Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BC EΡΜΗΣ Αγιάς Λ. (Α2 ΕΣΚΑΘ)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
glargkatzis
http://ermis-agias.blogspot.com/

Ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας ο Ερμής Αγιάς το Σάββατο 22/10 , στο Βόλο με αντίπαλο τα Λεχώνια.
Ο προπονητής Μπόκοτας Κ. είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέους παίκτες και συστήματα σε ένα δυνατό φιλικό με μια πιο "γηρασμένη" ομάδα.
Ο αγώνας ήταν το επιστέγασμα των πολλών φιλικών που έδωσε η ομάδα μας από τις αρχές Σεπτεμβρίου , με ομάδες όπως ΑΕΛ, Σπάρτακο, Ν.Αθλητές Νίκης, Αμπελώνα, Λεχώνια,Κεραυνό και Φάρσαλα σε μια καινούρια προσπάθεια για τη σεζόν 2011-2012, με νέους παίκτες και παιδιά από τις ακαδημίες.

Η δύσκολη προετοιμασία του Ιουλίου και του Αυγούστου, προκάλεσε απώλειες λόγων τραυματισμών σε κάποια από τα παιχνίδια, αλλά η συνολική θετική εικόνα και οι τελευταίες δύο βδομάδες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Α2 Εσκάθ στις 5/11 δείχνουν το δρόμο για μια καλή σεζόν για τον Ερμή Αγιάς.
glargkatzis
Ερμής Αγιάς - Σκιάθος 65-53

Η πολύ καλή άμυνα της 2ης και 3ης περιόδου έδωσε την πρώτη φετινή νίκη για την ομάδα μας. Αυτή είναι η ουσία της 5ης αγωνιστικής,σε ένα μάτς που χαρακτηρίστηκε από τα πολλά φάουλ που σφυρίχτηκαν εις βάρος του Ερμή. Η ομάδα μας τελείωσε τον αγώνα με ένα παίκτη εκτός και 5 παίκτες με τέσσερα φάουλ. Παρ' όλα αυτά συγκράτησε χαμηλά το σκόρ και με λίγα λάθη αυτή τη φορά στην οργάνωση και στην επίθεση έφθασε εύκολα στην νίκη. Το σκόρ θα μπορούσε να διευρυνθεί περισσότερο αλλά ορθώς επιλέχθηκε να δοθεί αρκετός χρόνος στους μικρούς της ομάδας που τον εκμεταλλευτήκανε καταλλήλως και δείξανε πολύ θετικά δείγματα για το μέλλον.
Περραιβός - Ερμής Αγιάς 76-58
Ακόμα ένα άσχημο μάτς για την ομάδα μας έγινε το Σάββατο 25/11 στο Βόλο. Ο Ερμής Αγιάς ξεκίνησε νωχελικά τον αγώνα και άφησε ουσιαστικά ελεύθερους τους Βολιώτες να ευστοχούν σε πολλά σούτ χωρίς άμυνες. Στη δεύτερη περίοδο έπαιξε καλύτερα στην επίθεση αλλά η άμυνα παρέμεινε ουσιαστικά αδρανής σε drives και σούτ των γηπεδούχων , τα οποία και δεν χαρίζανε. Το ίδιο συνεχίστηκε και στην 3η περίοδο.Οι πολύ κακές επιστροφές και η χαλαρή άμυνα δώσανε δικαίωμα για εύκολους πόντους και περιφερειακά, εύστοχα σούτ στη βολιώτικη ομάδα. Οι σποραδικές προσπάθειες για συνδυασμένη ζώνη και ζώνη 3-2 δεν βοηθήσανε συνολικά το παιχνίδι. Αναμενόμενα, στην τέταρτη περίοδο απλά η ομάδα μας προσπάθησε να κρατήσει τη διαφορά σε λογικά επίπεδα.
Η έλλειψη μαχητικότητας έκανε έντονη την παρουσία της σε αυτό το παιχνίδι και προβλημάτισε για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ενόψει μάλιστα και του κρίσιμου αγώνα με τη Σκιάθο.

