Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
thrylos7
Επιτέλους μετά από καιρό είδα τον Ολυμπιακό... Ασφαλή συμπεράσματα από τον αγώνα δε μπορούν να βγουν..
Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά, συνεχόμενα καλάθια από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός ήταν ιδιαίτερα εύστοχος και έκλεψε πολλές φορές τη μπάλα κι έτσι έβγαινε στον αιφνιδιασμό.. ωστόσο πάλι δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός στην άμυνα. Θύμισε πολύ Ζαλγκίρις '99 το παιχνίδι του και σίγουρα οι οπαδοί απόλαυσαν μπάσκετ στα 10 πρώτα λεπτά. Σκορ δεκαλέπτου: 32-24.
Μέχρι το '15 είχαμε βάλει μόλις 3 πόντους αλλά μετά βρήκαμε πάλι ρυθμό και ξεκολλήσαμε... Προς το τέλος του ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Μακσάντεφ και έκτοτε δεν αγωνίστηκε. Ο Γκαγκαλούδης συμπλήρωσε 3 φάουλ και έμεινε αργότερα έξω για σημαντικό διάστημα.
Στη συνέχεια το ματς κύλησε ήσυχα, ο Ντζάι(πρώην Ντιαγέ) αποβλήθηκε με 5 φάουλ κι έτσι ο ΠΑΟΚ γέμισε την πεντάδα του με μικρούς. Ο Ολυμπιακός επίσης έβαλε τη 3η πεντάδα, το σκορ άγγιξε τους 30 αλλά με ένα μικρό σερί 0-8 3' πριν το τέλος ο ΠΑΟΚ μείωσε.. τελικό σκορ... εχμ.. 94 - 71 αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Ο Καζλάουσκας επέλεξε άμυνα με παγίδες σέ όλο το γήπεδο... και ειπώθηκε ότι έτσι θα παίξει και στο Τελ Αβίβ.. Δεν ξέρω, με τρομάζει λίγο αυτό αλλά ο Λιθουανός κάτι παραπάνω θα ξέρει.
Να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα και τόσο αλλά όπως είπα και παραπάνω δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.. Ο Έτνι έπαιξε λίγο(κι έβαλε 16 πόντους), ο Κόλιεβιτς με το χαρακτηριστικό στυλ έκανε καλή δουλειά, έβγαλε ωραίες πάσες(αλλά τα πράγματα ήταν ήδη χαλαρά) και έβαλε 4 τρίποντα, το ένα μάλιστα με περιπετειώδη τρόπο στη λήξη του 3ου δεκαλέπτου. Είναι ταχύτατος και πολλές φορές μοιάζει με ρομπότ. Εμένα μου άρεσε. Ο Λιούις είναι σε πολύ καλή κατάσταση... φαίνεται ετοιμάζεται για Μακάμπι... Ο Αγαδάκος επέστρεψε μετά από καιρό και έβαλε κάποια καλάθια-είχε θετική παρουσία... Ο Σειμπούτις πάλι έπαιξε λίγο(γιατί έχει παραμεριστεί αυτός έτσι; -->>) ενώ ο Χατζής ανακτά χρόνο συμμετοχής. Θα τον χρειαστούμε μιας και του πάνε πολύ παιχνίδια με άμυνες σαν τις Μακάμπι.
Για τους υπόλοιπους δεν έχω να πω κάτι νέο...

Ο κόσμος ήταν λίγος (αν και έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι δεν ήταν απ' τους συνδέσμους). Οι διαιτητές κάκιστοι αφού στην αρχή σφύριζαν ανύπαρκτα φάουλ στον ΠΑΟΚ(δικαίως εκνευρίστηκε ο Ντζάι), όχι ότι βοήθησαν να πάρει μπρος ο Ολυμπιακός και μετά έκαναν κάποια λάθη κατά του Ολυμπιακού όταν το ματς είχε κριθεί 100%.

Στο ημίχρονο υπήρχε ένας που έκανε διάφορα τρικ και κόλπα(ζογκλερικά) με μπάλες κτλ->να που μιμηθήκαμε σε κάποιο βαθμό τον ΠΑΟ.. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.

Για μια ακόμη φορά ο Μανουσέλης απέσπασε τα θετικά μου σχόλια... Είναι ότι πρέπει για σχολιαστής σε αγώνες!

Ο Καζλάουσκας κράτησε αρκετά απ' τα χαρτιά του κλειστά... Εμένα πάντως μου βρομάει ότι μπορεί να βάλει και Ζουκάουσκας την Τρίτη.
Όλοι οι παίκτες δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση..
Dromeas7
QUOTE(thrylos7 @ Apr 1 2006, 11:20 PM)
Ο Σειμπούτις πάλι έπαιξε λίγο(γιατί έχει παραμεριστεί αυτός έτσι; -->>) ενώ ο Χατζής ανακτά χρόνο συμμετοχής. Θα τον χρειαστούμε μιας και του πάνε πολύ παιχνίδια με άμυνες σαν τις Μακάμπι.
Για τους υπόλοιπους δεν έχω να πω κάτι νέο...


