Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός 2007-2008 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Green Warrior
Άστους και εσύ να χαρούνε λίγο από τα ποστς τους φαίνεται πόσο μεγάλο κόμπλεξ έχουν ορισμένοι οπαδοί του οσφπ εδώ μέσα...
rchos
Άστους και εσύ να χαρούνε λίγο από τα ποστς τους φαίνεται πόσο μεγάλο κόμπλεξ έχουν ορισμένοι οπαδοί του οσφπ εδώ μέσα...

βγαλε το οσφπ και εχεις απολυτο δικιο!απο τα ποστ τους φαινεται ποσο μεγαλο κομπλεξ εχουν ορισμενοι οπαδοι εδω μεσα!
t0ny3
σωστος ο φιλος.θα τα πουμε στο τελος της χρονιας.με εμας να εχουμε το πεμπτο αστερακι και αυτοι με τα κεφαλια κατω και να λενε για νεα ομαδα και κουραφεξαλα.
enypnio
paidia ti to psahnete ta paidia fagane poli tourta me trifilli kai tous epese vareia

apkat
Ρε παιδια χαλαρωστε λιγο..Και αφηστε τις μακροπροθεσμες προβλεψεις..Τι θα γινει στο τελος θα το δουμε ολοι.ΔΕν υπαρχει λογος να το προεξοφλησουμε απο τωρα
t0ny3
εγω πιστευω σε αυτην την ομαδα γι αυτο λεω μεγαλα λογια.
rchos
αρθρο του παπαδογιαννη για το θεμα της τιμωριας(της μη τιμωριας μαλλον).

οσο για τα μεγαλα λογια αλλο να λες η ομαδα μου θα παρει το πρωταθλημα και αλλο μιλατε τωρα γιατι μετα θα το βουλωσετε κομπλεξικοι!ειναι νομιζω προφανεις η διαφορα!
t0ny3
ασχετο.το πρωτο παιχνιδι της ευρωλιγκα του παναθηναικου θα το δειξει??η θα δειξει αλλο ματσ??
t0ny3
αν το θες ετσι λοιπον ναι η ομαδα μου θα παρει Triple crown ξανα.αυτα που ειπα πριν τα ειπα γιατι αυτα που ειπαν καποιοι ηταν εντελως τρελα και δεν ηξεραν τι ελεγαν.
Green Warrior
QUOTE(rchos7 @ Oct 12 2007, 14:33 ) *
αρθρο του παπαδογιαννη για το θεμα της τιμωριας(της μη τιμωριας μαλλον).

οσο για τα μεγαλα λογια αλλο να λες η ομαδα μου θα παρει το πρωταθλημα και αλλο μιλατε τωρα γιατι μετα θα το βουλωσετε κομπλεξικοι!ειναι νομιζω προφανεις η διαφορα!

Αν στο τελευταίο που λες αναφέρεσε στο δικό μου ποστ τότε κάπου το έχεις διαστρεβλώσει λίγο

Και όσο για αυτά του έγραψα δες στα προηγούμενα ποστ πως το τόπικ έγινε μπ'αχαλο από ορισμένους μόνο και μόνο επειδή θέλησαν να βγάλουν τα αποθημένα τους από μία μεγάλη σε έκταση ήττα μεν αλλά σε φιλικό δε. Τέλος πάντων μην το κάνουμε πιο πολύ μπάχαλο από ότι ήδη έγινε...
rchos
επειδη λοιπον υπαρχουν κομπλεξικοι αφηστε τους ρε παιδια στο κοπμλεξ τους!γιατι δηλαδη πρεπει ολοι να απαντατε σε καθε ηλιθιο ποστ!ετσι γινεται το μπαχαλο!αν αφησουμε τους λιγους κολλημενους και δεν απανταμε στα ποστ τους τοτε μια χαρα θα μενουν τα ολα τα τοπικ!ας ασχοληθουν με αυτους οι μοντερειτορς οχι εμεις!δηλαδη γιατι να μπεις στην διαδικασια να αντιπαρατεθεις με εναν κολλημενο οτι το ασπρο ειναι ασπρο και ουχι μαυρο!
Air Kef
Δεν ξερω αν φταιει το φεγγαρι η ο καιρος,παντως κατι εχει γινει σημερα γιατι σας βλεπω -σχεδον ολους- τσιτωμενους σε πολλα μετωπα.

Καλο ειναι οσοι δν μπαινετε συχνα στο φορουμ να διαβασετε και αλλα ποστ εκτος των υποφορουμ των αγαπημενων σας ομαδων για να καταλαβετε το κλιμα του φορουμ.

Αν το εχεις κανει αυτο lakerdynasty,θα ειχες καταλαβει αυτο που σου λεει ο Αναζ,οτι δν υπαρχει περιπτωσει να σου απαντησει καποιος στο καταπληκτικο σου ποστ,που θα διαβαζουν και τα εγγονια μου για τον 3ο αγωνα.
Το ιδιο και συ tony3 που εχεις την εντυπωση οτι θα ερθει καποιος να σου πει οτι εχεις αδικο στις απολυτως τεκμηριωμενες αποψεις σου.

Βαλτε στο μυαλο σας οτι το φορουμ ειναι για τους φιλους του μπασκετ και οχι για αυτους του ΠΑΟ,του Ολυμπιακου κτλ.
peace.gif
thrylos7
Βαλτε στο μυαλο σας οτι το φορουμ ειναι για τους φιλους του μπασκετ και οχι για αυτους του ΠΑΟ,του Ολυμπιακου κτλ.

Ακριβώς αυτό!

Αν έχετε σκοπό να συνεχίσετε αυτές τις ανούσιες αντιπαραθέσεις και να προκαλείτε, μην το κάνετε! Πάρτε το σοβαρά αυτό!

Δε γίνεται κάθε φορά να το κάνετε μπάχαλο, με την παραμικρή αφορμή.

Αρκετά ανεκτικοί έχουμε υπάρξει... αλλά αυτό πλέον ξεχάστε το!

Μην εκπλαγείτε μερικοί αν δείτε το warn level σας ανεβασμένο αργότερα... αρκετά έγιναν κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα περάσουν όλα από το μικροσκόπιο. Εφόσον μερικοί δεν προσέχουν τι γράφουν, πρέπει να το κάνουμε εμείς...

