Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κλίβελαντ - Ορλάντο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4
X-NEC
Σιγά ρε West τον κατεδάφισες τον Τούρκογλου με +15... shot.gif
X-NEC

Οι 23 πόντοι γίνανε 12 και όσοι κάτσουν πιστεύω ότι θα δουν ένα ωραίο παιχνίδι. blove.gif
Air Kef
Witness.

Απίστευτο ματς, άξιζε, άξιζε, άξιζε.

Κρίμα για τον απίστευτο Τούρκογλου.
KinG_L3bRoN
ti krima re c? kai sto prwto match ta idia eginan. me triponto sto telos to piran to match.dn ginotan na ginei kai simera. 2 lekseis LEBRON JAMES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spysta
Π Α Ν Ι Κ Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!
Ο Τουρκος το κολλαει το διμπαλο στο τελος του παιχνιδιου .. περνανε οι Ορλαντο με 2 ποντους μπροστα ..
και στο ενα δευτερολεπτο που εχει μεινει μετα απο επαναφορα ο Τζειμς πεταει τη ΒΟΒΜΑ 3 ποντων απο τα 8 μετρα και ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ !!! guns.gif guns.gif guns.gif
Δεν χρειαζεται να πω οτι οι ''Αμερικανολαγνοι και λατρεις των Σταρ τυπου Τζειμς'' Ιαπωνες με το που μπαινει το τριποντο βγαζουν τα σπαθια και ξεκοιλιαζονται στο πλατο απο τη χαρα τους !!! icon_headbang.gif
giannis23
Πήγα στην κόλαση και ξαναγύρισα.Ευτυχός που υπάρχει ο LeBron.
ghate
Ο Λεμπρον θα σας κανει πλακα φετος παρτε το χαμπαρι! Οποτε θελει και οπως θελει την βαζει! Τα λεγαμε!
Air Kef
Χθες σε πολλά σημεία του αγώνα όντως έδειχνε να μπορεί να βάλει καλάθι οποτε ήθελε, θυμίζοντας Τζόρνταν 90-93 κάποιες φορές με τα ετσιθελικά μπασίματα, ωστόσο προς το τέλος ήταν τραγικός, κάνοντας πάσα στον Ιλγκάουσκας για 3π με 2'' να τελειώσει η επίθεση, κάνοντας βήματα και τρώγοντας τάπα στο τελευταίο λεπτό, ωστόσο το 3π στο τέλος τα έσβησε όλα μάλλον.

Τώρα που το θυμήθηκα, αρκετό σπρώξιμο στους Καβς χθες απο τους διαιτητές με κάποια γελοία σφυρίγματα ώρες ώρες. Μου φαίνεται ότι ο αστικός μύθος ότι το ΝΒΑ σπρώχνει τις σειρές να εξελίσσονται σε δράματα, με 7ο ματς κτλ, δεν ειναι και τόσο μύθος. biggrin.gif
j-kidd13
Απιστευτο τριποντο του Λεμπρον...Να που γινεται και clutch shooter ο βασιλιας...
Παντως το Ορλαντο παρουσιαζεται εξαιρετικα ανταγωνιστικο και κοντραρει στα ισα τους Καβς.
Απο ατυχια δεν εκανε το 0-2 να τρελανει κοσμο...
Flash
Ε άμα δεν πάει και ο Λεμπρόν τελικό θα ξενερώσω πολύ άσχημα... Όσο σκέφτομαι ότι οι Μάτζικ βρέθηκαν 1 δευτερόλεπτο μακριά από το να κάνουν το 0-2 μου έρχεται σκοτοδίνη blink.gif blink.gif blink.gif

Πάλι καλά που έβαλε το buzzer beater.

YΓ: Ρε spysta-man κάθεσαι και βλέπεις ιαπωνικές περιγραφές για να τα έχεις καλά με τον dizzy ? tongue.gif
Αφού υπάρχουν αμερικάνικες περιγραφές με άψογη απόδοση και χωρίς lag (free εννοείται).
Alexmei
είδα τα τα highltighs και έμεινα. Δεν ήξερα οτι ο Τούρκος έβαλε το δίποντο 1 δευτερο πριν το τέλος, εκεί σκέφτηκα ότι απλά δεν μπορουσε να το γυρίσει. Και πιάνει την μπάλα ο ΛεΜπρον και βαράει το τρίποντο, θεε μου απίστευτο... Προσπαθώ να φανταστώ το Ορλαντο στα αποδυτήρια...
Air and King
To Oρλαντο εχει αποδειχτει πολυ πιο σκληρο απο οτι εχει φανταστει και ο πιο φανατικος οπαδος του!
Το Κληβελαντ χθες τα εκανε μανταρα οπως και στο πρωτο παιχνιδι.Εφτασε να προηγειται μεχρι και με 23 ποντους και παλι στο τελος κοντεψε να χασει!Αυτο ειναι ενα θεμα.Στις προηγουμενες σειρες επαιρνε διαφορες και αναλογως σβηνοντας και αναβοντας τις μηχανες οποτε χρειαζοταν τις συντηρουσε!
Για το παιχνιδι δεν χρειαζεται να πουμε πολλα.We are all Witnesses.............
To τριποντο του Λεμπρον ειναι οπως λενε και οι Αμερικανοι "It was one for the ages."
Ηταν τοσο σημαντικο καθως εσωσε την χρονια μεχρι νεοτερας.Αν πηγαινε η σειρα στο 0-2 τοτε θα ηταν πολυ δυσκολο να υπαρξει γυρισμος για το Κληβελαντ!
Το μονο που θα ξαναπω να πω παρει δεν παρει το πρωταθλημα φετος ο Λεμπρον οτι ειναι μονο 24 ετων!Αυτο ειναι το scary της υποθεσης!

