Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off topic Σκέψεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153
Flash
QUOTE(Omar Little @ Oct 3 2009, 20:56 ) *
Για Rambo δεν ξέρω αλλλά για Eminem από το 8 Mile, άνετα:

Αν και λίγο προχειροφτιαγμένο...

Ρισπέκτ ντογκ... Δατ γουαζ σαμ ριλι κουλ σιτ afro.gif
dizzy_fingers
QUOTE(Flash @ Oct 4 2009, 00:11 ) *
Δατ γουαζ σαμ ριλι κουλ σιτ afro.gif

Αυτό, μεθυσμένος, θα μπορούσα να το διαβάσω κι ως εξής: That wise sam really could sit banana.gif

Ομάρ δικό σου είναι ή το βρήκες στον yt?
morrison
QUOTE(apkat @ Oct 3 2009, 23:57 ) *
Γιατι σταματησες στα 4,5 λιτρα;;Τουαλετα και συνεχιζεις..Ε καποια στιγμη θα μεθυσεις.. tongue.gif

Γιατι δεν πηγαινε αλλο,γεμιζε η κοιλια μου...Νομιζω οτι ειναι λιγο δυσκολο για οποιονδηποτε να κατεβασει πανω απο 5-6 λιτρα ακομα και νερου η κοκα-κολας μεσα σε διαστημα 2-3 ωρων...Μετα αποφασισαμε οτι ειναι βλακεια να βαρυστομαχιαζουμε τζαμπα οποτε προσφυγαμε σε πιο επιδραστικα αλκοολουχα οπου με κανα 3 ποτηρακια ηταν ολα οπως πρεπει... tongue.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
apkat
QUOTE(john morisson @ Oct 4 2009, 00:36 ) *
Γιατι δεν πηγαινε αλλο,γεμιζε η κοιλια μου...Νομιζω οτι ειναι λιγο δυσκολο για οποιονδηποτε να κατεβασει πανω απο 5-6 λιτρα ακομα και νερου η κοκα-κολας μεσα σε διαστημα 2-3 ωρων...Μετα αποφασισαμε οτι ειναι βλακεια να βαρυστομαχιαζουμε τζαμπα οποτε προσφυγαμε σε πιο επιδραστικα αλκοολουχα οπου με κανα 3 ποτηρακια ηταν ολα οπως πρεπει... tongue.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Kαλα ναι 2-3 ωρες για 5-6 λιτρα ειναι λιγες οντως..Αλλα μπορεις να δωσεις μεγαλη διαρκεια στο event..Ξεκινας μεσημερι και φτανεις ξημερωματα μονο με μπυρες..Ωραια πραγματα.. smiley.gif smiley.gif

Οπως και να εχει καλη επιλογη και τα πιο βαρια ποτα αν και η μπυρα ειναι μαλλον το αγαπημενο μοπυ ειδικα το καλοκαιρι..Επισης το καλοκαιρι πολυ ρουμι και τεκιλιτσα κυριως ασπρη ουζακι και φυσικα παγωμενη τσικουδια..Χειμωνα αποκλειστικα Κονιακ..
Air Kef
Περιέργως, και μετά απο πάρα πολύ καιρό θα συμφωνήσω με τον απκατ, το καλοκαίρι μπύρα-ούζο-τεκίλα είναι το χρυσό τρίπτυχο αν και πολλοί δικοί μου προτιμούν μπακάρντι σε κάθε συνδυασμό.

Το χειμώνα, η μπύρα εννοείται, αλλά το ούζο αντικαθιστάται από ρακί (και μέλι ενίοτε) και ουίσκι.
apkat
QUOTE(Air Kef @ Oct 4 2009, 01:18 ) *
Περιέργως, και μετά απο πάρα πολύ καιρό θα συμφωνήσω με τον απκατ, το καλοκαίρι μπύρα-ούζο-τεκίλα είναι το χρυσό τρίπτυχο αν και πολλοί δικοί μου προτιμούν μπακάρντι σε κάθε συνδυασμό.

Το χειμώνα, η μπύρα εννοείται, αλλά το ούζο αντικαθιστάται από ρακί (και μέλι ενίοτε) και ουίσκι.