Δε θα επιτραπεί περαιτέρω υποβάθμιση των δύο subforum και του forum γενικότερα.
Ginobili
Ό,τι και να λέει ο κύριος Παπαδογιάννης για σκάνδαλα κ.τ.λ εγώ ξέρω ότι χιλλιάδες φίλοι της ομάδας(ένας από αυτούς κι εγώ..),κάτοχοι διαρκείας και μη θα έχουν την δυνατότητα να πάνε να θαυμάσουνε αυτήν την υπερομάδα(σε θεωρητικό προς το παρόν επίπεδο..),σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.Αν από αυτά τα παιχνίδια,αποκλείεις τον κόσμο..και αφήνεις τον αγώνα να διεξάγεται μέσα στην μούγκα και την ψύχρα,αν δεν υπήρχαν οι Γιαννακόπουλοι τόσα χρόνια κύριε Παπαδογιάννη να συντηρουν όσο μπορούν το Ελληνικό μπάσκετ,και να το διαφημίζουν στο εξωτερικό...ο μισθός σας δεν θα ήταν αυτός που είναι..αλλά πολύ μικρότερος...Σας αρέσει δεν σας αρέσει...εξαρτάστε από το ενδιαφέρον του κόσμου!! Και το ενδιαφέρον του κόσμου για το μπασκετ,δεν το τραβάτε εσείς,αλλά τα λεφτά του Γιαννακόπουλου που φέρνουν τον Γιασικεβίτσιους....,και κρατάνε μεγάλους Έλληνες παίκτες στην Ελλάδα.
Αλλά ως κλασικοί Έλληνες δημοσιαγράφοι...η σκανδαλοθηρία είναι το φόρτε σας....
Για ποια ατιμωρισία μιλάτε??? Πίσω από το δάκτυλο σας κρύβεστε?? Κουτόχορτο μασάμε?? Δηλ αν διεξαγόταν το ντέρμπι κεκλισμένων των θυρών..θα αντιμετωπίζαμε την βία...θα είχαμε λιγότερους ανεγκέφαλους??? Λιγότερες φωτοβολίδες??? Πότε έγεινε αυτό?? Τόσα παιχνίδια έχουν διεξαχθεί χωρίς κόσμο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ..τι έγεινε??? Βελτιώθηκε τίποτα??
Δεν ξέρετε κύριε Παπαδογιάννη ότι αυτοί που πάνε και κάνουν επισόδεια,δεν πάνε για να παρακολουθήσουν μπάσκετ??(ή ποδόσφαιρο..) αλλά για να τα κάνουν μπάχαλο??
Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά το καλό του Ελληνικού μπάσκετ,αφήστε το θέατρο υποκριτικής..και προτείνετε κανά μέτρο,που να φέρνει πραγματικά αποτέλεσμα στην πάταξη της βίας.
Αν ίσχυαν οι νόμοι π.χ θα ήταν όλα υπό την παρακολούθηση καμερών στα γήπεδα,και όποιος πιανόταν να πετάει κέρμα..θα τον συνελάμβανε η αστυνομία.Θα το ξανάκανε μετά..???
Αυτό είναι ατιμωρισία κύριε Παπαδογιάννη,ότι δεν τιμωρούνται οι αυτόχειρες της βίας,ενώ μπορούν εύκολα να πιαστούν στις κάμερες...όχι ότι θα επιτραπεί στον κόσμο να πάει να δεί μπάσκετ(ο κόσμος που σας πληρώνει...)
Anaz
Λαθος ή σωστο το μετρο,η ατιμωρισια ειναι που ενοχλει. Καταργηστε το ριμαδι,κ βρειτε αλλες τιμωριες, αλλα μην τους χαριζεστε συνεχεια..
Το ενδιαφερον του κοσμου που πληρωνει τον Παπαδογιαννη οπως ειπες, εξαρταται πρωτίστως απ'τις οπαδικες αντιπαραθεσεις,και όχι τα λεφτα που ριχνει κ τις επιτυχιες που φερνει ο Γιαννακοπουλος.Αυτο αποδεικνυεται περιτρανα κ απ'την ανοδο του αθληματος στη συνειδηση της μαζας τα τελευταια δυο χρονια..
jimol34
QUOTE(Ginobili @ Oct 12 2007, 17:30 ) *
Ό,τι και να λέει ο κύριος Παπαδογιάννης για σκάνδαλα κ.τ.λ εγώ ξέρω ότι χιλλιάδες φίλοι της ομάδας(ένας από αυτούς κι εγώ..),κάτοχοι διαρκείας και μη θα έχουν την δυνατότητα να πάνε να θαυμάσουνε αυτήν την υπερομάδα(σε θεωρητικό προς το παρόν επίπεδο..),σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.Αν από αυτά τα παιχνίδια,αποκλείεις τον κόσμο..και αφήνεις τον αγώνα να διεξάγεται μέσα στην μούγκα και την ψύχρα,αν δεν υπήρχαν οι Γιαννακόπουλοι τόσα χρόνια κύριε Παπαδογιάννη να συντηρουν όσο μπορούν το Ελληνικό μπάσκετ,και να το διαφημίζουν στο εξωτερικό...ο μισθός σας δεν θα ήταν αυτός που είναι..αλλά πολύ μικρότερος...Σας αρέσει δεν σας αρέσει...εξαρτάστε από το ενδιαφέρον του κόσμου!! Και το ενδιαφέρον του κόσμου για το μπασκετ,δεν το τραβάτε εσείς,αλλά τα λεφτά του Γιαννακόπουλου που φέρνουν τον Γιασικεβίτσιους....,και κρατάνε μεγάλους Έλληνες παίκτες στην Ελλάδα.
Αλλά ως κλασικοί Έλληνες δημοσιαγράφοι...η σκανδαλοθηρία είναι το φόρτε σας....
Για ποια ατιμωρισία μιλάτε??? Πίσω από το δάκτυλο σας κρύβεστε?? Κουτόχορτο μασάμε?? Δηλ αν διεξαγόταν το ντέρμπι κεκλισμένων των θυρών..θα αντιμετωπίζαμε την βία...θα είχαμε λιγότερους ανεγκέφαλους??? Λιγότερες φωτοβολίδες??? Πότε έγεινε αυτό?? Τόσα παιχνίδια έχουν διεξαχθεί χωρίς κόσμο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ..τι έγεινε??? Βελτιώθηκε τίποτα??
Δεν ξέρετε κύριε Παπαδογιάννη ότι αυτοί που πάνε και κάνουν επισόδεια,δεν πάνε για να παρακολουθήσουν μπάσκετ??(ή ποδόσφαιρο..) αλλά για να τα κάνουν μπάχαλο??
Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά το καλό του Ελληνικού μπάσκετ,αφήστε το θέατρο υποκριτικής..και προτείνετε κανά μέτρο,που να φέρνει πραγματικά αποτέλεσμα στην πάταξη της βίας.
Αν ίσχυαν οι νόμοι π.χ θα ήταν όλα υπό την παρακολούθηση καμερών στα γήπεδα,και όποιος πιανόταν να πετάει κέρμα..θα τον συνελάμβανε η αστυνομία.Θα το ξανάκανε μετά..???
Αυτό είναι ατιμωρισία κύριε Παπαδογιάννη,ότι δεν τιμωρούνται οι αυτόχειρες της βίας,ενώ μπορούν εύκολα να πιαστούν στις κάμερες...όχι ότι θα επιτραπεί στον κόσμο να πάει να δεί μπάσκετ(ο κόσμος που σας πληρώνει...)

Δηλαδή επειδή οι Γιαννακόπουλοι βάζουν τα λεφτά τους τόσα χρόνια πρέπει ο Παναθηναϊκός να μην τιμωρείται; Εννοείται ότι το κράτος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο θέμα της βίας. Μην ξεχνάμε όμως ότι πολλοί προέδροι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι αυτοί που βγάζουν έξω από τα κρατητήρια οπαδόυς που κάνουν επεισόδια. Θυμάμαι που όταν ανακοινώθηκε ότι ο ΠΑΟ θα παίξει χωρίς οπαδούς είχες γράψει ότι σας χρωστάμε όλοι κτλ. Μετά έγραψες ότι κάνεις πλάκα. Τώρα όμως φαίνεται πως δεν έκανες καθόλου πλάκα.
Οι νόμοι, άσχετα αν είναι σωστοί ή όχι, είναι νόμοι. Και ισχύουν για όλους το ίδιο και γι' αυτόν που αγόρασε το Γιασικεβίτσιους και γι' αυτόν που αγόρασε τον Καλαμπόκη.
Ginobili
QUOTE(Anaz @ Oct 12 2007, 18:00 ) *
Λαθος ή σωστο το μετρο,η ατιμωρισια ειναι που ενοχλει. Καταργηστε το ριμαδι,κ βρειτε αλλες τιμωριες, αλλα μην τους χαριζεστε συνεχεια..
Το ενδιαφερον του κοσμου που πληρωνει τον Παπαδογιαννη οπως ειπες, εξαρταται πρωτίστως απ'τις οπαδικες αντιπαραθεσεις,και όχι τα λεφτα που ριχνει κ τις επιτυχιες που φερνει ο Γιαννακοπουλος.Αυτο αποδεικνυεται περιτρανα κ απ'την ανοδο του αθληματος στη συνειδηση της μαζας τα τελευταια δυο χρονια..

Καταρχήν,πολλοί έχουμε οπαδικές αντιπαραθέσεις,και αγαπάμε το μπασκετ..αλλά δεν τα κάνουμε λίμπα στα γήπεδα....από την άλλη..αν νομίζεις ότι οι οπαδικές αντιπαραθέσεις..είναι άσχετες από τις επενδύσεις του Γιαννακόπουλου..και γενικά από τους παίκτες που βλέπουμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα..νομίζω πως κάνεις λάθος.
Την τελευταία σου φράση δεν την καταλαβαίνω,μάλλον το αντίθετο αποδυκνύει.Τα τέλευταία 2 χρόνια η ανοδος του αθληματος στη συνειδηση της μαζας..τυγχάνει να συμπέφτει με την κατακόρυφη αύξηση των επενδύσεων των Γιαννακόπουλων,και επιτυχιών(Ευρωλίγκα),και φυσικά και από τις επενδύσεις των Αγγελόπουλων.
dizzy_fingers
QUOTE(Anaz @ Oct 12 2007, 21:00 ) *

+1
Ginobili, για του λόγου το αληθές, τα προηγούμενα χρόνια που δεν υπήρχε το δίπολο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ όσα λεφτά κι αν έβαζε ο Γιαννακόπουλος το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν σχετικά ελάχιστο.
Όχι ότι δε βοηθάνε οι μεγάλες μεταγραφές, αλλά δεν είναι οι μοναδικοί λόγοι.

