Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικος Superfoods - Khimki Moscow Region
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
shtarkws
VS


Μετα την μεγάλη νίκη την προηγουμένη αγωνιστική-τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής σημασίας-του Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, δεύτερη για τη φετινή σεζόν,οι πράσινοι υποδέχονται την Κιμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Αλεξέι Σβεντ στο ΟΑΚΑ,στην πρώτη από τις 2 αγωνιστικές αυτής της εβδομάδας.Ο αγωνας ειναι ιδιαιτερα δύσκολος καθώς οι Ρώσοι διαθέτουν εξαιρετικό υλικο,και ο Παναθηναϊκός πέρα απ την δυναμική της έδρας του θα πρέπει να κρατήσει σε υψηλά επίπεδα την απόδοση του για να μην μπει σε περιπέτειες όσον αφορά τη διεκδίκηση της νίκης.
stefkorner
ετοιμαζομαστε για γηπεδο σε λιγο wos_sport4.gif : ! ελπιζω η προσελευση να φτασει κοντα στα νουμερα που ειχαμε με φενερ !πλεον δεν ειναι τετριμμενο να λες οτι η ομαδα χρειαζεται την στηριξη του κοσμου!ειναι μια πραγματικοτητα!η ωθηση που δινει ο κοσμος στο οακα ειναι υπερπολυτιμη γ αυτη την ομαδα ,που εχει μεγαλη δυναμη της την εδρα !
σημαντικη απουσια της Χιμκι αυτη του Γκιλ !ερχεται και προστιθεται στου Χονεικατ και αυτη την φορα ο Μπαρτζωκας θα πρεπει να φτασει το ροτεισον μεχρι τους μετριους Ρωσους του ,η ακομα καλυτερα μεχρι το αιωνιο ταλεντο...τον Τοντοροβιτς rolleyes.gif
irving
δυσκολο παιχνιδι. ειμαστε τυχεροι που εκτος του χανεικατ θα λειπει και ο γκιλ. εχουμε παιχτες να μαρκαρουν τον σβεντ και τον μαρκοβιτς αλλα το θεμα ειναι ποιος θα μαρκαρει τον αντερσον. βλεπω τον θαναση να πεφτει πανω του και τον ριβερς.

θα σημεδεψουν σιγουρα τον λοτζεσκι και τον βουγιουκα και φοβαμαι πως θα ανταποκριθει ο λεκαβιτσιους στις περιστροφες οπου λογω του υψους του, οσο γρηγορα και να παει στο κλοουζ αουτ, οι αντιπαλοι σουταρουν ανενοχλητοι.

λογω εδρας ευκολα η δυσκολα πιστευω θα το παρουμε.
jonaldidhs
Μολις ακουσα οτι ο Γκιλ θα λειπει,σκεφτηκα αμεσως οτι ευκολα ή δυσκολα θα νικησουμε σιγουρα..Για να δουμε..
jazz thrilos
Για μένα ο showman και όχι κανονικός παίχτης που λέγεται Σβεντ δεν πρέπει να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό. Ας βάλει αυτός τους είκοσι πόντους του και ας κλειστούν καλά οι υπόλοιποι παίχτες της Χίμκι. Βασικά νομίζω οτι το μεγαλύτερος προβλημα ο Παναθηναικός θα το αντιμετωπίσει απο τον Ρόμπινσον. Αν καταφέρει ο Μπαρτζώκας να φθείρει Γκιστ και Σίνγκλετον νωρίς, ο Πασκουάλ θα έχει πρόβλημα στο ζωγραφιστό.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Πρέπει να προσέξει ο Παναθηναικός γιατι η Χίμκι είναι εντελώς απρόβλεπτη. Ικανή για το χειρότερο (ΣΕΦ) αλλά και για το καλύτερο (Μαδρίτη). Για να μην πεταχτεί στα σκουπίδια η νίκη στο ΣΕΦ, ο Πανθηναικός πρέπει να προσέξει και να πάρει το παιχνίδι.
john wick
Δυστηχως δεν μπορεσα να ειμαι μεσα σημερα ..
Το ενστιχτο μου λεει οτι θα χασουμε ,μακαρι να βγω ψευτης....
shtarkws
Ραψωδία πίσω από τα 6.75 για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο δεκάλεπτο. Πολύ καλός Θανάσης
nvip13
Τρομερος Θανασης κριμα που εκανε γρηγορα 2 φαουλ.