ΥΓ. Σταματηστε πια με την διαιτησια!!!Να το ξαναπω παλι?Να το ξαναπω............................................
Τα icons και συναμα οι ομαδες που αγωνιζονται παιρνουν σφυρηγματα.Αυτο συνεβαινε και με τον Ματζικ και με τον Τζορνταν και με τον Κομπι και με τον Λεμπρον και με τον Γουειντ κ.α
Δειτε ρετρο παιχνιδια να το καταλαβετε αν δεν μπορειτε να το καταλαβετε αλλιως!
Anaz
YΓ: Ρε spysta-man κάθεσαι και βλέπεις ιαπωνικές περιγραφές για να τα έχεις καλά με τον dizzy ? tongue.gif
Αφού υπάρχουν αμερικάνικες περιγραφές με άψογη απόδοση και χωρίς lag (free εννοείται).
E δωσε κι απο'δω κανα λινκ, γιατι κι εγω με τους σχιστοματηδες εχω μπλεξει. Τα αμερικανικα καναλια ειναι συνηθως off.

Γ. Σταματηστε πια με την διαιτησια!!!Να το ξαναπω παλι?Να το ξαναπω............................................
Τα icons και συναμα οι ομαδες που αγωνιζονται παιρνουν σφυρηγματα.Αυτο συνεβαινε και με τον Ματζικ και με τον Τζορνταν και με τον Κομπι και με τον Λεμπρον και με τον Γουειντ κ.α
Δειτε ρετρο παιχνιδια να το καταλαβετε αν δεν μπορειτε να το καταλαβετε αλλιως!
Kι επειδη γινοταν παντα δηλαδη, πρεπει να σταματησουμε να ασχολουμαστε?? Ρε παιδια και η διαιτησια κομματι του παιχνιδιου ειναι!Γιατι το'χουμε κανει ταμπου θεμα συζητησης?? Ειδικα οταν ωρες ωρες το παρακανουν με την ασυλια προς τους σταρς επηρρεαζοντας μαλιστα και το αποτελεσμα, φυσικα και θα το σχολιασεις και θα το κατακρινεις!!
Προχτες ας πουμε στο τελος μου κανει εντυπωση που σφυριξαν τα βηματα αυτα στον Λεμπρον, και δεν πηρε κανα καλαθι και φαουλ! Γιατι και στο πρωτο ματς εξαλλου στο ιδιο περιπου χρονικο σημειο ειχε κανει εξωφθαλμα βηματα που δεν σφυριχτηκαν και οδηγησαν σε τριποντο των Καβς!
Δεν ξερω λοιπον για σενα, αλλα εμενα με χαλαει ΠΑΡΑ πολυ να βλεπω σε τετοιες ματσαρες να αβανταρεται καποιος διαιτητικα με αυτον τον τροπο, και επομενως προσωπικα δεν σκοπευω να σταματησω με την διαιτησια οσες φορες και να μου το πεις.. tongue.gif biggrin.gif
Air and King
QUOTE(Anaz @ May 23 2009, 16:13 ) *
E δωσε κι απο'δω κανα λινκ, γιατι κι εγω με τους σχιστοματηδες εχω μπλεξει. Τα αμερικανικα καναλια ειναι συνηθως off.

Kι επειδη γινοταν παντα δηλαδη, πρεπει να σταματησουμε να ασχολουμαστε?? Ρε παιδια και η διαιτησια κομματι του παιχνιδιου ειναι!Γιατι το'χουμε κανει ταμπου θεμα συζητησης?? Ειδικα οταν ωρες ωρες το παρακανουν με την ασυλια προς τους σταρς επηρρεαζοντας μαλιστα και το αποτελεσμα, φυσικα και θα το σχολιασεις και θα το κατακρινεις!!
Προχτες ας πουμε στο τελος μου κανει εντυπωση που σφυριξαν τα βηματα αυτα στον Λεμπρον, και δεν πηρε κανα καλαθι και φαουλ! Γιατι και στο πρωτο ματς εξαλλου στο ιδιο περιπου χρονικο σημειο ειχε κανει εξωφθαλμα βηματα που δεν σφυριχτηκαν και οδηγησαν σε τριποντο των Καβς!
Δεν ξερω λοιπον για σενα, αλλα εμενα με χαλαει ΠΑΡΑ πολυ να βλεπω σε τετοιες ματσαρες να αβανταρεται καποιος διαιτητικα με αυτον τον τροπο, και επομενως προσωπικα δεν σκοπευω να σταματησω με την διαιτησια οσες φορες και να μου το πεις.. tongue.gif biggrin.gif

Τοτε να το συνηθησετε και να μαθετε να ζειτε με αυτο γιατι παντα ετσι θα γινεται!Καλως η κακως!
Σταματησεις δεν σταματησεις δεν με ενδιαφερει!Εγω λεω πως εχουν τα πραγματα!!
Anaz
QUOTE(Air and King @ May 23 2009, 16:18 ) *
Τοτε να το συνηθησετε και να μαθετε να ζειτε με αυτο γιατι παντα ετσι θα γινεται!Καλως η κακως!
Σταματησεις δεν σταματησεις δεν με ενδιαφερει!Εγω λεω πως εχουν τα πραγματα!!
Το πως εχουν τα πραγματα το ξερω.Αυτο καυτηριαζω. Γιατι ρε αδερφε να μαθουμε να ζουμε με κατι που μας ΧΑΛΑΕΙ?? Αφου δεν μπορουμε να το αλλαξουμε, το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να γκρινιαζουμε. Κι αφου δεν σε ενδιαφερει γιατι επαναλαμβανεις συνεχως τις παραινεσεις να σταματησουμε?
Air and King
QUOTE(Anaz @ May 23 2009, 16:23 ) *
Το πως εχουν τα πραγματα το ξερω.Αυτο καυτηριαζω. Γιατι ρε αδερφε να μαθουμε να ζουμε με κατι που μας ΧΑΛΑΕΙ?? Αφου δεν μπορουμε να το αλλαξουμε, το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να γκρινιαζουμε. Κι αφου δεν σε ενδιαφερει γιατι επαναλαμβανεις συνεχως τις παραινεσεις να σταματησουμε?

