Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-Επικαιρότητα 2013-2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
rankin
QUOTE(Dancing Madly Backwards @ Feb 22 2014, 18:33 ) *
Αυτός ο συσχετισμός του όποιου μπάτζετ του ΟΣΦΠ με τα της Χαλυβουργικής είναι και απίστευτα άστοχος (σε βαθμό βλακείας) και από μερικούς μέχρι και γκεμπελισμός πρώτης τάξεως.

Γενικά το λέω, όχι για σένα Erwin που ξεκαθάρισες τι εννοούσες, επειδή έπαιξε πάρα πολύ σε διαφορά media και από συγκεκριμένους τύπους, φυσικά.

Να έλεγε κανείς οτι οι ζημιές ειναι 3-4 εκατ το χρόνο, η εταιρία εχει δουλειά και ο Αγγελόπουλος προτιμά να της βαλει λουκέτο και να πληρωνει τον Παπαλουκά, να έκανε νόημα.

Τωρα μιλάμε για εταιρία που θα μπορουσε ήδη να εχει φάει λουκέτο, δεν εχει δουλειές και μπαίνει μεσα καργα.
Ειναι πραγματικά τραγικό αυτο που συμβαίνει, αλλά ταυτόχρονο ουδεμία σχεση δεν έχει με το τμημα μπασκετ
rankin
Βλέποντας τον αγώνα με το Ρεθυμνο, δυο πράγματα εχω να παρατηρήσω:

Α. Ο Γκαμπριελ του Ρεθυμνου έχει τη φατσα του Εντι Μερφι

Β. Καθε φορά που καρφώνει ο Μπεγκιτς, πεθαίνει ενα πόνυ

ΥΓ. Μπονους του Βαγγέλα "ο Σλουκας ειναι καλός στα μπαζερ μπιτερ, γιατί εχει γρήγορη εκτέλεση" ...
mixalisgate7
QUOTE(rankin @ Feb 23 2014, 20:24 ) *
Β. Καθε φορά που καρφώνει ο Μπεγκιτς, πεθαίνει ενα πόνυ

χαχαχα κακίες tongue.gif
rankin
QUOTE(mixalisgate7 @ Feb 23 2014, 20:29 ) *
χαχαχα κακίες tongue.gif

Μη γελάς.. true story!

* Τι καρφωματάρα έκανε ο Παπαπέτρου; Ωραίος ο μικρός. Ξεψαρώνει..
** ο Μουν είναι μεγάλο βρωμόχερο, αλλά δεν τον είδα να κάνει τίποτα άλλο...
Το καλό ειναι οτι οσο θα τα βάζει, θα ανοίγει τις άμυνες, που θα αναγκάζονται να τον ακολουθούν μακριά
Το κακό ειναι οτι στην επίθεση, δεν έχει κίνηση τεσσαριού σε καμία περίπτωση.. Τριάρι που ακροβολίζεται ειναι
yorgos
Το κακό ειναι οτι στην επίθεση, δεν έχει κίνηση τεσσαριού σε καμία περίπτωση.. Τριάρι που ακροβολίζεται ειναι

Α μπράβο! Διαβάζω κι εγώ ότι θα παίζει τεσσάρι και παραξενεύομαι. Σωματικώς φυσικά και μπορεί, αλλά δεν έχει δείξει κίνηση τεσσαριού ούτε με ούτε χωρίς μπάλα.
frenchman7
Όλα καλά, μια από τα ίδια,

Ο Ντάνστον στο χαλαρό..
Ο Μουν άνετος (γιατί ο Πετγουει έχει κινησεις 4αριου?)
Ο Παπαπέτρου δύναμη (εγώ τον βλέπω αρκετά έτοιμο να προσφέρει)
Ο Κατσίβελης αμολάει αετό

Και το βασικότερο είδα τον Σλούκα να έχει κέφια και (ελπίζω) να ξεπερνάει το ντεφορμάρισμα
yorgos
Ο Μουν άνετος (γιατί ο Πετγουει έχει κινησεις 4αριου?)
Ο Μουν άνετος και στις δηλώσεις (που δεν πολυκατάλαβε ο δαιμόνιος ρεπόρτερ, το "butterflies" αναφερόταν στη φράση "to have butterflies in one's stomach", δηλαδή νιώθω νευρικός). Με τον Ολυμπιακό να έχει μπόλικα τριάρια και τον Μουν να μην ροσφέρει κάτι ως τεσσάρι, είτε αυτός είτε ο Πέτγουεϊ θα φύγει, δεν έχει νόημα η παρουσία και των δύο (για να μην πω κανενός). Αυτή τη στιγμή ο Μουν μάλλον δείχνει πιο έτοιμος για επίπεδο Ευρωλίγκας/ελληνικών πλεϊ οφ, αλλά ας τον δούμε και σε αυτό το επίπεδο πρώτα...
rankin
QUOTE(yorgos @ Feb 23 2014, 20:45 ) *
Α μπράβο! Διαβάζω κι εγώ ότι θα παίζει τεσσάρι και παραξενεύομαι. Σωματικώς φυσικά και μπορεί, αλλά δεν έχει δείξει κίνηση τεσσαριού ούτε με ούτε χωρίς μπάλα.

Κοιτα, ο άνθρωπος σε όλη του καριέρα στο 3 έπαιζε.

