QUOTE(HOULIGAN76 @ Apr 17 2008, 22:57 )
ΜΑΡΟΥΣΙ-Σαλόν 74-72
Μαρούσι ΟΛΙΒΕΡ 31,Αμάγια 15, Μασλαρινός 4,Φαλέκας 13,Ευθίμοφ 7{αλλά και 18 ρημπάουντ}
Νικολα΄ι΄δης 4,Μαρμαρινός,Βουρτζούμης.
Ματσάρα.Κάποια στιγμή προηγηθήκαμε και με 15 πόντους {55-40}αλλά οι Γάλλοι πήγαν να το γυρίσουν το ματς.Ευτυχώς που ο Οστρόφσκι τα κανε χαλάστρα στο τέλος διότι δεν θα άντεχα παράταση.
Θα επανέλθω αλλά διατυπώστε σε αυτό το νήμα τις σκέψεις σας και τα αισθήματα.
Ελπίζω να μην περάσει πολύ καιρό πάλι μέχρι να ξαναγευτούμε Ευρωπαικές πορείες.Το 2002 είχαμε άλλη μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε κούπα αλλά μλκς Πετρόπουλου,τραυματισμοί και το άστοχο σούτ του Ολιβερ στη Ρωσία μας κόστισε.Τέλος το 2004 στο Καζάν ούτε ο Παο δεν θα κέρδιζε οπότε...
η μερα που αλλαξε την ιστορια..ακομα και τωρα που γραφω ανατριαχιζω..Το Μαρουσακι εκεινη την μερα εγινε Μαρουσαρα.Δυστηχως ημουν γυμνασιο ακομα τοτε και δν ειχα ακολουθησει τους 400 τρελους Μαρουσιωτες που χαν κανει το ταξιδι στην Βαρσοβια..Ημουν ενας απο τους 1000 ομως που βγηκαν στον σταθμο εκεινη την τεταρτη..Εβρεχε καταρακτοδως στο Μαρουσι αλλα μεσα μας ηταν λες και ειχε 40 βαθμους..Αυτη η επιτυχια ανοιξε το δρομο για την χρυση πενταετια 2001-2006..Σε αυτο το διαστημα οπως ανεφερε και ο χουλιγκαν ειχαμε και αλλες ευκαιριες οχι μονο για ευρωπαικους αλλα και για ενχωριους τιτλους αλλα τελικα δν τα καταφεραμε..Επειτα 2 χρονια ξηρασιας αλλα η φετινη ομαδα μετα το ασχημο ξεκινημα μας εχει γεμισει με ελπιδες για τα πλει οφ..
Οταν με ρωτανε τι ομαδα ειμαι και τους λεω Μαρουσι με κοιτανε ολοι σαν χαζοι.Μετα το σοκ τους ερχεται η ερωτηση..και απο τις μεγαλες?Και φυσικα τους απανταω οτι δν υπαρχει μεγαλυτερη ομαδα απο τη Μαρουσαρα μου..Μια ζωη θα ειμαι τρελαμενος Μαρουσαρα ως το τελος..Στη Βαρσοβια και στη Ρωσσια οι οπαδοι σου γραψαν ιστορια..οσοι πηγαν εκει στο καζαν εκδρομη ειχαν ολοι μεγαλη ψ..η..