Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 Ολυμπιακός 2007-2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
thrylos7
Πραγματοποίηθηκε σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1.

Το πρόγραμμα για την ομάδα έχει ως εξής (σε παρένθεση, ενδεικτικές ημερομηνίες από ΕΣΑΚΕ):

1ος γύρος

bball.gif 1η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20/10/2007)
bball.gif 2η αγωνιστική: Άρης - Ολυμπιακός (27/10/2007)
bball.gif 3η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (3/11/2007)
bball.gif 4η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Μαρούσι (10/11/2007)
bball.gif 5η αγωνιστική: Ολύμπια Λάρισας - Ολυμπιακός (17/11/2007)
bball.gif 6η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου (24/11/2007)
bball.gif 7η αγωνιστική: Αιγάλεω - Ολυμπιακός (1/12/2007)
bball.gif 8η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Ολυμπιάδα Πατρών (8/12/2007)
bball.gif 9η αγωνιστική: ΑΕΚ - Ολυμπιακός (15/12/2007)
bball.gif 10η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Πανιώνιος (29/12/2007)
bball.gif 11η αγωνιστική: ΑΕΛ - Ολυμπιακός (5/1/2008)
bball.gif 12η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Πανελλήνιος (12/1/2008)
bball.gif 13η αγωνιστική: ΑΓΟΡ - Ολυμπιακός (19/1/2008)

2ος γύρος

bball.gif 14η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (26/1/2008)
bball.gif 15η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Άρης (9/2/2008)
bball.gif 16η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (16/2/2008)
bball.gif 17η αγωνιστική: Μαρούσι - Ολυμπιακός (23/2/2008)
bball.gif 18η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Ολύμπια Λάρισας (1/3/2008)
bball.gif 19η αγωνιστική: Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός (8/3/2008)
bball.gif 20η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Αιγάλεω (15/3/2008)
bball.gif 21η αγωνιστική: Ολυμπιάδα Πατρών - Ολυμπιακός (22/3/2008)
bball.gif 22η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΑΕΚ (26/3/2008)
bball.gif 23η αγωνιστική: Πανιώνιος - Ολυμπιακός (5/4/2008)
bball.gif 24η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΑΕΛ (12/4/2008)
bball.gif 25η αγωνιστική: Πανελλήνιος - Ολυμπιακός (16/4/2008)
bball.gif 26η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΑΓΟΡ (19/1/2008)



Το edit είναι clopyright από Warrior... tongue.gif
spysta
ποσες κεκλεισμενων εχει ο ΟΣΦΠ ???.....................την τρελα μου 68.gif 68.gif
^PaNoS^
2 αγωνιστικές.
rchos
δηλαδη παλι 6η αγωνιστικη πρεπει να φτασουμε για να δουμε την ομαδα! 68.gif
lakersdynasty
QUOTE(rchos7 @ Sep 25 2007, 01:01 ) *
δηλαδη παλι 6η αγωνιστικη πρεπει να φτασουμε για να δουμε την ομαδα! 68.gif


Θα την δεις 3 φορες στην Ευρωλιγκα πιο πριν...24-25/10...7-8/11...21-22/11.
rchos
QUOTE
Θα την δεις 3 φορες στην Ευρωλιγκα πιο πριν...24-25/10...7-8/11...21-22/11.


ναι το ξερα οτι θα την δω ευρωλιγκα.βεβαια ποσες φορες και ποιες ημερομηνιες δεν θυμομουν οποτε ευχαριστω που τις εβαλες lakersdynasty.εννοουσα καθαρα για πρωταθλημα.ειναι αλλο το feeling (πως το μιλω το αγγλικο) των αγωνων πρωταθληματος!μην παρεξηγηθω προτιμω της ευρωλιγκας αλλα στο πρωταθλημα παω πιο χαλαρος(εκτος απο ταα ντερμπυ)!εχουν πολυ χαβαλε παιχνιδια που κανονικα η ομαδα μου πρεπει να τα κερδισει ευκολα!ε φετος και με παοκ και με μαρουσι πρεπει να περιμενουμε ευκολη νικη!
Thunder
Πανω απο 3-4 ηττες στην κανονικη περιοδο,προσωπικα θα το θεωρησω αποτυχια για τον Ολυμπιακο φετος...
rankin
Μια, και αν κανονικά....
thrylos7
Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος μόνο με 27 νίκες... τίποτ' άλλο! tongue.gif biggrin.gif

Ας γίνουμε ομάδα και τ' αποτελέσματα θα έρθουν. Τώρα αν χάσουμε δύο φορές, ή τρεις φορές, αυτό από μόνο του δε μου λέει κάτι. Αποτυχία θα είναι να βρεθούμε κάτω από τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο κι επιτυχία θ' αποτελεί η κατάληψη της πρώτης θέσης. Η δεύτερη θέση τείνει προς τη μέση, προερχόμενη από την αποτυχία, καθώς σίγουρα δε θα μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία.

Το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από πέρυσι πάντως... Οπότε θα είναι αρκετά δύσκολο να πούμε πως η κατάληψη της πρώτης θέσης θα εξαρτηθεί μόνο από τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί, αν γίνει η κατάλληλη δουλειά και δημιουργηθεί σύνολο ανάλογο της ποιότητας των παικτών της ομάδας. Έτσι πάμε στην περίπτωση rankin (σαν νόμος της φυσικής ακούστηκε αυτό.. tongue.gif ). Αν αυτό δε συμβεί κι έχουμε τα περσινά, πηγαίνουμε στην περίπτωση thunder ( tongue.gif ). Δε νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πέσουμε περισσότερο, αφού το φετινό ρόστερ είναι μακράν καλύτερο από το περσινό.
panos75
Συγγνώμη βρε παιδιά, αλλά τελικά το ματς με τον ΠΑΟΚ πότε ξεκινάει; Στις 19.00 που γράφουν όλα τα σάιτ ή στις 21.15 που διαφημίζει ο ΣΚΑΙ;
Εκτός κι αν ο τελευταίος το δείξει σε μαγνητοσκόπηση και κοροϊδεύει τον κόσμο παραλείποντας να αναφέρει αυτή τη λεπτομέρεια.
jimol34
QUOTE(panos75 @ Oct 20 2007, 08:57 ) *
Συγγνώμη βρε παιδιά, αλλά τελικά το ματς με τον ΠΑΟΚ πότε ξεκινάει; Στις 19.00 που γράφουν όλα τα σάιτ ή στις 21.15 που διαφημίζει ο ΣΚΑΙ;
Εκτός κι αν ο τελευταίος το δείξει σε μαγνητοσκόπηση και κοροϊδεύει τον κόσμο παραλείποντας να αναφέρει αυτή τη λεπτομέρεια.