Ούτε υποστηρίζω ασφαλώς ότι είναι υγιές να αναθερμαίνεις το ενδιαφέρον σου λόγω κάποιας οπαδικής αντιπαράθεσης... wink.gif

Edit: Συγχρονισμένο ποστ biggrin.gif.
Να απαντήσω σε αυτό:
Τα τέλευταία 2 χρόνια η ανοδος του αθληματος στη συνειδηση της μαζας..τυγχάνει να συμπέφτει με την κατακότυφη αύξηση των επενδύσεων των Γιαννακόπουλων,και επιτυχιών(Ευρωλίγκα),και φυσικά και από τις επενδύσεις των Αγγελόπουλων.

Βάζοντας τον Αγγελόπουλο μέσα στην πρόταση αμέσως παραδέχτηκες αυτό που λέμε.
Και για να στο κάνω πιο κατανοητό, ακόμα και να μην έπεφταν λεφτά από τους δύο μεγάλους, αν υπήρχε κόντρα μεταξύ τους το άθλημα θα είχε ενδιαφέρον για τη "μεγάλη μάζα".
Ginobili
QUOTE(jimol34 @ Oct 12 2007, 18:06 ) *
Δηλαδή επειδή οι Γιαννακόπουλοι βάζουν τα λεφτά τους τόσα χρόνια πρέπει ο Παναθηναϊκός να μην τιμωρείται; Εννοείται ότι το κράτος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο θέμα της βίας. Μην ξεχνάμε όμως ότι πολλοί προέδροι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι αυτοί που βγάζουν έξω από τα κρατητήρια οπαδόυς που κάνουν επεισόδια. Θυμάμαι που όταν ανακοινώθηκε ότι ο ΠΑΟ θα παίξει χωρίς οπαδούς είχες γράψει ότι σας χρωστάμε όλοι κτλ. Μετά έγραψες ότι κάνεις πλάκα. Τώρα όμως φαίνεται πως δεν έκανες καθόλου πλάκα.
Οι νόμοι, άσχετα αν είναι σωστοί ή όχι, είναι νόμοι. Και ισχύουν για όλους το ίδιο και γι' αυτόν που αγόρασε το Γιασικεβίτσιους και γι' αυτόν που αγόρασε τον Καλαμπόκη.

Έγραψα ότι έκανα πλάκα,ως προς τον υπερβολικά έντονο τόνο,στο ύφος του πόστ μου.Δεν είπα ότι συμφωνώ με αυτού του είδους τις τιμωρίες,που είναι πέρα για πέρα άδικες για το 99.9% του μπασκετικού κόσμου..και συνάμα αναποτελεσματικές ως προς την αντιμετώπιση της βίας.
jimol34
QUOTE(Ginobili @ Oct 12 2007, 18:18 ) *
Έγραψα ότι έκανα πλάκα,ως προς τον υπερβολικά έντονο τόνο,στο ύφος του πόστ μου.Δεν είπα ότι συμφωνώ με αυτού του είδους τις τιμωρίες,που είναι πέρα για πέρα άδικες για το 99.9% του μπασκετικού κόσμου..και συνάμα αναποτελεσματικές ως προς την αντιμετώπιση της βίας.

Όπως κατάλαβες ούτε εγώ συμφωνώ με αυτές τις τιμωρίες για πολλούς λόγους. Όμως άλλο το ένα άλλο το άλλο.
azannetop
Αλήθεια δεν σας φαίνεται σκανδαλώδες το γεγονός οτι για κάποια μικρή μερίδα ατόμων όλοι οι υπόλοιποι χάνουν το δικαίωμα να υποστηρίξουν την ομάδα τους με την τιμωρία της έδρας; Γιατί δηλαδή είναι πιο σκανδαλώδες να απαλλάσεσαι ως ομάδα από την τιμωρία της έδρας (από τη στιγμή που δεν είναι μόνο μία ομάδα που απαλλάσεται συνέχεια); Είναι η τιμωρία της έδρας η ενδεδειγμένη λύση για την αποφυγή επεισοδίων; Αν ήταν θα είχε εκλείψει η βία προ πολλού. Η μόνη λύση είναι η κάμερα όπως είπε και ο ginobilli.

Η οπαδική αντιπαράθεση, τα λεφτά που επενδύουν οι πρόεδροι στις ομάδες τους και οι επιτυχίες των ομάδων (κυρίως στην ευρωλίγκα) είναι έννοιες που δεν πρέπει να διαχωρίζονται γιατί η μία δίνει τροφή στην άλλη και όλες μαζί ενισχύουν το ενδιαφέρον του κόσμου για το μπάσκετ.
PARISINOS
Λαθος. Δεν ειναι η οπαδικη αντιπαραθεση που εχει αναθερμανει το ενδιαφερον του κοσμου.

Το ενδιαφερον του κοσμου στην ελλαδα ειναι αμεσα συνδεδεμενο με τις επιτυχιες. και οι επιτυχιες ερχονται μονο με τα λεφτα του Παυλου και τον Αγγελο.

Οταν πριν 3 χρονια στον ΠΑΟ δεν παταγε κανεις, αυτο δεν γινοταν επειδη δεν υπηρχε αγγελο, αλλα κυριως επειδη ο ΠΑΟ, λογω σπορτινγκ εχει χαμηλο μπατζετ και αρα λογιστες βλεψεις για μεγαλες επιτυχιες.

επισης το ενδιαφερον εχει ανεβει πολυ και λογω εθνικες.

αν το ενδιαφερον οπως λετε προερχονταν απο την οπαδικη αντιπαραθεση, τοτε ακομα και αν ο ΠΑΟ ηταν ομαδα Α2 και επαιζε με τον ΟΣΦΠ επισης στην Α2, τοτε θα επρεπε να μαζευονται και εκει, 18000 ατομα, πραγμα που οπως ξερουμε ολοι , δεν προκειται να γινει. Η οταν ο ΠΑΟ παιζει στο βολει η στο πολο με τον ΟΣΦΠ θα επρεπε να μαζευεται πολυς κοσμος.

Δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα. Βεβαιως και μερικα ατομα ενδιαφερονται για την οπαδικη αντιπαραθεση και πανε γυπεδο μονο και μονο επειδη η ομαδα τους παιζει με τον αιωνιο. Αυτα ομως τα ατομα ειναι λιγα.

για να γεμισεις το γηπεδο, θες καλη ομαδα, επιτυχιες , που μονο με λεφτα τις καταφερνεις.

Υπαρχει μια ταση να πιστευουμε οτι το ελληνικο πρωταθλημα ειχε πεσει την διετια 2002-2004 επειδη ηταν ανυπαρκτος ο ΟΣΦΠ. Δεν ειναι λαθος, αλλα δεν ειναι και απολυτα σωστο. Το ενδιαφερον ειχε μειθει επειδη ειχε πεσει παρα πολυ ΚΑΙ ο ΠΑΟ.

Το οτι αν δεν υπηρχε ο Παυλος, ο εν λογω κυριως θα ηταν ανεργος μπορει να μοιαζει λιγο απολυτο, αλλα δεν απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα.
t0ny3
συμφωνω οτι το φορουμ ειναι για τους φιλους του μπασκετ αλλα αυτα τα τοπικ ειναι για τους φιλους του παναθηναικου και οταν ερχονται καποιοι οι οποιοι δεν ξερουν απο μπασκετ και αρχιζουν και λενε ασυναρτισιες επειδη μονο και μονο ειναι οποδοι αλλης ομαδας,μου την σπαει αυτο.αν θελουν να μιλησουμε για μπασκετ οκ.αλλα οχι να κατηγορουν τον παναθηναικο επειδη ετσι τους αρεσει.
rchos
αυτα τα τοπικ ειναι για τους φιλους του παναθηναικου

tony εισαι εκτος πραγματικοτητας φορουμ!πραγματικα αδυνατο να συλλαβω πως εχεις καταλαβει οτι τα τοπικ αυτα ειναι για τους φιλους του παναθηναικου!να σε ρωτησω κατι.μου δινεις την αδεια να μπαινω να διαβαζω αυτα που γραφεται γιατι ειμαι ολυμπιακος.μηπως ειναι πριβε η κατασταση εδω?αν εχω φιλο παναθηναικο μπορω να συμμετεχω?απλα να βλεπω τι γραφεται δηλαδη γιατι δικαιωμα αποψης δεν σου ζηταω να εχω!

