Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Panathinaikos Superfoods - Real Madrid
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Coach Periklis
σαρώνουν στα ριμπαουντ , βρεθηκαν και ευστοχοι

και πάλι είναι πλήρως αναστρέψιμο
Lullaby For The Dark
κριμα
ag97
θα μιλησει το ΟΑΚΑ στη τελευταια περιοδο
lightday
Ρεγιες ο λαγός από το καπέλο του Λασο. Δυστυχώς το 1-1 αναβοσβήνει έντονα.
MustGK
Αντε πάμεεεεεεεεεεεσ
PARISINOS
Ένα ριμπάουντ πήραμε μια χρειάστηκε να το κυνηγήσουμε ως το αντίπαλο καλάθι!
pk13
ναααααααααααααιιιιιιιιι ρε παμε λιγο ρε παμε......
shtarkws
QUOTE(PARISINOS @ Apr 19 2018, 22:59 ) *
Ένα ριμπάουντ πήραμε μια χρειάστηκε να το κυνηγήσουμε ως το αντίπαλο καλάθι!

smiley.gif
Coach Periklis
αυτό που ό,τι κάνει ο ΠΑΟ το κάει και η Ρεαλ στην επόμενη φάση είναι κόλπο ;;

3π Τζεημς - 3π Καρολ
Καλαθι φαουλ Καλαθης - Καλαθι φαουλ ο αλλος
PARISINOS
Απο ποτε έχουμε να βγάλουμε άμυνα;;;
Anubis
Αμαν ρε σιγκλετον βγες εξω μονος σου
shtarkws
Με τέτοια άμυνα δεν πάμε πουθενά
Anubis
Ε βεβαια αφου εχουμε βγαλει σε καθε επιθεση της ρεαλ εξτρα πασα, καλα να παθουμε, ο Τσαβι κοιμαται στον παγκο κλασσικα ως παιχνιδι που δεν του βγαινει και καληνυχτα πλεονεκτημα
Coach Periklis
εί8μαστε ήδη στο heroball james

ο Ντονσιτς για την ηλικία του σπουδαίο δείγμα πάθους , κάτι πάσες παναγία μου κλπ κλπ

η καμερα δείχνει στην κερκίδα κατι ( καθημερινά ) κορίτσια παναγια μου σχωρα με
MustGK
Σήμερα το παιχνίδι χάθηκε από τα ριμπάουντ
Lullaby For The Dark
μα τωρα τι επιθεση ηταν αυτη
pk13
τελος...σημερα ο τσαβι κοιμηθηκε κανονικα και με τον νομο....
villiskabas
τερμα τα ψεμματα πρεπει να πας να σπασεις εδρα αν θες να πας φαιναλ φορ τερμα η κοροιδια
Coach Periklis
κοιτάνε ριπλει για 2 ξεκάθαρα ντισκαλιφιέ ;;

και αντε ο Θανάσης απλά έπραξε βλακωδώς και έσπρωχνε κλπ

ο άλλος αγκωνίτσα και μετα σπρώξιμο ;;
thanath
Ακόμα μία φορά που οι αγορές κάνουν λάθος... Τώρα άντε να πας να κάνεις διπλό στην Μαδρίτη... Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά δυστυχώς....
nikmamba
το χασε ο τσαβι το ματς.απο τις αλαλγες εγινε ολο το σοου με τα επιθ ριμπ που κρατησαν τη ρεαλ στο ματς και οχι απλως δεν τις εκοψε αλλα τις συνεχισε και τα ετρωγε απο μις ματς και τριποποντα απο τη γουικ
shtarkws
ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ

Όταν κάνεις το τέλειο ματς και ταπεινώνεις μεγάλους παίκτες που φορούν βαριά φανέλα, πρέπει να περιμένεις την αντίδραση τους. Μας βγήκε το παιχνίδι της Τρίτης, όμως σήμερα φάνηκε ότι όταν στράβωσε το ματς δεν υπήρξε plan B. Όταν τρως 90 πόντους στην έδρα σου και έχεις φτάσει με το ζόρι διψήφιο αριθμό στα ριμπάουντ, τότε δεν χωράει κάποια άλλη κριτική

Επαναλαμβάνω ότι δεν τρομάζει η Ρεάλ, καλούμαστε να ανασυνταχθούμε και να κάνουμε επιτέλους μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη
benchwarmer
Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Η εικόνα φυσικά του πρώτου ματς αφήνει ελπίδες για νίκη στη Μαδρίτη, αλλά νομίζω πως είναι μία σειρά που μετράει γενικά η έδρα (σε αντίθεση πχ με το ΤΣΣΚΑ-Κίμκι). Δεν νομίζω ότι εντός έδρας θα μπούνε τόσο "μαγκωμένοι" (για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη) οι Ισπανοί, επομένως θα χρειαστεί μία πραγματικά πολύ μεγάλη εμφάνιση (παικτικά και προπονητικά) για να γυρίσει η σειρά στο ΟΑΚΑ.