Μου φαίνεται 21.15 αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.
PanosIlio
21:15 είναι παίδες, το αλλάξανε για τηλεοπτικούς λόγους
Consultant
Eυχομαι νικη με μεγαλη διαφορα και 20+ ποντους απο Γουντς και Ματσιγιαουσκας.Πρεπει να δειξουν ποιος κανει κουμαντο απο την αρχη..Ειναι πολυ σημαντικο να εχουμε δυο σταρ στην επιθεση,δυο παιχταραδες οι οποιοι θα παιρνουν στις πλατες τους την ομαδα σε καθε περιπτωση και παιχνιδι!
Anaz
Εγω ευχομαι να δουμε καλυτερο μπασκετ κ βελτιωση στους τομεις που ποναμε..
Ατομικα εγω θελω ο Πριντεζης να παει καλα που τον εχω στο φανταζυ! tongue.gif
NBAer
Με 2 τριποντα στο τελος ο Ολυμπιακος φαινεται να καθαριζει το παιχνιδι.
Αλλα τι κακο ειναι αυτο που με βρηκε(ισως και εσας)? Αυτοι στο ΣΚΑΙ θα μεταδιδουν πολλα απο τα παιχνιδια? sad.gif
Γιατι πρεπει ρε παιδια να ανεβει ο Ολυμπιακος και να νικησει(το ειπε οταν ηταν στα ισια οι ομαδες)? Γιατι πρεπει να λετε τετοιες βλακειες συνεχως και να μας σπαζετε τα νευρα οσους δεν ειναι Ολυμπιακοι? 68.gif
Ναι δεν το παρακαναν και ηταν ηπιοι, αλλα μια πληρως αντικειμενικη μεταδοση που θα την βρω???? sad.gif
sihainas
Είναι πολύ εύκολο να βρεις πλήρως αντικειμενική μετάδοση... πολύ απλά πατώντας το mute...
saou
Περιμένα πως και πως την πρεμιέρα για να δω κυρίως του νέους, κατά συνέπεια κάποια πρώτα συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν, πάντα έχοντας υπόψιν ότι η ομάδα είναι ανέτοιμη, το ίδιο και αρκετοί από τους καινούργιους.

-Ο Γκριρ δε μου άρεσε. Για την ακρίβεια αυτό που έδειξε είναι ότι εκτελεστικά είναι καλός, αλλά οργανωτικά ήταν απαράδεκτος. Δεν παρήγαγε ούτε μισή φάση, και τις περισσότερες φορές έμοιαζε να μην ξέρει τι να κάνει την μπάλα με αποτέλεσμα να κολλάει ολόκληρη η επίθεση. Έχει αρκετά ελαφρυντικά πάντως, καθώς ήταν εμφανές το γεγονός ότι 'ψάχνονταν' μέσα στο γήπεδο όπως και ολόκληρη η ομάδα.

-Ο Γούντς έμοιαζε να ψιλοβαριέται. Έδειξε κάποια στοιχεία απ'αυτά που διαβάζαμε ότι διαθέτει, αλλά γενικά δεν ήταν και στα καλύτερά του. Η εντύπωση που μου έμεινε απ'αυτόν πάντως ήταν θετική.

-Ο Πρίντεζης απ'ότι φαίνεται έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γκέρσον και μάλιστα σουτάρει αφειδώς. Παρόλα αυτά τα τελειώματά του δεν ήταν καλά, αν αναλογιστούμε ότι τα περισσότερα ήταν από ευνοικές θέσεις. Βελτίωση απαιτείται και στα ριμπάουντ καθώς έχασε αρκετές φάσεις στην άμυνα.

-Ο Τεόντοσιτς μου άρεσε. Έδειξε ότι διαθέτει την πάσα, και αφού του πηρε 2-3 φάσεις για να 'ξεπάρει' στη συνέχεια ήταν καλός οργανωτικά. Σωματικά είναι λιγάκι πίσω αλλά αυτό διορθώνεται.

-Ο Βασιλειάδης ταιριάζει στη νοοτροπία του Πίνι και βοήθησε αφού του βγήκαν τα σουτ.

-Ο Μαυροκεφαλίδης πάλι δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ευνοείται από το στυλ της ομάδας, καθώς πήρε 2-3 φορές όλες και όλες τη μπάλα με πλάτη στο καλάθι που είναι και το δυνατό του σημείο ενώ στην άμυνα δεν ήταν καλός.

-Ο Μπουρούσαρος συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Εγγύηση.

-Ο Μπλάκνευ επίσης δεν ευνοείται από το ελεύθερο μπάσκετ της ομάδας, παρόλα αυτά με την εμπειρία του βοήθησε μόλις πήρε λεπτά συμμετοχής. Γενικά αρνητικός δύσκολα θα είναι ο Μου Μου, το θέμα είναι να εκμεταλλευτεί η ομάδα αυτά που μπορεί να της δώσει.

Γενικότερα, η άμυνα ήταν καλούτσικη για αρχή της σεζόν. Η επίθεση πάλι ήταν λίγο 'ότι λάχει' αλλά αυτό μεταξύ μας το περιμέναμε. Μέχρι να προσαρμοστούν οι καινούργιοι και μέχρι να βρεθούν οι ρόλοι και δείξει ο καθένας τι μπορεί και τι δεν μπορεί να δώσει, κάπως έτσι θα πηγαίνει η δουλειά.
Consultant
O Γουντς ειναι τεραστιος παιχταρας.Πρωτη φορα τον ειδα να παιζει.Οταν θα βρει το ρυθμο του και θα δεσει με την ομαδα θα ειναι ο καλυτερος παιχτης στην Ευρωπη.Αψεγαδιαστος..

Γενικα ειχαμε πολυ ασχημα αποδοση.Καλυτερος παιχτης μακραν ο Μπουρουσης.

Οι απουσιες Τζακσον και (κυριως) Βασιλοπουλου ηταν καθοριστικες.Ο Τσακαλιδης δεν θα προσεφερε και πολλα απεναντι στους κοντους Σεντερ του Παοκ.


Εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος απο τον Βασιλειαδη.Εαν συνεχισει ετσι θα ειναι μεγαλο οπλο,και θα κερδισει και μια θεση στην Εθνικη.
apkat
QUOTE
O Γουντς ειναι τεραστιος παιχταρας.Πρωτη φορα τον ειδα να παιζει.Οταν θα βρει το ρυθμο του και θα δεσει με την ομαδα θα ειναι ο καλυτερος παιχτης στην Ευρωπη.Αψεγαδιαστος..


Aψεγαδιαστος;;Τον ειδες να παιζει αμυνα ωστε να χαρακτηριστει ετσι;;

Γενικα μετριο παιχνιδι με καλυτερη αμυνα ομως σε σχεση με το ματς με τον ΑΓΟΡ.Την Πεμπτη θα πρεπει να παιξουμε πολυ καλυτερα κυριως επιθετικα που σημερα δεν ειχαμε ιδιαιτερο ρυθμο.
Consultant
QUOTE(apkat @ Oct 21 2007, 21:22 ) *
Aψεγαδιαστος;;Τον ειδες να παιζει αμυνα ωστε να χαρακτηριστει ετσι;;

Γενικα μετριο παιχνιδι με καλυτερη αμυνα ομως σε σχεση με το ματς με τον ΑΓΟΡ.Την Πεμπτη θα πρεπει να παιξουμε πολυ καλυτερα κυριως επιθετικα που σημερα δεν ειχαμε ιδιαιτερο ρυθμο.


