Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
petrovic
Ένα από τα "καλα" της τωρινής οικονομικής κρίσης είναι ότι τα κόμματα αναγκάζονται να δείξουν τον πραγματικό, τον βαθύτερο εαυτό τους, να πετάξουν τις διάφορες μάσκες που φορούν σε περιόδους λιγότερο έκτακτες. Αυτές τις ημέρες έχει ξεσκεπαστεί πλήρως ενώπιον του εργαζόμενου λαού ο ΛΑΟΣ, που κάποτε το έπαιζε "λαική δεξιά". Λυσσασμένα σκυλιά του κεφαλαίου είναι οι τύποι, που μισούν τους εργαζομένους , τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα. Η στήριξη που προσφέρει το κόμμα αυτό στα αντεργατικά μέτρα της Κυβέρνησης είναι τόσο φλογερή και αδιαπραγμάτευτη, όσο δεν είναι η στήριξη του ίδιου του ΠΑΣΟΚ. Παρακολούθησα με προσοχή το πρωί τη συνέντευξη που έδωσε ο Καρατζαφέρης στο Mega. Ο άνθρωπος είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι:
1)πρέπει να καταργηθούν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις, γιατί η ατομική διαπραγμάτευση κατοχυρώνει εξίσου τα συμφέροντα του εργαζομένου και προωθεί τον πιο ικανό και απαιτητικό εργαζόμενο (!!!)
2)πρέπει οι Έλληνες εργαζόμενοι να δουλέψουν περισσότερο και καλύτερα, γιατί πολύ τεμπέλιασαν τα τελευταία χρόνια και αυτοί είναι υπευθυνοι για την οικονομική κρίση (ποιοι, οι ελληνες τεμπέληδες, που δουλεύουν τις περισσότερες ώρες μετά από Αμερικανούς και Γιαπωνέζους)
3)πρέπει να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων, γιατί βλάπτουν την προσπάθεια διάσωσης της χώρας
4)πρεπει να απελευθερωθούν οι απολύσεις και να δοθούν κι αλλα κίνητρα (βλ. 1) ώστε να προσελκυσθούν επενδύσεις από το εξωτερικό
5) προβλέπει κοινωνική αναταραχή τον Ιούνιο, οποτε η βοήθεια του θα μπορεί να κριθεί πλέον απαραίτητη για την κυβέρνηση Παπανδρεου.
Με λιγα λόγια ο Καρατζαφέρης οραματίζεται την μετατροπή της ελληνικής εργατικής τάξης στην πλέον φτηνή της Ευρώπης , στη μετατροπή των Ελλήνων εργαζομένων σε πραγματικούς σύγχρονους σκλάβους της εργοδοσίας, αποστερημένους από κάθε δικαίωμα και υποκείμενους , εάν "κουνηθούν" λιγάκι, στην βία που θα εξαπολύσει ο συγκυβερνήτης Καρατζαφέρης (ποιος δε θυμάται ότι ο κύριος αυτός ζήταγε το Δεκέμβρη του 2008 την επέμβαση του στρατούwink.gif
Ούτε κουβέντα βεβαίως ο ηγέτης της δήθεν "λαικής δεξιάς" για την φοροδιαφυγή μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων, για τους αχρείαστους υπερεξοπλισμούς,για την μη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας,για τη ληστεία των τραπεζών σε βάρος όλης της κοινωνίας.
(Θυμόσαστε καθόλου εκείνο το προεκλογικό σύνθημα του ΛΑΟΣ , ότι αποτελεί "γροθιά στο κατεστημένο";)
red pyramid88
QUOTE(petrovic @ Mar 10 2010, 23:12 ) *
2)πρέπει οι Έλληνες εργαζόμενοι να δουλέψουν περισσότερο και καλύτερα, γιατί πολύ τεμπέλιασαν τα τελευταία χρόνια και αυτοί είναι υπευθυνοι για την οικονομική κρίση (ποιοι, οι ελληνες τεμπέληδες, που δουλεύουν τις περισσότερες ώρες μετά από Αμερικανούς και Γιαπωνέζους)