Νεντμοντ... Βρε λες;!
pan24
Απιστευτο πρωτο δεκαλεπτο με 6/9 τριποντα
Ο ντενμον πιστευω οτι οπως και ο σλοτερ σιγουρα θα κανει καποιες παιχνιδαρες στο οακα
shtarkws
Θεωρώ τον Μπαρτζωκα τον καλύτερο Έλληνα προπονητή και απο τους καλύτερους στην Ευρώπη. Η εικόνα του ομως στον πάγκο ειναι απαράδεκτη

Τραγικες επιστροφες και κακη ατομική άμυνα. Ο πολύ γρήγορος ρυθμός μας εδωσε μεν τα εύστοχα σουτ, μας εχει αποσυγκεντρωσει ομως
john wick
QUOTE (nvip13 @ Nov 14 2017, 19:26 ) *
Τρομερος Θανασης κριμα που εκανε γρηγορα 2 φαουλ.

Νεντμοντ... Βρε λες;!



Τα λεγα το καλοκαιρι εγω....... rolleyes.gif
j-kidd13
O Boυγιουκας προσπάθησε να βάλει μέσα τον Ρόμπινσον... icon_drunk.gif
pan24
Η χιμκι τα εχει χασει
Δεν πιστευω οτι μπορει να γυρισει
Ο θανασης με τον καλαθη εχουν καταπιει τον σβεντ και ο ρομπινσον στις βολες σημερα θυμιζει ογκαστ
john wick
Απιστευτη αμυνα στην τελευταία φαση...
Μπραβο σε ολους για μεχρι τωρα ....
Ακομα κ ο Ιαν προσφερε για τα λεπτα που επαιξε...
djibriliant
Η αντιμετωπιση που εχει η ομαδα στις αμφισβητούμενες φάσεις είναι σαν να ειναι ο Παναθηναικος μικρη ομάδα που παίζει εκτος το εβλεπα και σε αλλους αγωνες αλλά οταν δεν αποτελει δικαιολογία για ηττα αυτο που λεω νομίζω οτι έχει αλλή βαρύτητα.
shtarkws
Ντενμον Θανασης Καλαθης Γκιστ οι καλύτεροι, Λεκαβιτσιους Παππάς Γκαμπριέλ οι χειρότεροι εως τώρα
t0ny3
Ίσως το καλύτερο ημίχρονο της ομάδας φέτος. Όποιος μπήκε μέσα μπήκε να παλέψει κι όχι να λερωσει βρακάκι.

Ασύλληπτος ντενμον σήμερα, ας ελπίσουμε να μην είναι πυροτέχνημα όμως. Θυμίζει περίπτωση σλοτερ. Το θετικό είναι πως μετά από ένα dnp σε ένα ντέρμπι αιωνίων πείσμωσε και επανήλθε. Ας συνεχίσει έτσι. Μακάρι αυτό που του λείπει μα είναι ο ρυθμός.

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην συμπαθεί για να μην πω λατρεύει τον Θανασοκούνμπο. Αν εξαιρέσεις τα δύο γρήγορα χαζά φάουλ κατά τα άλλα είναι απίστευτος. Χάρηκα που ξεκίνησε και βασικός!

Ο παππάς κι ο Λεκαβίτσιους δεν έχουν μπει στο κλίμα του ματς ακόμα.

Τα τρίποντα ναι μεν μπήκανε χάλασαν όμως τη συγκέντρωση μας σε ένα σημείο. Πρέπει να επιτεθούμε κι αλλιώς εκτός από τρίποντα γιατί μπορεί να μην μπούνε στη συνέχεια. Πάντως εξαιρετική η άμυνα πάνω στον σβεντ, ο οποίος δεν έχει σε τίποτα να βρει ρυθμό όμως σε λίγα λεπτά. Απίστευτα τα ποσοστά της χιμκι στις βολές!
rahxephon13
Φτου να μη μας ματιάσω τι μπασκεταρα παίζουμε σήμερα smiley.gif και με ανεβασμένους τους υπό διωγμό (μόνο από τους οπαδούς) παίχτες, ειδικά ο ντεμον κάνει το ιδανικό παιχνίδι σήμερα μακάρι να συνέχιση ετσι.

Πάντως το σημαντικό σήμερα δεν είναι η επίθεση άλλα η άμυνα μας που έχει δεχθεί μόνο 27 πόντους στο ημίχρονο, βεβαία σε αυτό έχει βοηθήσει και η χιμκι που είναι τραγική εδώ στις βολές αυτοί είναι χειρότεροι κι από εμάς με 28% με 3/11, άλλα εντάξει έχει δυο σημαντικές απουσίες σήμερα ενώ ο μπαρτζωκας φαίνεται ότι ακομη τους δουλεύει και έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους από παιχνίδι σε παιχνίδι δεν είμαστε μόνο εμείς αρκετές ομάδες μοντάρονται ακόμα, όποτε δεν χρειάζεται ενθουσιασμός η απογοήτευση (σε περίπτωση που χάσουμε) μόνο υπομονή.
rahxephon13
Έχουν αρχίσει και βρίσκουν ρυθμό οι ρωσοι και κάλο είναι να τους των κόψουμε για να μην έχουμε θέματα.
shtarkws
Πολύ μυαλωμενος στο 3ο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός
rahxephon13
Βουγιουκας σε 5 λεπτά 7 πόντους 3 ριμπάουντ 1 ασίστ... τι έπαθε σήμερα?

