Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αν αυριο ειχαμε εκλογες
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Nuntius
QUOTE (Nuntius @ May 6 2012, 19:36 ) *
Περαστικά μας για το 5ο κόμμα 68.gif

Για το 6ο κόμμα εννοούσα. Ελπίζω απλά να αποδειχθούν ελεγχόμενοι και ακίνδυνοι όπως πιστεύω πως είναι.

QUOTE (greeneyes13 @ May 7 2012, 00:28 ) *
παιδιά να ρωτήσω γιατί η ΝΔ με ποσοστό 20% παίρνει 112 έδρες ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με 16% παίρνει 50έδρες;

Γιατί ο εκλογικός νόμος είναι για γέλια.

Όταν ο κόσμος λέει για απλή αναλογική το κάνει για να αποφευχθεί αυτό που έγινε σήμερα.

Αλλά όχι. Πρέπει να έχουμε σταθερή κυβέρνηση rolleyes.gif

QUOTE (HLR CENATION @ May 6 2012, 20:27 ) *
Το κκ ενω πηρε ολη η αριστερα και ο κομπος εχει φτασει στο χτενι εμεινε στα συνηθισμενα του ποσοστα.

Πιο κάτω πήγε. Πλήρωσε το ότι δεν συνεργάζεται. Λογικό ήταν.
HLR CENATION
QUOTE(Nuntius @ May 7 2012, 01:23 ) *
Για το 6ο κόμμα εννοούσα. Ελπίζω απλά να αποδειχθούν ελεγχόμενοι και ακίνδυνοι όπως πιστεύω πως είναι.

Γιατί ο εκλογικός νόμος είναι για γέλια.

Όταν ο κόσμος λέει για απλή αναλογική το κάνει για να αποφευχθεί αυτό που έγινε σήμερα.

Αλλά όχι. Πρέπει να έχουμε σταθερή κυβέρνηση rolleyes.gif

Πιο κάτω πήγε. Πλήρωσε το ότι δεν συνεργάζεται. Λογικό ήταν.

Εγω Νuntιus πιστευω οτι η ΧΑ θα δυναμωσει και αλλο.Θα κανουν Θορυβο μεσα στην βουλη και θα εκτιναχθουν.Αντε να βγουν εξω παλι.Νομιζω οτι για την ανοδο της νεοναστικης χρυσης αυγης φταει και ενα μεγαλο κομματι της αριστερας που δεν τασεται κατα των ΛΑΘΡΟμεταναστων (τονιζω το λαθρο για να μην γινει καμια παρεμηνεια σε αυτα που γραφω).

παντως στο κκ νομιζω οτι θα εχουμε και αλλαγη ηγεσιας.Ηδη ακουγεται το ονομα του Παφιλη.
Nuntius
QUOTE (HLR CENATION @ May 7 2012, 01:34 ) *
Εγω Νuntιus πιστευω οτι η ΧΑ θα δυναμωσει και αλλο.Θα κανουν Θορυβο μεσα στην βουλη και θα εκτιναχθουν.Αντε να βγουν εξω παλι.Νομιζω οτι για την ανοδο της νεοναστικης χρυσης αυγης φταει και ενα μεγαλο κομματι της αριστερας που δεν τασεται κατα των ΛΑΘΡΟμεταναστων (τονιζω το λαθρο για να μην γινει καμια παρεμηνεια σε αυτα που γραφω).

παντως στο κκ νομιζω οτι θα εχουμε και αλλαγη ηγεσιας.Ηδη ακουγεται το ονομα του Παφιλη.

Δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με το θέμα των "λαθρο"μεταναστών (οι άνθρωποι δεν είναι λαθραίοι κατ' εμέ γι' αυτό και βάζω εισαγωγικά). Γιατί αν ήταν έτσι θα είχε ανέβει το ΚΚΕ που δεν έχει την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό.

Η άνοδος τους πιστεύω πως οφείλεται σε ψήφο διαμαρτυρίας από πρώην Νεο Δημοκράτες και πρώην Πασόκους του "η Ελλάδα στους Ελλήνες". Απλά ελπίζω να μην οφείλεται στην νεολαία.

Αλλά κι εκεί να οφείλεται θα γίνουν ξεφτίλα σύντομα πιστεύω. Έχω εμπιστοσύνη στην ικανότητα τους να γίνονται ξεφτίλα ξανά και ξανά smiley.gif

ΥΓ: Κοίτα να δεις όμως πράγματα. Την ημέρα που μπήκε η Χρυσή Αυγή στην βουλή κέρδισαν παιχνίδι οι New York Knicks μετά από 11 χρόνια. Τυχαίο? smiley.gif
HLR CENATION
QUOTE(Nuntius @ May 7 2012, 01:42 ) *
ΥΓ: Κοίτα να δεις όμως πράγματα. Την ημέρα που μπήκε η Χρυσή Αυγή στην βουλή κέρδισαν παιχνίδι οι New York Knicks μετά από 11 χρόνια. Τυχαίο? smiley.gif

Και εχασε ο καλυτερος παικτης του κοσμου.Ο Μεγαλος Λεμπρον smiley.gif
aegeansheed
και ένα 6χρονο παιδί στο Μπαγκλαντές μόλις έχασε το πρώτο του δόντι...
NBAer
~21 εδρες η χρυση αυγη στην βουλη. ohmy.gif
Απο το κακο στο χειροτερο και φτασαμε πλεον και στο χειριστο. sad.gif
Απο την αλλη το 1/5 αυτων που ψηφισαν καποιο κομμα, ψηφισαν Νεα Δημοκρατια. ohmy.gif Πρεπει να βρεθει μια καλυτερη λεξη απο το "χειριστο" για να περιγραψει αυτο που εγινε και την κατασταση που ειμαστε....
Gravedigger
ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ.
επαθα λαστιχο
ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ
καληνυχτα σε ολους
Nuntius
QUOTE (επαθα λαστιχο @ May 7 2012, 02:36 ) *
ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ
καληνυχτα σε ολους

Σωστό wink.gif

Είπαμε. Ας ελπίσουμε πως είναι απλώς ελεγχόμενοι όπως υποψιαζόμαστε εδώ και καιρό. Γιατί αλλιώς θα γίνει της τρελής.
HLR CENATION
QUOTE(Nuntius @ May 7 2012, 02:42 ) *
Σωστό wink.gif

Είπαμε. Ας ελπίσουμε πως είναι απλώς ελεγχόμενοι όπως υποψιαζόμαστε εδώ και καιρό. Γιατί αλλιώς θα γίνει της τρελής.

Σωστα λες για την χρυση αυγη γιατι οντως ειναι ενα πολυ ακραιο κομμα.Αφου ειναι νεοναστικο φυσικο και επομενο να ειναι ακραιο.

Αλλα και το κκ ειναι ενα ακραιο κομμα που εχει ριζωσει και μεσα στην βουλη μαλιστα.
Nuntius
QUOTE (HLR CENATION @ May 7 2012, 03:10 ) *
Σωστα λες για την χρυση αυγη γιατι οντως ειναι ενα πολυ ακραιο κομμα.Αφου ειναι νεοναστικο φυσικο και επομενο να ειναι ακραιο.

Αλλα και το κκ ειναι ενα ακραιο κομμα που εχει ριζωσει και μεσα στην βουλη μαλιστα.