ρε παιδια σοβαρευτειτε!κανε μια βολτα στο φορουμ να δεις τι παιζει γιατι μου φαινεται οτι δεν εχεις καταλαβει!το σαμπφορουμ αυτο ειναι για να συζηταμε ΟΛΟΙ οποια ομαδα και να υποστιριζουμε τα του παναθηναικου και οχι για τους οπαδους της ομαδας αυτης μονο!εχουμε ολοι το ιδιο δικαιωμα λογου!το εχουμε ξαναπει δεν ειναι οπαδικο το φορουμ οσο και να προσπαθειτε να το μετατρεψετε μερικοι!ο καθενας γραφει οπου θελει αρκει να χει κατι να πει!

Υ.Γ. τι απαραδεκτη νοοτροπια ειναι αυτη που εχετε μερικοι!
t0ny3
δεν λεω να μην μπαινεις και να μην γραφεις.ευχαριστως και να μπαινεις ρε φιλε.δεν μπορει να στο απαγορεψει κανεις.το προβλημα μου ειναι με αυτους που μπαινουν και αρχιζουν να μαλωνουν με αλλους.καταλαβες??ας γραψει οποις θελει αλλα να μην αρχισει φασαρια και να κατηγορει οποιδηποτε ομαδα.
Bonzo
Πάντως αυτό που ακούγετα απο διάφορους ότι δεν εχετε καταλάβει το πνεύμα του φόρουμ και κάντε μια βόλτα στα σαμπφόρουμ για να καταλάβετε είναι εντελώς άκυρο στην πραγματικότητα. Αν κάποιος τους τελευταίους μήνες κάνεις μια βόλτα στο φόρουμ δε νομίζω ότι θα αλλάξει σε κάτι τη γνώμη του. Εννοώ ότι σε όποιο σαμπφόρουμ και αν πας οι ανούσιες αντιπαραθέσεις κυριαρχούν.
Συνεπώς αλλάξτε νοοτροπία χωρίς να κάνετε καμμία βολτα tongue.gif Απλά αν αισθάνεσθε ότι κάποιος γράφει κάτι απλά για να προκαλέσει αγνοήστε τον ή απαντήστε μέσω πμ.Δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε αν είχαν προκαλέσει πως είχαν πριοκαλέσει οι Ολυμπιακοί πριν βγάλουν αεροβόλο οι Παναθηναικοί ή ποιος έριξε περισσότερες φωτοβολίδες στοπυς τελικούς. Όποιον τον ενδιαφέρει ας ρωτήσει μέσω πμ
t0ny3
αυτα που λες ειναι απολυτα σωστα.αυτο πιστευω κι εγω
AZ1980
Θεωρώ πως το μέγεθος του ενδιαφέροντος του κόσμου καθορίζεται από το πως συγκυριακά συνδυάζονται τα ύψη των επενδύσεων με την οπαδική αντιπαράθεση.

Αντίθετα θα πρέπει δυστυχέστατα να παραδεχτώ πως η ποιότητα του ενδιαφέροντος εξακολουθεί στη χώρα μας να είναι δέσμια της αγελαίας τύφλωσης και του φανατισμού.

Σίγουρα οι τιμωρίες αυτού του τύπου απέχουν παρασάγγας από το να θεωρηθούν "ιδανικές λύσεις" για ένα τόσο σύνθετο πρόβλημα όπως αυτό της βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Η μη εφαρμογή όμως ακόμα και αυτών των στοιχειωδών μέτρων είναι πολύ εκνευριστική για μένα, αφού νιώθω πως προσβάλλεται η νοημοσύνη μου.

Έχω σταματήσει εδώ και 3 χρόνια να πηγαίνω γήπεδο στα ντέρμπι, γιατί δεν αντέχω την καφρίλα. Με την επιλεκτική εφαρμογή των κανονισμών μάλλον το αμπέλι θα παραμείνει ξέφραγο, και η τηλεόρασή μου ανοιχτή.
Ginobili
«Γεύση» από Σαν Αντόνιο για Παναθηναϊκό
Εντυπωσιασμένοι ήταν άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού όταν αντίκρισαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σαν Αντόνιο Σπερς τους οποίους θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 3.30 (ώρα Ελλάδας), στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί αμερικανικού εδάφους μετά από αυτό με τους Χιούστον Ρόκετς.

«Ήταν πολύ σημαντική η υποδοχή από τον κ. Πόποβιτς που είναι πολύ καλός μου φίλος και εξαιρετική η απόφαση του να μας ξεναγήσει σε αυτές τις σπουδαίες εγκαταστάσεις», είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στον αγωνιστικό τομέα, ο «Ζοτς» δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες του, στην συνάντηση με τους πρωταθλητές ΝΒΑ.

Supersport FM

http://www.superbasket.gr/?c=139&a=7654

Να μια σοβαρή ομάδα,χωρίς κόμπλεξ,με σεβασμό στον αντίπαλο..Σαν Αντόνιο Σπέρς!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Εντάξει,ότι ο Ομπράντοβιτς είναι φίλος με τον Πόποβιτς,το ξέραμε.Όπως επίσης και τις αναγγελίες του Γιαννακόπουλου για ευχαριστήρια επιστολή στους Σπέρς. tongue.gif

Μην πέσετε να με φάτε..για τα σπιρουνοειδή συναισθήματα μου,που τώρα με συνέφερε να τα συνδυάσω με τον Παναθηναικό.. biggrin.gif
Αν φάμε καμιά 30αριά από τους Σπέρς,να δω τι θα λέω μετά...(μάλλον θα τα ξανασούρω σε Ομπράντοβιτς και παίκτες... icon_drunk.gif tongue.gif )

Να επισημάνω επίσης,ότι στο επίσημο σάιτ των Σπέρς,τα σπιρούνια έχουν το έμβλημα του Παναθηναικού,που παραπέμπει στην αγορά των επίσημων προιόντων του Παναθηναικου.
lakersdynasty
OYOYOYOYOY ΔΥΠΡΩΣΟΠΕ! 19.gif

Παμε ρε Παναθα! Στοχος να κανουμε κατω απο 5 φορες μεταφορα μπαλας και να κανουμε "ακαταλληλη αμυνα" κατω απο 5! 69.gif

Ενταξει σε αυτο το παιχνιδι λογικα θα παμε καλητερα. Τουλαχιστον θα παιξουν περισσοτερο μπασκετ. Τωρα για το αποτλελεσμα ε δεν μπορουμε να εχουμε και απαιτησεις. tongue.gif
saou
Έμαθα μια ημέρα μετά την απόφαση και μπήκα να χαζέψω στο φόρουμ αλλά το πράγμα όπως αναμενόταν ξέφυγε αρκετά.

Το μόνο που έχω να σχολιάσω και αφορά το παρόν subforum είναι ότι το ξαφνικό ενδιαφέρον των περισσότερων φίλων του ΠΑΟ (και ειδικότερα αυτών που ανάθεμα και αν έχουν ποστάρει 5 μη οπαδικά ποστς σε όλη τους την παρουσία στο φόρουμ) για το καλό του αθλήματος και για την ανάγκη διεξαγωγής των αγώνων-ντέρμπι με φιλάθλους στις κερκίδες, είναι τουλάχιστον υποκριτικό και φλερτάρει με τη φαιδρότητα.

Τουλάχιστον γυρίστε το στην πλάκα ρε παιδιά, μπορεί να παλεύεται ευκολότερα η κατάσταση και για μας τους υπόλοιπους και να κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε περισσότερα από 5-6 ποστς πριν πάμε κατευθείαν στην τελευταία σελίδα.
azannetop
Ατιμωρησία δεν πρέπει να υπάρχει σε καμία περίπτωση, αλλά θα πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος τιμωρίας, ο αποκλεισμός έδρας είναι αναποτελεσματικό μέτρο, δεν καταργεί τα επεισόδια.

Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα σήμερα με τους Spurs.
t0ny3
οντως τα πηγαμε καλυτερα.ηταν ενα ωραιο παιχνιδι.ο μπατιστ επαιξε καλα και ο γιασικεβιτσιους.ο διαμαντιδις ηταν εκτος κλιματος αλλα δεν πειραζει ηταν ενα φιλικο παιχνιδι.τωρα εχουμε μπροστα μας τοσα παιχνιδια και πρεπει να ειμαστε δυνατοι.και θα παιξουμε πολυ ωραιο μπασκετ θελω να πιστευω.
FANISTELROOY
Ως φιλαθλος/οπαδος αλλης ομαδας, ΟΣΦΠ, πηρα το θαρρος να ποσταρω στο φορουμ του ΠΑΟ για την επικαιροτητα, δεν ηξερα που να ποσταρω και διαλεξα αυτο εδω, ελπιζω να μη με φανε οι φιλαθλοι του ΠΑΟ που εγραψα στο τοπικ τους peace.gif
tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Λοιπον, αν δειτε τη σημερινη DERBY κατω αριστερα τα χωνει στην ΠΡΑΣΙΝΗ...
Δεν εχω καταλαβει τι παιζει..... η μια υποστυριζει Θαναση και η αλλη Τζιγκερ;; και τσακωνονται μεταξυ τους;; 68.gif 68.gif
ΕΛΕΟΣ πια μ αυτους τους δημοσιογραφους.....
j-kidd13
Ολοι περιμεναμε τον παναθηναικο να δειξει καλυτερο προσωπο απο αυτο που εδειξε και στα δυο φιλικα,παρ'ολα αυτα μην ξεχναμε οτι τα συγκεκριμενα 2 φιλικα ειχαν χαρακτηρα αγγαρειας για την ομαδα και τον προπονητη(ο οποιος απ'ότι μου δειχνει,δεν πρεπει να ειναι και πολυ φιλος με το συστημα που ονομαζεται nba).Γι αυτο μην ισοπεδωνετε τα παντα(οπως ακουσα ορισμενους ολυμπιακους να λενε σε εκπομπες στο ραδιο και την tv)μετα απο δυο μετριες ως κακες εμφανισεις και μαλιστα η μια απεναντι στους πρωταθλητες nba!Το θεμα ειναι η ομαδα να παρουσιαστει οπως πρεπει οταν ξεκινησουν το πρωταθλημα και η ευρωλιγκα...
Pierce
QUOTE(FANISTELROOY @ Oct 14 2007, 13:00 ) *
Ως φιλαθλος/οπαδος αλλης ομαδας, ΟΣΦΠ, πηρα το θαρρος να ποσταρω στο φορουμ του ΠΑΟ για την επικαιροτητα, δεν ηξερα που να ποσταρω και διαλεξα αυτο εδω, ελπιζω να μη με φανε οι φιλαθλοι του ΠΑΟ που εγραψα στο τοπικ τους peace.gif
tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Λοιπον, αν δειτε τη σημερινη DERBY κατω αριστερα τα χωνει στην ΠΡΑΣΙΝΗ...
Δεν εχω καταλαβει τι παιζει..... η μια υποστυριζει Θαναση και η αλλη Τζιγκερ;; και τσακωνονται μεταξυ τους;; 68.gif 68.gif
ΕΛΕΟΣ πια μ αυτους τους δημοσιογραφους.....

για την ακριβεια η μια εφημεριδα ειναι του γιαννακοπουλου (πρασινη) και η αλλη ειναι αν και δεν ειναι καθαρα του τζιγκερ τον υποστηριζει απροκάλυπτα. tongue.gif
FANISTELROOY
QUOTE(j-kidd13 @ Oct 14 2007, 13:00 ) *
Ολοι περιμεναμε τον παναθηναικο να δειξει καλυτερο προσωπο απο αυτο που εδειξε και στα δυο φιλικα,παρ'ολα αυτα μην ξεχναμε οτι τα συγκεκριμενα 2 φιλικα ειχαν χαρακτηρα αγγαρειας για την ομαδα και τον προπονητη(ο οποιος απ'ότι μου δειχνει,δεν πρεπει να ειναι και πολυ φιλος με το συστημα που ονομαζεται nba).Γι αυτο μην ισοπεδωνετε τα παντα(οπως ακουσα ορισμενους ολυμπιακους να λενε σε εκπομπες στο ραδιο και την tv)μετα απο δυο μετριες ως κακες εμφανισεις και μαλιστα η μια απεναντι στους πρωταθλητες nba!Το θεμα ειναι η ομαδα να παρουσιαστει οπως πρεπει οταν ξεκινησουν το πρωταθλημα και η ευρωλιγκα...

Κοιταξε, ως Ολυμπιακος χαρηκα που εχασε ο ΠΑΟ και με 100αρες αλλα ως εκει. smile.gif Ενα απλο φιλικο μονο που ηταν με ομαδα του ΝΒΑ. Οσο χαρηκα οταν ειχε χασει σε ενα φιλικο απο την ΑΕΚ φετος και το ειχαν και πρωτοσελιδο οι εφημεριδες της ΑΕΚ, αλλο τοσο χαρηκα που χασατε σημερα και προχτες. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν τα ισοπεδωνω ολα, τουλαχιστον εγω και ετσι θα πρεπει να κανουν ολοι... Αυτο ελειπε να κατσω να πω οτι αφου εχασε ο ΠΑΟ ειναι ολα καλα και δεν ειναι καλη ομαδα φετος κλπ κλπ... Ο ΠΑΟ ειναι σαφως ανωτερος απο περσυ, οπως και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βεβαια... Αντε να αρχισει το πρωταθλημα να δουμε λιγο μπασκετακι...

ΥΓ. Για πειτε καμια γνωμη για το παραπανω ποστ μου για τις εφημεριδες και πειτε τι παιζει γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα και μου εκανε μεγαλη εντυπωση.
Συνηθως κοροιδευει ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ τη ΝΤΕΡΜΠΙ και αντιστροφα... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

edit:
@pierce21
Θενξ για την απαντηση μαν!!
t0ny3
αυτη ειναι η ουσια οτι η ομαδα θα ειναι ετοιμη και δεν πρεπει να ισοπεδωνουμε μια πολυ μεγαλη ομαδα οπως ο παναθηναικος για 2 κακες εμφανησεις.δεν γινεται να καταστρεφονται ολα οσα εχει κανει τοσα χρονια μεσα σε 4 μερες.
Bonzo
Εγώ πάντως ιδιαίτερα από το χθεσινό παιχνίδι είμαι εξαιρετικά ευαριστημένος. Και εξηγώ: Σε αυτά τα παιχνίδια μπορείς να βγάλεις μόνο συμπεράσματα για μεμονομένους παίκτες. Τι είδαμε λοιπόν.
Ένα ΔΔ13 και ένα Τομάσεβιτς ,κατά κύριο λόγο, αλλά και ένα Ντικούση να μην είναι σε καλή κατάσταση ή/και να μη μπορού με τπτ να προσαρμωαστούν τόσο γρήγορα στα δεδομένα NBA.
Κάποιους παίχτες στα αναμενόμενα επίπεδα(Μπατίστ,Ούινστον).
Και κάποιους άλλους βελτιωμένους αλλά κυρίως επειδή τους ταιριάζει το παιχνίδι(Χατζηβρέττας, Τσαρτσαρής, Βούγιανιτς),
Μένουν τρεις ακόμα παίχτες που αξίζουν ξεχωριστής αναφοράς.Προφανώς ο Σάρας που χθες έδειξε να προσαρμόζεται πιο γρήγορα από ότι τον περιμέναμε με εξαιρετική εμφάνιση χτες, ο Περπέρογλου που αν και προσωπικά ,για φέτος τουλάχιστον, δεν έχω καμμία απαίτηση από αυτόν έδειξε ενθαρυντικά στοιχεία και τέλος ο Μπετσίροβιτς. Αν δεν φταίει ότι θέλει να παίξει ΝΒΑ φέτος πιστεύω ότι θα ναι η χρονιά του.Απλά απίστευτος.Βελτιωμένος στα σουτ ,πιο γρήγορος, πιο καλές πάσες... Γενικά άλλος παίχτης.
Άλλο καλό στοιχίο για την ομάδα η ευστοχία απο τα 7,25. Αν είμαστε τόσο εύστοχοι από ένα μετρο πιο μακριά σκεφτείτε τι θα κάνουμε από τα 6,25(4/4 ο Σάρας w00t.gif w00t.gif ).