Μία από τις ελπίδες πάντως του Παναθηναϊκού πιστεύω πως θα είναι αν βιαστεί η Ρεάλ να εμφανίσει έναν ανέτοιμο Γιουλ. Ίσως δώσει μία ψυχολογική ώθηση παραπάνω (που θα την δώσει η έδρα ούτως η άλλως), αλλά αν ο Παναθηναϊκός εμφανιστεί διαβασμένος (και) για αυτό το ενδεχόμενο, μπορεί να κερδίσει πάρα πολλά από κάτι τέτοιο.
MustGK
1) Κακό κουτσάρισμα από τον πάγκο για τις αλλαγές.
2) Καμία πνευματική προετοιμασία για το παιχνίδι.
3) Πληρώσαμε αυτό που πληρώνουμε όλη την χρονιά, την θέση στο τέσσερα.
4) Παίζαμε με έναν άσσο.
5) Παππάς εκτός κλίματος ακόμα.
6) Στην θέση 3 πλην άμυνα δεν παίρνουμε τίποτα τώρα που δεν παίζει ο Ρβερς.
7) Καλός ο Λοτζέσκι για τα σουτ αλλά στην άμυνα είναι κλάψε με. Πολύ αργά πόδια. Και από πάσα τίποτα.
8) Τα ριμπάουντ είναι και θέμα κοντών, πόσες φορές είδα τρεις, μπορεί και τέσσερις της Ρεαλ να πηδάνε για ριμπάουντ.
9) Μετά από ένα χρόνο παιχνίδι στο ποστ πλην Βουγούκα δεν υπάρχει.
10) Καλό το ΟΑΚΑ και καυτή έδρα, αλλά ξεχνάμε ότι κάποιοι το γουστάρουν να το κάνουν ήσυχο στο τέλος αν τους αφήσεις.

Αυτά μου έρχονται τώρα.
basketikos13
Για μας η χρονια στην ευρωπη τελειωσε σημερα.

Δεν μπορουμε να κανουμε διπλο στην μαδριτη.

Η ρεαλ ειναι καλυτερη ομαδα απο μας -δεν το απεδειξε ουτε σημερα, αλλα γενικως ειναι καλυερη η μαλλον πληρεστερη-

Σε μας βγηκαν τα παντα στο πρωτο παιχνιδι το οποιο ηταν ισως το καλυτερο της σεζον, ενω στην ρεαλ οχι.

Σημερα ομως φανηκε η γυμνια μας στην φροντ λαιν με τα ψηλα και βαρυα κορμια της ρεαλ που δεν μπορουσαν να τους αντιμετωπισουμε.

υγ: Απλα ειναι αστειο να χανεις σε αυτο το επιπεδο απο τον ρεγες στην ηλικια που βρισκεται.

υγ2: Η ρεαλ ηταν ετσι κι αλλιως το φαβορι, απλα μαζι με την τσσκα εκλεισε σημερα και αυτη την θεση της στο βελιγραδι. Δεν μπορουμε να νικησουμε εκει και αν παμε να το κανουμε δεν θα μας αφησουν...
PARISINOS
Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι που μπορούσαμε απο το ημίχρονο να το έχουμε κλειδώσει μιας και η Ρεάλ μπήκε και πάλι σε πανικό ωστόσο την αναστησαμε δίνοντας της 40 προσπάθειες ( κυριολεκτικά ) σε ένα ημίχρονο.

Δεν έχει σημασία όμως μιας και έχω ξαναπεί και σε άλλες χρονιές ένα βασικό πράγμα που εμείς δείχνουμε να μην το έχουμε καταλάβει.

