Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2006 - 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
tsops
Αποτελέσματα 6ης Αγωνιστικής

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 51-23
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 40-51 ( blink.gif )
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 48-59
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 42-43
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 104-19
ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΛΙΟΥ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 0-0
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 52-69

Η έκπληξη της αγωνιστικής : Προμηθέας. Μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα καθόλου. Και -11 πόντους διαφορά στην έδρα του από την Άμιλλα? 39.gif

Δεύτερη παρατήρηση : σπασμένες έδρες. 4 έδρες "έπεσαν" σε αυτή την αγωνιστική, παράγοντας που θα παίξει καίριο ρόλο σε άνοδο και παραμονή.

Έχω κιάλλα σχόλια, αλλά θα τα κάνω λίγο αργότερα wink.gif
sofo4
[ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 40-51 ( blink.gif )

ohmy.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif ohmy.gif ohmy.gif τι έγινε ρε παιδιά?
tsops
QUOTE(sofo4 @ Nov 13 2006, 08:59 AM) *
[ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 40-51 ( blink.gif )

ohmy.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif ohmy.gif ohmy.gif τι έγινε ρε παιδιά?

Εμ, είπαμε. Η κατηγορία φέτος είναι ιδιαίτερα αμφίρροπη και γεμάτη...εκπλήξεις smile.gif

Μια και μίλησα για έδρες πριν : ο Άρης Πετρούπολης μου άρεσε πολύ (καλά, δεν συζητάμε για το γήπεδο που είναι σκέτο κόσμημα). Η ομάδα αυτή αν δουλευτεί (από ότι μου είπε η coach, δεν κάνουν προπονήσεις) θα παίξει καλό μπάσκετ και θα κάνει πολλές ζημιές, ιδιαίτερα εντός. Τώρα ειδικά που έχει μπροστά της ΑΕΦ και ΜΕΝ, μπορεί να δουλέψει εύκολα. Το 13 του Άρη που το ξέρω? από χθες σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ... 39.gif

Σχόλια για τα υπόλοιπα, Λάμπρο, Κώστα, natty, baby jane, πως τα είδατε?
Papaloukas 4 ever
Στον Προμηθέα πάθανε την πλάκα τους. Δεν περιμέναν με τίποτα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που προηγηθήκαν με περίπου 10 πόντους σε κάποιο σημείο στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξανε κάκιστα, η μπάλα δεν περνούσε με τίποτα στις ψηλές, κάνανε συνολικά και κάπου 20 λάθη με αποτέλεσμα αυτό που μάθαμε όλοι. Το κακό, κατά τη γνώμη μου, είναι το βρισίδι που έπεσε στο τέλος στα αποδυτήρια. Φαίνεται τον σηκώσαν πολύ τον αμανέ εκεί πέρα. Είδωμεν.
Μπράβο Δημητράκη για την ομαδάρα σου. Άντε και Α΄ τώρα;
tsops
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ Nov 13 2006, 12:32 PM) *
Στον Προμηθέα πάθανε την πλάκα τους. Δεν περιμέναν με τίποτα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που προηγηθήκαν με περίπου 10 πόντους σε κάποιο σημείο στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξανε κάκιστα, η μπάλα δεν περνούσε με τίποτα στις ψηλές, κάνανε συνολικά και κάπου 20 λάθη με αποτέλεσμα αυτό που μάθαμε όλοι. Το κακό, κατά τη γνώμη μου, είναι το βρισίδι που έπεσε στο τέλος στα αποδυτήρια. Φαίνεται τον σηκώσαν πολύ τον αμανέ εκεί πέρα. Είδωμεν.
Μπράβο Δημητράκη για την ομαδάρα σου. Άντε και Α΄ τώρα;

Ο Προμηθέας παραμένει μία ιδιαίτερα σοβαρή ομάδα και κατά την άποψή μου, παραμένει και το φαβορί για την κατηγορία. Εξελίσσονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα στη Β. 6 ομάδες (τουλάχιστον) παλεύουν για τις 3 θέσεις της ανόδου cool.gif

Ευχαριστώ Κώστα, αλλά έχουμε πει : εμείς και η Τούφα είμαστε οι νεοφώτιστοι της κατηγορίας και υπ'αυτό το πρίσμα οφείλουμε να λειτουργούμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά έχουμε και το ρόστερ και τη δυνατότητα να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι που θα παίξουμε. Ούτως ή άλλως, έχω ξεκαθαρίσει, ότι στόχος της Δάφνης φέτος είναι η πεντάδα.

Οι ομάδες που θα ανέβουν θα είναι αυτές που θα έχουν διάρκεια, σταθερή παρουσία, συνοχή και σοβαρότητα. Ομάδες με 5-6 παίκτριες κάποια στιγμή θα σπάσουν και ομάδες με εσωτερικά προβλήματα θα παρουσιάσουν κοιλιά που θα τους κοστίσει ήττες στην έδρα τους.

Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και είμαστε ακόμα στην 6η αγωνιστική. Ακόμα και οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στον Α' γύρο, δεν είναι σίγουρο ότι θα ανέβουν. Γουστάρω, θα παιχτεί ωραίο μπασκετάκι φέτος 41.gif

Ξαναλέω : guests του topic, γραφτείτε και ελάτε στην παρέα μας. Σε αυτό το forum δεν είμαστε αντίπαλοι, απλώς παραθέτουμε τις απόψεις μας...σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, προσπαθώ να αυξήσω τα μέλη του γυναικείου για να πικάρω τον admin wink.gif laugh.gif
diama13
Μα ειναι δυνατον να λειπω εγω απο αυτο το παιχνιδι?του προμηθεα εννοω....επομενη αγωνιστικη??
tsops
QUOTE(diama13 @ Nov 13 2006, 02:45 PM) *
Μα ειναι δυνατον να λειπω εγω απο αυτο το παιχνιδι?του προμηθεα εννοω....επομενη αγωνιστικη??

Θα τη βγάλουμε και την επόμεη αγωνιστική ρε παλκάρ, κάτσε, ακόμα δεν σχολιάσαμε τη προηγούμενη. Δευτέρα έχουμε!!! laugh.gif
tsops
Μην το ξεχάσω : επιτέλους ολοκληρώσαμε τα προπονητικά - παικτικά θέματα σε ξεχωριστή κατηγορία εκτός του Ask the Coach (δείτε την υπογραφή μου για το λινκ). Νάναι καλά ο Σπύρος που βοήθησε. Ρίξτε τους μια ματια και πέστε μας σχόλια. Προσωπικά, θα συνεχίζω να το εμπλουτίζω και πιστεύω ότι έχει να σας προσφέρει κάτι, είτε είστε παίκτης, είτε προπονητής... wink.gif
Baby_Jane
Καλησπερα κι απο μενα . . καλα πως εχασε ο προμη8εας????? w00t.gif w00t.gif
Τελικα αυτη η κατηγορια ειναι ολα τα λεφτα . . . 41.gif
. .μμμ,,,οσον αφορα το παιχνιδι του αρη με τη δαφνη δεν μπορω να πω πως η δαφνη περασε ευκολα μεσα απο την πετρουπολη , , κοντραριστηκαν οι δυο ομαδες αλλα τα κοριτσια τοθ αρη απο καποιο σημειο και μετα απλως δεν αντεχαν αλλο . .δεν μπορω να ξερω τι φταιει και γιατι αλλα αυτο ειδαμε!τεσπα,,,,η ομαδα αυτη μπορει να κανει πολλα . . wos_sport5.gif
tsops
Στο Φιλαθλητικός - Τούφα τι έγινε ρε παιδιά? πρέπει να ήταν ντέρμπι της ΙΟΝ όπως είχαμε πει. Τι έγινε και κρίθηκε στο πόντο? By the way, συγχαρητήρια Λάμπρο 41.gif
xilies siopes na akous
QUOTE(tsops @ Nov 14 2006, 04:39 AM) *
Στο Φιλαθλητικός - Τούφα τι έγινε ρε παιδιά? πρέπει να ήταν ντέρμπι της ΙΟΝ όπως είχαμε πει. Τι έγινε και κρίθηκε στο πόντο? By the way, συγχαρητήρια Λάμπρο 41.gif

Καλημερα!κερδισε η Τουφα με 1 ποντο.
tsops
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 14 2006, 08:56 AM) *
Καλημερα!κερδισε η Τουφα με 1 ποντο.

Δεν παρακολουθείς παραπάνω μου φαίνεται... 45.gif laugh.gif
Baby_Jane
Τι εγινε ρε παιδια???????Γιατι τοσο λαλιστατο το φορουμ??????? tongue.gif laugh.gif laugh.gif
natty
Καλημέρα και από εμένα , tongue.gif τα σχόλια μου για την αγωνιστική , είναι ότι ο αγώνας που με εξέπληξε και σύγχρονος μου άρεσε ήταν Προμηθέας – Άμιλλα , μπράβο στην Άμιλλα , αν κάποιος είδε τον αγώνα θα ήθελα σχόλια. Για τους άλλους αγώνες πάνω κάτω το περίμενα. Εγώ Τsops περιμένω την ανάλυση σου !!! οπως ειχες πει θα μηλουσες παραπανω !!και τα προγνωστικά σου για την επόμενη αγωνιστική.
tsops
QUOTE(Baby_Jane @ Nov 15 2006, 12:15 PM) *
Τι εγινε ρε παιδια???????Γιατι τοσο λαλιστατο το φορουμ??????? tongue.gif laugh.gif laugh.gif

Έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς ότι μεγάλο μέρος των συμμετεχόντων τέτοιων topic, είναι μαθήτριες ή φοιτήτριες. Οι καταλήψεις τέλος, οπότε τώρα έχει αρχίσει το torture.gif

Πρόγραμμα 7ης Αγωνιστικής

17:30:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
16:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ Χ
15:30:00 ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 1
20:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ?
14:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
14:45:00 ΡΟΥΦ ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΛΙΟΥ --

Τα σχόλιά μου τα εξής :

1. Θα ξεπεράσει ο Προμηθέας το σοκ της 6ης αγωνιστικής (παίζει σε δύσκολη έδρα όπως έχω πει) ή θα έχουμε συνέχεια στην "κοιλιά"?
2. Άμιλλα - Καλύβια το πρώτο ντέρμπι
3. Ο Παπάγος θα κερδίσει μόνον αν είναι σταθερός 40 λεπτά απέναντι στον μαχητικό Φιλαθλητικό
4. Τούφα - Μαρούσι δεν έχω άποψη, δεδομένου ότι όπως έχω πει, δεν έχω δει προσωπικά το Μαρούσι φέτος
5. ΑΕΦ - Άρης το αναμένόμενο
6. Η Δάφνη Δαφνίου θα περάσει νικηφόρα από τον Τρίτωνα. Αν όχι, τότε λέει icon_wave.gif στην άνοδο
7. Η Δάφνη έχει "ρεπό"

Συνεχές πρόβλημα : η λάθος απεικόνιση των ομάδων που έχουν (ή δεν έχουν) παίξει με τη ΜΕΝ βαθμολογικά. Έχω ενημερώσει να το φτιάξουν στην ΕΣΚΑ γιατί η κατάταξη εμφανίζεται πλασματική.

Ενδιαφέρον εμφανίζει η άμυνα του Αμαρουσίου που δύσκολα δέχεται πόντους (39 Μ.Ο.) αλλά και η επίθεση που δύσκολα σκοράρει (45 Μ.Ο.). Επίσης, η επίθεση της Δάφνης που είναι "κολλημένη" ψηλά στους 72 πόντους Μ.Ο. με καλύτερη επόμενη επίθεση του Προμηθέα στους 51. 3 ομάδες στο 5-1 με 11 βαθμούς και 3 ομάδες στο 4-2 με 10...χαλασμός κυρίου στη συνέχεια guns.gif 48.gif 42.gif
tsops
QUOTE(natty @ Nov 15 2006, 12:53 PM) *
Καλημέρα και από εμένα , tongue.gif τα σχόλια μου για την αγωνιστική , είναι ότι ο αγώνας που με εξέπληξε και σύγχρονος μου άρεσε ήταν Προμηθέας – Άμιλλα , μπράβο στην Άμιλλα , αν κάποιος είδε τον αγώνα θα ήθελα σχόλια. Για τους άλλους αγώνες πάνω κάτω το περίμενα. Εγώ Τsops περιμένω την ανάλυση σου !!! οπως ειχες πει θα μηλουσες παραπανω !!και τα προγνωστικά σου για την επόμενη αγωνιστική.

Σχόλια για τα Αποτελέσματα της 6ης Αγωνιστικής. Θυμίζω :

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 51-23
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 40-51 ( blink.gif )
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 48-59
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 42-43
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 104-19
ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΛΙΟΥ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 0-0
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 52-69

Όπως έχω πει :

Η έκπληξη της αγωνιστικής : Προμηθέας. Μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα καθόλου. Και -11 πόντους διαφορά στην έδρα του από την Άμιλλα? 39.gif

Δεύτερη παρατήρηση : σπασμένες έδρες. 4 έδρες "έπεσαν" σε αυτή την αγωνιστική, παράγοντας που θα παίξει καίριο ρόλο σε άνοδο και παραμονή.

Τα σκορ συνεχίζουν να κυμαίνονται στους 50 στην επίθεση, 38-40 στην άμυνα με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Το δικό μου παιχνίδι θα το σχολιάσω ξεχωριστά wink.gif

