shtarkws
Apr 27 2018, 22:56
Και ξαφνικά ο άλλοτε υποτιμημένος τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας, αποκτά την μεγαλύτερη σημασία της τελευταίας δεκαετίας και για τους δύο αιώνιους
all_around
Apr 27 2018, 22:57
ΚΡΙΜΑ
έδειξε ότι αν ο Πασκουάλ τους έβαζε δύσκολα στο 2ο ή στο 3ο παιχνιδι θα μπορούσε η σειρά να γυρίσει... σήμερα περίμενε πάρα πολύ για να ρισκάρει...
Ψηλό 3αρι και Σινγκλετον στο 5 ήταν τα κλειδιά της αντεπίθεσης... εκεί η Ρεάλ έχασε τα αβγά και τα πασχάλια...αλλά όπως είπα άργησε...
μεγαλύτερη στεναχώρια προκαλεί το ότι η ομάδα έδειξε φέτος περισσότερο από ποτέ από το 2012 ότι μπορούσε να πάεισ το Φ4 και να διεκδικήσει και το τρόπαιο... Για το μέλλον και τις κινήσεις ΔΓ, θα τοποθετηθώ στο σχετικό τόπικ...
john wick
Apr 27 2018, 22:57
Μου θυμισε το περιβοητο καλαθι του Σπανουλη στο Οακα.....
Για το ματς ,για τον Ισπανο κλπ θα γραψω σε κανα 2 μερες να ηρεμησω λιγακι...
Καληνυχτα σε ολους.
Thodoros
Apr 27 2018, 22:59
Tέλος και για φέτος.
Η Ρεάλ το ήθελε περισσότερο και το πήρε ... συμπεριφορά μικρής ομάδας ο Παναθηναϊκός ( χωρίς ψυχραιμία στο τέλος όπως πάντα ) χωρίς διάθεση και τώρα θα δούμε τι θα κάνεις ο Πασκουάλ στο πρωτάθλημα για να έχουμε πλήρη εικόνα ... πάντως 2η φορά που η ομάδα με πλεονέκτημα δεν πάει πουθενά! ( και χρονική στιγμή που η Ρεάλ δεν ήταν στα φόρτε της! το λέω γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει στην πορεία ) και μπορεί να λέμε πάλι ότι χάσαμε από την καλύτερη ομάδα .
Όπως και να έχει στην σειρά χάσαμε επειδή εμείς δεν είμαστε ακόμα σοβαρή ομάδα.
Τώρα για τα σουτ που βάζει ο Λούκα ... ε αυτά στο πρόγραμμα είναι να μπουν μερικά .
green_sky
Apr 27 2018, 23:01
Απο μενα ενα μεγαλο μπραβο.Παλεψαν απεναντι σε ολους.Σημερα ηταν φυσει αδυνατο να βγαλουν την ενεργεια που εβγαλαν πριν 48 ωρες.Παρολα αυτα τους καρδιοχτυπησαν για τα καλα στο τελος και αν το σουτ του Ντονσιτς δεν εβρισκε στον πλανητη Αφροδιτη μετα στον Κρονο και μετα να πεσει μεσα ισως ειχαμε διαφορετικο τελος.
Παντως οι εποχες που δεν την παλευαμε στα χιαστι πανε περασαν.
Συνολικα στην σειρα θεωρω οτι ημασταν καλυτερη ομαδα με πολυ μεγαλυτερη ενεργεια και αθλητικοτητα.
Petran911
Apr 27 2018, 23:02
QUOTE(Thodoros @ Apr 27 2018, 23:59 )
Tέλος και για φέτος.
Η Ρεάλ το ήθελε περισσότερο και το πήρε ... συμπεριφορά μικρής ομάδας ο Παναθηναϊκός ( χωρίς ψυχραιμία στο τέλος όπως πάντα ) χωρίς διάθεση και τώρα θα δούμε τι θα κάνεις ο Πασκουάλ στο πρωτάθλημα για να έχουμε πλήρη εικόνα ... πάντως 2η φορά που η ομάδα με πλεονέκτημα δεν πάει πουθενά! ( και χρονική στιγμή που η Ρεάλ δεν ήταν στα φόρτε της! το λέω γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει στην πορεία ) και μπορεί να λέμε πάλι ότι χάσαμε από την καλύτερη ομάδα .
Όπως και να έχει στην σειρά χάσαμε επειδή εμείς δεν είμαστε ακόμα σοβαρή ομάδα.
Τώρα για τα σουτ που βάζει ο Λούκα ... ε αυτά στο πρόγραμμα είναι να μπουν μερικά .
MaJesty23
QUOTE(shtarkws @ Apr 27 2018, 23:56 )
Και ξαφνικά ο άλλοτε υποτιμημένος τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας, αποκτά την μεγαλύτερη σημασία της τελευταίας δεκαετίας και για τους δύο αιώνιους
Χωρίς να θέλω να προκαλέσω ,εαν χάσουμε απο το νοσοκομείο του Ολυμπιακου,είναι όλοι για σουτ...
Δεν με ενδιαφέρει ρε φίλε το πρωτάθλημα.Δεν λέω θα το χαρώ...το Final Four μας καίει.Όλους μας...
LaChDaNaN
QUOTE (michalex @ Apr 27 2018, 23:53 )
Στην τελευταία περίοδο φάνηκε πόσο αδικήσαμε τον εαυτό μας...
Στην τελευταία περίοδο φάνηκε πόσο αδίκησε ο Τσάβι τον εαυτό του.. Σε όλη την σειρά, δεν δοκίμασε κάτι διαφορετικό... Πέρα από το πρώτο παιχνίδι... που το πήρε από το πρώτο δίλεπτο... δεν έδειξε καμία αντίδραση/προσαρμογή στην εξέλιξη του ματς..
Στην τελευταία περίοδο.. πέρα από το προφανές.. ότι ο Αντετοκούμπο ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να παίζει σε αυτόν τον παναθηναϊκό.. ακόμα και αν δεν σκοράρει.. μπλόκαρε και τον Λάσο με την χρησιμοποίηση του Σίγκλετον στο "5" και παρολίγον να ΚΕΡΔΙΣΕΙ.. όχι να κλέψει το ματς.. να ΚΕΡΔΙΣΕΙ..
