QUOTE(Sokos_Legacy @ Jul 22 2010, 22:03 )
Μπράβο σας, συγχαρητήρια, κάνατε μια τρύπα στο νερό και δείξατε τα μυαλά σας. Αλλά δεν νομίζω να είναι έτσι, για ποίο λόγο να παιξετε με τον Σοφο; Στην χειρότερη περίπτωση απλά θελήσατε να του ανεβάσετε την τιμή, οπως κανατε και με τον Βασιλο. Σε όλα αυτά σας απαντήσαμε με τον REDSPAN7, ελπίζω να μην έχετε και παράπονο.
Αν και εγώ πιστεύω οτι ήταν μια αποτυχημένη κοντή κίνηση για αντίποινα, που εξ'αρχής δεν είχε την έγκιρση του Ζοτς.
Τώρα εγώ σαν καλόψυχος που είμαι, θα ήθελα τον Σόφο πίσω, όχι ότι τον έχουμε ανάγκη για το μαρκάρισμα του Μάριτς π.χ,
αυτόν τον παίζει και ο Ατσουμπάλντ άμα λάχει, δεν είναι Πέκοβιτς. Αλλά γιατί τώρα θα έχει και ένα λόγο παραπάνω να φάει τον Μάριτς. Αν φυσικά έρθουν έτσι τα πράγματα.
Καταρχάς ηρέμησε.Μια χαρά είναι τα μυαλά μας.Σας το αποδεικνύουμε εδώ και χρόνια.....
Άμα θέλαμε να ανεβάσουμε απλά την τιμή του...όπως λες.....για παίκτη που δεν του έχετε κάνει καν κουβέντα...(όχι πρόταση)....γιατί να μην το κάναμε με τον Τεόντοσιτς καλύτερα,που πραγματικά θα ματώνατε εκεί...?? Μπορεί οποιαδήποτε ομάδα να του κάνει πρόταση για να τον πάρει,κι εσείς έχετε το δικαίωμα να ματσάρετε την προσφορά....
Συνεπώς....εντελώς άστοχο το επιχείρημα σου.
Σου εξηγήσαμε γιατί να θέλουμε να παίξουμε με τον Σόφο....και μικρό παιδί το καταλαβαίνει αν όντως πάρουμε τον Μάριτς.
Και πραγματικά εσείς που είστε καλόψυχοι,
δείξατε και τα μυαλά σας. Ο Σχορτσανίτης μας είπε το ναι,δέχθηκε να παίξει στον Παναθηναικό...και τώρα δείχνουμε να τον παρατάμε για κάτι καλύτερο.Καλοδεχτείτε λοιπόν τον "προδότη" πίσω....ο οποίος θα ήταν και πολύ περισσότερο αχάριστος από τον Σπανούλη όπως λέγατε......
Εμείς απορρίψαμε τον Σπανούλη πολύ πριν πει το ναι στον Ολυμπιακό....Διαφορά πάστας.....
Όσο για τον Μάριτς....κούλαρε λίγο που θα τον φάτε,που τον παίζει και ο Ατσουμπάλντ(αλήθεια ποιος είναι αυτός???)....Σας είδα πέρσι πως τον φάγατε.Έσπασε όλα τα ρεκορ καριέρας εναντίον σας....
Υ.Γ
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...;pubid=33104660Άντε ρε.....μην μας παιδεύετε άλλο.....