Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A1 Παναθηναϊκος 2007-2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Consultant
Oτι θελεις εχουμε ακουσει αυτες τις μερες..Οτι ο Παναθηναικος εχει καλυτερους παιχτες σε ολες τις θεσεις,ο Γουινστον ειναι ο νεος εν δυναμει Σισκαουσκας,οτι ο Παναθηναικος μας εχει παρει τον αερα τα τελευταια χρονια,οτι πρεπει να διωξουμε τον Γιαννακη..

Θα γελασει ο καθε πικραμενος..Εγω θελω να γινουν δυο τρια πραγματακια..

1ον)Να καταφερει ο Γιαννακης να αξιοποιησει τους παιχτες σαν συνολο.

2ον)Να γυρισει ο Σοφοκλης μεχρι μεσα Απριλιου μεσα στο γηπεδο.

3ον)Να παιζουμε και εμεις και ο Παο πληρης.Οχι εμεις χωρις 5 βασικους παιχτες και ο Παο χωρις 1.

Ο Ολυμπιακος εχει το ιδιο ροστερ με τον Παναθηναικο,ισως και καλυτερο.Τη διαφορα τη κανουν οι αυτοματισμοι του Παο,η εντρυφιση του Ομπραντοβιτς και οι τραυματισμοι του Ολυμπιακου.Οποιος το αφουγκραζεται καλο για τη παρτη του ειναι,για τους υπολοιπους ενα εχω να πω.Ονειρα γλυκα!Sheer dreams smiley.gif
thrylos7
Τ' ότι κάποιος μπορεί να διαφωνεί μαζί σου δε σημαίνει ότι "κοιμάται"... Πρόσεξε τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζεις τις απόψεις σου...

Όσο για τη σύγκριση Ουίνστον - Σισκάουσκας... Ο πρώτος είναι παικταράς και μπορεί να γίνει τεχνικά καλύτερος του Σισκάουσκας, αλλά δε νομίζω πως θ' αποκτήσει ποτέ αυτή τη στόφα ηγέτη/μεγάλου παίκτη, τουλάχιστον όχι στο βαθμό του Σισκάουσκας, που είναι τεράστιος παίκτης... Δύο Έλληνες και δύο Λιθουανοί είναι όλοι κι όλοι στην Ευρωλίγκα...
sherman
QUOTE(Consultant @ Feb 20 2008, 00:14 ) *
οτι ο Παναθηναικος μας εχει παρει τον αερα τα τελευταια χρονια,

Καλα ολα τα αλλα, μπορεις σε παρακαλω με σοβαρα επιχειρηματα να μας αποδειξεις γιατι αυτο ειναι λαθος??

3ον)Να παιζουμε και εμεις και ο Παο πληρης.Οχι εμεις χωρις 5 βασικους παιχτες και ο Παο χωρις 1.

Κυριε των δυναμεων. Οι απουσιες σου προχτες αν δεν κανω λαθος ηταν:Ματσιγιαουσκας,κιντελ Γουντς,Σοφο.

Λογιζεις δηλαδη τον Σοφο βασικο?? Μη χειροτερα...
Sap13
QUOTE(Consultant @ Feb 20 2008, 02:14 ) *
Oτι θελεις εχουμε ακουσει αυτες τις μερες..Οτι ο Παναθηναικος εχει καλυτερους παιχτες σε ολες τις θεσεις,ο Γουινστον ειναι ο νεος εν δυναμει Σισκαουσκας,οτι ο Παναθηναικος μας εχει παρει τον αερα τα τελευταια χρονια,οτι πρεπει να διωξουμε τον Γιαννακη..

Θα γελασει ο καθε πικραμενος..Εγω θελω να γινουν δυο τρια πραγματακια..

1ον)Να καταφερει ο Γιαννακης να αξιοποιησει τους παιχτες σαν συνολο.

2ον)Να γυρισει ο Σοφοκλης μεχρι μεσα Απριλιου μεσα στο γηπεδο.

Ο Ολυμπιακος εχει το ιδιο ροστερ με τον Παναθηναικο,ισως και καλυτερο.Τη διαφορα τη κανουν οι αυτοματισμοι του Παο,η εντρυφιση του Ομπραντοβιτς και οι τραυματισμοι του Ολυμπιακου.Οποιος το αφουγκραζεται καλο για τη παρτη του ειναι,για τους υπολοιπους ενα εχω να πω.Ονειρα γλυκα!Sheer dreams smiley.gif

Φίλε μου σίγουρα τα πράγματα τα βλέπεις απο τη δική σου "υπεραισιόδοξη" ερυθρόλευκη πλευρά και όχι απο την αντικειμενική πλευρά του πράγματος.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια ομάδα ,με παίκτες ψημένους στον πρωταθλητισμό και με προσωπικότητες μπασκετικές τεράστιες ,μπορεί να συγκριθεί με μια ομάδα που διαθέτει 2 το πολύ 3 τέτοιους παίκτες (Ματσε,Σοφο και θα βάλω και τον Μπλάκνευ,άλλος ποιόςwink.gif ) και μερικούς ταλαντούχους παίκτες οι οποίοι στην πράξη δεν έχουν αποδείξει τίποτα και δεν μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους;Το μόνο αισιόδοξο στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι οτι υπάρχουν παιδιά με δυνατότητες που αν δουλέψουν σκληρά μπορούν να γίνουν πολύ καλοί παίκτες.
Και απο άλλη οπτική γωνία να το δεις,δεν πιστεύω οτι παίκτες σαν τον Παπαμακάριο,τον Καυκή,τον Τσακαλίδη,τον Πρίντεζη,τον Γκριρ ακόμη και ο Βασιλειάδης θα είχαν θέση στο ροστερ του Παναθηναικού.Για την ακρίβεια κάποιους απο τους παραπάνω ο Ζοτς δεν θα τους άφηνε να περάσουν έξω απο το ΟΑΚΑ,όχι να κάνουν προπόνηση μαζί του. smiley.gif smiley.gif
Αντίστοιχα δεν βλέπω κάποιον παίχτη του Παναθηναικού να έχει πρόβλημα να πρωταγωνιστήσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.
Εμμέσως και ο νυν προπονητής σας με τις επιλογές του κατα καιρούς στην Εθνική αυτό αποδεικνύει.Μέσα Σπανούλης,Διαμαντίδης,Χατζηβρέτας,Ντικούδ
ς,Τσαρτσαρής και μονίμως εκτός Βασιλειάδης,Παπαμακάριος,Μαυροκεφαλίδης και πολύ περιορισμένη συμμετοχή Βασιλόπουλος,Μπουρούσης.Δεν νομίζω να είναι τυχαίο.
lakersdynasty
Ενταξει ο καθενας μπορει να εχει την γνωμη του.

