QUOTE(assistwoman @ Oct 22 2007, 12:40 ) *
ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ; ΟΧΙ ΤΣΟΠΣ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ...
ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!!

Καταρχάς, καλώς ηλθες στη παρέα μας και καλές συζητήσεις. Δεύτερον, γράφε σε παρακαλώ πεζά ελληνικά και όχι κεφαλαία γιατί δεν επιτρέπονται. Τρίτον, γιατί τέτοια επίθεση? smile.gif Ήρεμα, τώρα ήλθες στη παρέα μας και πήρες φόρα? Δεν συμφωνούμε, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τα λέμε πιο ήρεμα wink.gif
assistwoman
QUOTE(G_7 @ Oct 22 2007, 01:43 ) *
Όσο για τη Χατζηνικολάου θα πρέπει να θυμηθείτε οτι για πολλά χρόνια ήταν 1 και ξέρει πολύ καλύτερα από πολλές να χειρίζεται τη μπάλα και να δίνει ρυθμό στην ομάδα!!! Ας μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τις πάσες που μοίρασε στις ψηλές!!!!
ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙΑΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ PLAY MAKER ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΣΣΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΣΣΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΛΑ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ PLAY MAKER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η όμαδα αυτή έχει καλό υλικό μπορέι και πρέπει να τρεξεί...Δυστυχώς η Καλέτζου δεν μπορεί να δώσει το ρυθμό που πρέπει στην ομάδα, αλλά το κακό είναι οτι δεν το βλέπει κανείς...Σε όσες φάσεις άλλαξαν τη μπάλα γρήγορα μόνο τις πλάτες τους μπορούσαν να δουν...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ Η ΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΣΤΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΜΩΣ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.

Εμπνευση και λάθος του προπονητη να μείνει η Κοσμα ελεύθερη σχεδον σε ολο το παιχνιδι λες και κανενας δεν ξερει το κακο που μπορει να προκαλεσει!!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΣΟΠΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ 12 ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΛΑΘΟΣ.

Τελος αναφερεις για το περιφερειακο σουτ της Καλτσιδου...Ποιο σουτ, όταν αφηνεις μια παικτρι σαν την Καλτσίδου στον παγκο σχεδον 10' να μπει και να σου κανει τι?? Θαύματα??

ΜΟΝΟ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΞΩ ΦΤΑΙΝΕ Ή ΤΟ ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΕΝΤΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ BEER ACADEMY ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ;

Τα κοριτσια εκαναν οτι μπορουσαν (οχι ολες και οχι αυτες που αναφερετε απο το πρωι, κανενας ας πουμε δεν ειπε μια κουβεντα για την πολυ καλη δουλεια της Τσερου!!!!!!!!!!!!!! Εαν καποιος βοηθησε να μειωθει η διαφορα ηταν αυτη...Τα φαουλ ομως που εβαλε γρηγορα στην πλατη της δεν της αφησαν περιθωρια για να παρει το χρονο που θα επρεπε)...

ΣΩΣΤΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΤΣΕΡΟΥ, ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ, Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Οπως και να εχει θα ειμαστε παντα διπλα στις Εσπερίδες...γιατι τα κοριτσια αυτα αξιζουν πολλα!!!! Οταν θα το καταλαβουν και οι ανθρωποι της ομαδας ευχομαι να μην ειναι αργα.............Παμε γερα...!!!!!!!!

ΜΠΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ.
tsops
QUOTE(assistwoman @ Oct 22 2007, 12:56 ) *
ΜΠΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ.

Ξαναλέω, πεζά. Μην το ξαναπώ bball.gif
G_7
QUOTE(assistwoman @ Oct 22 2007, 15:35 ) *
ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΣΑ. ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Η ΚΑΛΕΝΤΖΟΥ. 4' ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΛΕΝΤΖΟΥ ΚΑΝΕΙ LAY UP ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΠΗΚΕ Η ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Η ΟΛΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PLAY MAKER ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ. ΕΝΑΜΙΣΗ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ Η ΚΑΛΕΝΤΖΟΥ.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΕΣ!!!! ΔΗΛΑΔΗ EITE ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, 'H Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΨΗΛΗ ΞΕΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ.
ΣΩΣΤΑ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο COACH....ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΤΣΙΔΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΣΕΡΑ ΑΣΕ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ
ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΚΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΚ ΕΝ ΡΟΛΛ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΙΚΑΝ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΜΑΣ. Η ΓΚΟΥΖΙΝΗ ΣΤΑ 30ΦΕΥΓΑ ΜΕ 4 ΠΑΚΕΤΑ ΑΦΙΛΤΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΖΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΕΤΣΙ ΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ, Η ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.