QUOTE (MaJesty23 @ Apr 28 2018, 00:02 )
Χωρίς να θέλω να προκαλέσω ,εαν χάσουμε απο το νοσοκομείο του Ολυμπιακου,είναι όλοι για σουτ...
Δεν με ενδιαφέρει ρε φίλε το πρωτάθλημα.Δεν λέω θα το χαρώ...το Final Four μας καίει.Όλους μας...
Οι τελικοί είναι σε 1+ μήνα.. ευελπιστώ οι τραυματίες να έχουν επιστρέψει μέχρι τότε.. Το πρωτάθλημα είναι ο τελευταίος τίτλος κάθε σεζόν.. ακόμα και το 13 που είχαμε πάρει euroleague.. το 0-3 στους τελικούς είχε πονέσει...
rankin
Apr 27 2018, 23:07
QUOTE(MaJesty23 @ Apr 28 2018, 00:02 )
Εγω μαζι σου ειμαι. Η ευρωλιγκα και το F4 εχουν ολη την αιγλη
Το πρωταθλημα χαλαρή σκουπα θα το παρετε. Μη σε αγχωνει τιποτα
qspock
Apr 27 2018, 23:08
Προσπαθησε η ομαδα, δεν τα καταφερε. Μπραβο στα παιδια.
Το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι και οι 2 ελληνικες ομαδες χασανε γιατι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕΝΤΕΡ.
Οχι δεν ειχαν καλο σεντερ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕΝΤΕΡ ΚΑΝ!
Μια ματια στο παρελθον μας δειχνει πως χωρις σεντερ σταματας νωρις...
shtarkws
Apr 27 2018, 23:08
QUOTE(MaJesty23 @ Apr 28 2018, 00:02 )
Εννοώ ότι ο χαμένος πάει για restart
Νηφαλιοτητα και ψυχραιμία για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις
basketikos13
Apr 27 2018, 23:10
Για ακομα μια φορα η ομαδα ξεπερασε τις προσδοκιεσ μου.
- Επιθετικο του σιγκλετον
- Καθαρο αντιαθλητικο του ρεγες στον θαναση -ακομα και η προθεση να χτυπησει καποιον ειναι αντιαθλητικο, μου αρεσει που βλεπουν και ινσταντ ριπλει-
- παταει γραμμη ο ρουντι στην φαση με τον λοτζεσκι που πεταει πανω του την μπαλα
και φυσικα το τυχερο τριποντο του ντονσιτς
καθορισαν το αποτελεσμα στο τελευταιο τριλεπτο.
Οπως και την τεταρτη ετσι και σημερα.
Ελπιζω μονο το αντιο που ειπαμε σημερα στην ευρωλιγκα να ειναι οριστικο.
υγ: Η μπασκονια φωνες για την διοργανωση, η ζαλγκιρις προκρινεται στο φαιναλ φορ και επισης φωναζει για την διοργανωση, αυτο που εγινε σημερα στην μοσχα με την κιμκι πρωτογνωρο -απορω με τον μπαρτζωκα πως το πηρε τοσο ψυχραιμα.
ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΛΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ. ADIOS...
jazz thrilos
Apr 27 2018, 23:10
Όσο επική κι αν ήταν η προσπάθεια ανατροπής στο τέταρτο δεκάλεπτο, μ ετα όσα θετικά μπορεί να καταγράψει κανείς για δυο-τρεις παίχτες σε αυτό το διάστημα, ο Παναθηναικός απόψε μόνο με το μαχαίρι στα δόντια δεν φάνηκε να είναι. Δεν μπορείς να παίζεις άμυνα εσκανα σε τρια δεκάλεπτα και να λες οκ, θα το χτυπήσω το ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο. Κανονικά ο Πασκουάλ έπρεπε να τους είχε ξυπνήσει με φωνές απο το τέλος κιόλας του πρώτου δεκαλέπτου.
Κρίμα πάντως γιατί η Ρεαλ δεν ήταν και φοβερή σε όλη τη σειρά, μάλλον μέτρια. Και αφού ο Πανθηναικός δεν είχε προβλήματα σημαντικά και φάνηκε να έχει αρκετά αποθέματα ενέργειας, ο αποκλεισμός παρά το πλεονέκτημα μάλλον ως αποτυχία καταγράφεται.
Υ.Γ: Γράφτηκε για τον Ντόνσιτς οτι έχει καλλιεργήσει νοοτροπία "ισπανικού" τύπου με ουκ ολίγα καραγκιοζιλίκια, θετρινισμούς και χτυπήματα εκτός φάσης. Μεγάλη αλήθεια. Έχει επισημανθεί απο πέρυσι κιόλας οτι δεν κάνει καλό στην καριέρα του με το να αντιγράφει κάτι τύπους σαν τον Ρέγιες και τον Ρούντι. Ας ελπίζουμε να πάρει αντιβίωση όταν μετακομίσει για άλλα μερη και να σβήσει απο μέσα του αυτές τις γελοιότητες.
nvip13
Apr 27 2018, 23:13
Μπραβο για την προσπαθεια στο τελος, πρεπει και να σε θελει.
Δευτερη συνεχομενη χρονια με πλεονεκτημα εκτος final 4.
Κανενα πρωταθλημα δεν συγκρινεται για μας με ενα final 4, ειναι πολλα τα χρονια.
Μεινουμε η οχι Ευρωλίγκα αν ο ΔΓ εχει σκοπο να χτισει κατι πραγματικα καλο και τα λεφτα να πιασουν τοπο, πρεπει να κανει τα παντα και να φερει τον Σαρας το καλοκαιρι.
shtarkws
Apr 27 2018, 23:13
+1 φάουλ basketikos13
rankin
Apr 27 2018, 23:16
QUOTE(shtarkws @ Apr 28 2018, 00:08 )
Εννοώ ότι ο χαμένος πάει για restart
Νηφαλιοτητα και ψυχραιμία για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις
Καντε κανα αστείο να χασετε και να κανετε εσεις restart (που δε πρεπει) και να μη κανουμε εμεις (που πρεπει)
ghetto13
Apr 27 2018, 23:17
Τεραστιο κριμα πραγματικα.η ομαδα ακομα και με το θεμα που εχει με το σεντερ ειχε το ροστερ γιανα περασει αυτη την ρεαλ..κατορθωμα να κανεις 3 σερι ηττες απο αυτη την ρεαλ.περυσι καποιος χρειαστηκε την δικαιολογια της τρομερης φενερ,..ελπιζω φετος να μην χρησιμοποιηθει νεα δικαιολογια
shtarkws
Apr 27 2018, 23:20
QUOTE(rankin @ Apr 28 2018, 00:16 )
Καντε κανα αστείο να χασετε και να κανετε εσεις restart (που δε πρεπει) και να μη κανουμε εμεις (που πρεπει)
Καθόλου απίθανο και για πρώτη φορά αβεβαιότητα και για τους δύο μας
irving
Apr 27 2018, 23:22
ολη η σειρα ηταν η ηττα στο 2ο παιχνιδι που ξεχασαμε να παρουμε τα ριμπαουντ.
