Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
kalamaras-kelis
gια σου φιλε προφητη τη δευτερα κατεβενο πατερα και εχω πολλα νεα να σου πω απο κυπρο.......
kalamaras-kelis
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 22 2008, 18:43 ) *
Εγώ πιστεύω ότι η μπάλα είναι ωρολογιακή βόμβα και αν βρω καμμία στο δρόμο τυχαία, θα την παραδώσω στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα! 69.gif 69.gif 69.gif

εδω εριξες την ομαδα κατηγορια και θες να ξαναπαιξεις παλι φετος???????
profitisilias9
QUOTE(kalamaras-kelis @ Aug 22 2008, 21:50 ) *
gια σου φιλε προφητη τη δευτερα κατεβενο πατερα και εχω πολλα νεα να σου πω απο κυπρο.......

Περιμένω να μου πεις για το τι λένε στην Κύπρο για τον Τσιότσιο γιατί εδώ στην Πάτρα όλοι τον έχουν ξεσκίσει! Αλλά, τα χρήματα που θα πάρει ο Γιώργος στο νησί, αυτοί δεν τα έχουν δει ούτε στον ύπνο τους! icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
flash9
QUOTE(kaukasios @ Aug 22 2008, 11:09 ) *
ρε φλασ σε κοβω λιγο αμπαλο.παιζεις πουθενα?ξερεις τι χρωμα εχει η μπαλα?για β,γ τοπικο σε κοβω!!! evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif tongue.gif tongue.gif

Καυκάσιε μη λέμε πάλι τα ίδια, δεν παίζω τοπικό. Αν κρίνω από τις απόψεις σου εσύ είσαι άμπαλος.
profitisilias9
QUOTE(flash9 @ Aug 22 2008, 22:04 ) *
Καυκάσιε μη λέμε πάλι τα ίδια, δεν παίζω τοπικό. Αν κρίνω από τις απόψεις σου εσύ είσαι άμπαλος.

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
profitisilias9
QUOTE(kalamaras-kelis @ Aug 22 2008, 21:56 ) *
εδω εριξες την ομαδα κατηγορια και θες να ξαναπαιξεις παλι φετος???????

Οσο με κρατάνε τα πόδια μου ακόμα και μπορώ, θα παίζω και θα προσπαθώ να ρίχνω τον Πρ.Ηλία κατηγορίες! 19.gif 19.gif 19.gif
flash9
QUOTE(kaukasios @ Aug 22 2008, 10:34 ) *
κωστα γινεται να παρεις τον προφητη,τον φλας και μενα για ψαρεμα σημερα το βραδυ?ειμαστε καλοι θα βγαλουμε 20 κιλα ψαρια!!! wink.gif wink.gif wink.gif

Profiti ο kaukasios το έχει ρίξει στο ψάρεμα και εδώ προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει ιδέα από μπάσκετ. Μας έχει περάσει για παιδάκια μάλλον.
profitisilias9
QUOTE(flash9 @ Aug 22 2008, 22:12 ) *
Profiti ο kaukasios το έχει ρίξει στο ψάρεμα και εδώ προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει ιδέα από μπάσκετ. Μας έχει περάσει για παιδάκια μάλλον.

Στο ψάρεμα ξέρεις ποιοι το ρίχνουν έτσι; Αυτοί που δεν ............................! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 23 2008, 08:16 ) *
Στο ψάρεμα ξέρεις ποιοι το ρίχνουν έτσι; Αυτοί που δεν ............................! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

γιαυτο ελεγες οτι εχει βαρκα ο πατερας σου και οτι θα ξεκινησεις το ψαρεμα μαζι με τον κωστα? tongue.gif tongue.gif 69.gif 69.gif
kaukasios
QUOTE(flash9 @ Aug 22 2008, 22:04 ) *

για πες μας ρε φλας που παιζεις?
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 22 2008, 22:07 ) *
Οσο με κρατάνε τα πόδια μου ακόμα και μπορώ, θα παίζω και θα προσπαθώ να ρίχνω τον Πρ.Ηλία κατηγορίες! 19.gif 19.gif 19.gif

σε λιγο δεν θα πηγαινει πιο κατω!!! 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
kostas66
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 23 2008, 05:16 ) *

δεν μπορεις να φανταστεις ποσος κοσμος ψαρευε χτες το βραδυ
flash9
QUOTE(kaukasios @ Aug 23 2008, 12:23 ) *
για πες μας ρε φλας που παιζεις?