*


Ο σειμπούτις όπως και να το κάνουμε είναι ασταθής ακόμα. Σε μια συνέντευξη του , ο κόουτς είχε πει ότι ο Σειμπούτις είναι η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς και ότι δεν περίμενε να τα πηγαίνει τόσο καλα...Είναι γεγονός ότι απο του χρόνου θα δούμε τα πραγματικά προσόντα του Ρεινάλντας( φοβερά ονόματα δεν έχουν οι Λιθουανοίwink.gif 77.gif
leonkalf
'Ημουν στο Σεφ σήμερα.
Η ομάδα χωρίς να ζοριστεί έβαλε 94π.Ο Παοκ χάλια,δεν βλεπόταν.
Σε καλή κατάσταση η ομάδα,πιστεύω πάει με καλή ψυχολογία και φόρμα στην δύσκολη και καθοριστική βδομάδα που έρχεται..

Μπράβο στη διοίκηση που επιτέλους κατάλαβε ότι το μεγάλο κενό πίσω απ'τις 2 μπασκέτες ήταν πολύ άσχημο.Τώρα είναι πιο "ζεστό" το γήπεδο και θα δημιουργείται πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα,με την προσθήκη των 2 εξεδρών.Μοιάζει τώρα με μπασκετικό γήπεδο.Πριν,ήταν χάος.
Alexmei
εγώ δν θα συζητούσα καν για αυτόν τον αγώνα...... Δλδ νομίζω πως αξίζει περισσότερο να δούμε τους αγώνες στον υποβιβασμό...
thrylos7
QUOTE
του Ρεινάλντας( φοβερά ονόματα δεν έχουν οι Λιθουανοί


smile.gif Πράγματι... κάποια τα λες και γεμίζει το στόμα σου...

QUOTE
Μπράβο στη διοίκηση που επιτέλους κατάλαβε ότι το μεγάλο κενό πίσω απ'τις 2 μπασκέτες ήταν πολύ άσχημο.Τώρα είναι πιο "ζεστό" το γήπεδο και θα δημιουργείται πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα,με την προσθήκη των 2 εξεδρών.Μοιάζει τώρα με μπασκετικό γήπεδο.Πριν,ήταν χάος.


Δηλαδή είναι και για αισθητικούς λόγους ε; Αυτοί είπαν πως τις βάλαν για τα επόμενα ματς στην Ευρωλίγκα.. Ποια; Ένα είναι όλο κι όλο, ότι και να γίνει... για τα πλέι οφ όμως...
Psilos_1987
Σιγουρα τα επιπλεον καθισματα θα τα κρατησουν μεχρι το τελος της φετινης σεζον .. Για του χρονου δεν ειναι σιγουρο , αν και κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερα ετσι. Για τον αγωνα τωρα, δεν χωραει κριτικης. Ο ολυμπιακος ηταν καλυτερος και μην ξεχναμε και τα πολλα προβληματα του παοκ.
Παντως εν'οψη Μακαμπι καλο θαν ηταν να ειχε δωσει η ομαδα ενα πιο δυνατο ματς για να δοκιμαστουν καποια πραγματα!
thrylos7
Εξαρτάται... Γιατί οι παίκτες πλέον είναι πιο ξεκούραστοι... Αλλά απ' την άλλη ίσως να χρειάζονταν ένα πιο δυνατό τεστ.. δεν ξέρω.. Είδομεν!
Psilos_1987
Και πριν την μπαρτσα ηταν ξεκουραστοι (εντνι και λιουις δεν παιξανε καθολου στον προηγουμενο αγωνα) αλλα ειδες τι εγινε.....
Χαλαρωσανε χωρις λογο.... Παντως θα συμφωνησω με αυτο που λες ....... ειδομεν
thrylos7
Ίσως να μην έχει σχέση γιατί στα πρώτα 25' με Μπαρτσελόνα παίξαμε εξαιρετικά...
Εκεί ήταν λόγω συγκέντρωσης κυρίως...
Όπως θέμα συγκέντρωσης είναι και ο αγώνας της Τρίτης(περισσότερο από την ξεκούραση)... Η συγκέντρωση καλύπτει την απειρία.. Εγώ περιμένω να δω τι θα πει στη συνέντευξη τύπου ο Καζλάουσκας.. Πριν τη Μάλαγα έδιωξε τους παίκτες επειδή ήταν απόλυτα ικανοποιημένος και κάναμε πάρτι... Πριν τη Μπαρτσελόνα ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος αφού μίλησε για έλλειψη συγκέντρωσης και επαληθεύτηκε... Οπότε... διώξ' τους Γιόνας! Αλλά εδώ ξεφεύγουμε κάπως από το topic, αφού για τη Μακάμπι υπάρχει άλλο...
Psilos_1987
Οντως ξεφυγαμε. Για αυτο κατι ασχετο τωρα....... Τον κολλιεβιτς στον αγωνα με τον παοκ πως τον ειδατε???????
Δεν ξερω εγω εχω ψιλοαπογοητευτει με το παιδι (βεβαια ειναι πολυ μικρος ακομα).....
Αν και στην αρχη και με τις συστασεις που ειχε πιστευα οτι μπορουσε να βοηθησει τωρα εχε αλλαξει γνωμη. Παρ' ολα αυτα με τον παοκ απ'οσο διαβασα στο ιντερνετ ειχα καλη παρουσια (εγω για λιγο που τον ειδα δεν μου αρεσε)!!!
thrylos7
Εμένα μου άρεσε και πολύ μάλιστα αλλά όπως είπα τα πράγματα ήταν a priori χαλαρά...
-Είναι ταχύτατος και με φοβερό χειρισμό μπάλας.
-Είναι άπειρος άρα θα κάνει αρκετά λάθη. Δε θα βάλει τόσο εύκολα τη μπάλα στο καλάθι. Αν και απ' ότι φάνηκε έχει καλό σουτ απ' τα 6.25 και ίσως η ταχύτητα του να το βοηθάει για drive...