Τα δεκάλεπτα
Α' 17-9
Β' 19-19
Γ' 22-18
Δ' 18-12


Ερμής Αγιάς-Φοίβος Γιάνν. 59-82
3η αγωνιστική

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑΘ, η ομάδα μας δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την πολύ έμπειρη ομάδα της Γιάννουλης. Από νωρίς ο Φοίβος επέβαλλε το ρυθμό του παρ'όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των νεαρών παικτών του Ερμή. Στη 2η περίοδο αλλάξανε προσωρινά τα πράγματα για την ομάδα μας, παλευοντας και μένοντας κοντά στο σκόρ με μαχητικά καλάθια και σκληρή άμυνα. Η πλάστιγγα του σκόρ έγυρε δυστυχώς απότομα προς τον Φοίβο στο πρώτο 5λεπτο της 3ης περιόδου, όπου και έγινε τελικά η ζημιά. Γρήγορα καλάθια με συνεχόμενους αιφνιδιασμούς και ευστοχία από την περιφέρεια, δώσανε εύκολο προβάδισμα στον Φοίβο . Η 4η περίοδος ήτανε μια καλή δοκιμή για τους νεαρούς παικτες μας που πήραν χρόνο και προσπάθειες ,ώστε να βοηθήσουνε στην συνέχεια του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος. Μοναδικό κέρδος για την ομάδα μας η πολύ καλή εμφάνιση του Παναγιώτη Χονδροδήμου αλλά και του Χρήστου Βλαχάβα. Χρόνο πήρε και ο βενιαμίν της ομάδας Ριζούλης Γιάννης.
Τα δεκάλεπτα
Α'
Β'
Γ'
Δ'

Ερμής Αγιάς - Κεραυνός 65-71

Άδικα έχασε τον αγώνα η ομάδα μας το Σάββατο 12/11, στην Αγιά από τον νεανικό Κεραυνό. Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά τις πρώτες δύο περιόδους και έφθασε να προηγείται μέχρι και 12 πόντους . Εκεί ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, καθώς τα συνεχόμενα σφυρίγματα αλλά και τα λάθη , δώσαν την ευκαιρία στον κεραυνό να μειώσει και να περάσει μπροστά μέχρι το τέλος.
Σημειώνουμε ότι η ομάδα του κεραυνού έριξε 36 βολές στο παιχνίδι αλλά και το γεγονός ότι ο Ερμής , εκτός από δύο σημαντικές απουσίες που είχε , έχασε και δύο παίκτες στην τέταρτη περίοδο από πέμπτο φάουλ.
Τα δεκάλεπτα
Α' 13-19
Β' 20-06
Γ' 17-20
Δ' 15-26

Σουφλάρια-Ερμής Αγιάς 59-58
Έχασε τον πρώτο φετινό αγώνα ο Ερμής Αγιάς μετά από μια μέτρια εμφάνιση με αντίπαλο τα Σουφλάρια. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκόρ ουσιαστικά μέχρι και το τέλος.
Τα κρίσιμα λάθη στην περιφερειακή άμυνα, τα χαμένα ρημπάουντ και η έλλειψη ψυχραιμίας στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα κοστίσαν στην ομάδα μας την νίκη,μιας και με δύο εύστοχες βολές τα σουφλάρια πέρασαν μπροστά στην νίκη, παρά το γεγονός ότι ο Ερμής είχε την τύχη στα χέρια του τα τελευταία 14 δευτερόλεπτα.
Τα δεκάλεπτα
Α' 12-15
Β' 16-10
Γ΄ 16-23
Δ' 15-10
glargkatzis
Ερμής Αγιάς-Φάρσαλα 57-50

7η αγωνιστική
Μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την νίκη από τα Φάρσαλα. Η πολύ καλή και καθαρή άμυνα της περιφέρειας αλλά και τα καλά μπλοκάουτ χαμηλά, έδωσαν την νίκη παρ'όλη την δυστοκία στην επίθεση.
Η διαιτησία φόρτωσε με πολλά φάουλ τα φόργουρντ του Ερμή , αλλά η καλή εμφάνιση των αλλαγών στα κρίσιμα σημεία, έδωσε ανάσες και βοήθεια στα μαρκαρίσματα.
Η ομάδα μας ξεκίνησε μουδιασμένα στην Α' περίοδο, αλλά με ένα εντυπωσιακό σερί στην Β΄, πέρασε μπροστά και παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί.
Τα δεκάλεπτα
Α΄ 9-19
Β' 22-5
Γ' 16-15
Δ' 10-11
glargkatzis