Καυκάσιε δεν θα εκτεθώ ακόμα. tongue.gif tongue.gif Εξάλλου ούτε εσύ έχεις πει που παίζεις.
kostas66
2 ωρες προσπαθω να βαλω τα αβαταρ επιτελουςτακαταφερα, καυκασιε περιμενε να βρω 1 ισαξιο σου
panospatra
Γεια σου κωστάκη και σε όλους απο την new york . εδώ είναι πάρα πολυ ωραία και έχεις και χαιρετίσματα απο τον φίλο μου τον μάριο που παντρεύευται αύριο ... 41.gif 41.gif 41.gif
καλή συνέχεια icon_drunk.gif
kostas66
QUOTE(panospatra @ Aug 23 2008, 13:26 ) *
Γεια σου κωστάκη και σε όλους απο την new york . εδώ είναι πάρα πολυ ωραία και έχεις και χαιρετίσματα απο τον φίλο μου τον μάριο που παντρεύευται αύριο ... 41.gif 41.gif 41.gif
καλή συνέχεια icon_drunk.gif

ελα ρε πανο πως παει η εννεα υορκη κοιτα μην ανεβεις σε τιποτα πυργους ουτε διδυμους, ουτε τριδυμους, απο το πεζοδρομιο, πολλα φιλια στον μαριο
toro_loco
Ξεκινάω από Αθήνα και σε κανά δίωρο θά ΄μαι Πάτρα. Προφήτη ετοίμασε την υποδοχή 77.gif
panospatra
QUOTE(kostas66 @ Aug 23 2008, 16:33 ) *
ελα ρε πανο πως παει η εννεα υορκη κοιτα μην ανεβεις σε τιποτα πυργους ουτε διδυμους, ουτε τριδυμους, απο το πεζοδρομιο, πολλα φιλια στον μαριο

αα κωστάκη αν δεν στον είπανε οι διδυμοι πύργοι πέσανε smiley.gif smiley.gif ... μια χαράείναι εδώ πολύ κόσμο καιι πολύ ( ψάρεμα ) . θα του τα πώ τα χαιρετίσματα ....
kostas66
λοιπον χτες το βραδυ που ψαρευα, για τους γνωστουςλογους που λεει και ο προφητης,ηρθε ενας ροφος και μου ειπε ενα νεο που θα ανκοινωθει μαλλον την επομενη εβδομαδα,και θα δικαιωσει τον φλασ,παντως ειναι μυστικο ακομα
kostas66
QUOTE(panospatra @ Aug 23 2008, 13:48 ) *
αα κωστάκη αν δεν στον είπανε οι διδυμοι πύργοι πέσανε smiley.gif smiley.gif ... μια χαράείναι εδώ πολύ κόσμο καιι πολύ ( ψάρεμα ) . θα του τα πώ τα χαιρετίσματα ....

καλα μετην γυναικα κοντα,λεει μια παροιμια φατε ματια ψαρια, ο εδω φιλος σου τον βαζουν στην ομαδα μπροστα στο τρεξιμο για να κραταει τον ρυθμοκαι εχει γινει φετα (δωδωνης),ζυγιστηκε στην γεφυροπλαστιγγα του ριου και εχει χασει 600 γραμμαρια
profitisilias9
QUOTE(toro_loco @ Aug 23 2008, 16:39 ) *
Ξεκινάω από Αθήνα και σε κανά δίωρο θά ΄μαι Πάτρα. Προφήτη ετοίμασε την υποδοχή 77.gif

