Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός vs Galatasaray
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
j-kidd13
vs

5η αγωνιστική για το top-16 και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Γαλατάσαραι στο ΟΑΚΑ.Την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα,με τις 4 σημαντικές απουσίες,γνώρισε-αναμενόμενη-ήττα απο την Ρεάλ στη Μαδρίτη,παρότι στο πρώτο ημίχρονο πάλεψε το παιχνίδι.Αναμένοντας νεότερα για τους τραυματίας(ο Παππάς αγωνίστηκε χθες με την Κηφισιά,οπότε λογικά θα είναι στη διάθεση του Ιβάνοβιτς),ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να συζητάει για άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης,διαφορετικά θα βάλει έναν πονοκέφαλο απο νωρίς στην προσπάθεια του για πρόκριση στους 8.(Ήττα δεν είναι καταδικαστική απο τώρα,αλλά σε κρατάει πίσω,και ειδικά απο αντίπαλο που "πρέπει" να κερδίσεις)
Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος,πρέπει να είναι η πρώτη φορά που οι 2 ομάδες αναμετρούνται σε επίπεδο euroleague.


To ρόστερ της Γαλατά

1 CARTER, JUSTIN G 1.93
4 YOUNG, PATRIC C 2.09
5 MICOV, VLADIMIR F 2.01
7 ERCEG, ZORAN C 2.11
12 GONLUM, KEREM F 2.08
15 VOUGIOUKAS, IAN C 2.11
17 POCIUS, MARTYNAS F 1.96
20 NIKOLOV, KRISTIJAN G 1.88
24 MARIC, ALEKS C 2.11
30 ARROYO, CARLOS G 1.88
32 GULER, SINAN G 1.92
33 ARSLAN, ENDER G 1.88
34 ARAR, EGE F 2.06
35 URAL, GOKTURK G 1.98
Head coach: ATAMAN, ERGIN


Σχόλια για το παιχνίδι.
yorgos
O Aρόγιο ξέρουμε αν θα παίξει;

Θέλει πολλή προσοχή ο Κάρτερ, νέα προσθήκη με πολύ καλές εμφανίσεις και αθλητικά προσόντα που εμείς στη θέση του δεν έχουμε να αντιπαρατάξουμε.
j-kidd13
QUOTE(yorgos @ Jan 27 2015, 13:50 ) *
O Aρόγιο ξέρουμε αν θα παίξει;

Θέλει πολλή προσοχή ο Κάρτερ, νέα προσθήκη με πολύ καλές εμφανίσεις και αθλητικά προσόντα που εμείς στη θέση του δεν έχουμε να αντιπαρατάξουμε.



http://www.sport-fm.gr/article/kala-nea-en...-galata/1508160
Darryl13
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ το βράδυ της Παρασκευής (30/1, 21:45) και στο στρατόπεδο του ποντάρουν πολλά στη δυναμική παρουσία του κόσμου, στο ΟΑΚΑ.

Oι απουσίες είναι πολλές και εξακολουθούν να δημιουργούν προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Παππάς έχει τεθεί νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες (τουλάχιστον), την ώρα που αμφίβολοι για τον αυριανό αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ (30/1, 21:45) είναι δύο ακόμη παίκτες. Ο λόγος για τους Τζέιμς Γκιστ και Έι Τζέι Σλότερ, που δεν προπονήθηκαν χθες λόγω ενοχλήσεων που ένιωσαν σε αχίλλειο και προσαγωγούς, αντίστοιχα.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει πλήρες ρόστερ στη διάθεσή του για ακόμη μία φορά, αλλά στο "τριφύλλι" ευελπιστούν πως θα ξεπεραστεί με επιτυχία το εμπόδιο της Γαλατάσαραϊ. Σε όλο αυτό όμως αναμένουν την έντονη παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να γίνει λίγο πιο εύκολο το έργο τους.

Οι "πράσινοι" έχουν το... προνόμιο μέχρι στιγμής να γεμίζουν το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στα παιχνίδια της Euroleague. Κάτι που θέλουν να επαναλάβουν απέναντι στους Τούρκους.

sport24

Online αγορά εισιτηρίων http://www.viva.gr/tickets/sports/paobc-tickets/
TakeshyKurosawa
Είναι ένα ματς που υπό κανονικές συνθήκες θα έλεγα είναι σχεδόν αδύνατο να το χάσει ο ΠΑΟ, αλλά λόγω των συγκυριών με τις τρανταχτές απουσίες και με ερωτιματικό στην κατάσταση που θα αγωνισθεί ο Γκιστ(που πιστεύω θα παίξει και θα κάνει και καλή εμφάνιση) τα πράγματα έχουν γίνει θολά. Ακόμα βέβαια παραμένει φαβορί για το ματς ο ΠΑΟ, αλλά πιστεύω θα χρειαστεί έναν εύστοχο Διαμαντίδη, αλλιώς μπορεί να έχουμε θρίλερ.
t0ny3
Ο Γκιστ τα σουτακια του τα εκανε χθες. Μακαρι να παιξει κανονικα, γιατι η νικη ειναι μονοδρομος. Αν ειμασταν πληρεις θα ελεγα πως δεν φοβαμαι καθολου το παιχνιδι.


