ford13
Mar 14 2014, 20:52
λες και παιζει τοπικο κατω μαγουλα ανω κορδοκουμπλιανη τραγικοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Lazeras
Mar 14 2014, 20:54
Τελικά είμαστε κακομαθημένοι.Ρε μάγκες σοβαρά τώρα δεν το βλέπατε ότι θα έρθει αυτή η μεταβατική περίοδος για την ομάδα;
Χαλαρώστε.Το μέλλον λαμπρό θα είναι.Έχουμε να ζήσουμε μεγάλες χαρές με αυτή την ομάδα.¨οχι άλλο γκρίνια.
QUOTE (Lazeras @ Mar 14 2014, 20:54 )
Τελικά είμαστε κακομαθημένοι.Ρε μάγκες σοβαρά τώρα δεν το βλέπατε ότι θα έρθει αυτή η μεταβατική περίοδος για την ομάδα;
Χαλαρώστε.Το μέλλον λαμπρό θα είναι.Έχουμε να ζήσουμε μεγάλες χαρές με αυτή την ομάδα.¨οχι άλλο γκρίνια.
Τώρα σώθηκες !! είναι σαν ζητάς από τσιγκούνη "τράκα"
Dred11
Mar 14 2014, 21:00
Νομίζω Πλάνινιτς και Γκόρντον έχουν μπει σε φάση παρακμής, παρόλο που βγάζουν και τώρα καλές φάσεις. Δεν νομίζω ότι αξίζουν σαν μελλοντικές μεταγραφές των 2 μεγάλων.
lightday
Mar 14 2014, 21:03
QUOTE(Dred11 @ Mar 14 2014, 21:00 )
Νομίζω Πλάνινιτς και Γκόρντον έχουν μπει σε φάση παρακμής, ...
Ο Πλάνινιτς πόσο χρονώ ειναι? Τον θυμάμαι για πάντα πλάκα πλάκα.
SG3ptshooter
Mar 14 2014, 21:05
Tο μετέωρο floatάρισμα του Ukic.
QUOTE(lightday @ Mar 14 2014, 21:03 )
Ο Πλάνινιτς πόσο χρονώ ειναι? Τον θυμάμαι για πάντα πλάκα πλάκα.
31-32
Reggie Miller 31
Mar 14 2014, 21:07
Δεν γίνονται αυτά που βλέπουμε... πραγματικά δεν γίνονται! Τσίρκο είναι η Εφές κ χωρίς προπονητή την έχεις αυτή την ομάδα!
lightday
Mar 14 2014, 21:08
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 14 2014, 21:05 )
Tο μετέωρο floatάρισμα του Ukic.
31-32
θα έπαιρνα όρκο από το σουλούπι του και την ενέργειά του ότι έχει φτάσει 38...επι του ματσακίου...ε τι έίχαμε τί χάσαμε ...και
ναι βάζει τρίποντο...
Reggie Miller 31
Mar 14 2014, 21:10
Λάσμε ξυπνα!
ΥΓ Πόσες λάθος πάσες; πόσες;;;;
bbplayer
Mar 14 2014, 21:12
να πάει και να μην ξανάρθει το αποψινό. χάσουμε-κερδίσουμε. απλά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Μακάρι να' ξερε ο Μπράμος τι πήγε να κάνει στην τελευταία φάση
manos_89
Mar 14 2014, 21:12
δεν θυμαμαι να εχω δει χειροτερο θεαμα στη ζωη μου! και δεν μιλαω αποκλειστικα για μπασκετ
Νομιζω παντως οτι με πεδουλακη θα προκρινομασταν στην επομενη φαση και θα ειχαμε μια απο τα περσινα κατα πασα πιθανοτητα.