Η ομάδα που σε σειρά πέντε αγώνων ποντάρει μόνο στους τρεις, ειναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Το ότι χάσαμε στην έδρα μας ένα ματς δεν λέει τίποτα.

Το κακό ειναι ότι εμείς εδώ και κάτι χρόνια δεν δείχνουμε να το έχουμε καταλάβει. Η σειρά παίζεται σε ΠΕΝΤΕ ματς. Όχι σε τρία.
Ελπίζω να μην νιώσουν ότι έχασαν κάτι ουσιαστικό γιατί ποτε δεν είχαν κάτι ουσιαστικό. Η έδρα έχει αποδεχτεί εδώ και πολλα χρόνια ότι ειναι απλά ένα ισχνό αβαντάζ τίποτε παραπάνω.

katharop
QUOTE (thanath @ Apr 19 2018, 23:26 ) *
Ακόμα μία φορά που οι αγορές κάνουν λάθος... Τώρα άντε να πας να κάνεις διπλό στην Μαδρίτη... Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά δυστυχώς....

Ειναι ασχημο να μην μπορεις να καταλαβεις συλλογισμους γυμνασιου.
green_sky
Κακο βραδυ για την ομαδα ,σε ασχημη μερα πολλοι παιχτες και σε περισσοτερο ασχημη απο ολους ο Τσαβι.
Διαβαζω σε site για λαγους που εβγαλε απο το καπελο ο Λασο κτλ.
Ποιος ηταν ο λαγος ρε παιδες ο Ρεγιες ? ή μηπως ο Τειλορ πανω στον Καλαθη?Ή΄μηπως δεν ξεραυμε οτι παιχτες σαν τον Καρολ δεν πρεπει να βρουν ρυθμο ? Ή επρεπε να εισαι προφεσορας για να δεις την σαφη υπεροχη αθλητικοτητας που ειχε ο αντιπαλος στα sf στο δευτερο ημιχρονο ? Και τι κανεις ? Βαζεις τον Ματ μεσα.............
Προβλεψιμο εντελως το παιχνιδι της Ρεαλ ,που εκανε το αυτονοητο προσπαθωντας να κοψει την συνεργασια του Καλαθη με τους ψηλους , κυιριαρχησε και κατω απο το καλαθι και ολο αυτο σε συνδιασμο με το οτι ο Πασκουαλ σημερα πεταγε χαρταετο εφερε το τελικο αποτελεσμα.Τωρα τα πραγματα ειναι παρα παρα πολυ δυσκολα.Κριμα για ολον αυτον τον απιστευτο κοσμο.

Υ.Γ Μαικ Τζειμς = Ευχη και Καταρα για μια ομαδα.
shtarkws
Ο χρήστης lullaby for the dark ή αλλιώς katiki_domokou αποβάλλεται από το φόρουμ
j.browning
Το παιχνιδι το.εχασαν ο γκιστ και ο σιγκλετον,δεν ηταν ρακετα αυτη,δεν περναμε ριμπαουνρ ουτε με αιτηση,πως να κερδισεις ετσι;κριμα,η ρεαλ.ο θελε.περισσοτερο το παιχνιδι σημερα,ετσι ειναι τα πλευοφαυτος που το θελει περισσοτερο το παιρνει
MustGK
Όσοι νομίζετε ότι αποκλειστήκαμε βιάζεστε.
ΥΓ. Ο Πειν έχει καλό πακέτο αλλά θέλει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ δουλεια στο διάβασμα της άμυνας.
Igor
Θα μου ειχε αρεσει να χρησιμοποιησει λιγο τον Γκαμπριελ στο 3 ο Τσαβι σημερα. Κυριως στο 2ο δεκαλεπτο που δεν ξερω αν μαζεψαμε καποιο ριμπαουντ (!!!). Εφοσον ηθελε να κανει αλλαγες, κυριως οταν εβγαινε απο τα σκριν ο Καρολ...

