Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ.Σ. Κύμης 2018-19
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γ.Σ Κύμης
Pages: 1, 2, 3, 4
vmar
QUOTE (pan24 @ Sep 19 2018, 14:18 ) *
Οχι απ'οτι γραφουν δεν ανταποκριθηκε στις απαιτησεις και αποφασιστηκε αντικατασταση του αμεσα

Ειτε η αποχη του τον επηρεασε πολυ(εχει να παιξει μπασκετ απο τελη Φλεβαρη που εφυγε απο την ΑΕΚ) ειτε εγινε καποιο πειθαρχικο

Και τα δύο.

Στο φιλικό με τον Χολαργό, αν δεν έπαιζε καθόλου, η Κύμη θα είχε πολύ καλύτερη εικόνα.
Ο coach του έδωσε πολύ χρόνο, αλλά δεν.....
pan24
Στυλιανου επισημα στην Κυμη
Δεν ειναι οτι αλλαζει κατι αγωνιστικα,περσι ειχε 1,8 ποντους σε 12' σε 7 παιχνιδια πριν αποχωρησει απο τον Φαρο
Μια επιπλεον λυση για το 2-3 και λογικα αυτος και ο Τσιαρας θα παρουν τις 2 τελευταιες θεσεις της 12αδας
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Sep 20 2018, 19:19 ) *
Στυλιανου επισημα στην Κυμη
Δεν ειναι οτι αλλαζει κατι αγωνιστικα,περσι ειχε 1,8 ποντους σε 12' σε 7 παιχνιδια πριν αποχωρησει απο τον Φαρο
Μια επιπλεον λυση για το 2-3 και λογικα αυτος και ο Τσιαρας θα παρουν τις 2 τελευταιες θεσεις της 12αδας

ναι για τις θεσεις αυτες προοριζεται,ομως δεν παυει να εχει μαζεψει πολλους παικτες αναμεσα στο 2-3 (αν θεωρησουμε οτι ειχε και σημερα τον Μπαρλοου..)ο Suggs ειδικα μου φαινεται μπορει να παιξει μια χαρα 3ρι στην Κυμη (διαθετει και το υψος) επομενως μετα κ απο αυτη την εξελιξη δεν θα απεκλεια ο αντικαταστατης του Μπαρλοου να ειναι περισσοτερο 3ρο4ρι
pan24
QUOTE (stefkorner @ Sep 20 2018, 14:28 ) *
ναι για τις θεσεις αυτες προοριζεται,ομως δεν παυει να εχει μαζεψει πολλους παικτες αναμεσα στο 2-3 (αν θεωρησουμε οτι ειχε και σημερα τον Μπαρλοου..)ο Suggs ειδικα μου φαινεται μπορει να παιξει μια χαρα 3ρι στην Κυμη (διαθετει και το υψος) επομενως μετα κ απο αυτη την εξελιξη δεν θα απεκλεια ο αντικαταστατης του Μπαρλοου να ειναι περισσοτερο 3ρο4ρι

Δεν θα το ελεγα γιατι στην πραγματικοτητα στο 2-3 αυτη την στιγμη εχει μονο Bolds,Suggs και Στυλιανου
Ο Πουλιανιτης ασσος ειναι και λογικα θα παιζει τα λεπτα πισω απο τον Camphor
Ο Γερομιχαλος περσι ουσιαστικα δεν επαιζε,δυσκολα θα εχει σημαντικο ρολο

Οποτε στο 2-3 αυτη την στιγμη εχουν μονο τους 2 Αμερικανους και μετα παικτες ειτεεπριροισμενων δυνατοτητων οπως ο Στυλιανου ειτε κατα συνθηκη 2 οπως ο Πουλιανιτης

Στο 4 παιζει και ο Τσιαρας αν χρειαστουν ελαχιστα λεπτα
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Sep 20 2018, 19:36 ) *
Δεν θα το ελεγα γιατι στην πραγματικοτητα στο 2-3 αυτη την στιγμη εχει μονο Bolds,Suggs και Στυλιανου
Ο Πουλιανιτης ασσος ειναι και λογικα θα παιζει τα λεπτα πισω απο τον Camphor

o Suggs μου παρα φαινεται καλος για να παιζει αναπληρωματικος του Bolds μονο! επομενως θεωρω πως μπορει να βρισκει κανα 10λεπτο στο 3 !αν βαλεις εκει ενα 10λεπτο και στον Στυλιανου ,περισσευουν 20 για ενα 3ρο4ρι ,οχι 3ρι καθαροαιμα σαν τον Μπαρλοου,που θα ηθελε 30λεπτα στην Κυμη.. !
Τσιαρας επειδη ειναι κ ιδιαιτερα βαρυς για την κατηγορια περισσοτερο για τριτο πενταρι τον κοβω,εναλλαξ με Μαραγκο!επισης δεν μου γεμιζει το ματι πολυ ο Αμερικανος ,για βασικο 4ρι ! οι αλλοι ξενοι,ειδικα τα γκαρντ, μου φαινονται πιο ποιοτικοι..
stefkorner
Απίθανο: Επιμέρους σκορ 26-1 στην 4η περίοδο στο φιλικό Κύμης-Ήφαιστου Λήμνου

Από την Κύμη έπαιξε για πρώτη φορά σε φιλικό ο Σκοτ Σαγκς, απουσίασαν οι Μπολντς (είναι στις ΗΠΑ), Μπάρλοου, Τουντζιαράκης, ενώ αγωνίστηκε ο Νίκος Στυλιανού μολονότι αποκτήθηκε μόλις σήμερα το πρωί!

