QUOTE(dogcat @ Oct 11 2007, 15:20 )

Ωραια μας τα λες ρε μεγαλοπαραγοντα αλλα μολις εκτυπωσω θα τα παω του Καλογεροπουλου στην προπονηση. Αυριο που σου απαντησει επωνυμα γιατι μου τα ζητησε πες τα του ιδιου γιατι αφου τον ξερεις και δεν τον γουσταρεις απο παλια δεν του δινεις και 3.500.000 ΔΡΧ που του χρωσταει η ΑΚΑΗ γιατι κατι τετοιο μου ειπε. Και να ξερεις αν αυτος βγει και γραψει στο φορουμ θα βγει με το ονομα του και ο0χι απανω σε ΝΝΑME αλλων. Α:ντε καλο ξημερωμα θαχει ενδιαφερον
Λυπούμαι ιδιαίτερα, αλλά σας προειδοποιήσαμε για κάτι και δεν το σεβαστήκατε,
παρακαλώ να γίνει μόνον με προσωπικά μηνύματα, αλλιώς ο επόμενος χρήστης θα διαγραφεί.
οπότε
1. dogcat, έχεις 2η προειδοποίηση και απαγόρευση ποσταρίσματος για 10 ημέρες και
2.
όποιο ποστ δω αύριο για αυτό το θέμα δημόσια στο τόπικ,
θα διαγραφεί μαζί με τον χρήστη και ας είναι και κάποιος που γράφει για πρώτη φορά
Άσλεϊ Σιλντς
Γράφει ο/η Θεοδοσιάδης Σάκης
12.10.07
Aδυναμία να προσαρμοστεί στην ζωή της Καστοριάς έδειξε η Λίντσεϊ Μπόουεν που επέστρεψε στην χώρα της (ΗΠΑ) ενώ αντικαταστάτριά της θα είναι η Άσλεϊ Σιλντς . Η είδηση είναι ότι πριν αποφοιτήσει η Σιλντς έπαιξε αγώνα οκτώ μηνών έγκυος ! Και δεν το γνώριζαν ούτε οι γονείς ούτε ο προπονητής της . Τώρα έρχεται στην Ελλάδα με ένα παιδί δύο ετών !
sportmax.gr
οκτώ μηνών και δεν φαινόταν η κοιλιά της? ειναι δυνατόν να μην το πρόσεξε κανείς?
οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής...
Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών
Κυριακή 14/10
Σπόρτιγκ 12μ. Σπόρτιγκ-Αθηναϊκός (Σκούτας – Μανδρέκας)
Μίκρας Β 12μ. Μ. Αλέξανδρος-Αστέρας Εξ. (Ξενικάκης – Σαλικίδης)
Πτολεμαϊδας 12μ. Απόλλων Πτ.-Ηρακλής (Κουκουλίτσιος – Γιαμούζης)
Χολαργού 12μ. Άρης Χολ-Καστοριά (Κατραχούρας - Νικολακέα)
Siemens 12μ. Siemens-Παναθηναϊκός (Ταρενίδης – Παγώνης)
Ν. Σμύρνης 12μ. Πανιώνιος-Αίας Ευ. (Ξάνθος - Χαλαμπαλάκης)
Καλλιθέας 12μ. Εσπερίδες-Παγχιακός (Τσούνας – Δαρλαμήτσος)
...καλή αρχή!!!
απο basketblog.gr
και λίγη προϊστορία (πρωταθλητριες ομάδες απο το 1968), με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος.
Οι πρωταθλητές από το 1968 μέχρι σήμερα
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1968 : ΗΡΑΚΛΗΣ
1969 -70: ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
1971-72 : ΗΡΑΚΛΗΣ
1973 : ΣΑΑΚΘ
1974 : ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
1975 : Π. ΦΑΛΗΡΟ
1976 -77: ΣΠΟΡΤΙΓΚ
1978 : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
1979-80-81 ΣΠΟΡΤΙΓΚ
1982 : Π.ΦΑΛΗΡΟ
1983-84:ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1985 -86- 87- 88- 89- 90- 91: ΣΠΟΡΤΙΓΚ
1992 :ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
1993- 94 - 95- 96 - 97 : ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1998 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
1999 : ΣΠΟΡΤΙΓΚ
2000 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
2001 – 02-03 : ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
2004 : ΣΠΟΡΤΙΓΚ
2005 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
2006 : ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ
2007 : ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
2008 : .........
...απο sportmax.gr
trefoil 13
Oct 13 2007, 22:23
Να ευχηθώ και εγώ την καλύτερη επιτυχία στον Παναθηναικό μου, με μια καλή πορεία στην χρονιά του εορτασμού των 100 χρόνων του μεγάλου μας συλλόγου. Χωρίς τραυματισμούς (αν και σε αυτόν τον τομέα μάλλον δεν ξεκινήσαμε καλά...), με πολλές νίκες και έναν γεμάτο Τάφο που με κάποιες μικρές αλλαγές φέτος θα θυμίζει σε όλους όσους μπαίνουν εκεί μέσα ότι αποτελεί το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ με τα 100 χρόνια ιστορίας και τους 493 τίτλους.
ειχα μιλησει καποτε για ευκαιριες που δεν δινονται σε νεαρες παικτριες που αξιζουν να παρουν χρονο συμμετοχης...επιβεβαιωθηκα σημερα πανηγυρικα στην αναμετρηση εσπεριδες-παγχικακος και μιλαω γιαυτο το ματς γιατι το παρακουθησα ζωντανα αλλα ειμαι σιγουρη οτι κατι αναλογο θα συνεβη και σε αλλα παιχνιδια της πρεμιερας.. ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΜΠΟΝΗ????????..Σε ενα παιχνιδι που μαλιστα εξελιχθηκε σε ευκολο απο νωρις για τις εσπεριδες...Λυπαμαι πολυ για τον τροπο που λειτουργουν ορισμενοι ανθρωποι που ενω θα επρεπε να ειναι μπροσταρηδες και να βοηθανε στην εξελιξη του αθληματος ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ δεν λενε να ξεκολλησουν απο την αυτην την μιζερια που κυριαρχει τα τελευταια χρονια στον χωρο..ΚΡΙΜΑ....
1η αγωνιστική
SPORTING 59 - 53 ATHINAIKOS