Τον ειδα να μπορει να παιξει αμυνα.Βεβαια,κανενα προβλημα!Δεν ειδα να εχει θεληση να αμυνθει,αλλα αυτο διορθωνεται εαν θελει.Κατα τα αλλα επιμενω οτι ειναι αψεγαδιαστος.Σαν ικανοτητες ειναι ο κορυφαιος παιχτης στην Ευρωπη.Αν θα δουλεψει και δεσει με την ομαδα θα εχει την ευκαιρια να δειξει πληρως τα προσοντα του.
apkat
Μα καλα το αν θελει δεν λεει και τιποτα.Τα σκαουτινγκ ριπορτς τον παρομοιαζαν με τον Μακγκρειντι αλλωστε..Αν αξιοποιουσε ολο το ταλεντο του ισως να ταν σταρ στο ΝΒΑ.Γενικα αυτο φαινεται να ειναι το προβλημα σε ολη την καριερα του.Οτι δεν αξιοποιει πληρως τις δυνατοτητες του.Οποτε ακομα και να πιστευεις οτι με βαση το potential ειναι ο κορυφαιος παικτης στην Ευρωπη(κατι που θεωρω πολυ υπερβολικο για εναν παικτη που εχουμε δει τοσο λιγο) θα πρεπει να σαι επιφυλακτικος αφου ο ιδιος εχει διαψευσει πολλες φορες τιθς προσδοκιες για το ονομα του.

Οσο για την αμυνα η αποψη μου ειναι οτι αν και δεν ξερει να παιζει αμυνα λογω σωματικων προσοντων θα μπορουσε να μην ειναι κακος αν οχι καλος.Αλλα αυτο ειναι θεμα διαθεσης.
Ginobili
ΕΛΕΟΟΣΣ!!!!! Καλά τον Λεάνη θα φάμε όλη την χρονιά στην μάπα??? Έτσι θα μεταδίδει τους αγώνες μπάσκετ ο ΣΚΑΙ??? Θα ακούμε τις μπαρούφες των μυρωδιάδων??? Που να μεταδίδουν και κανά αγώνα του ΑΡΗ,με Λεάνη σχολιαστή...
Γιατί δεν βάζουν τον Παντελή τον Διαμαντόπουλο να μεταδίδει και να σχολιάζει??? 1000 φορές καλύτερος!!! Δεν με νοιάζει τι ομάδα είναι,ή πόσο αντικειμενικός..αλλά τουλάχιστον ο Παντελής,ξέρει και 2 πράγματα πάνω στο μπάσκετ....
Άκου εκεί ο Λεάνης.... w00t.gif w00t.gif w00t.gif Σε λίγο θα κάνει και χαβαλέ,όπως κάνει στο ραδιόφωνο... 68.gif
Consultant
QUOTE(apkat @ Oct 21 2007, 21:39 ) *
Μα καλα το αν θελει δεν λεει και τιποτα.Τα σκαουτινγκ ριπορτς τον παρομοιαζαν με τον Μακγκρειντι αλλωστε..Αν αξιοποιουσε ολο το ταλεντο του ισως να ταν σταρ στο ΝΒΑ.Γενικα αυτο φαινεται να ειναι το προβλημα σε ολη την καριερα του.Οτι δεν αξιοποιει πληρως τις δυνατοτητες του.Οποτε ακομα και να πιστευεις οτι με βαση το potential ειναι ο κορυφαιος παικτης στην Ευρωπη(κατι που θεωρω πολυ υπερβολικο για εναν παικτη που εχουμε δει τοσο λιγο) θα πρεπει να σαι επιφυλακτικος αφου ο ιδιος εχει διαψευσει πολλες φορες τιθς προσδοκιες για το ονομα του.

Οσο για την αμυνα η αποψη μου ειναι οτι αν και δεν ξερει να παιζει αμυνα λογω σωματικων προσοντων θα μπορουσε να μην ειναι κακος αν οχι καλος.Αλλα αυτο ειναι θεμα διαθεσης.


Ενταξει,και εγω τα διαβασα τα scouting reports αλλα αν δεν τον εβλεπα στη πραξη δεν θα του πιστωνα τιποτα..

Ξερεις,πιστευεις οτι ο Woods δεν θελει να ξεδιπλωσει το ταλεντο του;Ορισμενες φορες δεν σε αφηνουν και οι συνθηκες που αντιμετωπιζεις στην ομαδα.Το Nba δεν ειναι οτι καλυτερο για δυσκολους χαραχτηρες.Στην οικογενεια του Ολυμπιακου,που τον πιστευει και τον θεωρει #1 πιστευω οτι θα βγαλει τον καλυτερο του εαυτο.Ειμαι ηδη βεβαιος οτι ο Αγγελοπουλος του εχει μιλησει προσωπικα και του εχει ''ταξει'' bonus και αναπροσαρμογη συμβολαιου σε περιπτωση που πιασει τα standards που αξιζει..
mstam
Καλά αυτό με τον Woods είναι απαραδεκτο και μόνο που το λες consultant....Δεν εχεις δει ούτε ένα παιχνίδι όπως λες και τον θεωρείς αψεγαδιαστο και εν δυναμει κορυφαίο στην Ευρώπη???!!Καλα αν τα πιστευεται αυτα οι Ολυμπιακοί τότε μπορώ να καταλαβω γιατι έχετε να πάρετε κούπα εδω και τόσα χρόνια....
NBAer
QUOTE(Consultant @ Oct 21 2007, 23:18 ) *
O Γουντς ειναι τεραστιος παιχταρας.Πρωτη φορα τον ειδα να παιζει.Οταν θα βρει το ρυθμο του και θα δεσει με την ομαδα θα ειναι ο καλυτερος παιχτης στην Ευρωπη.Αψεγαδιαστος..


Που τον ειδες οτι ειναι τεραστιος παικταρας κιολας? Στα φιλικα?
Περιμενε λιγο κανα 10αρια αγωνες και μερικους στην ευρωλιγκα και μετα τον λες παικταρα....


QUOTE(sihainas @ Oct 21 2007, 23:09 ) *
Είναι πολύ εύκολο να βρεις πλήρως αντικειμενική μετάδοση... πολύ απλά πατώντας το mute...

Αυτη η λυση δεν μου αρεσει. Θελω να εχω ηχο. Προτιμω να γινουν πιο λογικοι οι εκφωνητες. Σημερα ακομα και αντικειμενικοι να ηταν, παλι χαλια θα ηταν αφου ειναι καπως περιεργοι rolleyes.gif Γενικα λενε κλασικα πραγματα και χαζα επισης. biggrin.gif
Για τον Λεανη τι να πεις.... angry_red.gif


QUOTE(Consultant @ Oct 21 2007, 23:32 ) *
Τον ειδα να μπορει να παιξει αμυνα.Βεβαια,κανενα προβλημα!Δεν ειδα να εχει θεληση να αμυνθει,αλλα αυτο διορθωνεται εαν θελει.


ohmy.gif ohmy.gif Αν......? Και ο Κουβελας αν θελει μπορει να βαλει 40 ποντους σε καθε αγωνα αλλα νομιζω και εγω οτι δεν εχει θεληση να το κανει.... rolleyes.gif

Επισης που τον ειδες να μπορει να παιξει αμυνα?