Καλά τα πας... αλλά εάν βλέπεις τη Χατζηνικολάου να δυσκολευεται να κατεβασει τη μπάλα τότε υπάρχει πρόβλημα...Μακάρι να κατέβαζαν τη μπάλα όπως την κατεβάζει η Όλγα...
assistwoman
QUOTE(berry the truth @ Oct 21 2007, 23:54 ) *
λοιπόν απολογισμός της αγωνιστικής:
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ: βρέθηκα στο γήπεδο και είδα δυστυχώς αυτό που είχα αναφέρει και στην προαναγγελία του πρωταθλήματος. Οι Εσπερίδες έχουν το πιο πλήρες ρόστερ αλλά για μένα δεν έχουν ακόμα καθορισμένη αγωνιστική φιλοσοφία. Και ένα μεγάλο μείον φέτος ειδικά. Ο κορμός της ομάδας που έπαιξε και στην Εθνική πέρασε ένα βαρύ καλοκαίρι, στο οποίο δεν ήταν συνηθισμένες και έχουν καταπονεθεί. θα τις επηρεάσει νομίζω. συν τοις άλλοις αμφιβάλλω και πάλι για τις επιλογές στις ξένες. η ντέιβις είναι θηρίο στη ρακέτα αλλά παίζει μόνο με τη δύναμή της και όχι με τεχνική ή μυαλό. θεωρώ ότι έχασε το ματς όταν έκανε τέταρτο φάουλ ανόητο σε διεκδίκηση επιθετικού ριμπάουντ 5 δεύτερα πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. μέχρι τότε έκανε πάρτι στη ρακέτα. Ο Αθηναϊκός δεν έχει δέσει ακόμα αλλά θα τη βρει την άκρη γιατί έχει γεμάτο ρόστερ, που σημαίνει καλές και δυνατές προπονήσεις και αρκετές λύσεις. Η Νέρο είναι πολύ καλή παίκτρια μέσα και έξω αλλά η Ουίλις είναι μόνο ρολίστρια. στατική σουτέρ, που δεν μπορεί να φτιάξει φάση μόνη της, αν την προλάβεις σε πρώτη φάση, τελείωσε. Μόλις βγάλει δελτίο η Σούλις(και θα βγάλει), θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τη χημεία. Πάντως, πιστεύω ότι MVP δεν ήταν η Κοσμά αλλά η Γκουζίνη, που έκανε όλο το παιχνίδι στο τέλος. Tsops διέψευσέ με ανα κάνω λάθος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞ.-ΣΠΟΡΤΙΓΚ 62-51: Για τα υπόλοιπα ματς θα αναφερθώ με βάση κάποιες μαρτυρίες ή στατιστικών οπότε είμαι πάντα επιφυλακτικός αν δεν έχω δει κάτι. Τα Εξάρχεια ήταν καλύτερα απ΄την αρχή και έλεγχαν το ματς ενώ η Βολωνάκη θύμισε Βίκυ από παλιά. Το έχει μέσα της το κορίτσι. Καλή η Κάρβερ αλλά και πάλι η Πέιπ απαράδεκτη. δεν τη βλέπω για πολύ να πίνει καφέ στην πλατεία. ο Σπόρτιγκ τα περίμενε και πάλι απ' τις ξένες του και έτσι δεν μπορεί να έχει διάρκεια. η νταή είχε 0/9 και πρέπει και φέτος σε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα να ανεβάσει το παιχνίδι της πλησιάζοντας στα περσινά στάνταρ, όπως και η Μπαλτά (2/10).
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΜΕΓΑΣ 77-61: Απλά διαβάζω Χαγκίγια 34π, 10ρ(!!!!!), 7ασ, 8κλ, 16/18β, 9/11δ, 0/3τρ. Παιδιά, την είδα στο κύπελλο με το φάληρο, μιλάμε για μια παίκτρια 1.67(και πολύ της βάζουν μου φάνηκε το πολύ 1.62-1.63), που εμένα δε μου γέμισε το μάτι. έχει ένα καλό τζαμπ σουτ αλλά όταν έκανε drive χανόταν στις ψηλές. δεν μπορώ να καταλάβω πως έκανε τέτοιο ματς. είναι καλή στην πίεση γιατί γίνεται βδέλλα και έχει γρήγορα πόδια αλλά...Παιδιά θέλω την κασέτα του ματς, please. η τσίσμαν πάλι΄δεν ήταν καλή όπως και στο κύπελλο. α και κάτι για την κατωπόδη. καλά τα σουτάκια απ' τα 4-5 μέτρα μετά από τρίπλα (λίγες γυναίκες το κάνουν) αλλά μπες μια φορά μέχρι μέσα αφού δύσκολα σε ακολουθούν. για το μέγα όταν η ριβς είναι τόσο άστοχη (4/16) δεν μπορούν να ελπίζουν σε κάτι. καλή η δημητράκου. ριμπάουντ 52-31 υπέρ ηρακλή.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 84-82: ματσάρα με τα όλα της όπως πάντα. όποιος έχει ζήσει την ατμόσφαιρα αυτού του ματς καταλαβαίνει για τι τοπικό ντέρμπι μιλάμε. εδώ στην αθήνα δεν υπάρχουν αυτά. γκρίνια για διαιτησία στην πτολεμαϊδα, εν μέρει δικαιολογημένη απ' ότι άκουσα αλλά παιδιά αυτή η σιλντς είναι το κάτι άλλο. μεγάλη κίνηση της καστοριάς, την ανεβάζει ένα επίπεδο, χωρίς αυτή δεν έβλεπε τετράδα ούτε με κιάλι, τώρα θα είναι σκληρό καρύδι για όλους. η παπαμιχαήλ πάλι στα ρηχά (δικαιώνει δυστυχώς κάποιους...). η ντέιβις περιορίστηκε, η μέρφι ήταν και πάλι πολύ καλή (το άλμα αυτής της κοπέλας είναι απόλαυση) αλλά για μένα είναι κομβική παίκτρια η παπαδημητρίου, που φέτος έχει ξεκινήσει πολύ μέτρια τη χρονιά.
ΠΑΟ-ΑΡΗΣ ΧΟΛ. 58-60: έχω πει απ' την αρχή ότι πιστεύω ότι ο χολαργός θα είναι η ευχάριστη έκπληξη και τον έχω ικανό για πολλά. το θέμα είναι να μπει πλήρως στην ομάδα η μεντιόλα, που ξαναλέω θα γίνει σε κανά μήνα. αν αντέξουν μέχρι τότε χωρίς απώλειες θα πάνε μέχρι τέλους με δύναμη. πολύ βελτιωμένη φέτος η μαγκλάρα, η κερ μαθαίνει το ευρωπαϊκό μπάσκετ (προβληματίστηκε με το ξύλο που έπεφτε στην αρχή) αλλά πρέπει να σταθεροποιηθεί η κεχαγιά, που μαζί με τη ζότοβα έχουν μεγάλο μερίδιο στην ομάδα (εμπειρία ντε..). για παο θέλει χρόνο ακόμα, το είπαμε. η νένα μοιάζει λίγο κουρασμένη (βλέπε ευρωμπάσκετ όπως και πιο πριν με εσπερίδες) με αποτέλεσμα σκίμπι και παπαηλία να δείχνουν λίγο μόνες. καλό παιχνίδι έκανε η νας, λέτε να σώσει τη θέση της;
ΧΙΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 56-71: πιο εύκολα απ' ότι αναμενόταν ο Πανιώνιος σε δύσκολη έδρα. η Κουίναν έκανε πάρτι και για μένα φέτος θα είναι μαζί με την σιλντς οι καλύτερες ξένες (κρατήστε το αυτό). φοβερό ματς η βασιλειου (παλιά καραβάνα) με τρίποντα ενώ η Μόσμπι έκανε φάουλ και δέν φάνηκε. η δελή πιέστηκε αρκετά και είχε οργανωτικό ρόλο (έβγαλε για πλάκα πάλι 40 λεπτά το θηρίο). η χίος ξαναλέω ότι φοβάμαι πως απέτυχε με τις ξένες της. δεν πείθουν, τουλάχιστον ως τώρα. έχει καλό υλικό και με καλύτερες ξένες νομίζω ότι τουλάχιστον στο νησί θα έβγαζε το λάδι στους μεγάλους. δεν ξέρω αν σκέφτονται κάτι αλλά...
ΑΙΑΣ-SIEMENS 66-73 δεν θα πω πολλά γιατί δεν έχω δει κανέναν απ' τους δύο και δεν μίλησα με κανένα γι' αυτό το ματς. ξέρω απλά ότι ο αίας είναι νο1 φαβορί γιατί είναι το αντίθετο της χίου. καλές ξένες για τα δεδομένα του αλλά πολύ μέτριο εγχώριο υλικό. δεν πήρε καμία πάικτρια από ελλάδα και έτσι δεν θα αντέξει. η Siemens αθόρυβα θα κάνει ζημιές φέτος γιατί στον καλό κορμό που είχε πρόσθεσ δύο εξαιρετικές ξένες που και πάλι έκαναν όργια (συνολικά 40 πόντους+29 ριμπάουντ με 16/22 δίποντα)!!αν ανέβει λίγο και η καραμπατζάκη, γιατί όχι και τετράδα;

έλα τροφή για κουβέντα, περιμένω...
ΥΓ: Τσοπς γιατί η μικροένταση με Καλέτζου-Καλογερόπουλο στο τέλος; Κάτι ειπώθηκε πιο πριν;

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ.
ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΛΟΘΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΜΠΑΘΗΣ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Η ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΙΣΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΡΗΧΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΥΣΙ (ΚΥΡΙΩΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ. ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΙΧΤΡΙΑ 20-21 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΒΟΥΝΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.
tsops
QUOTE(assistwoman @ Oct 22 2007, 12:56 ) *
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΣΟΠΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ 12 ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΛΑΘΟΣ.

Νομίζω το κουράσαμε δε νομίζεις? 68.gif
assistwoman
QUOTE(tsops @ Oct 22 2007, 02:52 ) *
Καταρχάς, καλώς ηλθες στη παρέα μας και καλές συζητήσεις. Δεύτερον, γράφε σε παρακαλώ πεζά ελληνικά και όχι κεφαλαία γιατί δεν επιτρέπονται. Τρίτον, γιατί τέτοια επίθεση? smile.gif Ήρεμα, τώρα ήλθες στη παρέα μας και πήρες φόρα? Δεν συμφωνούμε, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τα λέμε πιο ήρεμα wink.gif

Καλε γιατι δεν επιτρεπονται τα κεφαλαια, αφου ειναι πιο ευκολο με τα κεφαλαια. Σορυ παντως αλλα τωρα το ειδα το μνμα σου για τα πεζα.
Καμια επιθεση, ειδικα σε σενα Δημητρη, απλα αληθειες.
Αυτα, φιλια απο εμενα κατα τα άλλα, εχουμε και υποχρεωσεις, ξερεις εσυ.
assistwoman
QUOTE(G_7 @ Oct 22 2007, 02:58 ) *
Καλά τα πας... αλλά εάν βλέπεις τη Χατζηνικολάου να δυσκολευεται να κατεβασει τη μπάλα τότε υπάρχει πρόβλημα...Μακάρι να κατέβαζαν τη μπάλα όπως την κατεβάζει η Όλγα...

Την κατεβαζει ρε συ, αλλα δεν ειναι ασσος και ουτε μπορει να οργανωνει τοσο καλα σαν ασσος. Αν ηταν τετοια παιχτρια οπως νομιζεις εσυ, τοτε πολυ απλα θα έπαιζε μονο άσσος. Ρωτα και την ιδια.
tsops
QUOTE(assistwoman @ Oct 22 2007, 13:15 ) *
Καλε γιατι δεν επιτρεπονται τα κεφαλαια, αφου ειναι πιο ευκολο με τα κεφαλαια. Σορυ παντως αλλα τωρα το ειδα το μνμα σου για τα πεζα.
Καμια επιθεση, ειδικα σε σενα Δημητρη, απλα αληθειες.
Αυτα, φιλια απο εμενα κατα τα άλλα, εχουμε και υποχρεωσεις.