MEGAS ALEXANDROS 78 - 70 ASTERAS EXARHION
APOLLON PTOLEMAI 64 - 56 IRAKLIS
ARIS HOLARGOU 78 - 62 MASK COSMOPEL
SIEMENS 80 - 65 PANATHINAIKOS
PANIONIOS 81 - 54 AIAS EVOSMOU
ESPERIDES RAVENN 74 - 52 PAGHIAKOS
...galanis sports data
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 64-56
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-12, 31-33, 50-41, 64-56
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουκουλίτσιος-Γιαμούζη
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Κυρατζής): Παπαδημητρίου 4(1), Κυρκοπούλου 8, Τζιάτα, Τοκμάκη 8(2), Σπανίδου 3, Καραδήμα, Τσακμάκη, Μέρφι 20(2), Ντέιβις 21.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Τσιμπής): Βλάνη 9(1), Κατοπώδη 3, Σίμου, Χαγκίγια 18(2), Τρεμκατζή, Μπιμπίρη 9 (1), Τσίσμαν 17
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 78-70
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-11, 40-31, 56-51, 78-70
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ξενικάκης-Σαλικίδης
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Συρόπουλος): Σουλτάνη, Σκουτζού, Δημητράκου 15, Χατζάκου 5(1), Μπουσνάκη 9(1), Χολεβα 9(1), Σπυριδοπούλου 6, Γουίλιαμς 22(2), Ριβς 11, Κουφογιάννη 1.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Κεραμυδάς): Γκοτζή 17, Καρασταμάτη 2, Πέιπ 6, Βολωνάκη 11(1), Παπαδήμου, Χαλικιά 7, Κάρβερ 18, Μαυριά 7, Λιάγκα 2.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 59-53
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-23, 18-30, 40-40, 59-53
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σκούτας-Μανδρέκας
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Τσεμπέρης): Γανωτή, Μπαρμπερίδου 3, Νταή 10(1), Κασάπογλου, Μπαλτά 3, Μουζάκη 2, Τιέρνι 22(1), Βεντούρα 2, Μάλαμα, Κοχ 17(3).
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλογερόπουλος): Δασκαλοπούλου, Μανόλη, Μαγαλιού 3(1), Τσούρη 2, Νέρο 17, Γκουζίνη 5(1), Γουίλις 13(3), Κοσμά 11(1), Κουντουρά.
SIEMENS – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 80-65
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-15, 43-34, 58-46, 80-65.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ταρενίδης-Παγώνης
SIEMENS (Κοκκινόπουλος): Δαβιτίδου, Τελίδου 9(1), Καζαντζίδου 7(1), Γιαννοπούλου 5(1), Σταυρίδου 1, Καραματζάκη 13(1), Αντρεσον 18(3), Κουίγκλεϊ 27.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γερουδάκης): Σπαθάρου 5 (1), Σταμάτη 5(1), Παπαηλία 21(3), Νας 3, Νικολαϊδου 1, Σκίμπι 21(1), Ξάνθου, Γιαλιτάκη 6, Κυριακοπούλου 3(1).
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 78-62
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-18, 41-35, 57-51, 78-62
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατραχούρας-Νικολακέα
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Μαυρίδης): Κεχαγιά 20(1), Μαγκλάρα 12, Σωτηρίου 2, Σπαθάρη 4, Ροϊδου, Ζότοβα 9, Μεντιόλα 13, Κερ 18.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ελευθεριάδης): Σιντλς 26(2), Κόλεμαν 13, Γιαννουζάκου 5(1), Παπαμιχαήλ 5, Ζέρβα 2, Χριστοφοράκη 9, Βλάχου 2, Γεωργοπούλου.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 81-54
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-16, 40-32, 59-46, 81-54
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ξάνθος - Χαραλαμπάκης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κορωναίος): Ζέρβα, Σταυράκη 6, Δελή 29 (6/11τρ.), Βασιλείου 3 (1), Μόσμπι 13, Ρούσσου 4, Παναγιωτοπούλου 2, Λάβαρη, Σαμορούκοβα 12, Κουίναν 8, Γιαννακοπούλου 4
ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥ. (Γαρέφης):Χιγκς 6, Σημιτοπούλου, Μπότη 2, Γρίβα 13 (2), Παπαπέτρου 14 (3), Κωτούλα 3, Κουάγι 14, Γραμματικοπούλου, Καπετάνιου, Ταμουτσέλη 2
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ – ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ 74-52
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-6, 39-19, 60-37, 74-52
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσούνας - Δαρλαμήτσος
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Αρβανίτης): Καλέντζου 20 (4), Καλογήρου 6 (1)μ Μπουγιούκου 3 (1), Χατζηνικολάου 11, Τσέρου 4, Καλτσίδου 5 (1), Σαρέγκου 6, Μπόνη 2, Πασχοπούλου, Καβάσιλα 2, Σκοτ 9 (3), Ντέιβις 6
ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ (Δεσποτάκης): Χόλινγκσγουόρθι 4, Βαλέτα 5, Θεοδώρου, Χαλιβελάκη 5, Καλοπήτα, Σερέτη, Τσαρουχά 1, Μαστρογιαννίδου 8, Ρόμπερτς 4, Δάφκου 5, Κονταξή 3, Ζικυρίδου 17 (2)
...απο sportmax.gr
Giuliana13_fan
Oct 14 2007, 15:32
QUOTE(sch @ Oct 14 2007, 13:04 )