QUOTE(Ginobili @ Oct 21 2007, 23:42 ) *
ΕΛΕΟΟΣΣ!!!!! Καλά τον Λεάνη θα φάμε όλη την χρονιά στην μάπα??? Έτσι θα μεταδίδει τους αγώνες μπάσκετ ο ΣΚΑΙ??? Θα ακούμε τις μπαρούφες των μυρωδιάδων??? Που να μεταδίδουν και κανά αγώνα του ΑΡΗ,με Λεάνη σχολιαστή...


angry_red.gif angry_red.gif
Καηκαμε πραγματι.....
apkat
Κανεις αθλητης δεν υπαρχει που να μην θελει να ξεδιπλωσει το ταλεντο του.Ο Γουντς δεν το εχει καταφερει μεχρι τωρα λογω προβληματικου χαρακτηρα.Ε δεν νομιζω οτι στην Ελλαδα αλλαξε αυτος ο χαρακτηρας του.Ο λογος που πιστευω οτι ο Γουντς θα ειναι απο τους κορυφαιους φετος στον ολυμπιακο ειναι οτι η κλαση του ειναι τεραστια και χωρις πολυ μεγαλη προσπαθεια διακρινεται.Ομως εχει διαθεση τουριστα και στα 2 ματς που τον εχω δει και δεν νομιζω να αλλαξει αυτο κατα τη διαρκεια της χρονιας.Ετσι πιστευω οτι λογω τεραστιου ταλεντου στην επιθεση θα ειναι παντα πολυ καλος στην επιθεση ενω λογω κακης διαθεσης θα ειναι κακος στην αμυνα.Τωρα για τα υπολοιπα δεν μπορω να ξερω αφου ειναι δικες σου υποθεσεις.

Συμφωνα απολυτα με Τζινομπιλι για Λεανη.
Consultant
QUOTE(apkat @ Oct 21 2007, 21:57 ) *
Κανεις αθλητης δεν υπαρχει που να μην θελει να ξεδιπλωσει το ταλεντο του.Ο Γουντς δεν το εχει καταφερει μεχρι τωρα λογω προβληματικου χαρακτηρα.Ε δεν νομιζω οτι στην Ελλαδα αλλαξε αυτος ο χαρακτηρας του.Ο λογος που πιστευω οτι ο Γουντς θα ειναι απο τους κορυφαιους φετος στον ολυμπιακο ειναι οτι η κλαση του ειναι τεραστια και χωρις πολυ μεγαλη προσπαθεια διακρινεται.Ομως εχει διαθεση τουριστα και στα 2 ματς που τον εχω δει και δεν νομιζω να αλλαξει αυτο κατα τη διαρκεια της χρονιας.Ετσι πιστευω οτι λογω τεραστιου ταλεντου στην επιθεση θα ειναι παντα πολυ καλος στην επιθεση ενω λογω κακης διαθεσης θα ειναι κακος στην αμυνα.Τωρα για τα υπολοιπα δεν μπορω να ξερω αφου ειναι δικες σου υποθεσεις.

Συμφωνα απολυτα με Τζινομπιλι για Λεανη.


Ο Ολυμπιακος τον πιστευει πιο πολυ απο καθε αλλη ομαδα στην οποια εχει αγωνιστει μεχρι σημερα.Εκει πονταρω..Την αποδοχη αυτη την νιωθει καθημερινα στην ομαδα.Εχει πολλα κινητρα ετσι ωστε να δειξει θεληση και σταθεροτητα.Επισης,στο Nba τα λαθη δεν συγχωρουνται,στον Ολυμπιακο θα ειναι ο Σταρ της ομαδας ακομα και αν κανει 2-3 ασχημα συνεχομενα παιχνιδια.Οι λεπτομερειες αυτες ειναι καταλυτικες πιστευω.

Υ.Γ. Θα συμφωνησω οτι η κλαση του ειναι τεραστια και οτι χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια θα διακριθει.
D_WILL_8
Άθλια μετάδοση.. ΑΘΛΙΑ.. Ειδικά για όσους δεν ήταν με τον Ολυμπιακό..
Α! και απ'όσο ξέρω είναι Σφέικος και όχι Σφείκος!!
Και πείτε στην κοπελίτσα που ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ οτί είναι Κούβελας και όχι Κούβελος..
ΕΛΕΟΣ 12 παίχτες είχατε να μάθετε και όχι από καμιά ομάδα της Γ εθνικής αλλά από τον ΠΑΟΚ..
Nik7
οι πρώτες μου εντυπώσεις απο το φετινό ολυμπιακό:

1. η ομάδα ειναι δυνητικά πολυ καλύτερη απο πέρυσι.
2. οργανωτικά εχει σαφώς ποιοτικότερες και περισσότερες λύσεις.
3. ο woods έδειξε πολυ καλά στοιχεία αθλητή και σκόρερ, τουλάχιστον σε συνθήκες φιλικού (περι αυτου επρόκειτο άλλωστε). στο ΟΑΚΑ κ στο αλεξάνρειο θα κριθεί σε πραγματικές συνθήκες.
4. ο greer ειναι απίστευτη καλοθομηχανή, τα βάζει απο παντου. οργανωτικά δεν έδειξε τπτ σπουδαίο, αλλα απο τον penn καλύτερος ειναι.
5. τον μπουρούση τον φοβήθηκε το μάτι μου. αν δυναμώσει αυτό το παιδί θα παίξει ΝΒΑ σίγουρα.
6. υπάρχουν πολλές καλές λυσεις απο τον πάγκο σε όλες τις θέσεις.
7. για πρώτο επίσημο ματς φάνηκαν αρκετά δεμένοι.

γενικά ο φετινός οσφπ δείχνει ομάδα με πολλές δυνατότητες. πιστεύω οτι θα παει καλύτερα, τουλάχιστον στην ευρωλίγκα...
ενα σχόλιο για τη μετάδοση: οι εκφωνητές εχουν κάθε δικαίωμα να υποστηρίζουν μιά ομάδα ιδιωτικά, αλλά όταν μεταδίδουν αγώνα μεταξύ 2 ελληνικών ομάδων δεν εχουν κανένα δικαίωμα να το εκφράζουν.
η μετάδοση και τα σχόλια απο τον λεάνη κρίνονται επιεικώς απαράδεκτα. μονο που δεν φώναξε 'αααχ το χάσε το 3ποντο ο γκριρ'!!
αν ειναι ετσι ας γράψουν οτι το καναλι απευθύνεται σε οπαδούς του ολυμπιακού....
jimol34
Επειδή είδα τον Ολυμπιακό πρώτη φορά φέτος μπορώ να πω ότι η άμυνα μου άρεσε πολύ περισσότερο απ' ότι πέρσι. Τουλάχιστον εύκολα λέι απ δεν τρώγαμε. Στην επίθεση πάλι θεωρώ ότι υπάρχει μια βελτίωση αφού και αμαρκάριστα σουτ βγάλαμε ενώ και η μπάλα πέρναγε στους ψηλούς.
Για το Γκριρ έχω να πω ότι τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κακός. Ακόμα και τα σουτ που έχασε τα έκανε αμαρκάριστος, δεν ήταν τραβηγμένα.
Ο Γουντς βαριόταν όσο δεν πήγαινε, αλλά ξέρει μπάσκετ και είμαι σίγουρος ότι στα πιο δύσκολα ματς θα είναι σοβαρός. Πάντως όσοι σούταραν μπροστά του έκαναν airball.
Τέλος μου άρεσε το ότι παρόλο που ο ΠΑΟΚ ήταν κοντά στο σκορ σε καμμιά στιγμή δεν αγχωθήκαμε για την κατάληξη του ματς ενώ την περσινή χρονιά ήμαστε συνέχεια με υπογλώσσια.