Ειναι αλλωστε που εχει ξανακανει (βλ. τελικους με ΟΣΦΠ).
nikmamba
QUOTE (green_sky @ Apr 19 2018, 23:34 ) *
Κακο βραδυ για την ομαδα ,σε ασχημη μερα πολλοι παιχτες και σε περισσοτερο ασχημη απο ολους ο Τσαβι.
Διαβαζω σε site για λαγους που εβγαλε απο το καπελο ο Λασο κτλ.
Ποιος ηταν ο λαγος ρε παιδες ο Ρεγιες ? ή μηπως ο Τειλορ πανω στον Καλαθη?Ή΄μηπως δεν ξεραυμε οτι παιχτες σαν τον Καρολ δεν πρεπει να βρουν ρυθμο ? Ή επρεπε να εισαι προφεσορας για να δεις την σαφη υπεροχη αθλητικοτητας που ειχε ο αντιπαλος στα sf στο δευτερο ημιχρονο ? Και τι κανεις ? Βαζεις τον Ματ μεσα.............
Προβλεψιμο εντελως το παιχνιδι της Ρεαλ ,που εκανε το αυτονοητο προσπαθωντας να κοψει την συνεργασια του Καλαθη με τους ψηλους , κυιριαρχησε και κατω απο το καλαθι και ολο αυτο σε συνδιασμο με το οτι ο Πασκουαλ σημερα πεταγε χαρταετο εφερε το τελικο αποτελεσμα.Τωρα τα πραγματα ειναι παρα παρα πολυ δυσκολα.Κριμα για ολον αυτον τον απιστευτο κοσμο.

Υ.Γ Μαικ Τζειμς = Ευχη και Καταρα για μια ομαδα.

ε ο ρεγες 18 ποντοι ειναι λαγος..επισης το λαγος ειναι και στην τακτικη..8 λεπτα ραντολφ και 7 ταβαρες θελει @@ για να το επιχειρησεις
MustGK
QUOTE (Igor @ Apr 19 2018, 23:39 ) *
Θα μου ειχε αρεσει να χρησιμοποιησει λιγο τον Γκαμπριελ στο 3 ο Τσαβι σημερα. Κυριως στο 2ο δεκαλεπτο που δεν ξερω αν μαζεψαμε καποιο ριμπαουντ (!!!). Εφοσον ηθελε να κανει αλλαγες, κυριως οταν εβγαινε απο τα σκριν ο Καρολ...

Σωστή παρατήρηση. Αλλά θα έχανε στα πόδια. Αλλά θα μου πεις και με τον Λοτζέσκι δεν έχανε;;
green_sky
QUOTE (Igor @ Apr 19 2018, 23:39 ) *

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.Οταν εχεις τετοιο προβλημα στα ριμπαουντ προσθετεις αθλητικοτητα στο 3.Αλλα και τον Θαναση στο δευτερο ημιχρονο τον ξεχασε.Δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτοταν ο Ισπανος.

@nikmamba αν διαβαζεις το αυτο φορουμ ,καποιοι εδω απλοι και οχι προπονητες ,ειχαν επισημανει πριν τα ματς το θεμα Ρεγες και το προβλημα που θα προεκυπτε στο μαρκαρισμα του.Δεν γινεται να εισαι πασκουαλ και να μην εχεις σκεφτει με ποιον θα ματσαρω τον τριανταφευγα Ρεγιες.Ενα και βαλε μυριο το χρονο παιρνει ο τυπος.Δηλαδη ημαρτον αυτα ειναι αυτονοητα τα @@@@@@@
jazz thrilos
Κανέναν λαγό δεν έβγαλε απο το καπέλο ο Λάσο. Ο ίδιος Λάσο ήταν που προχθές δεν καταλάβαινε τι του γινόταν. Απλά σήμερα ο Κάρολ τα έβαλε όλα, ο Ρέγιες έβαλε δύο σερί τρίποντα (!) και ο Φερνάντεζ που είχε να κάνει καλό ματς δυο ολόκληρα χρόνια, οργάνωσε αρκετά καλά το παιχνίδι απο έξω προς τα μέσα στην ρακέτα του Πανθαηναικού.

Αντίθετα ο Πσκουάλ έβγαλε απο το καπέλο του απόψε, όχι λαγό αλλά υπνωτικά χάπια. Έβλεπε οτι οι Ισπανοί διάβαζαν τις αλλαγές και επέμενε στο ίδιο παιχνίδι. Έβλεπε οτι Κάρολ και Ρούντι απόψε κάνουν παιχνίδι και έβαζε τους πάιχτες του να κυνηγάνε τον Ντόνσιτς ο οποίος απο το ξύλο που έχει φάει σε αυτ΄ατα δύο παιχνίδια φαινόταν πραγματικά σοκαρισμένος και ανήμπορος.