εδω όμως έχω δυο σχόλια να κάνω

1. Λένε οτι οι θέσεις αφορούν την άμυνα και οχι την επίθεση. Αρα, οταν λέμε οτι ο Μουν θα παίζει στο 4, εννοούμε οτι θα μαρκάρει το αντίπαλο τεσσάρι.
Για την ευρώπη, που δεν έχει να αντιμετωπίσει τον Κεβιν Λαβ και τον Μπλεικ Γκριφιν, αυτό δεν ειναι ακατόρθωτο task, αλλά θα το δούμε καλύτερα στην πράξη.

2. Στην επίθεση, λένε οτι υπάρχουν δυο ειδών παιχτες. Αυτοί που παίζουν με πλάτη και αυτοι που παίζουν με πρόσωπο.
Ζουμε δε σε μια εποχή του ευρωπαικού μπάσκετ που ιδίως τεσσάρια που να παίζουν με πλάτη δεν βρίσκεις και πολλά.

Η δική μου παρατήρηση είχε να κάνει με το ότι ο Μουν, δεν παίζει ουτε με πρόσωπο, γιατι δε φάνηκε, σήμερα τουλάχιστον, να ψάχνει να παίξει τον αντίπαλο στα πόδια.
Η σουτ ή τανκς ήταν η φάση..
Αν δεν έχουμε ελεύθερο σουτ, η μπάλα δίπλα και ξεμπερδέψαμε.

Θα δούμε βέβαια. Ακόμα ειναι νωρίς για να τον κρίνουμε.
Πάντως και μπάσκετ ξέρει, και αντίληψη έχει, και αθλητικά προσόντα και διάθεση, και ομαδικός ειναι.
Αν ειχε και σταυρωτή να σπάει αστραγάλους, θα έπαιζε ακόμα βασικούρα στο ΝΒΑ.

Θα χρειαστεί χρόνο να μάθει να διαβάζει το ευρωπαικό μπασκετ και τις αντίπαλες άμυνες, και πλέον, θα πρέπει να τον δουμε πως θα κολυμπήσει στα βαθιά, αρχής γενομένης την Παρασκευή στην Τουρκία. Ειναι μεγάλο τεστ, γιατι με την ομάδα παίζει παιχνίδια και προπονείται εδώ και πάνω απο ενα μήνα, αρα, θα πρέπει να ειναι σχετικά έτοιμος.

** ο Μιρσας ο Μπεγκιτς δεν πρέπει να παίζει πάνω απο 3 λεπτά ουτε στην προπόνηση...
yorgos
** ο Μιρσας ο Μπεγκιτς δεν πρέπει να παίζει πάνω απο 3 λεπτά ουτε στην προπόνηση...
Θα πρέπει να κάνουμε μια νέα στατιστική κατηγορία: αίρμπολ σε σουτ απόστασης μικρότερης του μισού μέτρου.

Ο Μουν τρέχει πολύ καλά επίσης, προσόν είναι κι αυτό κι έχει και καλό παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, πέραν των καρφωμάτων (ο Πέτγουεϊ στα tip in δεν είναι τόσο αποτελεσματικός). Στην άμυνα ακόμη χάνεται. εμφανώς. Νομίζω θα βοηθήσει. Μαρκάρισμα τεσσαριών πάντως, δύσκολο. Π.χ απέναντι στον Παναθηναϊκό μπορεί να μαρκάρει ΜΑτσιούλις, Γκιστ, Μαυροκεφαλίδη; Απέναντι στη Μιλάνο ποιον; Τον Μέλι; Ποιον από τους Λαβάλ, Σάμιουελς όταν παίζουν μαζί; Οι αμυντικές λύσεις που μπορεί να προσφέρει είναι λίγες, αλλά επειδή είναι πολύ καλή πάστα πάικτη, μάλλον είναι προτιμότερος του Μπρεντ.

Ματσάρα στο Βελιγράδι...σας αφήνω.
mixalisgate7
QUOTE(rankin @ Feb 23 2014, 20:58 ) *

Λογικό είναι αφού όλη μέρα είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει laugh.gif
TakeshyKurosawa
Ωραίο μπασκετάκι είδαμε σήμερα. Ωραίος ο Παπαπέτρου, επιτέλους αρχίζει και δείχνει γιατί έγινε τόσος ντόρος το καλοκαίρι για πάρτυ του.
T.W.Is.M.
Παρακαλω ο αθλητης Ιωαννης Παπαπετρου να αναφερεται εφεξης ως "λατρεια του Δογκανου"! smiley.gif
redleg7
Πολυ ευχαριστο απογευμα αποψε για οσους βρεθηκαμε στο γηπεδο.
Ο Ντανστον χαλαρα εκανε παρτι.ο Μουν περαν των 15 ποντων (σε πολυ χαλαρους ρυθμους) ειχε 9 ριμπαουντ και δειχνει οτι στο κομματι αυτο ειναι πολυ δυνατος,ο Λοτζ μ αρεσε αμυντικα αρκετα (5 κλεψιματα),ο Σιμονς πολυ θετικος στο τελος,ο Σλουκι 7 ασιστ και κραταω για το τελος την εξαιρετικη εμφανιση του Παπαπετρου που εχει ξεψαρωσει για τα καλα και δειχνει οτι αν συνεχισει την σκληρη δουλεια θα εχει εξαιρετικη πορεια.
Zoys
Χορταστικό το παιχνίδι αν και αναμενόμενα μονόπλευρο. Η ευχάριστη είδηση της ημέρας ήταν όντως ο Παπαπέτρου που για πρώτη φορά τον είδα πραγματικά ξεψαρωμένο. Το παιδί είναι κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και τον πιστεύω πολύ. Μακάρι να 'ναι γερός για να γίνει κι αυτός βασικό γρανάζι μας και στην Ευρωλίγκα. O Moon για ακόμα μια φορά ήταν πολύ καλός και μακάρι να συνεχίσει έτσι και στα δύσκολα που έρχονται στην Ευρώπη. Lojeski, Πρίντεζης ορεξάτοι και ετοιμοπόλεμοι επίσης - ο δεύτερος αν θέλει να ξανασουτάρει τρίποντο θα πρέπει να προηγηθούν καμιά πεντακοσαριά σουτ στην προπόνηση. Μου άρεσε πολύ και ο Simmons που κάνει στο 100% τη δουλειά του στον χρόνο που αγωνίζεται - έχασε και ένα εντυπωσιακότατο κάρφωμα δυστυχώς. Dunston ---> Dominant, πλάκα τους έκανε.