Μπράβο, τώρα ηρέμησες smile.gif Δεν πειράζει. Στη γλώσσα του ίντερνετ, τα κεφαλαία είναι για να φωνάζεις και...μας πήρες τα αυτιά! tongue.gif

Ξαναλέω όπως και πριν και αυτό ισχύει για όλη τη κατηγορία. Κάθε άποψη και κριτική δεκτή, απλά να βασίζεται σε γεγονότα και να είναι τεκμηριωμένη. Δημήτρη? Γνωριζόμαστε? blink.gif Καλά, οφ τόπικ, πέστο μου σε προσωπικό μήνυμα bball.gif
TSAKITSAN4
μιλάτε και δεν ξέρετε..αν βλέπατε το παιχνιδι χολαργός - καστοριά ας πούμε..θα βλέπατε 2 αμερικανάκια να παίζουν streetball και οι υπόλοιπεσ 3 να τρέχουν πάνω κάτω και να κοιτάνε...άρα πως ναμην κινηθεί κάποιος στα ρηχά όταν δεν παίρνει μπάλα!!!! bball.gif bball.gif bball.gif 68.gif 68.gif
G_7
QUOTE(assistwoman @ Oct 22 2007, 16:18 ) *
Την κατεβαζει ρε συ, αλλα δεν ειναι ασσος και ουτε μπορει να οργανωνει τοσο καλα σαν ασσος. Αν ηταν τετοια παιχτρια οπως νομιζεις εσυ, τοτε πολυ απλα θα έπαιζε μονο άσσος. Ρωτα και την ιδια.

Δεν ειμαι των ακρων και μην εισαι και εσυ ... Ειπα οτι η κοπελιτσα το εχει ... Δεν ειπα οτι μετα την Ολγα το χαος... tongue.gif laugh.gif
sofo4
συγνώμη κιόλας γιατί δεν δίνεται ένα ραντεβού για καφέ να συζητήσετε τα των εσπερίδων και του συγκεκριμένου παιχνιδιού και να πείτε τις απόψεις σας?

κρίμα αλλά το Forum αρχίζει και απογοητεύει............. 68.gif
tsops
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 22 2007, 13:21 ) *
μιλάτε και δεν ξέρετε..αν βλέπατε το παιχνιδι χολαργός - καστοριά ας πούμε..θα βλέπατε 2 αμερικανάκια να παίζουν streetball και οι υπόλοιπεσ 3 να τρέχουν πάνω κάτω και να κοιτάνε...άρα πως ναμην κινηθεί κάποιος στα ρηχά όταν δεν παίρνει μπάλα!!!! bball.gif bball.gif bball.gif 68.gif 68.gif

Μιλάς για την Καστοριά?
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(sofo4 @ Oct 22 2007, 16:42 ) *
συγνώμη κιόλας γιατί δεν δίνεται ένα ραντεβού για καφέ να συζητήσετε τα των εσπερίδων και του συγκεκριμένου παιχνιδιού και να πείτε τις απόψεις σας?

κρίμα αλλά το Forum αρχίζει και απογοητεύει............. 68.gif

Αφου το θεμα πουλαει.
Και εν πασει περιπτωση αφου κουραστηκατε με τα των Εσπεριδων γιατι δεν ανοιγετε ενα νεο θεμα ενδιαφερον ρε παιδια; Ολα απο εμενα την tsakitsan4 και την maimou τα περιμενετε;;; (lol)
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(tsops @ Oct 22 2007, 16:49 ) *
Μιλάς για την Καστοριά?

Εννοει τον λογο για τον οποιο η Παπαμιχαηλ κινειται στα ρηχα. Γιατι την μπαλα την εχουν οι Αμερικανες και οι υπολοιπες τρεχουν πανω κατω...
Εγω παντως θα συμφωνησω απολυτα με την ασσιστ, η Παπαμιχαηλ θαφτηκε κανονικα περυσι και τωρα προσπαθει να συνελθει, θελει τν χρονο της να προσαρμοστει σε νεα δεδομενα, σε νεα ομαδα, νεα πολη. Μην επιβραβευουμε νεκροθαφτες που θαβουν ταλεντα.
TSAKITSAN4
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Oct 22 2007, 14:57 ) *
Αφου το θεμα πουλαει.
Και εν πασει περιπτωση αφου κουραστηκατε με τα των Εσπεριδων γιατι δεν ανοιγετε ενα νεο θεμα ενδιαφερον ρε παιδια; Ολα απο εμενα την tsakitsan4 και την maimou τα περιμενετε;;; (lol)

εχεισ δίκιο...βρε'ιτε εσείς ένα καλύτερο θέμα...και νομίζω ότι μέχρι τώρα μια χαρά πάει η συζήτηση κι ολο και περισσότερα άτομα συζητάνε.. 77.gif 77.gif
tsops
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Oct 22 2007, 14:02 ) *
Εννοει τον λογο για τον οποιο η Παπαμιχαηλ κινειται στα ρηχα. Γιατι την μπαλα την εχουν οι Αμερικανες και οι υπολοιπες τρεχουν πανω κατω...
Εγω παντως θα συμφωνησω απολυτα με την ασσιστ, η Παπαμιχαηλ θαφτηκε κανονικα περυσι και τωρα προσπαθει να συνελθει, θελει τν χρονο της να προσαρμοστει σε νεα δεδομενα, σε νεα ομαδα, νεα πολη. Μην επιβραβευουμε νεκροθαφτες που θαβουν ταλεντα.

Έπειδή το συγκεκριμένο αγώνα τον είδα, θα συμφωνήσω. Η Shields δεν πασάρει και η Coleman ψάχνει τη Shields. Είναι μία καθαρά περιφερειακή ομάδα και, δυστυχώς, όντως δεν περνά η μπάλα στις ψηλές. Μόλις ο Χολαργός μπλόκαρε τη Shileds, οι υπόλοιπες "μπήκαν" στο παιχνίδι bball.gif
F A N of TSAKI TSAN
Παντως δεν ξερω εαν ο Παναθηναικος μπορει να παιξει καλυτερα ή οχι, ομως ο Γερεουδακης ειναι απο τους καλυτερους Ελληνες προπονητες και στο κατω κατω της γραφης βρηκε μια ομαδα που μονο ομαδα δεν ειναι ετσι οπως την βρηκε, χωρις χημεια κυριως. Αν δεν κανει αλλαγες και κατεβασμα "μυτων" δεν βλεπω προοδο μεγάλη.
womanplayer
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Oct 22 2007, 17:40 ) *
Παντως δεν ξερω εαν ο Παναθηναικος μπορει να παιξει καλυτερα ή οχι, ομως ο Γερεουδακης ειναι απο τους καλυτερους Ελληνες προπονητες και στο κατω κατω της γραφης βρηκε μια ομαδα που μονο ομαδα δεν ειναι ετσι οπως την βρηκε, χωρις χημεια κυριως. Αν δεν κανει αλλαγες και κατεβασμα "μυτων" δεν βλεπω προοδο μεγάλη.

αυτο προσπαθει αλλα θα τον αφησουν?Ολο γκρινια ειναι ... γιατι δεν παιζουν καποιες παικτριες αλλα οταν δεν κανουν αυτα που τους ζηταει πως να παιξουν?
C05
QUOTE(womanplayer @ Oct 22 2007, 19:10 ) *
αυτο προσπαθει αλλα θα τον αφησουν?Ολο γκρινια ειναι ... γιατι δεν παιζουν καποιες παικτριες αλλα οταν δεν κανουν αυτα που τους ζηταει πως να παιξουν?

Εδώ έλεγαν πως θα τον διώξουν επειδή χάνουν και δε βάζει τη Νικολαϊδου. Σε όλο το παιχνίδι του φώναζαν... Είναι δυνατόν? Ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα...
womanplayer
QUOTE(C05 @ Oct 22 2007, 19:29 ) *
Εδώ έλεγαν πως θα τον διώξουν επειδή χάνουν και δε βάζει τη Νικολαϊδου. Σε όλο το παιχνίδι του φώναζαν... Είναι δυνατόν? Ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα...