Περιμένω και σχόλιά σας για την ερχόμενη αγωνιστική που έχω βάλει παραπάνω wink.gif
lambros
bball.gifΓεια χαρά!..
Σίγουρα η ήττα του Προμηθέα προκάλεσε αίσθηση από την αγωνιστική που πέρασε. Δείχνει ότι όντως το πρωταθλημα θα έχει αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις..
Πολύ σημαντική η νίκη του Παπάγου στα Καλύβια,ειδικά μετά την εντός έδρα ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.Δείχνει σοβαρότητα.
Σημαντικότατη επίσης για την ομάδα μου η νίκη στου Ζωγράφου , ειδικά με τον τρόπο που ήρθε (σερί 12-1 στα τελευταία 5 λεπτά)
Τα άλλα αποτελέσματα νομίζω φυσιολογικά... bball.gif
tsops
QUOTE(lambros @ Nov 15 2006, 06:51 PM) *
bball.gifΓεια χαρά!..
Σίγουρα η ήττα του Προμηθέα προκάλεσε αίσθηση από την αγωνιστική που πέρασε. Δείχνει ότι όντως το πρωταθλημα θα έχει αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις..
Πολύ σημαντική η νίκη του Παπάγου στα Καλύβια,ειδικά μετά την εντός έδρα ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.Δείχνει σοβαρότητα.
Σημαντικότατη επίσης για την ομάδα μου η νίκη στου Ζωγράφου , ειδικά με τον τρόπο που ήρθε (σερί 12-1 στα τελευταία 5 λεπτά)
Τα άλλα αποτελέσματα νομίζω φυσιολογικά... bball.gif

12-1 στα τελευταία 5 λεπτά? w00t.gif Πωπω, πρέπει να τραβούσαν τα μαλλιά τους στον Φιλαθλητικό. Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Λάμπρο 41.gif
Baby_Jane
[quote name='tsops' date='Nov 15 2006, 03:19 PM' post='44228']
Έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς ότι μεγάλο μέρος των συμμετεχόντων τέτοιων topic, είναι μαθήτριες ή φοιτήτριες. Οι καταλήψεις τέλος, οπότε τώρα έχει αρχίσει το torture.gif

Τσοπς να σε ενημερωσω,,εχει ξεκινησει ο τριημερος εορτασμος για το πολυτεχνειο . . οποτε μη μου τις δικαιολογεις . . !!!! laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
tsops
Ναι ε? blink.gif

ΡΕΕΕΕΕ, μαζευτείτε στα σπίτια σας και ποστάρετε στο BasketForum και αφήστε τις τσάρκες!!!

Και σας δικαιολογούσα κιόλας... tongue.gif
sofo4

17:30:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2 -συμφωνώ
16:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 1- διαφωνώ
15:30:00 ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 1-συμφωνώ
20:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2 τυχαία
14:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2 -συμφωνώ
14:45:00 ΡΟΥΦ ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2 -συμφωνώ

για να δούμε τις εκπλήξεις αυτής της αγωνιστικής w00t.gif
tsops
QUOTE(sofo4 @ Nov 16 2006, 11:35 AM) *

17:30:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2 -συμφωνώ
16:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 1- διαφωνώ
15:30:00 ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 1-συμφωνώ
20:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2 τυχαία
14:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2 -συμφωνώ
14:45:00 ΡΟΥΦ ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2 -συμφωνώ

για να δούμε τις εκπλήξεις αυτής της αγωνιστικής w00t.gif

¨
Διαφωνείς με μένα? blink.gif Μα είναι δυνατόν να διαφωνείς με την τέλεια ανάλυσή μου? laugh.gif

Άρα θεωρείς ότι το Άμιλλα - Καλύβια δεν είναι ντέρμπι και θα κερδίσει η Άμιλλα? Εγώ θεωρώ ότι θα κριθεί πολύ κοντά σε διαφορά και μάλιστα θεωρώ τα Καλύβια φαβορί. Για να δούμε, όπως είπες, οι εκπλήξεις παραμονούν! smile.gif
sofo4
QUOTE(tsops @ Nov 16 2006, 02:25 PM) *
¨
Διαφωνείς με μένα? blink.gif Μα είναι δυνατόν να διαφωνείς με την τέλεια ανάλυσή μου? laugh.gif

Άρα θεωρείς ότι το Άμιλλα - Καλύβια δεν είναι ντέρμπι και θα κερδίσει η Άμιλλα? Εγώ θεωρώ ότι θα κριθεί πολύ κοντά σε διαφορά και μάλιστα θεωρώ τα Καλύβια φαβορί. Για να δούμε, όπως είπες, οι εκπλήξεις παραμονούν! smile.gif

και ο Προμηθέας φαβορί θεωρείται αλλά είδες την έκπληξη w00t.gif πολλές φορές στις ομάδες που θεωρούμε φαβορί γίνεται η ανατροπή - ποτέ δεν ξέρεις- παιχνίδια είναι- γι'αυτό είμαι επιφυλακτική wink.gif
tsops
QUOTE(sofo4 @ Nov 16 2006, 01:25 PM) *
και ο Προμηθέας φαβορί θεωρείται αλλά είδες την έκπληξη w00t.gif πολλές φορές στις ομάδες που θεωρούμε φαβορί γίνεται η ανατροπή - ποτέ δεν ξέρεις- παιχνίδια είναι- γι'αυτό είμαι επιφυλακτική wink.gif