Απλα για αλλη μια φορα βλεπω μια μονοπλευρη αποψη που ουσιαστικα καταληγει σε συμπερασματα που θελουν τον Ολυμπιακο να βελτιωνει την αγωνιστικη του κατασταση και ολοι οι αλλοι να μενουν στασιμοι.

1) Ο ΠΑΟ αρχισε ηδη να παιζει καλα και με τον Πρκατσιν που παρα το γεγονος οτι ηρθε προσφατα οσο παιζει δειχνει οτι οχι μονο ειναι ξενο σωμα για την ομαδα αλλα κολλαει και στην φιλοσοφια της σε μεγαλο βαθμο και δεν ηρθε απλα για να εχουμε ακομη εναν φιλοτιμο ψηλο στυλ Χαντερ. Αλλος ενας ψηλος που θα κανει ζωη χαρισαμενη με τον Σαρας για πλεϊ.

2)Μαλιστα. Και θα αλλαξει τα παντα ο Σοφοκλης αλλα ο Τομασεβιτς που δεν τον περημενουμε καν να γυρισει οπως εχουνε γινει τα πραγματα δεν θα αλλαζε τιποτα αν αγωνιζοταν? Ας επαιζε 5-10 λεπτακια να βελτιωναμε το inside outside game και να περνει σταθερα επιθετικα ριμπαουντ και δεν θα ειχαμε καν τις ηττες που εχουμε.

3)Για αυτο που λες για τους τραυματισμους εμαθες προσφατα και επισημα ποιος φταιει! Οι παικτες σας ειναι καμενοι και μονο εσεις φταιτε γιαυτο. Ουτε διλητιριο στα νερα σας ριξαμε ουτε τιποτα.

Το ροστερ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ δεν συγκρινονται για εναν απλουστατο λογο. Εχουν ερθει στις ομαδες τους για να κανουν διαφορετικα πραγματα και να παιξουν διαφορετικο μπασκετ. Και προσωπικα βαρεθηκα να βλεπω συζητησεις που αφορουν την ποιοτητα των παικτων των 2 ομαδων λες και μιλαμε για λουκανικα.

Τι εικονα βγαζουν οι ομαδες στο γηπεδο? Αυτο ειναι αυτο που πρεπει να σε ενδιαφερει. Οχι το αν η μια ομαδα εχει πχ μεγαλητερο μπατζετ "το ιδιο ροστερ". Ο Γιαννακης για την ομαδα που θελει να χτισει θα παρακαλουσε να ειχε "το ιδιο ροστερ". Αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια. Τωρα κανει οτι μπορει να εκμεταλλευτει 2-3 παικτες οσο μπορει χωρις να ειναι (ουτε θα ηταν σε καμια περιπτωση) επιλογες του.

Επισης το να επιστρεψει ο Σοφοκλης καπου στον Απριλιο εμενα μου θυμιζει πολυ την περσινη χρονια. Αν ειναι να γυρισει ο Σοφοκλης και να τα βρει και με τους παικτες ο Γιαννακης μεχρι τοτε αλλα εσεις να εχετε χασει (δεν το εχω σιγουρο συγκριση κανω) και το Κυπελλο και την Ευρωπη ε τοτε θα εχουμε τα περσυνα. Ο ΠΑΟ θα ερθει απο το Φ4 σκωτομενος και εσεις θα προσπαθειτε να σωσεται ακομη μια χρονια η οποια περιοριζεται στι μινιμουμ του "να παρουμε κατι απο τον ΠΑΟ κι ας ειναι και ποτιρακι για σφινακι". Αν θα ειναι ετσι τα πραγματα ε ναι θα εχετε ελπιδες. Σε αντιθετη περιπτωση δεν προκειτε να σας σωσει ο Σοφοκλης απο μονος του ουτε ολα τα αλλα που αναφερεις για φετος. Χρειαζεται δουλεια και υπομονη. (Οχι δεν εχω καμια συγγενεια με τον Γιαννακη tongue.gif )

Τωρα να κανουμε αναλυσεις για του χρονου δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερα σοφο απτην στιγμη που δεν εχουμε ιδεα ποιος φευγει και ποιος ερχεται.

ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
AZ1980
QUOTE(PARISINOS @ Feb 19 2008, 16:19 ) *
Παντως για μενα μπορει ο κεννεντυ να μην ειναι σισκα ακομη αλλα δεν θα χαρακτηριζα γελοια την συγκριση των 2 παιχτων.
Γενικα οπως εχω τονισει και απο το καλοκαιρι ο κεννεντυ μπορει σε δυο χρονια απο τωρα να γινει το καλυτερο τριαρι της ευρωπης και μαλιστα με διαφορα απο το δευτερο.

Γενικα ειναι πολυ πιο αθλητικος απο τον σισκα, καλυτερος στην ντριμπλα, καλυτερος στην πασα αλλα και στο ντραιβ και μονο στο σουτ υστερει οπου μεχρι και εκει οπως ειδαμε δεν ειναι και πολυ πισω.

Γενικα εκει που υστερει ειναι σε παραστασεις και εμπειρια και αερα πρωταθλητη.

Οπως ειπα ομως περιμενετε κανα χρονο ακομα, με αλλα δυο τρια τετοια παιχνιδια και με κανα δυο τροπαια στο τσεπακι του και τοτε θα δειτε αν βγηκε χαμενος ο ΠΑΟ που εφυγε ο σισκα.

Υ.γ. Ρισπεκτ στον τεραστιο μαικ μπατιστ, τον καλυτερο ισως ψηλο της ευρωπης αυτη τη στιγμη.

+1

Ο Ουίνστον έκρινε και τα δυο φετινά ντέρμπι. Αυτό λέει πολλά για τις δυνατότητες που έχει και σε επίπεδο διαχείρισης καταστάσεων με υψηλή κρισιμότητα.
AZ1980
QUOTE(thrylos7 @ Feb 20 2008, 00:52 ) *
...τουλάχιστον όχι στο βαθμό του Σισκάουσκας, που είναι τεράστιος παίκτης... Δύο Έλληνες και δύο Λιθουανοί είναι όλοι κι όλοι στην Ευρωλίγκα...