Από το Ρέθυμνο ο Latovic έκανε ότι μπορούσε απέναντι σε αντιπάλους υψηλότερου επιπέδου παίζοντας από δυάρι μέχρι τεσσάρι, και ο Hurt παρά τους 21 πόντους ήταν απελπιστικά μόνος παρά τον φιλότιμο Κουμπούρα. Γενικά και με Καλαμπόκη εκτός δεν γινόταν να διεκδικήσει μια πιο ελαφριά ήττα η ομάδα του Καλαφατάκη.

QUOTE(redleg7 @ Feb 23 2014, 22:28 ) *
Πολυ ευχαριστο απογευμα αποψε για οσους βρεθηκαμε στο γηπεδο.

Όντως. blove.gif Για Κυριακή απόγευμα πάντως δεν είχε και πολύ κόσμο, ίσως έπαιξε ρόλο και η βροχή βέβαια. Ήμασταν κάνα διχίλιαρο μου φάνηκε.
redleg7
QUOTE (Zoys @ Feb 23 2014, 22:53 ) *
Χορταστικό το παιχνίδι αν και αναμενόμενα μονόπλευρο. Η ευχάριστη είδηση της ημέρας ήταν όντως ο Παπαπέτρου που για πρώτη φορά τον είδα πραγματικά ξεψαρωμένο. Το παιδί είναι κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και τον πιστεύω πολύ. Μακάρι να 'ναι γερός για να γίνει κι αυτός βασικό γρανάζι μας και στην Ευρωλίγκα. O Moon για ακόμα μια φορά ήταν πολύ καλός και μακάρι να συνεχίσει έτσι και στα δύσκολα που έρχονται στην Ευρώπη. Lojeski, Πρίντεζης ορεξάτοι και ετοιμοπόλεμοι επίσης - ο δεύτερος αν θέλει να ξανασουτάρει τρίποντο θα πρέπει να προηγηθούν καμιά πεντακοσαριά σουτ στην προπόνηση. Μου άρεσε πολύ και ο Simmons που κάνει στο 100% τη δουλειά του στον χρόνο που αγωνίζεται - έχασε και ένα εντυπωσιακότατο κάρφωμα δυστυχώς. Dunston ---> Dominant, πλάκα τους έκανε.

Όντως. blove.gif Για Κυριακή απόγευμα πάντως δεν είχε και πολύ κόσμο, ίσως έπαιξε ρόλο και η βροχή βέβαια. Ήμασταν κάνα διχίλιαρο μου φάνηκε.

Συμφωνω σ ολα!Ο Παπαπετρου παιρνει περισσοτερο χρονο και απ τον Παπανικολαου στην πρωτη του σεζον.Δειχνει το παλικαρι οτι εχει ολα τα προσοντα ειτε επιθετικα ειτε αμυντικα για μεγαλη καριερα.Ειναι το νεο μεγαλο project του Θρυλου(και ακολουθει ο Χριστοδουλου).

Πιστευω ενα τριχιλιαρο ειχε.Αν αναλογιστει κανεις και το ματς που προηγηθηκε δεν ηταν τοσο ασχημα.Τα εγχωρια ματς ειναι και ιδανικα για οποιον εχει πιτσιρικια να δει ξεγνοιαστος ενα αγωνα.
mpam
QUOTE (redleg7 @ Feb 23 2014, 23:02 ) *
Συμφωνω σ ολα!Ο Παπαπετρου παιρνει περισσοτερο χρονο και απ τον Παπανικολαου στην πρωτη του σεζον.Δειχνει το παλικαρι οτι εχει ολα τα προσοντα ειτε επιθετικα ειτε αμυντικα για μεγαλη καριερα.Ειναι το νεο μεγαλο project του Θρυλου(και ακολουθει ο Χριστοδουλου).

Πιστευω ενα τριχιλιαρο ειχε.Αν αναλογιστει κανεις και το ματς που προηγηθηκε δεν ηταν τοσο ασχημα.Τα εγχωρια ματς ειναι και ιδανικα για οποιον εχει πιτσιρικια να δει ξεγνοιαστος ενα αγωνα.