Το ΚΚΕ δεν είναι ακραίο κόμμα. Μια χαρά κοινοβουλευτικότατο και θεσμικότατο έχει γίνει.
benchwarmer
Ο μόνος τρόπος να έχουμε κυβέρνηση αύριο είναι να πιεστεί η ΔΗΜΑΡ από τους 2 άλλους και να πάμε σε κυβέρνηση τριών κομμάτων. Οι 2 είναι στους 149-150 βουλευτές, και ακόμα και να κλέψουν κάποιος σκόρπιους και να πάνε πχ 155+ δεν πρόκειται να κρατήσει τέτοια κυβέρνηση πάνω από μήνα.
Αλλιώς έχουμε άμεσα ξανά εκλογές, άκουσα για 10 ή 17 Ιουνίου. Το τι γίνεται βέβαια μέχρι τότε δεν το ξέρει κανείς.
(Φυσικά οποιοδήποτε άλλο σενάριο αυτή τη στιγμή, πχ αριστερής κυβέρνησης, είναι αδύνατο.)

Στα αποτελέσματα τώρα, το τι συνέβη στα 4 πρώτα κόμματα είναι ξεκάθαρο, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ, και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την αντιμνημονιακή ΝΔ. Προφανής χαμένος είναι και το ΚΚΕ φυσικά, που εν μέσω όλης αυτής της κρίσης των πάντων, κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό του μόνο κατά 1%.
Όσο για την Χρυσή Αυγή, είναι δύο οι ξεκάθαροι παράγοντες που την έφτασαν σε αυτά τα νούμερα. Πρώτον φυσικά ότι επένδυσαν σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα, το λαθρομεταναστευτικό, όπου κανείς δεν έκανε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια (και φυσικά υπάρχει πρόβλημα και φυσικά έπρεπε να έχει δωθεί λύση, με κάποιον θεσμικό τρόπο εννοείται), και δεύτερον την πλήρη απουσία τους από τα ΜΜΕ που μάλλον καλό τους έκανε παρά κακό. Όταν ξαναγίνουν εκλογές (που όπως είπα θα γίνουν πολύ σύντομα πιστεύω), θα έχει κυκλοφορήσει η εικόνα τους (που ως οργάνωση φυσικά και είναι αυτή που κυκλοφόρησε στα διάφορα βίντεο) και το ποσοστό της θα ξεφουσκώσει στα λογικά επίπεδα.

Επίσης, εκτός της γελοιότητας των +50 εδρών, σε αυτές τις εκλογές εμφανίστηκε και η γελοιότητα του 3%, το οποίο αφήνει χωρίς αντιπρόσωπο στη βουλή το 19% αυτών που πήγαν και ψήφισαν...
JR_Swish
QUOTE(HLR CENATION @ May 7 2012, 03:10 ) *

Φαντάζομαι το ακραίο του ΚΚΕ είναι ότι κατά τη γνώμη σου προτείνει θέσεις που δεν είναι εφαρμόσιμες,γιατί αν συγκρίνεις τις ακραίες τακτικές της χρυσής αυγής με τις μεθόδους πάλης του ΚΚΕ τα έχεις κάνει πολύ αχταρμά.

Το ΚΚΕ έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα να λύσει κατά τη γνώμη μου αλλά δεν περιμένω να κάνει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που ξαφνικά είναι υπέρ στην παραμονή στην Ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή ένωση με ταυτόχρονη διαγραφή του χρέους ή διαπραγμάτευση του μνημονίου,διώξιμο του ΔΝΤ ή ξέρω κιεγώ τι άλλο είπε (λες και είναι όλα μαζί εφαρμόσιμα) για να κερδίσει τους πικραμένους πασόκους.Αμέτοχο δε μπορεί να μείνει και πρέπει να μάθει από τις εξελίξεις και ιδαίτερα από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αν είναι να μάθει στην κωλοτούμπα πιστεύω θα χάσει και τον ήδη κόσμο που έχει.
Από την άλλη ούτε αντάρτικο περιμένω να κάνει που κατηγορείται για κόλλημα στον κοινοβουλευτισμό,ούτε να κυνηγιέται στους δρόμους με το παρακράτος αλλά και το επίσημο κράτος,ας τα κάνουν άλλοι που πιστεύουν πως στις εποχές που ζούμε θα έχουν αποτέλεσμα.

spursforthe5
δυοπραματα.αρχικα δεν αφηνουμε χωρο δρασης στην χρυση αυγη,δευτερον οταν βγαινουν στα καναλια οι ναζι ,τα αριστερα κομματα το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να μη καθονται στο ιδιο τραπεζι με δολοφονους,απλο δλδ.τριτον δε τους αντιμετωπιζουμε ως κατι ξεχωριστο απο το σημερινο συστημα αλλα ως μια ακραια μορφη του ,αλλα εννοειται πως τους συμπεριφερομαστε διαφορετικα.ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΚΕ πρεπει να καταλαβει καποια πραματα γιατι αλλιως η αριστερα δε προκειται να κανει ποτε τπτ και ο λαος θα της γυρισει τη πλατη αργα η γρηγορα
Nuntius
Για τις έδρες:

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_795.html
Manu7
Βλέπω κανείς δεν λέει για το 36% αποχή...Αυτό δεν πείραξε κανέναν?Μία από τα ίδια δηλαδή...

Κατά άλλα θα έρχονταν μιλλούνια να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές...
Zephyr
QUOTE(Nuntius @ May 7 2012, 01:42 ) *
Η άνοδος τους πιστεύω πως οφείλεται σε ψήφο διαμαρτυρίας από πρώην Νεο Δημοκράτες και πρώην Πασόκους του "η Ελλάδα στους Ελλήνες". Απλά ελπίζω να μην οφείλεται στην νεολαία.

Αλλά κι εκεί να οφείλεται θα γίνουν ξεφτίλα σύντομα πιστεύω. Έχω εμπιστοσύνη στην ικανότητα τους να γίνονται ξεφτίλα ξανά και ξανά smiley.gif

Όταν ο κόσμος δει το πραγματικό τους πρόσωπο, ελπίζω πως θα τους εγκαταλείψει.
Λογικό εν μέρει να παίρνουν δύναμη τέτοιες παρατάξεις σε περιόδους κρίσης, εκμεταλλευόμενες τον απαίδευτο κόσμο που δεν μπαίνει καν στο κόπο να δει τι πρεσβεύουν πέρα από το "να φύγουν οι ξένοι". Θα ξεφουσκώσουν κ αυτοί όπως ξεφούσκωσε ο ΛΑ.Ο.Σ.
Χθες πάντως δεν είδα κάποιο εκπρόσωπο τους να βγαίνει σε κανάλι.
Zoys
Κάποτε ψήφιζαν μόνο τους κλέφτες για να μπουν στο κοινοβούλιο, πλέον προχώρησαν και στους δολοφόνους...

Πάντως, πράγματι ο εκλογικός νόμος είναι απαράδεκτος και άδικος όσον αφορά την κατανομή των εδρών.
bballbill
QUOTE(Manu7 @ May 7 2012, 09:27 ) *
Βλέπω κανείς δεν λέει για το 36% αποχή...Αυτό δεν πείραξε κανέναν?Μία από τα ίδια δηλαδή...

36% αποχή
19% εκτός βουλής
2,5% άκυρα/λευκά

Κατά τα άλλα ο λαός μίλησε. Τί παίρνουν ρε πστ μου?
lamar
Ολα αυτα που λετε για την ΧΑ τα ελεγαν και οι δημοσιογραφοι με τους πολιτικους και ειχαν ως αποτελεσμα να παρει ο Μιχαλολιακος 7%. Παραπανω απο 400.000 ψηφους εκ των οποιων 150.000 σε Αθηνα - Πειραια. Ολοι αυτοι ειναι φασιστες???

Καθιστε να κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας κι εσεις, μην βλεπετε οτι ο πραγματικος λογος που αυτη η οργανωση, γιατι κομμα δεν ειναι, εχει παει απο το 0.25% των προηγουμενων εκλογων στο 7%, ειναι η καθημερινοτητα των πολιτων, και τιποτα, αλλο. Αν συνεχιστει αυτο, η ΧΑ την επομενη φορα θα παρει διψηφιο ποσοστο.