ΥΓ. Αφού δεν βάλανε τον Λεάνη μαζί με τον Μπάμπη να κάνουν τη μετάδοση, πάλι καλά να λέμε.
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(Nik7 @ Oct 22 2007, 00:54 ) *
ενα σχόλιο για τη μετάδοση: οι εκφωνητές εχουν κάθε δικαίωμα να υποστηρίζουν μιά ομάδα ιδιωτικά, αλλά όταν μεταδίδουν αγώνα μεταξύ 2 ελληνικών ομάδων δεν εχουν κανένα δικαίωμα να το εκφράζουν.
η μετάδοση και τα σχόλια απο τον λεάνη κρίνονται επιεικώς απαράδεκτα. μονο που δεν φώναξε 'αααχ το χάσε το 3ποντο ο γκριρ'!!
αν ειναι ετσι ας γράψουν οτι το καναλι απευθύνεται σε οπαδούς του ολυμπιακού....

Θυμασται πριν κατι χρονια που μετεδιδε το MAGIC τους ευρωπαικους αγωνες του Ολυμπιακου; Ε τοτε την ιδια χρονια ηταν στον ιδιο ομιλο και ο Παναθηναικος, και ο Φιλερης (ή καπως ετσι) που μετεδιδε τα ματς, αν και καργα Ολυμπιακος ήταν απιστευτα αντικειμενικος, και ηταν κατι που το θελαμε ολοι μας. Κατι παρομοιο δεν μπορουσαν να ήταν και σημερα;;;
giovanni
Ναι ρε παιδιά... Που είναι ένας Συρίγος (πατέρας ή γιος), ένας Παπαδογιάννης, ένας Σκουντής, ένας Χατζηγεωργίου, ένας Πολίτης, ένας (Σαλονικιός που περιγράφει τα ματς του άρη) στην τελική να ευχαριστηθούμε αντικειμενική περιγραφή... Συνηθίσαμε τόσα χρόνια από την κρατική τηλεόραση και το ΣΣπορτ και ήδη μας λείπουν...
Ειδικά σήμερα θα ταίριαζε ο Πολίτης να μας λέει πόσο λάθος πηδάει ο Μπουρούσης όταν πάει για τάπα evilmonkey.gif
Ε ρε τι ακούμε... Μόνο εγώ γελούσα με τα περί ανατροπών του παοκ με τη διαφορά στους 15 στο 37;
Τέσπα. Βρήκατε κάτι να πείτε και για σήμερα, μη σας το χαλάμε 77.gif
Λεάνης λέει. Ήμαρτον.
Ο Σιγάλας σε ποια εκπομπή ευρωλίγκας θα εμφανίζεται; Σκάι ή ΣΣπορτ;

Ψιλοκακή η κυκλοφορία σήμερα. Ο Βασιλειάδης ωραίος.
Μάτσε-Γουντς-Σέι-Βασιλόπουλος-Βασιλειάδης είναι kthnxbye στο 2-3 icon_wave.gif
Δε τράβηξε το Μαυροκεφαλίδης στο 5 και Μπουρούσης στο 4.
Ο Γκριρ δεν έχει καθόλου διείσδυση... Ο Πρίντεζης κάπως επιπόλαιος αλλά θα παίξει.
Κάτι ξέρουν οι παοκτζηδες για τον Γουντς και δε μας το λένε. Δε σας άρεσε παίδες; Τζάμπα τον πληρώνουμε;

Απ'ότι καταλαβαίνω θεωρείτε ντροπή να πει κάποιος καλά λόγια για τον Γουντς με βάση τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα.
Τα κλισέ όμως του στιλ "Ο Ολυμπιακός δε παίζει άμυνα. Ο Ολυμπιακός τρώει θα 180 πόντους σε κάθε ματς. Ο Γουντς δε μαρκάρει. Ο Σόφο πρέπει να χάσει 45,6 κιλά. Ο Τεόντοσιτς είναι άπειρος και δε μαρκάρει. Ο Γκέρσον είναι ψήστης (κέικ)." είμαστε υποχρεωμένοι να τα ακούμε καθημερινά από τον καθένα που θέλει να έχει άποψη για τον Ολυμπιακό, έτσι;
thrylos7
QUOTE
Τέσπα. Βρήκατε κάτι να πείτε και για σήμερα, μη σας το χαλάμε


QUOTE
Κάτι ξέρουν οι παοκτζηδες για τον Γουντς και δε μας το λένε. Δε σας άρεσε παίδες; Τζάμπα τον πληρώνουμε;


QUOTE
Απ'ότι καταλαβαίνω θεωρείτε ντροπή να πει κάποιος καλά λόγια για τον Γουντς με βάση τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα.


QUOTE
είμαστε υποχρεωμένοι να τα ακούμε καθημερινά από τον καθένα που θέλει να έχει άποψη για τον Ολυμπιακό, έτσι;


blink.gif

Σίγουρα αναφέρεσαι σε κάτι ή κάποιον μέσα στο forum;
spysta
λοιπον ειδα και γω το παιχνιδακι σημερα ...και νομιζω οτι εστω και απο την πρωτη ματια (αν και ειναι παρα πολυ νωρις ακομα) μπορουμε να βγαλουμε μερικα συμπερασματα για τους παικτες (τα περισσοτερα ειναι αυτα που περιμεναμε αλλα ακομα δεν ειναι και απολυτα ασφαλη) !!!
Μουμου - μπορει να δωσει ενα πολυ ποιοτικο 10-15λεπτο και απλα χρειαζεται να μπει λιγο περισσοτερο στην ομαδα ...κατα την διαρκεια της σεζον πιστευω οτι θα χρησιμοποιηθει περισσοτερο και κυριως στη Ελλαδα
Τεοντοσιτς - Αργα η γρηγορα θα ειναι ο βασικος ασσος της ομαδας
Γκρηρ - Πολυ καλος σουτερ με ωραια σταυροτη τριπλα ..περισσοτερο 2αρι αλλα με αρκετα επιπολαια λαθακια και αναρχος αμυντικα ..στην πασα θα τον δουμε ..θα βοηθησει περισσοτερο στο σκοραρισμα και θα ειναι αρκετες φορες που θα παιζει μαζι με τον Τεο στην ιδια 5αδα
Βασιλειαδης - ο καλυτερος Ελληνας σουτερ .....νομιζω οτι θα παρει ευκαιριες ειδικα στην Α1 και θα δικαιωσει πολλους ...καλος παικτης και με θρασσος
Γουντς - εχει ολα τα προσοντα να αφησει εποχη στην Ευρωπη (απιστευτη σωματοδομη) ..(δεν μ'αρεσουν ομως αυτα περι βαρεμαρας και αδιαφοριας κτλ.)
Ματσε - τι να πουμε τωρα ........
Μπουρουσης - Αν βελτιωσει το παιχνιδι του με την πλατη θα κανει σπουδαια πραγματα ..θα ολοκληρωθει και θα μιλαμε για παρα πολυ καλο ψηλο ..
Μαυροκεφαλιδης - στα παιχνιδια με αργο τεμπο θα δωσει πολλες λυσεις (εχει τα προσοντα να καλη πολυ καλη καριερα ,φοβαμαι ομως οτι η φολοσοφια του Πινι δεν του πολυταιριαζει)
Πριντεζης - Το καλυτερο Ελληνικο κορμι ...φαινεται οτι εχει βελτιωθει πολυ ..θα ξεκιναει βασικος αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να κανει την διαφορα απο φετος (μακαρι να με διαψευσει γιατι τον γουσταρω πολυ)