Θελω να δω τον Παπαπετρου να μαρκαρει Διαμαντιδη....!! Πιστευω οτι μπορει να τον κλεισει πολυ καλα.
redleg7
QUOTE (mpam @ Feb 23 2014, 23:14 ) *
Θελω να δω τον Παπαπετρου να μαρκαρει Διαμαντιδη....!! Πιστευω οτι μπορει να τον κλεισει πολυ καλα.
Νομιζω το εργο αυτο θα παιξει απ του χρονου που ο Ιωαννης θα εχει πολυ πιο ενεργο ρολο στην ομαδα.
TakeshyKurosawa
Μακάρι να συνεχίσει έτσι και καλύτερα ο Παπαπέτρου. Νομίζω πως οι ικανότητες του και η αγωνιστική του προσωπικότητα προ'ι'δεάζουν για παίχτη ηγέτη στο μέλλον.
basket72
Συμφωνω για Παπαπετρου αλλα για να παιζει του χρονου 2ο 3αρι θα πρεπει ο Λοτζέσκυ να κατεβει μονιμα στο 2 ή καποιος απο τους Περπερογλου Λοτζ να φυγει (μετα πονου καρδιας ).
Αλλωστε ειναι και ο Μουν που ολοι μας καποια στιγμη λαχταραμε να τον δουμε να παιζει και στο 3 και εφοσον διατηρησει το κινητρο που δειχνει απο το πρωτο παιχνιδι του εδω να μεινει και του χρονου ο παικταρας.
Προς το παρον δειχνει να το απολαμβανει και να παιζει μαλιστα και χαλαρα κατι που μας προδιαθετει για καλυτερα πραγματα με πιο σοβαρους αντιπαλους.
Οσο για το αν μπορει να παιζει 4αρι στην Ευρωπη κι αν μπορει να μαρκαρει 4ρια (τον Μασιουλης που παρατεθηκε ως 4αρι τον προσπερναω βεβαια) νομιζω οτι δεν χρειαζονται και πολλα να πουμε, ειναι θεμα διαθεσης και μονο με τετοιο αλμα (δεν θα αναφερθω στα καρφωματα του αλλα στα ριμπαουντ του, ειδατε χθεςwink.gifκαι τετοια ποιοτητα που εχει αλλα και τοσα χρονια στο NBA.
Να θυμισω μονο το τρανο παραδειγμα του γυρολογου Γκιστ που πριν ερθει εδω δεν ηταν γνωστος για την αμυνα του(και βεβαια ουτε αυτος παιζει με πλατη στην επιθεση) και τωρα ειναι μεσα στους καλυτερους αμυντικους στην Ευρωπη. Κουμπωσε με τον ΠΑΟ και το σχεδιο του προπονητη τους κι ειχε ορεξη να παιξει. Την ορεξη αυτη την δειχνει και ο Μουν. Ιδωμεν -Παρασκευη κοντη γιορτη με αντιπαλους Μπιελιτσα,Κλειζα.
redleg7
Συμφωνω απολυτα αν και για τον Μουν θα ειναι αυτο το ματς κυριως ματς προσαρμογης μιας και ειναι το πρωτο του ματς στην Ευρωλιγκα.Αν ο Μουν δεν παιξει στο 3 παντως θα ηθελα να δω πως θα μοιραστει ο χρονος στο 4 με Πριντεζη,Πετγουει,Μουν.Θεωρω δεδομενο οτι καποια λεπτα θα τα παιξει και στο 3.
PanosIlio
Εγώ έτσι που τον βλέπω τον ΟΣΦΠ στην Ελλάδα με τον Μουν έχω φύγει από την αρχική μου άποψη.

Ο coach Β δείχνει ξεκάθαρα πως ετοιμάζει τον Μουν για να "πάρει" τη θέση του Πετ, τα ίδια πράγματα ζητάμε ουσιαστικά και από τους δύο μόνο που ο Μουν τα κάνει καλύτερα, το περίφημο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνι, σταθερό τρίποντο για να ανοίγει η άμυνα, καλή κίνηση χωρίς τη μπάλα και καλά τελειώματα, και στην άμυνα να μαρκάρει το αντίπαλο 4άρι και να κατεβάζει ριμπάουντ.

Έχει και καλύτερη αντίληψη του παιχνιδιού από τον Πετ, ίσως ματσάρει καλύτερα άλλα 4άρια - λέγε με Γκιστ, που ναι μεν είναι πιο δυνατός αλλά παιχνίδι με πλάτη δεν έχει και παίζει κυρίως με πρόσωπο.

Δύσκολο πράγμα το rotation για τον coach, να δούμε πως θα μοιράσει τα κουκιά.

Δεν θα παραξενευτώ ακόμα και αν προσπαθήσει να κατεβάσει τον Πετ στο 5, δοκιμαστικά, και αν πιάσει ίσως και καλύψουμε την κακή παρουσία του Μπέγκιτς έτσι.

Την Παρασκευή, που δυνητικά θα μπορεί να έχει μέσα όλους τους ξένους, θα πάρουμε μια πρώτη γεύση τι έχει στο μυαλό του ο coach, και σε δύσκολο παιχνίδι, άρα καλό δείγμα.
TakeshyKurosawa
Χθες ειπώθηκε ότι ο Πετγουει έχει πάλι πρόβλημα τραυματισμού. Νυσάφι πια. Ο Μουν θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους στο ρόλο του Πετ. Πάντως ακόμα έχω μία αμυδρή ελπίδα να γίνει τελευταία στιγμή μεταγραφική κίνηση κάποιου επιπέδου στον άσο για να μην μείνουμε ξεκρέμαστοι εντελώς.
redleg7
Δεν εχει κατι σοβαρο ο Πετγουει.Θα ειναι παρων στο ματς της Παρασκευης.Οπως και ο Μαντζαρης που σε μια στιγμη ανησυχησαν ολοι στο γηπεδο σε μια συγκρουση γονατο με γονατο.Αν δεν κανω λαθος μεταγραφες μπορεις να κανεις μεχρι τις 26 του μηνα.Αν ξερει καποιος σιγουρα ας μας πει.
TakeshyKurosawa
QUOTE (redleg7 @ Feb 24 2014, 10:25 ) *
Δεν εχει κατι σοβαρο ο Πετγουει.Θα ειναι παρων στο ματς της Παρασκευης.Οπως και ο Μαντζαρης που σε μια στιγμη ανησυχησαν ολοι στο γηπεδο σε μια συγκρουση γονατο με γονατο.Αν δεν κανω λαθος μεταγραφες μπορεις να κανεις μεχρι τις 26 του μηνα.Αν ξερει καποιος σιγουρα ας μας πει.