Γιατι ρε τοσο πολυ διαφωνουμε πια;;; smiley.gif smiley.gif

Παντως και γω γραφοντας ρουμι εννοουσα και μπακαρντι οπως και Αβανα αλλα και αλλα ρουμια..Παλιοτερα επινα και γω σχεδον αποκλειστικα το καλοκαιρι μονο ρουμι..Τωρα το χω ανοιχτει πολυ σε τεκιλα ουζακι και τσικουδια.

Ουισκι πινω μονο οταν η παρεα εχει παρει μπουκαλι ουισκι..Γενικα δεν ειναι στις προτιμησεις μου..Γενικα χειμωνας παντως χωρις μεταξα δεν νοειται.. tongue.gif

morrison
QUOTE(apkat @ Oct 4 2009, 01:12 ) *
Kαλα ναι 2-3 ωρες για 5-6 λιτρα ειναι λιγες οντως..Αλλα μπορεις να δωσεις μεγαλη διαρκεια στο event..Ξεκινας μεσημερι και φτανεις ξημερωματα μονο με μπυρες..Ωραια πραγματα.. smiley.gif smiley.gif

Ναι αλλα αν ανοιξεις τοσο πολυ το event ειναι δυσκολοτερο να νοιωσεις... tongue.gif Τελος παντων αν αντεξεις να πινεις σερι μπιρα για κανα δωδεκαωρο,τοτε ναι καποια στιγμη θα μεθυσεις...
Γενικοτερα παντως γνωμη μου ειναι οτι πολυ καλη η μπυρα αλλα μονο για να την συνδυασεις με κανα ματς,να φας και λιγο πατατακι κτλ. οχι για δυναμικες καταστασεις.
QUOTE(Air Kef @ Oct 4 2009, 01:18 ) *

Ωραιες επιλογες... 41.gif
Ρακομελο και ουισκυ για χειμωνα ειδικα ειναι ταμαμ... tongue.gif
a bullet for your head
QUOTE(Omar Little @ Oct 3 2009, 22:56 ) *
Για Rambo δεν ξέρω αλλλά για Eminem από το 8 Mile, άνετα:

Αν και λίγο προχειροφτιαγμένο...

biggrin.gif
Καλο..
Εμενα μ'αρεσει..φαινεται ωραιος τυπος..ενω ειναι και σπορτσ-μαν..χειμωνα..καλοκαιρι..

Omar Little
QUOTE(Flash @ Oct 4 2009, 00:11 ) *
Ρισπέκτ ντογκ... Δατ γουαζ σαμ ριλι κουλ σιτ afro.gif

Γουόρντ νίγκα!!! Δε κίντ χου μέιντ δε βίντεο χας γκατ σαμ σίριους τάλεντ, φιλ μι γιό?

QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 4 2009, 00:28 ) *
Ομάρ δικό σου είναι ή το βρήκες στον yt?

Χαίρομαι που με έχεις για τόσο πολυτάλαντο ον αλλά απλώς το βρήκα. cool.gif
Το προχειροφτιαγμένο το είπα γιατί ακόμα κι ως άσχετος πάνω στο θέμα, όνειρο μου είναι να γίνω πανελίστας σε δελτίο ειδήσεων, οπότε οφείλω να κριτικάρω τα πάντα και να το παίζω ότι έχω κι άποψη.
Air Kef
Eίναι δύσκολος ο στόχος που βάζεις.

Τουλάχιστον δεν θες πανελίστας σε πρωινή εκπομπή, είναι ακόκα πιο δύσκολο!
dizzy_fingers
QUOTE(Omar Little @ Oct 6 2009, 12:30 ) *
Χαίρομαι που με έχεις για τόσο πολυτάλαντο ον αλλά απλώς το βρήκα. cool.gif

Damnit! Θα βρω ποιός είσαι...
Omar Little
QUOTE(Air Kef @ Oct 6 2009, 12:37 ) *
Τουλάχιστον δεν θες πανελίστας σε πρωινή εκπομπή, είναι ακόκα πιο δύσκολο!

Δοκίμασα, μην νομίζεις. Αλλά εκτός του δεν μπορώ να προσποιηθώ σωστά μία metrosexual συμπεριφορά (βρωμάω τεστοστερόνη λέμε! w00t.gif ), αυτό που τελικά με απέτρεψε από το να συνεχίσω την προσπάθεια ήταν το ότι η ξανθιά από οξυζενέ ανταύγεια στο μαλλί, δεν τόνιζε σωστά τις αρχαιοελληνικές γωνίες του προσώπου μου.

QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 6 2009, 12:42 ) *
Damnit! Θα βρω ποιός είσαι...