Dred11
Retweet από Χατζηγεωργίου: Σήμερα στο ΟΑΚΑ για τρίποντα ο Νταισελ Μπλουμ(ς)
SEF7
QUOTE (Dred11 @ Jan 30 2015, 19:48 ) *
Retweet από Χατζηγεωργίου: Σήμερα στο ΟΑΚΑ για τρίποντα ο Νταισελ Μπλουμ(ς)


Αυτος σημερα ουτε να μαζεψει τις μπαλες δεν θα εχει κουραγιο smiley.gif Καλη επιτυχια στον Παναθηναικο.Αντε μπας και παμε ταμειο σημερα rolleyes.gif
qspock
QUOTE(Dred11 @ Jan 30 2015, 19:48 ) *
Retweet από Χατζηγεωργίου: Σήμερα στο ΟΑΚΑ για τρίποντα ο Νταισελ Μπλουμ(ς)

Τελικα αυτος ειναι η ο Ορλαντο Μπλουμς απο το Χομπιτ?
Πλακα πλακα το μικρο του πιο ειναι? smiley.gif
bbplayer
Περισσότερο με. ανησυχεί ο άσος της Μακαμπι παρά το αποψινό ματς
t0ny3
Με Φωτση και Μπατιστα δυσκολα θα βγει ολο το ματς σημερα.

Edit: Τελικα μπηκε ο Γκιστ
t0ny3
Ενα ημιχρονο αφιερωμενο στον τρελολετονο. Ο αθεοφοβος εχασε το αμαρκαριστο μονο!

Οι Τουρκοι δεν εχουν ορεξη για αμυνα, και το μονο που σκεφτονται ειναι πως θα τραξουν στην επιθεση. Ακομη και με τις ελειψεις μας με τετοια αντιμετωπιση η Γαλατα δεν μπορει να χτυπησει την νικη.

Ωραιος και ο Νελσον που τσιμπαει χρονο απο την απουσια του Σλοτερ.

Αλλα 20 λεπτα σοβαροτητας για να καθαριστει το παιχνιδι.

Ανυπομονω να δω την ομαδα πληρης και με Λαβαλ.
paodynasty
Ούτε ο Παπαγιάννης ? είχα την ελπίδα ότι θα το καθαρίζαμε (όπως φαίνεται ότι θα γίνει) και θα βλέπαμε λίγο το μικρό

Οσο για τη νέα ιντερνετική ΕΡΤ του συντρόφου Αλέξη, την επόμενη φορά μπορεί να μας κλείσει τον ήχο (Χάτζη...) ακόμα και για όλο τον αγώνα, όχι την εικόμα ρε Αλέξη ! magic.gif
legend33
Ευτυχως που την ημερα που δεν εχουμε ψηλους παιζουμε με την χειροτερη ομαδα απο πλευρας ψηλων. Τα εχουμε βαλει και ολα και δεν φαιονται οι απουσιες Σλοτερ-Παππα. Ξερει κανενας ποτε γυριζει ο Παππας;
paodynasty
QUOTE(legend33 @ Jan 30 2015, 23:23 ) *
Ευτυχως που την ημερα που δεν εχουμε ψηλους παιζουμε με την χειροτερη ομαδα απο πλευρας ψηλων. Τα εχουμε βαλει και ολα και δεν φαιονται οι απουσιες Σλοτερ-Παππα. Ξερει κανενας ποτε γυριζει ο Παππας;


έχω την εντύπωση ότι 2 βδομαδούλες θα τις πάρει off, ξέρεις δεν είναι και κανας δουλευταράς torture.gif
bodiroga10
QUOTE (legend33 @ Jan 30 2015, 22:23 ) *
Ευτυχως που την ημερα που δεν εχουμε ψηλους παιζουμε με την χειροτερη ομαδα απο πλευρας ψηλων. Τα εχουμε βαλει και ολα και δεν φαιονται οι απουσιες Σλοτερ-Παππα. Ξερει κανενας ποτε γυριζει ο Παππας;

o παππας θελει περιπου 15-20 μερες συμφωνα με την πρασινη. η γαλατα εχει λιγους αριθμητικα ψηλους αλλα το διδυμο ερτσεγκ-γιανγκ ειναι απ τα πολυ καλα της διοργανωσης
legend33
Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαε οσο επαιξε. Ο Μαριτς πολυ χωμα, καποτε βγηκε καλυτερος σεντερ στην Ευρωπη και τωρα τον διωχνει η Μακαμπι και δεν παιζει καν σε μια ομαδα που πασχει στους ψηλους
t0ny3
Εκτος απο θρυλους, μυθους και βασιλιαδες, μαθαινουμε και νεα για το twitter του Guler.