Λεχώνια-Ερμής Αγιάς 75-57

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Ερμή Αγιάς απέναντι στην 7άδα της αντίπαλης ομάδας (μαζί με τους διαιτητές) ! Τραγική η διαιτησία στις πρώτες τρείς περιόδους του αγώνα, δεν αφήνει περιθώρια σχολιασμού του αγωνιστικού μέρους καθώς δεν υπήρχε. Σκληρό παιχνίδι από τα Λεχώνια έχοντας την φανερά εσκεμμένη ανοχή των διαιτητών, οδήγησε σε σκληρά χτυπήματα και τραυματισμούς δύο παικτών του Ερμή. Αναμενόμενα , αφού φορτώθηκε με πολλά φάουλ ο κορμός της ομάδας, αποδεκατισμένη απλά περίμενε την λήξη για να αποφευχθούν τα χειρότερα....

Η διοίκηση του Ερμή Αγιάς αναμένεται να θέσει το θέμα στην ΕΣΚΑΘ τις επόμενες ημέρες για τους συγκεκριμένους διαιτητές...Κρίμα για το άθλημα
glargkatzis
Ερμής Αγιάς-Ν.Αθλητές 68-56
Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας έναντι των Ν.Αθλητών με 68-56. Η ομάδα προηγούνταν σταθερά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ισοφαρίστηκε κάπου στην 3η περίοδο αλλά με την συνεχόμενη καλή άμυνα κρατήθηκε και με μία δυνατή 4η περίοδο , καθάρισε το ματς.
Άλλη μια νίκη εναντίον πρωτοπόρου ομάδας μετά και του Σπάρτακου στον Α' γύρο, που δείχνει ότι η καινούρια ουσιαστικά ομάδα του Ερμή έχει δυνατότητες.Δυστυχώς, τώρα φαίνεται η ζημιά που έγινε με τις ήττες από Σκιάθο(εκτός) και Περραιβό(εντός) , στις οποίες συντέλεσε κατά πολύ η μεροληπτική διαιτησία (και στα δύο τερματίσαμε με 4 παίκτες και 28-30 βολές του αντιπάλου)...

Σκιάθος-Ερμης Αγιάς 72-66 (14αγων)
Ηττήθηκε ο Ερμής στο ανοιχτό Γήπεδο της Σκιάθου με 72-66, εν μέσω βρισιών και απαράδεκτης διαιτησίας. Για άλλη μιά φορά η ομάδα φέτος τερμάτισε με 4 παικτες και 27 φάουλ....

Ερμής Αγιάς-Περραιβός 61-66 (13ηαγων)
Τήν ήττα γνώρισε ο Ερμής στην έδρα του από τον Περραιβό με 61-66...

Φοίβος-Ερμής Αγιάς
Αναβλήθηκε το μάτς λόγω τεχνικών προβλημάτων στο ΕΑΚ Λάρισας.(Προβλήματα με την οροφή του γηπέδου)

Κεραυνός - Ερμής Αγιάς 55-39
Ήττα υπέστη η ομάδα μας εκτός έδρας από τον Κεραυνό στο κλειστό του Αγ.Θωμά.....

Ερμής Αγιάς-Σουφλάρια 70-44
Νίκη πέτυχε η ομάδα μας εναντίον της ομάδας των Σουφλαρίων με 70-44 και αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας μιας και ισοβαθμεί με Σπάρτακο και Φάρσαλα τα οποία κέρδισε στον πρώτο γύρο. (Βλέπε Βαθμολογία)
.
Ν.Αθλητές-Ερμής Αγιάς 64-59
Νίκη υπέστη η ομάδα μας μέσα στο Βόλο έναντι των Ν.Αθλητών Νίκης Βόλου με 64-69. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε όλη τη διάρκειά του και η ομάδα μας προηγήθηκε μέχρι και 8 πόντους αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Ερμής Αγιάς-Σπάρτακος 92-82
Μεγάλη νίκη επί του Σπάρτακου στην Αγιά πέτυχε ο Ερμής, γκρεμίζοντάς τον από την δεύτερη θέση.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.