Γιατι ειναι χιλιοειπωμενο απο ολους σας.
Ακουμε και διαβαζουμε για διατησια στα του Ελλαδικου χωρου!Ας ξεφυγουμε λιγο απο αυτο στο Τοπικ του ΝΒΑ και ας το δουμε οπως οι Αμερικανοι ως παιχνιδι!

Anaz
Καλα ας μην ανοιξουμε τωρα κουβεντα για το πως βλεπουν οι Αμερικανοι το μπασκετ.
Παντως τους περισσοτερους τους εξυπηρετει αυτη η διαιτητικη νοοτροπια αφου κανει τα ειδωλα τους να φαινονται ακομα πιο ασταματητοι..
Εμενα ομως απο την αλλη με χαλαει παρα πολυ.
Οπως το βλεπει ο καθενας..
captain charisma
μεχρι στιγμης ο μπραουν στα παιχνιδια με ορλαντο δεν δικαιολογει το τιτλο του προπονητη της χρονιας και ο βαν γκαντι του εχει κλεψει τη ταυτοτητα..
αφου βλεπει οτι οι ματζικ ξεκινανε με τουρκογλου λιουις στην ιδια 5αδα γιατι ριχνει τον βαρεζαο μεσα?αυτος για να στριψει θελει 2 πλατειες μαζι και δεν προλαβαινε τον λιουις οταν ηταν ελευθερος στο τριποντο και τα εβαζε...
δεν του κοβει λιγο να παιξει με πιο χαμηλο σχημα αφου το βαρυ σχημα με ιλγκαουσκας και βαρεζαο δεν αποδιδει?αν δεν το προσεξει αυτο βλεπω να γινεται το 3-1 στο ορλαντο..
οσο για το ματς στο πρωτο ημιχρονο εγινε οτι και στο πρωτο παιχνιδι..20π πισω στο σκορ και στο 2 ημιχρονο ολιγη επαναφορα απ τους ματζικ και απο τυχη δεν εγινε το 2-0...
οσο για τη διαιτησια παλι ηταν υπερ των καβαλιερς και χτες...απορω πως επιτρεπουν αυτο το φλοπινγκ του βαρεζαο?και ο ντιβατς εκανε αλλα αυτον του σφυριζαν φαουλ!!!ελεος δλδ
spysta
QUOTE(Flash @ May 23 2009, 10:31 ) *

Με καταλαβες μιστερ !!!!!!!!Θελω να εχω απο κοντα τον Τζαπωνι-αρχηγο ugly_tocktock.gif
ba2323
QUOTE(big dirk @ May 23 2009, 17:10 ) *
μεχρι στιγμης ο μπραουν στα παιχνιδια με ορλαντο δεν δικαιολογει το τιτλο του προπονητη της χρονιας και ο βαν γκαντι του εχει κλεψει τη ταυτοτητα..
αφου βλεπει οτι οι ματζικ ξεκινανε με τουρκογλου λιουις στην ιδια 5αδα γιατι ριχνει τον βαρεζαο μεσα?αυτος για να στριψει θελει 2 πλατειες μαζι και δεν προλαβαινε τον λιουις οταν ηταν ελευθερος στο τριποντο και τα εβαζε...
δεν του κοβει λιγο να παιξει με πιο χαμηλο σχημα αφου το βαρυ σχημα με ιλγκαουσκας και βαρεζαο δεν αποδιδει?αν δεν το προσεξει αυτο βλεπω να γινεται το 3-1 στο ορλαντο..
οσο για το ματς στο πρωτο ημιχρονο εγινε οτι και στο πρωτο παιχνιδι..20π πισω στο σκορ και στο 2 ημιχρονο ολιγη επαναφορα απ τους ματζικ και απο τυχη δεν εγινε το 2-0...
οσο για τη διαιτησια παλι ηταν υπερ των καβαλιερς και χτες...απορω πως επιτρεπουν αυτο το φλοπινγκ του βαρεζαο?και ο ντιβατς εκανε αλλα αυτον του σφυριζαν φαουλ!!!ελεος δλδ

Εμένα μου φαίνεται ότι όσο και να χαμηλώσει το σχήμα τα matchup δεν πρόκειται να βγουν γιατί και ο turkoglu λιγότερο και ο Lewis περισσότερο εκτός από το οτί είναι μεγάλοι σουτέρ μπορούν και παίζουν στο post με μεγάλη επιτυχία κιόλας(κυρίως ο Lewis)!Μόνη λύση είναι να βάλει τον Lebron πάνω στον Lewis και να αφήσει το Howard 1 vs 1 με τον Varejao η με τον Big(ο θεός να τον κάνει) Ben! Πρέπει να ανεβάσουν απόδοση οπωσδήποτε και ο Μο και o Delonte αν είναι να κερδίσουν οι Cavs μέσα στο Orlando! Όσο για τον Ilgauskas εγώ τον θεωρώ το μεγαλύτερο disadvantage σε άμυνα και επίθεση και είναι για trade to καλοκαίρι!Και για την διατησία συμφωνώ οτι εφόσον δεν ασχολούνται εκεί εμείς γιατί να μιζεριάζουμε αφου έχουμε τα δικά μας τα χάλια?
Υ.Γ. We are all Witnesses #23#
Gravedigger
Λοιπόοοοον....Ο αγώνας γενικά ήταν μέτριος...(ρεσιτάλ floapping.Ο Varejao έχει έτσι τα μαλλιά,ώστε όταν πέφτει να μην χτυπάει το κεφάλι του).Το τέλος όμως με αποζημίωσε...Έμεινα με ανοιχτό το στόμα πραγματικά..13'' πριν το τέλος ετοιμαζόμουν για παράταση...Μετά βλέπω τον Τούρκο (clutch player με όλη την έννοια της λέξης) να καθαρίζει το ματσάκι.Και όμως...Το 3ποντο αυτό δεν τπήρχε..Απίστευτο!Για αυτό ρε γαμώτο βλέπουμε ΝΒΑ.Υπήρχε περίπτωση να γίνει στην Ευρώπη κάτι τέτοιο?Σε 13'' θα έιχαμε 13 foul...

