Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AEK -Aπολλων Π. 76-77
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Warrior
bball.gif Απιστευτη νικη του Απολλωνα μεσα στο Γαλατσι επι της ΑΕΚ!

Οι Πατρινοι,που αγωνιστηκαν χωρις τον Χαριση(!),με καλαθι του Αργυροπουλου 6"
πριν τη ληξη πηραν την μεγαλη νικη που του φερνει κοντα στα πλευ-οφ!

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 23-9, 41-37, 59-57, 76-77
ΑΕΚ (Φώτης Κατσικάρης): Λόλις 6, Νικολαίδης, Ζήσης 9, Πελεκάνος 3 (1), Κους 3, Χατζής 12 (2), Νίτσεβιτς 11, Γλυνιαδάκης, Αντιτς 16 (2), Μπουρούσης 4, Μπέιλι 12 (1).
Απόλλων Πατρών (Ντάρκο Ρούσο): Μπάρλος 9 (1), Αργυρόπουλος 7, Κουμπούρας 2, Γεωργαλής 8, Τσουκ 2, Πέττας, Λιαδέλης 21 (1), Τσάκιτς 10 (1), Ντέιβις 1, Μόρις 17 (3).


Ρουσο:"To παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι γιορτή για τον Απόλλωνα. Με υπερβολή θα έλεγα ότι είναι ματς ζωής ή θανάτου για μας, καθώς έχουμε μεγάλο κίνητρο όταν παίζουμε απέναντι σε κάθε μεγάλη ομάδα. Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη γιατί κερδίσαμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.
Συγχαρητήρια γιατί δείξαμε μεγάλη μαχητικότητα. Δεν περίμενα να παίξουμε τόσο πειθαρχημένα μετά από ένα τόσο μέτριο ξεκίνημα. Κατεβάσαμε τον ρυθμό και λιγοστέψαμε τα σουτ παίζοντας καλύτερη άμυνα. Η ΑΕΚ παίζει το παιχνίδι της σεζόν με την Εφές και περιμέναμε ότι δεν θα αποδώσει το καλύτερο της. Ήταν η ευκαιρία μας.
Της εύχομαι να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρωλίγκα. Μπορεί να προκριθεί. Είναι δύσκολο πάντως πριν από ένα τέτοιο ματς να βρει κίνητρο για να παίξει με εμάς. Όσο για τα πλέι-οφ. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα. Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική"

Κατσικαρης:"Δύο χρόνια δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησία. Δεν το έκανα ούτε πέρσι στην Πάτρα, όταν όλοι είδαν τι έγινε. Την αφήνω έξω τη διαιτησία. Εγώ ζητάω πάντα από την ομάδα μου να παίζει τέλεια απέναντι στις όποιες συνθήκες. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες και δεν ξέρω αν είναι αδυναμία δική μου ή της διοίκησης ότι δεν ασχολούμαστε ποτέ με τους διαιτητές.
,br> Οι άνθρωποι δεν είχαν τον έλεγχο καν του παιχνιδιού, δεν ήταν μόνο ότι έκαναν παραβάσεις κανονισμών. Σφύριζαν με διαφορετικά κριτήρια. Αλλιώς τη μια κι αλλιώς την άλλη. Δεν λέω όμως ότι ο Απόλλωνας δεν άξιζε. Ίσως κέρδιζε και πάλι. Είναι καιρός στο ήσυχο Γαλάτσι να σεβαστούν επιτέλους την προσπάθεια που κάνουμε.
Είχαμε δύο ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη, χωρίς να τα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει εύκολο απόγευμα στην Α1. Έχουμε δύο ημέρες να συγκεντρωθούμε και να πάμε για τη νίκη επί της Εφές"

bball.gif bball.gif

rolleyes.gif (biggrin.gif)
dizzy_fingers
QUOTE (Warrior @ Mar 27 2005, 05:56 PM)
bball.gif Απιστευτη νικη του Απολλωνα μεσα στο ΟΑΚΑ

Στο ΣΕΦ μήπως? 21.gif
Warrior
ohmy.gif

Ηταν τοσο ανελπιστο το δωρο του Απολλωνα..που θολωσα!!
biggrin.gif
apollonaras
Στα δυσκολα φαινονται οι μεγαλες ομαδες..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 77.gif 77.gif 41.gif 41.gif bball.gif




ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΟΛΕ!!! bball.gif 41.gif 77.gif
Warrior
Οπως ολα δειχνουν..η 8αδα θα παιχτει στο τελευταιο παιχνιδι στην Πατρα.
Γενικα εχει παρει φωτια το πρωταθλημα σε ολα τα μετωπα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.