Eλα ρε παιδάκι μου, και έχουν νεκρώσει τα πάντα εδώ στην Πάτρα! 77.gif 77.gif 77.gif
flash9
QUOTE(kostas66 @ Aug 23 2008, 16:51 ) *
λοιπον χτες το βραδυ που ψαρευα, για τους γνωστουςλογους που λεει και ο προφητης,ηρθε ενας ροφος και μου ειπε ενα νεο που θα ανκοινωθει μαλλον την επομενη εβδομαδα,και θα δικαιωσει τον φλασ,παντως ειναι μυστικο ακομα

Η στιγμή της δικαίωσης πλησιάζει και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να σκάσει το νέο για να την λέω στον Καυκάσιο αφ’ υψηλού. Κώστα το ψάρι που στα λέει είναι ροφός, το πουλάκι τι είναι? Καναρίνι? tongue.gif
panospatra
QUOTE(kostas66 @ Aug 23 2008, 16:57 ) *
ο εδω φιλος σου τον βαζουν στην ομαδα μπροστα στο τρεξιμο για να κραταει τον ρυθμοκαι εχει γινει φετα (δωδωνης),ζυγιστηκε στην γεφυροπλαστιγγα του ριου και εχει χασει 600 γραμμαρια

ο φίλος μας είναι φέτα απο μόνος του (παντελή ) απλα πάει για μίστερ κόσμος ..... smiley.gif smiley.gif
kostas66
QUOTE(panospatra @ Aug 23 2008, 18:59 ) *
ο φίλος μας είναι φέτα απο μόνος του (παντελή ) απλα πάει για μίστερ κόσμος ..... smiley.gif smiley.gif

πανο δεν πιστευω εκει στην αμερικη να κανεις καμια μαλακια να πας να παιξεις μπασκετ?οχι οτι δεν ξερεις αλλα λεω
panospatra
QUOTE(kostas66 @ Aug 23 2008, 22:06 ) *
πανο δεν πιστευω εκει στην αμερικη να κανεις καμια μαλακια να πας να παιξεις μπασκετ?οχι οτι δεν ξερεις αλλα λεω

ηδη 'επαιξα κανα 2 μονα και κερδίσαμε με τον μαριο με κατι μαυράκια ..πηδαγανε στο θεό αλλα απο μπάσκετ .... μυρωδια smiley.gif smiley.gif , και μια και είμαι εδώ αν θέλει κανενας να κλείσουμε κανα παίχτη να βγάλουμε και κανα λεφτό ε ? smiley.gif
kostas66
QUOTE(panospatra @ Aug 23 2008, 19:32 ) *
ηδη 'επαιξα κανα 2 μονα και κερδίσαμε με τον μαριο με κατι μαυράκια ..πηδαγανε στο θεό αλλα απο μπάσκετ .... μυρωδια smiley.gif smiley.gif smiley.gif

σε ρωταγανε ποιον ειχες προπονητη και σου μαθε τοσο καλο μπασκετ?
panospatra
69.gif
QUOTE(kostas66 @ Aug 23 2008, 22:40 ) *
σε ρωταγανε ποιον ειχες προπονητη και σου μαθε τοσο καλο μπασκετ?

ναι και μου είπαν το κώστα είχες προπονητή ... δηλαδή εσένα ... αλλα είχαν ένα παράπονο όμως .. μοθ είπαν οτι δέν μιλούσατε όσο ηταν στο πάγκο .... γιατι ?????? 69.gif
kostas66
QUOTE(panospatra @ Aug 23 2008, 19:43 ) *
69.gif
ναι και μου είπαν το κώστα είχες προπονητή ... δηλαδή εσένα ... αλλα είχαν ένα παράπονο όμως .. μοθ είπαν οτι δέν μιλούσατε όσο ηταν στο πάγκο .... γιατι ?????? 69.gif

βλεπω φετος στο σπορτινγκ μεγαλεια, μεχρι και σε προπονητικο καμπ στελνουνε παιχτες στην αμερικη,ο κοουτς εμαθα θα παει ελβετια
panospatra
QUOTE(kostas66 @ Aug 23 2008, 22:49 ) *
βλεπω φετος στο σπορτινγκ μεγαλεια, μεχρι και σε προπονητικο καμπ στελνουνε παιχτες στην αμερικη,ο κοουτς εμαθα θα παει ελβετια