Ειμαι ενας απο αυτους που εριξαν ψηφο στο Μιχαλολιακο, και ειναι η δευτερη φορα μετα τις δημοτικες εκλογες που περασαν.

Ο λογος που το εκανα ειναι απλος.

Ειμαι Πατησιωτης και μενω επι της Πατησιων, πλησιον του Αγ.Λουκα για τους γνωστες...

Κουραστηκα, ή μαλλον σιχαθηκα το γεγονος οτι καθε βραδυ που γυρναγα σπιτι αργα μετα απο εξοδο με φιλαρακια, να μου την πεφτουν καποια κοριτσακια και να θελουν με το ζορι να τους δωσω 5-10 ευρω για να ερθουν πανω στο σπιτι μου για να με ικανοποιησουν με τους νταβαδες τους να περιμενουν στα γυρω στενα για να τους παρουν την εισπραξη...

Κουραστηκα ή μαλλον σιχαθηκα να κανω ενοργανη γυμναστικη για να μπορεσω να περπατησω πανω απο τα απλωμενα σεντονια των παρανομων μικροπωλητων σε ολη την Πατησιων, οπου το παραεμποριο βασιλευει, ενω ταυτοχρονα γνωστοι και φιλοι κλεινουν τα μαγαζια τους διοτι το συνεταιρακι τους το κρατος τους ρουφαει το αιμα με τους φορους ενω εκεινους τους αφηνει να δρουν ανεξελεγκτοι.

Κουραστηκα ή μαλλον σιχαθηκα να ακουω καθε μερα για επιθεσεις σε μεγαλους ανθρωπους. Πριν απο λιγο καιρο μια φιλη της μανας μου την τσακισαν στο ξυλο για να της παρουν 40 ευρω απο το πορτοφολι, την βερα της και εναν σταυρο. Εχω αγορασει στη μητερα μου ενα πραγμα που ειναι σαν κινητο αλλα μολις πατησεις το κουμπι που ειναι για τη κληση εκεινο τιναζει με ηλεκτρικο ρευμα οτι αγγιξει, το οποιο εχει χρησιμοποιηθει ήδη δυο φορες, σε καποιον που της επιτεθηκε να της παρει τη τσαντα.

Και τελειωνοντας θα σας πω μια ιστορια, στην πολυκατοικια μου μια κυρια ειχε νοικιασει ενα δυαρι σε τρεις αλλοδαπους. Οι ανθρωποι αυτοι μετα την εγγυηση δεν της πληρωσαν ποτε ουτε ενα νοικι. Μετα απο καποιους μηνες πηγε αυτη η γυναικα και τους ειπε, "μην μου δωσετε τιποτα, μονο σας παρακαλω αδειαστε μου το σπιτι να το νοικιασω καπου αλλου, γιατι εχω αναγκη τα λεφτα". Οι μαγκες αυτοι, την εδιωξαν και της ειπαν, οχι μονο δεν θα παρεις μια, αλλα και απο το σπιτι δεν φευγουμε, παρα μονο με εξωση, και για οσο καιρο παρει μεχρι τοτε θα ειμαστε εδω.

Η γυναικα αυτη λοιπον απελπισμενη απευθυνθηκε στην ΧΑ. Αποτελεσμα? Μεσα σε τεσσερις μερες, ναι σε τεσσερις μερες, οι τρεις αλλοδαποι, αδειασαν το σπιτι, πληρωσαν ολα τα νοικια που χρωσταγαν στη σπιτονοικοκυρα, και το εβαψαν κιολας.

Τι θελετε να ψηφισει μετα αυτη η κυρια? Τι θελετε να ψηφισω εγω, οταν παω πλεον στον Αγ.Παντελεημονα στον κολλητο μου και βλεπω την προσφορα αυτων των "δολοφωνων" στην περιοχη? Τι θελετε να ψηφισει ο κολλητος μου? Τι θελετε να ψηφισει η μανα μου???

Πραγματικα, οσο η κοινωνια και το κρατος αρνειται να αντιληφθει το προβλημα και να κανει νομιμως οτι η ΧΑ κανει εκτος νομου, τοσο θα γιγαντωνεται αυτη η οργανωση...
mephisto22
H κατασταση οπως διαμορφωθηκε εχει ορισμενες ανλογιες με τις συνθηκες που επικρατουσαν στην προεπαναστατικη Ρωσια.Οι εσεροι και οι μενσεβικοι ειχαν στριμωξει τους μπολσεβικους στις τοτε,ιδιομορφες,εκλογες-οι οποιοι κατ επιφαση και μονον ηταν πλειοψηφεια(μπολσεβισικοι στα ρωσικα σημαινει αυτοι που πλειοψηφουν).Στη συνεχεια αποδειχτηκε οτι η πολιτικη των μενσεβικων σημαινε στην πραγματικοτητα συμμαχια με την τοτε ανερχομενη αστικη ταξη ταξη,πολιτικη βεβαια που δεν μπορουσε να δωσει διεξοδο στα οξυμενα προβληματα.Ως αποτελεσμα,οι μενσεβικοι εχασαν πολυ γρηγορα την απηχηση στις μαζες,ηττηθακαν πανηγυρικα ιδεολογικα,στρατηγικα,πολιτικα,και ανοιξαν τον δρομο στους μπολσεβικους για τον κοκκινο οχτρωβη.

Magnus92
QUOTE(lamar @ May 7 2012, 12:29 ) *

Συγγνωμη που στο λεω, αλλα η αποψη σου δικαιωνει ολα οσα εχουν ειπωθει περι προπαγανδας και αδυναμια κατανοησης του τι εχουν ψηφισει, ολων οσων το εριξαν σε μια ομαδα ΝΕΟΝΑΖΙ...

Οι ιστοριες για τους μικροπωλητες και τα νοικια ειναι για γελια icon_wave.gif ...
vastravoud
Δε θα ψήφιζα ΠΟΤΕ ΜΟΥ Χ.Α, όμως οι ιστορίες με τους νοικάρηδες, τις πόρνες και την υποβάθμιση δεν είναι καθόλου, καθόλου για γέλια.
Magnus92
QUOTE(vastravoud @ May 7 2012, 13:09 ) *
Δε θα ψήφιζα ΠΟΤΕ ΜΟΥ Χ.Α, όμως οι ιστορίες με τους νοικάρηδες, τις πόρνες και την υποβάθμιση δεν είναι καθόλου, καθόλου για γέλια.

Ειναι για γελια vastravoud, γιατι σας εχουν πεισει οτι για ολα αυτα φταινε καποιοι ανθρωποι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα, και δεν εχουν ενα κομματι ψωμι να φανε...

Εγω με ανθρωπους που δεν μπορουν να σκεφτουν τα αυτονοητα, συγγνωμη, αλλα γελαω smile.gif
lamar
QUOTE(Magnus92 @ May 7 2012, 13:03 ) *
Συγγνωμη που στο λεω, αλλα η αποψη σου δικαιωνει ολα οσα εχουν ειπωθει περι προπαγανδας και αδυναμια κατανοησης του τι εχουν ψηφισει, ολων οσων το εριξαν σε μια ομαδα ΝΕΟΝΑΖΙ...

Οι ιστοριες για τους μικροπωλητες και τα νοικια ειναι για γελια icon_wave.gif ...