Θα σου δώσω 1 hint:

- Είμαι από αυτούς που είναι ικανοί να βάλουν ένα ενεργό link στο tweeter, σε αντίθεση με κάποιους άλλους. tongue.gif (καλά μιλάμε έχω γίνει τρελός groupie σου...)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν και λίγο ετεροχρονισμένα, καθόμουν χθες και διάβαζα όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν στον πρώην πρωθυπουργό μέσω tweeter για το #askND event που έγινε. Μερικές είναι πολύ ενδιαφέρουσες και το ότι δεν απαντήθηκαν κάτι λέει.

Όλες μπορείτε να τις βρείτε εδώ: http://tinypaste.com/ce258

Μία εξαιρετική διαλογή από τις πιο ιντριγκαδόρικες έκανε ο arkoudos εδώ: http://arkoudos.com/blog/?p=2027
Air Kef
Με περηφάνια μπορώ να πω ότι ο dizzy έχει ξεπεράσει το level αρχάριου στα ρακόμελα.
Επόμενος στόχος: Ούζο.
dizzy_fingers
Τί λε ρε μλκ, γύριζε το δωμάτιο χθες το βράδυ....
Jabar
QUOTE(Air Kef @ Oct 14 2009, 15:11 ) *
Με περηφάνια μπορώ να πω ότι ο dizzy έχει ξεπεράσει το level αρχάριου στα ρακόμελα.
Επόμενος στόχος: Ούζο.

χθες το βράδυ δοκίμασα από τα καλύτερα ρακόμελα σε σωστή θερμοκρασία με φλούδα πορτοκάλι μέσα και κομματάκι κανέλα.Σήμερα μου την σπάσαν με τα διόδια.Αφησα την Εθνική οδό για 300 μ.και μου ζήτησαν διόδια ενώ θα ξανάμπαινα σε 3-4 λεπτά.Απλά να αφήσω ένα μπουκαλάκι δείγμα σε .εχω φτάσει να πληρώνω 15 € σε διόδια που δεν μου τα καλύπτουν.
nikefalin
QUOTE(Jabar @ Oct 14 2009, 18:42 ) *
χθες το βράδυ δοκίμασα από τα καλύτερα ρακόμελα σε σωστή θερμοκρασία με φλούδα πορτοκάλι μέσα και κομματάκι κανέλα.Σήμερα μου την σπάσαν με τα διόδια.Αφησα την Εθνική οδό για 300 μ.και μου ζήτησαν διόδια ενώ θα ξανάμπαινα σε 3-4 λεπτά.Απλά να αφήσω ένα μπουκαλάκι δείγμα σε .εχω φτάσει να πληρώνω 15 € σε διόδια που δεν μου τα καλύπτουν.

ρε ρεμάλια εγώ κάνω μόνος μου ρακόμελα, έχω τη συνταγή από τα Χανιά που σπούδασα κάποτε

το πέρασμα από το επίπεδο του αρχάριου θα το εγκρίνω εγώ . Και το περνάς όταν με 40 βαθμούς Ιούλη μήνα τελειώνει το μέλι στο μαγαζί και σου φέρνει σκέτη ρακή
apkat
QUOTE(nikefalin @ Oct 14 2009, 19:15 ) *
ρε ρεμάλια εγώ κάνω μόνος μου ρακόμελα, έχω τη συνταγή από τα Χανιά που σπούδασα κάποτε

το πέρασμα από το επίπεδο του αρχάριου θα το εγκρίνω εγώ . Και το περνάς όταν με 40 βαθμούς Ιούλη μήνα τελειώνει το μέλι στο μαγαζί και σου φέρνει σκέτη ρακή

Καλα δεν ειναι και καμια επιστημη να φτιαξεις ρακομελο..Ιδιαιτερα απλη παρασκευη εχει..

Επισης αν δεν πιεις παγωμενη τσικουδια με 40 βαθμους τον Ιουλη ποτε θα πιεις;;

dizzy_fingers
Κάτι που διάβασα σε ένα τόπικ στο rockin.gr:
Μας σταματάνε λίγο πιο κάτω και αφού καταγράφουν στοιχεία κτλ, μας ρωτάνε πού πάμε και τους λέμε "στα Λίοσια για 5Χ5". Ο μπάτσος το σκέφτεται λίγο και κάνει τη ΜΕΓΑΛΗ ερώτηση: "Και πού είναι οι άλλοι δύο?"