Και ποιοί είναι αυτοί οι τέσσερις?
PanosIlio
Συμφωνώ για Ουίνστον, τώρα φαίνεται το λάθος μας (βασικά καιρό πριν αλλά για να έχουμε να λέμε) που αναλωθήκαμε στον Περπέρογλου το καλοκαίρι και τελικά τον χάσαμε και δεν πήραμε τον Ουίνστον, τέσπα Γκέρσον εποχές. Αυτός ο παίχτης είναι..όπως ο λέει ένας κολητός μου, άνετος, αέρινο θα τον χαρακτήριζα εγώ.

Μου αρέσει ότι κάνει μέσα στο γήπεδο, με τη μπάλα, χωρίς την μπάλα, άμυνα, παντού. Του χρόνου λογικά θα τον έχεε ξεχάσει τον Σίσκα, άνετα tongue.gif

Όσο για τον Μπατίστ, δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος αλλά είναι ο πιο έξυπνος και ο πιο δουλευταράς και βασικό, επειδή ήταν τριάρι κάποτε ξέρει και μπάσκετ smile.gif μεγάλο πλεονέκτημα όταν το μαρκάρουν μεγάλα κορμιά και φυσικά είναι και δυνατός ο κερατάς tongue.gif

Προσπαθώντας να μαντέψω τη σκέψη του thrylos7 λέω, Σάρας-Σίσκα-ΔΔ και Παπαλουκάς tongue.gif Το πέτυχα?
vastravoud
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Feb 20 2008, 07:15 ) *
Μου αρέσει ότι κάνει μέσα στο γήπεδο, με τη μπάλα, χωρίς την μπάλα, άμυνα, παντού. Του χρόνου λογικά θα τον έχεε ξεχάσει τον Σίσκα, άνετα tongue.gif

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα ότι θα ήταν εκρηκτικός, με πολύ καλά αθλητικά προσόντα, αλλά δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο προσηλωμένος και καλός αμυντικός.

Ο Ζοτς βρήκε τον Μπατιστ νο.2 που λέγαμε και πριν λίγους μήνες smile.gif smile.gif
azannetop
Ο ΠΑΟ αρχισε ηδη να παιζει καλα και με τον Πρκατσιν που παρα το γεγονος οτι ηρθε προσφατα οσο παιζει δειχνει οτι οχι μονο ειναι ξενο σωμα για την ομαδα αλλα κολλαει και στην φιλοσοφια της σε μεγαλο βαθμο και δεν ηρθε απλα για να εχουμε ακομη εναν φιλοτιμο ψηλο στυλ Χαντερ. Αλλος ενας ψηλος που θα κανει ζωη χαρισαμενη με τον Σαρας για πλεϊ.

Ο Πρκάτσιν έδειξε να συνεργάζεται καλά με τον Σάρας και τον Σπανούλη στα λίγα λεπτά που έπαιξε στο derby. Ελπίζω να συνεχίσει το ίδιο. Για να τον δούμε και σήμερα κόντρα στον Πέκοβιτς smile.gif

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα ότι θα ήταν εκρηκτικός, με πολύ καλά αθλητικά προσόντα, αλλά δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο προσηλωμένος και καλός αμυντικός.

+1
nikvip
Λοιπον ο Ουινστον ειναι πολυ διαφορετικος παικτης απ τον Σισκα και ακομα δεν εχει τις εμπειριες αλλα με τον καιρο θα τις αποκτησει. Ομως και στα 2 ντερμπι οπως ειπατε και πριν, εχει παιξει πολυ καλα και σιγουρα στο 2ο καθαρισε με τα τριποντα του τον Ολυμπιακο. Ειναι πιο αθλητικος απ τον Σισκα πολυ πιο εκρηκτικος και γρηγορος και απ οτι φαινεται οπως μας εδειξε, αν βελτιωσει το σουτ που οπως ειπε δουλευει πολυ τελευταια τοτε πιστευω πως ο Παναθηναικος θα εχει βρει τον δευτερο Μπατιστ και ο Ζοτς θα τριβει τα χερια του!

Παντως μ αρεσει το παθος που ειχαν οι παικτες μας μεσα στο Σεφ σε καθε φαση βλεπε Σπανουλη, Ουινστον, Μπατιστ και φυσικα Σαρας πως πανηγυριζαν!
Ginobili

Χωρίς ποιούς 5 βασικούς δεν έπαιξες????? Μόνο τον Μάτσε ξέρω εγώ.Ο Γούντς δεν έχει δικαίωμα να αγωνίζεται,οΤσακαλίδης μπορούσε να παίξει..αλλά δεν έπαιξε...οι άλλοι ποιοι είναι??? ο Σόφο και ο Σειμπούτις???? πλάκα κάνουμε???
Με αυτήν την λογική...να πώ κι εγω ότι έπαιξα χωρίς 4 παίκτες...Τσαρτσαρή,Τομάσεβιτς,Περπέρογλου,
Χατζηβρέτα..... icon_drunk.gif
Ginobili
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Feb 20 2008, 07:15 ) *
Όσο για τον Μπατίστ, δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος αλλά είναι ο πιο έξυπνος και ο πιο δουλευταράς και βασικό, επειδή ήταν τριάρι κάποτε ξέρει και μπάσκετ smile.gif

Λοιπόν....αν ο Μπατίστ είναι ο πιο έξυπνος ψηλός στην Ευρώπη....ο Βούισιτς και ο Τομάσεβιτς να πάνε στην NASA...για να συσχετίσουν μαθηματικά το μπάσκετ,με τις τροχιές των πλανητών.... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Ο Πιο δουλευταράς...είναι πράγματι!!! συμφωνώ 100%!!!!!

Όταν βλέπαμε στην αρχή τον Μπατίστ στο Σπόρτινγκ....ειλικρινά γελάγαμε!!!!!! Εκτός από το να καρφώνει..δεν ήξερε τίποτα άλλο!!!! Ένα "μπιφτέκι" που δεν μπορούσε να στρίψει ήταν!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif Μπάσκετ δεν ήξερε!!! Είναι 100% δημιούργημα Ομπράντοβιτς biggrin.gif
thrylos7
Και ποιοί είναι αυτοί οι τέσσερις?