εκτος εδρας δεν κερδισαμε ποτε, γιατι να κερδισουμε τωρα? τα κοντραραμε αλλα δεν τα πηραμε. φτασαμε να λεμε μπραβο που παλεψαμε (!) λες και ειμαστε η κατω ραχουλα. βεβαια δεν μας αφησαν να εξαντλησουμε τις πιθανοτητες μας μεχρι τελος.
σε ολη τη σειρα μας παιζει ο καρολ ο ρεγες και ο αγιον. μετα οι γιουλ και ντονσιτς μας αποτελειωσαν. αλλα με πλεονεκτημα και τοσους τραυματιες δεν υπαρχει δικαιολογια.
ρε τσαβι αυτη την αμυνα που παιξαμε στο τελος γιατι δεν την χρησιμοποιησες πιο πριν?
rankin
Apr 27 2018, 23:24
QUOTE(ghetto13 @ Apr 28 2018, 00:17 )
Τεραστιο κριμα πραγματικα.η ομαδα ακομα και με το θεμα που εχει με το σεντερ ειχε το ροστερ γιανα περασει αυτη την ρεαλ..κατορθωμα να κανεις 3 σερι ηττες απο αυτη την ρεαλ.περυσι καποιος χρειαστηκε την δικαιολογια της τρομερης φενερ,..ελπιζω φετος να μην χρησιμοποιηθει νεα δικαιολογια
Το ... Ειρωνικό ειναι πως ο Παναθηναικος του απόρθητου ΟΑΚΑ εχασε τη πρόκριση στο ΟΑΚΑ
παρολα αυτα, επαιξε και επαιξε καλά τη σειρά και αφηνει σιγουρα πικρα στους φίλους του ο αποκλεισμός.
Αν ειχε κανει δε διπλό σημερα, θα μιλουσαμε για επική ανατροπή
Για οποιο λογο και αν δε πηγαν καλα τα πραγματα, το βρισκω λαθος να αναζητηθουν ευθύνες, ακριβως γιατι η προκριση χαθηκε στις λεπτομέρειες
Ο Παναθηναικος με 2-3 σωστες επεμβασεις θα ειναι εξαιρετικος του χρονου. Δε θελει πολυ σκαλισμα
stevebucknall11
Apr 27 2018, 23:25
Μπράβο στον Παναθηναικό για την προσπάθεια και στον Τσάβι για την προσαρμογή της άμυνας που οδήγησε στην ανατροπή. Η ομάδα έκανε φέτος βήματα προόδου σε σχέση με πέρσι. Διαφωνώ ότι η Ρεάλ ήταν μέτρια. Η Ρεάλ έπαιξε μπάσκετ ανάλογο των πολύ μεγάλων παικτών που διαθέτει. Πιστεύω θα φανεί και στο final 4 που για μένα είναι το πρώτο φαβορί. Ο Ντόνσιτς καλά θα κάνει να μείνει στην Ευρώπη. Το ΝΒΑ δεν νομίζω ότι του πάει. Μακάρι να βγω ψεύτης και το παιδί να γίνει allstar. Ελπίζω ο Δ.Γ. να πάρει τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ.
rankin
Apr 27 2018, 23:26
QUOTE(shtarkws @ Apr 28 2018, 00:20 )
Καθόλου απίθανο και για πρώτη φορά αβεβαιότητα και για τους δύο μας
Δεν υπαρχει ουτε 10% να μη παει σκουπα
Ολυμπιακός δεν υπαρχει. Μονο αναλαμπες εχει. Ποσες μαζεμενες να εχει για να σου παρει τιτλο στο ΟΑΚΑ;;
michalex
Apr 27 2018, 23:26
QUOTE (rankin @ Apr 28 2018, 00:24 )
Ο Παναθηναικος με 2-3 σωστες επεμβασεις θα ειναι εξαιρετικος του χρονου. Δε θελει πολυ σκαλισμα
Δυστυχώς το σκάλισμα με τις τελευταίες εξελίξεις μοιάζει αναπόφευκτο, γι'αυτό και ο αποκλεισμός αφήνει μια επιπλέον πικρία, έμοιαζε μεγάλη ευκαιρία η φετινή, ίσως και η τελευταία στη διοργάνωση.
nvip13
Apr 27 2018, 23:31
QUOTE(rankin @ Apr 28 2018, 00:16 )
Στο τελος θα παρακαλαμε να το χασουμε για να ξεφορτωθουμε τους προπονητες..
Η πρόκριση χαθηκε για αλλη μια φορα στο ΟΑΚΑ.
rankin
Apr 27 2018, 23:32
QUOTE(michalex @ Apr 28 2018, 00:26 )
Δυστυχώς το σκάλισμα με τις τελευταίες εξελίξεις μοιάζει αναπόφευκτο, γι'αυτό και ο αποκλεισμός αφήνει μια επιπλέον πικρία, έμοιαζε μεγάλη ευκαιρία η φετινή, ίσως και η τελευταία στη διοργάνωση.
Κατσε να το δουμε ως το τελος το εργο
jazz thrilos
Apr 27 2018, 23:37
Δεν θα έβαζα και στοίχημα οτι ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Παο στην ευρωλίγκα....
Το τελευταίο του Γκάμπριελ μπορεί όμως, δύσκολα τον βλέπω να βρίσκει ομάδα ευρωλίγκας (για τον φίλο τον wick ήταν αυτό)
rankin
Apr 27 2018, 23:38
QUOTE(nvip13 @ Apr 28 2018, 00:31 )
Στο τελος θα παρακαλαμε να το χασουμε για να ξεφορτωθουμε τους προπονητες..