ΥΓ.Ο LeBron για άλλη μια φορά μου απέδειξε ότι είναι τέρας.Βάζει καλάθι ΟΠΟΤΕ θέλει.Και 10 σφαλιάρες να φάει θα το βάλει.Ώρες ώρες νομίζω ότι χάνει επίτηδες μερικά lay-up έτσι για να μην συνηθίζει.
tzagasdog
ναι και γω δεν τον συμπαθω τον Ιλγκαουσκας αλλα με ποιον να τον αλλαξεις?
χειροτερο παιχτη θα παρεις...
X-NEC
QUOTE(spysta @ May 23 2009, 06:31 ) *
Δεν χρειαζεται να πω οτι οι ''Αμερικανολαγνοι και λατρεις των Σταρ τυπου Τζειμς'' Ιαπωνες με το που μπαινει το τριποντο βγαζουν τα σπαθια και ξεκοιλιαζονται στο πλατο απο τη χαρα τους !!! icon_headbang.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Είδα και εγώ highlights και έμεινα. Απίστευτο φινάλε κρίμα για τους Magic που γύρισαν εντελώς το παιχνίδι αλλα πέσανε πάνω στον LeBron-κάνω και βήματα καμια φορα αλλά τα buzzer beaters τα βάζω-James... smiley.gif
hawks7
QUOTE(Anaz @ May 23 2009, 17:09 ) *
Καλα ας μην ανοιξουμε τωρα κουβεντα για το πως βλεπουν οι Αμερικανοι το μπασκετ.
Παντως τους περισσοτερους τους εξυπηρετει αυτη η διαιτητικη νοοτροπια αφου κανει τα ειδωλα τους να φαινονται ακομα πιο ασταματητοι..
Εμενα ομως απο την αλλη με χαλαει παρα πολυ.
Οπως το βλεπει ο καθενας..

Εγω παλι το βλέπω εντελως αντιθετα απο σενα. το ΝΒΑ ειναι θεαματικο κατι που πρεπει να ειναι το μπασκετ, και προς Θεου οι Αμερικανοι το καταφερνουν παααρα πολυ καλα σε αυτο.
Αυτο που εγινε εχθες στον αγωνα ειναι κατι το φοβερο, παρολα αυτα στο ΝΒΑ το βλεπουμε συχνα.
Δεν περιμενα τους Μαγους να προβαλλουν τετοια αντισταση στους Καβς. Μου φαινεται οτι η παρεα του Λεμπρον δεν μπορει να δικαιολογησει τον χαρακτηρισμο του φαβορι κ νομιζω οτι ειναι λογω αγχους. Ετσι οπως παει η σειρα κατευθυνεται για 7 μεγαλους αγωνες με αγνωστο νικητη. Προσωπικα θελω να περασουν οι Καβς, λογω βασιλια.
hawks1-sm.gif
Anaz
Εγω παλι το βλέπω εντελως αντιθετα απο σενα. το ΝΒΑ ειναι θεαματικο κατι που πρεπει να ειναι το μπασκετ, και προς Θεου οι Αμερικανοι το καταφερνουν παααρα πολυ καλα σε αυτο.
Oταν λες οτι το βλέπεις αντιθετα απο εμενα, εννοεις δηλαδη οτι εσενα σου αρεσει η διαιτητικη ευνοια στους σταρς?
Οκ, δεκτο.. rolleyes.gif
Διαφωνω καθετα παντως στο πως το συνδεεις αυτο με τις επομενες δυο προτασεις σου που εχω quotαρει.
captain charisma
και ο χαουαρντ σταρ ειναι αλλα και στα 2 παιχνιδια οι διαιτητες τον εχουν φορτωσει με πολλα φαουλ!και τα περισσοτερα απο αυτα ειναι ανυπαρκτα!αυτος δηλαδη γιατι δεν εχει την ευνοια των διαιτητων?
hawks7
QUOTE(Anaz @ May 23 2009, 20:37 ) *
Oταν λες οτι το βλέπεις αντιθετα απο εμενα, εννοεις δηλαδη οτι εσενα σου αρεσει η διαιτητικη ευνοια στους σταρς?
Οκ, δεκτο.. rolleyes.gif
Διαφωνω καθετα παντως στο πως το συνδεεις αυτο με τις επομενες δυο προτασεις σου που εχω quotαρει.