Dred11
Mar 14 2014, 21:13
Κάκιστο παιχνίδι του Διαμαντίδη 4 λάθη 4 ασίστ. Περνάει χοντρό ντεφορμάρισμα ο αρχηγός.
bbplayer
Mar 14 2014, 21:17
καθαρίζουν τη ρακέτα για να παίξει ο Λάσμε. ε, δε μπορεί να παίξει έτσι, για γέλια είναι, δεν κάνει γι αυτή τη δουλειά, τον θες όμως στην άμυνα .
Reggie Miller 31
Mar 14 2014, 21:19
Τι κάνεις ρε Διαμαντίδη; Τι κάνεις ρε αγόρι μου; άμα πια φέτος!
ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!
Dred11
Mar 14 2014, 21:20
Προσπάθησε να χάσει η Εφές αλλά δεν τα καταφέρνει.
Γελαω
manos_89
Mar 14 2014, 21:23
Πρωτη φορα ντρεπομαι γιαυτη την ομαδα! δεν ντρεπομαι μονο για το θεαμα που παρουσιαζει, ντρεπομαι για την λογικη που επικρατει! διωχνει ο προεδρος τον προπονητη ο οποιος επαιρνε το καλυτερο με το υλικο που ειχε και πλεον δεν εχουμε ουτε καν προπονητη. και ερχεται ο αλλος απο πανω και σου λεει οτι στο μελλον θα δουμε πολλες επιτυχιες! Με τι; με τι αστειρευτο ταλεντο που υπαρχει στην ομαδα; με τα λεφτα που θα σκασει ο προεδρος; με τον προπονηταρα που θα μεταμορφωσει τους παικτες;
ντρεπομαι που το λεω αλλα μου θυμιζουμε ποδοσφαιρικο ολυμπιακο επι κοκκαλη.
bbplayer
Mar 14 2014, 21:24
QUOTE (Dred11 @ Mar 14 2014, 21:20 )
Προσπάθησε να χάσει η Εφές αλλά δεν τα καταφέρνει.
+1
έκανε ότι μπορούσε γαι να το παρουμε αλλά εμείς είμαστε υπεράνω.
@ δε μας χ*** ρε Γιόνας!! έχανες τα πέναλτι κι έβαλες το απίστευτο. πάμε να το πάρουμε τώρα
bbplayer
@δελ
Quincy
Όχι άλλο! Έλεος! Θα μιλήσω
Τέτοιο θέαμα αξίζει να χεις λίγο έξτρα χρόνο να το απολαύσεις !! πάρε μια παράταση να χεις ..
silversurfer
να χαςουμε, για να καταλαβουμε οτι τα 7 αστερια που λεει ο τρακης δεν ερχονται ετσι επειδη ειχες μια ιστορια..
φετος κανουμε εμφανισεις που θα επρεπε να κανουμε περυσι.. η νικη δεν σημαινει τιποτα κ καλο ειναι να καταλαβουμε την αληθεια κ την πραγματικοτητα ολοι..
SG3ptshooter
Σούλης!
Κι έρχεται και το διπλό.
Έλα ρε Μήτσο, τουλάχιστον μην τα ρίχνεις ανά δεύτερη φάση.
Κρατάμε τη νίκη, νέα αρχή είναι αυτή. Και στηρίζουμε, και ελπίζουμε.
kotzito
Mar 14 2014, 21:25
Τουλάχιστον ο Άρτζι τους ξεπέρναγε τους 60 πόντους.
Μεγάλο τρίποντο του Ματσιούλις. Τώρα πάει με την ψυχολογία υπέρ του ο ΠΑΟ μάλλον στην παράταση. Νομίζω το κρισιμότερο πεντάλεπτο μέχρι τώρα στην φετινή του πορεία στην Ευρωλίγκα. Άμα χάσει, θα είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά. Ότι και να γίνει πάντως, δεν θυμάμαι τόσο κακό Παναθηναϊκό.