Αυτό είναι το μόνο που θα σχολιάσω, γιατί για τα υπόλοιπα υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ περισσότερα: το κατά πόσο τεμπελιάζει ή κουράζεται κανείς, δεν εξαρτάται μόνο από τις ώρες που είναι στο γραφείο του (ή σε οποιοδήποτε χώρο εργάζεται) αλλά και από το τι και πόσο παράγει μέσα σε αυτές τις ώρες. Με βάση ακριβώς αυτό το σκεπτικό, η Ελλάδα όντως έχει χαμηλή παραγωγικότητα, οπότε και οι κατηγορίες περί τεμπελιάς έχουν κάποια βάση, είτε είναι κάτι που συμβαίνει λόγω κακής διαχείρισης των εργαζομένων, είτε επειδή η χώρα αποτελείται από τεμπέληδες, είτε για όποιο λόγο θέλει να πιστέψει κανείς.
petrovic
QUOTE(red pyramid88 @ Mar 10 2010, 22:07 ) *
Αυτό είναι το μόνο που θα σχολιάσω, γιατί για τα υπόλοιπα υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ περισσότερα: το κατά πόσο τεμπελιάζει ή κουράζεται κανείς, δεν εξαρτάται μόνο από τις ώρες που είναι στο γραφείο του (ή σε οποιοδήποτε χώρο εργάζεται) αλλά και από το τι και πόσο παράγει μέσα σε αυτές τις ώρες. Με βάση ακριβώς αυτό το σκεπτικό, η Ελλάδα όντως έχει χαμηλή παραγωγικότητα, οπότε και οι κατηγορίες περί τεμπελιάς έχουν κάποια βάση, είτε είναι κάτι που συμβαίνει λόγω κακής διαχείρισης των εργαζομένων, είτε επειδή η χώρα αποτελείται από τεμπέληδες, είτε για όποιο λόγο θέλει να πιστέψει κανείς.



Μην είσαι τόσο σεμνός, κάνε ένα σχόλιο και για τα υπόλοιπα! πόσες γνώσεις δηλαδή χρειάζονται για να αποφανθεί κάποιος εάν είναι προτιμότερη για τους εργαζομένους η συλλογική ή η ατομική διαπραγμάτευση (την οποία ο ΛΑΟΣ θέλει ως μοναδική νόμιμη δυνατότητα); η εντελώς στοιχειώδης λογική νομίζω δίνει την προφανή απάντηση.
Ο Καρατζαφέρης κατηγόρησε τους εργαζομένους της ΄χωρας ως τεμπέληδες. Τεμπέληδες δεν είναι ποτέ αυτοί που δουλεύουν 12-13 ώρες την ημέρα . Τελεία και παύλα. Αυτό δεν πρόκειται να το συζητήσω περαιτέρω. Τώρα, για το εάν η παραγωγικότητα είναι χαμηλή : 1) δεν το γνωρίζω, πρέπει να ψάξουμε σχετικούς πίνακες που να είναι αντικειμενικοί και αμερόληπτοι 2) εάν υπάρχει όντως πρόβλημα χαμηλής παραγωγικότητας-πράγμα που δε το γνωρίζω, επαναλαμβάνω- τότε οι λόγοι μπορεί να είναι ποικίλοι (υστέρηση στο επίπεδο της χρησιμοποιούμενης τεχνολογίας, υστέρηση στο επίπεδο της κατάρτισης που έχουν λάβει οι εργαζόμενοι), δεν είναι όμως η δήθεν τεμπελιά του Έλληνα στην εργασία του.
petrovic
Μέσα στο χαμό των ημερών πέρασε ασχολίαστη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΛΑΟΣ για την 21η Απριλίου του 1967. Πιστεύω ότι θα αξιζε να γίνει μια αναφορά στην ανακοίνωση αυτή, που έχει ως ακολούθως:

«Η 21η Απριλίου ανήκει στο παρελθόν και θα κριθεί απ’ την Ιστορία, όπως της αρμόζει.

Το θέμα είναι αν ο πολιτικός κόσμος έχει διδαχθεί ό,τι και όσα πρέπει να διδαχθεί από το μεγάλο αυτό πάθημα της Δημοκρατίας.


Ο λαός, αν έδειξε κάποια ανοχή στην αρχή, αυτή συν τω χρόνω μετατράπηκε σε οργή, και τούτο διότι είχε κουραστεί από τη διαίρεση και την αλληλομείωση του πολιτικού κόσμου.

Τώρα η χώρα βρίσκεται σε άλλο μεγάλο κίνδυνο.