Μη ζητας καθολου συγγνωμη, εγω ξερω γιατι ψηφισα ΧΑ. Αυτοι που κανετε υποθεσεις γιατι ψηφισε καποιος ΧΑ δεν εχετε ιδεα γιατι το εκαναν οσοι το εκαναν. Οσο για ολα τα υπολοιπα που για σενα ειναι για γελια, αυτα εδωσαν 7% σε αυτη την ομαδα...
Magnus92
QUOTE(lamar @ May 7 2012, 13:18 ) *
Μη ζητας καθολου συγγνωμη, εγω ξερω γιατι ψηφισα ΧΑ. Αυτοι που κανετε υποθεσεις γιατι ψηφισε καποιος ΧΑ δεν εχετε ιδεα γιατι το εκαναν οσοι το εκαναν. Οσο για ολα τα υπολοιπα που για σενα ειναι γελια, αυτα εδωσαν 7% σε αυτη την ομαδα...

Εχουμε ιδεα, και την γραφουμε λιγο πιο πανω rolleyes.gif
lamar
QUOTE(Magnus92 @ May 7 2012, 13:21 ) *
Εχουμε ιδεα, και την γραφουμε λιγο πιο πανω rolleyes.gif

Καλα το τι γραφεται με το τι συμβαινει πολλες φορες απεχει ετη φωτος μακρια.

Ας πουμε εσυ για παραδειγμα ειχες προαισθημα οτι δεν θα μπουν στη βουλη... Και οχι μονο μπηκαν αλλα βγαζουν και 21 βουλευτες...
geoko13
QUOTE(Magnus92 @ May 7 2012, 13:16 ) *
Ειναι για γελια vastravoud, γιατι σας εχουν πεισει οτι για ολα αυτα φταινε καποιοι ανθρωποι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα, και δεν εχουν ενα κομματι ψωμι να φανε...

Εγω με ανθρωπους που δεν μπορουν να σκεφτουν τα αυτονοητα, συγγνωμη, αλλα γελαω smile.gif

Έχεις δίκιο,η οικογένεια του ανθρώπου που τον σκότωσαν για μια κάμερα έχει κατουρηθεί από το γέλιο,ένας γνωστός με μαγαζί στο κέντρο που λέει πως είναι αλλοδαπός για να μην τον κλέψουν γελάει κάθε μέρα,τα κοριτσάκια που βιάζονται στην ΑΣΟΕ και στα γύρω στενάκια γελάνε κι αυτά......Συγγνώμη για την ειρωνεία αλλά αν ζείς στο κέντρο και δεν τα βλέπεις αυτά...και προς Θεού δε λέω ότι φταίνε μόνο οι αλλοδαποί γι'αυτή την κατάσταση.Η απουσία της πολιτείας φταίει και η μόνη λύση γι'αυτούς τους ανθρώπους είναι η χρυσή αυγή και πολύ καλά έκαναν που την ψήφισαν......
Zoys
QUOTE(lamar @ May 7 2012, 13:28 ) *

Ας πουμε εσυ για παραδειγμα ειχες προαισθημα οτι δεν θα μπουν στη βουλη... Και οχι μονο μπηκαν αλλα βγαζουν και 21 βουλευτες...

Πολύ θα ήθελα να τα δω αυτά τα άτομα...
maik23
εχουν δικιο οτι δεν ειναι για γελια.ο κοσμος ψηφιζει συμφωνα με τις αναγκες του και την καθημερινοτητα του.η ελλαδα ειναι μια χωρα απαιδευτη σε θεματα πολυπολιτισμηκοτητας και φοβαται το ξενο το διαφορετικο.επισης ειναι μια φυλη που οπως και οι περισσοτερες μεσογειακες θελουν να μπαινουν στον τοπο της μονο ανθρωποι απο αναπτυγμενες χωρες ανεξαρτητου χρωματος.δλδ κανενας δεν εχει προβλημα εαν ερθει να διαμεινει στην ελλαδα ενας γερμανος,αγγλος,δανος ειτε ανοιχτοχρωμος ειτε σκουροχρωμος(προφανως με υηηκοτητα απο γονεις που μετεγκτασταθηκαν εκει).δεν νομιζω δλδ καποιος δημοκρατικος απο εμας να εχει προβλημα εαν ερθει ενας αμερικανος απο οποιαδηποτε φυλη,απο οποιαδηποτε χρωμα εαν ειναι με εισοδημα,προοδευμενος κ.λπ. εχουμε ολοι ομως προβλημα με αυτους που ναι μεν δεν εχουν στον ηλιο μοιρα αλλα ενοχλουν και φοβιζουν τους μονιμους κατοικους αυτης της χωρας.
και επειδη οπως σε ολους τους τομεις οι πολτικοι μας πηγαν και υπογραψαν μια συμφωνια και μετα τα ξυνουν, αυτοι οι ανθρωποι που προοριζονταν για αλλες χωρες και οχι να μεινουν εδω,τωρα εγιναν προβλημα της χωρας μας.και εκει αντι να το λυσουν τα σαινια μας συνεχισαν να τα ξυνουν. γιατι δλδ η γαλλια ,γερμανια μεσα σε 1 εβδομαδα εκανε σκουπα ολους αυτους που δεν ηθελε και εμεις δεν εχουμε δικαιωμα να κανουμε το ιδιο?λοιπον ετσι οργιζεται ο κοσμος.και δεν μιλαω για τους μαυρους με τα σιντι αυτοι οι περισοτεροι ειναι φοιτητες που δεν βρισκουν δουλεια και οι οποιοι και πολιτισμενοι ειναι και ευχαριστοι.

δεν τους δικαιολογω που τους ψηφισαν,αλλα δικαιολογω και εγω την οργη μου που ...

δεν θελω σε καθε φαναρι να προσπαθουν να μουν πλυνουν τα καθαρα τζαμια μου
να προσπαθουν να μου πουλησουν σε καθε φαναρι χαρτομαντηλα
που την κυριακη που θελω να κοιμηθω,περνανε 4 φορτηγακια με τις ντουντουκες τους τερμα ,παλιατζηδες κ.α.
που φοβομαστε να κυκλοφορησουμε τα βραδια στην πολη απο τους πρεζακηδες,τους βουλγαρους κλεφτες κ.α
και τοσες αλλες περιπτωσεις που υπαρχουν.
καποιος επρεπε να κανει κατι δραστικο γιαυτα.καλοι οι ελεγχοι της διας αλλα δεν σωζουν την κατασταση.γιατι δεν φοβουνται και συνεχιζουν.και την πληρωνουμε εμεις.

εν πασει περιπτωση δυστυχως να ξερετε οτι αυτοι που τους ψηφισαν ειναι νεοι.μιλωντας με πολλους δυσαρεστημενους ηλικιας 24 ετων περιπου,ηθελαν να τους ψηφισουν γιατι δεν ηξεραν τι ειναι.το ειδαν και λιγο χαβαλε.

για το αποτελεσμα των εκλογων ενα πραγμα εχω να πω για τις νεες δυναμεις.ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα....για να δουμε αν τα λογια σας εχουν και πραξεις.ο κοσμος ψηφισε ελευθερια,αξιοπρεπεια,δικαιωμα στην ζωη και τον πλουτο.

κοιταξτε να τα σκατωσετε ξανα!!!
vastravoud
QUOTE(Magnus92 @ May 7 2012, 13:16 ) *

Εμένα δε με έχει πείσει κανείς και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν πιστεύω ότι φταίνε οι ίδιοι οι δύστυχοι αυτοί άνθρωποι.

Απλώς η θείτσα που τρέμει να βγει από το σπίτι της θα ψάξει να βρει καταφύγιο όπου μπορέσει....
Turamarth
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 6 2012, 22:46 ) *
Ειναι αδικος, αλλα ειναι ο μονος τροπος να βγαινει κυβερνηση τα τελευταια χρονια. Και μπορει να εβγαινε κυβερνηση μειοψηφιας, αλλα καποιος επρεπε να κυβερνησει και με τον τροπο σκεψης που εχουν τα κομματα στην Ελλαδα, αν πηγαιναμε σε συνεχεις κυβερνησεις συνεργασιας, θα ειχαμε εκλογες καθε χρονο.

