Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΝΒΑ 5united στην Αθήνα !
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
giannis23
Δεν ξέρω αν έπρεπε να ανοίξω νεο θεμα.

Λοιπόν στις 20-21 Ιουνίου θα γίνει τουρνουα 5on5 στο ΟΑΚΑ.Επίσης θα υπάρχει διαγωνισμός τριπόντων και καρφωμάτων.Για όσους δεν θέλουν να παίξουν κανονικό μπασκετ αλλα εικονικό θα υπάρχει τουρνουά ΝΒΑ Live 10 !!! Και το καλύτερο ? Θα ερθουν οι χορεύτριες των Jazz !

Για περισσοτερες πληροφορίες : http://www.5united.nba.com/#/athens
X-NEC
Το ειδα και εγώ καθώς χάζευα στο nba.com. Από ότι λέει μπορεί να έρθει και κάποιος παίκτης. Θα είναι πραγματικά πολύ τυχεροί όσοι μπορέσουν και πάνε. Μπορεί να γίνει κανένα θαύμα και να παω και εγώ...
Boom Dizzle
Απιστευτο φαινεται αυτο το τουρνουα!Μακαρι να γινει κανενα θαυμα και να παω!Θα προσπαθησω.Θα ηταν πολυ ενδιαφερον!
giannis23
Εγώ θα πάω 100% και θα μάλλον θα παίξω με τους φίλους μου στο 5οn5 και μετά θα δοκιμάσω το NBA LIVE 10 !!!
giannis23
Ρώτισα στο κατάστημα αντίντας και μαντεψτε πιος θα έρθει .....

...... ο Joe Smith απο τους Atlanda Hawlks 68.gif 68.gif

Ελεος,απο όλους τους παίχτες αυτόν βρηκαν ??????
apkat
QUOTE(giannis23 @ Jun 1 2009, 12:56 ) *
Ρώτισα στο κατάστημα αντίντας και μαντεψτε πιος θα έρθει .....

...... ο Joe Smith απο τους Atlanda Hawlks 68.gif 68.gif

Ελεος,απο όλους τους παίχτες αυτόν βρηκαν ??????

Toν Τζος Σμιθ εννοεις προφανως ε;

Θα ερθει οντως;;Παραξενο μου φαινεται να ερθει στην Ελλαδα.Οπως και να εχει καλος παικτης και απο τους πιο θεαματικους στο ΝΒΑ.ΔΕν μπορω να καταλαβω προς τι η απογοητευση..
dizzy_fingers
Κατεβάζουμε ομάδα? biggrin.gif
Pierce
Αν ειναι να κατεβουν ατομα, οπως στο unileague (αναθεμα αν ηταν φοιτητες το 1/4 αυτων) να μας λειπει το βυσσινο
Και προφανως, ο Τζος ειναι μεγαλο ονομα...
apkat
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 1 2009, 13:04 ) *
Κατεβάζουμε ομάδα? biggrin.gif

Εγω το ψηνω..Και θα κατεβω και στον διαγωνισμο τριποντων και καρφωματων.. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
j-kidd13
Sounds amazing....Εγω ψινομαι παντως!
Πρωτη φορα γινεται αυτο το τουρνουα στην Ελλαδα?
Θα παω,θα κλεισω το σπιτι οσων τολμησουν να με διαγωνιστουν στα 3ποντα,(πλην του apkat....)και θα φυγω.... icon_drunk.gif
apkat
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 1 2009, 13:17 ) *
Sounds amazing....Εγω ψινομαι παντως!
Πρωτη φορα γινεται αυτο το τουρνουα στην Ελλαδα?
Θα παω,θα κλεισω το σπιτι οσων τολμησουν να με διαγωνιστουν στα 3ποντα,(πλην του apkat....)και θα φυγω.... icon_drunk.gif