για το παιχνιδι τωρα ..νομιζω οτι δικαια κερδισε ο ΟΣΦΠ (ψηλοβαρετο)


ΥΓ.1 Ο Βεργινης μ αρεσει πολυ ...ξερει μπασκετ ,πασαρει και σουταρει καλα
ΥΓ.2 Το καρφωμα του Γουντς ...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!Θα δουμε αρκετα τετοια φετος ...ο τυπας πηδαει στον θεο
ΥΓ.3 Εχει πολλες δυνατοτητες η φετινη ομαδα .... πρεπει ομως να δεθουνε και να καταλαβει ο καθενας το ρολο του
PanosIlio
Ας πω και γω μερικά πραγματάκια για το παιχνίδι, μιας και ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού.

Ξεκινώντας ας πω πως από την αρχική πεντάδα, που μάλλον θα είναι και αυτή που ξεκινάει έως ότου γίνει καλά ο Βασιλό ο οποίος μάλλον για 4άρι πάει το παιδί (....ω τι κρίμα) και θα πάρει τη θέση του Πρίντεζη στο αρχικό σχήμα, ο μοναδικός παίχτης o οποίος έχει τη φιλοσοφία του Play maker μέσα του είναι ο Μάτσε blink.gif Καλό κακό θα δείξει, πάντως ο Γκριρ είναι παίχτης που του αρέσει να κάνει φάσεις για τον εαυτό του και όχι για τους συμπαίχτες του.

Γουντς βαριόταν, δεν ήταν αντιπροσωπευτικό το δείγμα το χθεσινό, αλλά το κάρφωμα όλα τα λεφτά.

Μάτσε παιχτούρα, δεν του πήγαιναν τα σουτ και έδινε πάσες και έκανε drive, ο ηγέτης μας.

Μπουρούσης απλά θα πω και δεν θέλω να γίνω και ιερόσυλος, μια πολύ πιο βελτιωμένη, πολύ όμως, εκδοχή του Φασούλα στην επίθεση γιατί στην άμυνα φέτος θα κάνει πάρτι, μακράν μέσα στους 5-6 καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη τολμώ να πω και μακάρι να μην με διαψεύσει.

Επίσης μου άρεσε που είδα Βασιλειάδη, Πρίντεζη, Μαυροκεφαλίδη και Τεόντοσιτς να χαίρουν της εμπιστοσύνης του Γκέρσον, τουλάχιστον αυτό είδαμε χθες. Αυτά τα παιδιά μαζί με Βασιλόπουλο και Μπουρούση είναι το μέλλον + τον άτυχο Σειμπούτις.

Δεν μου άρεσε που ο Μπλάκνει δεν χαίρει της ίδιας εμπιστοσύνης όμως. Δεν μου άρεσε που δεν έπαιξε ο Καυκής δευτερόλεπτο και δείχνει πόσο άσκοπη ήταν η μεταγραφή του και επίσης δεν μου άρεσε να κάθονται 40 λεπτά στον πάγκο 1,2 εκατομμύρια ευρώ και να κουνάνε πετσέτες.

Τώρα όσον αφορά τη μετάδοση, Λεάνης σχολιασμό?? blink.gif blink.gif κάνα όνειρο θα είδαν φαίνεται, από πότε έγινε μπασκετικός?????????

Ο Ρήγας (Φεραίος???) που έκανε τη μετάδοση......ε και με την εφήβων τα ίδια έκανε, θα μας κάνει να πεθυμήσουμε τον Χατζηγεωργίου ρε γμτ biggrin.gif biggrin.gif

Η κοπελίτσα στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ απλά μάλλον κάνει πρακτική, δεν εξηγήται αλλιώς...

Το ευχάριστο είναι πως θα υπάρχει ο Διαμαντόπουλος και ο Καβαλιεράτος οπότε κάπως το σώνουμε το όλο πράγμα.

Αυτάαααα
EXPLOITED ARIS
Λετε να ειναι ο Λεανης ο λογος που ο Αρης τελικα ΔΕΝ εκλεισε στον Σκαι;
Γιατι ναι μεν ειναι Αρειανος αλλα ολοι στον Αρη τον κοροιδευουν.ΟΛΟΙ ομως!!!
Ειναι καραγκιοζακος.Ας σκηνοθετησει κανα κομφουζιο και ας αφησει τους σχολιασμους.





Edit by air kef: Exploited σε παρακαλω προσεχε τους χαρακτηρισμους σου. Απο το επομενο παρομοιο σχολιο, θα τιμωρείσαι με ενα φάουλ.
peace.gif
panos75
QUOTE
Τώρα όσον αφορά τη μετάδοση, Λεάνης σχολιασμό?? κάνα όνειρο θα είδαν φαίνεται, από πότε έγινε μπασκετικός?????????


QUOTE
Λετε να ειναι ο Λεανης ο λογος που ο Αρης τελικα ΔΕΝ εκλεισε στον Σκαι;
Γιατι ναι μεν ειναι Αρειανος αλλα ολοι στον Αρη τον κοροιδευουν.ΟΛΟΙ ομως!!!
Ειναι καραγκιοζακος.Ας σκηνοθετησει κανα κομφουζιο και ας αφησει τους σχολιασμους.


Και να σκεφτείς ότι αυτό το νούμερο παντρεύτηκε τη Σία Κοσιώνη! wub.gif
shot.gif
rchos
στο παιχνιδι δεν θα αναφερθω καθολου γιατι ενα φιλικο ηταν και τιποτα παραπανω.

μονο μια ερωτηση-παρατηρηση εχω να κανω.τι φλασια ηρθε στον κομισαριο του αγωνα και ζητησε μετα απο τα καλαθια του ολυμπιακου να μην ακουγονται ηχιτικα?πραγματικα το εχω απορια.πανω απο 10 χρονια ακουγονται αυτα τα ηχιτικα και χτες ξαφνικα του ηρθε του κομισαριου οτι απαγορευεται?αλλαξε φετος ο κανονισμος?γιατι αν οχι τοτε ο κυριος οικονομιδης συνεχιζει να δειχνει τις διαθεσσεις του!
NBAer
QUOTE(rchos7 @ Oct 22 2007, 11:34 ) *
μονο μια ερωτηση-παρατηρηση εχω να κανω.τι φλασια ηρθε στον κομισαριο του αγωνα και ζητησε μετα απο τα καλαθια του ολυμπιακου να μην ακουγονται ηχιτικα?πραγματικα το εχω απορια.πανω απο 10 χρονια ακουγονται αυτα τα ηχιτικα και χτες ξαφνικα του ηρθε του κομισαριου οτι απαγορευεται?αλλαξε φετος ο κανονισμος?γιατι αν οχι τοτε ο κυριος οικονομιδης συνεχιζει να δειχνει τις διαθεσσεις του!