Η πρόκριση χαθηκε για αλλη μια φορα στο ΟΑΚΑ.
Να σας δωσουμε κοουτς Μπουλετ, να μας δωσετε κοουτς Πασχαλη;
Για το ΟΑΚΑ το εγραψα και εγω. Τραγική ειρωνία με βαση το 14-1 της regular season
Το αλλο ειναι που παλευαν οι δυο ελληνικες ομαδες για το πλεονεκτημα ολη τη σεζον, το πηραν, και τσακ χασανε ενα παιχνιδι στο σπιτι τους και παπαλα..
Ο Παναθηναικος παντως τη πηγε τη σειρα στα ορια της. Παλεψε με τους δαιμονες του και μπορει να απετυχε οσον αφορα τον αντικειμενικο στοχο, αλλα εφυγε, θεωρω, με ψηλα το κεφαλι και εχοντας παιξει μπασκετ
Dreamerpanos
Apr 27 2018, 23:42
QUOTE (jazz thrilos @ Apr 28 2018, 00:37 )
Το τελευταίο του Γκάμπριελ
μπορεί όμως,
δύσκολα τον βλέπω να βρίσκει ομάδα ευρωλίγκας (για τον φίλο τον wick ήταν αυτό)
Πόσο χουβαρντας και μερακλής είσαι που του δίνεις έστω και λίγες πιθανότητες
Αν δεν γίνει μαζική φυγή Αμερικανών πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι θα φύγει.
whaler
Apr 27 2018, 23:43
Παιδια ετσι ειναι το μπασκετ, τι να κανουμε.
Αυτες τις σειρες τις κρινουν μεγαλες προσωπικοτητες, η Ρεαλ ειχε μεγαλυτερες.
Ειμαστε μια ομαδα που εχει δυνατοτητα να κανει την αρχη απο φετος και με 1-2 αλλαγες, να προσπαθησει πιο σκληρα του χρονου. (Δε σχολιαζω εδω αν θα μεινουμε η οχι στην ΕL).
Θελει ψυχραιμια, δε χαθηκε και ο κοσμος, καποιος κερδιζει και καποιος χανει παντα.
Εκει που κανεις τη διαφορα, ειναι αν η ηττα σε πεισμωνει και προσπαθεις βημα βημα να διορθωσεις πραγματα και να παρουσιαστεις καλυτερος.
Η Ρεαλ επαιξε ομαδικοτερα και καλυτερα στη σειρα και δικαιως περασε.
nvip13
Apr 27 2018, 23:51
QUOTE(rankin @ Apr 28 2018, 00:38 )
Να σας δωσουμε κοουτς Μπουλετ, να μας δωσετε κοουτς Πασχαλη;
Για το ΟΑΚΑ το εγραψα και εγω. Τραγική ειρωνία με βαση το 14-1 της regular season
Σου εχω καλυτερη λυση, πρωταθλητρια η Αεκ και με ενα σμπαρο δυο τρυγονια.
LaChDaNaN
Apr 27 2018, 23:52
αυτός τώρα είναι βοηθός προπονητή;;δηλαδή ο ΠΑΟ δεν εφάρμοσε το πλάνο νωρίτερα για να μην προσαρμοστεί η Ρεάλ.. και περίμενε να φτάσει η διαφορά στο 20+;;;
Αν το πιστεύει.. εκτός από άσχετος.. είναι και επικίνδυνος για μια ομάδα..
GreenLantern
Apr 27 2018, 23:54
Η ομάδα όσο και να προσπαθούσε, έπρεπε να κάνει εμφάνιση σαν του 1ου παιχνιδιού, διαφορετικά δε θα τον άφηναν ποτέ. Φάνηκε αυτό ξεακάθαρα και σήμερα. Νομίζω το αγωνιστικό σε αυτή τη σειρά περνάει σε 2η μοιρα. Νομίζω υπάρχει ξεκάθαρος πόλεμος μεταξύ Euroleague και dpg. Θα μπορούσε να έχει βάλει και η Eurleague, νερό στο κρασί της. Τώρα όλοι χαμένοι θα βγουν.
Για πρωτάθλημα, έχουν όλοι την αίσθηση ότι θα το πάρουμε σχετικά εύκολα. Για μένα θα εξαρτηθεί κατά πόσο ο ΟΣΦΠ θα έχει μια υγειής ομάδα και να προλάβουν να επανέλθουν και οι παίχτες σε ένα καλό επίπεδο.
υγ1.Βέβαια βλέπεις και τη φάση της Χίμκι και λες υπάρχουν και χειρότερα.
υγ2. Γκιστ έχω την αίσθηση ότ παίζει με τραυματισμό.
υγ3. Για σχεδιασμό κλπ δεν έχει νοήμα να μιλήσουμε, εάν δε ξέρουμε που θα παίξουμε.
rankin
Apr 27 2018, 23:57
QUOTE(nvip13 @ Apr 28 2018, 00:51 )
Σου εχω καλυτερη λυση, πρωταθλητρια η Αεκ και με ενα σμπαρο δυο τρυγονια.
Κοιτα, μιλωντας σοβαρά, αν ο Πασκουάλ δεν κάνει/δεν ταιριάζει στον Παναθηναικό ειναι ενα θέμα που λύνεται με την έλευση ενος πιο ταιριαστού προπονητή, συν 2-3 αλλαγες στο ροστερ. Οχι παραπάνω
Η δική μου ομάδα ομως δεν θα "σωθεί" αν αλλάξει κοουτς. Χρειάζεται πιο βαθιές τομές.
Για αυτο και θεωρώ οτι δεν ειναι στην ιδια φάση οι δυο ομάδες.
Στο μονο που μοιάζουν ειναι οτι δεν κατάφεραν να πάνε στο F4.
ακομα ομως και ο τροπος με τον οποιο κυνηγησαν τη πρόκριση διαφέρει απόλυτα.
Απο μέρους μου υπάρχει απολυτη αναγνώριση στο γεγονός οτι ο Παναθηναικός έπαιξε ομορφο μπασκετ. Πάλεψε. Προσπάθησε και αποκλείστηκε για κάποιες λεπτομέρειες.