Δεν είναι υποχρεωτικό να πηγαίναμε σε συνεχείς κυβερνησεις συνεργασίας, διότι και μόνο το να υποχρεωθούν να μουν σε μια, πιθανότατα θα δημιουργούσε αλυσιδωτές αντιδράσεις και στα κόμματα που θα έπαιρναν μέρος και σ'αυτά της αντιπολίτευσης αλλά και στους ψηφοφόρους (πράγμα ανεπίτρεπτο στην λογική των δύο και των όσων βολεύονται από αυτή).

QUOTE(T.W.Is.M. @ May 6 2012, 22:46 ) *
Η αλλη επιλογη θα ηταν δευτερος γυρος στα προτυπα της Γαλλιας. Τι θα ηταν καλυτερο αληθεια, το +50 εδρες στον πρωτο ή το διλημμα ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ καθε 4 χρονια χωρις τριτη επιλογη?

Σίγουρα η δεύτερη είναι πιο πολυέξοδη, ψυχοφθόρα και χρονοβόρα αλλά παράλληλα και ασύγκριτα πιο αξιοπρεπής και δημοκρατική.
Και οι δύο τρόποι προσφέρουν την ασφάλεια ,ειδικά σε περιπτώσεις όπως η δική μας με τα 2 πρώτα κόμματα να έχουν μεγάλη απόσταση από το τρίτο, πως στην ουσία έχουν να λογοδοτήσουν μόνο το ένα στο άλλο και αυτό αφενός τους επέτρεψε να αποξενωθούν από την βάση τους & αφετέρου τα απέτρεψε να προσαρμοστούν και να εξελιχθούν ακολουθώντας τις συνεχείς πολιτικο/κοινωνικο/οικονομικές αλλαγές.
Το καλύτερο πάντως θεωρώ πως είναι η απλή αναλογική, μπορεί να ήμασταν "ακυβέρνητοι" κάποια/ες τετραετίες αλλά το πολιτικό πεδίο θα άλλαζε προσαρμοζόμενο στις πραγματικές ανάγκες της χώρας και του εποχής και το ποιο πιθανό είναι εν έτη 2012 να βρισκόμασταν σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήμαστε.

QUOTE(bballbill @ May 7 2012, 11:47 ) *
36% αποχή
19% εκτός βουλής
2,5% άκυρα/λευκά

Κατά τα άλλα ο λαός μίλησε. Τί παίρνουν ρε πστ μου?

Σωστό συμπέρασμα τα ποσοστά όμως δεν μπορούν να αθροιστούν όπως τα αναφέρεις γιατί τα 19% & 2.5% είναι επι αυτών που προσήλθαν στις κάλπες.
Αν τα αναγάγουμε βγαίνουν 12% & 1.6% αντίστοιχα.

36% + 12% + 1.6% = 49.6%
και ουσιαστικά το πρώτο κόμμα ήταν επιλογή του ~9.5% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, ~8.4% το δεύτερο, κ.ο.κ

@ lamar
Κατανοώ αυτά που γράφεις και όντως το πρόβλημα τεράστιο στις περιοχές αυτές, κατανοώ και την "χρήση" της ΧΑ και των μεθόδων της από αυτούς που είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται καθημερινά σε αυτές τις συνθήκες.
Όμως όπως ακριβώς λές και εσύ
αυτη η οργανωση, γιατι κομμα δεν ειναι,
δεν μπορεί να ψηφίζεται ως κόμμα να μπει στην βουλή ακόμη και από αυτούς με τους οποίους έχει δημιουργήσει πελατειακή σχέση όπως περιγράφεις με το παράδειγμά σου.

QUOTE(Zoys @ May 7 2012, 11:20 ) *
Κάποτε ψήφιζαν μόνο τους κλέφτες για να μπουν στο κοινοβούλιο, πλέον προχώρησαν και στους δολοφόνους...

Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και περιγράφει την παιδεία μας και την (μη) κατανόηση των πράξεων μας.
Magnus92
QUOTE(lamar @ May 7 2012, 13:28 ) *

Φυσικα και δεχομαι οτι η προβλεψη μου ηταν τελειως εκτος τοπου και χρονου... Βασιζομουν στη λογικη και στην ορθη πολιτικη σκεψη των ελληνων, η οποια δυστυχως αποδειχτηκε οτι δεν υπαρχει...

QUOTE(maik23 @ May 7 2012, 13:49 ) *
εν πασει περιπτωση δυστυχως να ξερετε οτι αυτοι που τους ψηφισαν ειναι νεοι.μιλωντας με πολλους δυσαρεστημενους ηλικιας 24 ετων περιπου,ηθελαν να τους ψηφισουν γιατι δεν ηξεραν τι ειναι.το ειδαν και λιγο χαβαλε.

Το αυτο !

QUOTE(geoko13 @ May 7 2012, 13:30 ) *
Έχεις δίκιο,η οικογένεια του ανθρώπου που τον σκότωσαν για μια κάμερα έχει κατουρηθεί από το γέλιο,ένας γνωστός με μαγαζί στο κέντρο που λέει πως είναι αλλοδαπός για να μην τον κλέψουν γελάει κάθε μέρα,τα κοριτσάκια που βιάζονται στην ΑΣΟΕ και στα γύρω στενάκια γελάνε κι αυτά......Συγγνώμη για την ειρωνεία αλλά αν ζείς στο κέντρο και δεν τα βλέπεις αυτά...και προς Θεού δε λέω ότι φταίνε μόνο οι αλλοδαποί γι'αυτή την κατάσταση.Η απουσία της πολιτείας φταίει και η μόνη λύση γι'αυτούς τους ανθρώπους είναι η χρυσή αυγή και πολύ καλά έκαναν που την ψήφισαν......

Δυστυχως μενω σε πολυ μεγαλ οαστικο κεντρο, στο οποιο υπαρχει κιολας πολυ εντονη παρουσια των Νεοναζι... Οποτε, δυστυχως, βλεπω με τα ματια μου της πραξεις των σουπερ-ηρωων του εθνους σας, και βγαζω τα δικα μου συμπερασματα...
Ειναι, οντως, βολικο να στεκομαστε μονο στα εγκληματα των ξενων οποτε ισως και να εχετε και δικιο...

Τα γραφωμενα σας θα τα βλεπει ο Περιανδρος και θα νιωθει και ομορφα...

Αυτα ( λιγο βιαστικα ) απο μενα προς το παρων, γιατι ακολουθει ταξιδι επιστροφης στη συμπρωτευουσα...
LFO
Ρε Λαμάρ, αν αυριο μεθαυριο βγεις για βολτα με τον κολλητο σου και περασετε διπλα απο μια ομαδα Χ.Α και δεν τους χαιρετησετε ναζιστικά ή αν δεν σηκωθείτε την ωρα που θα μπουν στην καφετερια πχ. , τι θα πειτε εσύ ή κολλητος σου στις μαναδες σας οταν θα σας ανοιξουν τα κεφάλια?