είδες μεγαλία ο σπόρτινγκ ... θέλεις να σου φέρω κάτι απο εδώ ? έχουν καλά φτύαρια ... kill.gif
kostas66
QUOTE(panospatra @ Aug 23 2008, 19:54 ) *
είδες μεγαλία ο σπόρτινγκ ... θέλεις να σου φέρω κάτι απο εδώ ? έχουν καλά φτύαρια ... kill.gif

φερε κανα δυο γιατι σε λιγες μερες θα τα χρησιμοποιησεις και συ,αλλα εγω ειμαι ετοιμος και ξερεις οτι δεν παρεξηγιεμαι
panospatra
QUOTE(kostas66 @ Aug 23 2008, 22:59 ) *
φερε κανα δυο γιατι σε λιγες μερες θα τα χρησιμοποιησεις και συ,αλλα εγω ειμαι ετοιμος και ξερεις οτι δεν παρεξηγιεμαι

ενοειται οτι δεν παρεξηγούμε ουτε και εγώ ... icon_wave.gif icon_wave.gif αλλα γαιτι να φέρω για μένα ?
basket11
Eσεις στην Πατρα πάτε για ψάρεμα και εδώ στον πυργο φτιάχνουμε ομαδαρα. Με παπαδόπουλο κιούφη και τα παλιά παιδιά θα σας διαλύσουμε το χειμώνα και να πάμε τρένο για γ' εθνική. και ας πετάτε λεφτά στην πάτρα. ψαρέψτεεεεεεεεεεεεε εσείς!!!! 41.gif 41.gif 41.gif
kostas66
QUOTE(panospatra @ Aug 23 2008, 20:42 ) *
ενοειται οτι δεν παρεξηγούμε ουτε και εγώ ... icon_wave.gif icon_wave.gif αλλα γαιτι να φέρω για μένα ?

θα παρεις ενα εσυ, θα δωσεις και στα φιλαρακια σου, και σε λιγες μερες θα αρχισει το θαψιμο μου , ξερεις εσυ, περιμενουν πως περιμενουν,κατι ΜΕΓΑΛΟΙ παιχτες γενικως,αλλλα δεν θα τους κανω το χατηρι πες τους
profitisilias9
Aύριο ξεκινά την προετοιμασία του ο Πάοκ που είναι ένα από τα φαβορί για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-Η. Ο δικέφαλος της Πάτρας διατήρησε στην τεχνική του ηγεσία τον νεαρό και ιδιαίτερα ελπιδοφόρο τεχνικό Κώστα Χουντή, ενώ διατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό και ο περσινός βασικός κορμός (Βαλκανάς, Λαμπρόπουλος, Παντελίδης, Καπαρδέλης, Σταυρόπουλος). Μετρήμενες και πολύ ουσιαστικές ήταν οι κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι. Αποκτήθηκαν: Μεϊμάρογλου (Σέντερ, Αχαιός 47), Σαλπιστής (Φόργουορντ, Τρίτωνας), Στρέκλας Κ. (Φόργουορντ, Ιτιές), Στρέκλας Α. (Γκαρντ, Ιτιές). 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
kostas66
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 24 2008, 09:02 ) *
Aύριο ξεκινά την προετοιμασία του ο Πάοκ που είναι ένα από τα φαβορί για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-Η. Ο δικέφαλος της Πάτρας διατήρησε στην τεχνική του ηγεσία τον νεαρό και ιδιαίτερα ελπιδοφόρο τεχνικό Κώστα Χουντή, ενώ διατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό και ο περσινός βασικός κορμός (Βαλκανάς, Λαμπρόπουλος, Παντελίδης, Καπαρδέλης, Σταυρόπουλος). Μετρήμενες και πολύ ουσιαστικές ήταν οι κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι. Αποκτήθηκαν: Μεϊμάρογλου (Σέντερ, Αχαιός 47), Σαλπιστής (Φόργουορντ, Τρίτωνας), Στρέκλας Κ. (Φόργουορντ, Ιτιές), Στρέκλας Α. (Γκαρντ, Ιτιές). 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