Νομίζω οτι εκτός απο κάποια ψυχή και εγωισμό που έβγαλε η Ρεάλ απόψε δεν ήταν και κάτι πολύ καλύτερο απο την Τρίτη. Απλά ο Παναθηναικός ήταν πολύ χειρότερος και για κάποιο άγνωστο λόγο φοβισμένος όταν είδε οτι οι Ισπανοί συνεχίζουν να μένουν στο παιχνίδι. Η εμφάνιση της Τρίτης και απο τις δύο ομάδες κάνουν τις προβλέψεις για την Μαδρίτη εντελώς παρακινδυνευμένες. Μπορεί ο Πασκουάλ και οι παίχτες να σοκάρουν ξανά μια Ρεαλ που δεν τρομάζει με τίποτα; Ή θα δούμε μια επανάληψη του σημερινού φοβικού Πακουάλ;

Μακάρι οι Ισπανοί να την ψωνίσουν και να νομίζουν οτι θα καθαρίσουεν εύκολα στην έδρα τους.
katharop
Εγω αναρωτιεμαι πως γινεται καθε μα καθε χρονο ο γκιστ στα πλειοφφ να εξαφανιζεται
BigTicket22
Άμα θες Φ4 παίρνεις διπλό στην Μαδρίτη. Απλά τα πράγματα.
pan24
Εγω θα πω ενα μπραβο στον Λασο που τον εχουμε κοροιδεψει πολλες φορες
Τολμησε να παρκαρει τον Ταβαρες και τον Ραντολφ οπως και τον Κοζερ που επαιξαν κατω απο 10' επειδη ειδε οτι το παιχνιδι εβγαινε καλυτερα στους αλλους
Ειχε τον Ντοντσιτς μεσα μονο 7' στο πρωτο ημιχρονο επειδη αφ'ενος ηταν εκτος παιχνιδιου και αφ'ετερου τον ηθελε φρεσκο στο τελος σε μια λειψη περιφερεια

Ο Σινγκλετον απαραδεκτος.Οτι δεν δινεις βοηθεια απο την δυνατη πλευρα το μαθαινουν στο προμινι και αυτος το εκανε πανω απο 2 φορες
Καλαθης δεν ηταν κακος αλλα δεν ηταν διαστημικος και δεν γινεται να ειναι παντα
Ευχαριστη εκπληξη ο Πειν που δεν εκανε σπουδαια δουλεια στα ριμπαουντ αλλα βοηθησε στο σκορ
Τον Γκιστ τον καταπιαν τα θηρια
Τον Λοτζεσκι τον πατησε το τρενο
Παππας,Ριβερς,Γκαμπριελ σαν να μην επαιξαν ποτε
Ντενμον αθορυβα εδωσε πραγματακια
Θανασης με ενεργεια αλλα πρεπει να βαλει λιγο μυαλο
Δικαιολογω τον Πασκουαλ που δεν τον εβαλε στο τελος γιατι και επιθετικα θα παιζαμε με 4 και αμυντικα με 4 φαουλ ειτε θα εβγαινε σε 1' η δεν θα επαιζε αμυνα

Τζειμς ευχη και καταρα.Αν δεις 20 ποντους με 7/14 σουτ,6 ασσιστ και 2 λαθη λες εκανε πολυ καλο παιχνιδι αλλα δεν ειναι ετσι
Εχει την ικανοτητα να βαζει σκοτωμενα σουτ αλλα πολλες φορες παιρνει σκοτωμενα σουτ επειδη ο ιδιος εχει σκοτωσει την επιθεση με τακα τουκα 20' η το παιρνει αψυχολογητα στην αρχη της επιθεσης
Ετσι ποντους θα γραφει αλλα σε βαθος χρονου δεν κερδιζεις
Καλυτερα για την ομαδα να βαλει 12 με κανονικο παιχνιδι(εχει κανει καποια τετοια ματς φετος) παρα 20-25 με ποικιλιες

Ο Πασκουαλ εχει ευθυνες σημερα.Αργησε να προσαρμοστει,δεν αντιδρουσε σωστα και δεν ειχε κατι καινουργιο σε σχεση με το προχτεσινο
Ηταν σαν να περιμενε η Ρεαλ να κατεβει με τον ιδιο τροπο
Εκ των πραγματων λαθος οτι ηταν εκτος αποστολης ο Λεκα γιατι ο Ριβερς δεν ηταν σε θεση να προσφερει

