QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 22 2009, 12:23 )
Πέρα από ένα μέηλ που έλαβα από τη Μαντόνα να βάζεις περισσότερα βίντεο στο τόπικ της μουσικής, δεν έχω κάποια άλλη ένδειξη ότι μας παρακολουθούν επώνυμοι.
Μας παρακολουθουν τελικα και ''Επωνυμοι'',εκτος απ το χωρο του μπασκετ??(Βαζω παρενθεση στο ''επωνυμοι'',μιας και επωνυμοι,ειμαστε ολοι..οι εχοντες ονοματεπωνυμο..απλα καποιων το ονοματεπωνυμο,εχει μεγαλυτερη ''αναγνωρισιμοτητα''..)..
Τωρα που το θυμαμαι..η Μαντονα ειχε και μια περιοδο,που την ειχε καταβρει με το μπασκετ...
Σου ειπε τετοιο πραγμα??
Ξερεις γιατι το κανει ε??Εχει σκασει ισως απ τη ζηλεια της & απ τον θιγμενο γυναικειο της εγωισμο..που δεν εχω βαλει & ουτε προκειται να βαλω δικο της βιντεο στο τοπικ της μουσικης...
Γυναικες...
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 22 2009, 14:15 )
Στα πόσα ποστ θα μας σιχτιρίσει ο bullet που του σκίσαμε το thread?
Ε οχι και να σας σιχτηρησω....
Πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε οι περισσοτεροι,που ξερουμε να διαχειριζομαστε τον θυμο μας και δεν παρεξηγουμαστε με το ''ψιλου-πηδημα''...
...
...
...
....
...
...
QUOTE(petrovic @ Sep 22 2009, 14:57 )
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες πρόσεξα ότι άρθρα γνωστών δημοσιογράφων ήταν σα να συνέχιζαν-ανακεφαλαίωναν μια συζήτηση που είχε ξεκινήσει εδώ στο forum.Μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί και όχι.
Μου φαινεται οτι και σε μενα εχει υποπεσει στην αντιληψη μου..
QUOTE(rankin @ Sep 22 2009, 15:18 )
Επίσης, μήπως έχει φτάσει η ώρα μου να δηλώσω την πραγματική μου ταυτότητα;
Εγω το χα καταλαβει πως ''κατι τρεχει'' με σενα...
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 22 2009, 15:12 )
Δεν ξέρω αν "κλέβουν" υλικό από εδώ οι δημοσιογράφοι, αλλά ότι παρακολουθούν ή ακόμα και συμμετέχουν (ο Μελάγιες, ο Καρύδας, ο Φιλέρης είναι 3 μόνο που έχουν γραφτεί επώνυμα ενώ έχουμε κι αρκετές ιγκόγκνιτο παρουσίες
) είναι σίγουρο, για να απαντήσω επιτέλους στην ερώτηση του τόπικ.
ο Χατζηγεωργίου καραδοκεί
!
Ο φιλος Air & King,ανεφερε και παικτες(τους ειχα ξεχασει..καθως ειχα αναφερει προεδρους,προπονητες,δημοσιογραφους,διαιτ
�τες)..και θα συμπληρωσω και μανατζερς..
Οσον αφορα το ''υλικο''..σιγουρα το basketforum,αποτελει μια ''τραπεζα πληροφοριων''..μια μεγαλη μπασκετικη ''Βαση δεδομενων''..(και οχι μονο..υπαρχει και το τοπικ της μουσικης,μην το ξεχναμε..
)..
Φανταζομαι παντως,να εχω ''συνομιλησει'' με καποιους(οπως και αλλοι φιλοι εδω μεσα),σε ενα ''εκρηκτικο κλιμα''..και να μην ξερω για ποιον μπορει να προκειται...
Καλα οι δημοσιογραφοι..οι παικτες?Μπαινουν να διαβασουν,για να δουν πως τους ''αφουγκραζεται'' το μπασκετικο κοινο?
Προπονητες η' βοηθοι αυτων αραγε μπαινουν??Για να ''συλλεξουν'' πληροφοριες(σχολια-αποψεις φιλων),σχετικα με τυχον λαθη τους,η' οσον αφορα τη ''καταστρωση'' των σχεδιων τους,για ενα επικειμενο παιχνιδι της ομαδας τους??
Οι Μανατζερς??Τοπικ για prospects..εγχωρια,Ευρωπαικα,η' ακομη και Αμερικανικα,εχουν ανοιχτει παντως..
Παραγοντες της ομοσπονδιας??