Ναι πάλι καλά ο Βαγγέλης θα είναι εντάξει για το ερχόμενο παιχνίδι στην Τουρκία. Όπως τα λες οι μεταγραφές επιτρέπονται μέχρι την αρχή του β γύρου.
Δεν ξέρω αν θα γίνει κάποια κίνηση ή πορευόμαστε όπως έχουμε. Πάντως δεν θέλω άλλους παίχτες που κάνουν 3 φάουλ σε 3 λεπτά.
redleg7
Μεχρι την Πεμπτη οτι γινει αν και δεν εχει ακουστει οτι η ομαδα ψαχνει.Το θεωρω πολυ πολυ δυσκολο να ερθει αλλος παιχτης εκτος αν σκασει ξαφνικα καμια ανακοινωση (βλ Μουν).Πλεον με την εισοδο του Μουν θα προσπαθησουμε να καλυψουμε το κενο του Λο εκ των εσω.Απο εδω και στο εξης υγεια να υπαρχει στην ομαδα(που ειναι και το πιο σημαντικο ενω δεν περασαμε και λιγα πριν κανα 2μηνο) και ολα τα αλλα θα ερθουν.
kseplenhs
Να ψάξει η ομάδα για παίχτη γιατί τελειώνει ο φλεβάρης και δεν έχει γίνει μεταγραφή γι'αυτόν τον μήνα.Θα αναγκαστούμε να κάνουμε 2 τον μάρτη και δεν νιώθει καλά ο κοουτς με τις πολλές μεταγραφές...
erwi grey
QUOTE(PanosIlio @ Feb 24 2014, 15:56 ) *
Δεν θα παραξενευτώ ακόμα και αν προσπαθήσει να κατεβάσει τον Πετ στο 5, δοκιμαστικά, και αν πιάσει ίσως και καλύψουμε την κακή παρουσία του Μπέγκιτς έτσι.

Aυτο δε προκειται να το δουμε, θα ειναι τραυματικο για τα ματια μας smiley.gif , αν και με τον coach τον τελευταιο καιρο ολα γινονται.
rankin
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Feb 24 2014, 10:19 ) *
Χθες ειπώθηκε ότι ο Πετγουει έχει πάλι πρόβλημα τραυματισμού. Νυσάφι πια. Ο Μουν θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους στο ρόλο του Πετ. Πάντως ακόμα έχω μία αμυδρή ελπίδα να γίνει τελευταία στιγμή μεταγραφική κίνηση κάποιου επιπέδου στον άσο για να μην μείνουμε ξεκρέμαστοι εντελώς.

Να πάρουμε τον Τζιτερ, να ξενερώσουν οι απέναντι... smiley.gif

Προσωπικά πάντως, για το καλοκαίρι μιλώντας, θα με ενδιέφερε και ο Μακολουμ, και κυρίως ο Κουπερ του ΠΑΟΚ (που εχει καλή παράδοση σε πουλεν άσσους, πχ ο Cj Watson)
redleg7
Εγω παλι προτιμω κατι πολυ καλυτερο οπως ο Ej ή σε ενα τετοιο στυλ(εχει και βουλγαρικο διαβατηριο) και ανηκει στην ομαδα του Ιτουδη

http://basketball.eurobasket.com/player/Ea...?PlayerID=10802

http://www.youtube.com/watch?v=zG4bHgrgDpI
TakeshyKurosawa
QUOTE (rankin @ Feb 24 2014, 12:24 ) *
Να πάρουμε τον Τζιτερ, να ξενερώσουν οι απέναντι... smiley.gif

Προσωπικά πάντως, για το καλοκαίρι μιλώντας, θα με ενδιέφερε και ο Μακολουμ, και κυρίως ο Κουπερ του ΠΑΟΚ (που εχει καλή παράδοση σε πουλεν άσσους, πχ ο Cj Watson)

Ο Μακόλουμ είναι ωραίος παίχτης και πέρα από τα γενικώς πολύ καλά στατιστικά του, έχει βάλει και στα παιχνίδια με ΠΑΟ 16 και 27 πόντους!
yorgos
Εγω παλι προτιμω κατι πολυ καλυτερο οπως ο Ej ή σε ενα τετοιο στυλ(εχει και βουλγαρικο διαβατηριο) και ανηκει στην ομαδα του Ιτουδη

Ο μάνατζέρ του τον είχε κλείσει στον Πέδουλα και μόλις είδε ο Τράκης το κασέ του, του έπεσε η φράτζα. Προφανώς τα λεφτά αυτά ξοδεύτηκαν καλύτερα στο Λουκά...
Να πάρουμε τον Τζιτερ, να ξενερώσουν οι απέναντι...
Κάτω τα χέρια από τον Που! Άσε που τώρα που θα πάει στο Σκαριόλο θα θαμπωθεί από την πανδαισία γνώσεων του Σέρτζιο που δε θα θέλει να φύγει από τη Βιτόρια ποτέ.
redleg7
QUOTE (yorgos @ Feb 24 2014, 12:54 ) *
Ο μάνατζέρ του τον είχε κλείσει στον Πέδουλα και μόλις είδε ο Τράκης το κασέ του, του έπεσε η φράτζα. Προφανώς τα λεφτά αυτά ξοδεύτηκαν καλύτερα στο Λουκά...