Πόσο είναι το ρεκόρ του καλαθη στις ασίστ?
nvip13
17 ασίστ εναντι 7 και πολυ καλο ποσοστο στις βολες σημερα!

Πολυ καλος και ευστοχος Γκιστ, μεχρι και ο Βουγιουκας παλευει στα ισια με Ρομπινσον! icon_drunk.gif
shtarkws
Σβεντ αμυντικά απλα αδιάφορος. Μαρκάρει τον Νικ,ο Νικ ζητάει και παίρνει ενα σκρινακι από τον Γκιστ, ο Σβεντ δεν κάνει ούτε καν προσπάθεια να το σπάσει οπότε μένει στον Γκιστ που βυθίζεται και ο Καλαθης απλα δίνει την μπάλα στον Γκιστ με μισματς

Γενικα στα χαμένα οι Ρώσοι. Χαμένα καλάθια απο μισό μέτρο και ποσοστά στις βολες θυμιζουν τοπικά

Πολυ καλη ομαδικη αμυνα ο Παναθηναϊκός και μυαλωμενη διαχείριση στην επίθεση
john wick
Μην χασουμε την διαφορα ,κριμας ειναι με τετοια εμφανιση..
rahxephon13
Νταξει μόνο αν αυτοκτονήσουμε γυρίζει το ματς.

Η εφες πήρε δεύτερο συνεχόμενο διπλό σήμερα αυτή τι φορά επί τις μακαμπι και την πέμπτη οποίος κερδισει θα έχει κάνει ένα σερί 3 νικών και θα αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα.
shtarkws
Ο Παππάς σήμερα κάνει αγγαρεία. Φανερά ξενερωμενος γιατι ο Ντενμον πηρε τα λεπτα του

rahxephon13
Δεύτερο συνεχόμενο κάλο παιχνίδι για λοτσεσκι μακάρι να πάρει μπροστά αυτός κι ας πάθει σλοτεριαση ο ντεμον.
john wick
QUOTE (shtarkws @ Nov 14 2017, 20:51 ) *
Ο Παππάς σήμερα κάνει αγγαρεία. Φανερά ξενερωμενος γιατι ο Ντενμον πηρε τα λεπτα του





Μερα που ειναι μην ανοιξουμε τετοια κουβεντα plz....... rolleyes.gif
jonaldidhs
Ο Παπας καλο ειναι να μαθει να ζει με τον ανταγωνισμο αν θελει να παιζει..Ο Ντενμον εκατσε παγκο ενα παιχνιδι και σημερα εκανε το καλυτερο του παιχνιδι..Ας μαθει λοιπον απο αυτες τις αντιδρασεις και ας αφησει τα παιδιαρισματα..

Ο Σινγκλετον εγινε επιτελους ομαδικος..Καιρος ηταν..
shtarkws
QUOTE(john wick @ Nov 14 2017, 23:00 ) *
Μερα που ειναι μην ανοιξουμε τετοια κουβεντα plz....... rolleyes.gif


Απλή παρατήρηση βλέποντας το ματς. Δεν εχω καμια διάθεση να δημιουργήσω θέμα για τον Παππά. Θα ηθελα ομως να εχει περισσότερο το πνεύμα του Θανάση που κάθε φορά που μπαίνει στο παρκέ τα δίνει όλα
nvip13
Η ομαδα εχει παρα πολλους παικτες στο ιδιο περιπου επιπεδο,οποτε λογικο οταν καποιος ειναι στη μερα του να παιρνει λεπτα απ τον αλλον.
Μεχρι και ο γκαμπριελ μπηκε και τα εσταξε στο τελος, πολυ σημαντική η διαφορα.

Βλεπω την Μπασκονια που κανει πλακα στη Ρεαλ και σκεφτομαι τι ευκαιρία χασαμε... Αλλα και η Φενερ μπορει να λεει το ιδιο. rolleyes.gif

7 τριποντακια ο Μάρκους παρακαλω...
rahxephon13
Θετικό πιο πολύ από την νίκη σήμερα η εμφάνιση ορισμένων παικτών και κυρίως ο πλουραλισμός που επιδειξαμε σήμερα, ομως κάλο είναι να αφήσουμε τους πανηγυρισμούς κερδίσαμε εύκολα το ματς και τώρα πάμε στα δύσκολα την πέμπτη με την φορμαρισμένη εφες.

john wick
QUOTE (shtarkws @ Nov 14 2017, 21:04 ) *
Απλή παρατήρηση βλέποντας το ματς. Δεν εχω καμια διάθεση να δημιουργήσω θέμα για τον Παππά. Θα ηθελα ομως να εχει περισσότερο το πνεύμα του Θανάση που κάθε φορά που μπαίνει στο παρκέ τα δίνει όλα