Τα δεκάλεπτα: 13-12, 30-28, 53-55, 79-56

ΚΥΜΗ (Καστρίτης): Γερομιχαλός 2, Μητσιμπόνας 1, Μαραγκός 7, Στυλιανού 5, Τσιάρας 6, Σαγκς 16, Κάμφορ 8, Πουλιανίτης 3, Χόρτον 17, Ουάσινγκτον 14.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (Μανωλόπουλος): Γκότσερ 5(1), Μανωλόπουλος 5(1), Μπρέιζελτον 12(1), Σμιθ 9, Σταμάτης, Διαμαντάκος, Χαριτόπουλος 4, Μούρτος 4, Γόντικας 3, Φρειμάνις 4, Γουίγκινς 10.
stefkorner
Manny Ubilla

με τον ΠορτοΡικανο παει σε εναλλακτικο πλανο ο Καστριτης ,μετα την φυγη Μπαρλοου
βαζει εναν επιπλεον pg (τον 3ο),απελευθερωνει ομως τον Καμφορ που ειναι κομπο ( ; ) για το 2,επομενως
και ο Suggs μεταφερεται βασικο 3ρι ,με τον Στυλιανου συμπληρωματικο !
μοναδικος κλασσικος sf ο Στυλιανου! χαμηλωνει τα σχηματα του πολυ λοιπον!
ετσι θα πρεπει να του βγει οπωσδηποτε ο pf ο Γουασινγκτον ,ο οποιος ομως δεν μου πολυ γεμιζει το ματι !για να δουμε..
stefkorner
θα πουν πολλοι αποψε ,ποπο τι παικταρας αυτος ο Γουασινγκτον,κριμα που ειναι μονο 30 και αλλα τετοια
νταξει συμφωνοι, εκανε απιστευτη εμφανιση!στην ζωνη του λυκοφωτος βρισκοταν ο παικτης!αλλα μην τρελαθουμε!δεν εγινε παικταρας στα 30 του ξαφνικα, μετα τα περασματα απο Φινλανδιες Βουλγαριες κτλ !ειναι ενας κοντραλισμενος παικτης,που βρεθηκε σε καλη μερα και τα γραφε απο παντου !αυτο.
για μενα δυο ειναι τα μεγαλα χαρτια της Κυμη! οι Σαγκς και ο Χορτον, που ειναι και νεαρος ! Μπολντς και Ουμπιλα δυο γυρολογοι ποιοτικοι ,αλλα μεγαλοι ! Καμφορ παιζει να τον δουμε πλ καλυτερο στην συνεχεια !
(η ευχαριστη εκπληξη ηταν ο Πουλιανιτης απο τους Ελληνες ! και εδω θα ειχε ενδιαφερον μια τοποθετηση
του Αγγελου επ αυτου.. rolleyes.gif )

δεν θα συμφωνησω εν ολιγης με την αποψη του Βαγγου Ιωαννου οτι η Κυμη εκανε τρομερες επιλογες ξενων και ετσι εμφανιζεται παλι τοσο ανταγωνιστικη !για μενα ειναι αυτος ο Καστριτης που κανει εκπληκτικη δουλεια και τον θεωρω οτι καλυτερο απο την νεα γενια Ελληνων προπονητων ! με εναν αστερισκο μονο ,για την οχι τοσο καλη του αρχη στα μικρα κλιμακια των εθνικων
tuareg
τον αρκαδικο βεβαια τον εριξε ο καστριτης....δε μου χει γεμισει το ματι ακομα
stefkorner
QUOTE (tuareg @ Oct 15 2018, 02:13 ) *
τον αρκαδικο βεβαια τον εριξε ο καστριτης....δε μου χει γεμισει το ματι ακομα

πριν κανει γινει 35 ετων !να το σημειωσουμε και αυτο,γιατι εχει την σημασια του νομιζω..
yiatsou
Καλησπέρα, πάντως είναι δεύτερο παιχνίδι που παίζει καλά ο Ουάσινγκτον. Στη Νέα Σμύρνη συντέλεσε στην νίκη επί του Πανιώνιου νομίζω πετυχαίνοντας 23 πόντους.
stefkorner
QUOTE (yiatsou @ Oct 15 2018, 03:45 ) *
Καλησπέρα, πάντως είναι δεύτερο παιχνίδι που παίζει καλά ο Ουάσινγκτον. Στη Νέα Σμύρνη συντέλεσε στην νίκη επί του Πανιώνιου νομίζω πετυχαίνοντας 23 πόντους.

παντως με κριτηριο την σημερινη εμφανιση της Κυμης ,λιγο περιεργο που εφτυσε αιμα στην Νεα Σμυρνη για να παρει το διπλο! η ο Πανιωνιος με 7 παικτες ,παραμενει ιδιαιτερα δυνατος στην εδρα του ,η ειναι οτι ειχαμε μια μαγικη εικονα σημερα απο την Κυμη! το ερχομενο σκ θεωρω οτι θα λυθει η σχετικη απορια και ως προς τα δυο σκελη wink.gif :
(Κολοσσος -Κυμη & Πανιωνιος-Αρης )
Zoys
Εξαιρετική δουλειά και φέτος στην Κύμη από τον Καστρίτη.

Bonus vid από τον πρωταγωνιστή του αγώνα και ίσως της σεζόν για την Κύμη:

akratacity
QUOTE (stefkorner @ Oct 14 2018, 21:10 ) *
θα πουν πολλοι αποψε ,ποπο τι παικταρας αυτος ο Γουασινγκτον,κριμα που ειναι μονο 30 και αλλα τετοια
νταξει συμφωνοι, εκανε απιστευτη εμφανιση!στην ζωνη του λυκοφωτος βρισκοταν ο παικτης!αλλα μην τρελαθουμε!δεν εγινε παικταρας στα 30 του ξαφνικα, μετα τα περασματα απο Φινλανδιες Βουλγαριες κτλ !ειναι ενας κοντραλισμενος παικτης,που βρεθηκε σε καλη μερα και τα γραφε απο παντου !αυτο.
για μενα δυο ειναι τα μεγαλα χαρτια της Κυμη! οι Σαγκς και ο Χορτον, που ειναι και νεαρος ! Μπολντς και Ουμπιλα δυο γυρολογοι ποιοτικοι ,αλλα μεγαλοι ! Καμφορ παιζει να τον δουμε πλ καλυτερο στην συνεχεια !
(η ευχαριστη εκπληξη ηταν ο Πουλιανιτης απο τους Ελληνες ! και εδω θα ειχε ενδιαφερον μια τοποθετηση
του Αγγελου επ αυτου.. rolleyes.gif )

δεν θα συμφωνησω εν ολιγης με την αποψη του Βαγγου Ιωαννου οτι η Κυμη εκανε τρομερες επιλογες ξενων και ετσι εμφανιζεται παλι τοσο ανταγωνιστικη !για μενα ειναι αυτος ο Καστριτης που κανει εκπληκτικη δουλεια και τον θεωρω οτι καλυτερο απο την νεα γενια Ελληνων προπονητων ! με εναν αστερισκο μονο ,για την οχι τοσο καλη του αρχη στα μικρα κλιμακια των εθνικων