Προσπαθώντας να μαντέψω τη σκέψη του thrylos7 λέω, Σάρας-Σίσκα-ΔΔ και Παπαλουκάς Το πέτυχα?

Ακριβώς!
PanosIlio
@ginobili Ωραία με όσα λες μου καταρρίπτεις το ότι δεν ήξερε μπάσκετ όταν ήρθε, πάω πάσο.

Αλλά συνάμα μου ενισχύεις το ότι είναι δουλευταράς και έξυπνος, ίσως και ο πιο έξυπνος.

Γιατί ένας παίχτης που έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, να αποκαλείται από τους καλύτερους ψηλούς, ενώ όταν ήρθε ήταν "μπιφτέκι" είναι και δουλευταράς και πανέξυπνος wink.gif

@thrylos7 και που το πέτυχα...οι 2 παίζουν στον Παναθηναϊκό και οι άλλοι 2 στην ΤΣΣΚΑ χαχαχαχα. Το ζευγάρι του τελικού και της φετινής Ευρωλίγκα λέω εγώ, εκτός και αν... η Ρεάλ πρέπει να πάει τελικό, άσχετο αυτό αλλά το είπα tongue.gif
thrylos7
Μην απογοητεύεσαι... Εμείς έχουμε Γουντς... tongue.gif
Καλά το ζευγάρι φαίνεται και χωρίς να υπολογίσεις αυτή την παράμετρο... tongue.gif Αν και δεν πιστεύω πως η Ρεάλ μόνο αν "πρέπει" μπορεί να πάει τελικό.. Άλλη συζήτηση αυτή βέβαια.
Consultant
Θα απαντησω συγκεντρωτικα.

-Οταν λεω οτι ο Παναθηναικος δεν μας εχει παρει τον αερα,εννοω οτι οι τελευταιες 10 αναμετρησεις ειναι εξαιρετικα αμφιρροπες.period

-Oι 5 βασικοι παιχτες που λειπανε απο τον Ολυμπιακο ειναι οι Σοφο,Τζεικ,Γουντς,Ματσε,Σεμπας.Οποιος πει οτι ο Τσακαλιδης και ο Σειμπουτις επαιζαν,απλα μας δουλευει...Ο ενας παιχτης του Παο ηταν ο Τσαρτσαρης,διορθωστε με παρακαλω αν ο Τομασεβιτς προβλεπεται να παιξει φετος.

-Ο Γουιντστον δεν εχει κανει τιποτα φετος που να δικαιολογει την θριαμβολογια σας,και φυσικα δεν εχει να δειξει τιποτα σχετικα με την πορεια του πριν τον Παο.Α,ξεχασα,διαμορφωσε και τα δυο μεταξυ μας παιχνιδια,ειναι πανμεγιστος!!Επειδη λοιπον ο Μπατιστ εγινε απο το 0 παιχταρας,δεν θα δεχτω με τιποτα οτι αυτο τεκμαιρεται και για τον εκαστοτε Γουινστον,Τζαμπερ,Γουντς κτλ κτλ.

Για βαλτε μου κατω λοιπον τα ροστερ ολοκληρωμενα,και χωρις οπαδισμο και πειτε μου οτι ο Παο εχει καλυτερο ροστερ απο του Ολυμπιακου.Ξερετε,συγκριση του τυπου:

Σαρας>Τεο
Χατζηβρεττας>καυκη
Μπατιστ>Πριντεζη

Χωρις κανενα συμφερον
lakersdynasty
(1) Xωρις κανενα συμφερον χαρακτιριζω αυτη την συνθεση ανουσια γιατι οπως ξαναειπα η καθε ομαδα εψαχνε στην αρχη της χρονιας (οταν συμπληρωθηκαν τα ροστερ) να παιξει διαφορετικο μπασκετ η μια απτην αλλη. Τι σημαινει καλητερο ροστερ? Καλητερο ροστερ για ποιο πραγμα? Για να καθαριζει πατατες? Να απλωνει τα ρουχα? Να παιζει αμυνα? Επιθεση? Αυτα ειναι ξεχωριστα πραγματα που δεν μπορουν να αναλυθουν ολα μαζι. Για τα 2 πρωτα παντως δεν μπορω να τους κρινω. tongue.gif

Τωρα επειδη ο Ομπραντοβιτς και ο Γιαννακης σε σχεση με τον Γκερσον αρεσκονται στο πιο κοντρολ μπασκετ, για αυτου του τυπου το μπασκετ ο Παναθηναϊκος εχει καλητερο ροστερ αποδεδειγμενα. Και επειδη σου αρεσουν και πολυ τα αγγλικα...Period. smile.gif

Επισης αμφιρροπες ηταν και αρκετες αναμετρησεις των 2 ομαδων την διετια που ο ΟΣΦΠ επαιζε με τους Αγαδακους και τους καλαϊτζιδες. Τοτε σημαινει οτι ειχατε ομαδα?

(2) Mε βαση το τι ειπωθηκε και οχι με βαση τις φημες η οτιδηποταε αλλο, οσο σιγουρα θα παιξει ο Σοφο μπασκετ φετος αλλο τοσο σιγουρα θα παιξει και ο Τομασεβιτς. Αρα η τους βαζεις και τους 2 μεσα η τους βγαζεις και τους 2 εξω. Ο Τσακαλιδης ηταν ετοιμος να παιξει

(3) Γιατι ενθουσιαζομαστε με τον Ουινστον? Γιατι στα 2 ματς με αντιπαλο τον Ολυμπιακο επαιξε πολυ καλα (ΟΑΚΑ) εως εξαιρετικα (ΣΕΦ) στην επιθεση και εστειλε αδιαβαστο τον εκαστοτε σουτερ που ειχε σαν αποστολη να μαρκαρει. Στο ΣΕΦ ηταν ο Βασιλειαδης στο ΟΑΚΑ ηταν ο ηγετης σας ο Ματσας ο οποιος εφαγε και μια μεγαλοπρεπεστατη ταπα ακουγοντας και μετα τα γαλλικα του.

Αυτο απο μονο του ειναι λογος για να ενθουσιαζεται καποιος Παναθηναϊκος. Αλλα εκτος αυτου εδειξε αρκετες φορες ικανος να αναλαβει ειδικες αποστολες αλλα και να παρει πανω του καποιες προσπαθειες εχωντας εφεση στο μακρινο σουτ αλλα και στο ντραϊβ. Οχι παντα! Αλλα αρκετες φορες πραγμα στο οποιο δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην βελτιωθει. Επισης επειδη τον βαζεις στην ιδια κατηγορεια με τον Γουντς να σου υπενθυμησω οτι αυτα που μολις προανεφερα ειναι αυτα που περημενετε εσει απο τον Γουντς και τα ειδατε σχεδον μονο στην προετοιμασια της ομαδας.