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 78-62
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-18, 41-35, 57-51, 78-62
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατραχούρας-Νικολακέα
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Μαυρίδης): Κεχαγιά 20(1), Μαγκλάρα 12, Σωτηρίου 2, Σπαθάρη 4, Ροϊδου, Ζότοβα 9, Μεντιόλα 13, Κερ 18.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ελευθεριάδης): Σιντλς 26(2), Κόλεμαν 13, Γιαννουζάκου 5(1), Παπαμιχαήλ 5, Ζέρβα 2, Χριστοφοράκη 9, Βλάχου 2, Γεωργοπούλου.
Η Μεντιολα τελειωσε τον 1ο αγωνα του πρωταθληματος με...
5/8 διποντα 3/4 βολες 2 λαθη
2 αμυντικα+1 επιθετικο rebound 3 assist 2 φαουλ και 3 κερδισμενα φαουλ!!!
Υ.Γ:η Χριστοφαρακη μπερδεψε τα αθληματα μαλλον γιατι επαιζε μποξ και οχι μπασκετ..ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΝΤΙΟΛΑ ΚΑΤΩ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ...
και οι διαιτητες δεν εδωσαν τιποτα παρ'ολα αυτα!!!
basket4
Oct 14 2007, 21:19
2η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
21/10/07 12:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
21/10/07 12:00 ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2
21/10/07 12:00 ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ 2?
21/10/07 12:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ χ
21/10/07 12:00 ΔΑΚ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΑΠΣ SIEMENS 2
21/10/07 12:00 ΧΙΟΥ ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ 2
21/10/07 12:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ χ
QUOTE(s13 @ Oct 14 2007, 11:48 )