Έλα Stef παραδέξου το έχεις λάθος με τον Ουάσινγκτον. Εγώ απορώ πάντως πως τον έβγαζες τόσο κακό; Τον είχες δει με τις προηγούμενες ομάδες του;
stefkorner
QUOTE (akratacity @ Oct 15 2018, 08:15 ) *
Έλα Stef παραδέξου το έχεις λάθος με τον Ουάσινγκτον. Εγώ απορώ πάντως πως τον έβγαζες τόσο κακό; Τον είχες δει με τις προηγούμενες ομάδες του;

oπα φιλος ,τι ειναι αυτο τωρα ; ειρωνια σε μενα ; βρηκες ανθρωπο ,που τις παμπολες φορες οπου θα κανει λαθος εκτιμηση,θα πει : αυτο δεν το περιμενα -εκανα λαθος ,η οτιδηποτε
γιατι παμπολες φορες πεφτω εξω!
εσυ πεφτεις ποτε εξω ; 39.gif

δεν τον εχω δει φυσικα στις προηγουμενες ομαδες του ! ξερω μονο οτι ειναι 30χρονων γυρολογος και τα τελευταια του περασματα ηταν απο Ιαπωνιες-Φινλανδιες-Βουλγαριες και το πρωτο παρασημο της καριερας του ηταν περσι,που αναδειχθηκε all star της Βουλγαρικης λιγκας (wow)

τωρα να υπηρχε τετοιο διαμαντι κρυμμενο μεχρι τα 30 του και να το ανακαλυψε ξαφνικα η Κυμη τι να πω ,μπορει!
εγω παντως επιμενω να το αποκλειω !
αν ομως η καριερα του απογειωθει μετα απο μια σεζον στην Κυμη ,να ξαναβρεθεις εδω να μου την ξαναπεις !αλλα οχι τοσο κομψα οπως τωρα !οκ ακρατα ;
G-arenas
QUOTE (stefkorner @ Oct 15 2018, 09:03 ) *
oπα φιλος ,τι ειναι αυτο τωρα ; ειρωνια σε μενα ; βρηκες ανθρωπο ,που τις παμπολες φορες οπου θα κανει λαθος εκτιμηση,θα πει : αυτο δεν το περιμενα -εκανα λαθος ,η οτιδηποτε

δεν τον εχω δει φυσικα στις προηγουμενες ομαδες του ! ξερω μονο οτι ειναι 30χρονων γυρολογος και τα τελευταια του περασματα ηταν απο Ιαπωνιες-Φινλανδιες-Βουλγαριες και το πρωτο παρασημο της καριερας του ηταν περσι,που αναδειχθηκε all star της Βουλγαρικης λιγκας (wow)

τωρα να υπηρχε τετοιο διαμαντι κρυμμενο μεχρι τα 30 του και να το ανακαλυψε ξαφνικα η Κυμη τι να πω ,μπορει!
αν ομως η καριερα του απογειωθει μετα απο μια σεζον στην Κυμη ,να ξαναβρεθεις εδω να μου την ξαναπεις !αλλα οχι τοσο κομψα οπως τωρα !οκ ακρατα ;

καλα και ο τσαπμαν που εφερε ο οσφπ στην προετοιμασια σε ιαπωνιες επαιζε γυρολογος. μια χαρα παικτης ειναι!

θελω να παω οτι αν ενας παικτης δεν παιζει σε καλα πρωταθληματα ή γυριζει καθε χρονο διαφορες χωρες και ομαδες, δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος.

σκεψου τον στιβ μπαρτ τι παιχταρα ειναι, ο οποιος καθε χρονο γυριζει 2-3 ομαδες! και λιβανους, ισραηλ ουκρανιες κλπ. ή ποσοι παικτες εχουν ερθει απο α2 ιταλια, ισραηλ κλπ.
stefkorner
QUOTE (G-arenas @ Oct 15 2018, 18:46 ) *
καλα και ο τσαπμαν που εφερε ο οσφπ στην προετοιμασια σε ιαπωνιες επαιζε γυρολογος. μια χαρα παικτης ειναι!

θελω να παω οτι αν ενας παικτης δεν παιζει σε καλα πρωταθληματα ή γυριζει καθε χρονο διαφορες χωρες και ομαδες, δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος.

σκεψου τον στιβ μπαρτ τι παιχταρα ειναι, ο οποιος καθε χρονο γυριζει 2-3 ομαδες! και λιβανους, ισραηλ ουκρανιες κλπ. ή ποσοι παικτες εχουν ερθει απο α2 ιταλια, ισραηλ κλπ.

νταξ,αλλο τα πρωταθληματα αυτα που αναφερεις !ειναι μια ταχυτητα παραπανω !ειδικα Ισραηλ-Ουκρανια!αλλα και η β Ιταλιας εμφανιζει συχνα καποια λαβρακια ,απο ομαδες που πανε για ανοδο ! ακομα και απο Λιβανο περνανε περαστικοι καποια ονοματα καλα !
το θεμα δεν ειναι αν εχεις περασει σε καποια φαση της καριερας σου απο χαμηλοτερου επιπεδου λιγκες !αλλα αν χεις φτασει 30 και να εχεις βαλτωσει τοσα χρονια σε αυτες,διαφερει καπως ! ο Μπαρτ επαιζε κατα καιρους και σε υψηλοτερο επιπεδο!
τεσπα και παλι παικτης κακος δεν λεω οτι ειναι ! εγω επιμενω οτι δεν θα προκειται για κατι τρομερα καλο ,οσο φανταζει απο εμφανισεις σαν την χθεσινη!αν επροκειτο για εξαιρετικη περιπτωση καποια στιγμη πριν τα 30 του ολο και καποιος θα τον ειχε εντοπισει ,εστω απο δευτερης ταχυτητας λιγκες
vmar
QUOTE (stefkorner @ Oct 14 2018, 22:23 ) *
παντως με κριτηριο την σημερινη εμφανιση της Κυμης ,λιγο περιεργο που εφτυσε αιμα στην Νεα Σμυρνη για να παρει το διπλο! η ο Πανιωνιος με 7 παικτες ,παραμενει ιδιαιτερα δυνατος στην εδρα του ,η ειναι οτι ειχαμε μια μαγικη εικονα σημερα απο την Κυμη! το ερχομενο σκ θεωρω οτι θα λυθει η σχετικη απορια και ως προς τα δυο σκελη wink.gif :
(Κολοσσος -Κυμη & Πανιωνιος-Αρης )

Έχει δει κανείς τον αγώνα της Ν. Σμύρνης; Απ' ότι ξέρω δεν υπήρχαν κάμερες......
Ο Πανιώνιος, με πολλήηηη βοήθεια (sic), έφτυσε αίμα για να μην του φύγει η Κύμη.
Ήταν και το άγχος της πρεμιέρας.