Ο Θανασοκουμπο ειναι η χαρα του κοσμου... rolleyes.gif
Βλεπω σημερα η Μπασκονια κανει παρτυ με την Ρεαλ, η Εφες εριξε 20αρα στην Μακαμπι μεσα στο Τελ Αβιβ , ο Σαρας παει για ακομα ενα διπλο.....
Οσο κραταμε απορθητο το Οακα ειμαστε ο.κ....
jazz thrilos
H ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο Χίμκι απόψε ήταν τραγική. Και αυτο φυσικά όχι τυχαία, αλλά κυρίως γιατί ο Πασκουάλ διάβασε εξαιρετικά το παιχνίδι της. Πίεσε στην περιφέρεια, δεν της έδωσε γήπεδο να τρέξει και εκμεταλλεύτηκε όλες τις αμυντικές της αδυναμίες. Θα μου πεις οτι και το 70% περίπου στα τρίποντα βοηθά, αλλά γενικά ο Παναθηναικός έκανε εξαιρετικό ματς σε όλους σχεδόν τους τομείς. Δεν θυμάμαι ούτε μια φορά τον Σβεντ (προσωπικά δεν τον θεωρώ σοβαρό παίχτη ομάδας) να σηκώθηκε απο την περιφέρεια και να μην είχε τέσσερα χέρια γύρω του να τον παρενοχλούν. Ο Ρόμπινσον περιορίστηκε φοβερά με τις εναλλαγές των παιχτών πάνω του απο τον Πασκουάλ. Μια τον έσπρωχνε ο Σίνγκλετον, μια ο Βουγιούκας και μία ο Γκιστ. Για την ευστοχία απο την περιφέρεια, no comment, σήμερα μπαίνουν, αύριο μπορεί να μην μπουν. Πάντως αξίζει να σημειωθεί οτι ο Πασκουάλ έχει χτίσει μερικά ωραία plays για τρίποντο με το σέντερ να ξέρει με κλειστά μάτια που και πως θα βγάλει την μπάλα στην περιφέρεια για ελεύθερο σουτ. Το έκανε και στο ΣΕΦ, το έκανε και απόψε.

Γενικά ο Παναθηναικός βρίσκει πατήματα.
M02975
An o Denmon συνεχίσει έτσι, τότε σίγουρα τον έχουμε αδικήσει και αυτό που πραγματικά μας λείπει είναι ένας ψηλός.
nirvana
Aπολαυστικό παιχνίδι για εμάς τους άσχετους που περιμένουν να δουν τα τρίποντα να πέφτουν βροχή! Και ποιος δεν έβαλε! Σημειωτέον ότι ο Καλάθης δεν πήρε ούτε μια προσπάθεια για τρίποντο.

Ο Ντένμον ήταν επιθετικός, πήρε και τα φάουλ του εκτός από τη ραψωδία με τα 7 τρίποντα.

Ο Σίνγκλετον έδωσε πάσες, καλό αυτό.

Ο Βουγιούκας έπαιζε σαν μέτριο σέντερ ευρωλίγκας, καλό κι αυτό. Ο Γκιστ επίσης.

Ο Λοτζέσκι έβαλε μερικά σουτ, γενικά όλοι έβαλαν τα σουτ. Σίγουρα αυτό είναι που ονειρεύεται και ο Πασκουάλ, έχοντας δομήσει μια ομάδα με σουτέρ. Ρίβερς, Λοτζέσκι, Ντένμον, Σίνγκλετον Γκάμπριελ, αλλά και η Λιθουανική κοτομπουκιά που σήμερα δεν έπαιξε πολύ καλά αλλά βοήθησε στην ξεκούραση του Καλάθη, έχουν την έφεση στον τρίποντο που απαιτείται από το σύγχρονο μπάσκετ στην ευρωλίγκα.

Αγαπάμε Αντετοκούνμπο. Σήμερα ήταν παίχτης ευρωλίγκας, σόλιντ. Φαίνεται να βελτιώνεται κιόλας.

Ο Παπάς, δεν ξέρω αν ξενέρωσε, αν ξενέρωσε δεν κάνει για ομάδα, οπότε... αλλά την άμυνά του την έπαιξε. Δεν νομίζω να ξενέρωσε πραγματικά. Το τριποντάκι του το έβαλε κι αυτός.

Καλή, παθιασμένη άμυνα επίσης που εν πολλοίς πιστεύω οφείλεται στο πάθος του Θανάση και το τράβηγμα όλης της ομάδας από τον Θανάση, φαίνεται ότι γι αυτό αρχίζει να τον βάζει στάρτερ ο Πασκουάλ. Τα πρώτα δεκάλεπτα που μέναμε πίσω, ίσως με στάρτερ Θανάση να αποτελέσουν παρελθόν.