450000 Ελληνες αποφασισαν να φερουν την βια στο κατωφλι του σπιτιου τους/μας. Τι νομιζεις, δεν θα τους/μας χτυπήσουν την πορτα?
maik23
χαιρομαι να βλεπω τις σκατοφατσες ολων αυτων των πασοκων που νομιζαν οτι ειναι για παντα!!!μακαρι να μην υπηρχε αυτο το 50+ ναβλεπα και νουδιτες να εξαφανιζονται.δυστυχως μερικα μαμοθρεφτα ξαναβγηκαν.και φυσικα δεν πανε σε εκλογες ξανα γιατι ξερουν ποιος θα ειναι πρωτος και δευτερος την επομενη εκλογικη αναμετρηση.ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιι
rchos
η χρυση αυγη εχει δειξει σε καποιες γειτονιες που η πολιτεια εχει παρατησει πολλα χρονια τωρα ενα εντελως διαφορετικο προσωπο απο αυτο που ξερουμε οτι ειναι.

η θειτσα στην φτωχογειτονια που μαστιζετε απο εγκληματικοτητα και βια αυτο που αντιλαμβανετε ειναι οτι μελη της χρυσης αυγης χωρις να ξερει το πολιτικο και ιδεολογικο τους υποβαθρο βρεθηκαν εκει της εδωσαν φαγητο και την εκαναν να νιωθει οτι καποιος νοιαζετε.αυτο στον μεσο ηλικιωμενο ελληνα χωρις μεγαλο βιοτικο επιπεδο τους κανει να μοιαζουν σαν καλα παιδια που μας βοηθανε και οχι ναζιστες.

φυσικα αυτοι απο μονοι τους δεν θα εδιναν αυτο το ποσοστο στην χρυση αυγη.υπαρχει ενα αλλο ποσοστο που νιωθει οτι τιμωρησε το σημερινο πολιτικο συστημα με αυτο τον τροπο.

και επειδη ο λογος που δεν πολυγραφω στα πολιτικα ειναι οτι σε ενα φορουμ πολυ ευκολα καποιοι παρεξηγουνται θελω να καταστησω σαφες οτι προτιμω να μου κοπουν χερια ποδια παρα να ψηφισω χρυση αυγη.απλα προσπαθω και εγω να εξηγησω το φαινομενο.
tReason
Tελικα το συμπερασμα που βγαλατε απο τις εκλογες ειναι οτι το μεγαλυτερο προβλημα της ελλαδας ειναι η εισοδος της ΧΑ
στη βουλη;
Αν αυτο καταλαβατε απο τς χτεσινες εκλογες rolleyes.gif
LFO
QUOTE(maik23 @ May 7 2012, 14:40 ) *
χαιρομαι να βλεπω τις σκατοφατσες ολων αυτων των πασοκων που νομιζαν οτι ειναι για παντα!!!μακαρι να μην υπηρχε αυτο το 50+ ναβλεπα και νουδιτες να εξαφανιζονται.δυστυχως μερικα μαμοθρεφτα ξαναβγηκαν.και φυσικα δεν πανε σε εκλογες ξανα γιατι ξερουν ποιος θα ειναι πρωτος και δευτερος την επομενη εκλογικη αναμετρηση.ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ποιός θα είναι?
frenchman7
Εμένα μου έκανε τεράστια εντύπωση που η Κρήτη παρέμεινε πράσινη....

Όλη η Ελλάδα αντέδρασε με τον α ή β τρόπο.. Εκεί τίποτα? Τόσο ποτισμένη στο αίμα η πελατειακή σχέση?
JR_Swish
Άιντε να το δεχθώ για το κέντρο της Αθήνας ότι ψηφίστηκε η ΧΑ λόγω της λαθρομετανάστευσης,το οποίο βεβαίως δεν είναι λάθος των μεταναστών αλλά της άχρηστης πολιτείας που τους επιτρέπει να δρουν όπως δρουν.
Ασφαλώς όταν γίνονται οι παράνομες ελληνοποιήσεις για να πάρει ψήφους η κυβέρνηση και όταν τους δίνουμε ένα σημεάκι και τους αμολάμε για μπούγιο στις συγκεντρώσεις είναι μια χαρά πολίτες.
Αλλά αυτή η φασιστοσυμμορία έχει ψηφιστεί σε όλη την Ελλάδα,θα πω 2 παραδείγματα από περιοχές που έχω ζήσει και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει σε πάρα πολλές περιοχές.
Έχω καταγωγή από Αίγινα (οκ δεν είναι πολύ μακριά από την Αθήνα αλλά η νοοτροπία των κατοίκων της πιστέψτε με απέχει πολύ από αυτούς των αστικών κέντρων),έχει βγάλει η ΧΑ 8%!Τι πρόβλημα έχουν οι Αιγινήτες με τους μετανάστες ακριβώς?Αν δεν ήταν αυτοί φυστίκι η Αίγινα δε θα ξανάβγαζε, οι περισσότεροι είναι μια χαρά οικογενειάρχες που δίνουν και εισόδημα σε Έλληνες νοικιάζοντας σπίτια και εξοχικά που ήταν παρατημένα για χρόνια.Μάλλον οι μετανάστες θα φταίνε που η τουριστική κίνηση είναι πεσμένη και οι μαγαζάτορες δεν βγαίνουν κ όχι αυτοί που κατάντησαν τον κόσμο να θεωρεί πολυτέλεια μια εκδρομή μέχρι την Αίγινα. icon_drunk.gif
Επίσης στη Λακωνία έχει 10%!!!Έχω ζήσει ένα χρόνο στη Σπάρτη και έχω γυρίσει σχεδόν όλη τη Λακωνία,αν το πρόβλημα τους είναι οι κλοπές από μετανάστες μαντέψτε...πολλοί Έλληνες που δεν βρίσκουν δουλειά και είναι σε απόγνωση έχουν πάει κι αυτοί στο "επάγγελμα",άλλωστε σε αυτή την περίπτωση συνένοχη είναι πάλι η πολιτεία με την στάση τους σε όσους συλαμβάνονται για κλοπή.

Γενικά και αυτές οι εκλογές είναι απόδειξη ότι οι Έλληνες τους λείπει η σοβαρότητα και η μνήμη του παρελθόντος (εδώ κάπου διάβασα ότι στα Καλάβρυτα η ΧΑ ψηφίστηκε από 635 άτομα!!!Κάποιων τα κόκκαλα θα τρίζουν από τα κενά μνήμης που έχουν οι μεταγενέστεροι)
SG3ptshooter
Ginobili
Και μετά μου λένε ότι το basketforum δεν είναι φασιστικό...ορίστε ρε...στο poll 1η η Χ.Α με 8 ψήφους.... laugh.gif Ρε που μπλέξαμε.. tongue.gif

maik23
party...!!! pirate party!!

ho ho hoooo!! its always the rum.........

περα απο την πλακα το μυνημα που εδωσε ο λαος ειναι εξω απο το μνημονιο,μεσα στην ευρωπαικη ενωση....οχι αλλες περικοπες,βρεστε τροπο ολοι μαζι!!!και οταν λεμε ολοι εννουμε....ολοι!!!

αλλιως θα γινει της ελλαδας.οχι οτι δεν το καταλαβανε,τους το εξηγησαν και οι αναλυτες και δημοσιογραφοι αναλυτικα,αλλα πρεπει να το αποδεχθουν!!!εκει ειναι το δυσκολο!!
priest
κανω ενα διαλειμμα απο το διαβασμα γτ αυτα που διαβασα απο σενα λαμαρ ειναι ναι μεν δικαιολογημενα αλλα εχω την εντυπωση πως δεν εχεις ιδεα τι εστι η χρυση αυγη.