Ο Πλάνινιτς τι έκανε ακριβώς στην τελευταία επίθεση; Γενικά κάνει τα πάντα στα τελευταία λεπτά για να χάσει η Εφές;
silversurfer
Mar 14 2014, 21:29
ελατε εχει φαση. εγω το διασκεδαζω. στα παιδικα ετσι παιζαμε
bbplayer
Mar 14 2014, 21:32
α ρε Ούκιτς μπάζο, κοίτα τον στο λει απ!!!
Ιn fotsis we trust
silversurfer
Mar 14 2014, 21:34
θελουμε να το χασουμε ε;
bbplayer
Mar 14 2014, 21:35
QUOTE (andykrg @ Mar 14 2014, 21:33 )
Ιn fotsis we trust
ο μόνος που προσπαθεί να παίξει μπάσκετ και έχει συναίσθηση της κατάστασης.
Reggie Miller 31
Mar 14 2014, 21:35
Ντάξει δεν υπάρχει ούτε καν προπονητής Αγγέλου απο την άλλη! μέχρι κ ο Άγγλος ξέρει καλύτερα πως παίζεται το άθλημα! Πονέσαν πολλά μάτια σήμερα!
Τράκη, ωραίο το αστείο το σημερινό! Άντε τώρα πάρε προπονητή μπας και σώσεις την χρονιά στην Ευρώπη, γιατί τους πιο πολλούς πολύ λίγο μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα!
Eλα ρε "Μασιούλη" ούτε στα σχολικά τουρνουα αυτά δεν τα κάνουν..
Σκοτώσαμε το θεριό ... τελικά
Dred11
Mar 14 2014, 21:36
Έλα ρε Πλάνινιτς. Κάνεις ότι στενοχωρέθηκες. Κόψε την πλάκα.
silversurfer
Mar 14 2014, 21:36
ΛΟΛ ειναι το μονο που μπορω να πω! τουλαχιστον κερδισαμε ας τους φυγει λιγο αγχος κ ας διασκεδασουν το μπασκετ. δεν γινεται να ειναι τοσο τρομαγμενοι..
gspara
Mar 14 2014, 21:37
αν ειναι αντρες πρεπει ολοι να δωσουν το μισθο τους στο φωτση.
G-arenas
Mar 14 2014, 21:38
ο τυφλος επαιζε απέναντι στον τυφλο και κερδισε ο τυφλος!!!!!
QUOTE (bbplayer @ Mar 14 2014, 21:35 )
ο μόνος που προσπαθεί να παίξει μπάσκετ και έχει συναίσθηση της κατάστασης.
Μα γιαυτό το έγραψα , κανένας άλλος απόψε ... με συναίσθηση της κατάστασης και του κινδύνου ...
assistant
Mar 14 2014, 21:38
Καλως ή κακως Διαμαντιδης σε κριση = ομαδα σε πανικο....βαλτε στην εξισωση τραυματισμους και ΔΓ και δενει το γλυκο.
bbplayer
Mar 14 2014, 21:41
Η κατάσταση στην ομάδα φαίνεται από τη συμπεριφορά του Μήτσου. Σήμερα ώρες ώρες άγγιζε τα όρια του γελοίου. Και δε μιλάω για την απόδοση την αγωνιστική , ας παίξει όσο χάλια θέλει δεν του λέει κανείς τίποτα. Για τα γύρω γύρω λέω. Όταν ο ΔΔ ξηγιέται έτσι κάτι δεν πάει καλά
Ντάξει την κερδίσαμε την Μπυραρία, όχι ότι τρέχει και τίποτα , όπως επίσης δε θα συνέβαινε κάτι εάν χάναμε.
Να κάνουμε καμια προπόνηση μπας και θυμίσουμε ομάδα και όχι νούμερο του βαριετέ. Η ομάδα είναι "αρρωστη" και φαίνεται
QUOTE (andykrg @ Mar 14 2014, 21:38 )
Μα γιαυτό το έγραψα , κανένας άλλος απόψε ... με συναίσθηση της κατάστασης και του κινδύνου ...