Τι κασε να εχει αραγε?Να υποθεσω στα 600 με 700 χιλιαρικα(ευρω)?Εξαιρετικη λυση και στα φορτε του αυτη την στιγμη.Καμια σχεση με τον παιχτη που ηταν στην Μαλαγα.
TakeshyKurosawa
http://basketball.asia-basket.com/player/P...ing_Bulls/46884

http://basketball.asia-basket.com/player/B...y_Leopards/7787

Αυτοί οι 2 τι κασέ να έχουν?
redleg7
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Feb 24 2014, 13:01 ) *

Ο πρωτος εκλεισε ή θα κλεισει (ετσι τουλαχιστον διαβασα) στην Λαμποραλ και δεν νομιζω να καθαριζει πανω απο 500 χιλιαρικα τον χρονο(γιατι η Λαμποραλ εχει οικονομικα προβληματα) και ο δευτερος καθαριζει αυτη την στιγμη στην Κινα πανω απο 1 εκ καθαρα smiley.gif (στην Ευρωπη αυτα τα λεφτα δεν τα εβρισκε πουθενα).
yorgos
Τι κασε να εχει αραγε?Να υποθεσω στα 600 με 700 χιλιαρικα(ευρω)?

Νομίζω παραπάνω... αν τον πήρε στα 700 ο Ιτούδης είναι το ντιλ του αιώνα, είναι παίκτης από το πολύ πάνω ράφι της Ευρώπης. MVP της VTB League (σε λίγκα που πληρώνει υπεραξίες, όπως και η τούρκικη), πάνω από τον Καλάθη, το Χριάπα, τον Τεόντοσιτς κλπ, με φοβερό χαρακτήρα, πολύ καλός αμυντικός και παίζει και άψογα στο ευρωπιαϊκό σετ παιχνίδι, ταμάμ για Πεδουλάκη είναι. Δε θέλω να φανταστώ την έκφραση του Τράκη όταν είδε πού υπέγραψε...
redleg7
Νομιζω χειροτερη θα ηταν η εκφραση του οπως λες οταν ειδε το κασε και μετα ηρθε και εδεσε οταν εμαθε σε ποιον υπεγραψε τελικα.
Λογικα θα κυμαινεται απο 700 εως 800...Δεν πιστευω παραπανω.Επαιζε σε λιγκα οπως λες που πληρωνει υπεραξιες και εκανε πολυ καλη σεζον με την Ριγα.Εκανε καλα τουρνουα και με την Βουλγαρια επισης.Πολυ καλος παιχτης.Νομιζω μενει ελευθερος το καλοκαιρι.
yorgos
Ξέρω ότι ο Ροουλαντ είχε πρόταση από Ισπανία μεριά σε ομάδα Ευρωλίγκας με 700 καθαρά (η εφορία είναι μεγάλο θέμα στην Ισπανία αν κι έχει πολλά παράθυρα, ειδικά όταν είσαι νεοφερμένος) και την απέρριψε. Ο μάνατζέρ του ήθελε για να ανοίξει παρτίδες και για άλλο παίκτη του εκεί, αλλά ο Ρόουλαντ δεν ήθελε. Νομίζω ότι το σκέφτηκε καθαρά οικονομικά, υποσκελίζοντας το θέμα "καριέρα" (θα ήταν μεγαλύτερο στεπαπ η Ισπανία), λόγω ηλικίας και ίσως κι επειδή έλπιζε ότι η Μπάνβιτ θα παίξει Ευρωλίγκα, φαινόταν πιθανό το καλοκαίρι.

Μονοετές έχει, είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα ο μάνατζέρ του διατείνεται ότι βρέχει προτάσεις και μάλιστα από τους μεγαλους της Ευρώπης πια. Λογικό ακούγεται. Αλλά αν πήρε 800-900 στην Τουρκία, δύσκολο να πάει για λιγότερα όποιος κι αν το ζητήσει.
redleg7
Συγνωμη η Μπανβιτ τι μπατζετ εχει?Ο Ροουλαντ ειναι ο πιο ακριβοπληρωμενος στο ροστερ της?Αν απερριψε οπως λες προταση απο Ισπανικη ομαδα που παιζει Ευρωλιγκα καθαρα για οικονομικους λογους τοτε δεν το κοβω απιθανο να καταληξει και αυτος σε καμια Κινα.Γιατι για πανω απο 900 δεν προκειται να βρει πουθενα πλην Ρωσιας.Στην Τουρκια μονο η Φενερ μπορει να δωσει αλλα βλεπουμε οτι και αυτη ¨ζοριζεται¨ πλεον οπως ηρθαν τα πραγματα και δεν σκαει πανω απο 100 χιλ για μπαι αουτ(βλ μεταγραφικη περιοδο Ιανουαριου).Εκτος αν λογικευτει γιατι ειναι σε μια ηλικια που αν εχει αληθινο κινητρο θα προτιμησει και λιγοτερα χρηματα σε μια μεγαλη ομαδα που θα πρωταγωνιστει στην Ευρωλιγκα.
PanosIlio
Το κουράζετε το πράγμα μερικοί smiley.gif

Αντικαταστάτης του Λο, σαν κορμί και ξένος, είναι ο Κόλινς.