ποιος σαλπιστης? ο βασιλης?ο παλιος παιχτης της απολλωνιαδας
profitisilias9
QUOTE(kostas66 @ Aug 24 2008, 12:08 ) *
ποιος σαλπιστης? ο βασιλης?ο παλιος παιχτης της απολλωνιαδας

Nαι αυτός είναι! 41.gif 41.gif 41.gif
kostas66
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 24 2008, 09:12 ) *
Nαι αυτός είναι! 41.gif 41.gif 41.gif

λοιπον απο δευτερα και οι υπολοιπες ομαδες της α1 και α2 ξεκινανε προετοιμασια και καθε κατεργαρης στον παγκο του,αρχιζουν και τα πρωτα φιλικα απο το επομενο σαββατοκυριακο,και θα δουμε ποοι θα δικαιωθουν
profitisilias9
QUOTE(kostas66 @ Aug 24 2008, 12:43 ) *
λοιπον απο δευτερα και οι υπολοιπες ομαδες της α1 και α2 ξεκινανε προετοιμασια και καθε κατεργαρης στον παγκο του,αρχιζουν και τα πρωτα φιλικα απο το επομενο σαββατοκυριακο,και θα δουμε ποοι θα δικαιωθουν

Λυπάμαι αλλά κάνεις λάθος. Η Νίκη Πρ. δεν πρόκειται να ξεκινήσει αυτή τη Δευτέρα προετοιμασία. Θα ξεκινήσει μόλις επιστρέψει από τις διακοπές του ο πρόεδρος, μάλλον την παραπάνω Δευτέρα. Επίσης, δε νομίζω να ξεκινάει προετοιμασία αύριο ο Πατρέας αφού όλα είναι στον αέρα, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα προπονητής! Οπότε μην παραπληροφορείς τον κόσμο! 68.gif 68.gif 68.gif
kostas66
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 24 2008, 18:06 ) *
Λυπάμαι αλλά κάνεις λάθος. Η Νίκη Πρ. δεν πρόκειται να ξεκινήσει αυτή τη Δευτέρα προετοιμασία. Θα ξεκινήσει μόλις επιστρέψει από τις διακοπές του ο πρόεδρος, μάλλον την παραπάνω Δευτέρα. Επίσης, δε νομίζω να ξεκινάει προετοιμασία αύριο ο Πατρέας αφού όλα είναι στον αέρα, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα προπονητής! Οπότε μην παραπληροφορείς τον κόσμο! 68.gif 68.gif 68.gif

συγνωμη απο ολους,
Augmon
QUOTE(abalos9 @ Aug 21 2008, 14:06 ) *
ρε καραγκιοζακο τι ειναι αυτα που λες???εχεις παει και εχεις δει τι γινεται εκει στο τουρνουα για να μιλας????ελα πρωτα και μετα μιλα!!!!!το τουρνουα εχει πολυ καλο επιπεδο με αθλητες απο αθηνα και πατρα μεγαλων κατηγοριων...μεχρι και ο μαγλος κατεβαινει και παιζει οποτε ασ'το καλυτερα!!!!
οσο για τα καρπουζια και τα πεπονια ξερεις που πρεπει να τα βαλεις!!!!!να μην τα λεω ολα εγω!!!!