Όσο για τους φιλάθλους εγώ πάντα ήμουν κατά του μέτρου(και τα τελευταία δυο χρόνια που είχαμε ματς χωρίς οπαδούς στο ΣΕΦ το θεωρούσα πολύ ασχημο). Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος που χει παρακολουθήσει Α1 τα τελευταία χρόνια περίμενε όμως αυτή την απόφαση και ιδιαίτερα όταν εμπλέκεται ο Γιανακόπουλος που είναι έτη φωτός μπροστά στο παρασκήνιο στην Ελλάδα. Απλά θεωρώ ότι την ισχύ του την χρησιμοποιεί μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις και όχι για διαιτισίες όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι Ολυμπιακοί.
Ginobili
Ο προπονητής των Σπερς μίλησε στα αμερικανικά ΜΜΕ για τον Ομπράντοβιτς και έπλεξε το εγκώμιο του Σέρβου προπονητή: "Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης και ένας εκ των κορυφαίων του κόσμου. Θα μπορούσε άνετα να κοουτσάρει ομάδα του ΝΒΑ, κατά τη γνώμη μου. Περιμένω να δω το βίντεο από τον αγώνα, για να σημειώσω αρκετά από αυτά που κάνει η ομάδα του. Μερικά είναι πολύ καλά".

Ο Πόποβιτς τόνισε επίσης ότι "η βάση του παιχνιδιού μας είναι η ίδια", αλλά παραδέχθηκε ότι θέλει να βάλει στην ομάδα του στοιχεία από το επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού: "Πάντα κάτι προσθέτουμε, είτε μεγάλο, είτε μικρό. Από το πότε ζητάμε τάιμ άουτ ή και το πώς αναπτύσσουμε ένα επιθετικό σύστημα".

Μιλώντας για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και την επιρροή των Ευρωπαίων παικτών σε αυτό, δήλωσε: "Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η έλευση Ευρωπαίων παικτών και η αλλαγή των κανονισμών το έχουν επηρεάσει θετικά σε συγκεκριμένα σημεία, όπως το μαρκάρουμε τον ελεύθερο παίκτη, την πρώτη πάσα που δίνουμε σε κάποιον ξεμαρκάριστο ή την κυκλοφορία και την κίνηση χωρίς την μπάλα".

Πέρα από τον Πόποβιτς, δηλώσεις έκανε και ο Μπρεντ Μπάρι: "Ξαφνικά είδαμε με τον Παναθηναϊκό το μπάσκετ που παίζουν οι Σανς. Πολλά πικ εντ ρολ, συνεχής κίνηση των παικτών. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος με τον οποίο πρέπει να παίζεται το μπάσκετ".

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους πράσινους!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε πολλά και μεγάλα προβλήματα κατά την αναχώρησή της από τις ΗΠΑ! Οι πράσινοι έφτασαν στο Ντένβερ, αλλά έπεσαν σε έναν υπάλληλο του αεροδρομίου, που τους έστειλε σε λάθος σημείο. Αποτέλεσμα; Να φύγει το αεροπλάνο για τη Φρανκφούρτη, χωρίς τον Παναθηναϊκό μέσα!

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έγινε έξω φρενών, αφού μόνο αυτό δεν του έλειπε, μετά την έτσι κι αλλιώς... αγγαρεία που έκανε σύμφωνα με τον ίδιο ο Παναθηναϊκός στην Αμερική. Φώναζε, ήταν εκνευρισμένος όπως και όλοι οι παίκτες, αλλά δυστυχώς για αυτούς το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να πάρουν την επόμενη πτήση και να επιστρέψουν στην πατρίδα το απόγευμα της Τρίτης.

sport24.gr
Ginobili
Διαβάστε το,αυτούσιο!! biggrin.gif

http://www.realgm.com/src_wiretap_archives...rigue_popovich/
Green Warrior
Όπως και να το κάνουμε ο Σέρβος (έστω και από ΗΠΑ προερχόμενος...) αποκλείεται να μην υποστηρίξει άλλον Σέρβο tongue.gif wink.gif
Consultant
Διαβαζω τα ποσταρισματα ορισμενων παιδιων και πραγματικα απορω...Μονο εγω βλεπω οτι ο Βουγιανιτς ειναι δυο φορες καλυτερος απο περυσι;Απο που και ως που θα εξοριστει μονο στην Ευρωλιγκα;Μυλος..

Δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια οτι ο Σαρας θα δωσει πολλα στην ομαδα,εχει σκεφτει ομως κανεις ποσα θα παρει αγωνιστικα απο τα δεδομενα τα οποια ειχαν ηδη διαμορφωσει τον Παο ως πρωταθλητη Ευρωπης;Παιχταρας ο Σαρας,ανυπερβλητος,σε καμμια περιπτωση ομως δεν επρεπε να τον αγορασει ο Παο.

Ο Παο ηθελε εναν Σεντερ ''Σαρας'',δηλαδη εναν Βουιτσιτς..Η δυναμικη του με τον Σαρας δεν μεγαλωσε καθολου..Ηδη ειχε τους καλυτερους παιχτες στην Ευρωπη σε αυτες τις θεσεις..Τι καταφερε με τον Σαρας;Κερδισε σαφεστατα στην επιθεση και εχασε αρκετα στην αμυνα..

Με 4,2 εκ ευρω ο Παο επαιρνε κατι παρα πολυ καλο στο Σεντερ..Ενα ειναι σιγουρο για την επιλογη του Σαρας..ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.
azannetop
Και όμως ο Σάρας προσθέτει το αξιόπιστο περιφερειακό του σουτ και πιο σημαντικό την γρήγορη ασίστ στους ψηλούς κατι που ο Διαμαντίδης το βγάζει μεν στην επίθεση αλλά όχι με την συνέπεια και την αξιοπιστία του Σάρας. Εκεί που είχαμε πέρσυ το αποτελεσματικό μεν, σε πολλές περιπτώσεις προβλέψιμο δε, split out του Διαμαντίδη, τώρα έχουμε και την γρήγορη και κυρίως απρόσμενη ασιστ του Σάρας στους ψηλούς που δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες ρακέτες. Με το Σάρας λοιπόν το παιχνίδι επιθετικά μπορεί να γίνει πιο γρήγορο και απρόβλεπτο.

Ο Βούγιανιτς δείχνει αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με πέρισυ, αλλά δεν βλέπω οτι μπορεί να προσφέρει επιθετικά παραπάνω από τον Σάρας. Τώρα ως προς το θέμα του ψηλού νομίζω οτι τον Βούισιτς τον θέλαμε και πέρισυ όπως και φέτος αλλά είναι κολλημένος με την Μακάμπι και το Ισραήλ (βλέπε σημερινές του δηλώσεις στο superbasket).
t0ny3
Μην ακουω βλακιες ρε φιλε.ο παο καλα εκανε και περε τον σαρας.και δεν χρειαζεται αλλον σεντερ.ο ζιζιτς ειναι παρα πολυ καλος.και οπαο ειναι υπερπληρης παντου.και στους ψηλους εχει παρα πολυ καλους παικτες.ετσι και αλλιως τα τελευταια χρονια η ομαδα δεν ειναι της φιλοσοφιας του μεγαλου παικταρα στη θεση σεντερ,τυπου ρεμπρατσα και βρανκοβιτς.δεν θα μας χαλουσε ο βουισιτς αλλα δεν πρεπει να βαλουμε και τα κλαματα που δεν τον πηραμε.Οσον αναφορα τον σαρας.Τεραστιος παικτης.ειναι τρομερα δημιουργικος και πολυ καλος στην εκτελεση.και εχει τρομερο παθος.μαζι με τον μητσαρα θα βγαζουν κατι ασιστς που δεν φανταζομαστε.συμφωνω ο βουγιανιτς εχει βελτιωθει παρα πολυ και εχει ξεπερασει τον τραυματισμο.μπραβο στο παλικαρι για πριν λιγα ζρονια ελεγαν οτι μπορει να ξαναπαιξει.απο περισυ πιστευω σε αυτον τον παικτη και δεν με απογοητευσε.
lakersdynasty
QUOTE(Consultant @ Oct 16 2007, 13:45 ) *
Διαβαζω τα ποσταρισματα ορισμενων παιδιων και πραγματικα απορω...Μονο εγω βλεπω οτι ο Βουγιανιτς ειναι δυο φορες καλυτερος απο περυσι;Απο που και ως που θα εξοριστει μονο στην Ευρωλιγκα;Μυλος..

Δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια οτι ο Σαρας θα δωσει πολλα στην ομαδα,εχει σκεφτει ομως κανεις ποσα θα παρει αγωνιστικα απο τα δεδομενα τα οποια ειχαν ηδη διαμορφωσει τον Παο ως πρωταθλητη Ευρωπης;Παιχταρας ο Σαρας,ανυπερβλητος,σε καμμια περιπτωση ομως δεν επρεπε να τον αγορασει ο Παο.
Ο Παο ηθελε εναν Σεντερ ''Σαρας'',δηλαδη εναν Βουιτσιτς..Η δυναμικη του με τον Σαρας δεν μεγαλωσε καθολου..Ηδη ειχε τους καλυτερους παιχτες στην Ευρωπη σε αυτες τις θεσεις..Τι καταφερε με τον Σαρας;Κερδισε σαφεστατα στην επιθεση και εχασε αρκετα στην αμυνα..

Με 4,2 εκ ευρω ο Παο επαιρνε κατι παρα πολυ καλο στο Σεντερ..Ενα ειναι σιγουρο για την επιλογη του Σαρας..ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.

Consaltant o ΠΑΟ δεν προκειτε να παιξει οπως περσι σε καμια περιπτωση. Οποτε με την ελευση οχι μονο του Σαρας αλλα και Ζιζιτς Ουινστον και την επανοδο του Σπανουλη ο Παναθηναικος θα παιξει πιο κοντα στο μπασκετ που επαιζε την σεζον 2005-06.

Εγω πιστευω οτι και εδω γινεται ακριβως το ιδιο λαθος που γινεται και με την "αλλαγη" Σισκαουσκας-Ουινστον. Τρελος ειναι ο Ζελικο να εχει εναν τοσο διαφορετικο παικτη στο 3 και να προσπαθει να τον εκμεταλλευτει με τον ιδιο τροπο με τον Σισκαουσκας? Μεγας παικτης ο Λιθουανος και με εμπειρια. Αλλα δεν σημαινει οτι ο Ουινστον δεν εχει κανενα πλεονεκτημα αν τους συγκρινεις. Και πιο γρηγορος ειναι και καλητερη ντριπλα εχει και εχει και καλο εξωτερικο σουτ αλλα και εφεση στην διεισδηση.

Που θελω να καταληξω? Αν μπορουσε ο Ζελικο να παρει φετος τον Βουισιτς θα τον επερνε. Αυτο ομως ειναι αλλη συζητηση. Ολο και καποιον θα εβρισκε αν ηθελε ψηλο με τετοια σωματοδομη και οχι σε στυλ Ζιζιτς. Ο Σαρας ομως αποκτηθηκε για να μπορουμε να παιξουμε και ενα διαφορετικο στυλ παιχνιδιου. Με τον Διαμαντιδη μπορουμε να παιξουμε οργανωμενα, με το μυαλο μεσα στο κεφαλι μας, με τον Σαρας μπορουμε να τρεξουμε οσο δεν παει! Και ειδικα με το "γρηγορο" ροστερ που εχει ο ΠΑΟ φετος.

Οσο για το σχολιο σου για την αμυνα. Ακριβως σε αυτο το σημειο φενεται γιατι εμεινε ο Βουγιανιτς Ευρωλιγκα και στην θεση του εμεινε ο Σαρας. Ποσες φορες ειδες τον Βουγιανιτς να παιζει καλη αμυνα? Ποσες φορες τον Σαρας? Και οι 2 τους δεν ειναι η προσωποποιηση της αμυνας αλλα ο Σαρας ειναι πολυ καλος οργανωτης και ο Βουγινιτς πολυ καλος εκτελεστης.

Την πρωτη ιδιωτητα την χρειαζομασταν για να ξεκουρασουμε τον Διαμαντιδη και να παιξουμε ετσι οπως θελει να παιξουμε φετος ο Ζελικο. Πιο γρηγορα. Και οταν λεω να ξεκουραστει ο Διαμαντιδης δεν εννωω να μενει στον παγκο αλλα ουτε απαραιτητα να πρεπει να δωσει παντα και την τελικη πασα και να εχει το βαρος της οραγνωσης. Επισης με τον Διαμαντιδη οργανωτη δυπλα του μπορεις να βαλεις εναν καλο εξωτερικο σουτερ οπως ο Σαρας.

Ο Βουγιανιτς εχει βελτιωθει, ειναι σουπερ σαν σκορερ αλλα οργανωτης δεν ειναι οσο ο Σαρας. Και απτην στιγμη που θα συγκριθουν αυτοι οι δυο πρεπει να συγκριθουν με βαση το τι εχουν να δωσουν. Σκορερ και καλοι σουτερ υπαρχουν στην ομαδα. Καλος οργανωτης (οχι απλα καποιος που μπορει να παιξει ασσος) στο επιπεδο του Διαμαντιδη υπαρχει? Οχι. Αρα ο Βουγιανιτς ειναι ενα εξτρα χαρτι για την Ευρωπη σαν σκορερ-σουτερ και ο Σαρας οχι μονο ενας 2ος οργανωτης αλλα και ενας οργανωτης με τον οποιο η ομαδα μπορει να παιξει πολυ καλα το φετινο στυλ παιχνιδιου που θελει να υιοθετησει ο Ζελικο.

Εγω δεν βλεπω να υπαρχει κατι αρνητικο στην μεταγραφη του. Το μονο αρνητικο ειναι η προετοιμασια και το οτι θα χρειαστει αρκετος καιρος και μεσα στην σεζον μεχρι να δεσει η ομαδα με τον Σαρας και αντιστροφα και σε αυτο το διαστημα θα πρεπει να υπαρξουν οσο το δυνατον λιγοτερες αγωνιστικες απωλειες.

Οπωτε μην ανησιχεις...δεν εισαι ο μονος που βλεπεις την βελτιωση του Βουγιανιτς. Και εμεις την βλεπουμε και τριβουμε τα ματια μας smiley.gif
t0ny3
φανηκε περισυ η ελλειψη 2ου playmaker.και ο διαμαντιδης κουραστικε παρα πολυ περισυ τραβουσε την ομαδα.φετος ομως εχουμε τον σαρας.ηρθε και ο σπανουλης εχουμε και βουγιανιτς.ειμαστε υπερπληρης.μετα εχουμε φετος 2 τριαρια ενω περισυ μονο τον σισκαουσκας.και ηρθε ο ζιζιτς να αντικαταστησει τον γιαφτοκας ο οποιος δεν εκανε τιποτα.φετος πιστευω θα παιξουμε πιο θεαματικο μπασκετ οχι σαν περισυ.η ομαδα εχει οργανωτες εκτελεστες.απο ολα εχει ο μπακτσες.λιγο χρονο να δεσει η ομαδα χρειαζεται μονο.
lakersdynasty
Τουλαχιστον φετος αν ειχαμε τον Γιαφτοκας θα μπορουσαμε να σταματησουμε και κανεναν απτους Γιαο Ντανκαν καμια φορα. Ειδικα ο Ντανκαν που ξερει να χρησιμοποιει και καλα το ταμπλο οτι εριχνε πηγαινε μεσα tongue.gif
t0ny3
ναι αλλα ο γιαφτοκας ηταν τελειως ατσουπμαλος.το παιδι δεν εχει καθολου τεχνικη.μονο αθλητικα προσοντα.του χρονου μακαρι η προεδραρα να κλεισει κανεναν αγωνα στο οακα με καποια ομαδα του ΝΒΑ.
AZ1980
O μόνος σέντερ που μπορούσε με σχετική συνέπεια να περιορίσει κάπως τον Ντάνκαν, σε παιχνίδια με κανονισμούς ΝΒΑ, ήταν ο ...Σακίλ Ο' Νιλ στις καλές του! Άρα μάλλον παρακινδυνευμένο να υποθέσουμε πως ο Ρόμπι θα τα κατάφερνε "να τον σταματήσει".

Οι ευρωπαικοί κανονισμοί ωστόσο είχαν επιτρέψει μέχρι και στον ...Λάζαρο Παπαδόπουλο να τον κοντράρει.