24.gif 24.gif 24.gif

Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια το παλικάρι ή είναι ούρμπαν λέτζεντ, αλλά μου έφτιαξε το πρωινό.
OnLy_PAS-AthEnS
Οσων αφορα τα μεθυσια ενα θα σας πω!Βασικα δυο! 69.gif
1)Φετος το καλοκαιρι πανω Γιαννενα θελαμε να ριξουμε κατι γκομενες με κατι ξαδερφια και για να στρωσει λιγο το κλιμα,αφου ειχαμε συνιθησει ολα τα ποτα πηραμε το μεγα.....ΑΨΕΝΤΙ.....ηπια ενα ποτηρι και εγινε εγω κουρουμπελο και φυσικα δεν μπορεσα να ριξω την γκομενα γιατι δεν την παλκευα να σηκωθω ορθιος! smiley.gif
2)μου λεει ο πατερας μου.....Αν μεθυσεις απο ΟΥΖα...αλλα μιλαμε για ουζα...οχι 5-10 ουζα και μλκιες......μου λεει δεν ξεμεθας ουτε σε 2 εβδομαδες....αχαχαχαχα....δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω ...ακομα tongue.gif
apkat
1) Εγω με αψεντι δεν εχω καταφερει να μεθυσω..Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το λενε για τοσο σπουδαιο..Ειχα πιει μια φορα μισο απο αυτα τα μπουκαλακια που πουλανε απο περιεργια και ηταν σαν να ειχα πιει 3-4 κανονικα ποτα..Νορμαλ πραγματα δηλαδη..Δεν νομιζω οτι χτυπαει πολυ περισσοτερο απο ενα βαρυ ποτο..Σε καιει παντως σιγουρα πολυ οταν το πινεις..

2)Οντως το ουζο κανει κακο μεθυσι..Τωρα τα αλλα ειναι υπερβολες..Το επομενο πρωι θα εχεις πονοκεφαλο και αφυδατωση οπως θα ειχες μετα απο καθε αλλο μεθυσι..Παντως ενα στα τοπ-5 μεθυσια μου ειναι με ουζο.
giannis_
το χειροτερο μεθυσι ever ειναι με τζιν!και τα ουζα κανουν κακο μεθυσι αλλα σαν το τζιν τπτ !θα ηθελες πραγματικα να εκραγει το κεφαλι σου για να γλυτωσειςαπο τον πονοugly8.gif
apkat
Στο top5 μου μπαινει και το τζιν..Ισως και τοπ 3..Και μαλιστα με τανκερει που ειναι και το πιο βαρυ τζιν..50% αν δεν κανω λαθος ενω τα υπολοιπα ειναι γυρω στο 40..Βαρυ ποτο..
dizzy_fingers
Εγώ μια φορά κάρφωσα μία πρόκα στο συκώτι μου.
nikefalin
Ετσι είναι οι ερασιτέχνες τύπου apkat που τη βρίσκουν με τα 40αρια και 50ρια.

Centerbe, lattere di suocerra ( ή κάπως έτσι στα ιταλικά) , πράσινο υδήποτο των 75 για αρχή και μετά
Estonian spirit, 96.7 με ολίγο από χυμό πορτοκάλι.

OnLy_PAS-AthEnS
1)Φιλε apkat εγω γενικα δεν νιωθω καθολου απο ποτο αλλα με το 70ρι αψεντι που ηπιαμε τελος σου λεω!Βεβαια ειχα πιει μια μπυρα ηδη πριν και κατι τριπρα(οπως το λενε στα γιαννενα) και ισως για αυτο αλλα εκει που ειμουνα νορμαλ με το που ηπια ετσι ενα ποτακι αψεντι .....το ενιωσα για τα καλα!!!
2)Τωρα οσων αφορα το Τζιν το Τανκερει ισχιει οτι κανει αγριο μεθυσι....βασικα επωδυνο κανει δηλαδη εχεις βαρυ πονοκεφαλο.
3)Με ουζα δεν εχω καταφερει να μεθυσω γιατι δεν τρελενομαι και γι αυτο δεν πινω πολλα......
4)με μπυρες επισης πσιτευω οτι αν εχεις φαει πριν το πιωμα δεν μεθας ουτε με 2 τελαρα tongue.gif
5)με ουισκι+Σαμπουκα κανεις τρελο μεθυσι.Προσωπικη εμπειρια αφηστε καλυτερα!.....!
apkat
QUOTE(nikefalin @ Oct 20 2009, 14:40 ) *