Αρα εσυ θα περιμενεις 1,5-2 χρονια για να σου βγει ο Γουντς? Κανενα προβλημα. Εγω θα περημενω να δω την εξελιξη του.
VARDINOLATSIS
Consultant ...Καταρχην όλη η σκέψη σου δεν έχει καμμία σημασία γιατί δεν παίζουν ούτε τα ρόστερ,ούτε τα μπάτζετ αλλά οι ομάδες και οι συνεργασίες. 19.gif Πιστεύω οτί έχεις παίξει μπάσκετ και έχεις δεί πως μπορεί 5 υπερπαίκτες να χάνουν από πέντε χοντρούς και αργούς απλά και μόνο επειδή δεν έχουν καλές συνεργασίες. 68.gif Τώρα γιά την συγκριση των ρόστερ απλά και μόνο οι 15 (νομίζω) μεταγραφές του Ολυμπιακού δείχνουν την διάθεση
του Αγγελόπουλου να δημιουργήσει μία αξιόμαχη ομάδα αλλά δείχνει και παντελή έλλειψη σχεδιασμου και απόλυτη προχειρότητα και σπατάλη. Ακόμα , διάβασε την συνέντευξη του Χαρίση και θα καταλάβεις πιό πολλά πράγματα για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να κάνεις ένα αξιόμαχο σύνολο που θα προταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη peace.gif
Consultant
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Feb 20 2008, 15:29 ) *
Consultant ...Καταρχην όλη η σκέψη σου δεν έχει καμμία σημασία γιατί δεν παίζουν ούτε τα ρόστερ,ούτε τα μπάτζετ αλλά οι ομάδες και οι συνεργασίες. 19.gif Πιστεύω οτί έχεις παίξει μπάσκετ και έχεις δεί πως μπορεί 5 υπερπαίκτες να χάνουν από πέντε χοντρούς και αργούς απλά και μόνο επειδή δεν έχουν καλές συνεργασίες. 68.gif Τώρα γιά την συγκριση των ρόστερ απλά και μόνο οι 15 (νομίζω) μεταγραφές του Ολυμπιακού δείχνουν την διάθεση
του Αγγελόπουλου να δημιουργήσει μία αξιόμαχη ομάδα αλλά δείχνει και παντελή έλλειψη σχεδιασμου και απόλυτη προχειρότητα και σπατάλη. Ακόμα , διάβασε την συνέντευξη του Χαρίση και θα καταλάβεις πιό πολλά πράγματα για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να κάνεις ένα αξιόμαχο σύνολο που θα προταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη peace.gif

QUOTE(Consultant @ Feb 20 2008, 02:14 ) *
Ο Ολυμπιακος εχει το ιδιο ροστερ με τον Παναθηναικο,ισως και καλυτερο.Τη διαφορα τη κανουν οι αυτοματισμοι του Παο,η εντρυφιση του Ομπραντοβιτς και οι τραυματισμοι του Ολυμπιακου.
VARDINOLATSIS
lakerdynasty +1

Μου άρεσε η μπουγάδα... smiley.gif
sherman
QUOTE(Consultant @ Feb 20 2008, 12:35 ) *
-Oι 5 βασικοι παιχτες που λειπανε απο τον Ολυμπιακο ειναι οι Σοφο,Τζεικ,Γουντς,Ματσε,Σεμπας.Οποιος πει οτι ο Τσακαλιδης και ο Σειμπουτις επαιζαν,απλα μας δουλευει...Ο ενας παιχτης του Παο ηταν ο Τσαρτσαρης,διορθωστε με παρακαλω αν ο Τομασεβιτς προβλεπεται να παιξει φετος.

Τοτε μαλλον θα πρεπει να αντικαταστησεις τη λεξη "βασικοι" με πρωτοκλασατοι ή κατι τετοιο.

Διορθωσε με σε παρακαλω αν Σοφο και Σειμουτις προβλεπεται να παιξουν φετος.

QUOTE(Consultant @ Feb 20 2008, 12:35 ) *
-Οταν λεω οτι ο Παναθηναικος δεν μας εχει παρει τον αερα,εννοω οτι οι τελευταιες 10 αναμετρησεις ειναι εξαιρετικα αμφιρροπες.period

7-3....

Οι τελευταιες μας αναμετρησεις μας με Παρτιζαν, ειναι ολες εξαιρετικα αμφιρροπες.
Μας εχει παρει κι αυτη τον αερα??
iraklis peristeriou
έχει φτάσει πλέον ο παναθηναϊκός σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της φετινής χρονιάς.
στην Α1, προς το παρόν, και μέχρι τον μάιο, στους τελικούς των play-off που θα κρίνουν
τον πρωταθλητή, με το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καθαρίσει.

Από την άλλη, την επόμενη εβδομάδα παίζει το πιο καθοριστικό ματς του top16 στην ευρωλίγκα,
γιατί αν κερδίζει την Μοντεπάσι Σιένα στην έδρα της, αποκτά ένα μεγάλο αβαντάζ απέναντί της
για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, δηλαδή πλεονέκτημα έδρας στους αγώνες πρόκρισης στο F4.
Αντιθέτως, αν χάσει στην Ιταλία, δύσκολα θα την ρίξει στη συνέχεια από την πρώτη θέση.

με τη δική μου λογική, λοιπόν, περιμένω από τον ομπράντοβιτς
στον αγώνα με τον άρη, στο παλαί ντε σπορ, να ξεκουράσει
σπανούλη, 3D, αλλά και batiste, winston που έχουν τραβήξει κουπί στα τελευταία ματς.