Ας μη συνεχίζουμε την αχθοφορία της ίδιας φαυλότητας του παρελθόντος.

Επιβάλλεται περισσότερη σοβαρότητα και ευθύνη στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται ο τόπος».


Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΛΑΟΣ αρνείται να καταδικασει ρητά και απερίφραστα το πραξικόπημα και υιοθετεί την "σεμνή" και "προσεχτική" διατύπωση ότι η "21η Απριλίου ΘΑ κριθεί από την Ιστορία". Μα υπαρχει άραγε ακόμα τέτοια εκκρεμότητα; αναρωτιόμαστε. Η 21η Απριλίου δεν έχει ήδη κριθεί και καταδικαστεί από την Ιστορία και -κυρίως- τον ελληνικό λαό ως μια ζοφερή περίοδος κατάργησης της λαικής κυριαρχίας, κρατικής τρομοκρατίας ,επίτασης της εκμετάλλευσης, πολιτιστικής οπισθοδρόμησης και εθνικής προδοσίας (φάκελος Κύπρου); Υπάρχει άραγε κάτι να επανεξεταστεί, υφίσταται περιθώριο για μια διαφορετική αξιολόγηση της περιόδου αυτής; Η συντριπτικότατη πλειονότητα των Ελλήνων απαντάει "όχι" αλλά η ακροδεξιά σηκώνει κεφάλι και φαίνεται να απαντάει "ναι". Τι άλλο νόημα έχει η φράση "η 21η Απριλίου ΘΑ κριθεί από την Ιστορία, όπως της αρμόζει" ;

Τι άλλο νόημα επίσης έχει η επόμενη διατύπωση "Το θέμα είναι αν ο πολιτικός κόσμος έχει διδαχθεί ό,τι και όσα πρέπει να διδαχθεί από το μεγάλο αυτό πάθημα της Δημοκρατίας;" Από που κι ως που αναγνωρίζονται ευθύνες στη Δημοκρατία για την εγκληματική στάση των επίορκων αξιωματικών; Από που κι ως που αναγνωρίζονται οι πραξικοπηματίες ως πιθανή πηγή από την οποία θα αντλήσουν συμπεράσματα οι Δημοκράτες; Έμμεσα η ανακοίνωση αυτή υπαινίσσεται ότι κάποια δίκια είχαν και οι πραξικοπηματίες , κάποια εγγενή παθογένεια της Δημοκρατίας προσπάθησαν να λύσουν.

Η ανακοίνωση είναι πρόκληση ενάντια στη Δημοκρατία και θα έπρεπε να είχε σχολιαστεί -κατακριθεί πολύ έντονα. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε. Οι μέρες είναι πονηρές. Τα αντεργατικά μέτρα που έρχονται είναι τόσο σκληρά που θα χρειαστεί, για να περάσουν, να υπάρξει και υποβαθμιση-χτύπημα των δημοκρατικών δικαιωμάτων .ήδη οι γνωστές φυλλάδες "Καθημερινή" "Νέα" "Βήμα" κτλ. έχουν αρχίσει το σφυροκόπημα εναντίον των δικαιωμάτων στη διαδήλωση και την απεργία με ποταμό κατευθυνόμενων σχολίων του τύπου "οι απεργίες των ναυτεργατών τελειωτικό χτύπημα στον ελληνικό τουρισμό", "ανεύθυνοι διαδηλωτές διασύρουν τη χώρα στις αγορές και στο εξωτερικό" "ημιπαράφρονες(wink.gif συνδικαλιστές διαλύουν το κράτος" και άλλα τέτοια. Σε μια τέτοια συγκυρία ολομέτωπης επίθεσης στα δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματα οι "σοβαρές" εφημερίδες του συστήματος νιώθουν όλο και πιο άνετα, όλο και πιο οικεία με την ακροδεξιά ιδεολογία και το κόμμα της.

