QUOTE(Baby_Jane @ Nov 15 2006, 12:15 PM)

Έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς ότι μεγάλο μέρος των συμμετεχόντων τέτοιων topic, είναι μαθήτριες ή φοιτήτριες. Οι καταλήψεις τέλος, οπότε τώρα έχει αρχίσει το
Πρόγραμμα 7ης Αγωνιστικής
17:30:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
16:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ Χ
15:30:00 ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 1
20:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ?
14:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
14:45:00 ΡΟΥΦ ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΛΙΟΥ --
Τα σχόλιά μου τα εξής :
1. Θα ξεπεράσει ο Προμηθέας το σοκ της 6ης αγωνιστικής (παίζει σε δύσκολη έδρα όπως έχω πει) ή θα έχουμε συνέχεια στην "κοιλιά"?
2. Άμιλλα - Καλύβια το πρώτο ντέρμπι
3. Ο Παπάγος θα κερδίσει μόνον αν είναι σταθερός 40 λεπτά απέναντι στον μαχητικό Φιλαθλητικό
4. Τούφα - Μαρούσι δεν έχω άποψη, δεδομένου ότι όπως έχω πει, δεν έχω δει προσωπικά το Μαρούσι φέτος
5. ΑΕΦ - Άρης το αναμένόμενο
6. Η Δάφνη Δαφνίου θα περάσει νικηφόρα από τον Τρίτωνα. Αν όχι, τότε λέει

στην άνοδο
7. Η Δάφνη έχει "ρεπό"
Συνεχές πρόβλημα : η λάθος απεικόνιση των ομάδων που έχουν (ή δεν έχουν) παίξει με τη ΜΕΝ βαθμολογικά. Έχω ενημερώσει να το φτιάξουν στην ΕΣΚΑ γιατί η κατάταξη εμφανίζεται πλασματική.
Ενδιαφέρον εμφανίζει η άμυνα του Αμαρουσίου που δύσκολα δέχεται πόντους (39 Μ.Ο.) αλλά και η επίθεση που δύσκολα σκοράρει (45 Μ.Ο.). Επίσης, η επίθεση της Δάφνης που είναι "κολλημένη" ψηλά στους 72 πόντους Μ.Ο. με καλύτερη επόμενη επίθεση του Προμηθέα στους 51. 3 ομάδες στο 5-1 με 11 βαθμούς και 3 ομάδες στο 4-2 με 10...χαλασμός κυρίου στη συνέχεια