αυτό δεν είναι υποτιμητικό για τον άρη (που παρουσιάζει καμπή στην απόδοσή του),
απλά είναι η πραγματικότητα.
από το σεπτέμβρη μιλάνε όλοι για τον πάγκο του παναθηναϊκού
(ο ζόραν σάβιτς δήλωσε ότι είναι σπατάλη να έχεις 14 παίκτες στο ρόστερ)
αν δεν βάλει τώρα (και σε μερικούς επόμενους αγώνες της Α1)
30min τον περπέρογλου, τον μπετσίροβιτς, τον χατζηβρέττα, τον ντικούδη, τον ζίζιτς,
τότε δίκιο έχει ο σάβιτς και κακώς έχει τόσο μεγάλο ρόστερ.

wos_sport3.gif wos_sport4.gif wos_sport5.gif

ΥΓ ασφαλώς ας παίξει 30min με τον άρη και ο σάρας, ο οποίος με την παρτιζάν ήταν εκτός κλίματος!
George_12ISL
Ίσως να είναι ευκαιρία για τον Άρη να κερδίσει...
Αλλά με τη φόρμα που είναι αυτή τη στιγμή και προερχόμενος από ένα κοπιαστικό ταξίδι, είναι άγνωστο το πρόσωπο που θα παρουσιάσει. Και εγώ νομίζω ότι ο Ζέλικο θα δώσει ανάσες σε κάποιους πάικτες, μάλλον χρησιμοποιώντας τους για μικρό χρονικό διάστημα.
Nik7
QUOTE(iraklis peristeriou @ Feb 21 2008, 03:42 ) *
έχει φτάσει πλέον ο παναθηναϊκός σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της φετινής χρονιάς.
στην Α1, προς το παρόν, και μέχρι τον μάιο, στους τελικούς των play-off που θα κρίνουν
τον πρωταθλητή, με το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καθαρίσει.

Από την άλλη, την επόμενη εβδομάδα παίζει το πιο καθοριστικό ματς του top16 στην ευρωλίγκα,
γιατί αν κερδίζει την Μοντεπάσι Σιένα στην έδρα της, αποκτά ένα μεγάλο αβαντάζ απέναντί της
για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, δηλαδή πλεονέκτημα έδρας στους αγώνες πρόκρισης στο F4.
Αντιθέτως, αν χάσει στην Ιταλία, δύσκολα θα την ρίξει στη συνέχεια από την πρώτη θέση.

σπανούλη, 3D, αλλά και batiste, winston που έχουν τραβήξει κουπί στα τελευταία ματς.

αυτό δεν είναι υποτιμητικό για τον άρη (που παρουσιάζει καμπή στην απόδοσή του),
απλά είναι η πραγματικότητα.
από το σεπτέμβρη μιλάνε όλοι για τον πάγκο του παναθηναϊκού
(ο ζόραν σάβιτς δήλωσε ότι είναι σπατάλη να έχεις 14 παίκτες στο ρόστερ)
αν δεν βάλει τώρα (και σε μερικούς επόμενους αγώνες της Α1)
30min τον περπέρογλου, τον μπετσίροβιτς, τον χατζηβρέττα, τον ντικούδη, τον ζίζιτς,
τότε δίκιο έχει ο σάβιτς και κακώς έχει τόσο μεγάλο ρόστερ.
wos_sport3.gif wos_sport4.gif wos_sport5.gif

ΥΓ ασφαλώς ας παίξει 30min με τον άρη και ο σάρας, ο οποίος με την παρτιζάν ήταν εκτός κλίματος!

εμπεριστατωμένο, περιεκτικό, θαυμάσιο ποστ!!!
τα πες όλα!
Jimar
QUOTE(iraklis peristeriou @ Feb 20 2008, 22:42 ) *

Ο «Big Mike» έχει πρόβλημα με ένα σφίξιμο στη γάμπα και δεν θα είναι στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους», με το τεχνικό επιτελείο να ελπίζει να έχει στη διάθεσή του τον Αμερικανό για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σιένα για την Ευρωλίγκα...

για τον εναν προφανως επαληθευεσαι πριν καν το ματς ξεκινησει wink.gif . η μπορει οντως να ειναι τραυματιας tongue.gif

οντως το ματς με σιενα ειναι το σημαντικοτερο εως τωρα στην σεζον.
nikvip
Πραγματικα ειναι ενα δυσκολο ματς αλλα ας εχουμε πιστη στην ομαδα. Περιμενω με τον Αρη να ξεκουρασει αρκετα Σπανουλη, Διαμαντιδη και να δωσει πιο ελευθερο ρολο και περισσοτερο χρονο στον Σαρας να δουμε τι μπορει να κανει τωρα που ειναι ντεφορμε οπως φαινεται...
t0ny3
κτι δεν παει καλα με τον παο.δεν παιζουμε καλα.τα τελευταια ματς εκτως αυτου με τον ολυμπιακο τα κυνηγουσαμε συνεχεια.ημασταν ολο πισω και με μεγαλες διαφορες.δεν ξερω τι γινεται και δεν παιζουμε
theov
QUOTE(t0ny3 @ Feb 24 2008, 19:44 ) *
κτι δεν παει καλα με τον παο.δεν παιζουμε καλα.τα τελευταια ματς εκτως αυτου με τον ολυμπιακο τα κυνηγουσαμε συνεχεια.ημασταν ολο πισω και με μεγαλες διαφορες.δεν ξερω τι γινεται και δεν παιζουμε

Εντάξει δεν τρέχει τίποτα που κάναμε και μια ήττα! Στο κάτω-κάτω ο Άρης ήταν καλύτερος σήμερα άλλα και εμείς δικαιούμαστε να χάσουμε και ένα παιχνίδι...

Σημασία δεν έχει η σημερινή ήττα, σημασία έχει να πέρνουμε τα παιχνίδια που πρέπει... wink.gif
iraklis peristeriou
κάτι δεν παει καλα με τον παο.δεν παιζουμε καλα.
τα τελευταια ματς εκτός αυτου με τον ολυμπιακο τα κυνηγουσαμε συνεχεια.

QUOTE(theov @ Feb 24 2008, 20:06 ) *
Εντάξει δεν τρέχει τίποτα που κάναμε και μια ήττα!
Σημασία δεν έχει η σημερινή ήττα, σημασία έχει να πέρνουμε τα παιχνίδια που πρέπει... wink.gif

ο τονυ3 δεν αναφέρεται στην ήττα,
αναφέρεται στο ότι δεν παίζουμε καλά.
συμφωνώ. δεν ξέρω αν είναι η γνωστή κοιλιά της ομάδας του ομπραντοβιτς
ή αν φταίνε οι απουσίες παικτών, πάντως δεν τραβάει η ομάδα.

