Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Το basketforum το παρακολουθουν-διαβαζουν & ''Επωνυμοι''?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
a bullet for your head
Την ειχα-εχω καιρο αυτη την απορια... rolleyes.gif
Πιστευετε πως το basketforum, το παρακολουθουν-διαβαζουν και επωνυμοι του χωρου του μπασκετ?
Παραγοντες(προεδροι ομαδων)?Προπονητες?Δημοσιογραφοι?Διαιτητες?
Δεν ειναι λιγες οι φορες,που μπαινοντας σε καποια τοπικ,καποιοι γραφουν χαριτολογωντας(μεταξυ σοβαρου & αστειου..)..''Λετε ο.........να διαβαζει το φορουμ''..στη λογικη παντα,οτι καποιες απ τις αποψεις,η' ''εισηγησεις'' καποιων φιλων-μελων για καποια θεματα(π.χ μεταγραφες,ποιοι παικτες πρεπει να παιζουν,θεματα τακτικης κ.α.),αρκετες φορες υλοποιουνται-πραγματοποιουνται σχετικα αμεσα...
Βεβαια,τις περισσοτερες φορες,αν οχι και ολες,μπορει να προκειται και περι συμπτωσης-συγκυριας...μπορει βεβαια και οχι..
Τι λετε λοιπον??
Μας παρακολουθουν οι ''Επωνυμοι''??
Διαβαζουν τις διαφορες αποψεις??

ΥΓ:Δεν ημουν σιγουρος,σε ποια ''ενοτητα'' επρεπε να ανοιξω αυτο το τοπικ..(Προς τους μοντ)...
apkat
Καποιοι δημοσιογραφοι δημοσιογραφοι τουλαχιστον απ'οσο ξερω εγω ειναι δεδομενο οτι το κανουν..

Απο εκει και περα επισης θεωρω δεδομενο οτι το παρακολουθουν και παικτες(χωρις να το ξερω ομως αυτο)
Air and King
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 22 2009, 08:07 ) *
Την ειχα-εχω καιρο αυτη την απορια... rolleyes.gif
Πιστευετε πως το basketforum, το παρακολουθουν-διαβαζουν και επωνυμοι του χωρου του μπασκετ?
Παραγοντες(προεδροι ομαδων)?Προπονητες?Δημοσιογραφοι?Διαιτητες?

Για δημοσιογραφους και παιχτες να εισαι σιγουρος φιλε Bullet!
dizzy_fingers
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 22 2009, 08:07 ) *
Βεβαια,τις περισσοτερες φορες,αν οχι και ολες,μπορει να προκειται και περι συμπτωσης-συγκυριας...μπορει βεβαια και οχι..
Τι λετε λοιπον??
Μας παρακολουθουν οι ''Επωνυμοι''??

Πέρα από ένα μέηλ που έλαβα από τη Μαντόνα να βάζεις περισσότερα βίντεο στο τόπικ της μουσικής, δεν έχω κάποια άλλη ένδειξη ότι μας παρακολουθούν επώνυμοι.

Α, ο apkat είχε βγει στον Τσουκαλά μια φορά οπότε έχουμε άλλον έναν διάσημο ανάμεσά μας.
nikefalin
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 22 2009, 12:23 ) *
Πέρα από ένα μέηλ που έλαβα από τη Μαντόνα να βάζεις περισσότερα βίντεο στο τόπικ της μουσικής, δεν έχω κάποια άλλη ένδειξη ότι μας παρακολουθούν επώνυμοι.

Α, ο apkat είχε βγει στον Τσουκαλά μια φορά οπότε έχουμε άλλον έναν διάσημο ανάμεσά μας.