Λάθος διατύπωση δική μου Δεν θεωρώ φαβορί τα Καλύβια, αντίθετα, θεωρώ όπως είπα ότι θα είναι ντέρμπι, απλώς έχω μία διαίσθηση ότι η έδρα θα σπάσει. Εμένα φυσικά με συμφέρει να κερδίσει η Άμιλλα, αλλά....θα δούμε smile.gif
diama13
Καλησπερα....εγω πιστευω πως θα κερδισουν τα καλυβια....με βλεπω την κυριακη στου παπαγου παλι...... rolleyes.gif
greece4
συγχαριτηρια στην τουφα!!
καναμε πολλά λάθη στο τελος και χασαμε ενα παιχνιδι που το ελεγχαμε στη μεγαλυτερη διαρκεια του...
(η προηγουμενη εβδομαδα ηταν αρκετα δυσκολη για την ομαδα μου, υπηρχαν τραυματισμοι κλπ αλλα αυτο δεν αποτελει δικαιολογια!)

παμε παρακατω ομως, εχουμε πολυ δυσκολο παιχνιδι την κυριακη...
να δουμε! wink.gif

αααα και χαρηκα που γνωρισα τον coach λαμπρο! smile.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Nov 16 2006, 04:56 PM) *
Καλησπερα....εγω πιστευω πως θα κερδισουν τα καλυβια....με βλεπω την κυριακη στου παπαγου παλι...... rolleyes.gif

Εγώ πάντως λέω να πάω στο Ρουφ (Τρίτων - Δάφνη Δαφνίου) smile.gif Και το Τούφα - Μαρούσι θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι να δω, θα δείξει bball.gif Ούτως ή άλλως, ξεκουραζόμαστε αυτή τη Κυριακή wink.gif

QUOTE(greece4 @ Nov 16 2006, 10:05 PM) *
συγχαριτηρια στην τουφα!!
καναμε πολλά λάθη στο τελος και χασαμε ενα παιχνιδι που το ελεγχαμε στη μεγαλυτερη διαρκεια του...
(η προηγουμενη εβδομαδα ηταν αρκετα δυσκολη για την ομαδα μου, υπηρχαν τραυματισμοι κλπ αλλα αυτο δεν αποτελει δικαιολογια!)

παμε παρακατω ομως, εχουμε πολυ δυσκολο παιχνιδι την κυριακη...
να δουμε! wink.gif

αααα και χαρηκα που γνωρισα τον coach λαμπρο! smile.gif

Τι λες? Θα το πάρετε το παιχνιδάκι με τον Παπάγο?

Συγγνώμη, τώρα που τον γνώρισες κιόλας, πες μου : δεν είναι ίδιος ο Στακ? tongue.gif
greece4
QUOTE(tsops @ Nov 17 2006, 07:13 AM) *
Τι λες? Θα το πάρετε το παιχνιδάκι με τον Παπάγο?

Συγγνώμη, τώρα που τον γνώρισες κιόλας, πες μου : δεν είναι ίδιος ο Στακ? tongue.gif

θα το παλεψουμε ελπιζω! wink.gif

χεχε οντως μοιαζει laugh.gif laugh.gif
στο λιγοτερο ξανθο του! laugh.gif laugh.gif
tsops
QUOTE(greece4 @ Nov 18 2006, 05:35 PM) *
θα το παλεψουμε ελπιζω! wink.gif

χεχε οντως μοιαζει laugh.gif laugh.gif
στο λιγοτερο ξανθο του! laugh.gif laugh.gif

Καλή επιτυχία wink.gif
Baby_Jane
Περιμενουμε αποτελεσματακια απο τη σημερινη αγωνιστικη , , οποιος ξερει . . . biggrin.gif biggrin.gif
tsops
QUOTE(Baby_Jane @ Nov 19 2006, 10:16 PM) *
Περιμενουμε αποτελεσματακια απο τη σημερινη αγωνιστικη , , οποιος ξερει . . . biggrin.gif biggrin.gif

Βραδιάτικα? μάλλον το πρωϊ θα ξέρουμε...σήμερα πήγα και είδα Τρίτων - Δάφνη Δαφνίου. Θα σας πω νεότερα αύριο. Δεν ξέρω τελικό σκορ, δεν το είδα όλο... smile.gif
sofo4
7η Αγωνιστική

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
19/11/2006 17:30:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 20-61
19/11/2006 16:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 58-57 -ΑΧ!ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ wink.gif
19/11/2006 15:30:00 ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 64-50
19/11/2006 20:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1-2
19/11/2006 14:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 24-81
19/11/2006 14:45:00 ΡΟΥΦ ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 42-53
Μ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΛΙΟΥ 0-0

Αμιλλα-Καλύβια πρέπει να ήταν φοβερό ντέρμπυ ohmy.gif ohmy.gif
sofo4
Μόλις τελειώσετε με την 7η αγωνιστική περιμένουμε σχόλια και για την επόμενη smile.gif