Απαιτείται εγρήγορση και προσοχή από τους δημοκρατικούς πολίτες. Το πολιτικό παιχνίδι ανοίγει επικίνδυνα...
kolokotronis
Ρε παιδιά τι ''θα κριθεί από την ιστορία''?
Εδώ χάσαμε το 40% της Κύπρου με ευθύνη της χούντας.
Ο παπούς Παπανδρέου είχε εγκαταστήσει μία μεραρχία στο νησί και οι συνταγματάρχες την απέσυραν.
Τρία υποβρύχια να είχαμε στείλει θα είχαν στείλει όλο το στόλο της τουρκίας στον πάτο.
Χάθηκε ελληνικό έδαφος από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Αυτό έγραψε η ιστορία.
petrovic
Σταθερά, από τότε που οξύνθηκε η κρίση του χρεόυς και ξεκίνησε η εκστρατεία κατάργησης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα το ΛΑΟΣ είναι στην πρώτη γραμμή της επίθεσης. Στηρίζει με τα χίλια τον αντεργατικό παροξυσμό ΕΕ-ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ και συκοφαντεί διαρκώς όσους αντιδρούν, συνδικάτα και κόμματα της Αριστεράς. Αποδέχτηκε εξαρχής την υπαγωγή του εργαζόμενου λαού στην εξουσία του ΔΝΤ και την συνακόλουθη εθνική ταπείνωση της κηδεμονίας μας από τους κανίβαλους των τραπεζών. Φάνηκε επομένως και πόσο ψεύτικη, πόσο καλπικη, πόσο "δήθεν" ήταν η φιλοτέχνηση της εικόνας του κόμματος-υπερασπιστή της εθνικής ανεξαρτησίας. όταν ο αντίπαλος ήταν
"εύκολος", οι εξαθλιωμένοι και απομονωμένοι μεταναστες του Τρίτου Κόσμου, το ΛΑΟΣ πουλαγε εκ του ασφαλούς εθνική περηφάνεια και τσαμπουκαλίκι. Τώρα που ο αντίπαλος είναι οι μεγάλες τράπεζες της Δύσης, το ΛΑΟΣ κατάπιε και εθνική περηφάνεια και τα πάντα και έσπευσε να τοποθετηθεί στο πλαι των κανίβαλων της Δύσης και απέναντι στο εργαζόμενο λαό της χώρας μας.

Η κρίση ξεσκέπασε τελείως το ΛΑΟΣ, αποκάλυψε όλη την ψευτιά πάνω στην οποία είναι στημένο αυτό το κόμμα. Με ανησυχεί ωστόσο το γεγονός ότι τα συστημικά ΜΜΕ σιωπούν επί του γεγονότος και συνεχίζουν -όπως άλλωστε κάνουν χρόνια τώρα-να παρέχουν ασυλία-προστασία στο κόμμα αυτό. Θεωρώ ότι το ΛΑΟΣ προστατεύεται ώστε να είναι έτοιμο να παίξει κάποια στιγμή ακόμα ευρύτερο ρόλο. Εάν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αδυνατούν να εγκλωβίσουν τη λαική οργή , τότε ίσως η οικονομική ολιγαρχία να στραφεί πολιτικά ακόμα πιο δεξιά, δηλαδή ...ακροδεξιά. Ήδη έχουν εμφανισθεί στοιχεία αυτής της ακροδεξιάς στροφής. Ο συστημικός δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου,υπαλληλος στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του εφοπλιστή Αλαφούζου, έχει γράψει ότι πρέπει να ανασταλούν επ αόριστον τα άρθρα του Συντάγματος που κατοχυρώνουν τα δικαιώματα της απεργίας και της διαδήλωσης. Οι δημοσιογράφοι του "Βήματος" (εκδοτικό συγκρότημα Λαμπράκη) συντηρούν εδώ και εβδομάδες μια συζήτηση σχετικά με το εάν η ύπαρξη του ΚΚΕ είναι ανεκτή από το Σύνταγμα, και γενικά ξαναφέρνουν στην επιφάνεια τα επιχειρήματα εκείνα με βάση τα οποία κρατήθηκε το κόμμα αυτό στην παρανομία για 25 χρόνια (1949-1974).

