Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Barcelona vs. Real Madrid
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Milan 2014
Pages: 1, 2
phoenix_93
QUOTE(roko @ May 16 2014, 23:13 ) *
Να χεσω τα προγνωστικα μου και τα στοιχηματα μου ρε γαμω το 30 ποντους πηγε δεν αντεχω αλλο..χαχαχαχαχα biggrin.gif w00t.gif

2-3 πραγματακια μονο.Ισως αυτη η εξελιξη να κανει καλο και στην ομαδα μου με την ενοια οτι τωρα φαινεται η αξια που ειχαν οι 2 νικες απεναντι σε αυτη την υπερηχητικη Ρεαλ.
Η Ρεαλ εχει 3 παικτες που θα μπορουσαν να ειναι βασικοι σε ομαδες nba.Ρουντι Σερχι και Μιροτιτς.Επελεξαν τον δυσκολο δρομο και εκαναν παρελαση.Νοιωθω περηφανος που τους κοντραραμε και πηγαμε την σειρα στο 3-2 και δεν φαγαμε μια 30αρο 40αρα.

Καληνυχτα σας.

Οι δυο ηταν nba αλλα βασικοι οχι. Δεν χρειαζεται υπερβολη, καλοι παικτες ειναι αλλα βασικος nba ειναι αλλο επιπεδο.
bbplayer
ντάξει ρε ...είπαμε...να κερδίσει ο καλύτερος αλλά 40άρα ρε φούστη μου, έλεος δηλαδή. 40άρα!!!??? ohmy.gif
lightday
Παιχνίδι ντροπή απλά..κάθεσαι να δείς λιγάκι μονομαχίες τακτική έστω μπασκετ αλάνας...και έχεις μια μπάρτσα που ακόμα είναι αεροδρόμιο και περιμένει να πάει στο final 4.
Οχι ότι η Ρεαλ μου γεμίζει το μάτι .
tReason
QUOTE (roko @ May 16 2014, 22:13 ) *
Να χεσω τα προγνωστικα μου και τα στοιχηματα μου ρε γαμω το 30 ποντους πηγε δεν αντεχω αλλο..χαχαχαχαχα biggrin.gif w00t.gif

2-3 πραγματακια μονο.Ισως αυτη η εξελιξη να κανει καλο και στην ομαδα μου με την ενοια οτι τωρα φαινεται η αξια που ειχαν οι 2 νικες απεναντι σε αυτη την υπερηχητικη Ρεαλ.
Η Ρεαλ εχει 3 παικτες που θα μπορουσαν να ειναι βασικοι σε ομαδες nba.Ρουντι Σερχι και Μιροτιτς.Επελεξαν τον δυσκολο δρομο και εκαναν παρελαση.Νοιωθω περηφανος που τους κοντραραμε και πηγαμε την σειρα στο 3-2 και δεν φαγαμε μια 30αρο 40αρα.

Καληνυχτα σας.

4 βαλε και τον γιουλ και ο μπουρουσης καλιστα θα μπορυσε να σταθει στο ΝΒΑ.
Γενικοτερα αυτη η πενταδα θα μπορουσε να σταθει πολυ καλα στο ΝΒΑ..
mixalisgate7
Ντεφορμέ σήμερα ήταν ο Χατζή.
D-Wade
QUOTE(lightday @ May 16 2014, 23:27 ) *
Παιχνίδι ντροπή απλά..κάθεσαι να δείς λιγάκι μονομαχίες τακτική έστω μπασκετ αλάνας...και έχεις μια μπάρτσα που ακόμα είναι αεροδρόμιο και περιμένει να πάει στο final 4.
Οχι ότι η Ρεαλ μου γεμίζει το μάτι .

Τι εννοείς? smile.gif Ναι από το Σαν Αντόνιο μπορεί να χάσει . . .Από τις ευρωπαικές είναι έναν σκαλί τουλ καλύτερη
aionio talento
Ελπιζω να καταλαβαν ορισμενοι αποψε απο ποια ομαδα εμεινε εκτος final 4 ο Ολυμπιακος και σε ποια ομαδα (μιας και δεν αλλαξαν οι παικτες) εβαλε 100 στο Λονδινο και την αφησε 2η περυσι !
Weekendman
Ευτυχώς είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα αλλά όχι Καταλανός γιατί θα το έπαιρνα πολύ βαριά το αποψινό, οπότε μετα απο τα αποτελέσματα των ημιτελικών θα έχουμε την συνάντηση των τριών σέντερ του Ολυμπιακού της περιόδου 2006-2007, στον τελικό της Ευρωλίγκας το 2014!

North_gato
QUOTE (Weekendman @ May 16 2014, 23:34 ) *
Ευτυχώς είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα αλλά όχι Καταλανός γιατί θα το έπαιρνα πολύ βαριά το αποψινό, οπότε μετα απο τα αποτελέσματα των ημιτελικών θα έχουμε την συνάντηση των τριών σέντερ του Ολυμπιακού της περιόδου 2006-2007, στον τελικό της Ευρωλίγκας το 2014!

Εγω δεν ειμαι τιποτα.., μετα απο αυτα που ειδα εχασα το φως μου, κουφαθηκα κιολας...
λεγαμε για αγωνα και ειχαμε σαρανταρα στο χαλαρο.....
lightday
QUOTE(D-Wade @ May 16 2014, 23:31 ) *
Τι εννοείς? smile.gif Ναι από το Σαν Αντόνιο μπορεί να χάσει . . .Από τις ευρωπαικές είναι έναν σκαλί τουλ καλύτερη

Απλά το να κερδίσει η μακάμπι δεν θα μου κάνει εκπληξη. Και δεν είναι δα καμμιά ομάδα φόβητρο η μακάμπι.
Ενα σκαλί μπορεί και 4 να είναι , στο τέλος αν θα το σηκώσει θα το δείξει.