ειχα μιλησει καποτε για ευκαιριες που δεν δινονται σε νεαρες παικτριες που αξιζουν να παρουν χρονο συμμετοχης...επιβεβαιωθηκα σημερα πανηγυρικα στην αναμετρηση εσπεριδες-παγχικακος και μιλαω γιαυτο το ματς γιατι το παρακουθησα ζωντανα αλλα ειμαι σιγουρη οτι κατι αναλογο θα συνεβη και σε αλλα παιχνιδια της πρεμιερας.. ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΜΠΟΝΗ????????..Σε ενα παιχνιδι που μαλιστα εξελιχθηκε σε ευκολο απο νωρις για τις εσπεριδες...Λυπαμαι πολυ για τον τροπο που λειτουργουν ορισμενοι ανθρωποι που ενω θα επρεπε να ειναι μπροσταρηδες και να βοηθανε στην εξελιξη του αθληματος ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ δεν λενε να ξεκολλησουν απο την αυτην την μιζερια που κυριαρχει τα τελευταια χρονια στον χωρο..ΚΡΙΜΑ....
Ακόμα δεν ξημέρωσε η Δευτέρα και πήρες μπρός εσύ?

Καλά ρε παιδί μου, manager της Μπόνη είσαι εσύ τελικά?
Ποιός σου είπες καταρχάς ότι δεν πήρε χρόνο συμμετοχής?

Μέχρι και η Καβάσιλα (νεάνιδα) έπαιξε χθες και πολύ καλά μάλιστα.
Παιδιά, μην αρχίζουμε στραβά τη χρονιά. Και εγώ συμμερίζομαι την άποψη των νέων παιδιών να στελεχώνουν ενεργά τις ομάδες των μεγάλων κατηγοριών, αλλά μην γινόμαστε υπερβολικοί. Άντε, έχει πολύ "ψωμί" αυτή η αγωνιστική. Καλό είναι να επικεντρωθούμε εκεί για τώρα
tissiaPa
Oct 15 2007, 10:17
tsops poli xalara exeis afisei ta louria k ksefigane oi megaloparagontes

.gia entolodoxoi merikoi kaloi eisaste,alla na ta sizitate k eksw giati olo me to shift tsakoneste.
y.g:basket4 euge gia ti proagogi sou,to kaliterotero paidi valate gia moderator
Πάντως, θεωρώ ότι ίσως φέτος να έχουμε από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα, όχι τόσο στην ανάδειξη του πρωταθλητή (είναι απλό, η ομάδα που θα παίξει καλύτερα στη σεζόν, θα πάρει το πρωτάθλημα

), αλλά περισσότερο στο "σπάσιμο" της έδρας. Εδώ λοιπόν, έχω κάποια ερωτήματα και αν θέλετε, θα ήθελα να τα συζητήσουμε:
1. Ομάδες : θεωρείτε ότι, συγκριτικά πάντα, δυναμώσανε οι ομάδες?
2. παράγοντας "έδρα": η άποψή μου είναι ότι αρκετές έδρες θα σπάσουν φέτος. Απόψεις.
3. Ξένες : έχουμε ποιοτικότερες ξένες φέτος?
Νομίζω ας ξεκινήσουμε με αυτά. Σε λίγο, θα βάλω και το δικό μου σχόλιο της αγωνιστικής
QUOTE(tsops @ Oct 15 2007, 11:41 )

Πάντως, θεωρώ ότι ίσως φέτος να έχουμε από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα, όχι τόσο στην ανάδειξη του πρωταθλητή (είναι απλό, η ομάδα που θα παίξει καλύτερα στη σεζόν, θα πάρει το πρωτάθλημα

), αλλά περισσότερο στο "σπάσιμο" της έδρας. Εδώ λοιπόν, έχω κάποια ερωτήματα και αν θέλετε, θα ήθελα να τα συζητήσουμε:
1. Ομάδες : θεωρείτε ότι, συγκριτικά πάντα, δυναμώσανε οι ομάδες?
2. παράγοντας "έδρα": η άποψή μου είναι ότι αρκετές έδρες θα σπάσουν φέτος. Απόψεις.
3. Ξένες : έχουμε ποιοτικότερες ξένες φέτος?
Νομίζω ας ξεκινήσουμε με αυτά. Σε λίγο, θα βάλω και το δικό μου σχόλιο της αγωνιστικής