Δυστυχως δεν αφηνουν να κανει την δουλεια του , πως να παει η ομαδα μπροστα αφου πρεπει να αλλαξει πολλες νοοτροπιες
sch
A1-Kαστοριά : καταγγελία – διαμαρτυρία

Κύριε Πρόεδρε,

Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε και να καταγγείλουμε την διαιτησία του αγώνα για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών στις 21-10-2007 Καστοριά – Απόλλων Πτολεμαΐδας. Πιστεύουμε ότι το ανθρώπινο λάθος είναι μέρος του παιχνιδιού και το αποδεχόμαστε. Αυτά που συνέβησαν στον συγκεκριμένο αγώνα όμως, ξεφεύγουν κατά πολύ τα όρια του λάθους σε σημείο να γίνονται είτε από πρόθεση είτε από ανικανότητα.
Ας μας πουν λοιπόν οι άρχοντες του συγκεκριμένου αγώνα.
Πως γίνεται σε ένα παιχνίδι ντέρμπυ που εξελίσσεται πόντο – πόντο , η μία ομάδα (Καστοριά) να εκτελεί 33 βολές και η άλλη μόνο 10 (οι 2 από τεχνική ποινή);
Πως γίνεται οι ξένες αθλήτριες της Καστοριάς να έχουν παίξει την «τέλεια» άμυνα χωρίς σφάλμα. Η μεν Νο 4 SHEILDS σε 38:29 χρόνου συμμετοχής κανένα σφάλμα η δε Νο 5COLEMAN σε 38:04 χρόνου συμμετοχής να υπέπεσε στο 1ο σφάλμα 6 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα; Αντίθετα οι αθλήτριες της αμάδας μας είχαν προβλήματα με σφάλματα από το 1ο δεκάλεπτο.Πως γίνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά σε παιχνίδι Καστοριάς – Απόλλων ο πρόεδρος της Καστοριάς κ. Βογιατζής ενώ βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας να εισέρχεται μέσα στο γήπεδο να επιτίθεται και να απειλή τους διαιτητές, να διακόπτεται το παιχνίδι για 10 λεπτά και αφού έχει δεχθεί τεχνική ποινή και έχει αποβληθεί, να χρειάζεται η συνδρομή της αστυνομίας για να απομακρυνθεί (όχι έξω από το γήπεδο όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί, αλλά στην κερκίδα) και τίποτε από όλα αυτά να μην γραφεί στο φύλλο αγώνα;
Πως γίνεται ο πάγκος της Καστοριάς να είναι (βοηθός – manager – έφορος ) να είναι μονίμως όρθιοι στη γραμμή του γηπέδου και να μην γίνεται ούτε μία παρατήρηση;
Πως γίνεται μετά την λήξη του αγώνα να ζητάμε το βίντεο του αγώνα από την γηπεδούχο ομάδα (όπως ορίζει η συμφωνία όλων των ομάδων ) για να το παραδώσουμε στον κομισάριο του αγώνα για την υποστήριξη της ένστασής μας και να μας απαντάνε με μισόλογα τύπου «έφυγε ο βιντεολήπτης», «τράβηξε μόνο το δεύτερο ημίχρονο» και δεν υπάρχει η φάση της ένστασης»; Και γιατί όταν ζητήσαμε από τους διαιτητές να το γράψουμε αυτό στην διατύπωση της ένστασής μας δεν μας το επέτρεψαν;
Και λογικά ρωτάμε; Στο γήπεδο της Καστοριάς ισχύουν άλλοι κανονισμοί;
Δεν μπορούν η σοβαρότητα της ομάδας μας και ο σεβασμός στους θεσμούς και στους ανθρώπους που
υπηρετούν τον χώρο να εκλαμβάνονται ως αδυναμία
Απαιτούμε λοιπόν την ίση μεταχείριση και τον σεβασμό τουλάχιστον στον ιδρώτα των αθλητριών μας που όλες μηδεμίας εξαιρουμένης έχουν τιμήσει τα ελληνικά χρώματα αγωνιζόμενες στις Εθνικές ομάδες και ανελλιπώς σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Τέλος ζητούμε την εξαίρεση των διαιτητών κας Αργυρού και κου Σιμιτόπουλου από κάθε μελλοντικό αγώνα της ομάδας μας.

...απο sportmax.gr
trefoil 13
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Oct 22 2007, 00:35 ) *
Δεν εινα σκοπος μου να ριξω ευθυνες για την ηττα στην Νενα, ουτε να βάλω ενα τεραστιο logo βριζωντας την άσχημα σαν υπογραφη μου, οπως εκανε καποια εδω μεσα παλαιοτερα για την Σταχτιαρη.

Πες λοιπόν ότι αυτή η επίθεση έχει ξεκινήσει για αυτό που είχα γράψει παλαιότερα. Αν ισχύει αυτό τότε αυτό που κάνατε (τσάκι και φαν) είναι τουλάχιστον άτιμο. Υπάρχουν και τα πμ για να μου κάνετε επίθεση, σε εμένα προσωπικά και όχι να τα χώνεις στην Νικολαίδου επειδή ξέρετε ότι και έτσι θα ενοχληθώ. Τότε το είχα γράψει γιατί το πίστευα βλέποντας στην εθνική στην Σταχτιάρη και όχι την Νικολαίδου. Είχα φάει και τότε κράξιμο αλλά δεν μετανιώνω γιατί ήταν η αποψή μου. ΟΜΩΣ υπάρχει διαφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο αγωνιστικό κομμάτι και στο τι κάνει αυτή η παίκτρια στις 4 γραμμές του γηπέδου και μόνο εκεί. Μάλλον λοιπόν συγκρίνεις ανόμοιες περιπτώσεις απόδοσης χαρακτηρισμών...
Νωρίς το θυμηθήκες πάντως...
Θα μπορούσατε βέβαια τις απόψεις σας να μου πείτε και νωρίτερα, εκτός φόρουμ που θα ήταν και λίγο πιο αξιοπρεπές από αυτό που έχει δημιουργηθεί τώρα. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψα ποια είμαι και νομίζω ότι κάποια καταλαβαίνει καλά τι εννοώ...
Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο ποστ μου πάνω σε αυτό το θέμα...
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Oct 22 2007, 00:35 ) *
Η Νικολαιδου ειναι καταπληκτικη κοπελα, πολυ καλη παιχτρια, θα μπορουσε να ειναι κατι πολυ πολυ καλυτερο, αυτο εγραψα και παρεξηγηθηκα.

Αν το έγραφες έτσι δεν θα υπήρχε κανένα μα κανένα πρόβλημα...

QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 22 2007, 10:38 ) *
biggrin.gif biggrin.gif καλημέρα σας...εδώ γίνεται χαμόσ λείπω 2 μέρεσ και η trefoil...λεει τα δικά τησ...αυτό δεν είναι σωστό κοπελιά....αλλά δεν πειράζει...δεν με απασχολούν αυτά που λεσ και μου είσαι και πολύ αδιαφορη...εγώ πάντοσ θα έρθω να σε βρω και ελα και εσύ αν θεσ Σάββατο 7 ωρά μέσα στον πανιώνιο να τα πούμε!!!
είσαι μικρό ακόμα αλλά θα μάθεισ που θα πάει.... tongue.gif tongue.gif

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ evilmonkey.gif evilmonkey.gif TREFOIL ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΣΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΡΩΜΕΝΑ...ΜΙΚΡΑ...ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΟ...!!! 68.gif 68.gif

Πιστεύεις ότι χαρακτηρισμοί όπως μικρό, πορωμένο κλπ μπορούν να με κάνουν να νιώσω μειονεκτικά; Δεν βρίσκω κανέναν άλλον λόγο για να το τονίζεις. Εκτός του ότι δείχνεις ότι τα έχεις βάλει με ένα μικρό και προσπαθείς να δείξεις την μαγκιά σου σε αυτό...
Όσο για το Σάββατο.. Ευχαρίστως να αποδεχόμουν την πρόσκληση αλλά έχω αγώνα... Καλύτερα βέβαια γιατί εκείνη την μέρα έχω και τα γενεθλιά μου (μεγαλώνω βλέπεις.) και δεν θα είχα όρεξη να ασχοληθώ μαζί σου.

Καλό λόγο έχω να πω για ότι αξίζει. Και δεν νομίζω να με έχεις ακούσει να λέω καλό λόγο μέχρι τώρα για τον Παναθηναικό που δεν ικανοποιεί. Όπως επίσης δεν μπορώ να πω καλό λόγο για κάποιον άλλον αγώνα γιατί πολύ απλά δεν τον παρακολούθησα. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω και εκεί που δεν είμαι παρόν για να το παίξω ξερόλας ούτε να παπαγαλίζω ότι μου μεταφέρουν. Άρα θα συνεχίσω να γράφω για ΠΑΟ και Νένα.
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 22 2007, 10:49 ) *
1.μην μπερδεύεισ εμένα με τον φαν μου...εγώ είμαι σκέτο TSAKITSAN ΟΚ??
ΚΑΙ 2. ΈΛΕΟΣ...σταμάτα μωρέ...ταγράφω για να γίνεται κουβέντα ...και συζήτηση και όχι για α κάθομαι να μιλάω μαααζί σου...μόνο με σενα δεν έχωω όρεξη να μιλάω...please... icon_wave.gif

Τον λόγο για τον οποίο άνοιξες την κουβέντα δεν μας λες όμως... icon_wave.gif

QUOTE(C05 @ Oct 22 2007, 12:49 ) *
Οι οπαδοί που κάθονταν απο την πλευρά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ έβριζαν συνέχεια τον προπονητή της ομάδας τους, γιατί δε βάζει τη Νικολαίδου και για άλλα θέματα. Συνέχιζαν να του φωνάζουν ακόμα και όταν είχε πάρει κάποια διαφορά ο Παναθηναϊκός.
Προφανώς, ο coach θα ήξερε κάτι παραπάνω για να μη βάλει τη Νένα (έπαιξε ελάχιστα) και όπως διάβασα παραπάνω είχε και τη μέση της.

