Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποια ομάδα θα κατακτήσει την Άγρια Δύση;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
SG3ptshooter
Ψηφίστε χωρίς φόβο και με πάθος, η ψηφοφορία είναι ανώνυμη και συχνά πέφτει έξω. tongue.gif

Bandwagonιά Λακέδες φέτος για τίτλο στο Nash. Μετά την ταυτόχρονη αποχώρηση T-Mac, Βαρώνου (και την παλιά του Miller) δε θα αντέξω το α-δαχτύλιδο 4/4 των early favourites. Thunder καθόλου μακριά πάντως.

Απαιτώ να υπογράψει κάπου ο Redd, εκτός από μονοφρυδιά στηρίζω Robinson - Lillard - Lamb στη Δυτική μάχη των rookies.
athenian
Oklahoma City Thunder
geo82
Lakers. Απλά θέλει υπομονή μέχρι να δέσουν.
minas gr
Τωρα που οι Lakers κανανε δευτερη σερι ηττα


+τις 8 ποσες ειχανε στα φιλικα ... θα ανεβουν λετε στο στοιχημα ? να πανε κανα 4-5 για κατακτηση τροπαιου να τους παιξουμε!!!



Μy vote goes to Σαν Αntoniooo, οι σοβαρες ομαδες με καλους προπονητς πανε καλυτερα στην κανονικη περιοδο
John Valthuer
Thunder στο χαλαρό. Εξακολουθούν να έχουν την καλύτερη ομάδα, παρά την αποχώρηση του Harden.
morfi
Έχουν τέσσερεις ομάδες (Σαν Αντόνιο, Μέμφις, Λ.Α. Κλίπερς, Οκλαχόμα Σίτι) που χτυπάνε το πρωτάθλημα στη Δύση με μόνο τους Γκρίζλις να έχουν ακόμη να αποδείξουν τι αξίζουν. Αν δέσουν και βελτιωθούν, βάλτε και τους Λέικερς. Με καμμιά εφταριά ομάδες να έχουν την δυνατότητα να κάνουν ζημιά και ολοκληρώνεται μία από τις πιο ανταγωνιστικές δυτικές περιφέρειες που έχω δει ποτέ.
Ψηφίζω Σαν Αντόνιο. Δεν θα πάει στους τελικούς του ΝΒΑ αλλά ξέρει πως να αντιμετωπίσει κάθε τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Και αυτό είναι το στοιχείο που πρέπει να έχει μία ομάδα σε μία τέτοια περιφέρεια.
kamtha5
Μετά από αυτο αλλάζουν τα πάντα στη Δύση: Ισχυρό χτύπημα στις ελπίδες των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί ο τραυματισμός του Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος χτύπησε στο δεύτερο αγώνα με τους Χιούστον Ρόκετς και οι εξετάσεις έδειξαν τελικά ρήξη έξω μηνίσκου! Ο σταρ πλέι μέικερ της ομάδας θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και οι Θάντερ δεν ανακοίνωσαν τον ακριβή χρόνο της απουσίας του, που λογικά υπολογίζεται στον 1 μήνα. Συνέχεια

Θα προλάβει; Κι αν προλάβει σε τι κατάσταση θα βρεθεί; και το κυριότερο: ΤΙ ΓΚΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! Ο άνθρωπος δεν έχει χάσει ματς στην καριέρα του ΠΟΤΕ και έτυχε να χτυπήσει σοβαρά τώρα. Μετά από αυτό ας το δώσουν στο Μαϊάμι από σήμερα. Πλέον είναι η καλύτερη (και πιο τυχερή) ομάδα. Εκτός αν οι Σπερς ή η Ιντιάνα έχουν διαφορετική άποψη. Θα μετρούσα και το Ντένβερ αλλά μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός Γκάλινάρι.

Αφήστε που βλέπουμε ήδη πλέιοφ χωρίς Κόμπε, Ρόουζ, Ρόντο και τώρα Γουέστμπρουκ..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.