Ομάδες: φέτος έχω δει σε τουρνουά ή πρωτάθλημα τον Πανιώνιο, τον Αστέρα, τον Αθηναικό, την Καστοριά, τις Εσπερίδες και τον Παγχιακό. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα μου φάνηκαν λίγο καλύτερα από πέρυσι. Οι συγκεκριμένες ομάδες στην πλειοψηφία τους, έχω την αίσθηση ότι ανέβηκαν σε επίπεδο οργάνωσης και στησίματος (γυαλίστηκαν λιγάκι) , αλλά σε ατομικό επίπεδο, ελάχιστες παίκτριες εμφανίζουν εξέλιξη.
Λίγο πολύ, νομίζω ότι πολλά ελαττώματα κρύφτηκαν πρόχειρα μεν, επιτυχώς δε, κάτω απ' το χαλί, αλλά θα είναι κρίμα αν κατά τη διαρκεια του πρωταθλήματος κάποιος δεν πετάξει επιτέλους τα ελαττώματα και το χαλί στο καλάθι των αχρήστων.
Συγκεκριμένα οι Εσπερίδες μου φάινονται μια ταχύτητα πιο γρήγορες από πέρυσι, αλλά δε νομίζω ότι έχει βρει η ομάδα τη δύναμη και τον όγκο που της χρειάζεται οπωσδήποτε μέσα στη ρακέτα, τουλάχιστον τα 2 τελευταία χρόνια που την παρακολουθώ.
Ο Πανιώνιος απ' την άλλη, πέταξε από πάνω του το περσινό ερασιτεχνικό πάθος του πρωτάρη και η ατομική επιθυμία, φαίνεται φέτος να γίνεται συλλογική. Έχει πολλά να προσφέρει στον βωμό του καλού μπάσκετ και θα το κάνει θέλω να πιστεύω, όχι τώρα ή αύριο, αλλά εν καιρώ.

Έδρα: και πέρυσι πάντως έσπασαν αρκετές έδρες. και ο Παναθηναικός και το Σπόρτινγκ και οι Εσπερίδες έχασαν στο γήπεδο τους. Ακόμα και ο πρωταθλητής Πανιώνιος. Έτσι και φέτος, πολύ περισσότερο, αναμένεται να γίνουν χίλια κομμάτια οι έδρες!

Ξένες: Το γυναικείο μπάσκετ φαίνεται να έχει υποδεχτεί τις ξένες με φανερή αμηχανία ή μούδιασμα. Οι ομάδες ξέρουν ότι έχουν στα χέρια τους πολύ καλό υλικό, αλλά σα να μην έχουν βρει το δρόμο να το αξιοποιήσουν. Βέβαια είναι ακόμη η αρχή και πιστέυω ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, θα δούμε μικρά θαύματα να ξεπηδάνε μέσα απ' τα έμπειρα χέρια των ξένων παικτριών που μας τίμησαν φέτος.
WOMBA. WOMen BAsketball
[quote name='xxx' date='Oct 15 2007, 12:31 ' post='118095']
Ομάδες: φέτος έχω δει σε τουρνουά ή πρωτάθλημα τον Πανιώνιο, τον Αστέρα, τον Αθηναικό, την Καστοριά, τις Εσπερίδες και τον Παγχιακό. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα μου φάνηκαν λίγο καλύτερα από πέρυσι. Οι συγκεκριμένες ομάδες στην πλειοψηφία τους, έχω την αίσθηση ότι ανέβηκαν σε επίπεδο οργάνωσης και στησίματος (γυαλίστηκαν λιγάκι) , αλλά σε ατομικό επίπεδο, ελάχιστες παίκτριες εμφανίζουν εξέλιξη.[/quote]
Συμφωνώ
[quote] Συγκεκριμένα οι Εσπερίδες μου φάινονται μια ταχύτητα πιο γρήγορες από πέρυσι, αλλά δε νομίζω ότι έχει βρει η ομάδα τη δύναμη και τον όγκο που της χρειάζεται οπωσδήποτε μέσα στη ρακέτα, τουλάχιστον τα 2 τελευταία χρόνια που την παρακολουθώ. [/quote]
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Με Davis και Σαρέγκου / Τσέρου και αν προσθέσεις και την Πασχοπούλου, νομίζω ότι έχει πιο ποιοτική front line από πέρυσι. Τώρα, αν θεωρείς ότι θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, δεν το ασπάζομαι αλλά το σέβομαι[quote] Ο Πανιώνιος απ' την άλλη, πέταξε από πάνω του το περσινό ερασιτεχνικό πάθος του πρωτάρη και η ατομική επιθυμία, φαίνεται φέτος να γίνεται συλλογική. Έχει πολλά να προσφέρει στον βωμό του καλού μπάσκετ και θα το κάνει θέλω να πιστεύω, όχι τώρα ή αύριο, αλλά εν καιρώ. [/quote]
Και πάλι συμφωνώ και θεωρώ ότι θα δούμε καλό μπάσκετ από τον Πανιώνιο φέτος. Άλλωστε, ένα μεγάλο κεφάλαιο από μόνο του είναι και ο Κορωναίος. Θα δείξει.[quote] και πέρυσι πάντως έσπασαν αρκετές έδρες. και ο Παναθηναικός και το Σπόρτινγκ και οι Εσπερίδες έχασαν στο γήπεδο τους. Ακόμα και ο πρωταθλητής Πανιώνιος. Έτσι και φέτος, πολύ περισσότερο, αναμένεται να γίνουν χίλια κομμάτια οι έδρες! [quote]
Έτσι
[quote] Ξένες: Το γυναικείο μπάσκετ φαίνεται να έχει υποδεχτεί τις ξένες με φανερή αμηχανία ή μούδιασμα. Οι ομάδες ξέρουν ότι έχουν στα χέρια τους πολύ καλό υλικό, αλλά σα να μην έχουν βρει το δρόμο να το αξιοποιήσουν. Βέβαια είναι ακόμη η αρχή και πιστέυω ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, θα δούμε μικρά θαύματα να ξεπηδάνε μέσα απ' τα έμπειρα χέρια των ξένων παικτριών που μας τίμησαν φέτος.
[/quote]
Εδώ θα μου επιτρέψεις να προσθέσω ότι, χάριν της ελευθερίας της "2ης ξένης", ορισμένες ομάδες βγήκαν γρήγορα να πάρουν τη 2η ξένη για να 1. δείξουν ότι έχουν και εκείνοι 2η και 2. για να δυναμώσουν γρήγορα και στις περισσότερες περιπτώσεις οι επιλογές ήταν λανθασμένες, ακόμα και τόσο γρήγορα (1η αγωνιστική)
diama13
Oct 15 2007, 21:12
Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της 1ης αγωνιστικής στην Α1 ήταν ο Γιώργος Τσεμπέρης που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Σπόρτιγκ πριν μία εβδομάδα στην θέση του Σταύρου Νανάκου . Με τον Τσεμπέρη στον πάγκο του ο Σπόρτιγκ πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Αθηναϊκού με 59-53 ! Ο σεμνός τεχνικός εδώ και μερικά χρόνια βρίσκεται και στον πάγκο του εφηβικού του Ολυμπιακού (το καλοκαίρι αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ και δευτεραθλητής Ελλάδας πίσω από τον Ηλυσιακό) και ανέλαβε μετά από αρκετό καιρό γυναικεία ομάδα και ήταν μάλλον έκπληξη για όσους τον γνωρίζουν . Είχε θητεύσει και αρκετά στον χώρο των γυναικών (Εστία Φιλίας, Π. Φάληρο , Δάφνη Δαφνίου , Αγ. Ανάργυροι ) .
by sportmax.gr
QUOTE(diama13 @ Oct 15 2007, 19:12 )