Η ακροδεξιά στροφή της οικονομικής ολιγαρχίας σε καιρούς μεγάλης οικονομικής κρίσης δεν είναι κατι καινούριο. Αυτή ακριβώς η στροφή ήταν που μεταμόρφωσε τους παρακρατικούς περιθωριακούς ναζί του Χίτλερ του '20 στους κυρίαρχους εξουσιαστές ναζί του '30. Το ΛΑΟΣ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί. Είναι ένα άκρως επικίνδυνο κόμμα που πρέπει κάθε μέρα να ξεσκεπάζεται και να απομονώνεται
rankin
Οσο πιο δυσκολοι ειναι οι καιροι, τοσο μεγαλυτερο περιθωριο δρασης βρισκουν οι ακραιες αποψεις.
Προσωπικα παντως δε με τρομαζει το Λαος. Αφενως η υπαρξη του ειναι ενας καλος τροπος για να βρισκονται συγκεντρωμενες και υπο ελεγχο, σε ενα χωρο, ολες οι ακροδεξιες δυναμεις, αφετερου το θεωρω κομμα με ανυπαρκτη πραγματικη ιδεολογια, για να μπορεσει ποτε να αναρριχηθει στην εξουσια.
Μια δεξια,ψευτολαικιζουσα, νεοτρεντι πολιτικη δυναμη ειναι, αναξια λογου και σημασιας.
Ο δε προεδρος τους θυμιζει ψευδοπροφητη της αμερικανικης τηλεορασης, που σκιζει τα ρουχα του στην καμερα. Δεν μπορει ποτε να γινει κατι παραπανω απο οτι ηδη ειναι..
Το ζητουμενο στις μερες μας ειναι να εμφανισει καινουριες ιδεες η αριστερα για να προχωρησουμε μπροστα. Απο εκει μπορει να ερθει ενα ανθρωποκεντρικο βημα εμπρος. Οι λοιποι χρεωκοπησαν μαζι με τη χωρα. Οσο ομως και τα κομματα τις αριστερας παραμενουν προσκολημενα σε παλιες ιδεολογιες, η αναζητηση εχθρων δε θα δινει λυση στο πολιτη.
kolimvitis
smiley.gif ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ - ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ Η ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..... ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ...ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ...ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ...
petrovic
"Το 1940 μας χτύπησαν με στούκας και ερπύστριες. Το 2010 μας χτυπανε με σπρεντς και μίζες. Τότε η Ελλάδα σήκωσε το ανάστημα της. Ήρθε η ώρα να το κάνει και τώρα.Φτάνει η καταπίεση και η εκμετάλλευση του ελληνικού λαού"

Αυτή είναι η εκπληκτική δήλωση του αρχηγού του ΛΑΟΣ , ενόψει των 70 χρόνων από την έναρξη του πατριωτικού πολέμου ενάντια στον επιτιθέμενο ιταλικό φασισμό.

ο άνθρωπος νομίζει ότι έχει να κάνει με ηλιθίους. "Μας χτυπάνε με σπρεντς και μίζες " δηλώνει δήθεν οργισμένος,ενώ το Μνημόνιο αυτών ακριβώς που "χτυπανε με σπρεντς και μίζες" το υπερψήφισε στη Βουλή και το στήριξε όσο πιο δυνατά μπορούσε στη συνέχεια, αποδεικνύοντας εαυτόν ως πιστό σκυλάκι της διεθνούς τοκογλυφίας. "ήρθε η ώρα να σηκώσει η Ελλάδα το ανάστημά της" δηλώνει αυτός που δεν κουράζεται καθόλου να κατακεραυνώνει και να συκοφαντεί όσους σηκώνουν ανάστημα, με απεργίες , διαδηλώσεις κτλ.

Αφής στιγμής το ΛΑΟΣ υπερψήφισε και λυσσαλέα στήριξε το Μνημόνιο, έχει ξεσκεπαστεί ως εχθρός του εργαζόμενου λαού και ως εχθρός της εθνικής ανεξαρτησίας . Αυτήν την πολύ απλή αλήθεια δεν μπορούν να τη σκεπάσουν οι υποκριτικές και ψεύτικες δηλώσεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ
petrovic
QUOTE(kolimvitis @ Sep 17 2010, 21:27 ) *
smiley.gif ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ - ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ Η ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..... ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ...ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ...ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ...


Σεβασμός στο δικαίωμα γνώμης του άλλου σημαίνει απλά και μόνο μη απαγόρευση της διατύπωσης της γνώμης αυτής. Κατά τα άλλα, η γνώμη του άλλου είναι καθόλα επιτρεπτό να είναι αντικείμενο κριτικής, αναίρεσης και πολεμικής ακόμα. Οι γνώμες εκφέρονται ελεύθερα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι παύει να υφίσταται ο διαχωρισμός ανάμεσα σε ορθές και εσφαλμένες γνώμες. Οι πρώτες πρέπει να υποστηρίζονται , οι δεύτερες να καταπολεμούνται.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.