οι δικές μου προβλέψεις........ icon_wave.gif

8η Αγωνιστική
26/11/2006 19:00:00 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
26/11/2006 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2
26/11/2006 17:30:00 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 2
26/11/2006 17:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
26/11/2006 20:30:00 Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
26/11/2006 19:00:00 ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΚΛ. ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2
ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Β΄ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΛΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-0
Baby_Jane
QUOTE(sofo4 @ Nov 20 2006, 04:47 PM) *
Μόλις τελειώσετε με την 7η αγωνιστική περιμένουμε σχόλια και για την επόμενη smile.gif

Κατσε λιγο να χωνεψουμε αυτη την αγωνιστικη . . .περιμενε! biggrin.gif blech.gif
tsops
QUOTE(sofo4 @ Nov 20 2006, 02:39 PM) *
19/11/2006 16:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 58-57 -ΑΧ!ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ wink.gif

Αμιλλα-Καλύβια πρέπει να ήταν φοβερό ντέρμπυ ohmy.gif ohmy.gif

Εμ, τι να σου κάνω? icon_drunk.gif Όπως είπαμε όμως...προβλεπόταν ντέρμπαρος και εγένετο biggrin.gif Ρε Baby Jane, εσύ με τις άκρες σου εκεί στα Καλύβια, ξέρεις τίποτα? Τι έγινε?

QUOTE(sofo4 @ Nov 20 2006, 02:47 PM) *

οι δικές μου προβλέψεις........ icon_wave.gif

8η Αγωνιστική
26/11/2006 19:00:00 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
26/11/2006 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2
26/11/2006 17:30:00 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 2
26/11/2006 17:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
26/11/2006 20:30:00 Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
26/11/2006 19:00:00 ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΚΛ. ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2
ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Β΄ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΛΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-0

Αν και πολύ σύντομο, να πω ότι συμφωνώ, αν εξαιρέσω το δικό μας που όπως πάντα δεν κάνω προβλέψεις. Ερώτηση : τα χρωματάκια παίζουν ρόλο? tongue.gif
diama13
εγω πιστευω πως ο φιλαθλητικος θα κερδισει την αμιλλα....τα υπολοιπα ειναι αναμενομενα...σε αυτην την αγωνιστικη δεν υπαρχει κανενα ντερμπι.... blove.gif
sofo4
QUOTE(tsops @ Nov 20 2006, 08:04 PM) *
Εμ, τι να σου κάνω? icon_drunk.gif Όπως είπαμε όμως...προβλεπόταν ντέρμπαρος και εγένετο biggrin.gif Ρε Baby Jane, εσύ με τις άκρες σου εκεί στα Καλύβια, ξέρεις τίποτα? Τι έγινε?
Αν και πολύ σύντομο, να πω ότι συμφωνώ, αν εξαιρέσω το δικό μας που όπως πάντα δεν κάνω προβλέψεις. Ερώτηση : τα χρωματάκια παίζουν ρόλο? tongue.gif

smile.gif τα χρωματάκια δεν παίζουν ρόλο απλώς δίνουν ενα χαρούμενο τόνο icon_wave.gif
sofo4
QUOTE(diama13 @ Nov 21 2006, 12:15 AM) *
εγω πιστευω πως ο φιλαθλητικος θα κερδισει την αμιλλα....τα υπολοιπα ειναι αναμενομενα...σε αυτην την αγωνιστικη δεν υπαρχει κανενα ντερμπι.... blove.gif

Μπα.........εγώ πιστεύω το αντίθετο blink.gif βάζουμε στοίχημα?? wink.gif blove.gif icon_wave.gif biggrin.gif smile.gif
Baby_Jane
Ρε Baby Jane, εσύ με τις άκρες σου εκεί στα Καλύβια, ξέρεις τίποτα? Τι έγινε?

Μεχρι το βραδακι 8α χω κανει τις επαφες μου και 8α ενημερωσω . . . laugh.gif tongue.gif laugh.gif
tsops
QUOTE(Baby_Jane @ Nov 21 2006, 11:14 AM) *
Ρε Baby Jane, εσύ με τις άκρες σου εκεί στα Καλύβια, ξέρεις τίποτα? Τι έγινε?