Στα τριποντα θα σε συντριψω στον τελικο που θα εχουμε περασει οι 2 μας..Και στα καρφωματα θα σε παρω να μου κανεις πασα οπως αυτην του Γκασολ στον Ρουντι στο φετινο ολ σταρ. tongue.gif tongue.gif
X-NEC
Εννοείται ότι ο Smith είναι μεγάλο όνομα. Θα είναι φοβερή εμπειρία για όσους μπορέσουν να πάνε. Εγώ είμαι λίγο μακριά για να κατεβω για ένα σαββατοκύριακο να πάρει... sad.gif

Κάντε ομάδα οπωσδήποτε και δοξάστε το forum σε όλη την Ελλάδα! smiley.gif
captain charisma
πιο παλια ειχε ερθει και ο γκραντ χιλ στην αθηνα και ειχε γινει και τετοιο τουρνουα.δεν θυμαμαι ποια χρονια αλλα ηταν πριν τους τραυματισμους του.οσο για το σμιθ καλος παικτης ειναι αλλα δν ειναι τοσο γνωστος στο ελληνικο κοινο.
giannis23
Εγώ έχω ήδη ομάδα.Τον τελικό τον δείχνει το ΣΚΑΙ.Στα καρφώματα υπάρχουν 3 μπασκέτες : Κανονική (3,20μ) , πιο κοντή (2,50μ) και οι κοντη για παιδια δημοτικού (2,20μ).

@apkat απο Garnett,Howard,Rose,Duncan διάλεξαν τον Smith.Εγώ περίμενα έναν απο τους 3 μέγαλους παίχτες της Adidas.

Ασχετο : Πίστεψα οτι θα έρθει ο Γκαρνέτ και πήγα και αγόρασα μπλουζάκι.Αλλα δεν πειράζει.
kotzito
Ψηθηκα και εγω να κατεβω,κυριως για τον χαβαλε και απο κει και περα οτι βγει.[ονειροπολος mode on]Θα παω να κανω και κανα καρφωμα να με δει ο Σμιθ να με κανουν draft σε 3 χρονια banana.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif tongue.gif [oνειροπολος mode off].

Τα παιχνιδια που γινονται;Ολα θα γινουν σε γηπεδα στον περιβαλλοντα χωρο του ΟΑΚΑ ή θα γινει και κανενα παιχνιδι της τελικης φασης στο κλειστο;
giannis23
QUOTE(kojito @ Jun 1 2009, 14:36 ) *
Ψηθηκα και εγω να κατεβω,κυριως για τον χαβαλε και απο κει και περα οτι βγει.[ονειροπολος mode on]Θα παω να κανω και κανα καρφωμα να με δει ο Σμιθ να με κανουν draft σε 3 χρονια banana.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif tongue.gif [oνειροπολος mode off].

Τα παιχνιδια που γινονται;Ολα θα γινουν σε γηπεδα στον περιβαλλοντα χωρο του ΟΑΚΑ ή θα γινει και κανενα παιχνιδι της τελικης φασης στο κλειστο;

Δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω έξω όλα,για μέσα θα βάλουν τα PS3 για το NBA Live 10.
dizzy_fingers
Κάνουμε ομάδα για το NBA Live tongue.gif?
Air Kef
εξαρτάται το βραβείο του νικητή. tongue.gif
the goblin
Δεν ειδα να υπαρχει αυτο το θεμα λοιπον:

20/21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ο.Α.Κ.Α. ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ

ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ NBA ΚΑ ΤΗΝ ADIDAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ NBA!

ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 5
ΜΑΤΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΑΜΟΙ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΠΑΙΧΝΗΔΗ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΩΝ
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ NBA
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

ΔΥΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!

ADIDAS STORE IN THE MALL ,THE MALL ATHENS
ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 35,15122 ΜΑΡΟΥΣΙ

WWW.5UNITED.NBA.COM -adidas5UNITED@NBA.COM

ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
210 9901070 bball.gif
j-kidd13
Βασικα υπαρχει....... smiley.gif
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=7521
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.