QUOTE(aionio talento @ May 16 2014, 23:32 ) *
Ελπιζω να καταλαβαν ορισμενοι αποψε απο ποια ομαδα εμεινε εκτος final 4 ο Ολυμπιακος και σε ποια ομαδα (μιας και δεν αλλαξαν οι παικτες) εβαλε 100 στο Λονδινο και την αφησε 2η περυσι !

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι είναι λογική υπερ-ατου αυτή και δεν αποδεικνύει τίποτα.
North_gato
QUOTE (tReason @ May 16 2014, 23:27 ) *
4 βαλε και τον γιουλ και ο μπουρουσης καλιστα θα μπορυσε να σταθει στο ΝΒΑ.
Γενικοτερα αυτη η πενταδα θα μπορουσε να σταθει πολυ καλα στο ΝΒΑ..

ΕΕ οχι κι ο Μπουρουσης στο ΝΒΑ.. μην το χεσουμε κιολας.
Μοιραζεται τη δοξα της σημερινης νικης και της πιθανης μεθαυριανης κατακτησης (βεβαια αν δεν τελειωσει ο αγωνας μη λεμε τιποτα, γιατι ηδη ειμαστε-και πρωτος εγω στον πατο του κουβα), αλλα μεχρι εκει.
D-Wade
QUOTE(lightday @ May 16 2014, 23:39 ) *
Απλά το να κερδίσει η μακάμπι δεν θα μου κάνει εκπληξη. Και δεν είναι δα καμμιά ομάδα φόβητρο η μακάμπι.
Ενα σκαλί μπορεί και 4 να είναι , στο τέλος αν θα το σηκώσει θα το δείξει.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι μόνο με τη ΤΣΣΚΑ και τα μεγάλα της κορμιά θα μπορούσε να κινδυνέψει η Ρεαλ στον τελικό αν δεν έβρισκε ρυθμό στα εξωτερικά σουτ ή δεν κατάφερνε να τρέξει.Τη Μακάμπι πιστεύω θα την καθαρίσει σαν αυγό(παρόλο που τα 2 παιχνίδια τους φέτος ήταν derby)
North_gato
QUOTE (D-Wade @ May 16 2014, 23:46 ) *
Εγώ πάλι πιστεύω ότι μόνο με τη ΤΣΣΚΑ και τα μεγάλα της κορμιά θα μπορούσε να κινδυνέψει η Ρεαλ στον τελικό αν δεν έβρισκε ρυθμό στα εξωτερικά σουτ ή δεν κατάφερνε να τρέξει.Τη Μακάμπι πιστεύω θα την καθαρίσει σαν αυγό(παρόλο που τα 2 παιχνίδια τους φέτος ήταν derby)

Μετα τα κουφα αποτελεσματα των ημιτελικων, φανταζεσαι να γινει κανενα αστειο και να κερδισει η Μακαμπι....
Θα γελανε και τα μανταλακια στις απλωστρες, ασε που μερικοι θα τα κονομησουν......
tReason
QUOTE (North_gato @ May 16 2014, 22:44 ) *
ΕΕ οχι κι ο Μπουρουσης στο ΝΒΑ.. μην το χεσουμε κιολας.
Μοιραζεται τη δοξα της σημερινης νικης και της πιθανης μεθαυριανης κατακτησης (βεβαια αν δεν τελειωσει ο αγωνας μη λεμε τιποτα, γιατι ηδη ειμαστε-και πρωτος εγω στον πατο του κουβα), αλλα μεχρι εκει.

γιατι μια χαρα παικτης εινα ο μπουρουσης και με το τριποντο του ως 5 θα μπορουσε να κνει ζημιες
δες τι εκανε ο αντιτς που ειναι πολυ χειροτερος επιθετικα παικτης απο τον μπουρουση..
bbplayer
QUOTE (lightday @ May 16 2014, 23:41 ) *
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι είναι λογική υπερ-ατου αυτή και δεν αποδεικνύει τίποτα.

+1 σαφώς και δεν αποδεικνύνει κάτι, επίσης δεν είναι ίδια ομάδα. Ο Τυνήσιος προσφέρει περισσότερα από τον Μπέγκιτς, ήρθε ο ΜΠουρούσης (οκ, αυτό ασχολίαστο laugh.gif ) και άλλο Πόσιους άλλο Ντάρντεν, βασικά η μέρα με τη νύχτα
provat
QUOTE(bbplayer @ May 16 2014, 23:50 ) *
+1 σαφώς και δεν αποδεικνύνει κάτι, επίσης δεν είναι ίδια ομάδα. Ο Τυνήσιος προσφέρει περισσότερα από τον Μπέγκιτς, ήρθε ο ΜΠουρούσης (οκ, αυτό ασχολίαστο laugh.gif ) και άλλο Πόσιους άλλο Ντάρντεν, βασικά η μέρα με τη νύχτα

και σωστα να ειναι αυτα, το αποτελεσμα δεν υπακουει σε λογικη..
ειμαι απο τωρα ανυπομονος για την επομενη αναμετρηση τους, εστω κι αν η Μπαρτσα θα εχει κατουρηθει πριν μπει στο γηπεδο.
D-Wade
QUOTE(North_gato @ May 16 2014, 23:50 ) *
Μετα τα κουφα αποτελεσματα των ημιτελικων, φανταζεσαι να γινει κανενα αστειο και να κερδισει η Μακαμπι....
Θα γελανε και τα μανταλακια στις απλωστρες, ασε που μερικοι θα τα κονομησουν......

Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται αλλά τη δεδομένη στιγμή μου φαίνεται πολύ δύσκολο να χάσει η Ρεαλ τον τίτλο
Μόνο τα ταρώ που ρίχνει ο TWISM το δείχνουν αυτό
T.W.Is.M.
QUOTE(North_gato @ May 16 2014, 23:50 ) *

Δεν ειναι καθολου απιθανο. Το αφυσικο ειναι να παει η Ρεαλ στο φαιναλ φορ και να κερδισει τα δυο παιχνιδια με 38 και 20+ ποντους. Εχω επισης την εντυπωση οτι η αλαζονεια που ειχε η Ρεαλ σαν ομαδα και μετριαστηκε στη σειρα με τον Ολυμπιακο θα ξαναβγει στην επιφανεια τωρα.
Απο στατιστικης πλευρας κινδυνευει ενα ρεκορ που δεν πιστευα ποτε οτι θα εσπαζε: το ρεκορ συνολικης διαφορας ποντων σε φαιναλ φορ, που εχει η Μακαμπι απο το 2004 με +47(ας οψεται ο ημιτελικος με την ΤΣΣΚΑ που τον κερδισε μονο με 3). Αν η Ρεαλ κερδισει με 10 ποντους μεθαυριο, καταρριπτει αυτο το ρεκορ. Παντως εμενα η ιστορια της φετινης Ρεαλ και το κλιμα γυρω απ αυτη μου θυμιζει Μπανταλονα 1992 και Ολυμπιακο 1994 και ΤΣΣΚΑ 2012. Το κοινο ειναι οτι ολες τους εχασαν στο σουτ...
erwi grey
Αν και δε θελω να προβλεψω τιποτα γιατι πιστευα οτι θα το γυρισει η Μπαρτσελονα tongue.gif
τα τελευταια χρονια ο Ολυμπιακος αουτσαιντερ ηταν σε σχεση με τις αλλες ομαδες και το επαιρνε οποτε αν και το φαβορι ειναι σιγουρα η Ρεαλ δεν αποκλειεται τιποτα.
Μεγαλο πλεονεκτημα για την Μακαμπι αν δεν τον φορτωσουν με γρηγορα φαουλ θα ειναι ο Σχορτσιανιτης ειδικα στην αμυνα αν ακολουθησουν τα γκαρντ της Μακαμπι τους γρηγορους Σερχι και Φερναντεζ οι ψηλοι της Ρεαλ δυσκολα να βαλουν ευκολα καλαθια οπως εκαναν σημερα.
Κατα τα αλλα το πιο σημαντικο σε τελικους ειναι ο προπονητης......
provat
Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι επεσε μουγγα στη στρουγκα. κανεις δεν μπορει να δωσει μια δικαιολογια. Σαν τα προηγουμενα αποτελεσματα στις φασεις των ομιλων, οπου τις τριανταρες τις ερμηνευαμε σαν τα αποτελεσματα της δεκαετιας. Για την Μπαρτσα ηταν η δευτερη... Τελικα μηπως ηταν κι αυτη υπερεκτιμημενη απ ολους μας και θα πρεπει να αναθεωρησουμε τις αποψεις μας για γνωση μπασκετ?
North_gato
QUOTE (erwi grey @ May 17 2014, 01:01 ) *
Αν και δε θελω να προβλεψω τιποτα γιατι πιστευα οτι θα το γυρισει η Μπαρτσελονα tongue.gif
τα τελευταια χρονια ο Ολυμπιακος αουτσαιντερ ηταν σε σχεση με τις αλλες ομαδες και το επαιρνε οποτε αν και το φαβορι ειναι σιγουρα η Ρεαλ δεν αποκλειεται τιποτα.
Μεγαλο πλεονεκτημα για την Μακαμπι αν δεν τον φορτωσουν με γρηγορα φαουλ θα ειναι ο Σχορτσιανιτης ειδικα στην αμυνα αν ακολουθησουν τα γκαρντ της Μακαμπι τους γρηγορους Σερχι και Φερναντεζ οι ψηλοι της Ρεαλ δυσκολα να βαλουν ευκολα καλαθια οπως εκαναν σημερα.
Κατα τα αλλα το πιο σημαντικο σε τελικους ειναι ο προπονητης......

Κι εγω πιστευα οτι θα το γυρισει η Μπαρτσα, αλλα μεχρι τα μεσα του τριτου δεκαλεπτου.
Τοτε το ειδα το ονειρο και το γυρισα εγω σε αλλο καναλι, ειδα Τροια.... Ξαναζεσταμενο εργο, αλλα ωραια κορμια σε αρχαιολενικο ντυσιμο tongue.gif Σαφως πιο ενδιαφερον....
ssoulliss
QUOTE (T.W.Is.M. @ May 16 2014, 23:57 ) *
Δεν ειναι καθολου απιθανο. Το αφυσικο ειναι να παει η Ρεαλ στο φαιναλ φορ και να κερδισει τα δυο παιχνιδια με 38 και 20+ ποντους. Εχω επισης την εντυπωση οτι η αλαζονεια που ειχε η Ρεαλ σαν ομαδα και μετριαστηκε στη σειρα με τον Ολυμπιακο θα ξαναβγει στην επιφανεια τωρα.
Απο στατιστικης πλευρας κινδυνευει ενα ρεκορ που δεν πιστευα ποτε οτι θα εσπαζε: το ρεκορ συνολικης διαφορας ποντων σε φαιναλ φορ, που εχει η Μακαμπι απο το 2004 με +47(ας οψεται ο ημιτελικος με την ΤΣΣΚΑ που τον κερδισε μονο με 3). Αν η Ρεαλ κερδισει με 10 ποντους μεθαυριο, καταρριπτει αυτο το ρεκορ. Παντως εμενα η ιστορια της φετινης Ρεαλ και το κλιμα γυρω απ αυτη μου θυμιζει Μπανταλονα 1992 και Ολυμπιακο 1994 και ΤΣΣΚΑ 2012. Το κοινο ειναι οτι ολες τους εχασαν στο σουτ...