QUOTE(C05 @ Oct 22 2007, 19:29 ) *

Ποιος τα φώναζε αυτά C05;
Φαντάσματα βλέπεις;
Είπαν ότι θα τον διώξουν και όλας τον προπονητή;
Ίσα ίσα που αν παρακολούθησες μετά κουβέντες απέξω όλοι τον υποστήριξαν. Είχε και αυτός τις ευθύνες του στην ήττα αλλά πιστεύω όλοι ήξεραν γιατί δεν έπαιξε η Νικολαίδου.
C05
QUOTE(trefoil 13 @ Oct 22 2007, 22:00 ) *
Φαντάσματα βλέπεις;
Ίσα ίσα που αν παρακολούθησες μετά κουβέντες απέξω όλοι τον υποστήριξαν. Είχε και αυτός τις ευθύνες του στην ήττα αλλά πιστεύω όλοι ήξεραν γιατί δεν έπαιξε η Νικολαίδου.

Είσαι σε όλες τις γωνιές του γηπέδου?
Στο τέλος του παιχνιδιού μιλάς με όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού?
Επειδή εγώ δεν έχω την ικανότητα να βρίσκομαι σε όλες τις μεριές του γηπέδου ταυτόχρονα, είπα αυτά που άκουσα στη μεριά όπου έβλεπα το παιχνίδι. Οκ?
Και έξω στο ημίχρονο κάποιοι τα ίδια έλεγαν για τον προπονητή.
Δεν έχω κανέναν λόγο να γράψω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι.
Δεν είπα οτι έλεγαν συνθήματα εναντίον του προπονητή για να τα ακούσεις κι εσύ.
Αυτά από μένα και δεν θα ήθελα να συνεχιστεί το θέμα. Αρκετά κουραστήκαμε τον τελευταίο καιρό με την κόντρα σας σχετικά με τη μπασκετική και μη ζωή της Νικολαϊδου.
trefoil 13
QUOTE(C05 @ Oct 22 2007, 23:41 ) *
Είσαι σε όλες τις γωνιές του γηπέδου?
Στο τέλος του παιχνιδιού μιλάς με όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού?
Επειδή εγώ δεν έχω την ικανότητα να βρίσκομαι σε όλες τις μεριές του γηπέδου ταυτόχρονα, είπα αυτά που άκουσα στη μεριά όπου έβλεπα το παιχνίδι. Οκ?
Και έξω στο ημίχρονο κάποιοι τα ίδια έλεγαν για τον προπονητή.
Δεν έχω κανέναν λόγο να γράψω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι.
Δεν είπα οτι έλεγαν συνθήματα εναντίον του προπονητή για να τα ακούσεις κι εσύ.
Αυτά από μένα και δεν θα ήθελα να συνεχιστεί το θέμα. Αρκετά κουραστήκαμε τον τελευταίο καιρό με την κόντρα σας σχετικά με τη μπασκετική και μη ζωή της Νικολαϊδου.

Είσαι σίγουρος ότι ήμασταν στο ίδιο γήπεδο; tongue.gif
Πάντως αν όχι με όλους, με την μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων μιλάω και δεν άκουσα κανέναν να κατηγορεί τον προπονητή. Τουλάχιστον όχι σε βαθμό να πει να τον διώξουν. Σίγουρα κατακρίθηκε για κάποιες επιλογές αλλά τα προβλήματα του ερασιτέχνη ήταν αυτά που για ακόμα μια φορά κυριάρχησαν στις συζητήσεις και αυτής της ήττας... Μέχρι και τον Γιαννακόπουλο άκουσα να κατηγορούν για την όλη νοοτροπία, τον Γερεουδάκη όχι...

Όλοι κουραστήκατε με την συζήτηση αλλά τώρα το θυμηθήκατε, όχι όταν γράφτηκαν όσα γράφτηκαν. Και αυτό είναι το κακό. Πάντα γίνεται κάτι, βγάζουμε την ουρά μας απέξω και μετά ξέρουμε να κρίνουμε και να κατηγορούμε.
berry the truth
QUOTE(assistwoman @ Oct 22 2007, 13:07 ) *
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ.
ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΛΟΘΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΜΠΑΘΗΣ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Η ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΙΣΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΡΗΧΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΥΣΙ (ΚΥΡΙΩΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ. ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΙΧΤΡΙΑ 20-21 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΒΟΥΝΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.

πρωτα απ' όλα προσπάθησε να γράψεις με μικρά, τα κεφαλαία κουράζουν. δεύτερον μην κάνεις χαρακτηρισμούς (εμπαθής) για άτομα που δεν τα ξέρεις και απλά διαβάζεις μια τοποθέτησή σου. τρίτον, εμπάθεια είναι το γεγονός ότι έχεις γράψει τρία-τέσσερα σχόλια και σε όλα θάβεις τις εσπερίδες. και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; ότι ενώ σε μερικά έχεις δίκιο, τελικά το χάνεις με τον τρόπο και το ύφος που αναφέρεσαι. για την παπαμιχαήλ τα σούπερ παιχνίδια με την εθνική που τα είδες; στο ευρωμπάσκετ μήπως; έπαιξε σε κάποια προκριματικά καλά. εγώ δεν την έθαψα. αντίθετα μάλιστα. απλά όταν η καστοριά επενδύει πάνω της περιμένει και κάτι παραπάνω απ' αυτό που έχει κάνει μέχρι τώρα. άλλωστε εκεί θα βρει τον χρόνο συμμετοχής που της έλειπε από τις εσπερίδες. μεταξύ μας πάντως αν θέλει να στεριώσει στην α1, πρέπει να βάλει και άλλα πράγματα στο παιχνίδι της εκτός από ένα καλό σουτάκι από μέση απόσταση. και βεβαίως της δίνω άλλοθι την Εθνική, όπως είπα για όλες τις παίκτριες, δε χρειάζεται να το πω αναλυτικά για την καθεμία. ακόμη και η σταχτιάρη των χανίων. και πάλι όμως σου λέω ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότερες δεν έχουν μάθει να δουλεύουν σωστά. τα προηγούμενα καλοκαίρια που δεν υπήρχε εθνική, δε γνωρίζω πολλές που να ασχολήθηκαν με το μπάσκετ το δίμηνο που είχαν διακοπές. ή και εκεί φταίνει οι προπονητές; τέλος πάντων μακάρι κάποια πράγματα να αλλάξουν στο γυναικείο μπάσκετ και κυρίως η νοοτροπία (ομοσπονδία-παράγοντες-σωματεία-προπονητές-παίκτριες) για να βελτιωθεί η κατάσταση για να μην ξαναδούμε τις γυναίκες εκτός 12άδας ευρωμπάσκετ και δύο απ' τις τρεις ηλικιακές εθνικές στη Β κατηγορία.

Υ.Γ.: τσοπς, ευχαριστώ για τα καλά λόγια. προτρέπω όσους βλέπουν ματς και ομάδες να κάνουν μια ανάλυση παραθέτοντας στοιχεία μπασκετικά και αγωνιστικά και όχι θεωρίες συνομωσίας και σενάρια φαντασίας.
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(trefoil 13 @ Oct 22 2007, 22:00 ) *
Πες λοιπόν ότι αυτή η επίθεση έχει ξεκινήσει για αυτό που είχα γράψει παλαιότερα. Αν ισχύει αυτό τότε αυτό που κάνατε (τσάκι και φαν) είναι τουλάχιστον άτιμο. Υπάρχουν και τα πμ για να μου κάνετε επίθεση, σε εμένα προσωπικά και όχι να τα χώνεις στην Νικολαίδου επειδή ξέρετε ότι και έτσι θα ενοχληθώ. Τότε το είχα γράψει γιατί το πίστευα βλέποντας στην εθνική στην Σταχτιάρη και όχι την Νικολαίδου. Είχα φάει και τότε κράξιμο αλλά δεν μετανιώνω γιατί ήταν η αποψή μου. ΟΜΩΣ υπάρχει διαφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο αγωνιστικό κομμάτι και στο τι κάνει αυτή η παίκτρια στις 4 γραμμές του γηπέδου και μόνο εκεί. Μάλλον λοιπόν συγκρίνεις ανόμοιες περιπτώσεις απόδοσης χαρακτηρισμών...
Νωρίς το θυμηθήκες πάντως...
Θα μπορούσατε βέβαια τις απόψεις σας να μου πείτε και νωρίτερα, εκτός φόρουμ που θα ήταν και λίγο πιο αξιοπρεπές από αυτό που έχει δημιουργηθεί τώρα. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψα ποια είμαι και νομίζω ότι κάποια καταλαβαίνει καλά τι εννοώ...
Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο ποστ μου πάνω σε αυτό το θέμα...