Σίγουρα μετά και την τρίτη αγωνιστική θα έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα.
stefkorner
QUOTE (vmar @ Oct 15 2018, 18:58 ) *
Έχει δει κανείς τον αγώνα της Ν. Σμύρνης; Απ' ότι ξέρω δεν υπήρχαν κάμερες......
Ο Πανιώνιος, με πολλήηηη βοήθεια (sic), έφτυσε αίμα για να μην του φύγει η Κύμη.
Ήταν και το άγχος της πρεμιέρας.

εσυ λοιπον ειδες τον αγωνα απο μεσα ,ωστε να μιλας για ποληηηη βοηθεια !ετσι δεν ειναι ...; rolleyes.gif
vmar
QUOTE (stefkorner @ Oct 15 2018, 13:01 ) *
εσυ λοιπον ειδες τον αγωνα απο μεσα ,ωστε να μιλας για ποληηηη βοηθεια !ετσι δεν ειναι ...; rolleyes.gif

Ναι τον είδα.
stefkorner
QUOTE (vmar @ Oct 15 2018, 19:04 ) *
Ναι τον είδα.

φιλος της Κυμης η φιλος γενικα του μπασκετ ;;
εκτος αν εισαι φιλος του Πανιωνιου ,αλλα δηλωνεις πως τον σπρωξαν με την Κυμη! αυτο θα ηταν πραγματικα εκπληξη
vmar
QUOTE (stefkorner @ Oct 15 2018, 13:08 ) *
φιλος της Κυμης η φιλος γενικα του μπασκετ ;;

και τα δύο
McRae
QUOTE(stefkorner @ Oct 15 2018, 12:58 ) *
νταξ,αλλο τα πρωταθληματα αυτα που αναφερεις !ειναι μια ταχυτητα παραπανω !ειδικα Ισραηλ-Ουκρανια!αλλα και η β Ιταλιας εμφανιζει συχνα καποια λαβρακια ,απο ομαδες που πανε για ανοδο ! ακομα και απο Λιβανο περνανε περαστικοι καποια ονοματα καλα !
το θεμα δεν ειναι αν εχεις περασει σε καποια φαση της καριερας σου απο χαμηλοτερου επιπεδου λιγκες !αλλα αν χεις φτασει 30 και να εχεις βαλτωσει τοσα χρονια σε αυτες,διαφερει καπως ! ο Μπαρτ επαιζε κατα καιρους και σε υψηλοτερο επιπεδο!
τεσπα και παλι παικτης κακος δεν λεω οτι ειναι ! εγω επιμενω οτι δεν θα προκειται για κατι τρομερα καλο ,οσο φανταζει απο εμφανισεις σαν την χθεσινη!αν επροκειτο για εξαιρετικη περιπτωση καποια στιγμη πριν τα 30 του ολο και καποιος θα τον ειχε εντοπισει ,εστω απο δευτερης ταχυτητας λιγκες

και ο ΜακΦαντεν στα 31 εχει 18 ποντους μ.ο. στην Ισπανια με καλη ομαδα σε 4 ματς.Μικρο δειγμα αλλα φαινεται να στεκεται ανετα σε αυτο το επιπεδο.Μιλαμε για παιχτη που πριν 3 χρονια επαιζε Κυπρο,περισυ στα Σκοπια και τον πηρε η ουραγος της Α1 τον Χειμωνα!Συμβαινουν και αυτα καμια φορα,ειναι και θεμα επιλογων(τα πρωταθληματα στην Ασια πληρωνουν καλα),μανατζερ κλπ
akratacity
QUOTE (stefkorner @ Oct 15 2018, 09:03 ) *

Προσωπικα αποφευγω τις εκτμησεις αν δεν εχω δει καποιον παιχτη. Η πορεια του για μενα δεν λεει απολυτως τιποτα (σου ανεφεραν και αλλοι παραδειγματα). Δεν λεω οτι θα απογειωθει στην Κυμη αλλα για την ομαδα του ειναι μια εξαιρετικη λυση. Εσυ ερχεσαι μετα απο ενα ματς οπου εχει νικησει κατα κρατος τους ακριβοπληρωμενους αντιπαλους του και συνεχιζεις στο ιδιο μοτιβο οτι δεν ειναι καλος παιχτης κτλ μονο και μονο για να μην πεις επεσα εξω. Αφου το λες παμπολλες φορες πες το και τωρα. Η τουλαχιστον μην λες τιποτα, αστο να περασει ετσι. Το χθεσινο σου ποστ ηταν περα απο καθε λογικη.

Και σου ξαναλεω δεν εγραψα οτι θα απογειωθει μετα την Κυμη αλλα οτι για την Κυμη ειναι βασικος πυλωνας του παιχνιδιου της. Νομιζω ηταν και απο τις πρωτες κινησεις της χρονικα οποτε θεωρω πως ειναι πολυ σημαντικος για τον Καστριτη. Τωρα για ολα τα υπολοιπα δεν εχω να σχολιασω κατι...
yiatsou
@vmar Ήμουν μέσα στο γήπεδο στον αγώνα του Πανιώνιου με την Κύμη και δεν νομίζω να σπρωχτηκε ο Πανιώνιος. Θυμίζω ότι τελείωσε το ματς με 21 ασίστ αν αυτό λέει κάτι και επίσης οι ψηλοί του φορτώθηκαν γρήγορα με φάουλ. Επίσης ξαναείπα ότι ο Ουάσινγκτον πάλι έβαλε 23 πόντους που ίσως κάτι να σημαίνει αλλά με υποδεέστερο αμυντικό (βλέπε Χάρις)
BILL79
QUOTE(vmar @ Oct 15 2018, 11:58 ) *

Άσχετο με το τοπικ, αλλά γιατί δεν υπήρχαν κάμερες;
Μου έκανε εντύπωση που δεν υπήρχαν πλάνα από το παιχνίδι.
stefkorner
QUOTE (akratacity @ Oct 15 2018, 18:41 ) *
Προσωπικα αποφευγω τις εκτμησεις αν δεν εχω δει καποιον παιχτη. Η πορεια του για μενα δεν λεει απολυτως τιποτα (σου ανεφεραν και αλλοι παραδειγματα). Δεν λεω οτι θα απογειωθει στην Κυμη αλλα για την ομαδα του ειναι μια εξαιρετικη λυση. Εσυ ερχεσαι μετα απο ενα ματς οπου εχει νικησει κατα κρατος τους ακριβοπληρωμενους αντιπαλους του και συνεχιζεις στο ιδιο μοτιβο οτι δεν ειναι καλος παιχτης κτλ μονο και μονο για να μην πεις επεσα εξω. Αφου το λες παμπολλες φορες πες το και τωρα. Η τουλαχιστον μην λες τιποτα, αστο να περασει ετσι. Το χθεσινο σου ποστ ηταν περα απο καθε λογικη.