Εμένα μου θυμίζει αντιθέτως Κίντερ στη Βαρκελώνη το 1997. Τρένο όλη τη σεζόν και σχετικά εύκολα το Φάιναλ-φορ.
spysta
ΡΕΑΛ - ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΙΚΗ .. το ταλεντο , η ταχυτητα , η ποιοτητα .. οι φετινοι Πρωταθλητες Ευρωπης

Μπαρτσα - ... δεν ... με απογοητευσε παντελως (ξανα)!!
να κανεις ΠΛΑΚΑ σ ολο το τοπ16 (γι ακομα μια φορα) , να πηγαινεις περιπατο final4 και χανεις με τετοιο ξεφτιλικι ??πωπωωω .. (Λορμπεκ Ναχμπαρ Πουλεν και ισως Ντορσει αποτελουν ηδη παρελθον)
North_gato
QUOTE (spysta @ May 17 2014, 01:14 ) *
ΡΕΑΛ - ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΙΚΗ .. το ταλεντο , η ταχυτητα , η ποιοτητα .. οι φετινοι Πρωταθλητες Ευρωπης

να κανεις ΠΛΑΚΑ σ ολο το τοπ16 (γι ακομα μια φορα) , να πηγαινεις περιπατο final4 και χανεις με τετοιο ξεφτιλικι ??πωπωωω .. (Λορμπεκ Ναχμπαρ Πουλεν και ισως Ντορσει αποτελουν ηδη παρελθον)

Αν εχουμε ενδιαφερον για κανεναν απο αυτους να το συζητησουμε.... Αλλα αυτοι θα τρεμουν με το που βλεπουν παρκε....
basket72
Οντως η Ρεαλ την εχει την αλαζονεια της ωστοσο τουτη τη φορα δεν το χανει τον τελικο, ειναι σαν να παιζει η Εθνικη Ισπανιας ενα πραγμα..
Ασε που φετος με τον Νταρτνεν κυριως αλλα και με τον Μεζρι, εχει δεσει τη αμυνα της κι εχει μαθει και το μαθημα της απο τον Ολυμπιακο περυσι στον τελικο αλλα και φετος που περιμενε να σκουπισει και τελικα βρεθηκε να σκουπιζει τον ιδρωτα του ο Λασο μεχρι το 35' του τελευταιου ματς στη Μαδριτη.
Σεβασμος στη Μακαμπι, περασε το τραινο της Αρμανι με μειονεκτημα εδρας και περασε με τρελη ανατροπη την ΤΣΣΚΑ, θα τον παλεψει και τον τελικο.
Απο +7 εως +15 βλεπω για τη Ρεαλ.
Magnus92
QUOTE(Magnus92 @ May 13 2014, 00:30 ) *
Γενικά το feeling μου από την αρχή της χρονιάς λέει ότι η κούπα θα πάει στην ΤΣΣΚΑ...

Στον ισπανικο εμφύλιο όμως η Μπάρτσα έχει περισσότερο "μέταλλο" απο την Ρεάλ , και πιστεύω πως θα είναι αυτή στον τελικό !

Θεός 77.gif
tReason
Eixa γραψει στην αρχη της χρονιας οτι η φετεινη ρεαλ εινια η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων
στην ευρωπη.Πραγματικα απορησα πως η πλειοψηφια ψηφισε μπαρτσελονα.
Πως εξηγειται η καταρρευση της μπαρτσελονα;
Η μπαρτσελονα βασιζει την κυριαρχιας της φετος στο συστημα,το καλυτερο σκαουτινγκ στην τακτικη.
Η ρεαλ αντιθετα κυριως στο ταλεντο της και στα μεγαλα ματς πρεπει να περιμενεις οτι το δευτερο ειναι πιο σημαντικο.βεβαια περιμενα νικη με 10 ποντους οχι με 40.Θυμιζει τα παιχνιδια εθνικη ισπανιας εθνικηε ελλαδας με βαση τα προηγουμενα αποτελεσματα τους τα ματς επρεπε να ειναι πολυ κλειστα αλλα η ισπανια κερδιζε ανετα γιατι ειχε πολυ περισσοτερο ταλεντο ιδιαιτερα επιθετικα.
Αλλο παραδειγμα απο το ΝΒΑ ειναι πχ οι σπερς και οι μπουλς τα τελευταια χρονια στα πλευοφς πηγαινουν χειροτερα με βαση τις εμφανισεις τους στην κανονικη περιοδο γιατι βασιζονται περισσοτερο στο συστημα παρα στο ταλεντο.
Για τον τελικο βλεπω ανετη νικη ρεαλ με 15-20 ποντους χαωδης διαφορα υλικου ο μπλατ ειναι θαυματοποιος που εφτασε με αυτους τους παικτες και χωρις τον με διαφορα καλυτερο του παικτη (James) ston τελικο.
erwi grey
Eγω θα πω και ας με παρει με τις πετρες ο φιλος TWISM, οτι η Μιλανο ηταν η μοναδικη ομαδα που επαιξε φετος το ωραιο γρηγορο μπασκετ με τρομερες αλλαγες στα σκριν και ευστοχια που παιζει η Ρεαλ, ισως και ο Ολυμπιακος μεχρι να αρχισουν οι τραυματισμοι, εν τελει ο Μπλατ καταφερε να σταματησει τους Ιταλους που για μενα ηταν φαβορι για τελικο.
Γιατι να μην το κανει και με την Ρεαλ; Eλπιζω δηλαδη.
Zephyr
Αυτά τα διαόλια που έχει στην περιφέρεια η Ρεάλ μόνο η τριπλέτα Παπ-Λο-Χάινς μπόρεσε να ελέγξει/ περιορίσει/ κερδίσει.
Από την στιγμή που αυτό το σχήμα σταμάτησε να υπάρχει, μοιραία οι Ισπανοί γλέντησαν φέτος ότι βρέθηκε μπροστά τους. Είναι με διαφορά η καλύτερη περιφέρεια στην Ευρώπη, πρέπει να βρεθεί σε τελείως άχρηστη μέρα για να ηττηθεί από τους Μακαμπαίους.
redleg7
QUOTE (spysta @ May 17 2014, 01:14 ) *