Αν το έγραφες έτσι δεν θα υπήρχε κανένα μα κανένα πρόβλημα...
Πιστεύεις ότι χαρακτηρισμοί όπως μικρό, πορωμένο κλπ μπορούν να με κάνουν να νιώσω μειονεκτικά; Δεν βρίσκω κανέναν άλλον λόγο για να το τονίζεις. Εκτός του ότι δείχνεις ότι τα έχεις βάλει με ένα μικρό και προσπαθείς να δείξεις την μαγκιά σου σε αυτό...
Όσο για το Σάββατο.. Ευχαρίστως να αποδεχόμουν την πρόσκληση αλλά έχω αγώνα... Καλύτερα βέβαια γιατί εκείνη την μέρα έχω και τα γενεθλιά μου (μεγαλώνω βλέπεις.) και δεν θα είχα όρεξη να ασχοληθώ μαζί σου.

Καλό λόγο έχω να πω για ότι αξίζει. Και δεν νομίζω να με έχεις ακούσει να λέω καλό λόγο μέχρι τώρα για τον Παναθηναικό που δεν ικανοποιεί. Όπως επίσης δεν μπορώ να πω καλό λόγο για κάποιον άλλον αγώνα γιατί πολύ απλά δεν τον παρακολούθησα. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω και εκεί που δεν είμαι παρόν για να το παίξω ξερόλας ούτε να παπαγαλίζω ότι μου μεταφέρουν. Άρα θα συνεχίσω να γράφω για ΠΑΟ και Νένα.

Τον λόγο για τον οποίο άνοιξες την κουβέντα δεν μας λες όμως... icon_wave.gif
Φαντάσματα βλέπεις;

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ....
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(trefoil 13 @ Oct 23 2007, 00:16 ) *
Όλοι κουραστήκατε με την συζήτηση αλλά τώρα το θυμηθήκατε, όχι όταν γράφτηκαν όσα γράφτηκαν. Και αυτό είναι το κακό. Πάντα γίνεται κάτι, βγάζουμε την ουρά μας απέξω και μετά ξέρουμε να κρίνουμε και να κατηγορούμε.

ΕΛΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(berry the truth @ Oct 23 2007, 03:31 ) *
...και βεβαίως της δίνω άλλοθι την Εθνική, όπως είπα για όλες τις παίκτριες, δε χρειάζεται να το πω αναλυτικά για την καθεμία. ακόμη και η σταχτιάρη των χανίων. και πάλι όμως σου λέω ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότερες δεν έχουν μάθει να δουλεύουν σωστά. τα προηγούμενα καλοκαίρια που δεν υπήρχε εθνική, δε γνωρίζω πολλές που να ασχολήθηκαν με το μπάσκετ το δίμηνο που είχαν διακοπές. ή και εκεί φταίνει οι προπονητές; τέλος πάντων μακάρι κάποια πράγματα να αλλάξουν στο γυναικείο μπάσκετ και κυρίως η νοοτροπία (ομοσπονδία-παράγοντες-σωματεία-προπονητές-παίκτριες) για να βελτιωθεί η κατάσταση για να μην ξαναδούμε τις γυναίκες εκτός 12άδας ευρωμπάσκετ και δύο απ' τις τρεις ηλικιακές εθνικές στη Β κατηγορία.

Αυτα ακριβως δεν ελεγε και ο Δικαιουλακος, ο βοηθος του Μισσα; Βρε μπας και εισαι αυτος; Ελα, πες την αληθεια τωρα...
berry the truth
τα ίδια λένε όσοι ασχολούνται μετο χώρο αυτά για κάποια χρόνια και τυγχάνει κυρίως να είναι προπονητές.
βέβαια δεν είμαι ο δικαιουλάκος. είπαμε...
C05
QUOTE(trefoil 13 @ Oct 23 2007, 00:16 ) *
Είσαι σίγουρος ότι ήμασταν στο ίδιο γήπεδο; tongue.gif
Πάντως αν όχι με όλους, με την μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων μιλάω και δεν άκουσα κανέναν να κατηγορεί τον προπονητή. Τουλάχιστον όχι σε βαθμό να πει να τον διώξουν. Σίγουρα κατακρίθηκε για κάποιες επιλογές αλλά τα προβλήματα του ερασιτέχνη ήταν αυτά που για ακόμα μια φορά κυριάρχησαν στις συζητήσεις και αυτής της ήττας... Μέχρι και τον Γιαννακόπουλο άκουσα να κατηγορούν για την όλη νοοτροπία, τον Γερεουδάκη όχι...

Αν θυμάσαι και τότε είχα πει οτι βαρεθήκαμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια...
Συμφωνούμε οτι αυτά που συζητούσαν ήταν προβλήματα του ερασιτέχνη (και επαναλαμβάνω οτι μόνο κάποιος που ήταν δίπλα θα μπορούσε να τα ακούσει αυτά). Ας ελπίσουμε λοιπόν οτι κάποιοι θα σκέφτονται πριν αρχίσουν να κατηγορούν προπονητές, παίκτριες κ.α. και επιτέλους είναι αρχή ακόμα. Στη συνέχεια η ομάδα μπορεί να πάει μιά χαρά!! Αν θες να πούμε κάτι άλλο σχετικά με αυτό το θέμα, που δε νομίζω να χρειάζεται, στείλε μου pm.
TSAKITSAN4
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Oct 23 2007, 02:01 ) *
ΕΛΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ...ΜΕ ΦΑΝ ΤΣΑΚΙ....ΕΛΕΟΣ...σου έστειλα και μην.εντάξει φτάνει...δεν σου είπαμε τίποτα για την νενα,...βλέπεισ εδώ ο καθένασ λέει την γνώμη του για ομάδεσ καιγια όλα...με είδεσ εμένα να τα παίρνω επειδή έκραξαν τισ εσπερίδεσ ή κάποιεσ παίκτριεσ από εκεί??
δε με νοιάζει...ασ πούνε ότι θέλουν...και εσύ αυτό να κάνεισ να μην σε νοιάζει..έχεισ την γνώμη σου...και την σεβόμαστε...αλλά μην το παρατραβάμε...
G_7
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 23 2007, 12:19 ) *
ΣΥΜΦΩΝΩ...ΜΕ ΦΑΝ ΤΣΑΚΙ....ΕΛΕΟΣ...σου έστειλα και μην.εντάξει φτάνει...δεν σου είπαμε τίποτα για την νενα,...βλέπεισ εδώ ο καθένασ λέει την γνώμη του για ομάδεσ καιγια όλα...με είδεσ εμένα να τα παίρνω επειδή έκραξαν τισ εσπερίδεσ ή κάποιεσ παίκτριεσ από εκεί??
δε με νοιάζει...ασ πούνε ότι θέλουν...και εσύ αυτό να κάνεισ να μην σε νοιάζει..έχεισ την γνώμη σου...και την σεβόμαστε...αλλά μην το παρατραβάμε...

Μπραβο Τσακι...Μια σελίδα πάλι για τη Νικολαιδου...Αντι να προσπαθησουν να εμψυχωσουν λιγο τις παικτριες τους...!!! Υπαρχουν κι αλλα παιδια με μυαλο στην ομαδα...
TSAKITSAN4
QUOTE(G_7 @ Oct 23 2007, 10:22 ) *
Μπραβο Τσακι...Μια σελίδα πάλι για τη Νικολαιδου...Αντι να προσπαθησουν να εμψυχωσουν λιγο τις παικτριες τους...!!! Υπαρχουν κι αλλα παιδια με μυαλο στην ομαδα...