αν θες να έχεις βλέψεις για ψηλά,
δεν μπορεί να έχεις τέτοια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση,
να μένεις πίσω 15 πόντους, να χάνεις τον έλεγχο του παιχνιδιού,
μετά να κάνεις ένα τρελό σερί 10-0 με πιεστική άμυνα,
μετά πάλι κοιλιά, κλπ κλπ.
δεν πρέπει ποτέ να χάνεις τον έλεγχο του παιχνιδιού, και με τα ξεσπάσματα
να παίρνεις διαφορά, όχι να επιστρέφεις από τον τάφο.
lakersdynasty
Για να εχεις βλεψεις για ψηλα πρεπει να εχεις και κανενα ψηλο να παρει ριμπαουντ. biggrin.gif

Αυτο ειναι το κυριοτερο προβλημα του Παναθηναι¨κου αυτη την στιγμη. Οταν παιζουμε αμυνα οι μισες πανε χαμενες απτα χαμενα αμυντικα.

Ετσι ουτε αιφνιδιασμος βγαινει ουτε τιποτα. Αρα μειον ευκολοι ποντοι.

Σιγουρα δεν ειναι στα καλα της η ομαδα. Αλλα οτι μας λειπουν και οι 2 ψηλοι που λειπουν ναι ειναι γεγονος. Οταν θα επανελθει ο Τσαρτσαρης δεν θα εχουμε τοσο μεγαλο προβλημα. Μεχρι τοτε ομως πρεπει να συγκεντρωθουμε.

Το μονο που καταφερνουμε μεχρι τωρα ειναι να κανουμε τους φιλους Ολυμπιακους να τραβανε τα μαλια τους και να απωρουν γιατι με αυτους παιξαμε οπως παιξαμε και στο παιχνιδι με τον Αρη τα καναμε σαλατα του...Παλε! tongue.gif

Αλλα ετσι κι αλλιως γιαυτο παιξαμε τοσο καλα στο ΣΕΦ. Γιατι αυτη η νικη μας εδωσε οχι +1 ευκαιρια για στραβοπατημα αλλα +2 αφου στην ισοβαθμια εχουμε το πλεονεκτημα εδρας.

Οποτε ας παιζουμε οσο λιγοτερο χαλια μπορουμε αυτη την στιγμη και βλεπουμε. icon_drunk.gif
George_12ISL
Καλά πια Καλαϊτζή, τώρα βρήκες να κάνεις τον αγώνα της χρονιά σου; Δεν νομίζω ότι πρόκειται να γυρίσεις πίσω πάραυτα... Επανέλαβες τον "άθλο" του Γκαγκαλούδη...
Γενικά τώρα για τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο η χαλαρότητα επέτρεψε στον Άρη να πάρει μια διαφορά (μόνο να αναφέρω ότι ο Π.Α.Ο δέχθηκε 52 πόντους στο ημίχρονο!). Σε μόλις ένα δεκάλεπτο η ομάδα έδειξε τι τεράστιες δυνατότητες έχει. Στο τέλος ο Άρης κέρδισε δίκαια για έναν πολύ απλό λόγο. Ήθελε περισσότερο τη νίκη. Τόσο απλά... Όποιος θέλει τη νίκη περισσότερο την κατακτάει...
Ας κρατήσουν την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ενόψει Σιένα. Αυτός αγώνας είναι κρισιμότατος...
nikvip
Πραγματικα την σημερινη ηττα λιγο πολυ την περιμεναμε. Κραταμε την καλη εμφανιση στο 3ο δεκαλεπτο και ελπιζουμε σε κατι καλυτερο που σιγουρα χρειαζεται την Τεταρτη!
Marciulionis
Αναμενόμενη η ηττα (από εμένα τουλάχιστον) αφού το τελευταίο καιρο δεν είναι μπασκετ αυτό που παίζει η ομάδα. Γνώμη μου ότι δεν είναι πρόβλημα ψηλών αφού θεωρώ ότι είμαστε πλήρεις σε αυτές τις θέσεις με μερικούς από τους ποιοτικότερους ψηλούς σε Ελλάδα και ευρώπη. Το πρόβλημα με τα ριμπάουντ θεωρώ ότι οφείλεται αφ'ενός στα αμυντικά συστήματα του ΠΑΟ και τις συχνές αλληλοκαλύψεις από τους ψηλούς κι αφ'ετέρου στη γενικότερη χαλαρότητα και έλλειψη σοβαρότητας της ομάδας τα τελευταια(?) παιχνίδια για την οποία έχω βαρεθεί να μιλάω. Αυτή οφείλεται είτε σε αλαζονεία (είμαστε καλύτεροι και στο τελος θα κερδίσουμε όπως κι αν παίξουμε, όπως έχει γίνει σε αρκετά παιχνίδια ως τώρα) είτε σε κορεσμό των παιχτών. Ο Ομπραντοβιτς φωνάζει σε κάθε ματς και σε ένα κοντινό πλάνο σήμερα μου έμοιασε να'χει γεράσει 10 χρόνια μεσα στη φετινή χρονιά... blink.gif Ποιος? Αυτός που έχει πάρει περισσότερους τίτλους από κάθε άλλο δείχνει να προσπαθεί και περισσότερο από κάθε άλλο... 68.gif Ελπίζω αυτή η ήττα να τους κάνει καλό και να σοβαρευτούν πριν να είναι αργά (με τη Σιένα που ίσως παιχτεί η μισή πρόκριση στα προηημιτελικά).

Άσχετο και πιο πολύ γι αστείο το λέω, άλλα μου μοιάζει ωρες-ώρες ο Σάρας να έχει κολλήσει Διαμαντίτιδα (φόβος να πάρει πάνω του τελικές προσπάθειες) και όλη η ομάδα Γιασικεβιτσιουτίτιδα (no-look πάσες και καραγκιοζιλίκια) smiley.gif