Βαλε και τον Λαμπε μεσα που ηδη πιστευω οτι αποτελει παρελθον εδω και καιρο και τον πληρωνουν και αυτον υπεραξια (μην πω για τα 3 εκατομυρια στον Λορμπεκ γιατι θα δακρυσουν και οι πετρες) οπως και αρκετοι αλλοι ακομα.Πιστευαν οτι φτιαξανε μια ισχυρη φροντ λαιν το καλοκαιρι(μαζι τους και εγω) και τα 2/3 κουνανε μαντηλι λογικα απο τα πενταρια τους.Για τον Τομιτς δεν ξερω αν υπαρχει ενδιαφερον απο ΝΒΑ.

***Χτες ηθελα και εβλεπα Μπαρτσελονα.Με επηρεασε οτι θεωρησα στο κομματι ψυχολογια οι Καταλανοι ηταν ενα κλικ μπροστα μετα και την προσφατη νικη τους.
Δικαια λοιπον η Ρεαλ στον τελικο και αυτο με χαροποιει ειναι οτι η Ρεαλ φαινεται οτι δεν ηθελε τον Ολυμπιακο σε καμια περιπτωση στο f4 σε νοκ αουτ ματς σε ουδετερο εδαφος.Το γεγονος οτι πανηγυριζαν μετα το πεμπτο ματς με τον Ολυμπιακο ακομα και ωρα μετα το παιχνιδι και μπροστα στο πουλμαν της ομαδας μας πολυ περισσοτερο απ οτι πανηγυρισαν χτες που διεσυραν,σκορπισαν,εξαφανισαν την Μπαρτσελονα λεει πολλα για την αξια της ομαδας μας.Ακομα περισσοτερο με χαροποιει για το γεγονος για το πως τους αντιμετωπισε ο κοουτς,η ομαδα,τα παιδια χωρις τον βασικο μας ασσο και χωρις το βασικο μας τριαρι.

*****Δεν βρισκω τον τροπο του πως να ΜΗΝ το κατακτησει το τροπαιο η Ρεαλ.Τελικος ειναι και ολα ειναι πιθανα αλλα να χασει για δευτερη φορα σε τελικο την στιγμη που το θελουν τοσο πολυ τα τελευταια 20 χρονια το θεωρω κομματακι δυσκολο.Η Μακαμπι παντως τους ειχε βαλει δυσκολα στην Ισπανια στην φαση του Τοπ 16.Το θεμα ειναι να μεινει κοντα στο σκορ.Δεν ξερω φυσικα ποσες δυναμεις θα εχει η Μακαμπι για τις απαιτησεις ενος τετοιου ματς μετα απο τετοια υπερπροσπαθεια στον ημιτελικο.
T.W.Is.M.
QUOTE(ssoulliss @ May 17 2014, 01:12 ) *
Εμένα μου θυμίζει αντιθέτως Κίντερ στη Βαρκελώνη το 1997. Τρένο όλη τη σεζόν και σχετικά εύκολα το Φάιναλ-φορ.

H εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.
Θα ελεγα και την ΤΣΣΚΑ του 2005 στην ιδια κατηγορια και το ειχα ηδη γραψει, αλλα αυτη εχασε στον ημιτελικο. Κι αυτη ομως πηγαινε τρενο(πιο τρενο εκτροχιαζεσαι) ολη τη χρονια μεχρι το φαιναλ φορ και εμεινε με αδεια χερια.

QUOTE(basket72 @ May 17 2014, 01:20 ) *
Οντως η Ρεαλ την εχει την αλαζονεια της ωστοσο τουτη τη φορα δεν το χανει τον τελικο, ειναι σαν να παιζει η Εθνικη Ισπανιας ενα πραγμα..

Και το 2007 επαιξε τελικο και εχασε. Θυμασαι ποιον ειχε στον απεναντι παγκο? wink.gif
roko
Εγω παντως καταλαβα οπως και πολλοι αλλοι χθες,οτι ο Ολυμπιακος φετος αν δεν ηταν για αλλο ενα καλοκαιρι παρατημενος και με κινησεις που για αλλο 1 καλοκαιρι θυμιζαν λοταρια,με την διατηρηση του κορμου και με μια το πολυ δυο καλες προσθηκες,θα το ειχε ευκολα το 3ο σερι.

Για την Ρεαλ ειπαμε παιδια ενταξει δεν ειναι αυτη η διαφορα των 2 ομαδων.Μπορει αν επαιζαν σημερα αυτες οι 2 ομαδες να κερδιζε η Μπαρτσελονα με καμια 20αρια ποντους,οπως εγινε πριν μερικες ημερες στην ACB. Το οτι η Ρεαλ ειναι τουλαχιστον ενα επιπεδο πανω απο τις υπολοιπες ομαδες το ξερουμε,αλλα και η διαφορα χθες δεν ειναι αντιπροσωπευτικη της διαφορας των 2 ομαδων μην τρελαθουμε κιολας.Δεν εγιναν ξαφνικα οι Bulls των 90's.. Με Πετγουει και Μαντζαρη και Παπαπετρου εχασαν 2 φορες σε 3 μερες απο εναν πολυπαθη απο τραυματισμους ολυμπιακο.