Στην Μαδριτη δεν ειμαι αισιοδοξος αλλα μπορουμε να κερδισουμε
Θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικο να μην ειναι σε θεση να παιξει ουτε 10' ο Γιουλ και οχι μονο για το ψυχολογικο κομματι
Οσο και να μην εχει ρυθμο,οσο και αν ισως προκαλεσει μπερδεμα ο Ραντλ ειναι σαν ξαδερφος του Γουοτερς
Παιζουν με 4 σε αμυνα και επιθεση

QUOTE (katharop @ Apr 19 2018, 23:52 ) *
Εγω αναρωτιεμαι πως γινεται καθε μα καθε χρονο ο γκιστ στα πλειοφφ να εξαφανιζεται

Γιατι τοτε τα πραγματα ζοριζουν και ο Γκιστ ειναι εξαιρετικα limited
Μονο με καρφωμα σκοραρει και δεν εχει σωματοδομη για να κυριαρχησει απεναντι σε θηρια
thanath
QUOTE (katharop @ Apr 19 2018, 23:34 ) *
Ειναι ασχημο να μην μπορεις να καταλαβεις συλλογισμους γυμνασιου.

Όταν διαφωνείς με κάτι δεν σημαίνει ότι δεν το καταλαβαίνεις.... Δεν γεννήθηκες μόνο εσύ έξυπνος και επιστήμονας σε αυτή τη χώρα....
green_sky
Οτι και να γραφουμε σημερα ολοι μεσα στην ζοχαδα μας, λογια ειναι.
Η ουσια ειναι οτι για δευτερη συνεχομενη χρονια ο Παναθηναικος δεν προστατευει την εδρα του οταν πρεπει και κομβικοι παιχτες,παιχτες που πονταρεις πανω τους, δεν στεκονται στον υψος των περιστασεων οταν πρεπει.
Παμε τωρα Ισπανια να ριξουμε την ζαρια μας μπας και ειναι αναδρομος ο Ερμης αν και ειναι δυσκολο.
shtarkws
Τα ποστ για την διαιτησία έχουν διαγραφεί και αν συνεχιστούν θα υπάρξουν οι ανάλογες ποινές
Coach Periklis
εκτός από μεγάλη διαφορά στα ριμπαουντ είχαν και 11/20 τρίποντα οι μαδριλένοι

ο ΠΑΟ 7/26 τρίποντα
jazz thrilos
QUOTE(MustGK @ Apr 20 2018, 00:02 ) *
Δεν χάσαμε ούτε καν από την διαιτησία αλλά είχαμε κατά εναντίον 36 φάουλ και υπέρ 23. Βολές Ρεαλ 28/40. Βολές ΠΑΟ 19/26. Πως το μετραφράζεις αυτό; Πιστεύω ότι δεν πήγαμε στις επαφές καθόλου. Και με ενοχλεί που δεν παίζουμε με ποστ παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν ζητάς απο μένα μετάφραση, αν ναι, συγγνώμη αλλά δεν ασχολούμαι με την διαιτησία παρά μόνο μειδιώ με αυτά που διαβάζω και ακούω για την διαιτησία στην ευρωλίγκα. Κάνε έναν κόπο και διάβασε τι έγραψα κι εγώ και πολλοί φίλοι στα τοπικ του Ολυμπιακού για τις χθεσινές δηλώσεις Σφαιρό.

Στα του παιχνιδιού, μετά απο τις πρώτες εμφανίσεις του όταν είχε πρωτοέρθει ο Πειν που μου φαινόταν εκτός τόπου και χρόνου, ο παίχτης δείχνει οτι αν δουλευτεί με ένα καλό γκαρντ τύπου Καλάθη και μπει στο κλίμα του ευρωπαικού μπάσκετ, δε δυο τρία χρόνια θα παίρνει ενάμιση εκατομμυριο απο του Ρώσους ή του Τούρκους. Φοβερή η εμφάνιση του, ο Πασκουάλ πρέπει να βρει τρόπο να τον κάνει κομβικό για τα ματς της Ισπανίας.
katharop
QUOTE (thanath @ Apr 20 2018, 00:02 ) *
Όταν διαφωνείς με κάτι δεν σημαίνει ότι δεν το καταλαβαίνεις.... Δεν γεννήθηκες μόνο εσύ έξυπνος και επιστήμονας σε αυτή τη χώρα....