Centerbe, lattere di suocerra ( ή κάπως έτσι στα ιταλικά) , πράσινο υδήποτο των 75 για αρχή και μετά

Βρε στο εχω ξαναπει εισαι γραφικος..Θα πηγαινω δηλαδη στα μαγαζια και θα ζηταω Εστονιαν σπιριτ επειδη εχει 96,7;;Θα βαλουν τα γελια οι ανθρωποι..Η μηπως θα ακουω Μητροπανο με παρεα και θα ακουμε Centerbe, lattere di suocerra και οχι ουισκι;;Ρε δεν υπαρχουν αυτες οι γραφικοτητες που λες..

Σου εγραψα και το αψεντι που εχει 70%+ οτι δεν μου λεει τιποτα..Εκτος των αλλων το ποτο ειναι και θεμα γευσης..
Jabar
QUOTE(nikefalin @ Oct 20 2009, 14:40 ) *

96.7 Είναι το οινόπνευμα το μετουσιωμένο.Τι συνιστάς τύφλωση?
dizzy_fingers
Αυτό κινδυνεύετε να το πάθετε και με άλλη ασχολία banana.gif tongue.gif
dizzy_fingers
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ????
dizzy_fingers
Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τί συνέβη, ένα λινκ από τη Καθημερινή:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_article.../10/2009_303586

Κάποιες βασικές απορίες:
- Με ποιό δικαίωμα εισβάλλει αστυνομική δύναμη χωρίς διακριτικά φορώντας κράνη (ο νόμος περί κακουργήματος σε περίπτωση αξιόποινης πράξης ενώ φοράς κουκούλα ισχύει για αυτήν την ομάδα ανθρώπων?) σε μία καφετέρια στα καλά καθούμενα?
- Από πού κι ως πού είναι λόγος προσαγωγής η βιντεοσκόπηση, ειδικά από δημοσιογράφο?
- Εφόσον έγινε επίθεση στη Σόλωνος/Ζωοδόχου πηγής, για ποιό λόγο διανύσανε μία απόσταση 10 τουλάχιστον οικοδομικών τετραγώνων μέχρι την Θεμιστοκλέους/Αραχώβης και να μπουν σε εκείνη, συγκεκριμένα, την καφετέρια? Το γεγονός ότι γινόταν παρουσίαση βιβλίου παρουσία αριστερών μελών θεωρείτε πως έχει κάποια σχέση ή όχι?
Το απόλυτα λογικό να συλλαμβάνεις τους δράστες μίας επίθεσης και όχι τυχαίους 50χρονους σε μία παρουσίαση βιβλίου, δεν πρόκειται να το αναφέρω.

Ας προσπαθήσει να απαντήσει με λογικά επιχειρήματα κάποιος σε αυτές τις απορίες, αν μπορεί.
Alexmei
QUOTE (dizzy_fingers @ Oct 22 2009, 12:41 ) *
Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τί συνέβη, ένα λινκ από τη Καθημερινή:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_article.../10/2009_303586

Κάποιες βασικές απορίες:
- Με ποιό δικαίωμα εισβάλλει αστυνομική δύναμη χωρίς διακριτικά φορώντας κράνη (ο νόμος περί κακουργήματος σε περίπτωση αξιόποινης πράξης ενώ φοράς κουκούλα ισχύει για αυτήν την ομάδα ανθρώπων?) σε μία καφετέρια στα καλά καθούμενα?
- Από πού κι ως πού είναι λόγος προσαγωγής η βιντεοσκόπηση, ειδικά από δημοσιογράφο?
- Εφόσον έγινε επίθεση στη Σόλωνος/Ζωοδόχου πηγής, για ποιό λόγο διανύσανε μία απόσταση 10 τουλάχιστον οικοδομικών τετραγώνων μέχρι την Θεμιστοκλέους/Αραχώβης και να μπουν σε εκείνη, συγκεκριμένα, την καφετέρια? Το γεγονός ότι γινόταν παρουσίαση βιβλίου παρουσία αριστερών μελών θεωρείτε πως έχει κάποια σχέση ή όχι?
Το απόλυτα λογικό να συλλαμβάνεις τους δράστες μίας επίθεσης και όχι τυχαίους 50χρονους σε μία παρουσίαση βιβλίου, δεν πρόκειται να το αναφέρω.