Ελπιζω αυτο το καλοκαιρι να ενισχυθει η ομαδα οπως της αξιζει. bball.gif
boumtze-boumtze
Εγω βλεπω τον Σοφοκλη να κανει παρτυ με τον Σλοτερ και τους λοιπους,αν βρεθουν και στη μερα τους οι περιφεριακοι της Μακαμπι θα γινει ωραιο ματς...
roko
QUOTE (boumtze-boumtze @ May 17 2014, 10:32 ) *
Εγω βλεπω τον Σοφοκλη να κανει παρτυ με τον Σλοτερ και τους λοιπους,αν βρεθουν και στη μερα τους οι περιφεριακοι της Μακαμπι θα γινει ωραιο ματς...

Εγω παλι χθες ειδα οταν σφιξαν τα κακαλα και η διαφορα μειωνοταν,ο Σοφοκλης δεν επαιξε λεπτο στο 4ο δεκαλεπτο..Ο Σοφοκλης ειναι ενας ρολιστας,ποτε δεν μπορεσε να γινει βασικος σε μια ομαδα,ποσο μαλλον να χαρισει ενα ευρωπαικο στην ομαδα του και απεναντι σε τετοιον αντιπαλο..

Εδω ολοκληρος Τεοντοσιτς με τετοιο ταλεντο και ειναι ο μεγας looser οπου και αν εχει παιξει..Ενα κυπελο ελλαδος μονο εχει να θυμαται οτι εδωσε σε ομαδα που αγωνιστηκε..

Θεωρω οτι ο Νεσρι πως τον λενε εκεινον τον κρεμανταλα, μπορει να τον ματσαρει ανετα τον Σοφοκλη.Αυτος ο παικτης τελικα ο Νεσρι για μενα ειναι ο καλυτερος 3ος ψηλος για μια ομαδα στην Ευρωλιγκα.Μπαινει και πραγματικα δινει ποιοτητα οσο αγωνιζεται αποδεικνυοντας οτι ολοι οι καλοι χωρανε σε μια ομαδα που κανει πρωταθλητισμο σε τετοιο επιπεδο.

Zoys
wav.gif D-O-M-I-N-A-N-T ! Αυτό, τίποτα άλλο.

Παρότι ακόμα κολλάω από το μπάνιο με τις σαμπάνιες λέω να συγκρατηθώ γιατί σε αυτό το Final 4 τα περιμένω όλα και αν δεν δω την κούπα να σηκώνεται από την ομάδα δεν θέλω να προδικάζω από σήμερα. Όπως πολλά παιδιά που έβλεπαν την Μπάρτσα φαβορί (και κάποιοι ακλόνητο) και ψιλοεκτέθηκαν. tongue.gif Την Κυριακή αν κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην επικίνδυνη και πονηρή Μακάμπι θα πειστούν και οι τελευταίοι που αμφισβητούν την Ρεάλ. Ας περιμένουμε όμως για τον μεγάλο τελικό...

QUOTE(roko @ May 17 2014, 10:20 ) *
Για την Ρεαλ ειπαμε παιδια ενταξει δεν ειναι αυτη η διαφορα των 2 ομαδων.Μπορει αν επαιζαν σημερα αυτες οι 2 ομαδες να κερδιζε η Μπαρτσελονα με καμια 20αρια ποντους,οπως εγινε πριν μερικες ημερες στην ACB.

Με την διαφορά ότι στη Βαρκελώνη ήταν ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ενώ το χθεσινό ημιτελικός F4...
Weekendman
QUOTE(roko @ May 17 2014, 10:40 ) *
Θεωρω οτι ο Νεσρι πως τον λενε εκεινον τον κρεμανταλα, μπορει να τον ματσαρει ανετα τον Σοφοκλη.Αυτος ο παικτης τελικα ο Νεσρι για μενα ειναι ο καλυτερος 3ος ψηλος για μια ομαδα στην Ευρωλιγκα.Μπαινει και πραγματικα δινει ποιοτητα οσο αγωνιζεται αποδεικνυοντας οτι ολοι οι καλοι χωρανε σε μια ομαδα που κανει πρωταθλητισμο σε τετοιο επιπεδο.

Αν και μου αρέσει ο Μέχρι, άμα δει κανένα όνειρο ο Λάσο όπως στο πρώτο περσινό ματς με τον Παναθηναϊκό και αφήσει τον Σοφοκλή χωρίς βοήθειες, θα βοηθήσει να γίνει αμφίρροπος ο τελικός. Γιατί ακόμα και τον Μπέγκιτς που είναι ένας πιο βαρύς ψηλός και σε κάθε περίπτωση καλός μπλοκέρ τον είχε για πλάκα ο Σοφοκλής. Αν όμως η Ρεάλ ακολουθήσει ότι έκανε η ΤΣΣΚΑ χθες , όσο αφορά την αμυντική της προσέγγιση πάνω στον Σόφο ,τότε είναι πιθανότερο να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ,και να αποφύγουν τις δυσκολίες που είχαν με τον Σόφο στην Μαδρίτη....
North_gato
QUOTE (Zoys @ May 17 2014, 10:48 ) *
wav.gif D-O-M-I-N-A-N-T ! Αυτό, τίποτα άλλο.