λοιπον σπουδαζω πατρα και στην αθηνα για πολλα χρονια εμενα κυψελη,συνεπως το προβλημα των μεταναστων το ξερω απο πρωτο χερι...παρακατω θα σχολιασω οσα γραφεις χωριζοντας τα σε κατηγοριες.
α)καταρχας οσον αφορα τις ληστειες εδω θα συμφωνησω πως το προβλημα ειναι μεγαλο και οσο περνουν τα χρονια θα χειροτερευσει η κατασταση αλλα η λυση δεν ειναι η χρυση αυγη...δηλαδη θα εφερνες στο σπιτι σ λυκο για να σκοτωσει μια γατα?
β)οσον αφορα το κλεισιμο των επιχειρησεων δεν θα κλαψω κιολας...ειδικα στο κεντρο της αθηνας οπου τοσα χρονια ειχαν φτασει τις τιμες στα υψη και μ λες οτι οι μαυροι που πουλανε κατι βλακειες που ελαχιστοι αγοραζουν προκαλουν το προβλημα?ελα τωρα...εδω πριν λιο καιρο ειχα παει να αγορασω μια ωραια λαμπα για το μπανιο και στην αρχη πηγα σε ενα μαγαζι και την πουλουσε 75 ευρω και το θεωρουσε φυσιολογικο...μια απλη λαμπα!!!ε οχι να λυπηθω αυτον που προσπαθει να με κλεψει...η αυξηση της φορολογιας οφειλεται στην κυβερνηση που μας εχει κατακλεψει ολους και οχι στους μεταναστες.
γ)επισης θα ηταν καλο οταν ψηφιζετε ενα κομμα να γνωριζετε και τις θεσεις του...http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IU7D1ZmrlnE
δ)μπονους αυτο... http://www.youtube.com/watch?v=UHY0tPTRadM...player_embedded

δεν θελω σιγουρα τους μεταναστες,σιγουρα θα ηθελα να μπορω να βγαινω με λιγοτερο φοβο αλλα σιγουρα δεν θα ψηφιζα αυτους που ονομαζουν ανθελληνες αυτους που επαναστατησαν κατα της χουντας,αυτους που αν βγουν κυβερνηση και δεν τους χαιρετας με το χερι ψηλα ή αν δεν σηκωνεσαι οταν περνα ο αρχηγος τους θα σ σπανε το κεφαλι...

υ.γ.δεν ξερω για να ειμαι ειλικρινης ποιος θα εβγαινε πρωτος σε δευτερο γυρο...αν καιπιστευω πως και παλι ο σαμαρας θα εβγαινε.
Ginobili
QUOTE(LFO @ May 7 2012, 11:27 ) *
Ρε Λαμάρ, αν αυριο μεθαυριο βγεις για βολτα με τον κολλητο σου και περασετε διπλα απο μια ομαδα Χ.Α και δεν τους χαιρετησετε ναζιστικά ή αν δεν σηκωθείτε την ωρα που θα μπουν στην καφετερια πχ. , τι θα πειτε εσύ ή κολλητος σου στις μαναδες σας οταν θα σας ανοιξουν τα κεφάλια?

450000 Ελληνες αποφασισαν να φερουν την βια στο κατωφλι του σπιτιου τους/μας. Τι νομιζεις, δεν θα τους/μας χτυπήσουν την πορτα?

Πέρασα πάρα πολλές φορές έξω από τα κεντρικά της Χ.Α στον σταθμό λαρίσης,μπήκα μέσα και δεν χαιρέτησα ναζιστικά ποτέ κανέναν,δεν μου είπε κανείς τίποτα,ούτε με πείραξε,παρότι δεν ανήκω σε αυτούς,ούτε η φάτσα μου ήταν σε αυτούς γνωστή,ούτε ξυρισμένο κεφάλι είχα αλλά μαλλιά και γένια.Άφησα την τσάντα με τα τρόφιμα και έφυγα(7-9μμ συγκεντρώνουν τρόφιμα για τους έλληνες απόρους).

1,5 χρόνο κάθε μέρα πλατεία βικτωρίας και εκεί γύρω τους έχω δει με τα μάτια μου να πηγαίνουν τους γέρους στην τράπεζα,να συνοδεύουν μητέρες,και να δίνουν τρόφιμα σε κατοίκους.
Στα @@ μου αν χαιρετάνε ναζιστικά!!!!
Έχω μισή καταγωγή από Κόρινθο,με αριστερο-πασοκικές ιδέες...στην Κόρινθο όπου η Χ.Α πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα με 12% ξεπέρασε μέχρι και τους Λάκωνες-Μανιάτες...ο βιασμός της κοπέλας,και ο θάνατος των γονιών ενός παιδιού στην Νεμέα όπου η αστυνομία δεν έκανε τίποτα και ανέλαβαν τα ναζιστόμουτρα εξηγεί κάπως τα νούμερα.
Ωραίος ο επαναστατικός-φιλολαικιστικός λόγος του Τσίπρα και του Καμμένου....αλλά είναι λόγος.Δεν είναι πράξη.

Από την άλλη,είμαι πλέον άνεργος προσωπικά κι έχω κι άλλα προβλήματα.Δεν με πείθει κανείς τους ότι θα χτυπήσουν τον καρκίνο του συνδικαλισμού,της μίζας,της κλεψιάς και του ρουσφετιού.
Τα ηθικολογικά περί Δημοκρατίας....τα ακούω βερεσέ..μας είδα πόσο πολύ αγαπάμε την δημοκρατία...38% αποχή.Άν είχαμε κανά ρουσφετάκι από το ΠΑΣΟΚ,θα είχαμε καλύτερο κίνητρο να πάμε να ψηφίσουμε,αλλά τώρα δεν είχαμε.Υποκριτές...
Nuntius
QUOTE (Manu7 @ May 7 2012, 09:27 ) *

Γιατί να με πειράξει η αποχή? Αν ακολουθείτε από πράξεις στον δρόμο είναι μια συνειδητή πολιτική επιλογή, η οποία δεν είναι υποδεέστερη από την επιλογή κάποιου να ψηφίσει.
Vagrant
@ "maik23"

Τρανταχτά επιχειρήματα, δε λέω!!! Πραγματικά είναι εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει σε κάθε φανάρι . . . !!!

@ "lamar"

Σκέψου μόνο πόσο πολύ θα κουραζόσουν εάν ήσουν στη θέση τους . . . !!! Στα 4 για 5 ευρώ . . .

Μετά το 7% μας βλέπω να βαράμε χαιρετούρα στα τρένα και στα μετρό (όπου συναντάμε την ομάδα με τα μαύρα μπλουζάκια) διαφορετικά θα πέφτει σφαλιάρα!!!!

68.gif
Nuntius
QUOTE (lamar @ May 7 2012, 12:29 ) *
Ολοι αυτοι ειναι φασιστες???

Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει τι είναι όσοι τους ψήφισαν. Αλλά η Χρυσή Αυγή είναι Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα. Δηλαδή, Νεο-Ναζί.

Μη με ρωτήσεις τώρα για ποιο λόγο μη φασίστες ψήφισαν ένα νεο-ναζιστικό κόμμα. Ρώτα αυτούς που τους ψήφισαν.

Κουραστηκα, ή μαλλον σιχαθηκα το γεγονος οτι καθε βραδυ που γυρναγα σπιτι αργα μετα απο εξοδο με φιλαρακια, να μου την πεφτουν καποια κοριτσακια και να θελουν με το ζορι να τους δωσω 5-10 ευρω για να ερθουν πανω στο σπιτι μου για να με ικανοποιησουν με τους νταβαδες τους να περιμενουν στα γυρω στενα για να τους παρουν την εισπραξη...

Και γι' αυτό αποφάσισες να ψηφίσεις κάποιον που έχει ένα μπουρδέλο στην κατοχή του?

Μιλάω για το ξενοδοχείο New Dream που ανήκει στην εταιρεία Λυδία.

Ο Μιχαλολιάκος είναι μέλος του ΔΣ (κάτοικος Πεύκης, by the way), η σύζυγος του η κ. Ζαρούλια είναι αντιπρόεδρος και ο αδελφός της είναι πρόεδρος.