Ένα είναι σίγουρο, όταν ζητήσουμε ταυτοποίηση στοιχείων από τους χρήστες θα έχουμε μερικούς χιλιάδες επώνυμους smiley.gif smiley.gif
dizzy_fingers
QUOTE(nikefalin @ Sep 22 2009, 12:58 ) *
Ένα είναι σίγουρο, όταν ζητήσουμε ταυτοποίηση στοιχείων από τους χρήστες θα έχουμε μερικούς χιλιάδες επώνυμους smiley.gif smiley.gif

Αυτή είναι η λέξη κλειδί. 19.gif

(θα είναι λίγο μετά την επιβολή μηνιαίας συνδρομής)
nikefalin
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 22 2009, 13:01 ) *
(θα είναι λίγο μετά την επιβολή μηνιαίας συνδρομής)

εγώ θα έλεγα για ετήσια ή διετή με άτοκες δόσεις smiley.gif smiley.gif
Omar Little
δεν έχω κάποια άλλη ένδειξη ότι μας παρακολουθούν επώνυμοι.

Έλα τώρα.

Ποιες μεθόδους ακολούθησες για να προσελκύσεις τους φίλους του αθλήματος; Κρεμάστηκα από τον πύργο των Αθηνών απειλώντας να πηδήξω αν δε γραφτεί όλη η Α1 σε 2 μέρες στο φόρουμ. Τελικά κατάλαβα πως δε χρειάζονται τόσο δραστικά μέτρα. Νομίζω πως ακολούθησα τα βήματα του κάθε admin σε αυτό το θέμα: Spam(ναι,το παραδέχομαι…μηδενικά αποτελέσματα όμως) -> ξεδιάντροπη ανταλλαγή banner και link-> φιλικά mail σε παίχτες και δημοσιογράφους -> καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης (wow, ώστε αυτή είναι η λειτουργία του google…)-> SEO -> τακτική διαφήμιση σε αθλητική εφημερίδα.

Πηγή

Beware of the stalkers around you... 19.gif
Flash
Εγώ είμαι επώνυμος και όντως έκανα εγγραφή στο φόρουμ μετά από εκείνο το φιλικό mail του dizzy.
dizzy_fingers
Ναι, μου έχουν πάρει συνέντευξη, άρα είμαι κι εγώ άλλος ένας επώνυμος .

Όχι τόσο διάσημος όσο o flash gordon από πάνω αλλά τους έχω τους παρανοϊκούς stalker μου κι εγώ.
Αhmed παιδί μου, το ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εσένα.
Flash
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 22 2009, 11:46 ) *
Όχι τόσο διάσημος όσο o flash gordon από πάνω αλλά τους έχω τους παρανοϊκούς stalker μου κι εγώ.

Α, έβαλες τη φωτογραφία που είχαμε βγάλει όταν πρωτοήρθα στο φόρουμ;

Αφού σου είπα, δε σου πάει η φτερούμπα στο καπέλο... w00t.gif
dizzy_fingers
Εσύ, οφείλω να παραδεχτώ πως είσαι μούρλια με ριγωτό κολάν όμως.

Στα πόσα ποστ θα μας σιχτιρίσει ο bullet που του σκίσαμε το thread?
Omar Little
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 22 2009, 13:46 ) *
Αhmed παιδί μου, το ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εσένα.

Ευχαριστώ λουκανικοχέρικο αφεντικό. Χαρά μου να σε δικαιώνω.

Πάντως μην ανησυχείς, δεν θα πω πολύ παραέξω ότι κατάφερες και στράβωσες το λαιμό από το μπάσο σου μετά από μόλις 3,5 μήνες. Oops!! I did it again που έλεγε και η αοιδός. (Damn i'm good )

Και ειλικρινά δεν φταίω εγώ που απλώς έψαχνα για το blog σου (ναι εκείνο που είχες ανοίξει το καλοκαίρι, αυτό που έχεις να κάνεις post από τον Ιούνη ντε και στο οποίο δεν δουλεύει πια το link για το αδήφαγο κύτος) κι έπεσα πάνω στη μνειμειώδη συνέντευξή σου...
dizzy_fingers
Πατέρα?
Omar Little
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 22 2009, 14:23 ) *
Πατέρα?