Ας προσπαθήσει να απαντήσει με λογικά επιχειρήματα κάποιος σε αυτές τις απορίες, αν μπορεί.

Eλλάδα
captain charisma
ρε μαγκες ελαβα ενα πμ απο μια καταλινα....και μ λεει να μπω σ μια σελιδα το λαβατε κι εσεις?

την καθαρισατε? tongue.gif
agsi
QUOTE(captain charisma @ Oct 24 2009, 07:02 ) *
ρε μαγκες ελαβα ενα πμ απο μια καταλινα....και μ λεει να μπω σ μια σελιδα το λαβατε κι εσεις?

την καθαρισατε? tongue.gif

και μενα μου εστειλε captain hi nick icon_drunk.gif και κατι τετοια
Alexmei
ναι και μένα, έστειλα πμ στον Σπύρο αλλά δεν ξέρω αν έχει καθαρίσει
dizzy_fingers
Καθαρίζουν αμέσως αυτοί, απλά εμφανίζονται κι άλλοι. smile.gif
OnLy_PAS-AthEnS
Τι ακριβως ειναι αυτοι?..Σε τι αποσκοπουν??Να μας γεμσισουν υιους??
balomazoxtra
QUOTE(PasGiannna @ Oct 27 2009, 01:03 ) *
Τι ακριβως ειναι αυτοι?..Σε τι αποσκοπουν??Να μας γεμσισουν υιους??

Εγώ είναι νέο παιδί ακόμα,δεν θέλω γάμους,παντρειές και παιδιά... (σε περίπτωση που είναι "αυτές"...) 69.gif
Τώρα αν είναι "αυτοί",αφ'ενός μεν δεν είμαι φαν του αρχαίου ελληνικού θεσμού της ομοφυλοφιλίας ( peace.gif μην βαράτε πατριδολάγνοι tongue.gif ) και αφετέρου δεν νομίζω ότι μπορούν να γονιμοποιηθούν τα αρσενικά.Βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με αυτούς τους καταρραμένους τους γενετιστές. smiley.gif
OnLy_PAS-AthEnS
Και σε περιπτωση που ειναι απλα ιοι??????...........
sarounas
άσχετο με τα παραπάνω αλλά σήμερα που έβλεπα ειδήσεις
είδα ότι της κακομοίρας γίνεται στο Αφγανιστάν….
Θυμάμαι αμερικανικές προεκλογικές ελπίδες και υποσχέσεις ότι με τον νέο πλανητάρχη οι αμερικανοί θα περιορίσουν τους πολέμους και θα φύγουν από την Μέση Ανατολή
όμως
μέχρι στιγμής στις 29 μέρες του Οκτώβρη, 53 Αμερικανοί στρατιωτικοί σκοτώθηκαν -αριθμός ρεκόρ- ενώ ο αδερφός του προέδρου του Αφγανιστάν αποδείχτηκε ότι πληρώνεται από την CIA εδώ και πολλά χρόνια για διάφορες υπηρεσίες σχετικές με παραστρατιωτικές οργανώσεις στην περιοχή
τα ίδια και στο Πακιστάν
όχι μόνο δεν φεύγουν αλλά κατά πως φαίνεται κρατάνε γερά……
Pierce
QUOTE (sarounas @ Oct 30 2009, 02:33 ) *
Θυμάμαι αμερικανικές προεκλογικές ελπίδες και υποσχέσεις ότι με τον νέο πλανητάρχη οι αμερικανοί θα περιορίσουν τους πολέμους και θα φύγουν από την Μέση Ανατολή
όμως
μέχρι στιγμής στις 29 μέρες του Οκτώβρη, 53 Αμερικανοί στρατιωτικοί σκοτώθηκαν -αριθμός ρεκόρ- ενώ ο αδερφός του προέδρου του Αφγανιστάν αποδείχτηκε ότι πληρώνεται από την CIA εδώ και πολλά χρόνια για διάφορες υπηρεσίες σχετικές με παραστρατιωτικές οργανώσεις στην περιοχή
τα ίδια και στο Πακιστάν

και φαντασου, οτι πηρε Νομπελ....Ειρηνης 24.gif αστεια πραγματα...