ότι και να πω είναι λίγο πάντως Καραγκιόζης είσαι εσύ με αυτά που γράφεις, ούτε καραγκιόζης μάλλον για μορφονιό σε κόβω.Παίρνεις χαρτζιλίκι για να αβαντάρεις το τουρνουά των καρπουζιών ή παίζεις εκεί πέρα και θες να ανεβάσεις τις μετοχές σου.Αποκει και πέρα τι άλλο να πω είσαι πολύ λίγος.
abalos9
QUOTE(Augmon @ Aug 25 2008, 10:22 ) *
ότι και να πω είναι λίγο πάντως Καραγκιόζης είσαι εσύ με αυτά που γράφεις, ούτε καραγκιόζης μάλλον για μορφονιό σε κόβω.Παίρνεις χαρτζιλίκι για να αβαντάρεις το τουρνουά των καρπουζιών ή παίζεις εκεί πέρα και θες να ανεβάσεις τις μετοχές σου.Αποκει και πέρα τι άλλο να πω είσαι πολύ λίγος.

για το τι κανω εγω να μην σε απασχολει,οκ νουμερακι???εσυ μεχρι παλατιανη ησουνα και πολυ σου επεφτε και αυτη...πηγες τωρα στη πατρα μπας και παιξεις και λιγο μπασκετ....οσο για το τουρνουα απλα κατεβα να δεις τι παιζει,οκ???και μετα ελα να μου πεις για καρπουζια και πεπονια!!!εγω τουλαχιστον οταν δεν ξερω κατι το βουλωνω,δεν το παιζω εξυπνος γραφοντας μαλακιες σαν και σενα!!και σιγα να μην περιμενα το τουρνουα για να δειχθω...σαν κατι αλλους κοπανους που προσπαθουν να δειχθουν μεσω του site...ο νοων νοητο φιλε!!!
Augmon
QUOTE(COMBE 10 @ Aug 21 2008, 16:46 ) *
εγω ανεφερα κατι που γινεται και ειναι αξιεπαινο,μια διοργανωση που τραβαει την νεολαια των χωριων!ο augmon εκανε το black χιουμορ του μπραβο του για αυτο και μετα του εξηγω κατι και επανερχεται πιο προκλητικος απο πριν αρα τι ειναι? αυτο που ανεφερε ο φιλος μου ο abalos9!Εαν ηθελε να σχολιασει καλλιστα θα μπορουσε να ανεφερθει και ρωτησει λεπτομερειες που αφορουν το μπασκετ και να κριτικαρει σε αυτα που θα ειπωθουν οχι εαν παιζουν με πεπονια η καρπουζια η με τα ...................!

Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς εξυπνίδη και επειδή καίγεσται όλοι με την ταυτότητα μου θα παραπέμψω σε παλιότερο ποστ.Επίσης όποιος θέλει μπορεί να με βρει κάποιες μέρες στο Tasos Cafe ή στο Περι Ανέμων που δουλεύω.Τα αρχικά μου είναι Χ. Κ.Για περισσότερα στείλτε Pm και κόψτε τους χαρακτηρισμούς για να μην το χοντρύνουμε 68.gif
Augmon
QUOTE(abalos9 @ Aug 25 2008, 10:39 ) *
για το τι κανω εγω να μην σε απασχολει,οκ νουμερακι???εσυ μεχρι παλατιανη ησουνα και πολυ σου επεφτε και αυτη...πηγες τωρα στη πατρα μπας και παιξεις και λιγο μπασκετ....οσο για το τουρνουα απλα κατεβα να δεις τι παιζει,οκ???και μετα ελα να μου πεις για καρπουζια και πεπονια!!!εγω τουλαχιστον οταν δεν ξερω κατι το βουλωνω,δεν το παιζω εξυπνος γραφοντας μαλακιες σαν και σενα!!και σιγα να μην περιμενα το τουρνουα για να δειχθω...σαν κατι αλλους κοπανους που προσπαθουν να δειχθουν μεσω του site...ο νοων νοητο φιλε!!!