Μεχρι το βραδακι 8α χω κανει τις επαφες μου και 8α ενημερωσω . . . laugh.gif tongue.gif laugh.gif

Είδες τι είναι να έχεις άκρες ρε παιδί μου? laugh.gif

Thanx!!! tongue.gif
sofo4
QUOTE(tsops @ Nov 20 2006, 12:27 AM) *
Βραδιάτικα? μάλλον το πρωϊ θα ξέρουμε...σήμερα πήγα και είδα Τρίτων - Δάφνη Δαφνίου. Θα σας πω νεότερα αύριο. Δεν ξέρω τελικό σκορ, δεν το είδα όλο... smile.gif

Tsops δεν μας είπες τελικά για το παιχνίδι πως σου φάνηκε?? smile.gif
tsops
QUOTE(sofo4 @ Nov 21 2006, 04:22 PM) *
Tsops δεν μας είπες τελικά για το παιχνίδι πως σου φάνηκε?? smile.gif

Ουπς...το ξέχασα 65.gif

Λοιπόν, έχουμε και λέμε : έφτασα στο γήπεδο στις 14:30, ώρα που ακόμα έκαναν ζέσταμα τα παιδιά (το παιχνίδι ξεκινούσε στις 14:45). Έκατσα στην καταπληκτική εξέδρα που έχει το Ρουφ απέναντι από τους 2 πάγκους (24 μέτρα τσιμέντο στην ευθεία επί...όσο χωράει ο....κάποιου που κάθεται), δίπλα στους φίλους της Δάφνης Δαφνίου.

Τον Τρίτωνα τον ξέρω μια και τον έχω παίξει, οπότε επικεντρώθηκα στο Δαφνί (τελικά ρε παιδιά είναι Δάφνη Χαϊδαρίου ή Δάφνη Δαφνίου? blink.gif ) Καλό ζέσταμα, ορεξάτες οι κοπέλες, λέω θα δω καλό παιχνίδι.

Δυστυχώς όμως δεν το είδα όλο, έφυγα λόγω κάποιας υποχρέωσης, οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα, αλλά θα είμαι ειλικρινής : η εικόνα και των 2 ομάδων έτσι όπως την είδα, δεν μου άρεσε. Άναρχο μπάσκετ και αργές επιθέσεις χωρίς κάποιο εμφανές σύστημα. Ίσως να έφταιγε ότι δεν έκατσα να δω όλο το παιχνίδι. Το Δαφνί έπαιζε πολύ με το 9, το 11 (περιφερειακές) και το 10 (ψηλή), ενώ μου έκανε εντύπωση που δεν ξεκίνησε το 15 (είναι καλύτερη από το 7 που ξεκίνησε). Δυστυχώς (και) το Δαφνί δεν έχει πάγκο και 3 παίκτριες είναι όλη η ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα. Είχα ακούσει τόσο καλά λόγια και περίμενα να δω μία ομάδα τύπου Προμηθέα (ασχέτως των αποτελεσμάτων που έχει φέρει μέχρι σήμερα).

Το κλου ήρθε όταν, φεύγοντας, άκουσα τον διπλανό μου στη κερκίδα που ψέλισσε "την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει και η σειρά σας"...

Την ερχόμενη εβδομάδα λοιπόν, θα έχω ιδία άποψη για να σας πω wink.gif
Baby_Jane
QUOTE(tsops @ Nov 21 2006, 07:07 PM) *
Το κλου ήρθε όταν, φεύγοντας, άκουσα τον διπλανό μου στη κερκίδα που ψέλισσε "την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει και η σειρά σας"...

Την ερχόμενη εβδομάδα λοιπόν, θα έχω ιδία άποψη για να σας πω wink.gif

Τσοπς εσυ ομως,, δε μας ειπες τι του ψελλισες οταν τ ακουσες αυτο , , μας αφηνεις να υποθεσουμε μονοι μας να φανταστω???? η κατι του στυλ "στο τελος κανουμε ταμειο" ??? icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif blech.gif
tsops
QUOTE(Baby_Jane @ Nov 21 2006, 05:48 PM) *
Τσοπς εσυ ομως,, δε μας ειπες τι του ψελλισες οταν τ ακουσες αυτο , , μας αφηνεις να υποθεσουμε μονοι μας να φανταστω???? η κατι του στυλ "στο τελος κανουμε ταμειο" ??? icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif blech.gif

Για να απαντήσω σοβαρά : έχω πει ότι σεβόμαστε κάθε ομάδα που κατεβαίνει στο πρωτάθλημα. Και ως νεοφώτιστοι οφείλουμε να σεβόμαστε τις υπόλοιπες ομάδες περισσότερο. Το τι λέει κάθε οπαδός της κερκίδας με αφήνει παντελώς αδιάφορο και αντίθετα, εφόσον με αναγνώρισε σημαίνει ότι έχει ασχοληθεί με εμάς άρα στο μυαλό του μας υπολογίζει wink.gif