Αχ, ωραία βραδυά...
Μεγάλη χαρά η σημερινή νίκη!
john wick
Εβλεπα σημερα τις αμυνες που προσπαθουσε να βγαλει ο Gabriel...
Πραγματικα ηταν πολυ καλος ...
Ισως τους αφυπνισε λιγο ολο αυτο που συζητιοταν στα μ.μ.ε οτι αυτος κ ο Dedmon ηταν ετοιμοι για σκουπισμα...
Παραφωνια λιγο ο Λεκαβιτσιους ,ορισμενες φορες δειχνει να τρεχει σαν ακεφαλο κοτοπουλο..
pan24
QUOTE (john wick @ Nov 14 2017, 23:22 ) *
Εβλεπα σημερα τις αμυνες που προσπαθουσε να βγαλει ο Gabriel...
Πραγματικα ηταν πολυ καλος ...
Ισως τους αφυπνισε λιγο ολο αυτο που συζητιοταν στα μ.μ.ε οτι αυτος κ ο Dedmon ηταν ετοιμοι για σκουπισμα...
Παραφωνια λιγο ο Λεκαβιτσιους ,ορισμενες φορες δειχνει να τρεχει σαν ακεφαλο κοτοπουλο..

Εγω θα ελεγα σαν λιθουανεζικη κοτομπουκια smiley.gif
MustGK
Εγώ λέω να αφήσουμε την ομάδα να δουλέψει και πιστέυω ότι θα μας αποζημιώσει. Φτάνει αυτή η γκρίνια με τον Πασκουάλ και με τους παίχτες. Σήμερα ήταν μια ωραία μέρα...
erasitehnis
Νίκη σαν ήττα και εξηγώ αμέσως γιατί:

Οι βολές μας ήταν στο 75% ενώ κανονικά είναι στο 60%(-4 π) Επίσης η Χίμκι είχε κάτω του 50%, γεγονός επίσης αφύσικο (-5 π.).

Οι Ρώσοι έχασαν τουλάχιστον 4 εύκολα καλάθια (-8 π.). Εμείς βάζαμε τρίποντα κι από το σπίτι μας, ας βγάλουμε -επιεικώς- τέσσερα (-12 π).

Σύνολο -29
Όλα τα παραπάνω είχαν σαν αποτέλεσμα να βγουν και οι διαιτητές (που μέχρι το 30΄ έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν την Χίμκι στο παιχνίδι) από την εξίσωση.

Συμπερασματικά κανονικά χάναμε και εύκολα. Θέλουμε άμεσα 5άρι (ποιός Βουγιούκας που βρήκε τους πεθαμένους) και 2άρι (ο Ντένμον έβαλε όλους τους πόντους της χρονιάς, ευκαιρία να τον διώξουμε τώρα). Όσο για τον Πασκουάλ που δεν πήρε ένα ταιμ άουτ να κόψει το ρυθμό, ΔΡΟΜΟΟΟΟ.

qspock
Ο Σβεντ τα βρισκει σκουρα με καλαθη απο εθνικη ακομα (οσο ηταν φρεσκος ο ελληνας γκαρντ), τωρα βρηκε και Θανασαρο απεναντι του και πατωσε. Φυσικα οι προπονηταρες της εθνικης ομαδας δεν μπορουσαν να χρησιμοποιησουν το ιδιο σχημα...30.gif
Μισο λεπτο!... blink.gif
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ? 40.gif

gdi.gif
paobc3
QUOTE (paobc3 @ Nov 14 2017, 14:14 ) *
Μάρκοβιτς ,Σβεντ ,Ρόμπινσον και Αντερσον με αυτή τη σειρά τους φοβάμαι πολύ ότι θα μας κάνουν την ζημιά..Ο Μάρκοβιτς παίζει εξαιρετικά και βοηθάει πάρα πολύ την Κίμκι όχι μόνο οργανωτικά αλλά και αμυντικά ..Αν δεν τραβήξει πολύ αυτός θα δυσκολευτούν λίγο περισσότερο .Ελπίζω να μην σταθούμε μόνο στον Σβεντ γιατί έτσι και αλλιώς ο Σβεντ είναι παίκτης που παίρνει την μπάλα από το σπίτι του και αρχίζει να τα "σπαέι" απο παντού .Όμως επειδή από τα 10 τρίποντα θα βάλει και 2-3 ελπίζω να μην μας κοστίσει ..Ο Ρόμπινσον σίγουρα θα μας δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα ,εκτός αν τον φορτώσουμε με φάουλ (το μεγάλο του ελάττωμα ) και βγει εκτός ρυθμού.Ο Αντερσον έχει ανέβει επίσης ,αξιόπιστο σουτ και πολύ καλό drive ,ευτυχώς που δεν παίζει και ο Γκιλ ένας πονοκέφαλος λιγότερος..Μπορούμε να το πάρουμε το ματς αλλά αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε καλοί από την περιφέρεια .Η Μπασκόνια κρατήθηκε γιατί στο ματς με την Κίκμι γιατί είχε γύρω στο 45% ποσοστό στα τρίποντα...Και δεν ξέρω αν μας ευνοεί ο γρήγορος ρυθμός...