Η Παλατιανή και τα ποστ εκτός Αχαϊας εκτός από κάποια στην Εσκαθ και στην Γ εθνική δεν είναι δικά μου και τα έχω εξηγήσει πολλές φορές στους παλιούς που έκαναν την ίδια παρερμηνεία.Διάβασε και τα προηγούμενα μήπως και η γκλάβα σου πιάσει το νόημα γιατί δεν θα ξανασχοληθώ με αυτό.
abalos9
QUOTE(Augmon @ Aug 25 2008, 10:51 ) *
Η Παλατιανή και τα ποστ εκτός Αχαϊας εκτός από κάποια στην Εσκαθ και στην Γ εθνική δεν είναι δικά μου και τα έχω εξηγήσει πολλές φορές στους παλιούς που έκαναν την ίδια παρερμηνεία.Διάβασε και τα προηγούμενα μήπως και η γκλάβα σου πιάσει το νόημα γιατί δεν θα ξανασχοληθώ με αυτό.

δεν με απασχολει αν ειναι δικα σου η οχι...οπως επισης χεστηκα και για σενα προσωπικα και για την ταυτοτητα σου!!!!για το μονο πραγμα που στα χωνω ειναι για αυτα που ειπες για το τουρνουα χωρις να γνωριζεις τι παιζει...δεν με απασχολει τι γραφεις για την εσκα-η γιατι πολυ απλα δεν ανηκω σε αυτο το πρωταθλημα...μαθε λοιπον οταν δεν γνωριζεις ορισμενα πραγματα να κρατας το στοματακι σου βουλωμενο και αν θες να κανεις πλακιτσα να ξερεις και που να την κοβεις...δεν εχω να πω κατι αλλο και το κοβω εδω γιατι και οι υπολοιποι δεν ειναι υποχρεωμενοι να παρακολουθουν μια συζητηση εκτος του πρωταθληματος που δεν τους αφορα!!!
Augmon
QUOTE(abalos9 @ Aug 25 2008, 11:01 ) *
δεν με απασχολει αν ειναι δικα σου η οχι...οπως επισης χεστηκα και για σενα προσωπικα και για την ταυτοτητα σου!!!!για το μονο πραγμα που στα χωνω ειναι για αυτα που ειπες για το τουρνουα χωρις να γνωριζεις τι παιζει...δεν με απασχολει τι γραφεις για την εσκα-η γιατι πολυ απλα δεν ανηκω σε αυτο το πρωταθλημα...μαθε λοιπον οταν δεν γνωριζεις ορισμενα πραγματα να κρατας το στοματακι σου βουλωμενο και αν θες να κανεις πλακιτσα να ξερεις και που να την κοβεις...δεν εχω να πω κατι αλλο και το κοβω εδω γιατι και οι υπολοιποι δεν ειναι υποχρεωμενοι να παρακολουθουν μια συζητηση εκτος του πρωταθληματος που δεν τους αφορα!!!

Τελικά είσαι κεφάλας! ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif μάθε να απαντάς σε αυτά που σε αφορούν και τα υπόλοιπα άστα γι αυτούς που γράφονται.Άντε τώρα μη χάσεις τον αγώνα απτο Λεχούρι και δε φας φέτα
abalos9
QUOTE(Augmon @ Aug 25 2008, 11:25 ) *
Τελικά είσαι κεφάλας! ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif μάθε να απαντάς σε αυτά που σε αφορούν και τα υπόλοιπα άστα γι αυτούς που γράφονται.Άντε τώρα μη χάσεις τον αγώνα απτο Λεχούρι και δε φας φέτα

τελικα πρεπει να εισαι μακραν ο πιο κοπανος του site...παντα τετοια φιλε... 41.gif
θα σου φερω λιγη φετα να βαλεις στο......στομα σου!!!
kostas66
QUOTE(Augmon @ Aug 25 2008, 08:25 ) *

ελα τελειωνε και εσυ, πες μας τωρα και τοποθετησου ανοιχτα, για να ξερουμε με ποιον εισαι εαπ η εσπερος
Augmon
QUOTE(kostas66 @ Aug 25 2008, 11:57 ) *
ελα τελειωνε και εσυ, πες μας τωρα και τοποθετησου ανοιχτα, για να ξερουμε με ποιον εισαι εαπ η εσπερος