Ειναι πολλα τα λεφτα Νικο που κερδιζουν απο το οπιο για να φυγουν ετσι ευκολα (η παραγωγη εχει εκτιναχθει απο τοτε που εγινε η εισβολη). Οταν ειναι σιγουροι οτι εχουν στησει καλα το συστημα και για να παιρνουν τα χρηματα ακομα και χωρις οπλα, τοτε θα την κανουν
polympoumpounas
QUOTE(sarounas @ Oct 30 2009, 02:33 ) *
όμως
τα ίδια και στο Πακιστάν

QUOTE(pierce21 @ Oct 30 2009, 02:37 ) *
και φαντασου, οτι πηρε Νομπελ....Ειρηνης 24.gif αστεια πραγματα...

Καλα αυτο με το νομπελ ειρηνης εχει καταντησει αηδια.Τωρα το δωσανε στον Ομπαμα που επι της συντομης προεδριας του:

-Εχει αυξησει τον αριθμο των στρατευματων των ΗΠΑ στο Αφγανισταν.Μαλιστα ενα απο τα πρωτα πραγματα που εκανε σαν προεδρος ηταν να στειλει αιτημα στην Βρετανικη κυβερνηση για να αυξησουν τα στρατευματα τους εκει κατα 2000 στρατιωτες!

-Το Ισραηλ αιματοκηλυσε για ακομα μια φορα την Παλαιστινη με την κυβερνηση των ΗΠΑ να παρεχει πληρη καλυψη εξομοιωνοντας θυτες και θυματα μιλωντας απλως για μια "δυσαρεστη κατασταση".Μαλιστα ενω ο κοσμος ειχε μεινει αναυδος απο τους βομβαρδισμους σχολειων των Ισρηλινων τον γυρο του κοσμου εκανα οι παρακατω δηλωσεις του Οπμαμα με τις οποιες προσφερε στηριξη στο Ισραηλ:«αν κάποιος χτυπούσε με ρουκέτες τις δυό κόρες μου, που κοιμούνται τα βράδυ στο δωμάτιο, θα έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου, για να το αποτρέψω!»

-Εδωσε εντολη να μην δημοσιευτουν οι φωτογραφιες απο τις φυλκες στο Ιρακ και στο Αφγανισταν που δειχνουν αιχμαλωτους να βασανιζονται απο τους δεσμοφυλακες επειδη οπως ειπε δεν μπορει να επιτρεψει κατι που θα πληξει τα συμφεροντα των ΗΠΑ

Αυτον τον ανθρωπο λοιπον το συστημα προσπαθει να μας τον παρουσιασει σαν την ελπιδα της ανθρωποτητας για κατι καλο.Ακομα θυμαμαι τα πρωτοσελιδα των αστικων εφημεριδων στην Ελλαδα(και τις δεξιες και τις ταχα μου αριστερες) που οταν εκλεχθηκε μιλουσαν για την "μεγαλη αλλαγη" και για την "νεα ελπιδα" σπερνοντας αυταπατες οτι υπαρχει περιπτωση ενας ανθρωπος που εχει τις ευλογιες ολων των μεγαλων βιομηχανιων, τραπεζων κ.λ. να παει κοντρα στα συμφεροντα τους.

Το νομπελ ειρηνης λοιπον ειναι ειναι ακομα μια προσπαθεια να μας κανουμε να πιστεψουμε σ αυτη την ψευτικη ελπιδα και δειχνει το ποσο "αντικειμενικα" ειναι κατι τετοια βραβεια.Αλλα εδω για ενα βραβειο ειρηνης(οχι νομπελ) ειχαν προτεινει τον Μπους(!!!), στον Ομπαμα θα κολωναν?Οποιον βολευει το συστημα.Αρκετοι νομιζω κατοχοι νομπελ ερηνης πληρουν τις προυποθεσεις για να χαρακτηριστουν εγκληματιες πολεμου...
Air Kef
Tζίμι Κάρτερ νομίζω, Νομπελ το 2004, πρωτοστάτης..
sarounas
QUOTE(Air Kef @ Oct 30 2009, 18:41 ) *
Tζίμι Κάρτερ νομίζω, Νομπελ το 2004, πρωτοστάτης..