Και σου ξαναλεω δεν εγραψα οτι θα απογειωθει μετα την Κυμη αλλα οτι για την Κυμη ειναι βασικος πυλωνας του παιχνιδιου της. Νομιζω ηταν και απο τις πρωτες κινησεις της χρονικα οποτε θεωρω πως ειναι πολυ σημαντικος για τον Καστριτη. Τωρα για ολα τα υπολοιπα δεν εχω να σχολιασω κατι...

εν ολιγοις ,εμεσως παραδεχεσαι οτι ηταν ειρωνικη η αρχικη σου απαντηση!αυτο το κραταω! ομως,την επομενη φορα που θα θελησεις να ειρωνευτεις ,επειδη ριπορτ δεν εχω την διαθεση να σου κανω ,απλα θα σου συνιστουσα
να διαβαζεις καλυτερα αυτα που ακριβως γραφω,για να μπορουμε τουλαχιστον αν θες να κανουμε συζητηση πανω σε μια βαση! εγραψα λοιπον οτι πολλοι θα εστιασουν στην τρομερη εμφανιση του παικτη (και οχι μονο αυτουνου) και θα πουν οτι η Κυμη εκανε μεταγραφαρες (οπως ειπε δηλαδη και ο Βαγγελης Ιωαννου) πραγμα το οποιο δεν το πιστευω !πως να το κανουμε ! δεν αλλαξα γνωμη για τον Ουασινγκτον ως προς το λεβελ του ! γιατι εχω μια παγιωμενη αποψη οτι ενας 30χρονος παικτης αν δεν εχει κανει ποτε το βημα παραπανω ,δεν μπορει να ειναι κατι το τοσο εξαιρετικο,οσο μπορει να φανταζει !αν ομως κανει μια σεζον που του δωσει μια μεταγραφη σε ομαδα στο επιπεδο της Κυμη η ψηλοτερα,εδω θα ειμαι να πω οτι ειπα μεγιστη κιολας @@@@
και καταληγοντας, γνωμη μου οτι εκανε περισσοτερες μεταγραφες μετριων παικτων απ οσες θα περιμενα αυτο το καλοκαιρι η Κυμη και σε σχεση με αλλους ανταγωνιστες της! και η εξαιρετικη της εικονα χθες ειναι κατα πολυ αποτελεσμα της δουλειας του Καστριτη ! (συνεχιζω να ξεχωριζω απο το ροστερ της τους Σαγκς-Χορτον και φυσικα δεν εχω απο τα να αποδεχθω οτι ο mvp της μεχρι στιγμης ειναι ο Ουασινγκτον)
akratacity
QUOTE (stefkorner @ Oct 15 2018, 15:45 ) *
εν ολιγοις ,εμεσως παραδεχεσαι οτι ηταν ειρωνικη η αρχικη σου απαντηση!αυτο το κραταω! ομως,την επομενη φορα που θα θελησεις να ειρωνευτεις ,επειδη ριπορτ δεν εχω την διαθεση να σου κανω ,απλα θα σου συνιστουσα
να διαβαζεις καλυτερα αυτα που ακριβως γραφω,για να μπορουμε τουλαχιστον αν θες να κανουμε συζητηση πανω σε μια βαση! εγραψα λοιπον οτι πολλοι θα εστιασουν στην τρομερη εμφανιση του παικτη (και οχι μονο αυτουνου) και θα πουν οτι η Κυμη εκανε μεταγραφαρες (οπως ειπε δηλαδη και ο Βαγγελης Ιωαννου) πραγμα το οποιο δεν το πιστευω !πως να το κανουμε ! δεν αλλαξα γνωμη για τον Ουασινγκτον ως προς το λεβελ του ! γιατι εχω μια παγιωμενη αποψη οτι ενας 30χρονος παικτης αν δεν εχει κανει ποτε το βημα παραπανω ,δεν μπορει να ειναι κατι το τοσο εξαιρετικο,οσο μπορει να φανταζει !αν ομως κανει μια σεζον που του δωσει μια μεταγραφη σε ομαδα στο επιπεδο της Κυμη η ψηλοτερα,εδω θα ειμαι να πω οτι ειπα μεγιστη κιολας @@@@
και καταληγοντας, γνωμη μου οτι εκανε περισσοτερες μεταγραφες μετριων παικτων απ οσες θα περιμενα αυτο το καλοκαιρι η Κυμη και σε σχεση με αλλους ανταγωνιστες της! και η εξαιρετικη της εικονα χθες ειναι κατα πολυ αποτελεσμα της δουλειας του Καστριτη ! (συνεχιζω να ξεχωριζω απο το ροστερ της τους Σαγκς-Χορτον και φυσικα δεν εχω απο τα να αποδεχθω οτι ο mvp της μεχρι στιγμης ειναι ο Ουασινγκτον)

Το συμπέρασμα περί ειρωνείας πολύ θα ήθελα να μάθω πως το έβγαλες από το ποστ μου. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τι έγραψα και πραγματικά απορώ.