Παρότι ακόμα κολλάω από το μπάνιο με τις σαμπάνιες λέω να συγκρατηθώ γιατί σε αυτό το Final 4 τα περιμένω όλα και αν δεν δω την κούπα να σηκώνεται από την ομάδα δεν θέλω να προδικάζω από σήμερα. Όπως πολλά παιδιά που έβλεπαν την Μπάρτσα φαβορί (και κάποιοι ακλόνητο) και ψιλοεκτέθηκαν. tongue.gif Την Κυριακή αν κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην επικίνδυνη και πονηρή Μακάμπι θα πειστούν και οι τελευταίοι που αμφισβητούν την Ρεάλ. Ας περιμένουμε όμως για τον μεγάλο τελικό...

Με την διαφορά ότι στη Βαρκελώνη ήταν ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ενώ το χθεσινό ημιτελικός F4...

Τωρα θυμηθηκα οτι εισαι γνωστος Ρεαλιστης....
Οσοι προεβλεπαν (και εγω μεσα σε αυτους) την επικρατηση της Μπαρτσα, δεν ειχαν αφετηρια δηλωμενη συμαθεια η αντιπαθεια για καποια απο τις δυο ομαδες, αλλα βασιζομενοι στο μπασκετ που επαιζαν μεχρι προχτες, στο ροστερ, στο βαθος παγκου..
Και φυσικα, αν εμεις ψιλοεκτεθηκαμε η ιδια η Μπαρτσελονα χοντροεκτεθηκε, και αυτη η εκταση της ηττας θα τους κυνηγαει γιαπολλα χρονια σε ολες τις διοργανωσεις.

QUOTE (Weekendman @ May 17 2014, 11:10 ) *
Αν και μου αρέσει ο Μέχρι, άμα δει κανένα όνειρο ο Λάσο όπως στο πρώτο περσινό ματς με τον Παναθηναϊκό και αφήσει τον Σοφοκλή χωρίς βοήθειες, θα βοηθήσει να γίνει αμφίρροπος ο τελικός. Γιατί ακόμα και τον Μπέγκιτς που είναι ένας πιο βαρύς ψηλός και σε κάθε περίπτωση καλός μπλοκέρ τον είχε για πλάκα ο Σοφοκλής. Αν όμως η Ρεάλ ακολουθήσει ότι έκανε η ΤΣΣΚΑ χθες , όσο αφορά την αμυντική της προσέγγιση πάνω στον Σόφο ,τότε είναι πιθανότερο να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ,και να αποφύγουν τις δυσκολίες που είχαν με τον Σόφο στην Μαδρίτη....

Ο τροπος αντιμετωπισης του Σκορτσιανιτη ειναι δεδομενος, και τον οδηγει σε γρηγορη πτωση της αποδοσης του. Δυο-τρεις πανω του οταν παιρνει τη μπαλα στο low-post, αρχικα θα βαλει τα μισα, μετα τιποτα, να δωσει πασα σχεδον απιθανο, και σε πεντε λεπτα τελειωσε. Δοκιμασμενα πραγματα και απλα.
HackerBaby
QUOTE (tReason @ May 17 2014, 02:09 ) *
Eixa γραψει στην αρχη της χρονιας οτι η φετεινη ρεαλ εινια η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων
στην ευρωπη.Πραγματικα απορησα πως η πλειοψηφια ψηφισε μπαρτσελονα.
Πως εξηγειται η καταρρευση της μπαρτσελονα;
Η μπαρτσελονα βασιζει την κυριαρχιας της φετος στο συστημα,το καλυτερο σκαουτινγκ στην τακτικη.
Η ρεαλ αντιθετα κυριως στο ταλεντο της και στα μεγαλα ματς πρεπει να περιμενεις οτι το δευτερο ειναι πιο σημαντικο.βεβαια περιμενα νικη με 10 ποντους οχι με 40.Θυμιζει τα παιχνιδια εθνικη ισπανιας εθνικηε ελλαδας με βαση τα προηγουμενα αποτελεσματα τους τα ματς επρεπε να ειναι πολυ κλειστα αλλα η ισπανια κερδιζε ανετα γιατι ειχε πολυ περισσοτερο ταλεντο ιδιαιτερα επιθετικα.
Αλλο παραδειγμα απο το ΝΒΑ ειναι πχ οι σπερς και οι μπουλς τα τελευταια χρονια στα πλευοφς πηγαινουν χειροτερα με βαση τις εμφανισεις τους στην κανονικη περιοδο γιατι βασιζονται περισσοτερο στο συστημα παρα στο ταλεντο.
Για τον τελικο βλεπω ανετη νικη ρεαλ με 15-20 ποντους χαωδης διαφορα υλικου ο μπλατ ειναι θαυματοποιος που εφτασε με αυτους τους παικτες και χωρις τον με διαφορα καλυτερο του παικτη (James) ston τελικο.

σορρυ αλλα ειναι αστειο διοτι διαφωνω με ολες τις γραμμες του κειμενου σου , ενω και συ ο ιδιος αποδεικνιεις γιατι δεν ισχιει η πρωτη προταση σου στο υπολοιπο του ιδιου σου του ποστ... Ειναι μπασκετικη ιεροσυλια να εκφραζονται τετοιες αποψεις ιδιαιτερα οταν το επιπεδο των περισσοτερων ομαδων (panathinaikos,barcelona,csska ,maccabi) ειναι μερα με τη νυχτα με τις ομαδες που ειχαν προ λιγων ετων.
D-Wade
QUOTE(ssoulliss @ May 17 2014, 01:12 ) *

Το 1998 ρε μαν. Το 97 το πήρε ο Rivers
tzagasdog
QUOTE(roko @ May 17 2014, 10:20 ) *
Εγω παντως καταλαβα οπως και πολλοι αλλοι χθες,οτι ο Ολυμπιακος φετος αν δεν ηταν για αλλο ενα καλοκαιρι παρατημενος και με κινησεις που για αλλο 1 καλοκαιρι θυμιζαν λοταρια,με την διατηρηση του κορμου και με μια το πολυ δυο καλες προσθηκες,θα το ειχε ευκολα το 3ο σερι.