Μα χασαμε και βγηκες να μου την πεις. Και ηταν λθος σου γιατι ποτε δεν ειπα οτι δεν γινεται να χασουμε. Σου παρουσιασα με δυο διαφορετικους τροπους γιατι ειμαστε φαωορι. Το οτι χασαμε δεν αλλαζει αυτο που ειπα και οι δυο ασσοι χανουν απο 2 7 δεν σημαινει οτι δεν ειναι φαβορι. Ο εξυπνος ανθρωπος δεν θα εβγαινε να μου την πι μετα το ματς γιαι πολυ απλα και οτι χασαμε δεν κανει λαθος αυτο που ειπα. Αρα δειχνεις οτι δεν κταλαβες. Οσο για το επιστημονας βλεπω το δουλευεις το google
MustGK
QUOTE (pan24 @ Apr 19 2018, 23:59 ) *
Γιατι τοτε τα πραγματα ζοριζουν και ο Γκιστ ειναι εξαιρετικα limited
Μονο με καρφωμα σκοραρει και δεν εχει σωματοδομη για να κυριαρχησει απεναντι σε θηρια

Η θέση του είναι δεν είναι καθαρή πεντάρι για εμένα. Κατα ανάγκη και επιλογή προπονητή παίζει εκεί.
Coach Periklis
κακός στην άμυνα ( ο Πεην ) και σαν παραδοσιακός ελληνάρας προπονητής εξέδρας θα πω ότι backdoor πασα στην 4η περίοδο απαγορεύεται να δέχεσαι κύριε Πεην και γενικά ομάδα του ΠΑΟ tongue.gif

σαν παίκτης μ αρέσει όμως αρκετά

Ο Γκιστ νομίζω 4ρι ήταν και έτσι ήρθε . Αλλά μήπως ηλιακά βάρυνε και ανέβηκε στο 5 ;;
john wick
QUOTE (jazz thrilos @ Apr 19 2018, 20:46 ) *
Κανέναν λαγό δεν έβγαλε απο το καπέλο ο Λάσο. Ο ίδιος Λάσο ήταν που προχθές δεν καταλάβαινε τι του γινόταν. Απλά σήμερα ο Κάρολ τα έβαλε όλα, ο Ρέγιες έβαλε δύο σερί τρίποντα (!) και ο Φερνάντεζ που είχε να κάνει καλό ματς δυο ολόκληρα χρόνια, οργάνωσε αρκετά καλά το παιχνίδι απο έξω προς τα μέσα στην ρακέτα του Πανθαηναικού.

Αντίθετα ο Πσκουάλ έβγαλε απο το καπέλο του απόψε, όχι λαγό αλλά υπνωτικά χάπια. Έβλεπε οτι οι Ισπανοί διάβαζαν τις αλλαγές και επέμενε στο ίδιο παιχνίδι. Έβλεπε οτι Κάρολ και Ρούντι απόψε κάνουν παιχνίδι και έβαζε τους πάιχτες του να κυνηγάνε τον Ντόνσιτς ο οποίος απο το ξύλο που έχει φάει σε αυτ΄ατα δύο παιχνίδια φαινόταν πραγματικά σοκαρισμένος και ανήμπορος.

Νομίζω οτι εκτός απο κάποια ψυχή και εγωισμό που έβγαλε η Ρεάλ απόψε δεν ήταν και κάτι πολύ καλύτερο απο την Τρίτη. Απλά ο Παναθηναικός ήταν πολύ χειρότερος και για κάποιο άγνωστο λόγο φοβισμένος όταν είδε οτι οι Ισπανοί συνεχίζουν να μένουν στο παιχνίδι. Η εμφάνιση της Τρίτης και απο τις δύο ομάδες κάνουν τις προβλέψεις για την Μαδρίτη εντελώς παρακινδυνευμένες. Μπορεί ο Πασκουάλ και οι παίχτες να σοκάρουν ξανά μια Ρεαλ που δεν τρομάζει με τίποτα; Ή θα δούμε μια επανάληψη του σημερινού φοβικού Πακουάλ;

Μακάρι οι Ισπανοί να την ψωνίσουν και να νομίζουν οτι θα καθαρίσουεν εύκολα στην έδρα τους.