Ο Ιωάννου προχθές είπε στη μετάδοση ότι η Κύμη κατάφερε να φτιάξει καλύτερη ομάδα από πέρυσι (η κάτι παρόμοιο τέλος πάντων). Είναι τουλάχιστον μια κλάση κάτω από πέρυσι η Κύμη. Οι ξένοι δεν πλησιάζουν καν την ποιότητα των περσινών ενώ από Έλληνες φέτος υπάρχει μόνο ο Τουτζιαρακης ουσιαστικά. Σε αυτό δεν διαφωνούμε. Διαφωνούμε στο αν και κατά πόσο μπορεί ένας παίχτης σε τόσο προχωρημένη ηλικία να αλλάξει επίπεδο. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί. Το να αλλάξει επίπεδο δεν σημαίνει απαραίτητα να πάει σε ΠΑΟ, Ολυμπιακό. Αν πχ βρει συμβόλαιο σε μια μικρομεσαία ομάδα ανώτερης λίγκας δεν θα έχει συμβεί αυτό;
vmar
QUOTE (yiatsou @ Oct 15 2018, 15:20 ) *
@vmar Ήμουν μέσα στο γήπεδο στον αγώνα του Πανιώνιου με την Κύμη και δεν νομίζω να σπρωχτηκε ο Πανιώνιος. Θυμίζω ότι τελείωσε το ματς με 21 ασίστ αν αυτό λέει κάτι και επίσης οι ψηλοί του φορτώθηκαν γρήγορα με φάουλ. Επίσης ξαναείπα ότι ο Ουάσινγκτον πάλι έβαλε 23 πόντους που ίσως κάτι να σημαίνει αλλά με υποδεέστερο αμυντικό (βλέπε Χάρις)

Οι ψηλοί ποιάς ομάδας (και όλοι οι παίχτες γενικότερα), φορτώθηκαν πρώτοι με φάουλ;
Μέχρι το 24:56 στην τρίτη περιόδο τα φάουλ ήταν 11-20, με Horton και Τουτζιαράκη να έχουν 4 και 3 αντίστοιχα, επειδή κοιτούσαν με άγριο βλέμμα τους παίχτες του Πανιωνίου.
Δείτε λίγο τα στατιστικά του αγώνα. Επαιξαν από 16 λεπτά και είχαν 9 φάουλ.
Αντίστοιχα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έπαιξαν περισσότερο, απέναντι σε Μιλουντίνοφ, LeDay, Πρίντεζη κλπ και είχαν 6 φάουλ.
Επίσης μέχρι το σημείο αυτό, οι βολές είναι 21/26 για τον Πανιώνιο και 3/6 για την Κύμη.

Όντως η Κύμη έκανε 2-15 στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ το σκορ ήταν 57-50, όταν βγήκε ο Taylor με τρίτο φάουλ στο 24:57.
Από εκεί και μετά ο Πανιώνιος αναγκάστηκε να κυνηγήσει και μοιραία οι διαιτητές σφύριξαν περισσότερα φάουλ στον Πανιώνιο και φτάσαμε στο τελικό 27 - 30.

Ο Πανιώνιος με τους 6 ξένους και τον Δίπλαρο (σε εξαιρειτική μέρα στο παιχνίδι αυτό), θα είναι ανταγωνιστικός για 25-30 λεπτά. Με το επίπεδο των άλλων ομάδων, θα είναι δύσκολο ν' αντέξει περισσότερο.

Καλά τα λέει ο stefcorner για Suggs και Horton.
O Suggs στα δύο παιχνίδια με Πανιώνιο και Ολυμπιακό δεν κατάφερε νε δειξει την αξία του γιατί ταλαιπωρείται με τη μέση του. Ελπίζω να ξεπεράσει το πρόβλημά του γρήγορα.
Όμως ο Washington δεν είναι πολύ μακρυά. Έχει πολλά προσόντα και θα βοηθήσει πολύ. Είναι και αυτός 29 όπως και ο Suggs. Καλή ηλικία. Προσωπικά πιστεύω ότι επειδή 'ακούει' πολύ τον Καστρίτη ο οποίος τον πιστεύει, θα πάει καλά.

Σπουδαίο παιχνίδι το Σάββατο στη Ρόδο και δύσκολο για προβλέψεις. Το προβάδισμα το έχει ο Κολοσσός, αλλά αν η Κύμη καταφέρει να φθείρει τους αντίπαλους ψηλούς γρήγορα, θα έχει κάποια τύχη.
Το Πανιώνιος - Αρης, διπλό. Ο Πανιώνιος θα είναι ανταγωνιστικός όσο αντέξουν οι 7.

stefkorner
QUOTE (vmar @ Oct 17 2018, 19:43 ) *
Καλά τα λέει ο stefcorner για Suggs και Horton.
O Suggs στα δύο παιχνίδια με Πανιώνιο και Ολυμπιακό δεν κατάφερε νε δειξει την αξία του γιατί ταλαιπωρείται με τη μέση του. Ελπίζω να ξεπεράσει το πρόβλημά του γρήγορα.

ο Σαγκς νομιζω και παλι με Ολυμπιακο καταφερε να δειξει τι δυνατοτητες εχει για το πρωταθλημα μας ! 2ρο3ρι που μπορει να απειλησει και απο μακρια ,αλλα και απο το ποστ και βαζει συχνα την μπαλα στο παρκε! απο acb και ιταλικο πρωταθλημα ειναι,οχι τυχαια πιστευω!και ειναι κ σε καλη ηλικια !οχι 32-34 σαν τους Mπολντς -Ουμπιλα,που επισης βλεπω να διαθετουν ποιοτητα,αλλα εχουν φαει τα γηπεδα με το κουταλακι.. και σε καποιες περιπτωσεις αυτο δεν ειναι τοσο καλο rolleyes.gif
ο δε Χορτον οσο παρακολουθουσα τα ριπορτ απο την προετοιμασια ,ηταν ο παικτης που εκανε την διαφορα και μαλιστα με συχνα double-double !με Ολυμπιακο εδειξε οτι εχει πολυ καλες κινησεις οσο αναφορα τα τελειωματα του ! διαθετει ποιοτητα και υποτιθεται εχει αρκετα ακομα να βελτιωσει ,γιατι ειναι μακραν ο πιο μικρος ξενος σε ηλικια της Κυμης (24) !για αυτο βασικα τον ξεχωριζα
vmar
QUOTE (stefkorner @ Oct 17 2018, 14:50 ) *
ο Σαγκς νομιζω και παλι με Ολυμπιακο καταφερε να δειξει τι δυνατοτητες εχει για το πρωταθλημα μας ! 2ρο3ρι που μπορει να απειλησει και απο μακρια ,αλλα και απο το ποστ και βαζει συχνα την μπαλα στο παρκε! απο acb και ιταλικο πρωταθλημα ειναι,οχι τυχαια πιστευω!και ειναι κ σε καλη ηλικια !οχι 32-34 σαν τους Mπολντς -Ουμπιλα,που επισης βλεπω να διαθετουν ποιοτητα!