Η ΕΑΠ νομίζω ότι είναι 2 σκάλες ανώτερη, τουλάχιστον φαινομενικά.Μέσα στο γήπεδο τώρα κανείς δεν ξέρει τιθα γίνει στην 1η ήττα.Ο Έσπερος έχει πολύ καλά 4-5άρια ενώ η ΕΑΠ έχει ερωτηματικά,όπως.Θα είναι υγιείς ο Λυκούδης?Θα μπορέσει ο Αναγνωστόπουλος να κοντράρει πιο ψηλούς αντιπάλους?Θα μπορεί να είναι Πρωταγωνιστής ο Ρεκουνιώτης που δεν είχε συμμετοχή πέρσι?Θα είναι ο Τσίμης το κάτι παραπάνω για την κατηγορία μια και έχει να αγωνιστεί 1,5χρόνο λόγω τραυματισμού??Απτην άλλη στα guardυπάρχει η εντελώς αντίθετη κατάσταση αλλά με πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ της έαπ νομίζω.Αυτ΄όλα όμως χωρίς να υπολογίσουμε το καμάρι της Αρόης που μετά την κατάληψη του Κ2 θα έθει με φουλ πνευμόνια για ξεπλύνει τους χαρακτηρισμούς γεράκο κλπ shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
kostas66
QUOTE(Augmon @ Aug 25 2008, 09:25 ) *
Η ΕΑΠ νομίζω ότι είναι 2 σκάλες ανώτερη, τουλάχιστον φαινομενικά.Μέσα στο γήπεδο τώρα κανείς δεν ξέρει τιθα γίνει στην 1η ήττα.Ο Έσπερος έχει πολύ καλά 4-5άρια ενώ η ΕΑΠ έχει ερωτηματικά,όπως.Θα είναι υγιείς ο Λυκούδης?Θα μπορέσει ο Αναγνωστόπουλος να κοντράρει πιο ψηλούς αντιπάλους?Θα μπορεί να είναι Πρωταγωνιστής ο Ρεκουνιώτης που δεν είχε συμμετοχή πέρσι?Θα είναι ο Τσίμης το κάτι παραπάνω για την κατηγορία μια και έχει να αγωνιστεί 1,5χρόνο λόγω τραυματισμού??Απτην άλλη στα guardυπάρχει η εντελώς αντίθετη κατάσταση αλλά με πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ της έαπ νομίζω.Αυτ΄όλα όμως χωρίς να υπολογίσουμε το καμάρι της Αρόης που μετά την κατάληψη του Κ2 θα έθει με φουλ πνευμόνια για ξεπλύνει τους χαρακτηρισμούς γεράκο κλπ shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

οταν λες σκαλες τι εννοεις?της αγιου νικολαου η της γεροκωστοπουλου ?γιατι υπαρχει διαφορα και βλεπω και πολλους φιλολογικους προβληματισμους, υπαρχει ζωη μετα τον θανατο?η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα? ποιοι ειμαστε? και που παμε? τελικα μας κατατοπησες εχεις κατασταλαξει,για το μονο σιγουρο ειναι για τον λεβεντη της αροης
Augmon
QUOTE(kostas66 @ Aug 25 2008, 12:42 ) *
οταν λες σκαλες τι εννοεις?της αγιου νικολαου η της γεροκωστοπουλου ?γιατι υπαρχει διαφορα και βλεπω και πολλους φιλολογικους προβληματισμους, υπαρχει ζωη μετα τον θανατο?η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα? ποιοι ειμαστε? και που παμε? τελικα μας κατατοπησες εχεις κατασταλαξει,για το μονο σιγουρο ειναι για τον λεβεντη της αροης

Για τις σκάλες του Μιλάνου εννοώ που φέτος γίνανε πάνω από μία λόγω πλυμμήρας στην γείτονα χώρα.Τελικά έχεις δίκιο που βαδίζουμε ποιος κινεί τα νήματα, τι είναι ο θάνατος.Αυτά είναι ερωτήματα και όχι αν ουρλιάζει ο Λιόνας ή Φτιάχνει πίτσα ο Γιατράς ή παραιτείται ο Βουρνάς wos_sport4.gif wos_sport5.gif wav.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.