Για να σου πω τώρα λοιπόν (επειδή "τόπιασες" ότι απήντησα), δεν ψέλισσα, απλώς απάντησα "θα χαρώ να τα πούμε από κοντά μετά το παιχνίδι τότε"...
sofo4
QUOTE(tsops @ Nov 21 2006, 08:32 PM) *
Για να απαντήσω σοβαρά : έχω πει ότι σεβόμαστε κάθε ομάδα που κατεβαίνει στο πρωτάθλημα. Και ως νεοφώτιστοι οφείλουμε να σεβόμαστε τις υπόλοιπες ομάδες περισσότερο. Το τι λέει κάθε οπαδός της κερκίδας με αφήνει παντελώς αδιάφορο και αντίθετα, εφόσον με αναγνώρισε σημαίνει ότι έχει ασχοληθεί με εμάς άρα στο μυαλό του μας υπολογίζει wink.gif

Για να σου πω τώρα λοιπόν (επειδή "τόπιασες" ότι απήντησα), δεν ψέλισσα, απλώς απάντησα "θα χαρώ να τα πούμε από κοντά μετά το παιχνίδι τότε"...

πάντα ευγενής ο tsops smile.gif
Baby_Jane
QUOTE(sofo4 @ Nov 22 2006, 12:40 PM) *

..οντως κι ενω ορισμενοι καποιες φορες ειναι πολυ εριστικοι . . shot.gif shot.gif
trefoil 13
QUOTE(sofo4 @ Nov 22 2006, 12:40 PM) *

Ο δολοφόνος με την αγγελική ομιλία!
Baby_Jane
Εκανα τις επαφες μου οπως ειχα πει,, σχετικα με το παιχνιδι καλυβιων-αμιλλας που τοσο μας ξαφνιασε το αποτελεσμα δεδεμενου της υπεροχης των καλυβιων κα8 ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου . .
Λοιπον,,,τα καλυβια ηταν αισ8ητα καλυτερα απο την αμιλλα κι εφτασαν την μεταξυ τους διαφορα ακομα και στους 14 ποντους. .απο καποιο σημειο ο προπονητης με λανθασμενες κινησεις κι αλλαγες ¨λενε¨ πως εχασε το παιχνιδι . . (παικτριες που σουταραν ευστοχα λενε πως τις πεταγε εξω στο παγγο)!!! shot.gif shot.gif
Να υπο8εσουμε πως ο προπονητης τους απο καποιο σημειο και μετα βαρε8ηκε και η8ελε να παει σπιτι του????? 19.gif laugh.gif 19.gif
Και ναι,,,,8 απαντησω μονη μου!!!!!ο προπονητης των καλυβιων παραιτη8ηκε μετα το παιχνιδι με την αμιλλα!!!!!!!! 41.gif w00t.gif w00t.gif
tsops
QUOTE(Baby_Jane @ Nov 22 2006, 08:54 PM) *
Εκανα τις επαφες μου οπως ειχα πει,, σχετικα με το παιχνιδι καλυβιων-αμιλλας που τοσο μας ξαφνιασε το αποτελεσμα δεδεμενου της υπεροχης των καλυβιων κα8 ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου . .
Λοιπον,,,τα καλυβια ηταν αισ8ητα καλυτερα απο την αμιλλα κι εφτασαν την μεταξυ τους διαφορα ακομα και στους 14 ποντους. .απο καποιο σημειο ο προπονητης με λανθασμενες κινησεις κι αλλαγες ¨λενε¨ πως εχασε το παιχνιδι . . (παικτριες που σουταραν ευστοχα λενε πως τις πεταγε εξω στο παγγο)!!! shot.gif shot.gif
Να υπο8εσουμε πως ο προπονητης τους απο καποιο σημειο και μετα βαρε8ηκε και η8ελε να παει σπιτι του????? 19.gif laugh.gif 19.gif
Και ναι,,,,8 απαντησω μονη μου!!!!!ο προπονητης των καλυβιων παραιτη8ηκε μετα το παιχνιδι με την αμιλλα!!!!!!!! 41.gif w00t.gif w00t.gif

blink.gif ??? Έλα Παναγία μου...ε, ρε τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη κατηγορία 68.gif Εύχομαι ο νέος (αν ύπάρχει) να βοηθήσει την ομάδα αυτή. Οι πληροφορίες σου όπως πάντα άψογες! 41.gif
Baby_Jane
QUOTE(tsops @ Nov 23 2006, 02:57 AM) *
blink.gif ??? Έλα Παναγία μου...ε, ρε τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη κατηγορία 68.gif Εύχομαι ο νέος (αν ύπάρχει) να βοηθήσει την ομάδα αυτή. Οι πληροφορίες σου όπως πάντα άψογες! 41.gif

Μου ειπαν Τσοπς πως στην επομενη αγωνιστικη 8α κα8εται στο παγγο νεος προπονητης!8α δουμε βεβαια. . οσο για τις πληροφοριες μου,,,απλως φροντιζω να απαντω σε κα8ε ειδους απορια . .(και τεχνικα και κοθτσομπολια) tongue.gif biggrin.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.