Ο κατ' ουσία αντικαταστάτης του Λο θα είναι ο Σλούκας, αν σοβαρευτεί και παίξει όπως μπορεί, ναι Λο δεν είναι αλλά έχει κάποια στοιχεία που πλησιάζουν με ολίγη από Κόλινς για την άμυνα, ουσιαστικά αυτοί οι δύο θα παίξουν το ρόλο του Λο συνδυαστικά, αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Και θα ανέβουν και τα λεπτά του Κατσίβελη λίγο στο rotation, όχι σε όλα τα παιχνίδια προφανώς, για να ξεκουράζονται οι υπόλοιποι.

Δε νομίζω να πάρουμε παίχτη τώρα.

Για το καλοκαίρι, και αναλόγως πως θα είναι ο Λο, εκεί θα βγούμε μάλλον στην αγορά.
yorgos
Στην Τουρκια μονο η Φενερ μπορει να δωσει αλλα βλεπουμε οτι και αυτη ¨ζοριζεται¨ πλεον οπως ηρθαν τα πραγματα και δεν σκαει πανω απο 100 χιλ για μπαι αουτ(βλ μεταγραφικη περιοδο Ιανουαριου)

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει παίκτη του Ιτούδη ο Ζοτς, θα είναι unfair.

Συγνωμη η Μπανβιτ τι μπατζετ εχει?

Δύσκολη ερώτηση, έχω διαβάσει από 8,5 μέχρι 11. Αλλά κάπου εκεί πρέπει να παίζει.
redleg7
QUOTE (yorgos @ Feb 24 2014, 14:09 ) *
Δύσκολη ερώτηση, έχω διαβάσει από 8,5 μέχρι 11. Αλλά κάπου εκεί πρέπει να παίζει.

Ικανοποιητικο θεωρω και μαλιστα διαχειριστηκαν τα χρηματα τους πολυ καλυτερα απο κατι Εφες Γαλατα κλπ
Συμπαθητικος και ο ετερος Αμερικανος γκαρντ Σιμονς που ανηκει στο ροστερ τους.

Οποτε για συμβολαιο μεγαλυτερο του ποσου που παιρνει στην Τουρκια τωρα μονο στην Ρωσια θα μπορουσε να βρει(αν και Λοκομοτιβ/Τσσκα/Ουνιξ του χρονου ριχνουν αρκετα το μπατζετ τους,ειχα βρει ενα ενδιαφερον αρθρο απο ρωσικο σαιτ μεταφρασμενο που εχει πολυ ενδιαφερον σχετια με το θεμα αυτο).Σε οποιαδηποτε αλλη τοπ ομαδα στην Ευρωπη θα πρεπει να λογικευτει στο κομματι των αποδοχων.

***Εννοειται οτι η κουβεντα που κανουμε αφορα το καλοκαιρι και οχι τις 2 μερες που απομενουν για να δηλωσεις παιχτη για το β μισο του Τοπ 16.
TakeshyKurosawa
QUOTE (PanosIlio @ Feb 24 2014, 13:47 ) *
Το κουράζετε το πράγμα μερικοί smiley.gif

Αντικαταστάτης του Λο, σαν κορμί και ξένος, είναι ο Κόλινς.

Ο κατ' ουσία αντικαταστάτης του Λο θα είναι ο Σλούκας, αν σοβαρευτεί και παίξει όπως μπορεί, ναι Λο δεν είναι αλλά έχει κάποια στοιχεία που πλησιάζουν με ολίγη από Κόλινς για την άμυνα, ουσιαστικά αυτοί οι δύο θα παίξουν το ρόλο του Λο συνδυαστικά, αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Και θα ανέβουν και τα λεπτά του Κατσίβελη λίγο στο rotation, όχι σε όλα τα παιχνίδια προφανώς, για να ξεκουράζονται οι υπόλοιποι.

Δε νομίζω να πάρουμε παίχτη τώρα.

Για το καλοκαίρι, και αναλόγως πως θα είναι ο Λο, εκεί θα βγούμε μάλλον στην αγορά.

Θα φανεί στη συνέχεια αν ο Κόλινς τουλάχιστον μπορεί να παίξει άμυνα ή ήρθε για να κάνει 4 φάουλ σε 4 λεπτά όταν παίζουμε με δυνατούς αντιπάλους.
redleg7
Ανατροπη καταστασης

http://www.sport-fm.gr/article/telikws-sermadini/752809

Ο Περπε μολις ακουσα οτι μαλλον θα αγωνιστει κανονικα την Παρασκευη.
Anaz
Τον ειχαμε μες στα ποδια μας, τον αφησαμε να φυγει με την αιτιολογια οτι ζητουσε πολλα, για να τα σκασουμε στον Μπεγκιτς και να πληρωσουμε μπαι αουτ τον Μαρτη για να γυρισει πισω!! oτι να'ναι..!! Κι ολα αυτα ενω περισσοτερο προβλημα εχουμε στα γκαρντ, παρα στους ψηλους, που ποσοτικα ειμαστε υπερπληρεις κι ο Σερμα δεν ειναι δα και παιχτης που κανει διαφορα.
North_gato
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Feb 24 2014, 14:29 ) *
Θα φανεί στη συνέχεια αν ο Κόλινς τουλάχιστον μπορεί να παίξει άμυνα ή ήρθε για να κάνει 4 φάουλ σε 4 λεπτά όταν παίζουμε με δυνατούς αντιπάλους.