Νομιζω οτι αυτο εγινε διοτι ακουγονταν στις επιθεσεις του ΠΑΟΚ διαφοροι ηχοι, πραγμα που δεν επιτρεπεται.....


QUOTE(thrylos7 @ Oct 22 2007, 03:58 ) *
blink.gif

Σίγουρα αναφέρεσαι σε κάτι ή κάποιον μέσα στο forum;


Εκτος αυτου, οτι δηλαδη ο φιλος ψιλο-ονειρευεται αλλα και ειρωνευεται χωρις λογο, το "είμαστε υποχρεωμένοι να τα ακούμε καθημερινά από τον καθένα που θέλει να έχει άποψη για τον Ολυμπιακό, έτσι;" ειναι ακρως απαραδεκτο!
ΠΑΟΚ, Αρης, Ρεθυμνο και οποιοσδηποτε εχει δικαιωμα αποψης για τον Ολυμπιακο και εχει δικαιωμα να την γραψει εδω, στο τοπικ του Ολυμπιακου, ΧΩΡΙΣ να ρωταει ή να παιρνει εγκριση απο κανεναν Ολυμπιακο.
Ουτε καν θα επρεπε να το αναφερω δηλαδη αλλα εε.....

Νεος ειναι ο giovanni, που θα παει, θα μαθει οτι αυτο το φορουμ ειναι δημοκρτικο και οι φασιστικες αντιληψεις του τυπου εισαι ΠΑΟΚ δεν μιλας για Ολυμπιακο, δεν ισχυουν σε καμια περιπτωση-ευτυχως- εδω περα.... icon_drunk.gif
nikos_11
Γιατι τετοια εκπληξη με την μετάδοση του αγώνα δεν μπορώ να το καταλάβω. Το 80% των μεταδόσεων σε όλα τα καναλια αγγίζει το τραγικο.Αν ξεκινάμε και εμείς οι Ολυμπιακοί να λέμε για αυτους που μεταδίδουν τους αγωνες μας δεν θα τελειωνουμε.
Ειδικα στην περιπτωση του Σκαι πρεπει να είμαστε και ποιο υπομονετικοι σε σχεση με αλλους, γιατι είναι και αρχη στις μεταδόσεις και σαν καναλι δεν ηταν προετοιμασμενο για τετοιες μεταδόσεις. Επίσης πρεπει οι φιλοι των αλλών ομάδων να καταλάβουν οτι ο Σκαι στο ανοιγμα που κάνει θα στηριχθεί για θεαματικοτητες κ εσοδα απο διαφημισεις κτλ σε οπαδους του ολυμπιακου, οχι των αλλων ομάδων πχ του παοκ χθες που θα δουν επιλεγμένα ματς, οπότε ειναι λογικο να υπάρχει μια σχετικη στηριξη στον Ολυμπιακο, αλλωστε και Καβαλιερατος, Διαμαντοπουλος ειναι γνωστοι Ολυμπιακοι στο χωρο.
Για τον Λεανη μόνο συμφωνω, νομίζω ενας ανθρωπος του οποιου το στυλ οι περισσοτεροι το γνωριζουν απο το ραδιο, δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλος ουτε για τον συσκεκριμένο ρόλο ουτε για το συγκεκριμένο κοινό.

Οσο για την ομάδα τώρα που είναι και το σημαντικο, Το οτι σαν υλικό ειμαστε καλύτεροι απο πρερσυ νομίζω φαινεται, οποτε χρειαζεται περισσοτερη σοβαροτητα σε σχεση με περσι ωστε να αποφυγουμε ηττες εκτος προγραμματος και δουλεια για νο ειμαστε 100% ετοιμη σε play off k top 16, και εκει βλέπουμε.
Ginobili
Εμένα δεν με πειράζει τόσο..αν είναι όχι αντικειμενικός ο δημοσιαγράφος...με νοιάζει την ώρα που μεταδίδει,να μην πετάει μπαρούφες,και να το παίζει μπασκετικός...Προσωπικά δηλαδή,τον Λεάνη,δεν τον θεωρώ χειρότερο του Χατζηγεωργίου.Και οι δύο τα ίδια χάλια είναι!!! Άσχετοι!!! Για τένις,στίβο,και χαβαλέ στο ραδιόφωνο...καλοί είναι....
Είναι εντελώς διαφορετικό,από το να ακούς την περιγραφή του Συρίγου,του Μπατή,του Παπαδογιάννη,του Καρύδα... να ακούς 2 σωστά πράγματα ρε αδερφέ...

Τώρα για τον αγώνα του Ολυμπιακού...νομίζω ότι και φέτος ο Μπουρούσης θα είναι με διαφορά ο κορυφαίος ψηλός του Ολυμπιακού.Πολύ καλός.Για τον Γούντς,δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε να βγάλουμε από τώρα συμπεράσματα.Το παιδί φαίνεται ότι έχει τρομερές επιθετικές ικανότητες και πολύ ταλέντο.Ο Ολυμπιακός θα φτάσει εκεί που θα φτάσει,και χωρίς ο Γούντς να είναι καλός.Το θέμα είναι στο τέλος,στα κρίσιμα να δείξει την κλάση του.(Τον έχω πάρει και στο euroleague challenge tongue.gif ).
Για τον Γκρίρ...είναι και γι'αυτόν νωρίς ακόμα.Οργανωτικά μου φαίνεται χειρότερος του Πεν.
Για τον Μπλάκνει..την ξέρουμε την αξία του.Τον βλέπω όμως έξω από τα νερά του,καθώς δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στον τρόπο που θέλει να τον χρησιμοποιεί ο Γκέρσον.Θα συνιθίσει όμως,και μάλιστα πιστεύω ότι θα έχει ενεργητικό ρόλο στα δύσκολα,μιας και είναι ο πιο έμπειρος πλέι μέικερ του Ολυμπιακού,και ξέρει να κοντρολάρει καλύτερα από τον καθένα το παιχνίδι.Ο Τεοντόσιτς θέλει να ψηθεί λίγο ακόμα πιστεύω,είναι καταφανέστατο ότι το μόνο που του λείπει είναι η εμπειρία.Όταν θα την αποκτήσει,σίγουρα θα είναι βασικός.
Για τον Πρίντεζη τώρα,τον θεωρώ πολύ υπερτιμημένο!! Σιγά την τρομερή βελτίωση που έχει δείξει.Είναι ένα 3-4άρι.Κινήσεις κάτω από την ρακέτα δεν έχει καθόλου!!! Οι αλτικές του ικανότητες δεν αντισταθμίζουν τα ελλλατώματα του,που είναι πολλά για την θέση.Είναι ευκίνητος είναι γρήγορος,αλτικός...αλλά καλάθια βάζει μόνο από ασίστ,και κανα κοντινό σουτάκι.Προσωπικές ενέργειες τίποτα....
Anaz
Mιας κι ο λογος για τον Πριντεζη,να πω την αμαρτια μου θα προτιμουσα τον Τσιαρα στη θεση του..
Gravedigger
QUOTE(Anaz @ Oct 22 2007, 16:01 ) *
Mιας κι ο λογος για τον Πριντεζη,να πω την αμαρτια μου θα προτιμουσα τον Τσιαρα στη θεση του..