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της 1ης αγωνιστικής στην Α1 ήταν ο Γιώργος Τσεμπέρης που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Σπόρτιγκ πριν μία εβδομάδα στην θέση του Σταύρου Νανάκου . Με τον Τσεμπέρη στον πάγκο του ο Σπόρτιγκ πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Αθηναϊκού με 59-53 ! Ο σεμνός τεχνικός εδώ και μερικά χρόνια βρίσκεται και στον πάγκο του εφηβικού του Ολυμπιακού (το καλοκαίρι αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ και δευτεραθλητής Ελλάδας πίσω από τον Ηλυσιακό) και ανέλαβε μετά από αρκετό καιρό γυναικεία ομάδα και ήταν μάλλον έκπληξη για όσους τον γνωρίζουν . Είχε θητεύσει και αρκετά στον χώρο των γυναικών (Εστία Φιλίας, Π. Φάληρο , Δάφνη Δαφνίου , Αγ. Ανάργυροι ) .
by sportmax.gr

Σεμνός τεχνικός αλλά
μοναδικός στο είδος του!!! Έχω την τιμή - τη χαρά να γνωρίζω τον συγκεκριμένο άνθρωπο και να έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του και μόνο καλά λόγια έχω να πω! Είναι γνώστης του μπάσκετ, ένας προπονητής που παντρεύει την "
παλιά σχολή" με την ταχύτητα και τις σημερινές
εξελίξεις! Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι ότι πάνω απ'όλα είναι
άνθρωπος... Νοιάζεται για τις/τους παίκτριες/ες του και ξέρει πολύ καλά να ετοιμάζει λιοντάρια... έχει τον μαγικό τρόπο να σε κάνει να νιώθεις ανίκητος μέσα στο γήπεδο! Και φυσικά δεν είναι τυχαίο που μπορεί ταυτόχρονα να προπονήσει εξίσου άξια άντρες και γυναίκες... ΤΣΕ : Απλά
Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ...!
berry the truth
Oct 16 2007, 00:51
χαιρετε και από μένα μετά από καιρό. εκτιμήσεις και προβλέψεις μετά την πρώτη αγωνιστική για κάποιες ομάδες. δεκτές οι παρατηρήσεις και οι συμβουλές για διάλογο:
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ: ξεκινάνε και πάλι ως πρώτο φαβορί με τον κορμό της Εθνικής, με αέρα αλλά νομίζω με ερωτηματικό τις ξένες. αν του βγουν, δύσκολα θα αντιμετωπιστεί. η σαρέγκου μεγάλη μεταγραφή αφού στην Ελλάδα περνάει πολύ η μπογιά της και σαν αξία και σαν άλλα, τα οποία γνωρίζουν όσοι ασχολούνται ΄με το γυναικείο μπάσκετ. νομίζω ότι έχει το πιο πλήρες υλικό αλλά θα πρέπει να το δείξει στο γήπεδο και να μην δείξει τάσεις υπεροψίας, που το συνηθίζει.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: έδωσε βάθος στο ρόστερ του για να αντέξει σε δύο μέτωπα (Ελλάδα-Ευρώπη) και για να δίνει ανάσες στις μεγάλες σε ηλικία παίκτριες. ο κορωναίος ελπίζω να μας δικαιώσει όσους τον περιμέναμε να τον δούμε και πάλι στους πάγκους αλλά έχω μια μεγάλη ένσταση. έχει μακράν την καλύτερη φροντ-λάιν του πρωταθλήματος (μόσμπι-κουίναν-σαμορούκοβα-παναγιωτοπούλου-βασιλείου-ρούσσου) αλλά είναι too many. είναι γυμνός στο 2-3 και πρέπει σταυρακάκη-χαλιβέρα να αποκτήσουν άμεσα πρωταγωνιστικό ρόλο. έχει πρόβλημα στην περιφέρεια και νομίζω ότι θα του στοιχίσει. το φοβάμαι πολύ αυτό. α, και κάτι άλλο, φέτος δεν έχει μπούσερ, έτσι;
ΣΠΟΡΤΙΓΚ: η ξαφνική φυγή του νανάκου τάραξε λίγο τα νερά αλλά ο ερχομός ενός προπονητή σαν τον τσεμπέρη θεωρώ ότι είναι εγγύηση για καλή δουλειά και καλό κλίμα. έκαναν διάνα στις επιλογές των ξένων και οι Αμερικανίδες θα ξελασπώνουν πολύ τα Πατήσια φέτος. Αν η νταή κάνει χρονιά ανάλογη με την περσινή, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε.
ΑΡ[b]ΗΣ ΧΟΛ.: προσέξτε αυτή την ομάδα φέτος. θεωρώ θα κάνει μπόμπες και την έχω ικανή για ψηλά, πολύ ψηλά. πέρσι έχασε πολλά ματς από απειρία, φέτος έχει μεντιόλα (σούπερ αν και θα ρολάρει μετά από 1,5-2 μήνες), και βάθος στο ρόστερ. η ζότοβα δίνει εμπειρία και η κεχαγιά δείχνει απελευθερωμένη και προσαρμοσμένη στην ομάδα. άμα τραβήξουν λίγο η σπαθάρη και η σωτηρίου, τότε θεωρώ ότι ο Άρης (Χολαργού) του Άρη (Μαυρίδη) θα είναι η ευχάριστη έκπληξη.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: κάποιοι έβαλαν τον πήχη από νωρίς ψηλά και δεν ξέρω κατά πόσο είναι έτοιμοι στον βύρωνα να το αντέξουν. η ομάδα έχει αλλάξει όλη και θέλει χρόνο. το έδειξε και στα φιλικά ότι ακόμα δεν έχει δέσει. οι αμερικανίδες άργησαν να έρθουν ενώ αν πάρει διαβατήριο η σούλις θα αλλάξει την ομάδα. η κοσμά θα είναι και πάλι η παίκτρια-κλειδί, κάνοντας όλες τις δουλειές ενώ η δασκαλοπούλου λόγω και του τραυματισμού της δείχνει έξω από τα νερά της. θα δείξει ο χρόνος για τον αθηναϊκό, που πάντως έχει καλό ρόστερ.
ΠΑΟ: η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας ήταν το τεχνικό δίδυμο, που ξέρει τα κατατόπια αλλά το ρόστερ έχει κενά. η σκίμπί είναι εγγύηση αλλά η νας θα αντκατασταθεί οπότε παίζει ρόλο ποια θα φέρει. το πρόβλημα είναι ότι οι ελληνίδες είναι μέτριες και δεν μπορείς πλέον να θεωρείς καλύτερη παίκτρια την Παπαηλία.
SIEMENS: Σταθερή αξία με πολύ καλές ξένες. έχει δυνατότητα να κάνει και αυτή το ξεπέταγμα. η ζικυρίδου είναι απώλεια αλλά νομίζω ότι δύσκολα θα περάσει κανείς από την έδρα της. αν δείξει χαρακτήρα και εκτός, τότει μπορεί να κάνει ζημιές...
ΧΙΟ[b]Σ: Έμπειρες παίκτριες αλλά νομίζω ότι ο δεσποτάκης θα προβληματιστεί με τις ξένες του. είναι κλειδί για την πορεία και μέχρι στιγμής δεν έχουν πείσει, αν ανέβουν ή αντικατασταθούν με καλύτερες, τότε έχει τη δυναμική να πάει ψηλά. όπλο η έδρα του.
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Με τέτοιο δίδυμο ξένων δεν έχει λόγο να ανησυχεί. το πρόβλημα είναι αν θα αντέξουν ακόμα οι Παπαδημητρίου-Κυρκοπούλου. δεν τις έχουν πάρει και τα χρόνια αλλά έχουν σηκώσει κουπί. ο κυρατζής θα προωθήσεις τις μικρές του, που σε λίγα χρόνια θα είναι η βάση της εθνικής. έχει τις καλύτερες κορασίδες που υπάρχουν και σε μερικά χρόνια θα βγάζει ΤΑ ταλέντα...
ΚΑΣΤ[/b]ΟΡΙΑ: ΄Δεν την πιστεύω πολύ φέτος αν και η μεταγραφή της Σιλντς μπορεί ν' αλλάξει τα δεδομένα. Η Σιλντς θα παίζει μόνη της και οι υπόλοιπες δεν μπορούν να αντέξουν στον ίδιο ρυθμό. τζεγιαννάκη και γκουζίνη έφυγαν και δεν αντιακατστάθηκαν ενώ η παπαμιχαήλ δεν πείθει ότι μπορεί να πάρει ηγετικό ρόλο ακόμα.
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: άλλη μια ομάδα με μικρές για φίλημα. δημητράκου (επέστρεψε πιο ώριμη), μπουσνάκη, χολέβα, σπουριδοπούλου, και 2-3 ακόμα δίνουν φρεσκάδα, ενθουσιασμό και μαζί με τις πολύ έμπειρες αμερικανίδες συνθέτουν ένα κράμα σκληροτράχηλο, που θα παλέει για παραμονή και σίγουρα έχει πολύ-πολύ μέλλον.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞ: για σωτηρία θα παλέψει αλλά άμα οι αμερικανίδες δεν του βγουν θα πέσει. η κάρβερ έχει δείξει καλά στοιχεία αλλά δεν είναι κάτι το τρομερό ενώ η Πέιν είναι ακόμα εκτός φόρμας (τραυματίστηκε κιόλας λίγο). η γκοτζή έχει αυξημένο ρόλο και η βολωνάκη πρέπει να αρχίσει και πάλι τα ηρωϊκά.
ΗΡΑΚΛΗΣ: τον θεωρούσαν πρώτο φαβορί για φούντο αλλά απ' τα φιλικά έδειξε ότι ο τσιμπής έκανε καλή δουλειά. δεμένη ομάδα, καλές ξένες, νομίζω ότι θα είναι σκληρό καρύδι. απ' τις πιο δουλεμένες ομάδες ως τώρα αλλά με περιορισμένες δυνατότητες.
ΑΙΑΣ ΕΥΟ[b]ΣΜ: έδώ ίσως έχουμε τον πρώτο σοβαρό υποψήφιο για υποβιβασμό. μέτριο υλικό με παίκτριες άπειρες από α1 και ξένες ερωτηματικά. στα συν του ότι έχει βασικό κορμό ίδιο και ενθουσιασμό, θα κάνει την υπέρβαση αν μείνει, τουλάχιστον με το υπάρχον ρόστερ.
TSAKITSAN4
Oct 16 2007, 08:51
παιδιά μην το συζητάμε...οι εσπερίδες είναι η πιο γεμάτη ομάδα που υπάρχει αυτή την στιγμή και αν δε
πάρουν το πρωτάθλημα φέτος καλύτερα να το κόψουν όλες τους..χαχαχα...αυτα για να τα βλέπει μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ...ΓΕΙΑΑΑΑΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ....Ο ΤΣΑΚΙΤΣΑΝ ΕΙΜΑΙ...!!!
τα βλέπει και γελάει τι να της κάνω??
αααα....όσο για τον παναθηναϊκό νομίζω ότι έχει πρόβλημα στις ψηλές...όλοι η ομάδα στηρίζεται στην περιφέρεια και δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό!!!
και αυτό αφιερωμένο στη φίλη μου....Ο ΤΣΑΚΙΤΣΑΝ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ....καλημέρα σε όλους...!!
QUOTE(berry the truth @ Oct 15 2007, 22:51 )