Οχι μόνο είμασταν καλοί από την περιφέρεια.Αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα!!!Ντενμον δύναμη!!
nirvana
QUOTE(erasitehnis @ Nov 15 2017, 00:38 ) *
Νίκη σαν ήττα και εξηγώ αμέσως γιατί:

Οι βολές μας ήταν στο 75% ενώ κανονικά είναι στο 60%(-4 π) Επίσης η Χίμκι είχε κάτω του 50%, γεγονός επίσης αφύσικο (-5 π.).

Οι Ρώσοι έχασαν τουλάχιστον 4 εύκολα καλάθια (-8 π.). Εμείς βάζαμε τρίποντα κι από το σπίτι μας, ας βγάλουμε -επιεικώς- τέσσερα (-12 π).

Σύνολο -29
Όλα τα παραπάνω είχαν σαν αποτέλεσμα να βγουν και οι διαιτητές (που μέχρι το 30΄ έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν την Χίμκι στο παιχνίδι) από την εξίσωση.

Συμπερασματικά κανονικά χάναμε και εύκολα. Θέλουμε άμεσα 5άρι (ποιός Βουγιούκας που βρήκε τους πεθαμένους) και 2άρι (ο Ντένμον έβαλε όλους τους πόντους της χρονιάς, ευκαιρία να τον διώξουμε τώρα). Όσο για τον Πασκουάλ που δεν πήρε ένα ταιμ άουτ να κόψει το ρυθμό, ΔΡΟΜΟΟΟΟ.


Σωστά, και μη ξεχνάς ότι η Χίμκι θα μπορούσε να έχει ακόμη καλύτερα ποσοστά, οπότε, με αυτή τη λογική έχουμε χάσει με καμιά εικοσαριά πόντους.

Μα, τι λες;
MustGK
QUOTE (erasitehnis @ Nov 14 2017, 23:38 ) *
Νίκη σαν ήττα και εξηγώ αμέσως γιατί:

Οι βολές μας ήταν στο 75% ενώ κανονικά είναι στο 60%(-4 π) Επίσης η Χίμκι είχε κάτω του 50%, γεγονός επίσης αφύσικο (-5 π.).

Οι Ρώσοι έχασαν τουλάχιστον 4 εύκολα καλάθια (-8 π.). Εμείς βάζαμε τρίποντα κι από το σπίτι μας, ας βγάλουμε -επιεικώς- τέσσερα (-12 π).

Σύνολο -29
Όλα τα παραπάνω είχαν σαν αποτέλεσμα να βγουν και οι διαιτητές (που μέχρι το 30΄ έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν την Χίμκι στο παιχνίδι) από την εξίσωση.

Συμπερασματικά κανονικά χάναμε και εύκολα. Θέλουμε άμεσα 5άρι (ποιός Βουγιούκας που βρήκε τους πεθαμένους) και 2άρι (ο Ντένμον έβαλε όλους τους πόντους της χρονιάς, ευκαιρία να τον διώξουμε τώρα). Όσο για τον Πασκουάλ που δεν πήρε ένα ταιμ άουτ να κόψει το ρυθμό, ΔΡΟΜΟΟΟΟ.


Φίλε ελπίζω να σατυρίζεις αλλιώς είσαι επιεικός απαράδεκτος...
shtarkws
Χαλαρώστε λίγο κύριοι.

Παρακολουθώντας τις δηλώσεις Βοβορα συμπεραίνω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξουν τον Ντενμον γιατί τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση
tanasen01
QUOTE (nirvana @ Nov 14 2017, 23:19 ) *
Ο Παπάς, δεν ξέρω αν ξενέρωσε, αν ξενέρωσε δεν κάνει για ομάδα, οπότε... αλλά την άμυνά του την έπαιξε. Δεν νομίζω να ξενέρωσε πραγματικά. Το τριποντάκι του το έβαλε κι αυτός.

Καλή, παθιασμένη άμυνα επίσης που εν πολλοίς πιστεύω οφείλεται στο πάθος του Θανάση και το τράβηγμα όλης της ομάδας από τον Θανάση, φαίνεται ότι γι αυτό αρχίζει να τον βάζει στάρτερ ο Πασκουάλ. Τα πρώτα δεκάλεπτα που μέναμε πίσω, ίσως με στάρτερ Θανάση να αποτελέσουν παρελθόν.