ποιος Κάρτερ και για ποια Νόμπελ ειρήνης λέτε ρε παιδιά 40.gif αυτά είναι για να γελάμε....
εδώ πριν 35 χρόνια το δώσανε στον Κίσινγκερ για το Βιετνάμ hammer.gif ugly8.gif
τί μένει να γράψει κανείς μετά από εκείνο?????
red pyramid88
Περί Ομπάμα και νόμπελ: ο συγκεκριμένος άνθρωπος (ο οποίος δεν είναι και ο περίτρανος αυτοκράτων για να πάρει τα στρατεύματα απο τη μία μέρα στην άλλη εκτός Ιράκ) δέχεται έντονη αμφισβήτιση μέσα στις Η.Π.Α. για αρκετά ζητήματα και αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες. Μην θεωρείται παράλογο το νόμπελ, πιο πολύ δείτε το ως στήριξη της διεθνής κοινότητας σε ένα άνθρωπο που για την θέση την οποία βρίσκεται είναι ιδιαίτερα πιο διαλακτικός απο προκατόχους του -οπότε και συμφέρει να βρίσκεται στη θέση του-. wink.gif
Air Kef
Βλέπαμε λοιπόν με μια παρέα τον καιρό εδώ στο Νιούκασλ, κι ειχε το σύστημα που μετακινείται ανα περιοχή στον χάρτη και με 3D δειχνει που θα βρεξει, που όχι κτλ.
Ανοίγει το πλάνο και έδειχνε ένα ολόκληρο Νησί με βροχές όλη μερα, ήταν από τα πιο αστεία πράγματα που έχω δει αυτές τις μέρες, ξεραθήκαμε όλοι στα γέλια, γιατί το πήγαινε περιοχή-περιοχή και έβρεχε παντου, οπότε ανοίγει και όντως ίσχυε, είχαν και τα κλασσικά γραφικά με σύννεφα και σταγόνες να πέφτουν.

Παρεπιμπτόντως πάντως, 2 βδομάδες εδώ, μια φορά με έπιασε βροχή, κατα τα άλλα με το ζόρι κάνει κρύο.
Flash
QUOTE(Air Kef @ Nov 1 2009, 06:13 ) *
Παρεπιμπτόντως πάντως, 2 βδομάδες εδώ, μια φορά με έπιασε βροχή, κατα τα άλλα με το ζόρι κάνει κρύο.

Ναι ρε, τι είναι αυτό το πράγμα ; Πέρυσι και πρόπερσι εκτός του ότι δεν πήγαινες πουθενά τέτοια εποχή χωρίς ομπρέλα, έφτασε να ρίξει μέχρι και χιόνι μέσα Νοέμβρη.

Ανησυχώ ότι όταν τελικά αρχίσει να βρέχει, δε θα σταματήσει μέχρι να πιάσει Μάης...
Air Kef
Eχω φέρει καλοκαιρία ρε, φαντάσου ότι 8 μέρες Λονδίνο, τις 6 δεν φόραγα μπουφάν και τις 2 μέρες κυκλοφορούσα με κοντομάνικο. biggrin.gif

Μπουφάν δεν φόραγα όυτε Κόβεντρι/Μπέρμιγχαμ πολλές φορές, ενώ και Νιούκασλ πριν το βράδυ είναι περιττό θα έλεγα, απορώ γιατι διαμαρτύρεσαι για τον καιρό, τωρα εχει βγάλει και ήλιο. tongue.gif tongue.gif

Μόνο μπάσκετ να είχαν εδώ ρε γ***ώ είναι το μόνο μείον. wos_sport4.gif
dizzy_fingers
Μετά την γκάφα Βήματος, Έθνους, Ελευθεροτυπίας με τον Ερντογάν να και μία της "έγκυρης και ανεξάρτητης" Καθημερινής:

http://www.tvxs.gr/v25551

Μόνο που εδώ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά...
dizzy_fingers
Ξεκάρφωτων ποστ συνέχεια:
Θα έχετε δει άρθρα, βιβλία και φωτογραφίες για το πως φαίνεται η Γη από το διάστημα. Πώς θα σας φαινόταν να βλέπατε τις αντίστοιχες του Άρη?

Δείτε τις εδώ:
http://www.boston.com/bigpicture/2009/11/m...landscapes.html

Χαζεύοντάς τις, είναι στιγμές που νομίζω ότι μας δουλεύουν και μας πετάνε photoshop ή απλά μας πασάρουν φωτογραφίες μικροοργανισμών...
Πραγματικά εντυπωσιακές!
Air Kef
Μλκ όντως σαν μικροοργανισμοί είναι.

Ρε πες λιγο, το 3g ή το 3gs με την επιδότηση; tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.