Για την Ρεαλ ειπαμε παιδια ενταξει δεν ειναι αυτη η διαφορα των 2 ομαδων.Μπορει αν επαιζαν σημερα αυτες οι 2 ομαδες να κερδιζε η Μπαρτσελονα με καμια 20αρια ποντους,οπως εγινε πριν μερικες ημερες στην ACB. Το οτι η Ρεαλ ειναι τουλαχιστον ενα επιπεδο πανω απο τις υπολοιπες ομαδες το ξερουμε,αλλα και η διαφορα χθες δεν ειναι αντιπροσωπευτικη της διαφορας των 2 ομαδων μην τρελαθουμε κιολας.Δεν εγιναν ξαφνικα οι Bulls των 90's.. Με Πετγουει και Μαντζαρη και Παπαπετρου εχασαν 2 φορες σε 3 μερες απο εναν πολυπαθη απο τραυματισμους ολυμπιακο.

Ελπιζω αυτο το καλοκαιρι να ενισχυθει η ομαδα οπως της αξιζει. bball.gif

Βασικά να είχαν κρατήσει Παπ και Χαινς....
North_gato
QUOTE (tzagasdog @ May 17 2014, 13:57 ) *
Βασικά να είχαν κρατήσει Παπ και Χαινς....

Ουτε απο τη θεση "3", ουτε απο τη θεση "5" χασαμε το F4. Απο τον ασσο τη χασαμε και απο τους πολλους μαζεμενους τραυματισμους..
tReason
QUOTE (HackerBaby @ May 17 2014, 11:15 ) *
σορρυ αλλα ειναι αστειο διοτι διαφωνω με ολες τις γραμμες του κειμενου σου , ενω και συ ο ιδιος αποδεικνιεις γιατι δεν ισχιει η πρωτη προταση σου στο υπολοιπο του ιδιου σου του ποστ... Ειναι μπασκετικη ιεροσυλια να εκφραζονται τετοιες αποψεις ιδιαιτερα οταν το επιπεδο των περισσοτερων ομαδων (panathinaikos,barcelona,csska ,maccabi) ειναι μερα με τη νυχτα με τις ομαδες που ειχαν προ λιγων ετων.

Den βλεπω που η πρωτη σειρα αντιφασκει με τις υπολοιπες
η ρεαλ ειναι η κορυφαια ομαδα ή μπορει να γινει πιο σωστα γιατι
α)Οι διαφορες και το ρεκορ που εχει κανει ειναιαπλησιαστα πο τις συγχρονες κορυφαιες ομαδες
β)4 παικτες θα μπορουσαν να σταθουν βασικοι στο ΝΒΑ.Δυσκολα αυτο να το βριες στις κορυφαιες ευρωπαικες ομαδες
του παρελθοντος μπαρτσα,παο,μακαμπι κτλ.

Και βεβαια δεν νομιζω οτι ακομα ειναι κορυφαια ομαδα πρεπει να νικησει την μακαμπι αυριο αλλα να παρει και το πρωταθλημα.χρειαζεται και τους τιτλους για να ανακηρυχτει η κορυφαια
ssoulliss
QUOTE (D-Wade @ May 17 2014, 13:17 ) *
Το 1998 ρε μαν. Το 97 το πήρε ο Rivers

Ναι, σωστός ο φίλος! biggrin.gif
assistant
Τρομαξα λιγο απ αυτο που ειδα απ τη Ρεαλ.......οι ανθρωποι αν και δεν τους παω μια επαιξαΝ ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ......μπραβο τους.Λιγο μποσικο να σε βρουν και εκτος συγκεντρωσης σε διαλυουν σ ενα πενταλεπτο δεν πα να σε λενε Μπαρτσα......ΜΗΧΑΝΗ κανονικη παραγωγης ποντων αλλα και απιστευτα σκυλια στην αμυνα,σου βγαζουν τη γλωσσα στο κυνηγι.......εχω και μια κρυφη ικανοποιηση βεβαια γιατι μονο ο Μπαρτζωκας κι η ομαδα του καταφεραν εστω και κατα διαστηματα να της ''στραβωσουν'' τα γραναζια αυτης της πραγματικα καλοκουρδισμενης μηχανης.........
The Admiral
Οι "εμφυλιοι" σε F4 ειναι περιεργα παιχνιδια. Δεν αντανακλουν παντα τη δυναμικη των ομαδων. Η Ρεαλ ηταν εντυπωσιακη ολη τη χρονια,αλλα θεωρω οτι η Μπαρτσα ειχε μεγαλυτερη ισορροπια,ηταν πιο ομαδικη και επαιζε καλυτερη αμυνα. Ακομη και μετα απο αυτο το αποτελεσμα τις θεωρω ισοδυναμες. Ειναι πιθανο και περσυ σε εναν ενδεχομενο ημιτελικο ευρωλιγκας ο ΠΑΟ να τον λιανιζε τον ΟΣΦΠ,αλλα αυτο δε λεει τιποτα. Στο F4 επαιξε πολυ ωραιο μπασκετ ο Ολυμπιακος και κερδισε εμφατικα τον τιτλο.

Επειδη παιζουν παρομοια Μακαμπι και Ρεαλ, δε νομιζω να υπαρξει παλι τοσο μεγαλη διαφορα. Απλα η Ρεάλ εχει περισσοτερους παικτες με ποιοτητα ,για αυτο εχει προβαδισμα,γιατι ομαδικα και τακτικα δεν αντιμετωπιζουν πολυ διαφορετικα το άθλημα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.