Μην ξεχναμε οτι και οι Σταρ ανηκουν σε αυτο που ονομαζεται θεαμα. Ισως καμμια φορα να ειναι και για το καλο του αθληματος να προστατευονται οι Σταρ απο την διαιτησια. Αντιθετα βεβαια στην Ευρωπη που την ευνοια την εχουν οι ομαδες και οχι οι παικτες.
Γενικα παντως, κατα την γνω μη μου στο ΝΒΑ ειναι πιο ομορφο το μπασκετ γιατι ακομα δεν εχει μπει σε καλουπια. Οπως ηταν πριναπο 20 χρονια με Magic-Bird-wilkins-Jordan-Malone κ.α. ετσι ειναι και τωρα. Μονον που εχουν αλλαξει οι πρωταγωνιστες. Εχει κρατησει το χαρακτηρα που ειχε παντα. biggrin.gif
hawks1-sm.gif
captain charisma
οι ματζικ εκαναν το 2-1 στην εδρα τους.το ματς απο αποψη θεαματος δεν ελεγε τιποτα σπουδαιο.ειχε πολλες βολες...35 οι καβς 51 οι ματζικ!στα τριποντα οι καβς εχτισαν γηπεδο με τα τουβλα που πετουσαν, 5 στα 26 ειχαν,και ο τζειμς 1 στα 8,εχασε και κρισιμες βολες οταν ηταν κοντα στο σκορ...ο ιλγκαουσκας τελευταια πολλα τριποντα βαραει και δν παιζει καθολου μεσα στη ρακετα!απ τους ματζικ ο τουρκογλου δεν ηταν καθολου καλος..κατι παθαινει οταν παιζει μεσα στο ορλαντο και πεφτει η αποδοση του ενω εκτος εδρας ειναι σουπερ!
giannis23
Ε,θα πάει λογικά στα 7 παιχνίδια και θα περάσουμε. cavs1-sm.gif
hagi
Βλέπω ζορίζεται όμως το Κλίβελαντ και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει τελικά.Φαίνεται ότι είναι δύσκολος αντίπαλος το Ορλάντο.Για να δούμε..
lamar
QUOTE(giannis23 @ May 25 2009, 09:15 ) *
Ε,θα πάει λογικά στα 7 παιχνίδια και θα περάσουμε. cavs1-sm.gif

Για να παει στα 7 πρεπει να κανεις break στο Ορλαντο, κατι που δεν το βλεπω καθως παλευει μονος του ο Λεμπρον, ενω το Ορλαντο εχει 4 παικτες που παιζουν καλα σχεδον σε ολα τα ματς, μεσα εξω. Εγω βλεπω Ορλαντο στα 6 παιχνιδια.
Air and King
To Kληβελαντ σε αυτη την σειρα δεν εχει παρει βοηθεια απο τον Μο Γουιλιαμς και τον Γουεστ.Οι ψηλοι δινοπαθουν απεναντι στον Χαουαρντ που αν δεν φορτωνοταν τοσο ευκολα με φαουλ θα ειχε σαρωσει παραπανω.
Ο Λεμπρον φαινεται απελπειστηκα μονος.Πολλες φορες προσπαθει να κανει το κατι παραπανω και φτανει σε σημειο να το παρακανει.Τα 8 τριποντα που σουταρε ηταν πολλα χθες.Ουτε ο Κομπι που ειναι καλυτερος σουτερ δεν παιρνει τοσες προσπαθειες!
Παντως πετυχε 41 ποντους αν και δεν ειχε και πολυ καλα ποσοστα και ειχε 9 ασσιστ!
Ο Μο πρεπει να ανεβει και να βαζει τα σουτ που ολη την χρονια βοηθησαν το Κληβελαντ.Τα ιδια και ο Ντελοντε!
Το Κληβελαντ καλειται να κερδισει το επομενο παιχνιδι αλλιως θα βρεθει στο καναβατσο!
Χωρις βοηθεια και με τον Λεμπρον να προσπαθει να τα κανει ολα μονος του το Κληβελαντ δεν εχει τυχη!
Απο την αλλη ο Τουρκογλου μπορει να ειχε ασχημα ποσοστα αλλα ηταν στους αλλους τομεις παλι ουσιαστηκος με 10 ριμπαουντ και 7 ασσιστ.Δεν χρειαζεται να βαζει καποιος ποντους για να κανει σωνει και καλα καλο παιχνιδι!
giannis23
Εκτος του LeBron και οι West & Williams κάνουν καλά παιχνίδια.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 99% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ BREAK ΣΤΟ ORLANDO.
Air and King
QUOTE(giannis23 @ May 25 2009, 12:01 ) *
Εκτος του LeBron και οι West & Williams κάνουν καλά παιχνίδια.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 99% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ BREAK ΣΤΟ ORLANDO.

Δεν παιζουν καλα δεν βοηθαν στο σκοραρησμα και ειναι σε ολα τα παιχνιδια μεχρι στιγμης στην σειρα αστοχοι!
Αν δεν βαζουν τα σουτ που αυτο ειναι δουλεια τους πως παιζουν καλα?
Χρειαζεται βοηθεια ο Λεμπρον.
AirNick7
QUOTE(giannis23 @ May 25 2009, 12:01 ) *

ετσι οπως παιζει το cleveland δεν εχει τυχει μπροστα σε μια ομαδα που δεν στιριζετε μονο σε εναν παιχτη αλλα σε 4......!!ας μην κοροιδευομαστε ο λεμπρον ειναι ολο το cleveland σε αυτι την σειρα αν δεν αξιωθουν να παιξουν και οι υπολοιποι τοτε το cleveland δεν εχει τυχη.Απο την αλλη μερια το ορλαντο δειχνει οτι ειναι ασταματητο!!!αν ειχε και τον nelson να παιζει...........τοτε icon_drunk.gif icon_drunk.gif
captain charisma
http://www.sport-fm.gr/article/178184
o βαν γκαντι για την διαιτησια....σε μια φαση στο 3 ματς ο τζειμς παει για τριποντο και του κανει ταπα απο πισω ο χαουαρντ αλλα οι διαιτητες το σφυριξαν φαουλ!
Air and King
QUOTE(big dirk @ May 25 2009, 20:58 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/178184
o βαν γκαντι για την διαιτησια....σε μια φαση στο 3 ματς ο τζειμς παει για τριποντο και του κανει ταπα απο πισω ο χαουαρντ αλλα οι διαιτητες το σφυριξαν φαουλ!