απλώς συμφώνησα
Dred11
Mar 14 2014, 21:42
Φώτσης για μένα ο πιο σταθερός παίκτης φέτος. Και στην τελική ξέρει μπάσκετ.
priest
Mar 14 2014, 21:44
Το σημερινο ματς θα μου μεινει χαραγμενο ως ενα απο τα πιο τραγελαφικα ματς που εχω δει στην ζωη μου.
Μονο ο Φωτσης ηθελε την νικη.Κανεις αλλος παικτης απο τις 2 ομαδες.
bbplayer
Mar 14 2014, 21:47
και η παρήγορη πλευρά του θέματος (λέμε τώρα...) :Πόσοι το είχαμε σίγουρο το 2πλο σήμερα. Σχεδόν κανένας μας. Το πήραμε (βασικά μας το έδωσαν αλλά κι έτσι καλά είναι)
Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν ήταν ούτε ο Άρτζυ , ούτε η έλλειψη άσου , ούτε η έλλειψη "κλασσικού πενταριού " ούτε τίποτα άλλο, το πρόβλημα ήταν και θα είναι ένα και μοναδικό και λέγεται ... ΔΓ , όποιος δεν μπορεί να το δεί μάλλον έχει "πολύ πράσινα" γυαλιά για να δει "καθαρά" ή του αρέσει και κατ' επέκταση του αξίζει ένας τέτοιος πρόεδρος ..
Reggie Miller 31
Mar 14 2014, 21:53
QUOTE (andykrg @ Mar 14 2014, 21:50 )
Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν ήταν ούτε ο Άρτζυ , ούτε η έλλειψη άσου , ούτε η έλλειψη "κλασσικού πενταριού " ούτε τίποτα άλλο, το πρόβλημα ήταν και θα είναι ένα και μοναδικό και λέγεται ... ΔΓ , όποιος δεν μπορεί να το δεί μάλλον έχει "πολύ πράσινα" γυαλιά για να δει "καθαρά" ή του αρέσει και κατ' επέκταση του αξίζει ένας τέτοιος πρόεδρος ..
Και έρχομαι και σε ρωτάω, άντε κ φεύγει... ποιος θα πάρει την ομάδα; Δες τι γίνεται στην μπάλα!
ΥΓ Αυτό δεν σημαίνει ότι διαφωνώ απαραίτητα, απλά καλό είναι να βλέπουμε κ λίγο πιο σφαιρικά την κατάσταση!
sacarame
Mar 14 2014, 21:54
5ο φάουλ στο χρήστη rakos για τους χαρακτηρισμούς στο ποστ του..
bbplayer
Mar 14 2014, 21:55
QUOTE (andykrg @ Mar 14 2014, 21:50 )
αυτό το βλέπουμε οι 9 στους 10 φίλε μου αλλά δε γίνεται κάτι. δε μπορεί να αλλάξει μυαλά, την ομάδα δεν την αφήνει, και να την αφήσει άλλος δεν υπάρχει και φτου κι απ' την αρχή
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Mar 14 2014, 21:53 )
Και έρχομαι και σε ρωτάω, άντε κ φεύγει... ποιος θα πάρει την ομάδα; Δες τι γίνεται στην μπάλα!
ΥΓ Αυτό δεν σημαίνει ότι διαφωνώ απαραίτητα, απλά καλό είναι να βλέπουμε κ λίγο πιο σφαιρικά την κατάσταση!
Είναι σεβαστό ότι βάζει τα ωραία τα λεφτά του για το πάθος του και δεν είπα να σηκωθεί να φύγει, απλά είπα ότι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν ήταν ο Άρτζυ που του τα "φόρτωσαν" ΟΛΑ !! από αλλού ξεκινάει η αρρώστια που "βγάζει" αυτή η ομάδα, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι !! και να σου πω την αλήθεια (που το λέω από τότε που ανέλαβε) ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να του αξίζει ένας τέτοιος .. άνθρωπος, είναι δυσφήμηση για την ιστορία του και νομίζω κάθε λογικός άνθρωπος το καταλαβαίνει αβίαστα..