η ομάδα του παο είναι μια καλή ομάδα και με παίκτριες που μπορεούν να προσφέρουν...σαφώσ και η Νικολαϊδου....και εγώ προσωπικά εκτοσ ότι μπορεί να είχε πρόβλημα στην μέση δεν ξέρω για ποιον άλλον λόγο δε την έβαλε μέσα...πρεπει επίσησ να παίζουν όλεσ οι παίκτριεσ αν δεν κάνεισ αλλαγέσ και αφήνεισ παίκτριεσ να παίζουν 40 λ. και δε δοκιμάζεισ άλλεσ παίκτριεσ που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά να σου παίξουν τουλάχιστον μια πολύ καλή άμυνα....τότε αρχίζουν τα προβλήματα...και απο εκεί ξεκινάνε όλα...το ότι οι προπονητέσ δεν τολμούν...και μένουν σε μια 6άδα το πολύ παικτριών που παίζουν δε παίζουν δεν τισ βγάζει ούτε για πλάκα!!!!
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 23 2007, 12:30 ) *
η ομάδα του παο είναι μια καλή ομάδα και με παίκτριες που μπορεούν να προσφέρουν...σαφώσ και η Νικολαϊδου....και εγώ προσωπικά εκτοσ ότι μπορεί να είχε πρόβλημα στην μέση δεν ξέρω για ποιον άλλον λόγο δε την έβαλε μέσα...πρεπει επίσησ να παίζουν όλεσ οι παίκτριεσ αν δεν κάνεισ αλλαγέσ και αφήνεισ παίκτριεσ να παίζουν 40 λ. και δε δοκιμάζεισ άλλεσ παίκτριεσ που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά να σου παίξουν τουλάχιστον μια πολύ καλή άμυνα....τότε αρχίζουν τα προβλήματα...και απο εκεί ξεκινάνε όλα...το ότι οι προπονητέσ δεν τολμούν...και μένουν σε μια 6άδα το πολύ παικτριών που παίζουν δε παίζουν δεν τισ βγάζει ούτε για πλάκα!!!!

ωχ... αυτες οι σποντες μαλλον για αλλου πηγαινανε...
Γεια σου ρε tsaki... γι'αυτο σε παω!!!!
Ετσι μου ρχεται να σου φτιαξω μια ιστοσελιδα!!!!!
TSAKITSAN4
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Oct 23 2007, 10:40 ) *
ωχ... αυτες οι σποντες μαλλον για αλλου πηγαινανε...
Γεια σου ρε tsaki... γι'αυτο σε παω!!!!
Ετσι μου ρχεται να σου φτιαξω μια ιστοσελιδα!!!!!

έστι είναι φαν μου...αυτό είναι από τα μεγαλύτερα προβλήμτα των ομάδων...δεν καταλαβαίνουν πωσ οκ...αν η καλύτερη σου παικτρια δεν σου παίζει..και κάνει κακό στην ομάδα...και την αφήνεισ μέσα θα σου καταστρέψει την ομάδα...επίσησ αν την κάνεισ αλλαγή και βάλεισ ΄την 7η παίκτρια σου ασ πούμε...το μόνο σίγουεο έιναι ότι δεν θα είναι χειρότερη απο την ΄καλή σου παίκτρια....καλύτερη μπορεί..και που ξέρεισ ίσωσ σου βγάλει και κάτι το οποίο θεωρητικά ήταν και ο λόγος που την πήρεσ στην ομάδα σου...!!!
τπάντων...θα ήθελα πολύ να ήμουνα στο μυαλό τους κάτι τέτοιες στιγμέσ...
assistwoman
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 23 2007, 00:03 ) *
έστι είναι φαν μου...αυτό είναι από τα μεγαλύτερα προβλήμτα των ομάδων...δεν καταλαβαίνουν πωσ οκ...αν η καλύτερη σου παικτρια δεν σου παίζει..και κάνει κακό στην ομάδα...και την αφήνεισ μέσα θα σου καταστρέψει την ομάδα...επίσησ αν την κάνεισ αλλαγή και βάλεισ ΄την 7η παίκτρια σου ασ πούμε...το μόνο σίγουεο έιναι ότι δεν θα είναι χειρότερη απο την ΄καλή σου παίκτρια....καλύτερη μπορεί..και που ξέρεισ ίσωσ σου βγάλει και κάτι το οποίο θεωρητικά ήταν και ο λόγος που την πήρεσ στην ομάδα σου...!!!
τπάντων...θα ήθελα πολύ να ήμουνα στο μυαλό τους κάτι τέτοιες στιγμέσ...

γινε προπονητρια να μπεις κι εσυ στο μυαλο τους... να δεις την γλυκα...
Παντως ουτε κι εγω τους καταλαβαινω καποιες φορες, ειδικα αυτους του γυναικειου. Ή μαλλον, μονο αυτους του γυναικειου,,, αααχ τι τραβαμε και δεν το μαρτυραμε.
TSAKITSAN4
QUOTE(assistwoman @ Oct 23 2007, 12:18 ) *
Παντως ουτε κι εγω τους καταλαβαινω καποιες φορες, ειδικα αυτους του γυναικειου. Ή μαλλον, μονο αυτους του γυναικειου,,, αααχ τι τραβαμε και δεν το μαρτυραμε.

γιατί έχω άδικο ασισταν μου???
έτσι δε κάνουν??και έτσι δε την πατάνε??
κρίμα είναι.,,,και το χειρότερο είναι ότι το ξέρουν αλλά και πάλι ποτέ δεν τολμάνε....τόλμη παιδιά...η ζωή είναι ρίσκο και τόλμη...
tsops
QUOTE(assistwoman @ Oct 23 2007, 11:18 ) *

Δεν νομίζω ότι είναι νοοτροπία "γυναικείου"...είναι ελληνική νοοτροπία που ακόμα και στο ποδόσφαιρο συναντάται συχνά. Συμφωνώ ότι στην φιλοσοφία του "roster rotation" όπως και στην αύξηση ευκαιριών σε νέες, ελληνίδες παίκτριες, είμαστε ακόμα πολύ πίσω. Το γυναικέιο μπάσκετ θα προοδεύσει με τις ελληνίδες παίκτριες

QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 23 2007, 11:24 ) *
γιατί έχω άδικο ασισταν μου???
έτσι δε κάνουν??και έτσι δε την πατάνε??
κρίμα είναι.,,,και το χειρότερο είναι ότι το ξέρουν αλλά και πάλι ποτέ δεν τολμάνε....τόλμη παιδιά...η ζωή είναι ρίσκο και τόλμη...

Συμφωνώ. "Ατολμία" είναι σωστός όρος, "εκ του ασφαλούς" (νομίζουμε αλλά είναι λάθος) επίσης και "πίεση από τρίτους", είναι οι 3 αγαπημένες δικαιολογίες. Δεν νομίζω όμως να παραμείνει κάτι τέτοιο πολύ ακόμα στην Α1 τουλάχιστον.
TSAKITSAN4
QUOTE(tsops @ Oct 23 2007, 12:33 ) *
Δεν νομίζω ότι είναι νοοτροπία "γυναικείου"...είναι ελληνική νοοτροπία που ακόμα και στο ποδόσφαιρο συναντάται συχνά. Συμφωνώ ότι στην φιλοσοφία του "roster rotation" όπως και στην αύξηση ευκαιριών σε νέες, ελληνίδες παίκτριες, είμαστε ακόμα πολύ πίσω. Το γυναικέιο μπάσκετ θα προοδεύσει με τις ελληνίδες παίκτριες
Συμφωνώ. "Ατολμία" είναι σωστός όρος, "εκ του ασφαλούς" (νομίζουμε αλλά είναι λάθος) επίσης και "πίεση από τρίτους", είναι οι 3 αγαπημένες δικαιολογίες. Δεν νομίζω όμως να παραμείνει κάτι τέτοιο πολύ ακόμα στην Α1 τουλάχιστον.

ακριβώσ και πίεση από τρίτουσ αλλά για μένα δεν είναι δικαιολογία./...!!!
ποσεσ φορέσ έχουμε δει παίκτριεσ να παίζουν 40΄σε εύκολα ματσ...και να αφήνουνάλλεσ στο πάγκο...επειδή πρεπει να δικαιολογήσουν τα λεφτά και άλλα τέτοια,..!!!
παίκτριεσ που έχουν 3 στα 20 και παραμένουν μέσα...μα τι περιμένει ο προπονητήσ από αυτή την παίκτρια???ξεκουρασέ την...βοηθησέτην...δεν είναι κακό...
G_7
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 23 2007, 14:43 ) *
ακριβώσ και πίεση από τρίτουσ αλλά για μένα δεν είναι δικαιολογία./...!!!
ποσεσ φορέσ έχουμε δει παίκτριεσ να παίζουν 40΄σε εύκολα ματσ...και να αφήνουνάλλεσ στο πάγκο...επειδή πρεπει να δικαιολογήσουν τα λεφτά και άλλα τέτοια,..!!!
παίκτριεσ που έχουν 3 στα 20 και παραμένουν μέσα...μα τι περιμένει ο προπονητήσ από αυτή την παίκτρια???ξεκουρασέ την...βοηθησέτην...δεν είναι κακό...