big dirk θα μας ζαλησεις και αλλο με την διατησια??????
Θα φωναξουμε τον Βαρουχα να λυσει το μυστηριο!
Το 2006 θα εβγαινες να τα πεις αυτα οταν η διατησια εσπρωχνε τον Νοβιτσκι και τους Μαβς με το Φοινιξ?
Ε ρε Θεε μου με την διατησια συνεχεια..........
Καλα κανει η διατησια και σπρωχνει τον Λεμπρον οπως εκανε παλια με τον Τζορνταν.
Εδω εσπρωχνε τον Νοβιτσκι και τον Ντανκαν τον Κομπι και τον Λεμπρον δεν θα σπρωξουν?
Και τον Σακιλ που τον εχεις και avatar το ειχε καρασπρωξει παλια.
Gravedigger
QUOTE (Air and King @ May 25 2009, 21:09 ) *
big dirk θα μας ζαλησεις και αλλο με την διατησια??????
Θα φωναξουμε τον Βαρουχα να λυσει το μυστηριο!
Το 2006 θα εβγαινες να τα πεις αυτα οταν η διατησια εσπρωχνε τον Νοβιτσκι και τους Μαβς με το Φοινιξ?
Ε ρε Θεε μου με την διατησια συνεχεια..........
Καλα κανει η διατησια και σπρωχνει τον Λεμπρον οπως εκανε παλια με τον Τζορνταν.
Εδω εσπρωχνε τον Νοβιτσκι και τον Ντανκαν τον Κομπι και τον Λεμπρον δεν θα σπρωξουν?
Και τον Σακιλ που τον εχεις και avatar το ειχε καρασπρωξει παλια.

Ηρέμισε λίγο Air wink.gif O Big Dirk απλά βρήκε 1 άρθρο και το πόσταρε.Δεν είναι η άποψη του,δεν ξέρεις καν αν συμφωνεί με αυτό.Δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό...Και εγώ βλέπω ότι η διαιτησία σπρώχνει όσο πρέπει τον LeBron όπως και όλους τους μεγάλους παίχτες.Έτσι έχω μάθει το ΝΒΑ,δεν μου προκαλεί καμιά εντύπωση,ούτε με χαλαέι.

Στα του αγώνα,άλλο 1 κακό ματς.Το προηγούμενο σώθηκε λόγω του εντυπωσιακού φινάλε αλλά αυτό ήταν για τρελούς ύπνους.Πρέπει επειγόντως να ανέβει και το υπόλοιπο cleveland.

ΥΓ.Big Z.Ο πιο φλώρος παίχτης του ΝΒΑ.2.21 άνθρωπος και φοβάται να πλησιάσει το καλάθι.Και μετά λέμε τον Yao soft...
Air and King
QUOTE(Gravedigger @ May 26 2009, 00:44 ) *
Και εγώ βλέπω ότι η διαιτησία σπρώχνει όσο πρέπει τον LeBron όπως και όλους τους μεγάλους παίχτες.Έτσι έχω μάθει το ΝΒΑ,δεν μου προκαλεί καμιά εντύπωση,ούτε με χαλαέι.

ΥΓ.Big Z.Ο πιο φλώρος παίχτης του ΝΒΑ.2.21 άνθρωπος και φοβάται να πλησιάσει το καλάθι.Και μετά λέμε τον Yao soft...

Συμφωνω απολυτα.Νομιζω οτι για αυτο ακριβως τον λογο δεν υπαρχει λογος να γινεται συνεχεια θεμα η διατησια!
Το Σταρ Συστεμ ετσι ηταν παντα τι να κανουμε!!
Δεν ειναι θεμα αν μας χαλαει η οχι.Ειναι οτι παντα γινοταν ετσι!

π.χ Το 1993 που ο Μπαρκλει πηρε το MVP της κανονικης περιοδου το Φοινιξ και αυτος ειχε σπρωχθει καθολη την διαρκεια της περιοδου!Παντα ετσι γινεται τι να κανουμε!
Flash
QUOTE(Air and King @ May 25 2009, 23:04 ) *
Συμφωνω απολυτα.Νομιζω οτι για αυτο ακριβως τον λογο δεν υπαρχει λογος να γινεται συνεχεια θεμα η διατησια!
Το Σταρ Συστεμ ετσι ηταν παντα τι να κανουμε!!
Δεν ειναι θεμα αν μας χαλαει η οχι.Ειναι οτι παντα γινοταν ετσι!

π.χ Το 1993 που ο Μπαρκλει πηρε το MVP της κανονικης περιοδου το Φοινιξ και αυτος ειχε σπρωχθει καθολη την διαρκεια της περιοδου!Παντα ετσι γινεται τι να κανουμε!

Με όλο το σεβασμό Air and King, αλλα αυτό το επιχείρημα είναι πλήρως ανυπόστατο. Το ότι έτσι γινόταν πάντα δε λέει τίποτα και προσωπικά δε θέλω να συμβαίνει για κανέναν σταρ αυτό. Όπως φανερώνει το νικ μου είμαι φαν του D-Wade αλλά και πάλι δε θέλω να ξαναδώ με τίποτα τους τελικούς με τους Μάβερικς ακριβώς εξαιτίας της μεγάλης προστασίας που είχε σε εκείνη τη σειρά αγώνων.

Μικραίνουν τους παίκτες τα διατητικά σπρωξίματα δεν τους μεγαλώνουν.