Πραγματικά ο Παππάς σήμερα, επιθετικά ήταν καταστροφέας ρυθμού. Μπορεί όντως να ξενέρωσε με Ντένμον που του τρώει τον χρόνο, δεν το αποκλείω.
Ο Θανάσης ήταν φοβερός. Τα πρώτα 5 λεπτά ειδικά ήταν ο MVP μας, αφού πραγματικά έσβησε τον Σβεντ.
louie
Νικη όνειρο. Εντάξει χρειάζονται τετοιες εμφανίσεις αλλα δεν ειναι κανόνας προφανώς. Αν και για το ποσοστό στο 3π απο την αρχη της χρονιάς οταν φορτώσαμε το ροστερ σουτερ ξέραμε οτι θα υπάρχουν εμφανίσεις σαν τις σημερινές και καποιες που το τρίποντο θα σου χαλαει το παιχνίδι.

Το σημαντικότερο ειναι οτι βρισκόμαστε σε αυτη την κατάσταση στην 7η αγωνιστική έχοντας ηδη παίξει 4 απο τους 5 δυσκολοτερους αντιπάλους. Τσσκα, Φενέρ, Ολυμπιακός και κιμκι. Κι έχοντας 3 νικες και μια ηττα στην Μόσχα. Αν δεν ηταν η αυτοκτονία στην μπασκονια θα έκλειναν ολοι εισιτήρια στο φιναλ 4 απο ενθουσιασμό...

Ολοι καλοί σήμερα, ακομα και ο Ίαν δλδ... Ντενμον είπε οτι του εδωσε κίνητρο το dnp στο ντέρμπι και το δείχνει. Μακάρι να συνεχίσει καλα και ας ειναι και σλοτερ που λένε κάποιοι. Έτσι κι αλλιως δεν βασιζόμαστε πολυ πανω του οπως τοτε με τον σλοτερ οποτε καποιες τετοιες εμφανίσεις ειναι μονο καλοδεχούμενες.

Θανασαρα είσαι ο ορισμος του μοτο "ΠΑΟ θα πει μαχητική ψυχη". Σε χαίρομαι περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλο παίχτη. 1 λεπτό ή 20 δινεις τα πάντα καθε δευτερολεπτο και μένεις το ιδιο ενθουσιασμένος και στον πάγκο.

Οταν ενας παίχτης κανει double double και ουτε που το αναφέρει κανενας σημαίνει οτι κανει κατι καλά. Δεν συμμετείχε στο παρτι τριποντων αλλα καλύτερα έτσι. Λοτζεσκι δείχνει να ανεβαίνει. Αν θυμίσει εστω λιγο τον Λοτζεσκι του Ολυμπιακού θα ειναι λαχείο.

Οταν το λες μετα απο ηττες οπως στην μπασκονια ισως να φταίει και η πικρία. Ομως και μετα την νικη στο σεφ, ακομα και σήμερα βλέπουμε οτι η αντιμετώπιση απο την διαιτησία ειναι τουλάχιστον ασεβεια στο μέγεθος του Παναθηναϊκού. Πρωτος υπεύθυνος ειναι ο δγ που ο ιδιος εχει δείξει πολλες φορες ασέβεια με την συμπεριφορά του στην ιστορία της ομάδας.
MustGK
QUOTE (shtarkws @ Nov 14 2017, 23:55 ) *
Χαλαρώστε λίγο κύριοι.

Παρακολουθώντας τις δηλώσεις Βοβορα συμπεραίνω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξουν τον Ντενμον γιατί τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση


Από αυτά που λένε οι δημσιογράφοι δεν θέλουν να αλλάξουν τον ντέμον πειδή τον έχουν σε εκτιμησει και σαν παίκτη αλά και σαν χαρακτήρα.

QUOTE (louie @ Nov 14 2017, 23:57 ) *
Νικη όνειρο. Εντάξει χρειάζονται τετοιες εμφανίσεις αλλα δεν ειναι κανόνας προφανώς. Αν και για το ποσοστό στο 3π απο την αρχη της χρονιάς οταν φορτώσαμε το ροστερ σουτερ ξέραμε οτι θα υπάρχουν εμφανίσεις σαν τις σημερινές και καποιες που το τρίποντο θα σου χαλαει το παιχνίδι.

Το σημαντικότερο ειναι οτι βρισκόμαστε σε αυτη την κατάσταση στην 7η αγωνιστική έχοντας ηδη παίξει 4 απο τους 5 δυσκολοτερους αντιπάλους. Τσσκα, Φενέρ, Ολυμπιακός και κιμκι. Κι έχοντας 3 νικες και μια ηττα στην Μόσχα. Αν δεν ηταν η αυτοκτονία στην μπασκονια θα έκλειναν ολοι εισιτήρια στο φιναλ 4 απο ενθουσιασμό...