Και να τις ξεκουράσει και τις βοηθήσει αλλά πάνω από όλα να μην τις εκθέσει...Έχουμε δεί πολλές φορές καλές παίκτριες στα πιο εύκολα παιχνίδια να γίνονται ρόμπα...!!! Μακάρι να το έκαναν οι προπονητές για να δικαιολογήσουν τα λεφτά των παικτριών (αλλά πόσες παίρνουν τα λέφτα τους, στην ώρα τους) από κόμπλεξ το κάνουν και ΄μόνο!!! Στο μυαλό τους ακυρώνουν κάποιους παίκτες και η ήττα τους μοιάζει καλύτερη από το να βάλουν κάποια παιδιά να προσπαθήσουν τουλάχιστον για κάτι καλύτερο!!!!!!!!!
TSAKITSAN4
QUOTE(G_7 @ Oct 23 2007, 12:58 ) *
Και να τις ξεκουράσει και τις βοηθήσει αλλά πάνω από όλα να μην τις εκθέσει...Έχουμε δεί πολλές φορές καλές παίκτριες στα πιο εύκολα παιχνίδια να γίνονται ρόμπα...!!! Μακάρι να το έκαναν οι προπονητές για να δικαιολογήσουν τα λεφτά των παικτριών (αλλά πόσες παίρνουν τα λέφτα τους, στην ώρα τους) από κόμπλεξ το κάνουν και ΄μόνο!!! Στο μυαλό τους ακυρώνουν κάποιους παίκτες και η ήττα τους μοιάζει καλύτερη από το να βάλουν κάποια παιδιά να προσπαθήσουν τουλάχιστον για κάτι καλύτερο!!!!!!!!!

έχεισ απόλυτο δίκιο καιτα λεσ πάρα πολύ καλά...μπράβο G_7 ΄χίλιεσ φορέσ μπράβο...να μιλήσουμε γαι τα λεφτά?/άστο...κρίμα θα είναι γιατί θα ανοίξουμε άλλο ένα απαράδεκτο κεφάλαιο,,,σε λίγο θα φεύγουν όλεσ οι ελληνίδεσ και θα πηγαίνουν έξω να παίζουν...γαιτί εδώ οι παράγοντεσ και οι προπονητέσ δεν εκτιμάνε και πολύ αυτά πιου έχουν και όταν το καταλάβουν θα είναι πόλύ αργά!!!
καθαρό κόμπλεξ......
tsops
11:00 ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1
17:00 ΜΙΚΡΑΣ Β ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1 (πάμε ρε Σίμο! tongue.gif )
15:00 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 2 (δύσκολο το παιχνιδάκι)
17:00 ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1
17:00 SIEMENS ΑΠΣ SIEMENS - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ Χ (πραγματικά το πιστεύω laugh.gif )
19:00 Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ --
17:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. 1 (με τον Αθηναϊκό της περασμένης εβδομάδος, εύκολα)

Κομβική αγωνιστική θα έλεγα, αφού:

1. φαίνεται ότι οι ομάδες δεν αποδίδουν ακόμα τα βέλτιστα ή έστω τα αναμενόμενα
2. το Κύπελλο εμβόλιμα επηρεάζει
3. η ημερομηνία από μόνη της αλλάζει τη συνήθεια της προετοιμασίας
4. κάθε ομάδα θέλει είτε να διορθώσει τα λάθη των 2 πρώτων και να πάρει "μπρος", είτε να συνεχίσει να μαζεύει βαθμούς γρήγορα πριν τη πρώτη "κοιλιά"

Απόψεις?
C05
QUOTE(tsops @ Oct 23 2007, 15:15 ) *
17:00 ΜΙΚΡΑΣ Β ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1 (πάμε ρε Σίμο! tongue.gif )
15:00 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 2 (δύσκολο το παιχνιδάκι)
17:00 SIEMENS ΑΠΣ SIEMENS - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ Χ (πραγματικά το πιστεύω laugh.gif )
19:00 Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ --
17:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. 1 (με τον Αθηναϊκό της περασμένης εβδομάδος, εύκολα)

Κομβική αγωνιστική θα έλεγα, αφού:

1. φαίνεται ότι οι ομάδες δεν αποδίδουν ακόμα τα βέλτιστα ή έστω τα αναμενόμενα
2. το Κύπελλο εμβόλιμα επηρεάζει
3. η ημερομηνία από μόνη της αλλάζει τη συνήθεια της προετοιμασίας
4. κάθε ομάδα θέλει είτε να διορθώσει τα λάθη των 2 πρώτων και να πάρει "μπρος", είτε να συνεχίσει να μαζεύει βαθμούς γρήγορα πριν τη πρώτη "κοιλιά"

Απόψεις?

17:00 ΜΙΚΡΑΣ Β ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2
15:00 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 1
17:00 SIEMENS ΑΠΣ SIEMENS - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ 1
19:00 Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ Αν και θα το ήθελα διπλό, δεν μπορώ να πώ με σιγουριά
17:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. 1
SVCLUB
[quote name='C05' date='Oct 23 2007, 13:20 ' post='120769']
17:00 ΜΙΚΡΑΣ Β ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2
15:00 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 1
17:00 SIEMENS ΑΠΣ SIEMENS - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ 1
19:00 Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ Αν και θα το ήθελα διπλό, δεν μπορώ να πώ με σιγουριά
17:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. 1
[/quote]

Καλησπερα!!! Ειμαι νεο μελος στο FORUM και θα ηθελα να πω και τα δικα μου προγνωστικα:
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1
ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2
ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 2 (πιστευω στον γερεουδακη)
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1 (οσο υπαρχει mendiola ολα πανε καλα)
ΑΠΣ SIEMENS - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 2 (αν και δεν με επεισαν προχθες,τις περιμενα καλυτερες γιατι ειχα ακουσει πολλα καλα λογια)
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. 1 (η ψυχολογια ειναι με το μερος του)
[/quote]
tsops
QUOTE(SVCLUB @ Oct 23 2007, 13:46 ) *
Καλησπερα!!! Ειμαι νεο μελος στο FORUM και θα ηθελα να πω και τα δικα μου προγνωστικα:
ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 2 (πιστευω στον γερεουδακη)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 2 (αν και δεν με επεισαν προχθες,τις περιμενα καλυτερες γιατι ειχα ακουσει πολλα καλα λογια)
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. 1 (η ψυχολογια ειναι με το μερος του)

Καλώς και καλές συζητήσεις smile.gif
Giuliana13_fan
QUOTE(SVCLUB @ Oct 23 2007, 13:46 ) *

χα!!!!!
δικος μου εισαι εσυ!!!!!! smiley.gif tongue.gif biggrin.gif smiley.gif
καλως ηρθες!!! icon_wave.gif
G_7
ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 2 (ευχη ειναι και οχι πιστη στο αποτελεσμα)
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 2 69.gif shot.gif (τα κοριτσια εχουν ψυχη και δεν σταματανε!!!!!!)
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 68.gif - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. 2 (εκει στα εξάρχεια δεν μασάμε) shot.gif shot.gif
karate kid 10
QUOTE(G_7 @ Oct 23 2007, 19:29 ) *
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 2 69.gif shot.gif (τα κοριτσια εχουν ψυχη και δεν σταματανε!!!!!!)
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 68.gif - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. 2 (εκει στα εξάρχεια δεν μασάμε) shot.gif shot.gif

blink.gif blink.gif
Ποια ψυχη ???χαχα να βαλω τα περσινα βιντεακια που σας πηραμε το πρωταθλημα χωρις καν να μας δυσκολεψετε???Ασσος το παιχνιδακι πανιωναρα παρτους τα σωβρακα <παλι>
Δελη γερα γερα
Παναγιωτοπουλου δειξτους την αξια σου και η Γιαννακοπουλου χωστους τα τριποντα σου !!!! 41.gif 41.gif
sch
QUOTE(G_7 @ Oct 23 2007, 13:59 ) *
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ68.gif - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. 2 (εκει στα εξάρχεια δεν μασάμε) shot.gif shot.gif

ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 1 (μετα τα γεγονότα της κυριακής με καστοριά, δε βλέπω να περνάει ομάδα απο εκεί, όχι ότι θα πέρναγε)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (χμμμ...θα σας πω στις 21.00 το Σάββατο)
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. 1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.