Andre Miller
Apr 28 2018, 00:00
Η Ρεαλ είναι καλύτερη ομάδα και δικαίως μας απέκλεισε. Δεν είναι καλύτερη τόσο από πλευράς ποιότητας παικτών, είναι καλύτερη ως ομάδα, γυρνάει καλά την μπάλα, δεν είναι στάσιμη στις επιθέσεις της. Επρεπε να τους πιέσουμε όπως τους το κάναμε στο τέλος για περισότερη ώρα και να τρέξουμε πιο πολύ στο transition. Στο μισό γήπεδο η επίθεσή μας είναι αναποτελεσματική, ειδικά τώρα που δεν είναι καλά ο Ρίβερς. Iso, ότι βγει του Καλάθη και του Τζειμς, και τρίποντα. Δεν θα φτάσουμε ψηλά έτσι. Είμαστε οι Ράπτορς της Ευρωλίγκας! Και δεν έχουμε και σέντερ. Ο Γκιστ κατά συνθήκη, το Βουγιούκα δεν τον βάζει πολύ, ο Πέην δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
qspock
Apr 28 2018, 00:02
QUOTE(LaChDaNaN @ Apr 28 2018, 00:52 )
αυτός τώρα είναι βοηθός προπονητή;;δηλαδή ο ΠΑΟ δεν εφάρμοσε το πλάνο νωρίτερα για να μην προσαρμοστεί η Ρεάλ.. και περίμενε να φτάσει η διαφορά στο 20+;;;
Αν το πιστεύει.. εκτός από άσχετος.. είναι και επικίνδυνος για μια ομάδα..
Θα νομιζαν οτι η σειρα ειναι best of 7...
Ο Πασκουαλ δεν εχασε την σειρα αλλα δεν καταφερε να παρουσιασει καποιο τρικ,κατι αλλο ωστε να την κερδισει
Αφησαν και σημερα τον Καλαθη να σκοραρει ομως του εκοψαν την δημιουργια(4 ασσιστ μονο) και ετσι δεν μπορουμε να κερδισουμε
Φανηκε ποσο κρισιμος ειναι ο Γιουλ.Σημερα 11 ποντους 7 ασσιστ σε 18'
Για το φαιναλ 4 η Ρεαλ εχει πολλες πιθανοτητες δεδομενου οτι η Φενερ αν και εχει καλυψει την απουσια Ουντο-Μπογκντανοβιτς στα κρισιμα μπορει να της λειψουν,η ΤΣΣΚΑ αγνωστο αν θα εχει Ντε Κολο-Χαινς και σε ποια κατασταση και η Ζαλγκιρις ειναι απειρη και υπολειπεται σε ποιοτητα
Το συμπερασμα που βγηκε και απο αυτη την σειρα ειναι οτι με Γκιστ βασικο 5 το μονο φαιναλ 4 που πας ειναι του Τσαμπιονς Λιγκ γιατι στην Ευρωλιγκα...Αν μεινουμε Ευρωλιγκα και εχουμε στοχο φαιναλ 4 θελουμε ψηλο για βασικο οχι για 10'
Σε αυτην την σειρα ο Γκιστ ουτε απο τραυματισμο ηταν ουτε ειχε να αντιμετωπισει τερατα οπως οι Βεσελυ-Ουντο περσι
Δεν μπορει με αθλητικους ψηλους αν ειναι επιπεδου Βεσελυ,δεν μπορει ουτε με δεινοσαυρους εεε στα πλει οφ δεν αντιμετωπιζεις τραχανοπλαγιαδες εκει φαινεται ποιος μπορει
Το αλλο ειναι κατι που ελεγα πριν αρχισει η σειρα.Η ομαδα φετος ειναι ουσιαστικα η ιδια ομαδα που σκουπιστηκε περσι
Επειδη η Ρεαλ δεν εχει Ζοτς και ειχε τραυματισμους αντι για σκουπα χασαμε με 3-1
Μπακαλιστικο σκεπτικο αλλα δεν απεχει απο την πραγματικοτητα
nvip13
Apr 28 2018, 00:34
QUOTE(rankin @ Apr 28 2018, 00:57 )
Κοιτα, μιλωντας σοβαρά, αν ο Πασκουάλ δεν κάνει/δεν ταιριάζει στον Παναθηναικό ειναι ενα θέμα που λύνεται με την έλευση ενος πιο ταιριαστού προπονητή, συν 2-3 αλλαγες στο ροστερ. Οχι παραπάνω
Η δική μου ομάδα ομως δεν θα "σωθεί" αν αλλάξει κοουτς. Χρειάζεται πιο βαθιές τομές.
Για αυτο και θεωρώ οτι δεν ειναι στην ιδια φάση οι δυο ομάδες.
Στο μονο που μοιάζουν ειναι οτι δεν κατάφεραν να πάνε στο F4.
ακομα ομως και ο τροπος με τον οποιο κυνηγησαν τη πρόκριση διαφέρει απόλυτα.
Απο μέρους μου υπάρχει απολυτη αναγνώριση στο γεγονός οτι ο Παναθηναικός έπαιξε ομορφο μπασκετ. Πάλεψε. Προσπάθησε και αποκλείστηκε για κάποιες λεπτομέρειες.
Συμφωνώ σε αυτό ομως ο Σφαιροπουλος σας πηγε τελικο περσι.
Φέτος με αρκετους τραυματισμούς επεσε πανω σε μια καλοδουλεμενη ομαδα.
Οχι οτι δεν φταίει ειδικα στις επιλογες και την διαχειρηση των ξενων. Σιγουρα ο Παναθηναικος δεν θελει πολλες αλλαγες το θεμα ειναι να αποφασισει ο ΔΓ που βαδιζουμε.
jonaldidhs
Apr 28 2018, 00:38
Αν δεν χασουμε Καλαθη η ομαδα χτιζεται υπεροχα και ευκολα με 2-3 προσθηκες και Σαρας..Αυτο ειναι το ονειρο μου αυτην την στιγμη..Σαρας και λιγες και καλες αλλαγες..
rankin
Apr 28 2018, 00:40
QUOTE(pan24 @ Apr 28 2018, 01:31 )
Φανηκε ποσο κρισιμος ειναι ο Γιουλ.Σημερα 11 ποντους 7 ασσιστ σε 18'
Στην αρχή της σεζόν ειχα γράψει: αλίμονο στην ομάδα που θα πετύχει εχοντας πλεονέκτημα έδρας την Ρεαλ στα Play off, ακριβώς τη στιγμή που θα έχουν επιστρέψει ολοι οι τραυματίες της...