Ολοι καλοί σήμερα, ακομα και ο Ίαν δλδ... Ντενμον είπε οτι του εδωσε κίνητρο το dnp στο ντέρμπι και το δείχνει. Μακάρι να συνεχίσει καλα και ας ειναι και σλοτερ που λένε κάποιοι. Έτσι κι αλλιως δεν βασιζόμαστε πολυ πανω του οπως τοτε με τον σλοτερ οποτε καποιες τετοιες εμφανίσεις ειναι μονο καλοδεχούμενες.

Θανασαρα είσαι ο ορισμος του μοτο "ΠΑΟ θα πει μαχητική ψυχη". Σε χαίρομαι περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλο παίχτη. 1 λεπτό ή 20 δινεις τα πάντα καθε δευτερολεπτο και μένεις το ιδιο ενθουσιασμένος και στον πάγκο.

Οταν ενας παίχτης κανει double double και ουτε που το αναφέρει κανενας σημαίνει οτι κανει κατι καλά. Δεν συμμετείχε στο παρτι τριποντων αλλα καλύτερα έτσι. Λοτζεσκι δείχνει να ανεβαίνει. Αν θυμίσει εστω λιγο τον Λοτζεσκι του Ολυμπιακού θα ειναι λαχείο.

Οταν το λες μετα απο ηττες οπως στην μπασκονια ισως να φταίει και η πικρία. Ομως και μετα την νικη στο σεφ, ακομα και σήμερα βλέπουμε οτι η αντιμετώπιση απο την διαιτησία ειναι τουλάχιστον ασεβεια στο μέγεθος του Παναθηναϊκού. Πρωτος υπεύθυνος ειναι ο δγ που ο ιδιος εχει δείξει πολλες φορες ασέβεια με την συμπεριφορά του στην ιστορία της ομάδας.


Συμφωνώ φίλε στα περισσότερα. Αλλά διαφωνώ
1) ΠΑΟ θα πεις πρωταθλητής σε όλα τα σπορ όπως λέει και ο ύμνος της ομάδας, μαχητικές ψυχές είανι άλλες ομάδες.
2) Η διαιτησία μας πάει κόντρα εδώ και πέντε χρόνια όχι μόνο τώρα... Μάλλον επειδή δεν είμαστε καλοί μαθητές.....
3) Ασέβεια κάποιες φορές ναι (και είναι πολύ φάουλ σε αυτές τις φορές) αλλά πολλές δεν νομίζω...
rahxephon13
Τι γίνεται ρε παιδιά κάποιος πάντα πρέπει να στοχοποιείται? σήμερα που ο ντεμον οργίασε βρήκαμε των παππα που αρνητικός πάντως δεν ήταν? χαλαρώστε λιγάκι.

Για μεταγραφή λογικά μετά την σημερινή εμφάνιση ντεμον πήρε χρόνο για να δείξει πράγματα και ο πασκουαλ όταν ρωτήθηκε είπε ότι δεν υπήρχε σκέψη αντικαταστάσεις τους, βεβαία είπε ότι πάντα πρέπει να ξέρεις τι κυκλοφορεί και ότι κοιτάνε την αγορά αυτό το κάνεις μόνο αν κάτι έχεις δει ότι δεν πάει καλά, λογικά η απόκτηση ψηλού δεν αποκλείεται απλώς δεν πρόκειται να γίνει ετσι χωρίς ψάξιμο.
basketikos13
Σπουδαια νικη σημερα, καλη για ναεβουμε ψυχολογικα και βαθμολογικα απεναντι σε μια καλη ομαδα.
Το οτι μπηκαν τα σουτ δεν μου προξενει εντυπωση γιατι εχουμε σουτερ.
Ισως η τελικη διαφορα να ειναι λιγο πλασματικη αλλα η νικη μας ηταν ανετη και δικαια.

υγ: Θελουμε καταρχας ψηλο στη θεση του ογκαστ και αν βρεθει κατι καλο σκορερ με δημιουργια η σκορερ που να το παλευει στην αμυνα στην θεση του ντενμον. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ.

υγ2: Κατα τη γνωμη μου επρεπε να μεινει ο φελντειν απο την στιγμη που πηγαμε σε λυση ντενμον.
Ο ντενμον επειδη το ειπαν διαφοροι δεν σλοτεριζει. Εκανε σημερα ενα εκπληκτικο ματς αλλα εχει κανει αλλα 5 οικτρα στην ευρωλιγκα και σε ενα δεν αγωνιστηκε καθολου.
Εγω περαν του σουτ δεν βλεπω τιποτα στον ντενμον -ουτε δημιουργια, ουτε αμυνα, ουτε οργανωση- ενω ο τιμιος δομινικανος επαιζε την αμυνα του, επαιζε την αμυνα του, εβγαζε τις ασιστ του...

υγ3: Ο πωσδηποτε νικη στη τουρκια με την ανεβασμενη εφες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.