Πινόκιοοοοοοοοοοοοο

Ελπίζω να ξέρει κανείς το ανέκδοτο...
petrovic
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες πρόσεξα ότι άρθρα γνωστών δημοσιογράφων ήταν σα να συνέχιζαν-ανακεφαλαίωναν μια συζήτηση που είχε ξεκινήσει εδώ στο forum.Μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί και όχι.
rankin
QUOTE(petrovic @ Sep 22 2009, 14:57 ) *
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες πρόσεξα ότι άρθρα γνωστών δημοσιογράφων ήταν σα να συνέχιζαν-ανακεφαλαίωναν μια συζήτηση που είχε ξεκινήσει εδώ στο forum.Μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί και όχι.

Αυτό που λες το έχω δει και εγώ πάρα πολλές φορές και μάλιστα σε συγκεκριμένη σελίδα

όπως και να χει, πιστεύω πως αν κάποιος παίχτης για παράδειγμα, τυγχάνει και internet freak, όλο και κάποια βόλτα θα έχει κάνει και απο τα μέρη μας.
Επίσης απο δημοσιογράφους, σε ερώτηση που είχα κάνει στον Καβαλιεράτο, μου είχε απαντήσει ότι ενίοτε μας διαβάζει.
dizzy_fingers
Δεν ξέρω αν "κλέβουν" υλικό από εδώ οι δημοσιογράφοι, αλλά ότι παρακολουθούν ή ακόμα και συμμετέχουν (ο Μελάγιες, ο Καρύδας, ο Φιλέρης είναι 3 μόνο που έχουν γραφτεί επώνυμα ενώ έχουμε κι αρκετές ιγκόγκνιτο παρουσίες biggrin.gif) είναι σίγουρο, για να απαντήσω επιτέλους στην ερώτηση του τόπικ.
Ο αδερφός του Θοδωρή Παπαλουκά, επίσης γράφει (ως abasketos) οπότε ο αδερφός του σίγουρα γνωρίζει τί γράφεται εδώ.

Το 2006 στο μουντομπάσκετ στην Ιαπωνία είχαμε πάρα πολλές επισκέψεις από εκεί - και δεν είναι επειδή ξαφνικά το σόι αποφάσισε να ενδιαφερθεί για το μπάσκετ tongue.gif.

Υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις ότι μας διαβάζουν άνθρωποι μέσα στο μπάσκετ ή ότι ενημερώνονται για τα όσα γράφονται εδώ και τους αφορούν.

Γι'αυτό και είμαστε αρκετά προσεχτικοί για τους χαρακτηρισμούς στις μπασκετικές συζητήσεις...ο Χατζηγεωργίου καραδοκεί laugh.gif!
rankin
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 22 2009, 15:12 ) *
Ο αδερφός του Θοδωρή Παπαλουκά, επίσης γράφει (ως abasketos) οπότε ο αδερφός του σίγουρα γνωρίζει τί γράφεται εδώ.

ΟΥΠΣ! Αυτό σημαίνει ότι τα περί "αγκαλίτσα" θα του έχουν μεταφερθεί ε; laugh.gif

Επίσης, μήπως έχει φτάσει η ώρα μου να δηλώσω την πραγματική μου ταυτότητα; tongue.gif
j-kidd13
Eγω το θεωρουσα δεδομενο οτι το φορουμ "παρακολουθειται" ph34r.gif και απο αθλητες αλλα και απο δημοσιογραφους αφου ειναι και το μονο φορουμ γενικου μπασκετικου περιεχομενου(αν δεν κανω τεραστιο λαθος)....Δεν ηξερα αν υπαρχουν και εγγεγραμμενα μελη απο αθλητες-δημοσιογραφους κλπ ,αλλα οτι το παρακολουθουν,σιγουρα....Τιμη μας και καμαρι μας.... wink.gif
a bullet for your head