Ηταν ατυχος και σε αυτο το κομμάτι ο Παναθηναικός...
QUOTE(jonaldidhs @ Apr 28 2018, 01:38 )
Αν δεν χασουμε Καλαθη η ομαδα χτιζεται υπεροχα και ευκολα με 2-3 προσθηκες και Σαρας..Αυτο ειναι το ονειρο μου αυτην την στιγμη..Σαρας και λιγες και καλες αλλαγες..
Κοντος ψαλμός
Ο Σαρας αν φάει τον Ιτουδη στο f4 θα του φάει και τη θέση στη ΤΣΣΚΑ
η γενικά, αν ο Ιτούδης δεν σηκώσει κουπα ειναι χλωμός και ο Σαρας θα παει λιγο πιο διπλα, προς Μοσχα πλευρά
Μολις σε βοήθησα να αποφασίσεις ποιους θα υποστηρίζεις στο φετινο F4
nikmamba
Apr 28 2018, 00:45
παντως ο τσαβι πρεπει να χει διαχρονικα τους περισσοτερους αποκλεισμους με πλεονεκτημα εδρας.δεν το λες και τυχαιο
Kalispera
Apr 28 2018, 00:58
Τωρά που έχω ηρεμήσει κάπως θα κάνω και γω το σχόλιο μου.Γενικά αρέσει πολύ εδώ στο φόρουμ ο μηδενισμός.Καλή η κριτική στον Πασχάλη αλλά για το γεγονός οτι σταδιακά προσδίδει στον Παναθηναικό χαρακτήρα μεγάλης ομάδας μετά απο πόσα χρόνια δεν ειναι άξιο αναφοράς να φανταστώ?Να πούμε μόνο για το οτι άργησε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι,αλλά για το γεγονός οτι σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες της Ρεαλ τα βάζαν όλα(κλασσικό ματς που εν τέλει καταλήγει σε συντριβή)καταφέραμε να γυρίσουμε ματς 22 πόντων απο τα μέσα της τρίτης περιόδου κιχ?Ο Πασκουάλ έχει πολλά στραβά αλλά και πολλά καλά και είναι ιδανικός για να πορευτούμε μαζί του τα επόμενα χρόνια.Όσοι ονειρεύεστε Σάρας ξαναπέστε για ύπνο.Ο Λιθουανός θα πάει Μπάρτσα και μετά nba.Mια χαρά είναι ο Καταλανός.Πόσα χρόνια είχα να δω τον Παναθηναικό να παλεύει τελειωμένο ματς(πιο τελειωμένο δεν γίνεται με τους παίκτες της Ρεαλ να τα πετσώνουν απο παντού)και να δείχνει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας.Και αυτό φυσικά πιστώνεται στον Τσάβι.Τα αρνητικά του δεν τα αναφέρω γιατί έχετε φροντίσει όλοι οι υπόλοιποι να τα υπεραναλύσετε.Αν και εφόσον μείνουμε στην Γιουρολιγκ(κάτι που έυχομαι),έχουμε να δούμε πολύ όμορφα πράματα στα μέλλον.
irving
Apr 28 2018, 01:09
QUOTE(Kalispera @ Apr 28 2018, 01:58 )
Τωρά που έχω ηρεμήσει κάπως θα κάνω και γω το σχόλιο μου.Γενικά αρέσει πολύ εδώ στο φόρουμ ο μηδενισμός.Καλή η κριτική στον Πασχάλη αλλά για το γεγονός οτι σταδιακά προσδίδει στον Παναθηναικό χαρακτήρα μεγάλης ομάδας μετά απο πόσα χρόνια δεν ειναι άξιο αναφοράς να φανταστώ?Να πούμε μόνο για το οτι άργησε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι,αλλά για το γεγονός οτι σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες της Ρεαλ τα βάζαν όλα(κλασσικό ματς που εν τέλει καταλήγει σε συντριβή)καταφέραμε να γυρίσουμε ματς 22 πόντων απο τα μέσα της τρίτης περιόδου κιχ?Ο Πασκουάλ έχει πολλά στραβά αλλά και πολλά καλά και είναι ιδανικός για να πορευτούμε μαζί του τα επόμενα χρόνια.Όσοι ονειρεύεστε Σάρας ξαναπέστε για ύπνο.Ο Λιθουανός θα πάει Μπάρτσα και μετά nba.Mια χαρά είναι ο Καταλανός.Πόσα χρόνια είχα να δω τον Παναθηναικό να παλεύει τελειωμένο ματς(πιο τελειωμένο δεν γίνεται με τους παίκτες της Ρεαλ να τα πετσώνουν απο παντού)και να δείχνει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας.Και αυτό φυσικά πιστώνεται στον Τσάβι.Τα αρνητικά του δεν τα αναφέρω γιατί έχετε φροντίσει όλοι οι υπόλοιποι να τα υπεραναλύσετε.Αν και εφόσον μείνουμε στην Γιουρολιγκ(κάτι που έυχομαι),έχουμε να δούμε πολύ όμορφα πράματα στα μέλλον.
συμφωνω γενικα με οσα λες. να πω μονο οτι η ρεαλ δεν ηταν τοσο ευστοχη. με 34% στο τριποντο δεν τα πετσωναν απο παντου.
για μενα καλος κοουτς ο πασκουαλ. υπαρχουν 4-5 καλυτεροι στην ευρωπη απο αυτον. αμα ειναι να παρουμε καποιον απο αυτους τοτε ας τον διωξουμε. αν οχι, ας τον αφησουμε να δουλεψει. ρεαλιστικα μιλωντας, καλυτερο δεν προκειται να παρουμε. μια χαρα προπονητης ειναι και κυριος.
Firnen
Apr 28 2018, 01:09
Παρακαλείται ο dpg να ανοίξει πάλι το instagram γιατί ξαμολήθηκαν οι φανς του σε λογαριασμούς όπως πχ του Ντόνσιτς και εύχονται διάφορα...ευχάριστα.