Respect ρε φίλε , στο έχω ξαναπει εξάλλου... (εσένα να ειχε ο Ολυμπιακός και όχι τον bullet....)
Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα..
Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια φάση η οποία αντικατοπτρίζει όλο το παιχνίδι..
3-4 χαμένα σουτ κάτω από τη στεφάνη για τους ισπανούς και μέσα στα θηρία παίρνει το rbnd o Caroll και βάζει καλάθι.. blink.gif
Έκαναν ότι ήθελαν κάτω από τη ρακέτα μας.
οι Gist κ Singleton ήταν ανύπαρκτοι αμυντικά ενώ και ο Payne δεν μπόρεσε σε αυτόν τον τομέα να προσφέρει κάτι..
O kc ανύπαρκτος όσο αγωνίστηκε , όντως αποτυχία το να μπει 12άδα...
ο Παππάς πλέον δείχνει να το έχει παρατήσει το άθλημα.
ο kGabriel ο.κ να τηρήσει την παράδοση να μην κάνει ποτέ 2 συνεχόμενα παιχνίδια της προκοπής..
Εϊχαμε και το 3 της EL συνεχεια φρου και φρου την σφυρίχτρα δεν ήθελε και πολύ...

Δεν τρέφω μεγάλες ελπίδες για την Ισπανία.
όσα credits κέρδισε ο Xavi προχτές , άλλα τόσα έχασε σήμερα..
MustGK
QUOTE (jazz thrilos @ Apr 20 2018, 00:07 ) *
Δεν ξέρω αν ζητάς απο μένα μετάφραση, αν ναι, συγγνώμη αλλά δεν ασχολούμαι με την διαιτησία παρά μόνο μειδιώ με αυτά που διαβάζω και ακούω για την διαιτησία στην ευρωλίγκα. Κάνε έναν κόπο και διάβασε τι έγραψα κι εγώ και πολλοί φίλοι στα τοπικ του Ολυμπιακού για τις χθεσινές δηλώσεις Σφαιρό.

Στα του παιχνιδιού, μετά απο τις πρώτες εμφανίσεις του όταν είχε πρωτοέρθει ο Πειν που μου φαινόταν εκτός τόπου και χρόνου, ο παίχτης δείχνει οτι αν δουλευτεί με ένα καλό γκαρντ τύπου Καλάθη και μπει στο κλίμα του ευρωπαικού μπάσκετ, δε δυο τρία χρόνια θα παίρνει ενάμιση εκατομμυριο απο του Ρώσους ή του Τούρκους. Φοβερή η εμφάνιση του, ο Πασκουάλ πρέπει να βρει τρόπο να τον κάνει κομβικό για τα ματς της Ισπανίας.

Δεν απευθυνόμουν σε εσένα, αλλά καμία σημασία δεν έχει αφού όλοι εδώ μέσα την ίδια συζήτηση συμμετέχουμε. Μα δεν μιλάω για την διαιτησία ότι μας αδίκησε και λοιπές δικαιολογίες.. Οι άνθρωποι έδιναν τις επαφές. Το βλέπεις και το ευκμεταλεύεσαι κανοντας παιχνίδι επαφών, διαβάζοντας τα miss match.. Μιλάω ότι μας λείπει να πάμε να κάνουμε παιχνίδι επαφών, ειδικά στο ποστ. Για να ξεκουραστούν και τα γκαρντ και να κερδιθούν και κάποια φάουλ. Να προστεθούν επιλογές παιχνιδιού.
pan24
katharop-thanath μπορειτε να το συνεχισετε με προσωπικα μηνυματα

QUOTE (MustGK @ Apr 20 2018, 00:08 ) *
Η θέση του είναι δεν είναι καθαρή πεντάρι για εμένα. Κατα ανάγκη και επιλογή προπονητή παίζει εκεί.

Ουτε 4 ειναι ομως,στο 4 μπορει να σταθει μονο σε σχημα οπου βαζεις 2 ΜΑΠ μεσα στην ρακετα για να κλειδωσεις τον εναεριο χωρο και να παιζεις παντου με αλλαγες αλλα με μειονεκτημα οτι στην επιθεση αγκομαχας να φτασεις τους 60
Δεν νοειται στο συγχρονο μπασκετ 4αρι που δεν εχει ουτε ποστ παιχνιδι,ουτε τριποντο ουτε εστω σουτ απο τα 4-5 μετρα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.