Εγω θα πω ενα μπραβο στον Λασο που τον εχουμε κοροιδεψει πολλες φορες
Τολμησε να παρκαρει τον Ταβαρες και τον Ραντολφ οπως και τον Κοζερ που επαιξαν κατω απο 10' επειδη ειδε οτι το παιχνιδι εβγαινε καλυτερα στους αλλους
Ειχε τον Ντοντσιτς μεσα μονο 7' στο πρωτο ημιχρονο επειδη αφ'ενος ηταν εκτος παιχνιδιου και αφ'ετερου τον ηθελε φρεσκο στο τελος σε μια λειψη περιφερεια
Ο Σινγκλετον απαραδεκτος.Οτι δεν δινεις βοηθεια απο την δυνατη πλευρα το μαθαινουν στο προμινι και αυτος το εκανε πανω απο 2 φορες
Καλαθης δεν ηταν κακος αλλα δεν ηταν διαστημικος και δεν γινεται να ειναι παντα
Ευχαριστη εκπληξη ο Πειν που δεν εκανε σπουδαια δουλεια στα ριμπαουντ αλλα βοηθησε στο σκορ
Τον Γκιστ τον καταπιαν τα θηρια
Τον Λοτζεσκι τον πατησε το τρενο
Παππας,Ριβερς,Γκαμπριελ σαν να μην επαιξαν ποτε
Ντενμον αθορυβα εδωσε πραγματακια
Θανασης με ενεργεια αλλα πρεπει να βαλει λιγο μυαλο
Δικαιολογω τον Πασκουαλ που δεν τον εβαλε στο τελος γιατι και επιθετικα θα παιζαμε με 4 και αμυντικα με 4 φαουλ ειτε θα εβγαινε σε 1' η δεν θα επαιζε αμυνα
Τζειμς ευχη και καταρα.Αν δεις 20 ποντους με 7/14 σουτ,6 ασσιστ και 2 λαθη λες εκανε πολυ καλο παιχνιδι αλλα δεν ειναι ετσι
Εχει την ικανοτητα να βαζει σκοτωμενα σουτ αλλα πολλες φορες παιρνει σκοτωμενα σουτ επειδη ο ιδιος εχει σκοτωσει την επιθεση με τακα τουκα 20' η το παιρνει αψυχολογητα στην αρχη της επιθεσης
Ετσι ποντους θα γραφει αλλα σε βαθος χρονου δεν κερδιζεις
Καλυτερα για την ομαδα να βαλει 12 με κανονικο παιχνιδι(εχει κανει καποια τετοια ματς φετος) παρα 20-25 με ποικιλιες
Ο Πασκουαλ εχει ευθυνες σημερα.Αργησε να προσαρμοστει,δεν αντιδρουσε σωστα και δεν ειχε κατι καινουργιο σε σχεση με το προχτεσινο
Ηταν σαν να περιμενε η Ρεαλ να κατεβει με τον ιδιο τροπο
Εκ των πραγματων λαθος οτι ηταν εκτος αποστολης ο Λεκα γιατι ο Ριβερς δεν ηταν σε θεση να προσφερει
Στην Μαδριτη δεν ειμαι αισιοδοξος αλλα μπορουμε να κερδισουμε
Θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικο να μην ειναι σε θεση να παιξει ουτε 10' ο Γιουλ και οχι μονο για το ψυχολογικο κομματι
Οσο και να μην εχει ρυθμο,οσο και αν ισως προκαλεσει μπερδεμα ο Ραντλ ειναι σαν ξαδερφος του Γουοτερς
Παιζουν με 4 σε αμυνα και επιθεση
QUOTE (katharop @ Apr 19 2018, 23:52 )
Εγω αναρωτιεμαι πως γινεται καθε μα καθε χρονο ο γκιστ στα πλειοφφ να εξαφανιζεται
Γιατι τοτε τα πραγματα ζοριζουν και ο Γκιστ ειναι εξαιρετικα limited
Μονο με καρφωμα σκοραρει και δεν εχει σωματοδομη για να κυριαρχησει απεναντι σε θηρια