Φοβερή εμφάνιση από Καλαϊτζη και Μάσεϋ σήμερα και αν και δε φάνηκε σήμερα, ο Τσαλδάρης είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ της Α1 και ΠΡΕΠΕΙ να κληθεί στην εθνική το καλοκαίρι καθώς στη συγκεκριμένη εθνική θα είναι υπερπολύτιμος (οι καλοί και σταθεροί έλληνες σουτερ είναι σπάνιο είδος στις μέρες μας...).
Anaz
Άσχετο και πιο πολύ γι αστείο το λέω, άλλα μου μοιάζει ωρες-ώρες ο Σάρας να έχει κολλήσει Διαμαντίτιδα (φόβος να πάρει πάνω του τελικές προσπάθειες) και όλη η ομάδα Γιασικεβιτσιουτίτιδα (no-look πάσες και καραγκιοζιλίκια)
77.gif 41.gif biggrin.gif
nikvip
Δεν μπορουμε να κρινουμε απ το συγκεκριμενο παιχνιδι αφου ηταν αδιαφορο για τον Παναθηναικο. Ομως αν το επαιρνε τελικα ο κυριος λογος θα ηταν εκτος απ την αμυνα, η αποδοση του Σαρας! Παντως ο Διαμαντιδης δεν ειναι στα καλα του φετος
oneiro
Εμένα μου άρεσε πολύ το 3ο δεκάλεπτο ...Η άμυνά μας ήταν τέλεια ...Και δεν νομίζω ότι μόνο ο διαμαντίδης δεν είναι καλά ... Γενικά υπάρχει μια κάμψη της ομάδας , λίγο πολύ αναμενόμενη .. Μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης στο α ημίχρονο με τον Άρη , ο οποίος έκανε τρομερό παιχνίδι και άξια πήρε το παιχνίδι ...
Ας ελπίσουμε ότι η κάμψη θα είναι παροδική και στο δύσκολο παιχνίδι με την Σιένα θα πάμε καλά..
Igor
Δεν εχω δει τον Ζοτς να καθεται πιο πολυ στο παγκο και να μην αγχωνεται για τιποτα,..

Εχω αρχισει να ανυσηχω !! Βλεπω μια αδιαφορια που οφειλεται κυριως στον κορεσμο..

Ισως η ομαδα να θελει καποια ανανεωση !! Το ξερω οτι μπορει ο ΠΑΟ στο τελος να κανει αλλον ενα triple -crown, αλλα γενικα η ομαδα δειχνει κορεσμενη..

Ειναι τελειως τρελο αυτο που λεω αλλα βλεπω το καλοκαιρι ριζικες αλλαγες..
Ginobili
QUOTE(Igor @ Feb 28 2008, 19:06 ) *
Δεν εχω δει τον Ζοτς να καθεται πιο πολυ στο παγκο και να μην αγχωνεται για τιποτα,..

Εχω αρχισει να ανυσηχω !! Βλεπω μια αδιαφορια που οφειλεται κυριως στον κορεσμο..

Ισως η ομαδα να θελει καποια ανανεωση !! Το ξερω οτι μπορει ο ΠΑΟ στο τελος να κανει αλλον ενα triple -crown, αλλα γενικα η ομαδα δειχνει κορεσμενη..

Διαφονώ ΚΑΘΕΤΑ!!!!
Η συγκέντρωση,η ηρεμία,η υπομονή μας λείπουν!!!! Από τι έχει κορεστεί ο Σπανούλης??? Ο Ζίζιτς??? ο Ουίνστον???? Ο Μπετσίροβιτς??? Πως γίνεται οι σταθερά κορυφαίοι παίκτες μας να είναι αυτοί με τα περισσότερα τρόπαια και διακρίσεις????(Διαμαντίδης,Μπατίστ,Γιασικεβίτσιους)???
Ούτε κορεσμό..ούτε έλλειψη πάθους διακρίνω εγώ.Και μην ξεχνάς κάτι....σε αυτό που είναι κορυφαίος ο Ζότς..είναι η ικανότητα του να δίνει κίνητρα ακόμα και από το πουθενά(Ρακόσεβιτς πχ...).Δεν το λέω εγώ αυτό...το έχουν πεί τόσοι παίκτες που έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται με τον Ομπραντοβιτς...
iraklis peristeriou
QUOTE(Igor @ Feb 28 2008, 21:06 ) *

μπορεί να φύγει ο φράνκι (και να αναλάβει τεχνικός διευθυντής)
69.gif
taz4
QUOTE(iraklis peristeriou @ Feb 29 2008, 01:14 ) *
μπορεί να φύγει ο φράνκι (και να αναλάβει τεχνικός διευθυντής)
69.gif

Μα και φέτος τον φρανκι δεν τον θέλουμε τόσο πολύ σαν παίχτη...
πάντως τα τριποντάκια του ακόμα ευπρόσδεκτα smile.gif biggrin.gif smile.gif biggrin.gif !!!
στην άμυνα μας τα χαλάει λίγο sad.gif
t0ny3
Ουτε το μαρουσι δεν μπορουμε να κερδισουμε!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!LOL!!!!!!!!!!!!!! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif shot.gif shot.gif shot.gif 19.gif 19.gif 19.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

40-47 στο ημιχρονο!!!!!!!
Jimar
μπραβο ρε μαρουσαρα 41.gif (αντε μπας και τους ξυπνησετε...)

πραγματικα παιζουν πολυ ωραια, γινεται καλο ματς
enypnio
άστο η ομάδα έχει πάθει χειμερία νάρκη ... ούτε αρκούδα να ταν

t0ny3
φοβερι αλλαγη απο τη μια στιγμη στην αλλη.δεν ξερω τι να πω και τι να περιμενω πλεον.δεν μου αρεσει να βλεπω πλεον τον παο.ναι ειναι αληθεια αυτο που λεω
Gravedigger
Ωραία 8/12 3ποντα το Μαρούσι.Ακολουθούμε τα χνάρια του Ολυμπιακού όπου όλοι οι αντίπαλοι κάνουν ρεκόρ 3πόντων.
t0ny3
τι να πεις 81-86 1.09 για το τελος
captain charisma
καλα παλι τα ιδια χαλια απο το παο?τωρα βρηκε να κανει αγωνιστικη κοιλια?σε τετοια κρισιμη περιοδο?απο τον ολυμπιακο και μετα παραπαιουν οι πρασινοι..καποιος πρεπει να ξυπνησει τους παικτες.γιατι βρισκονται σε αλλο γηπεδο blink.gif
Gravedigger
Τώρα φταίω εγώ να αρχίσω τις Χριστοπαναγίες???Και χωρίς Αμερικάνους να έρθει η Efes θα κάνουμε μάγκες τους Gonlum,Kuqo.Εδώ κάναμε μάγκα τον Μαυροειδή που έβαλε όσους πόντους έχει βάλει σε όλη την καριέρα του.Να δω πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα.
Anaz
Πως καταφεραν να φάνε 90 πόντους απο το Μαρουσι μεσα στο Οακα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.