Kalispera
Apr 28 2018, 01:19
QUOTE (irving @ Apr 28 2018, 02:09 )
συμφωνω γενικα με οσα λες. να πω μονο οτι η ρεαλ δεν ηταν τοσο ευστοχη. με 34% στο τριποντο δεν τα πετσωναν απο παντου.
για μενα καλος κοουτς ο πασκουαλ. υπαρχουν 4-5 καλυτεροι στην ευρωπη απο αυτον. αμα ειναι να παρουμε καποιον απο αυτους τοτε ας τον διωξουμε. αν οχι, ας τον αφησουμε να δουλεψει. ρεαλιστικα μιλωντας, καλυτερο δεν προκειται να παρουμε. μια χαρα προπονητης ειναι και κυριος.
Το ποσοστό έπεσε απο την στιγμή που ξεκίνησε η αντεπίθεση του Παναθηναικού και ένιωσαν απειλή.Μέχρι εκείνο το σημείο Ντόνσιτς και Γιουλ βάζαν αυτά τα τρίποντα που σε κάνουν να λες"πάει δεν έχουμε τύχη σήμερα".
irving
Apr 28 2018, 01:59
QUOTE(Kalispera @ Apr 28 2018, 02:19 )
Το ποσοστό έπεσε απο την στιγμή που ξεκίνησε η αντεπίθεση του Παναθηναικού και ένιωσαν απειλή.Μέχρι εκείνο το σημείο Ντόνσιτς και Γιουλ βάζαν αυτά τα τρίποντα που σε κάνουν να λες"πάει δεν έχουμε τύχη σήμερα".
και στην αρχη τα σπασανε και (0/5 πρωτο δεκαλεπτο) και στο τελος (1/7 τεταρτο δεκαλεπτο). καλο ρυθμο πιασανε στο 2ο και 3ο δεκαλεπτο (9/17 3ποντα) αλλα δεν χασαμε απο τα σουτ. απο την ρακετα χασαμε και απο την κακη τρανζισιον αμυνα. ο γιουλ και ο ντονσιτς ειναι παιχταραδες και τα κρισιμα τα εβαλαν. απο την αλλη ο καλαθης εβαλε και αυτος κρισιμα τριποντα και ο σινγκλετον ειχε 5/6 !!
Kalispera
Apr 28 2018, 02:11
QUOTE (irving @ Apr 28 2018, 02:59 )
και στην αρχη τα σπασανε και (0/5 πρωτο δεκαλεπτο) και στο τελος (1/7 τεταρτο δεκαλεπτο). καλο ρυθμο πιασανε στο 2ο και 3ο δεκαλεπτο (9/17 3ποντα) αλλα δεν χασαμε απο τα σουτ. απο την ρακετα χασαμε και απο την κακη τρανζισιον αμυνα. ο γιουλ και ο ντονσιτς ειναι παιχταραδες και τα κρισιμα τα εβαλαν. απο την αλλη ο καλαθης εβαλε και αυτος κρισιμα τριποντα και ο σινγκλετον ειχε 5/6 !!
Ναι έχεις δίκιο δεν θυμόμουν οτι ξεκίνησαν τόσο άσχημα
villiskabas
Apr 28 2018, 02:20
πιστευω αν κατσει 4-5 χρονια ακομα ο Πασκουαλ θα παμε φαιναλ φορ
troll mode
Περα απο την πλακα μακαρι να ρθει ενας εκ των σαρας, ιτουδης ή εστω μπαρτζωκας
Ο πασκουαλ νομιζω ειναι ο χειροτερος απο πολλους στην διαρκεια του ματς
Κατα τα αλλα εξαιρετικος ανθρωπος του βγαζω το καπελο και τον συμπαθω πολυ
υγ το ματς δεν το ειδα καθολου ηξερα οτι ευκολα η δυσκολα θα το χαναμε το ελεγα μια περα πριν
MaJesty23
Apr 28 2018, 03:35
Προπονητοφάγοι-Προπονητολάγνοι μου
Ιτούδης: Λόγω background με ΔΓ ,δεν παίζει...μεταξύ μας τον θεωρώ τρελά υπερτιμημένο.
Σάρας:Σπουδαία σεζον σε ένα προστατευμένο περιβάλλον,με παίχτες μικρότερης εμβέλειας απο τον ίδιο...Αλλο Παναθηναικός,
άλλο Ζαλγκιρις-Λιθουανία,τοτέμ-sport figure κτλ.!Ο Σάρας δεν έχει άγχος εκει!και σκατά να τα πήγαινε,he is bigger than his team,και όλα συγχωρούνται.Να δοκιμαστεί αλλού και μετά σε εμάς.
Μπαρτζώκας: Καλύτερος και από τους 2,αλλά κολλημένος με Ολυμπιακό .Σαν να ήθελε ο Ολυμπιακός τον Πεδουλάκη...Δεν γίνονται αυτά!
Ο Τσάβι κάνει λάθη....αλλά εγω σε γενικές γραμμές ευχαριστιέμαι μπάσκετ 2 χρόνια...Δεν απαιτώ να συμμεριστεί κάποιος την άποψη μου.
Η σημερινή επιστροφή απο -22 ,για μένα δείχνει μαχητές και ειλικρινά μου έδωσε αυτοπεποίθηση για το μέλλον.
Η ομάδα πρεπει να χτιστεί πάνω στον Nick και τον Mike...Και οι δύο κάνανε τρομερή σειρά αλλά δεν είχαν βοήθεια απο ρακέτα.Mike 19points , 3.5 rebounds 4,3 assists και ο Nick 16.8 points 3.8 rebounds και 7.3 assists....Τέτοιο δίδυμο στην ευρωλίγκα κύριοι δεν υπαρχει ούτε κατά διάνοια στην περιφέρεια.
Επίσης πέραν της διάρκειας του Δ.Δ στην κορυφογραμμή για πολλά χρόνια,δεν νομίζω οτι έκανε χρονιά σαν την φετινή του Nick ποτέ.Μιλάω για μεμονωμένη χρόνια και όχι καριέρα και διάρκεια. Άποψη μου...και δεν ζητώ από κανέναν να την επικροτήσει!
Μεγάλη στεναχώρια σήμερα.Αλλα Ελπίδα και για το αύριο!
Thodoros
Apr 28 2018, 06:18
Κάποιες σκέψεις !