Μπορείς να το πεις κι έτσι. Έδειξε μερος των δυνατοτήτων του και ότι μπορεί να διαχειριστεί τις αδυναμίες του (το πρόβλημα στη μέση εννοώ).
Εχει να δώσει πολύ περισσότερα. Και όπως έγραψες και όταν ανακοινώθηκε, έχει φιλοδοξίες για παραπάνω.
stefkorner
τι μου εκανε ο Γουασινγκτον με την τριποντη βομβα του,εμενα του αμφισβητια tongue.gif !εδειξε προσωπικοτητα μεγαλου παικτου tongue.gif
βεβαια εχει να παιξει καλα απο τον Ολυμπιακο !δεν εχει να κανει ομως !μια προκριση δικη του wink.gif
gratipa1929
QUOTE (stefkorner @ Nov 3 2018, 18:28 ) *
τι μου εκανε ο Γουασινγκτον με την τριποντη βομβα του,εμενα του αμφισβητια tongue.gif !εδειξε προσωπικοτητα μεγαλου παικτου tongue.gif
βεβαια εχει να παιξει καλα απο τον Ολυμπιακο !δεν εχει να κανει ομως !μια προκριση δικη του wink.gif

Παντως δεν ειχες και τοσο αδικο ετσι οπως τον ειδα στα τελευταια ματς.

Σημερα αποζημιωσε για τα λαθη του παντως! Ελπιζω να εχει και αναλογη συνεχεια
ashton
Reginald Holmes (31χρ, 1μ93) έκλεισε η Κύμη.
https://www.eurohoops.net/el/heba-el/777443...erikano-gkarnt/

Λογικά ειναι ο αντικαταστατης του Ubilla που χθες δεν ηταν αποστολή.
stefkorner
για να δουμε τι αντικαταστατη του Μπολντς θα βρει τωρα η Κυμη !ιδια περιοδο ξεκινησε κ περσι τις αλλαγες,με αναλογα κακο ρεκορ και αλλαξε τελειως η εικονα! φετος κανονικα θα πρεπει να το πληρωσουν που προχωρησαν σε ολικη αναδομηση και δεν αφησαν τιποτα ορθιο !
αν πλεον χτυπανεκαμπανακια για υποβιβασμο θα τους βαραινει για πολυ ακομα και εκεινη η ηττα στην Ροδο,που ηταν και η μοναδικη νικη του Κολοσσου..
pan24
QUOTE (stefkorner @ Nov 18 2018, 13:01 ) *
για να δουμε τι αντικαταστατη του Μπολντς θα βρει τωρα η Κυμη !ιδια περιοδο ξεκινησε κ περσι τις αλλαγες,με αναλογα κακο ρεκορ και αλλαξε τελειως η εικονα! φετος κανονικα θα πρεπει να το πληρωσουν που προχωρησαν σε ολικη αναδομηση και δεν αφησαν τιποτα ορθιο !
αν πλεον χτυπανεκαμπανακια για υποβιβασμο θα τους βαραινει για πολυ ακομα και εκεινη η ηττα στην Ροδο,που ηταν και η μοναδικη νικη του Κολοσσου..

Υπαρχει θεμα αντικαταστασης του Μπολντς;
Κανονικα παιζει και οπως βλεπω απο στατιστικα 10,8 ποντοι 4 ριμπαουντ 2,3 ασσιστ και 1,7 κλεψιματα καθε αλλο παρα κακο ειναι
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Nov 18 2018, 19:05 ) *
Υπαρχει θεμα αντικαταστασης του Μπολντς;
Κανονικα παιζει και οπως βλεπω απο στατιστικα 10,8 ποντοι 4 ριμπαουντ 2,3 ασσιστ και 1,7 κλεψιματα καθε αλλο παρα κακο ειναι

και πανω που πηγα να ψαξω χθεσινο βραδινο αρθρο για αντικατασταση Μπλοντς,βλεπω πρo μισης ωρας αρθρο,οπου βρεθηκε ηδη και ο αντικαταστατης :
reggie holmes
pan24
QUOTE (stefkorner @ Nov 18 2018, 13:08 ) *
και πανω που πηγα να ψαξω χθεσινο βραδινο αρθρο για αντικατασταση Μπλοντς,βλεπω πρo μισης ωρας αρθρο,οπου βρεθηκε ηδη και ο αντικαταστατης :
reggie holmes

Ωραιος
Πιστευω κατι εχει παιχτει εκει ειτε τραυματισμος ειτε πειθαρχικο γιατι τον κανονικο Μπολντς ομαδα με στοχους Κυμης δεν τον αφηνει
vmar
QUOTE (pan24 @ Nov 18 2018, 14:17 ) *
Ωραιος
Πιστευω κατι εχει παιχτει εκει ειτε τραυματισμος ειτε πειθαρχικο γιατι τον κανονικο Μπολντς ομαδα με στοχους Κυμης δεν τον αφηνει

Ο παίχτης το ζήτησε, εδώ και λίγες μέρες και η ομάδα συναίνεσε.
pan24
Ο Καστριτης παραιτηθηκε αμεσως μετα την συνεντευξη τυπου με τον Προμηθεα
gratipa1929
Οι 31 πόντοι εντός έδρας από το Περιστέρι και οι 33 τώρα στο κεφάλι από το Προμηθέα είναι πολύ ηχηρό καμπανάκι ότι φέτος κάτι πάει πολύ στραβά στην Κύμη... Τέτοια εικόνα αγωνιστικής "διάλυσης" είχα πολλά χρόνια να δω σε ομάδα της basket league.
pan24
Πραγματι ειδικα χτες ηταν εικονα πληρους παραδοσης
Οκ δεν απαιτει κανενας να κεδισεις σε τετοια παιχνιδια αλλα παιζεις με μια ομαδα με απουσιες κουρασμενη απο ενα πολυ δυσκολο μηνα,εχεις μια ευκαιρια να παλεψεις να κλεψεις το ματς για να παρεις πλεονεκτημα παραμονης και αντι για αυτο εχεις χασεις απο το πρωτο δεκαλεπτο που τελειωνει 33-7

Ουτε με Παναθηναικο-Ολυμπιακο δεν υπαρχουν τετοιες διαφορες απο τοσο νωρις
rhodes13
Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την Κυμη ο Γιαννης Καστριτης του οποίου η παραίτηση έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας. Η σχετική ανακοίνωση:“Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη. Ο κ. Καστρίτης υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, με την διοίκηση της ΚΑΕ να την κάνει σήμερα το πρωί αποδεκτή. Ευχαριστούμε θερμά τον κόουτς για την προσφορά του κατά το διάστημα της μεταξύ μας συνεργασίας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του”.
BILL79
QUOTE(rhodes13 @ Nov 25 2018, 11:33 ) *
Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την Κυμη ο Γιαννης Καστριτης του οποίου η παραίτηση έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας. Η σχετική ανακοίνωση:“Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη. Ο κ. Καστρίτης υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, με την διοίκηση της ΚΑΕ να την κάνει σήμερα το πρωί αποδεκτή. Ευχαριστούμε θερμά τον κόουτς για την προσφορά του κατά το διάστημα της μεταξύ μας συνεργασίας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του”.

Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να γίνει δεκτή η παραίτηση του Καστρίτη, γιατί έδειχνε αρκετά "οικογενειακό" το κλίμα μεταξύ διοίκησης και προπονητή. Επίσης, αν εξαιρέσουμε την ήττα από το Περιστέρι που όμως αποδεικνύεται ομάδα 5αδας, δεν είχε γίνει κάποια εκτός προγράμματος ήττα. Λανθασμένη κίνηση από τη διοίκηση, που ενδέχεται να τη βάλει σε τεράστιους μπελάδες...
stefkorner
QUOTE (BILL79 @ Nov 25 2018, 20:37 ) *
Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να γίνει δεκτή η παραίτηση του Καστρίτη, γιατί έδειχνε αρκετά "οικογενειακό" το κλίμα μεταξύ διοίκησης και προπονητή. Επίσης, αν εξαιρέσουμε την ήττα από το Περιστέρι που όμως αποδεικνύεται ομάδα 5αδας, δεν είχε γίνει κάποια εκτός προγράμματος ήττα. Λανθασμένη κίνηση από τη διοίκηση, που ενδέχεται να τη βάλει σε τεράστιους μπελάδες...

νομιζω πως οι διαρροες στον τυπο απο πριν , για προσεγγιση Κολοσσου σε Καστριτη με τον δευτερο να ειναι ανοιχτος ,σε συνδιασμο με την αποκρουστικη εμφανιση του πρωτου ημιχρονου στην Πατρα,με την διαφορα να φτανει στους 35 ποντους στα μεσα της β περιοδου οδηγησαν λογικα στην αποδοχη της παραιτησης.. !

οταν αρχες καλοκαιριου ανακοινωθηκε η ανανεωση της συνεργασιας τους ,θεωρουσα πως θα δουμε να χτιζεται κατι εξαιρετικο,με την Κυμη να σταθεροποιειται στην Ελληνικη 8δα ,λιγο πισω απο Προμηθεα και μαζι με Λαυριο,ως μια απο τις ανερχομενες δυναμεις

γρηγορα ομως διαψευστηκα ! οχι μονο επιλεξαν να μην αφησουν τιποτα ορθιο απο το προηγουμενο ροστερ και φτιαξαν παλι ομαδα απο το 0 ,αλλα πηγαν και σε πολυ μετριες ποιοτικα επιλογες,σε σχεση με αυτο που θα περιμενα ! τωρα ποιος εχει την μεγαλυτερη ευθυνη συνολικα για ολο αυτο ,αναμεσα στην διοικηση και στον Καστριτη ,ισως να μην το μαθουμε και ποτε.... 39.gif
BILL79
Φήμες για Σκουρτόπουλο στην Κύμη.
pan24
Φαινεται οτι η αποφαση ειναι προωθηση του μεχρι τωρα βοηθου του Καστριτη,Ισιδωρου Κουτσου σε ρολο πρωτου προπονητη και προσθηκη στο τιμ του Συμεωνιδη που πριν καιρο αποχωρησε απο τον Ιπποκρατη Κω
Δυσκολευομαι να το πιστεψω,σαν λευκη πετσετα μοιαζει αν ισχυει
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Nov 26 2018, 03:36 ) *
Φαινεται οτι η αποφαση ειναι προωθηση του μεχρι τωρα βοηθου του Καστριτη,Ισιδωρου Κουτσου σε ρολο πρωτου προπονητη και προσθηκη στο τιμ του Συμεωνιδη που πριν καιρο αποχωρησε απο τον Ιπποκρατη Κω
Δυσκολευομαι να το πιστεψω,σαν λευκη πετσετα μοιαζει αν ισχυει

και μαλλον ετσι πρεπει να ειναι !λευκη πετσετα !οι ανθρωποι φαινεται σαν να μην θελουν -η δεν μπορουν να ακολουθησουν τους ρυθμους του πολυ υψηλου ανταγωνισμου που εχει προκυψει !περιεργο λιγο, γιατι μεχρι περσι μονο σφιχτοι δεν φαινονταν ..
pan24
Δεν πιστευω οτι ειναι πιο σφιχτοι απο περσι
Οπως αντιστοιχα Κολοσσος και Ρεθυμνο δεν εχουν μικροτερο μπατζετ απο περσι,ισα ισα μετα τις αλλαγες μπορει να εχουν και μεγαλυτερο
Η διαφορα ειναι οτι φετος το συνολικο επιπεδο εχει ανεβει αφου δυο ομαδες με μπατζετ τυροπιτας(Κοροιβος,Τρικαλα) αντικατασταθηκαν απο 2 ομαδες που εριξαν λεφτα ενω και οι ομαδες απο την μεση και πανω αυξησαν μπατζετ

Οσοι περσι παλευαν για 8αδα και κρατησαν ιδιο μπατζετ φετος παλευουν για παραμονη
stefkorner
ναι κανεις δεν εχει μικροτερο μπατζετ απο περσι,απλα καποιοι ξεκινησαν εξισου μαζεμενοι ,αλλα απο ενα σημειο και μετα αρχισαν να ξοδευονται ακολουθοντας ο ενας τον αλλον ! ισως διαφερουν στο oτι εχουν προθεση να βαζουν λεφτα και με ρισκο μεγαλο ,γιατι κανεις δεν εγγυαται παραμονη φετος,ανεξαρτητος μπατζετ και ροστερ (μεχρι και το Λαυριο μπορει να κινδυνευει..)
οποτε οι της Κυμης ισως δειχνουν οτι λεφτα δεν σκοπευουν να βαλουν με το ρισκο φετος να ειναι ιδιαιτερα μεγαλο να τα χασουν.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.