χαιρετε και από μένα μετά από καιρό. εκτιμήσεις και προβλέψεις μετά την πρώτη αγωνιστική για κάποιες ομάδες.
Καλημέρα και χαίρομαι που επέστρεψες. Τέτοια ποστ κάνουν πραγματικά από μόνα τους σημαντική μία κουβέντα
Έχω αρκετά να σχολιάσω σε αυτά που είπες αν και στα περισσότερα συμφωνούμε. Θα επανέλθω αργότερα. Νομίζω το ποστ σου είναι μία πολύ καλή αφετηρία για να ξεκινήσει η Α1 και μέσα σε αυτό το φόρουμ

Απόψεις, σχόλια και συζητήσεις στο ποστ του Berry λοιπόν
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 16 2007, 06:51 )

και αυτό αφιερωμένο στη φίλη μου....Ο ΤΣΑΚΙΤΣΑΝ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ....καλημέρα σε όλους...!!
Τελικά εσύ μου φαίνεται θα αποτελείς τη "δροσερή νότα" εδώ μέσα

Γειά σου ρε ΤΣΑΚΙ!
TSAKITSAN4
Oct 16 2007, 09:20
QUOTE(tsops @ Oct 16 2007, 08:12 )

Καλημέρα και χαίρομαι που επέστρεψες. Τέτοια ποστ κάνουν πραγματικά από μόνα τους σημαντική μία κουβέντα
Έχω αρκετά να σχολιάσω σε αυτά που είπες αν και στα περισσότερα συμφωνούμε. Θα επανέλθω αργότερα. Νομίζω το ποστ σου είναι μία πολύ καλή αφετηρία για να ξεκινήσει η Α1 και μέσα σε αυτό το φόρουμ

Απόψεις, σχόλια και συζητήσεις στο ποστ του Berry λοιπόν
Τελικά εσύ μου φαίνεται θα αποτελείς τη "δροσερή νότα" εδώ μέσα

Γειά σου ρε ΤΣΑΚΙ!
κάτι είναι και αυτό!!! δροσερή νότα...γιατί όχι!!!
έτσι είναι τα πράγματα...δεν έχω πρόθεση...απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενική και να κάνω μια συζήτηση
πιο δροσερή απότι λεσ και εσύ αλλά και διασκεδαστική, όχι γελοία όμως!!!
βασικά μεταξύ μας...με αναγκάζουν να γράφω...με εκβιάζουν..κάποιες,,πως αν δε γράφω καλά σχόλια..
δε θα μου ξαναμιλήσουν...τσ τσ...τι να πω φίλες...ο ΤΣΑΚΙΤΣΑΝ...με Love SAGIONARA!!!!
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 16 2007, 07:20 )

βασικά μεταξύ μας...με αναγκάζουν να γράφω...με εκβιάζουν..κάποιες,,πως αν δε γράφω καλά σχόλια..
δε θα μου ξαναμιλήσουν...τσ τσ...τι να πω φίλες...ο ΤΣΑΚΙΤΣΑΝ...με Love SAGIONARA!!!!
Ονόματα, τηλέφωνα και ότι άλλα στοιχεία έχεις και θα....τακτοποιηθεί το θέμα σου
TSAKITSAN4
Oct 16 2007, 10:10
QUOTE(tsops @ Oct 16 2007, 08:48 )

Ονόματα, τηλέφωνα και ότι άλλα στοιχεία έχεις και θα....τακτοποιηθεί το θέμα σου

χαχαχα...δεν λέω δεν μπορώ...κρατάνε όμηρο μια αγαπημένη μου μπάλα του μπασκετ..!!!
επίσης με εκβιάζουν ότι αν μιλήσω θα μου στήσουν όλα τα παιχνίδια..έχουν τρελά κονέ!!!
ααα...ρε τι μου κάνετε!!!
δηλαδή μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!!!
Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΡΕΜΟΣ και η ΑΛΛΗ ΤΟ ΡΕΜΑ!!!
δεν εχω άλλη επιλογή!!!
QUOTE(Live strong @ Oct 16 2007, 08:04 )

Εσύ την έβαλες ε?????

Εγώ?

Ντροπή

έλα, μη βγούμε οφ τώρα, άντε
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 16 2007, 08:10 )

Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΡΕΜΟΣ και η ΑΛΛΗ ΤΟ ΡΕΜΑ!!!
δεν εχω άλλη επιλογή!!!
Α, δηλαδή 2 σε εκβιάζουν! Θα το χειριστώ εγώ, άστο
Τέλος το οφ τόπικ, σόρρυ παιδιά
TSAKITSAN4
Oct 16 2007, 10:50
Η Νένα έχει κάτι??
γιατί έναν πόντο μόνο!!!
κάτι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟ είναι κρίμα...
κρίμα και για την Χιο...ήλπιζα σε κάτι καλύτερο από αυτό που έχει...!!!
κρίμα και στον Αθηναϊκο...μα να χάσει από το σπόρτινγκ??
κρίμα και για το Σπόρτινγκ....μια ιστορική ομάδα να είναι έτσι!!!
κριμα....κριμα....
trefoil 13
Oct 16 2007, 19:13
Γεια και από εμένα μετά την πρώτη αγωνιστική... Όπως καταλαβαίνετε μετά τον αγώνα δεν υπήρχαν και πολλά κουράγια και έτσι δεν σχολίασα τπτ... Ελπίζω αύριο να μην είναι το τελειωτικό χτύπημα αν και με την εικόνα που είχαμε...
QUOTE(tsops @ Oct 16 2007, 12:57 )

Θα σου πει η τρεφ σε λίγο για τη Νικολαϊδου

QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 16 2007, 13:04 )

xaxa...το ξέρω...αυτό περιμένω αλλά δεν ξέρω αν θα την προλάβω...!!!
ΜΠΡΟΥΖ ΛΙ....δεν ξέρω αν προλάβω να κάνω αυτό που λέγαμε...έχω πολλούς από πίσω μου,..!!!
θα έρθει και ο διευθυντής σε λίγο!!! ΤΣΑΚΙΤΣΑΝ...υπόσχεται!!!
Δύσκολο να απαντούσα το πρωί αφού τυχαίνει να έχω σχολείο... Αλλά και εσύ ρε τσοπς... Αμέσως "θα σου πει η τρεφ"...!
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 16 2007, 11:50 )