Μας παρακολουθουν τελικα και ''Επωνυμοι'',εκτος απ το χωρο του μπασκετ??(Βαζω παρενθεση στο ''επωνυμοι'',μιας και επωνυμοι,ειμαστε ολοι..οι εχοντες ονοματεπωνυμο..απλα καποιων το ονοματεπωνυμο,εχει μεγαλυτερη ''αναγνωρισιμοτητα''..)..
Τωρα που το θυμαμαι..η Μαντονα ειχε και μια περιοδο,που την ειχε καταβρει με το μπασκετ... rolleyes.gif
Σου ειπε τετοιο πραγμα?? ohmy.gif
Ξερεις γιατι το κανει ε??Εχει σκασει ισως απ τη ζηλεια της & απ τον θιγμενο γυναικειο της εγωισμο..που δεν εχω βαλει & ουτε προκειται να βαλω δικο της βιντεο στο τοπικ της μουσικης... icon_headbang.gif icon_headbang.gif
Γυναικες... tongue.gif

QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 22 2009, 14:15 ) *
Στα πόσα ποστ θα μας σιχτιρίσει ο bullet που του σκίσαμε το thread?

Ε οχι και να σας σιχτηρησω....
Πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε οι περισσοτεροι,που ξερουμε να διαχειριζομαστε τον θυμο μας και δεν παρεξηγουμαστε με το ''ψιλου-πηδημα''... huh.gif w00t.gif torture.gif shot.gif ... ugly1.gif ... kill.gif ... hammer.gif .... guns.gif ... gdi.gif ... 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif

smiley.gif

QUOTE(petrovic @ Sep 22 2009, 14:57 ) *

Μου φαινεται οτι και σε μενα εχει υποπεσει στην αντιληψη μου..

QUOTE(rankin @ Sep 22 2009, 15:18 ) *
Επίσης, μήπως έχει φτάσει η ώρα μου να δηλώσω την πραγματική μου ταυτότητα; tongue.gif

Εγω το χα καταλαβει πως ''κατι τρεχει'' με σενα... biggrin.gif

QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 22 2009, 15:12 ) *
Δεν ξέρω αν "κλέβουν" υλικό από εδώ οι δημοσιογράφοι, αλλά ότι παρακολουθούν ή ακόμα και συμμετέχουν (ο Μελάγιες, ο Καρύδας, ο Φιλέρης είναι 3 μόνο που έχουν γραφτεί επώνυμα ενώ έχουμε κι αρκετές ιγκόγκνιτο παρουσίες biggrin.gif) είναι σίγουρο, για να απαντήσω επιτέλους στην ερώτηση του τόπικ.

ο Χατζηγεωργίου καραδοκεί laugh.gif!

Ο φιλος Air & King,ανεφερε και παικτες(τους ειχα ξεχασει..καθως ειχα αναφερει προεδρους,προπονητες,δημοσιογραφους,διαιτ