North_gato
Mar 14 2014, 22:02
QUOTE (bbplayer @ Mar 14 2014, 21:55 )
αυτό το βλέπουμε οι 9 στους 10 φίλε μου αλλά δε γίνεται κάτι. δε μπορεί να αλλάξει μυαλά, την ομάδα δεν την αφήνει, και να την αφήσει άλλος δεν υπάρχει και φτου κι απ' την αρχή
Σημασια σημερα ειχε η νικη, δεδομενων των συνθηκων.
Θεαματικη αλλαγη στον τροπο παιγχνιδιου σε τρεις μερες με αλλο προπονητη θα ηταν ουτοπικο να περιμενει κανεις.
Nik Tepits
Mar 14 2014, 22:03
Κραταμε τη νικη και συνεχιζουμε..
Δεν μπορω να καταλαβω το ομαδικο ντεφοραρισμα Μπραμου, Μασιουλις και ΔΔ. Νταξει ο αρχηγος τα χει φτυσει τελειως, αλλα οι δυο να χανουνε αλλεπαληλα ελευθερα τριποντα...
Ο Γιανκοβιτς μου αρεσε σημερα, μαχητικος σε καθε φαση, αξιζει περισσοτερο χρονο. Οτι και να λεμε χωρις Γκιστ, Καρρυ που ειναι οι καλυτεροι μας παιχτες φετος, στην επιθεση ειναι δυσκολα τα πραγματα. Ο Ραιτ, ελπιζω μαζι με Ροκο και Λουκα να παρουν ποδι το καλοκαιρι.
Δεν το βλεπω να κερδιζουμε Φενερ, ειμαστε ομαδα που εχει σκασει και απο πανω χωρις προπονητη. Περιμενα τουλαχιστον μια αντιδραση στο ηλεκτροσοκ της αλλαγης προπονητη, αλλα μια απ τα ιδια με Καχα ειχαμε σημερα.
Τυχαιο που ο Ζνοβτς ητανε στο γηπεδο σημερα;
QUOTE (Nik Tepits @ Mar 14 2014, 22:03 )
Τυχαιο που ο Ζνοβτς ητανε στο γηπεδο σημερα;
Μπά δε νομίζω να κάνουμε καμία κίνηση πριν το καλοκαίρι.
Dred11
Mar 14 2014, 22:08
Για τον ΔΓ: Δεν είμαι σίγουρος ότι η τρέλα του έχει αρνητικό πρόσημο. Ακόμα και η πίεση που ασκεί στην ομάδα για το έβδομο κλπ. ναι μεν αγχώνει τους παίκτες, αλλά δεν τους αφήνει περιθώριο να σκεφτούν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που συμβιβάζεται με καλές πορείες. Και στην τελική, οι παίκτες-πρωταθλητές δεν χαμπαριάζουν από πίεση.
Για τον Πεδουλάκη: Μεγάλο προσόν του το γερό στομάχι και η μαγκιά. Είχε πολλές αδυναμίες, αλλά δεν έχανε το μυαλό του στη διάρκεια του ματς. Το πάλευε όπως ήξερε μέχρι τέλους. Ήξερε και μερικά τρικ που έπιαναν ενίοτε.
Οι δύο παραπάνω έκαναν πολλά λάθη. Αλλά ο ΠΑΟ φέτος παρά τις ατυχίες και τα λάθη είναι εδώ. Διατηρεί πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ, ενώ με νίκη επί του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, μάλλον θα προκριθεί ως τέταρτος.
Ο σχεδιασμός για του χρόνου πρέπει να ξεκινήσει από έναν καλό προπονητή, έχουμε έναν καλό κορμό από παίκτες με συμβόλαια και με μερικές καλές κινήσεις μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε τοπ επίπεδο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.