Εμένα μου θυμίζει πλει μέκερ παλαιότερου στυλ που καθαρά οργάνωνε το παιχνίδι και έκανε διάφορες διαολιές στο γήπεδο...
Psilos_1987
QUOTE(thrylos7 @ Apr 2 2006, 06:45 PM)
-Είναι ταχύτατος και με φοβερό χειρισμό μπάλας.
*



Εδω θα διαφωνησω.
Τον εχω δει και απο κοντα και μου εχει αφησει την εντυπωση οτι ο χειρισμος της μπαλας ειναι το αδυνατο του σημειο..
Απο την αλλη μου φαινεται πολυ βιαστικος,,, δεν εχει την υπομονη και την ηρεμια που βγαζει ο εντνι....
Μακαρι να βελτιωθει κι αλλο και τελικα να δικαιολογησει οσα εχουν ακουστει γι' αυτον,,,,, μονο καλο θα κανει στην ομαδα!
qspock
Ο Κολιεβιτς εχει φοβερα στοιχεια πλει-μεικερ. Ειναι καθαρος ασσος, εχει καλο σουτ, απιστευτη ταχυτητα και εκρηκτικοτητα, και δινει πολυ καλο ρυθμο στην επιθεση. Το μονο που μενει να δουμε ειναι η ωριμοτητα του σε κρισιμους αγωνες λογω του νεαρου της ηλικιας του. Προσωπικα πιστευω δε θα αργησει να καθιερωθει στην ομαδα.
leonkalf
QUOTE(thrylos7 @ Apr 2 2006, 02:18 PM)
Δηλαδή είναι και για αισθητικούς λόγους ε; Αυτοί είπαν πως τις βάλαν για τα επόμενα ματς στην Ευρωλίγκα.. Ποια; Ένα είναι όλο κι όλο, ότι και να γίνει... για τα πλέι οφ όμως...
*

Φυσικά και για αισθητικούς λόγους.Αλλά και στη δημιουργία καλύτερου κλιματος για την ομάδα.
Δημιουργεί καλύτερη αίσθηση.Το κενό στο χώρο γύρω γύρω από την αρένα είναι άχαρο σε μπασκετικό γήπεδο.
dizzy_fingers
Εγώ πάντως δεν πήρα πρέφα πότε βάλανε τις εξέδρες όχι πίσω από τις μπασκέτες, αλλά στις άλλες δύο πλευρές του παρκέ, που η μία φαίνεται από την τηλεόραση. Ξέρετε, αυτές που είχανε αφαιρέσει στο παρελθόν λόγω των επεισοδίων.

huh.gif
thrylos7
QUOTE
Δημιουργεί καλύτερη αίσθηση.Το κενό στο χώρο γύρω γύρω από την αρένα είναι άχαρο σε μπασκετικό γήπεδο.

Εγώ πάντα θυμάμαι τους παίκτες μας να πηδάνε τις διαφημιστικές πινακίδες και να κάνουν βόλτες αρκετών μέτρων απ' έξω αν δεν υπάρχει κάποιος για τη μπάλα που βγήκε... Κλασικές αξίες... biggrin.gif

Ούτε εγώ το κατάλαβα... Και σκέψου ότι είδα όλο τον αγώνα με ΠΑΟΚ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.