Μπορείς να διαβάσεις το εν λόγω ΦΕΚ εδώ: http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewe...RCIWPD42gOC9B1s

Είναι στην σελίδα 2, κάτω δεξιά.

Κουραστηκα ή μαλλον σιχαθηκα να κανω ενοργανη γυμναστικη για να μπορεσω να περπατησω πανω απο τα απλωμενα σεντονια των παρανομων μικροπωλητων σε ολη την Πατησιων, οπου το παραεμποριο βασιλευει, ενω ταυτοχρονα γνωστοι και φιλοι κλεινουν τα μαγαζια τους διοτι το συνεταιρακι τους το κρατος τους ρουφαει το αιμα με τους φορους ενω εκεινους τους αφηνει να δρουν ανεξελεγκτοι.

Τους αφήνει να δρουν ανεξέλεγκτοι? Κι εγώ γιατί νόμιζα πως αυτοί οι άνθρωποι τρώνε ξύλο 3 φορές την βδομάδα από την ομάδα ΔΙΑΣ και στις σκούπες του Αλλοδαπών?

Κουραστηκα ή μαλλον σιχαθηκα να ακουω καθε μερα για επιθεσεις σε μεγαλους ανθρωπους. Πριν απο λιγο καιρο μια φιλη της μανας μου την τσακισαν στο ξυλο για να της παρουν 40 ευρω απο το πορτοφολι, την βερα της και εναν σταυρο. Εχω αγορασει στη μητερα μου ενα πραγμα που ειναι σαν κινητο αλλα μολις πατησεις το κουμπι που ειναι για τη κληση εκεινο τιναζει με ηλεκτρικο ρευμα οτι αγγιξει, το οποιο εχει χρησιμοποιηθει ήδη δυο φορες, σε καποιον που της επιτεθηκε να της παρει τη τσαντα.

Κι αυτό το κάνουν μονάχα οι αλλοδαποί? Οι Έλληνες δεν κλέβουν? Δεν σκοτώνουν? Το πρόβλημα είναι πως οι αλλοδαποί κλέβουν 40 ευρώ ενώ οι δικοί μας 40 χιλιάδες?

QUOTE (tReason @ May 7 2012, 14:42 ) *
Tελικα το συμπερασμα που βγαλατε απο τις εκλογες ειναι οτι το μεγαλυτερο προβλημα της ελλαδας ειναι η εισοδος της ΧΑ
στη βουλη;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο εκλογικός νόμος. Και το 3%. Αλλά αυτά τα ξέραμε ήδη.
kseplenhs
QUOTE(Vagrant @ May 7 2012, 17:09 ) *
Μετά το 7% μας βλέπω να βαράμε χαιρετούρα στα τρένα και στα μετρό (όπου συναντάμε την ομάδα με τα μαύρα μπλουζάκια) διαφορετικά θα πέφτει σφαλιάρα!!!!

68.gif

To 7% τους ψήφισε.Δεν σημαίνει πως το 7% θα φοράει μαυρα μπλουζάκια,κουκούλες,χαιρετά ναζιστικά και στις πορείες κάνει τη βρώμικη δουλειά των ματ.

Και όταν μπήκε το λαος στη βουλή ανάλογη υστερία υπήρξε.Τελικά τι συνέβη?Μάλλον τίποτα που θα επανέφερε εποχές βασιλοχουντικών να ρουφιανεύουν και χωροφυλάκων να μπαινοβγαίνουν στα σπίτια μας.

Το μόνο ανησυχητικό με τη χρυσή αυγή είναι πως συνέπεσε η άνοδός της με την πτώση ενός κόμματος εξουσίας και την ταυτόχρονη άνοδο ενός άλλου κόμματος που όχι μόνο δεν είχε βλέψεις εξουσίας(a.k.a. αρκετές εξισσοροπιστικές τάσεις στους κόλπους του) αλλά σε ορισμένες θέσεις του θεωρείται έως ακραίο.Κατι που εκ των προτέρων δείχνει θεωρητικά μια άμεση σύγκρουση.Αν υπήρχαν 2 κόμματα εξουσίας με ποσοστό στο 60-70% συνολικά,τότε κανείς δεν θα ασχολιόταν με τους ναζί και όσο πέρναγε ο καιρός θα σιγόσβηναν.Τώρα η πρωτοφανής αυτή κατάσταση λογικό είναι να προκαλέσει ανισσοροπίες που έστω και παροδικά θα ευνοήσουν κάτι τέτοια φαινόμενα.

QUOTE(Nuntius @ May 7 2012, 17:10 ) *
Κι αυτό το κάνουν μονάχα οι αλλοδαποί? Οι Έλληνες δεν κλέβουν? Δεν σκοτώνουν? Το πρόβλημα είναι πως οι αλλοδαποί κλέβουν 40 ευρώ ενώ οι δικοί μας 40 χιλιάδες?

Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις.Οσο αρχίζουμε τις υπεκφυγές άλλο τόσο θα υπάρχει,θα διογκώνεται και θα προκύπτουν νεοναζί με στολές σουπερ γκούφι που θα σώζουν τον απλό κοσμάκη απο τους κακούς...
JR_Swish
QUOTE(Ginobili @ May 7 2012, 16:39 ) *
Έχω μισή καταγωγή από Κόρινθο,με αριστερο-πασοκικές ιδέες...στην Κόρινθο όπου η Χ.Α πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα με 12% ξεπέρασε μέχρι και τους Λάκωνες-Μανιάτες...ο βιασμός της κοπέλας,και ο θάνατος των γονιών ενός παιδιού στην Νεμέα όπου η αστυνομία δεν έκανε τίποτα και ανέλαβαν τα ναζιστόμουτρα εξηγεί κάπως τα νούμερα.
Ωραίος ο επαναστατικός-φιλολαικιστικός λόγος του Τσίπρα και του Καμμένου....αλλά είναι λόγος.Δεν είναι πράξη.

Από την άλλη,είμαι πλέον άνεργος προσωπικά κι έχω κι άλλα προβλήματα.Δεν με πείθει κανείς τους ότι θα χτυπήσουν τον καρκίνο του συνδικαλισμού,της μίζας,της κλεψιάς και του ρουσφετιού.
Τα ηθικολογικά περί Δημοκρατίας....τα ακούω βερεσέ..μας είδα πόσο πολύ αγαπάμε την δημοκρατία...38% αποχή.

Δεν έχω βρει δουλειά ένα χρόνο τώρα που έχω απολυθεί από τον στρατό,με πτυχίο ΑΕΙ (οκ σχεδόν όλοι έχουμε ένα χαρτί και οι περισσότεροι είμαστε στην ίδια μοίρα),έχω κάνει ενέργειες να φύγω στο εξωτερικό και να μην μιλήσω καλύτερα για τα άλλα προβλήματα όπως σοφά κάνεις κι εσύ,αλλά ποτέ δε σκέφτηκα ούτε να πάρω τον νόμο στα χέρια μου ούτε να νομιμοποιήσω κάποιον άλλον που το κάνει,αν εσύ βλέπεις λύση στο να πάμε να πάρουμε τα G3 που αφήσαμε στο στρατό ή ξύλα,πέτρες,μαχαίρια και να αρχίσουμε να εκδικούμαστε κόσμο υπό τις οδηγίες του Μιχαλολιάκου δεν έχουμε να συζητήσουμε και πολλά.Εγώ βλέπω πάντως πως αν το κάνουμε αυτό ή νομιμοποιήσουμε αυτούς που το κάνουν στις επόμενες εκλογές να πηγαίνουμε να ψηφίζουμε ακόμα πιο λίγοι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.