Όχι ότι με χαλάει το ΝΒΑ έτσι όπως είναι αλλά αν τέλειωνε αυτή η ιστορία θα ήταν για το καλύτερο πιστεύω.
Air and King
QUOTE(Flash @ May 26 2009, 01:10 ) *
Με όλο το σεβασμό Air and King, αλλα αυτό το επιχείρημα είναι πλήρως ανυπόστατο. Το ότι έτσι γινόταν πάντα δε λέει τίποτα και προσωπικά δε θέλω να συμβαίνει για κανέναν σταρ αυτό. Όπως φανερώνει το νικ μου είμαι φαν του D-Wade αλλά και πάλι δε θέλω να ξαναδώ με τίποτα τους τελικούς με τους Μάβερικς ακριβώς εξαιτίας της μεγάλης προστασίας που είχε σε εκείνη τη σειρά αγώνων.

Όχι ότι με χαλάει το ΝΒΑ έτσι όπως είναι αλλά αν τέλειωνε αυτή η ιστορία θα ήταν για το καλύτερο πιστεύω.

Βρε παιδια ξαναλεω ετσι γινοταν παντα!Δεν λεω οτι ειναι σωστο αλλα αφου ετσι γινεται/γινοταν τι να κανουμε?
Με το να μιλαμε για την διατησια χανουμε το νοημα.Δεν κοιταν να το αλλαξουν αυτο οι Αμερικανοι θα το αλλαξουμε εμεις?

Παντως τα διατητικα σπρωξηματα δεν νομιζω οτι μειωσαν ποτε τον Τζορνταν που ειχε καρασπρωχτει ουτε τον Γουειντ που οι εμφανiσεις του στους Τελικους με το Νταλλας ηταν Jordanesque.

Eιχα πει σε καποιο Τοπικ δεν θυμαμαι σε ποιο που ελεγε καποιος για σπρωξιμο υπερ του Κομπι και ειπα μην σας κανει εντυπωση που απο εδω και περα θα σπρωχνουν και το Κληβελαντ!

Να ζητησω συγνωμη στον big dirk που ημουν αποτομος ουτως η αλλως ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει οτι θελει αλλα ρε παιδια ας μιλησουμε λιγο για τις σειρες αφου δεν θα αλλαξει αυτο με το Σταρ Συστεμ.
Gravedigger
QUOTE (Flash @ May 26 2009, 01:10 ) *

Flash σπρώξιμο όπως λες και εσύ και όλοι εδώ μέσα υπήρχε και θα υπάρχει.Το θέμα είναι να μην φτάσει στο επίπεδο που είχε φτάσει στους τελικούς Miami-Dallas.Ναι ο Lebron ευνοείται αλλά δεν έιναι τόσο τραγικές οι αποφάσεις.Είναι το σπρώξιμο του superstar.Αυτό με τον Wade όμως ήταν παραπάνω από το 'επιτρεπτό' όριο για μένα.Όχι επειδή ήμουν με το Dallas, απλά το τι γινόταν ήταν πραγματικά πολύ ενοχλητικό.Η εύνοια του Lebron δεν έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμα.Αν γίνει αυτό φυσικά και θα ενοχληθώ.Για να μην πολυλογώ,για μένα αυτό το σπρώξιμο δικαιολογείται μέχρι ένα λογικό σημείο. Από εκεί και πέρα μου καταστρέφει την ιδέα του ΝΒΑ.
Air and King
Να μιλησω λιγο για την σειρα γιατι πολυ αναλωθηκαμε στην διατησια.....

Η σειρα εχει παρει μια τροπη η οποια λεει οτι οχι απλως το Ορλαντο δεν ταιριαζει σαν ματσαρησμα για το Κληβελαντ κατι που υποπτευοντουσαν αρκετοι πριν αρχισει η σειρα αλλα πλεον σε σημειο που υπαρχει πραγαμτικα πολυ ορατος ο αποκλεισμος του Κληβελαντ απο το Ορλαντο και να παει χαμενο το ονειρο των περισσοτερων τουλαχιστον μπασκετοφιλων παγκοσμιως να δουμε Τελικους Καβαλιερς-Λεικερς δηλαδη Λεμπρον-Κομπι(ειχε πει ο Κενιον Μαρτιν μετα το 2ο παιχνιδια Ντενβερ-Λεικερς "Οποιος θελει να δει Τελικους Λεικερς-Καβαλιερς ας τους βαλει στο ΝΒΑ Live")

Δυστυχως δεν ειχε βοηθειες ο Λεμπρον χτες.Ειχε 9 ασσιστ και δεν ξερω και εγω ποσες ακομα θα ειχε αν ηταν ευστοχοι οι Γουεστ και Γουιλιαμς (ανυπαρχτος στους Τελικους της Ανατολης).Ο Λεμπρον κακως σουταρε 8 τριποντα καθως και χαλασε τα ποσοστα και δεν χρειαζεται να σουταρει τοσα τριποντα απο την στιγμη που δεν ηταν σε καλη μερα το σουτ του.
41 ποντοι και 9 ασσιστ και το Κληβελαντ εχασε σχετικα ευκολα και το πιο κακο για τους Καβς με τον Χαουαρντ στον παγκο πολυ ωρα λογω των φαουλ.Οσο επαιξε κυριαρχησε.
Το ειχα πει πριν αρχησει η σειρα οτι δεν μπορουν να τον αντημετωπησουν οι ψηλοι των Καβς.Ειναι Θαυμα της Φυσης και ο σακατης Ιλγακουσκας ο Βαρεχαο και ο Ανυπαρχτος Μπεν Γουαλας δεν μπορουν να τον απασχολησουν.

