QUOTE(yorgos @ Feb 23 2014, 20:45 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Α μπράβο! Διαβάζω κι εγώ ότι θα παίζει τεσσάρι και παραξενεύομαι. Σωματικώς φυσικά και μπορεί, αλλά δεν έχει δείξει κίνηση τεσσαριού ούτε με ούτε χωρίς μπάλα.
Κοιτα, ο άνθρωπος σε όλη του καριέρα στο 3 έπαιζε.
εδω όμως έχω δυο σχόλια να κάνω
1. Λένε οτι οι θέσεις αφορούν την άμυνα και οχι την επίθεση. Αρα, οταν λέμε οτι ο Μουν θα παίζει στο 4, εννοούμε οτι θα μαρκάρει το αντίπαλο τεσσάρι.
Για την ευρώπη, που δεν έχει να αντιμετωπίσει τον Κεβιν Λαβ και τον Μπλεικ Γκριφιν, αυτό δεν ειναι ακατόρθωτο task, αλλά θα το δούμε καλύτερα στην πράξη.
2. Στην επίθεση, λένε οτι υπάρχουν δυο ειδών παιχτες. Αυτοί που παίζουν με πλάτη και αυτοι που παίζουν με πρόσωπο.
Ζουμε δε σε μια εποχή του ευρωπαικού μπάσκετ που ιδίως τεσσάρια που να παίζουν με πλάτη δεν βρίσκεις και πολλά.
Η δική μου παρατήρηση είχε να κάνει με το ότι ο Μουν, δεν παίζει ουτε με πρόσωπο, γιατι δε φάνηκε, σήμερα τουλάχιστον, να ψάχνει να παίξει τον αντίπαλο στα πόδια.
Η σουτ ή τανκς ήταν η φάση..
Αν δεν έχουμε ελεύθερο σουτ, η μπάλα δίπλα και ξεμπερδέψαμε.
Θα δούμε βέβαια. Ακόμα ειναι νωρίς για να τον κρίνουμε.
Πάντως και μπάσκετ ξέρει, και αντίληψη έχει, και αθλητικά προσόντα και διάθεση, και ομαδικός ειναι.
Αν ειχε και σταυρωτή να σπάει αστραγάλους, θα έπαιζε ακόμα βασικούρα στο ΝΒΑ.
Θα χρειαστεί χρόνο να μάθει να διαβάζει το ευρωπαικό μπασκετ και τις αντίπαλες άμυνες, και πλέον, θα πρέπει να τον δουμε πως θα κολυμπήσει στα βαθιά, αρχής γενομένης την Παρασκευή στην Τουρκία. Ειναι μεγάλο τεστ, γιατι με την ομάδα παίζει παιχνίδια και προπονείται εδώ και πάνω απο ενα μήνα, αρα, θα πρέπει να ειναι σχετικά έτοιμος.
** ο Μιρσας ο Μπεγκιτς δεν πρέπει να παίζει πάνω απο 3 λεπτά ουτε στην προπόνηση...