WHAT?????Εμένα ο Πρίντεζης μ'αρέσει πολύ και θα δείξει τις ικανότητες του περισσότερο φέτος.Χθες ήταν μέτριος αλλά είδα ότι έχει φτιάξει το σουτάκι του από μέση απόσταση.Έχουμε και ίδιο στυλ παιχνιδιού μόνο που είμαι πολύ πιο κοντός.... tongue.gif
reignman
αυτο ηθελα να πω.. που ειδαν ολη την καλη εμφανιση του πριντεζη? δεν πηδαγε.. ριμπαουντ δε μπορουσε να παρει.. στην αμυνα ηταν τρυπα.. εφαγε 14 ποντους απο ΤΣΙΑΚΟ.&- χαλασε τη ποιο ωραια φαση του αγωνα. χαλασε φασεις που ηλεγχε ο μπουρουσης , μπαινοντας στη μεση και κανοντας βλακωδη φαουλ.
που ηταν τα καλα που ειδαμε? οτι επαιζε 4 και τα μονα σουτ που εβαλε ηταν (ελευθερα ολα. ηταν και αστοχος..) απο 4-5 μετρα?

εμενα μου αρεσει ο πριντεζης αλλα δεν κανει για αυτο το επιπεδο ακομα.
22 λεπτα επαιζε περυσι στην ολυμπια και στον ολυμπιακο 30λεπτα?
Anaz
Καλα μολις γυρισει ο Βασιλοπουλος θα μειωθει πολυ ο χρονος του..
Χτες ηταν πολυ κακος πραγματι,οπως κ στο ματς με τον ΑΓΟΡ.(παει πακετο με τον Γουντς tongue.gif ) Αλλα γενικα μπορουμε να δουμε καλυτερα πραγματα απο αυτον.
Αλλα γενικα εγω τον Προντεζη παντα τον θεωρουσα παιχτη περιορισμενου potential που υστερει σε τεχνικη-ταλεντο,κ ξεχωριζει μονο απο τα αθλητικα κ σωματικα του προσοντα,κ δεν κανει για πολυ υψηλο επιπεδο.
Απ'την αλλη δεν ξερω αν τυχαινει αλλα απο περσι οσες φορες εχω δει τον Τσιαρα μ'αρεσει παρα πολυ.Στο μονο που υστερει σε σχεση με τον Πριντεζη ειναι στα αθλητικα προσοντα,χωρις να ειναι βεβαια και unathletic. Εχει περιπου εξισου καλο σουτ,ειναι πιο δυνατος,ξερει να παιζει με πλατη κ κοντα στη ρακετα εκει που υστερει πολυ ο Πριντεζης,κοντρολαρει καλυτερα το κορμι του κ εχει γενικα καλυτερη τεχνικη.
apkat
Συμφωνω για Πριντεζη.Και μενα σε 2 ματς που τον εχω δει φετος δεν μου φαινεται καθολου για παικτης πενταδας του Ολυμπιακου.Για 2ος στο 4 ισως να μπορουσε να βοηθησει αλλα σε καμια περιπτωση οχι για βασικος.

Συμφωνω σε αυτα που λες για χθες reignman με μοναδικη εξαιρεση την 'πιο ωραια φαση του αγωνα' στην οποια ευθυνη φερει ο ματσιγιαουσκας με την κακη του 'πασα' και λιγοτερο ο Πριντεζης.
rchos
QUOTE
εμενα μου αρεσει ο πριντεζης αλλα δεν κανει για αυτο το επιπεδο ακομα.
22 λεπτα επαιζε περυσι στην ολυμπια και στον ολυμπιακο 30λεπτα?


ειναι προφανως συγκιριακο οτι επαιξε 30 λεπτα!με την επιστροφη βασιλοπουλου κυριως αλλα και δευτερευοντος του τζακσον θα μειωθει ο χρονος που θα βρισκεται στο παρκε!

ενα γενικο σχολιο.μην βιαζεστε και παλι να ανεβασετε και να κατεβασετε παιχτες!ειναι πολυ νωρις!

edit: την καλυτερη φαση του αγωνα οπως ειπε ο απκατ ο ματσε την χαλασε!
Anaz
Tην ΔΕΥΤΕΡΗ καλυτερη φαση του αγωνα την χαλασε οντως ο Ματσε κ το καταλαβε. Την καλυτερη μας την χαρισε ο μπλαζε Γουντς! 77.gif
Consultant
1oν)Καποια στιγμη θα γυρισει ο Σοφο και ο Μπουρουσης θα παιζει (και) στο 4.


2ον)Σε 2 βδομαδες θα γυρισει το βασικο τεσσαρι της ομαδας,ο Βασιλοπουλος.


3ον)Ακομα δεν εχουμε δει τον Τζακσον.Ειναι πολυ πιθανο να χρησιμοποιειται εξισου και στο 4.


Αυτοι θα ειναι οι παιχτες που θα μοιραζονται τη θεση 4.Αν ο Πριντεζης δεν βελτιωθει θα παιζει...στην εξεδρα!
Air Kef
QUOTE
μονο μια ερωτηση-παρατηρηση εχω να κανω.τι φλασια ηρθε στον κομισαριο του αγωνα και ζητησε μετα απο τα καλαθια του ολυμπιακου να μην ακουγονται ηχιτικα?πραγματικα το εχω απορια.πανω απο 10 χρονια ακουγονται αυτα τα ηχιτικα και χτες ξαφνικα του ηρθε του κομισαριου οτι απαγορευεται?αλλαξε φετος ο κανονισμος?γιατι αν οχι τοτε ο κυριος οικονομιδης συνεχιζει να δειχνει τις διαθεσσεις του!


Κανονισμός υπάρχει.Ούτε ηχητικά ούτε τιποτα δν επιτρέπεται.Ωστόσο συνήθως επιτρέπεται στις ομάδες,εκτός από ειδικές περιπτώσεις.
Τώρα αν ο κομισάριος ξύπνησε στραβά και το απαγόρευσε, δν ξέρω.! smile.gif




@Αναζ: Είναι κάπως καλύτερος επιθετικός ο Τσιάρας,με καλύτερες κινήσεις και μεγαλύτερη ποικιλία στον τροπο παιχνιδιού του,ενώ κινήται και καλύτερα χωρίς την μπάλα.Ωστόσο αθλητικά υστερεί αρκετά,είναι πολύ πιο σοφτ απο τον Πρίντεζη και ειναι και κάπως ασταθής.Με τις μέρες του δηλαδή.Άσε που χάνει 2-3 προπονησεις καθε βδομάδα λόγο μικροτραυματισμών.Αν ψάξεις τα περσινα τόπικ της Ολυμπια,ο Τσιάρας πριν απο κάθε αγώνα ηταν αμφίβολος και δν εκανε προπονήσεις (το κορυφαιο ειναι που τελικα έπαιξε σε ολους τους αγωνες biggrin.gif ). Ο Πριντεζης ειναι πολύ καλύτερος στο ανοικτο γήπεδο και έχει και πολυ καλύτερα πατήματα στα τελειώματα των φάσεων.

Ότι θέλεις διαλέγεις. smile.gif
Εγώ ενα χρόνο στην Ολυμπια πέρσι,δν μπορούσα να αποφασίσω ποιον προτιμω. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.