Οτι και να κανει ο Λεμπρον αν δεν ξυπνησουν κυριως τα γκαρντ και να αρχισουν να βαζουν τα σουτ το Κληβελαντ δεν εχει τυχη.
T.W.Is.M.
Να συνεχισω λιγο το παρασκηνιακο θεμα? Εχω την υποψια οτι ο Στερν μπορει να μη θελει απαραιτητα τελικους Κλιβελαντ-Λεικερς και να αληθευουν οσα ειπε...εως ενα βαθμο. Του κανει και ζευγαρι Κλιβελαντ-Ντενβερ, Λεμπρον εναντιον Καρμελο. Του κανει και Λεικερς-Ορλαντο, Κομπι εναντιον Σουπερμαν(μπορει και να τον πλασαρει σαν διαδοχο του Σακ). Δε νομιζω ομως οτι του κανει το Ορλαντο-Ντενβερ. Υπαρχουν μεν οι σουπερσταρ, αλλα νομιζω οτι κατι λειπει απο την εξισωση. Αρα θεωρω οτι αφηνει μεν τις σειρες να παιχτουν, αλλα μολις μια ομαδα παρει ξεκαθαρο προβαδισμα, μπορει να σπρωξει την αλλη σειρα προς την κατευθυνση που θελει(αν χρειαζεται βεβαια).
Απ αυτη την αποψη θα ηθελα το Ορλαντο να παρει το 4ο ματς, μηπως και αυτο σημαινει οτι ο Στερν θελει στους τελικους τους Λεικερς. Αν και σε ενδεχομενους τελικους Λεικερς-Ορλαντο θεωρω οτι το Ορλαντο δεν ειναι καλο matchup για το ΛΑ. Πιστευω οτι το ελαφρυ σχημα του εξουδετερωνει το βαρυ διδυμο των Λεικερς και πεφτει πολυ βαρος στον Οντομ. Ας φτασουμε ομως μεχρι εκει και βλεπουμε.
Air and King
Εχεις ενα σκεπτικο με λογικη!
Αλλα ομως με το Κομπι vs ΛεΜπρον θα τιναχτει η μπανκα στον αερα!
Αυτο θελει ο Στερν ασε τι ειπε!Απλα επειδη ολοι πεφτουν συνεχεια πανω του κατι επρεπε να πει.
Το ρεκορ της τηλεθεασης ολων των εποχων το κετεχουν οι Τελικοι του 1984 Σελτικς-Λεικερς δηλαδη Μπερντ vs Mατζικ.Δεν εσπασε ποτε ουτε και στους 6 Τελικους του Τζορνταν.Αν ειναι να σπασει θα σπασει φετος η αλλιως ποτε(?).Ο Στερν τα ξερει αυτα καλυτερα απο ολους και το rivalry Κομπι-Λεμπρον θα εκτιναξει την μπανκα!
spysta
O τυπος ειναι ΘΗΡΙΟ.
X-NEC
Αυτή είναι ομάδα. Προηγείται 2-1 και δε χαζολογάει. Πάει να κάνει το 3-1, δε λέει εντάξει νικάμε έχουμε περιθώριο λάθους. Απίστευτο παιχνίδι πραγματικά κάνανε μαγικά οι παίκτες του Orlando. Τα τρίποντα έπεσαν βροχή και ο Howard απλά ήταν ασταμάτητος. Πολύ την παω αυτή την ομάδα. Μπράβο τους. 41.gif 41.gif 41.gif Πάάάμε ρε Magic! icon_headbang.gif
Edel
QUOTE(spysta @ May 27 2009, 06:41 ) *
O τυπος ειναι ΘΗΡΙΟ.

Ελπίζω να λες για τον Σούπερμαν. ο Τύπος απλά είναι ΘΕΟΣ. Το ορλάντο παίζει πιο ομαδικά, παίζει καλύτερο μπάσκετ θα ναι άδικο να μη πάει τελικό. Δε ξέρω κατά πόσο ένας Λεμπρον μπορέι να πάρει 3 νίκες συνεχόμενες. Μάλλον κρίθηκε το πράγμα εδώ.

Do u belive In Magic?
captain charisma
επειτα απο ενα μεγαλο παιχνιδι οι ματζικ καναν το 3-1 στη σειρα και τωρα μονο με αυτοκτονια χανουν τη προκριση στους τελικους του νβα..οι ματζικ σ ολο το ματς κατασκηνωσαν εξω απ τα 7.25 και βαλαν 17 στα 38 τριποντα!!!αυτος ο πιετρους μου φαινεται εχει βελτιωθει πολυ ειδικα στο τριποντο και δν εχει καμια σχεση μ αυτον που ειδαμε στο ευρωμπασκετ του 2005 που δεν εβαζε τιποτα!μεχρι τωρα κανει καλη σειρα με τους καβς.πολυ καλοι οι χαουαρντ που στο 1 δεκαλεπτο εκανε οτι ηθελε και εβαλε 10π στη παραταση ο αλστον και ο λιουις που εβαλε και κρισιμο τριποντο στο τελος πριν τη παραταση. απο καβς καλος ο τζειμς αλλα...ειδικα στα τριποντα οι καβς τα εχουν σπασει....
spysta
QUOTE(Edel @ May 27 2009, 04:48 ) *
Ελπίζω να λες για τον Σούπερμαν. ο Τύπος απλά είναι ΘΕΟΣ. Το ορλάντο παίζει πιο ομαδικά, παίζει καλύτερο μπάσκετ θα ναι άδικο να μη πάει τελικό. Δε ξέρω κατά πόσο ένας Λεμπρον μπορέι να πάρει 3 νίκες συνεχόμενες. Μάλλον κρίθηκε το πράγμα εδώ.

Do u belive In Magic?

για τον ΛεΜπρον λεω .. ο οποιος ειναι μια ομαδα μονος του. sport-smiley-017.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.