Η Νένα έχει κάτι??
γιατί έναν πόντο μόνο!!!
κάτι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟ είναι κρίμα...
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 16 2007, 12:48 )

τελικά θα μου πει κανείς για την Νενα αν έχει κάτι??είναι καλά η κοπέλα???
Κάτι πρέπει να κάνει σίγουρα ο ΠΑΟ...
Η εικόνα θύμισε μέρες Παπαπέτρου...
Τώρα γιατί ρωτάς για την Νικολαίδου...;
Κοίτα, είναι πως ορίζει κανείς το "καλά"... Όταν κάποιος έχει συνηθίσει να βρίσκεται σε μια κατάσταση (τραυματισμός) και κάποια στιγμή είναι καλά, τότε θα αισθάνεται κάπως... Ενώ όταν ακούς ότι κάποιος πονάει στο πόδι, στη μέση κλπ και είσαι συνηθισμένος σε αυτό σκέφτεσαι "δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα". Άρα το αν είναι καλά ή όχι το λαμβάνεις εσύ όπως θες... Πλακίτσα κάνω βέβαια...
Όσο για τον έναν πόντο... έτσι και αλλιώς όταν θυμήθηκε ο προπονητής να την βάλει ήταν αργά. Πήρε κάποιες προσπάθειες αλλά ήταν άστοχη... Συμβαίνουν αυτά...
Basket 4 σε παρακαλώ να προσγειωθείς στον πλανήτη μας, να διαβάζεις τι λένε προσεχτικά, να καταλαβαίνεις το ύφος (για παράδειγμα εδώ η ερώτηση στηρίχτηκε στο μικρό σκοράρισμα και όχι σε κάποιο άλλο γεγονός...) και να μην με παίρνεις και μου λες χαζομάρες...
QUOTE(tissiaPa @ Oct 16 2007, 11:02 )

εσπεριδες βλεπω πρωταθλημα φετος.ο πανιωνιος χωρις την μπουσερ ειναι μια ομαδα της τετραδας.
Μακάρι να πάρουν το πρωτάθλημα οι Εσπερίδες, αλλά νομίζω πως δεν θα είναι τόσο εύκολο. Είδα τον Πανιώνιο φέτος και μου φάνηκε πολύ καλός και χωρίς την Μπούσερ. Επίσης, ο Άρης Χολαργού έχει καλή ομάδα και πιστεύω πως θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Επομένως, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε ποιός θα είναι ο πρωταθλητής και καλό θα είναι να μη φανεί αυτό από την αρχή για να έχει το πρωτάθλημα ενδιαφέρον.
trefoil 13
Oct 16 2007, 21:09
QUOTE(Tatubasketfan @ Oct 16 2007, 21:40 )

Άσε με ρε...
Δεν την αντέχω...
Ξέρεις τι είναι να με παίρνει και να μου λέει "τι έπαθε η Νικολαίδου; Το γράφουν στο φόρουμ...".
Δεν μου εξηγεί τι λένε και που το στηρίζουν...
Είμαι που είμαι στις μαύρες μου έχω και την basket4 να με τρομάζει..
Για αυτό παρακαλώ να τις κάνετε και επεξήγηση από κάτω σε κάθε σας ερώτηση...
QUOTE(trefoil 13 @ Oct 16 2007, 17:13 )

... Αλλά και εσύ ρε τσοπς... Αμέσως "θα σου πει η τρεφ"...!
Μα συγγνώμη, υπάρχει καλύτερος ανταποκριτής του ΠΑΟ από εσένα? Ο Γερεουδάκης εσένα παίρνει τηλέφωνο για να μάθει αν όλες του οι παίκτριες είναι υγιείς
QUOTE(C05 @ Oct 16 2007, 18:57 )

Μακάρι να πάρουν το πρωτάθλημα οι Εσπερίδες, αλλά νομίζω πως δεν θα είναι τόσο εύκολο. Είδα τον Πανιώνιο φέτος και μου φάνηκε πολύ καλός και χωρίς την Μπούσερ. Επίσης, ο Άρης Χολαργού έχει καλή ομάδα και πιστεύω πως θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Επομένως, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε ποιός θα είναι ο πρωταθλητής και καλό θα είναι να μη φανεί αυτό από την αρχή για να έχει το πρωτάθλημα ενδιαφέρον.
Συμφωνούμε. Το πρωτάθλημα φέτος σαφώς είναι πιο ανταγωνιστικό, τα μπάτζετ τα υψηλότερα των τελευταίων δεκαετιών τουλάχιστον και καλώς ή κακώς, οι απαιτήσεις πολλές. Να συμπληρώσω εδώ και την πάντα επικίνδυνη έδρα της Siemens, τον φιλόδοξο Αθηναϊκό (ασχέτως ξεκινήματος), Σπόρτιγκ και ΠΑΟ που με τη "βαριά" φανέλα τους μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα και τις εκπλήξεις που σαφώς θα μας γοητεύσουν.
Ήμουν χθες σε μία συζήτηση μεταξύ προπονητών και αυτό που παρατήρησα ήταν ότι (επιτέλους) έχει αρχίσει να συζητιέται πάλι η γυναικεία αγωνιστική. Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια ερωτήσεις του στυλ "τι έγινε χθες ρε στον αγώνα?"....απάντηση "πολλά με λίγα" ή "πως το βλέπεις το πρωτάθλημα?"....απάντηση "τι εννοείς? πως βλέπω το Σπόρτιγκ δηλαδή?"
Νομίζω, και πάντα θέλω να είμαι αισιόδοξος με το πρωτάθλημα, ότι φέτος θα έχουμε πρωτάθλημα που δεν θα κριθεί στη μία ήττα (και προς τα πάνω και προς τα κάτω). Θα δούμε όμως