Προχθές έπαιξε ο Οσφπ και έχασε επειδή δεν κατάφερε να είναι σοβαρός! ( όταν ξεκίνησε την αντεπίθεση πραγματικά η Ζαλγκίρις φάνηκε να τα έχει χαμένα και χρειάστηκε και κάποια σφυρίγματα φυσικά για να κρατήσει την πρόκριση ) ...δικό του λάθος βέβαια γιατί στην σειρά δεν μπήκε καλά και το πλήρωσε με πλεονέκτημα που είχε και με μια ομάδα που στα χαρτιά ήταν η καλύτερη επιλογή .
Αυτό από μόνο τους μας βγάζει κάποιες από τις ενοχές ( και λέμε εντάξει και οι δίπλα δεν πήγαν καλύτερα ) εμείς τουλάχιστον χάσαμε από την Ρεαλ. Είναι όμως έτσι ?
Αν είχε περάσει ο ΟΣΦΠ με σπάσιμο έδρας εκεί ....τι θα λέγαμε ? ( για τσαγανό και τα λοιπά )
Ε αυτό είναι το θέμα η ομάδα δεν έχει στόφα πρωταθλήτριας ... όπως είπα από την αρχή εμείς θα χάσουμε ( αντί να το πάρει η Ρεαλ) και βέβαι για να μην βρεθεί κάποιος πονηρός να πει , τι περιμένατε η Ρεάλ να μπει εντελώς χάλια στην σειρά
Έπαιξε το καλύτερο δυνατό που μπορούσε την ίδια ώρα που εμείς κατεβάσαμε μισή ομάδα αν και πλήρης
Τι βοήθειες είχε ο Παναθηναικός από KC - KG - Λοτζο ? ( όταν κομβικοί παίκτες τύνουν στο μηδέν ως απόδοση ) τότε τι ψάχνεις να πάρεις ?
Όταν έφυγε από το 1-1 έλεγαν όλοι οι παίχτες και προπονητική αποστολή ισοπαλία είναι το ματς και έχει 2 αγώνες ακόμα
Όμως δεν είπαν ότι δεν θα το παλέψουν ( γιατί πραγματικά για εμένα δεν το πάλεψαν ) με τόσα προβλήματα στα Ριμπάουντ με τόσα προβλήματα επιθετικά από παίχτες που δεν έπαιξαν , με ελάχιστη πίεση μόνο στο τέλος και παρ' όλα αυτά η ομάδα έχασε με διαφορές 6-7 π και μάλιστα από τυχερά σουτ από μεγάλους παίχτες βέβαια ! ( χρειάστηκε να παίξει όλη η 12δα της Ρεάλ για να αποκλείσει τους Καλάθη , τζειμς , Θανάση, Σιγκλετον, γκιστ , (άντε και Ντενμον ) δλδ μια 5δα δικιά μας!
Έπρεπε να παίξουν μπασκετάρα Ρέγιες και Ρούντι που ήταν στα χαμένα όλη την σεζόν .... εμ κύριε πασκουάλ δεν έπαιξες άμυνα .
υγ. κανείς δεν ξέρει αν στην σειρά ήταν ο οσφπ με την Ρεαλ και πέρναγε και εμείς εκτός από Ζαλγκίρις ( ναι εκτός γιατί αυτήν την Ζαλγκίρις πέρα από το τελευταίο 10λεπτό προχθες εγώ είδα μπασκετάρα από πλευράς τους ) διαβασμένοι - σκυλιά στην άμυνα και προσηλωμένοι στον στόχο.
( το αντίιθετο από εμάς δλδ)
rankin
Apr 28 2018, 07:03
QUOTE(MaJesty23 @ Apr 28 2018, 04:35 )
Προπονητοφάγοι-Προπονητολάγνοι μου
Ιτούδης: Λόγω background με ΔΓ ,δεν παίζει...μεταξύ μας τον θεωρώ τρελά υπερτιμημένο.
Σάρας:Σπουδαία σεζον σε ένα προστατευμένο περιβάλλον,με παίχτες μικρότερης εμβέλειας απο τον ίδιο...Αλλο Παναθηναικός,
άλλο Ζαλγκιρις-Λιθουανία,τοτέμ-sport figure κτλ.!Ο Σάρας δεν έχει άγχος εκει!και σκατά να τα πήγαινε,he is bigger than his team,και όλα συγχωρούνται.Να δοκιμαστεί αλλού και μετά σε εμάς.
Μπαρτζώκας: Καλύτερος και από τους 2,αλλά κολλημένος με Ολυμπιακό .Σαν να ήθελε ο Ολυμπιακός τον Πεδουλάκη...Δεν γίνονται αυτά!
Ο Τσάβι κάνει λάθη....αλλά εγω σε γενικές γραμμές ευχαριστιέμαι μπάσκετ 2 χρόνια...Δεν απαιτώ να συμμεριστεί κάποιος την άποψη μου.
Η σημερινή επιστροφή απο -22 ,για μένα δείχνει μαχητές και ειλικρινά μου έδωσε αυτοπεποίθηση για το μέλλον.
Η ομάδα πρεπει να χτιστεί πάνω στον Nick και τον Mike...Και οι δύο κάνανε τρομερή σειρά αλλά δεν είχαν βοήθεια απο ρακέτα.Mike 19points , 3.5 rebounds 4,3 assists και ο Nick 16.8 points 3.8 rebounds και 7.3 assists....Τέτοιο δίδυμο στην ευρωλίγκα κύριοι δεν υπαρχει ούτε κατά διάνοια στην περιφέρεια.
Επίσης πέραν της διάρκειας του Δ.Δ στην κορυφογραμμή για πολλά χρόνια,δεν νομίζω οτι έκανε χρονιά σαν την φετινή του Nick ποτέ.Μιλάω για μεμονωμένη χρόνια και όχι καριέρα και διάρκεια. Άποψη μου...και δεν ζητώ από κανέναν να την επικροτήσει!
Μεγάλη στεναχώρια σήμερα.Αλλα Ελπίδα και για το αύριο!
Συμφωνω απόλυτα με τα σχόλια σου
Ετσι τα βλεπω και εγώ
Βαζω και στο καδρο οτι μονο ευκολο δεν ειναι να χωρεσεις μαζι δυο παιχτες του επιπεδου και των αγωνιστικων χαρακτηριστικων των Καλαθη-Τζειμς
Χρεώνεται στον προπονητή αυτό
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.