�τες)..και θα συμπληρωσω και μανατζερς..
Οσον αφορα το ''υλικο''..σιγουρα το basketforum,αποτελει μια ''τραπεζα πληροφοριων''..μια μεγαλη μπασκετικη ''Βαση δεδομενων''..(και οχι μονο..υπαρχει και το τοπικ της μουσικης,μην το ξεχναμε.. rolleyes.gif )..
Φανταζομαι παντως,να εχω ''συνομιλησει'' με καποιους(οπως και αλλοι φιλοι εδω μεσα),σε ενα ''εκρηκτικο κλιμα''..και να μην ξερω για ποιον μπορει να προκειται... banana.gif
Καλα οι δημοσιογραφοι..οι παικτες?Μπαινουν να διαβασουν,για να δουν πως τους ''αφουγκραζεται'' το μπασκετικο κοινο?
Προπονητες η' βοηθοι αυτων αραγε μπαινουν??Για να ''συλλεξουν'' πληροφοριες(σχολια-αποψεις φιλων),σχετικα με τυχον λαθη τους,η' οσον αφορα τη ''καταστρωση'' των σχεδιων τους,για ενα επικειμενο παιχνιδι της ομαδας τους??
Οι Μανατζερς??Τοπικ για prospects..εγχωρια,Ευρωπαικα,η' ακομη και Αμερικανικα,εχουν ανοιχτει παντως..
Παραγοντες της ομοσπονδιας??
ComingUpRoses
ρε παιδια! αμαν τι παθαμε!!! 40.gif .. λετε να βλεπει το φορουμ ο χατζηγεωργιου!? του ανοιξαμε και τοπικ 71.gif 71.gif .. παντος εγω πιστευω πως ολο και καποιος θα μας παρακουλουθει! πχ Dizzy tongue.gif ... παρακολουθει τα post μας και τα profile μας tongue.gif !!!
captain charisma
φανταζεστε τον ιωανου να διαβαζει το φορουμ και το κραξιμο που εχει φαει απο ολους μας....ψυχολογικα θα εχει ο τυπος μετα...ακου μακρινο ριμπαουντ... 24.gif 24.gif
Air Kef
Κοίτα ο dizzy ρε, που είχε να κάνει 3 ποστ σε μια μέρα από τότε που ανακάλυψε το Facebook, είδε θέμα περί προσωπικοτήτων που τυχόν μας επισκέπτονται και ξετρελάθηκε! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕ ΦΥΓΕ!

Όποιος κι αν μας παρακολουθεί, όποιος κι αν ποστάρει, όποιος κι αν κυκλοφορεί ανάμεσά μας, το φόρουμ είναι λειψό χωρίς NBAer, morfi, harris, Keyser Soze και......Arkadio! banana.gif
colonel gomelsky
QUOTE(Air Kef @ Sep 22 2009, 22:30 ) *
Όποιος κι αν μας παρακολουθεί, όποιος κι αν ποστάρει, όποιος κι αν κυκλοφορεί ανάμεσά μας, το φόρουμ είναι λειψό χωρίς NBAer, morfi, harris, Keyser Soze και......Arkadio! banana.gif

Ξέχασες και καποιον άλλον...

Και μένα πάντως αίσθησή μου είναι ότι μας διαβάζουν δημοσιογράφοι. Φαίνεται σε πολλά κείμενά τους. Μετά από αυτό το τόπικ (κρεντιτ στον μπουλετ) θα τα χτενίζω καλύτερα κι αν δω κάτι οφθαλμοφανές θα το ποστάρω εδώ.

QUOTE(big dirk @ Sep 22 2009, 20:24 ) *
φανταζεστε τον ιωανου να διαβαζει το φορουμ και το κραξιμο που εχει φαει απο ολους μας....ψυχολογικα θα εχει ο τυπος μετα...ακου μακρινο ριμπαουντ... 24.gif 24.gif

Καλό θα του κάνει, δεν πειράζει. Ίσως πάει σε γιατρό και γλιτώσουμε. Δεν θα μας τρελάνει αυτός! smiley.gif
rankin
QUOTE(colonel gomelsky @ Sep 22 2009, 22:57 ) *
Ξέχασες και καποιον άλλον...

Συμφωνώ! smiley.gif
Air Kef
Δεν μου λείπει καθόλου να βλέπω κάποια μέλη να εχουν ποστάρει και να τρέχω απο πισω τους να μαζέψω πιθανές συνέπειες.
mojotzotzo
ενα ειναι το συμπερασμα για τους επωνυμους: ζουν αναμεσα μας  tongue.gif
panagiotisTheDream
QUOTE(big dirk @ Sep 22 2009, 20:24 ) *

Πάντως, την επόμενη μέρα αφού ανοίχθηκε το τόπικ "οι πιο γραφικές ατάκες του Χατζηγεωργίου", ο Χατζή ήταν πιο πεσμένος από ποτέ στη μετάδοση......
Ουκ ολίγες φορές πέρασε απ' το μυαλό μου ότι έριξε μια ματιά στο τόπικ..... rolleyes.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.