Αυτό οφείλεται στο ότι μεγάλο μέρος της ισχύος του σέντερ των Σπερς οφείλεται στον εγκεφαλικότατο τρόπο με τον οποίο εκμεταλλεύεται την αφθονία χώρων που παρέχονται στο ΝΒΑ γύρω από έναν παίκτη τόσο αποτελεσματικό στο 1με1 ποστάρισμα. Στα ευρωπαικά παρκέ αυτοί οι χώροι παύουν να υπάρχουν, οι αποστάσεις μικραίνουν, και το αμυντικό ροτέισον μπορεί πιο αποτελεσματικά να προφτάσει να προσαρμοστεί στις έξυπνες πάσες του Τιμ μετά από νταμπλ τιμ, ή να τον μπουρδουκλώσει με παγίδες.

Ωστόσο, αν του δινόταν χρόνος προσαρμογής περισσότερος του ενός ολυμπιακού τουρνουα, ο Ντάνκαν θα κατέληγε και πάλι τρομακτικά αποτελεσματικός, αφού σιγά σιγά θα προσάρμοζε τις κινήσεις και το παιχνίδι του στο νέο spacing και θα εξελισσόταν σε σούπερ βελτιωμένη εκδοχή του Βούισιτς.

Βέβαια αυτά είναι μόνο στη θεωρία, μιας και κανένα απολύτως λόγο δεν έχει ο συγκεκριμένος παίκτης για να έρθει στην Ευρώπη, τουλάχιστον μέχρι να πατήσει τα ...50 biggrin.gif

Από τους παίκτες του ΠΑΟ νομίζω πως ο πιο ταιριαστός στο ΝΒΑ είναι ο Βούγιανιτς. Είναι πιο γρήγορος ακόμα και από τους πιο πολλούς Αμερικανούς γκαρντ, σουτάρει σε ρυθμούς πολυβόλου, και βλέπει γήπεδο επαρκέστατα για τα δεδομένα του ΝΒΑ (στην Ευρώπη των ελάχιστων χώρων και της σκακιστικής δόμησης του παιχνιδιού η οργανωτική διορατικότητα δεν αποτελεί ατού του Μίλος).

Ο Σάνι ίσως θα μπορούσε να βρει ρόλο instant scorer σε κάποια μικρομεσαία ομάδα του ΝΒΑ, μαζεύοντας 10λεπτα συμμετοχής και βασιζόμενος κυρίως στο σουτ του.

Ο Σάρας σε ομάδα που παίζει μπάσκετ μισού γηπέδου, σε μια δηλαδή hardcore ανατολική ομάδα θα ήταν ιδανικός. Αρκεί να του εμπιστεύονταν το ρόλο και τα λεπτά συμμετοχής που θα ικανοποιούσαν τον εγωισμό του και θα του επέτρεπαν να αγωνίζεται ικανοποιημένος και με κίνητρο. Απορώ που δε το έκαναν στην Ιντιάνα, αν και αυτή την ομάδα την έχω ψιλοχάσει εδώ και 2 χρόνια. Πιστεύω πως ο Σάρας θα ήταν εξαιρετικός στο Κλίβελαντ.

Ο Τσαρτσαρής έχει πολλά πλεονεκτήματα με το ύψος, την ταχύτητα και την τεχνική του, τα οποία στο ΝΒΑ αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα από εκείνη που έχουν στην Ευρώπη. Με την κατάλληλη εκγύμναση άνετα θα τον έβλεπα χαμηλά στο ροτέισον μιας καλής ομάδας. Με εξέπληξε, τον περίμενα να "λιώσει", λόγω σωματικής αδυναμίας, αλλά αυτός, δεδομένων των συνθηκών, "έλαμψε".

Την ίδια έκπληξη μου προκάλεσε και ο Χατζηβρέττας, ο οποίος επωφελήθηκε από τους ανοιχτούς χώρους που υπήρχαν σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να παίξει ΝΒΑ, αλλά είναι σίγουρο πως το μειονέκτημά του στην Ευρώπη (το ότι δηλαδή αλλάζει δύσκολα κατεύθυνση με την μπάλα στα χέρια) εξαφανίζεται ουσιαστικά στο αμερικάνικο παρκέ, όπου υπάρχει πάντα ένας αεροδιάδρομος για να ...ορμήξει ίσια!

Ο Ουίνστον μου φαίνεται καλύτερος για Ευρώπη απ' ότι για ΝΒΑ (λόγω της ράθυμης και ομαδικής προσέγγισής του στο παιχνίδι, σπάνια σε Αμερικανό με τα προσόντα του), αν και είμαι σίγουρος πως άνετα θα μπορούσε κάπου στην Αμερική να βρει χρόνο συμμετοχής, και ίσως στη συνέχεια να τον αυξήσει, ανεβάζοντας τις μετοχές του με την πολύ καλή τεχνική του.

Ο Μπατίστ δε το συζητώ, πολύ καλή λύση για αναπληρωματικό 4άρι οποιασδήποτε ομάδας έχει ανάγκη στη θέση αυτή. Δεν του λείπει κάτι σε βαθμό απαγορευτικό. Έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την πρώτη θητεία του, και έχει αποκτήσει ρεπερτόριο, ψυχραιμία και φιλοσόφηση του παιχνιδιού. Θα ήταν ένας πολύ καλός ΝΒΑer.

Ο Διαμαντίδης νομίζω πως αδικήθηκε από την μορφή των παιχνιδιών. Ο ΠΑΟ, μη μπορώντας να αντιμετωπίσει τις ταχύτατες αυτές ομάδες με μαν του μαν, πήγε σε ζώνες για ολόκληρη σχεδόν τη διάρκεια των παιχνιδιών. Αυτό στέρησε τον ΔΔ13 από τη ευκαιρία να ξεδιπλώσει ενώπιον των Αμερικανών το μεγάλο του προσόν, που είναι η 1εναντίον1 άμυνα. Βάλτε μέσα και το ότι, όπως και ο Ντάνκαν επιθετικά, έτσι και ο ΔΔ13 αμυντικά θα επωφελείτο τα μέγιστα από περισσότερο χρόνο προσαρμογής και εγκεφαλικής ανάγνωσης του αμυντικού spacing. Αν συνυπολογίσουμε τώρα και τον πολύ γκρινιάρικο, μίζερο, και, μάλλον, κληροδοτημένο από τον Ζοτς τρόπο με τον οποίο ανταποκρίθηκε στην πρόκληση, ίσως πρέπει να αναστείλουμε τα συμπεράσματά μας για τον Μητσάκο. Συμπεράσματα βέβαια που αφορούν σε ένα θέμα καθαρά υποθετικό, μιας και ο βασικός πλέι της Εθνικής έδειξε να σιχαίνεται την Αμερική με τον εσωστρεφή φανατισμό ακραίου κομμουνιστή.

Ο Ντικούδης δε θα μπορούσε να παίξει ποτέ στο ΝΒΑ, και με κανένα ρόλο, μιας και βασίζεται σε δυο στοιχεία (δύναμη και έκρηξη) με βάση τα οποία μόνο στην Ευρώπη μπορεί να διακριθεί. Ο βαθμός όμως στον οποίο εμφανίζει τα προσόντα αυτά δεν του επιτρέπει στο Αμέρικα να ξεχωρίσει ούτε ως ρολίστας.

O Tομάσεβιτς πάντα ήταν ένας παίκτης της πονηριάς, της παγαποντιάς και της ελαχιστοποιημένης σωματικής προσπάθειας. Ποτέ δε θα μπορούσε να αγωνιστεί επιτυχημένα πέρα από τον Ατλαντικό, αλλά στην τωρινή φάση της καριέρας του, με το σώμα του δημοσιουπαλληλικά παρατημένο από τον ίδιο στο ρετάρισμα, θα γινόταν και ρεζίλι.

Για τον Πέρπε είναι νωρίς, αν και δε νομίζω να εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο από έναν πολύ καλό ρολίστα του ευρωπαικού μπάσκετ.

Ξέρω, βγήκα λίγο offtopic.gif , αλλά αυτό έγινε γιατί ξεκίνησα με αφορμή τα σχόλια των tony3 και lakersdynasty (το καλύτερο όνομα στο φόρουμ), και στην πορεία μου "βγήκε" το κατεβατό.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.