https://twitter.com/sinanguler
SEF7
Στο στοιχημα εδινε πλεονεκτημα 8,5 ποντους στην Γαλατα.Αντε να το εχεις παιξει διπλο,και με την διαφορα στους 6,με 3'' να απομενουν να το παστελωνει ο Μπλουμς.. rolleyes.gif Με εκαψε η Zαλγκιρις εμενα,τελικα η Zαλγκιρις ειναι η χειροτερη του τοπ 16 και απο τους 2 ομιλους..
legend33
Κουραστηκε και χαλαρωσε πολυ η ομαδα στο τελος. Φοβαμαι το παιχνιδι με την ΑΕΚ(αν δεν κανω λαθος παιζουμε το Σαββατοκυριακο)
bodiroga10
κλειδι το ματς με την αλμπα αν το κερδισεις ουσιαστικα κλειδωνεις 4αδα και βαζεις στοχο 2αδα.
ο παναθηναικος εκτος του διαμαντιδη βρηκε εξαιρετικο οργανωτη στον νελσον σημερα 8 ασιστ 0 λαθη μετα απο 4μηνη απουσια και χωρις ουτε ενα μηνα που εχει επιστρεψει. και ειδικα με τον λαουαλ νομιζω θα βοηθησει και θα βοηθηθει και απ τον διαμαντιδη και απ τον νελσον.
λιγο ενα θεμα με την αμυνα στο 3 υπαρχει αλλα και εκει αμα παιξουμε ποτε πληρης θα βρεθει λυση εκ των εσω
bbplayer
Μάλλον έχει πιάσει δουλειά ο Κωστάκης με τον Γκιστ
A.CAB
Το παιχνίδι σήμερα ήταν κρίσιμο για τη συνέχεια και ύπουλο λόγω των πάρα πολλών απουσιών και ελλείψεων που είχαμε. Με νορμάλ απουσίες οι Τούρκοι δεν είχαν καμία ελπίδα στο ΟΑΚΑ. Τελικά ακόμα κι έτσι πάλι καμία ελπίδα δεν έδειξαν να έχουν.
Είναι πασιφανές πως στο ΟΑΚΑ μεταμορφωνόμαστε και το ευχάριστο είναι πως οι απουσίες τσαμπουκάλεψαν τους παίχτες μας. Είναι απίστευτος ο πλουραλισμός στην επίθεση και το πάθος στην άμυνα στα 3 πρώτα δεκάλεπτα. Μάλλον κλατάραμε λίγο απ' την κούραση στο τελευταίο δεκάλεπτο και είναι και λογικό. Πάντως κίνδυνος δεν υπήρξε. Με τετοια ποσοστά στα τρίποντα βέβαια δύσκολα μας κοντράρει το σκορποχώρι της Γαλατά.

Σε υψηλά επίπεδα όλοι όσοι παίξανε (ακόμα και ο Μποχωρίδης θετικός ήταν). Ένα κλικ πιο πάνω σε σταθερότητα οι δύο παλιοσειρές Φώτσης και Μήτσος. Ο Γκιστ ακόμα και κάπως ανέτοιμος ήταν συγκινητικά παθιασμένος ενώ ο Μπατίστα μπορεί να μην βρέθηκε σε σπουδαία μέρα αλλά εκμεταλεύτηκε τις ασιστ που πήρε και τα χάλια του Μάριτς και έκανε πολύ καλή δουλειά.
Δεν ανήκω στους φαν του Μπλουμς αλλά τα σύκα σύκα. Σήμερα στο πρώτο μέρος έπαιξε και για το Σλότερ. Εξαιρετικός. Στο δεύτερο μέρος θύμισε το Γιάννη της καρδιάς μας αλλά δεν πειράζει μιας και η δουλειά είχε γίνει. Το αντίθετο ο Βλάντο όπου δεν τράβηξε στην αρχή αλλά στο δεύτερο μισό έβγαλε το ταλέντο του και ξεμπούκωσε ταυτόχρονα. Πολύ το χάρηκα γιατί πιστεύω πως αδικεί πολλές φορές τον εαυτό του. Σήμερα ήταν πολυδιάστατος. Όπως και ο ΝτεΜάρκους που ενώ έκανε τις κουτουράδες του σε κάποια σημεία, συνολικά ήταν πάρα πολύ καλός και υπερπλήρης.

Το επόμενο ματς με τους Γερμανούς είναι κρισιμότατο και καλό κρας τεστ. Αν θέλουμε κάτι καλό πρέπει να κάνουμε και κανά διπλό. Την άλλη εβδομάδα μας δίνεται αυτή η ευκαιρία. Περιμένω να δω ποιοί θα έχουν τραυματιστεί μέχρι τότε και ποιοί θα επιστρέψουν. Θα έχει ζουμί το πράγμα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.