Η εκτίμηση που έχω από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του είναι ότι οι αμυντικές του ικανότητες-δυνατότητες ειναι περιορισμένες και αυτό που έγραψες θα αντικατοπτρίζει την συνεισφορά του σε αυτόν τον τομέα.
Zephyr
QUOTE(Anaz @ Feb 26 2014, 17:43 ) *
Τον ειχαμε μες στα ποδια μας, τον αφησαμε να φυγει με την αιτιολογια οτι ζητουσε πολλα, για να τα σκασουμε στον Μπεγκιτς και να πληρωσουμε μπαι αουτ τον Μαρτη για να γυρισει πισω!! oτι να'ναι..!! Κι ολα αυτα ενω περισσοτερο προβλημα εχουμε στα γκαρντ, παρα στους ψηλους, που ποσοτικα ειμαστε υπερπληρεις κι ο Σερμα δεν ειναι δα και παιχτης που κανει διαφορα.

Ο ορισμός του "ότι να 'ναι". Όχι βέβαια πως άξιζε το καλοκαίρι να δωθούν 7-8 κατοστάρικα που λέγεται ότι αξίωνε ο Σέρμα αλλά με όλη αυτή την κατάσταση σίγουρα στην σούμα οι Αγγελό έδωσαν περισσότερα, σε fail διαπραγματέυσεων ξεπερνούν και τον Στουρνάρα biggrin.gif.
Είναι όμως που πέραν του Ντάνστον έπεται το χάος, ο Σίμμονς στην μια φάση δείχνει θεριό και τούμπανο και στην άλλη δείχνει ότι ασχολείται μάλλον με κάποιο άλλο άθλημα, ο Μπέγκιτς, ε εδώ έχω βαρεθεί να γκρινιάζω (και όχι τίποτ' άλλο αλλά με ΠΑΟ έδειξε ότι κάτι μπορούσε να κάνει και εκεί που λες ότι ξεκίνησε καλά τον αφήνει στον πάγο ο Μπαρτζώκας) και βέβαια ο Καβαδάς για να παίρνει χρόνο στην Α1 καλά είναι αλλά μέχρι εκεί. Σε σχέση λοιπόν με Μπέγκιτς ο Σέρμα είναι αναβάθμιση, όχι τρελή αλλά είναι. Τουλάχιστον στην επίθεση έχει καλύτερα τελειώματα και βάζει βολές. Σερμινέιτορ λέμε guns.gif

ΥΓ. Και εγώ ήμουν υπέρ μιας μεταγραφής στα γκαρντ αλλά αφενός θα παραγίνει ρόμπα ο Μπαρτζώκας αλλάζοντας τον Κόλινς και αφετέρου είναι μια ευκαιρία να δούμε πιο είναι το ταβάνι του Σλούκα και αν μπορεί ο Κώστας να σταθεί στην θέση του Λο.
TakeshyKurosawa
I am the Sherminator. A sophisticated basketball robot, sent back through time, to change the future for one lucky team.
Olympiacos BC you've been targeted for Shermination.
You better use me if you want to live.
North_gato
QUOTE (Zephyr @ Feb 26 2014, 20:05 ) *
Ο ορισμός του "ότι να 'ναι". Όχι βέβαια πως άξιζε το καλοκαίρι να δωθούν 7-8 κατοστάρικα που λέγεται ότι αξίωνε ο Σέρμα αλλά με όλη αυτή την κατάσταση σίγουρα στην σούμα οι Αγγελό έδωσαν περισσότερα, σε fail διαπραγματέυσεων ξεπερνούν και τον Στουρνάρα biggrin.gif.
Είναι όμως που πέραν του Ντάνστον έπεται το χάος, ο Σίμμονς στην μια φάση δείχνει θεριό και τούμπανο και στην άλλη δείχνει ότι ασχολείται μάλλον με κάποιο άλλο άθλημα, ο Μπέγκιτς, ε εδώ έχω βαρεθεί να γκρινιάζω (και όχι τίποτ' άλλο αλλά με ΠΑΟ έδειξε ότι κάτι μπορούσε να κάνει και εκεί που λες ότι ξεκίνησε καλά τον αφήνει στον πάγο ο Μπαρτζώκας) και βέβαια ο Καβαδάς για να παίρνει χρόνο στην Α1 καλά είναι αλλά μέχρι εκεί. Σε σχέση λοιπόν με Μπέγκιτς ο Σέρμα είναι αναβάθμιση, όχι τρελή αλλά είναι. Τουλάχιστον στην επίθεση έχει καλύτερα τελειώματα και βάζει βολές. Σερμινέιτορ λέμε guns.gif

ΥΓ. Και εγώ ήμουν υπέρ μιας μεταγραφής στα γκαρντ αλλά αφενός θα παραγίνει ρόμπα ο Μπαρτζώκας αλλάζοντας τον Κόλινς και αφετέρου είναι μια ευκαιρία να δούμε πιο είναι το ταβάνι του Σλούκα και αν μπορεί ο Κώστας να σταθεί στην θέση του Λο.

Αντιθέτως, εμένα πίο πολύ μου άρεσε ο Μπέγκιτς. Πιο δυνατός μεσα στη ρακεττα, καλυτερος παίζοντας πλατη και πιο γρήγορος και αλτικός σε σχέση και αντιθεση με τον Γκιορκι, που πλεονεκτει στο σουτ απο μεση αποσταση.
Το θέμα ειναι τι προσόντα θελει ο προπονητής να εντάξει στην ομαδα και τι χρονο θα δωσει, γιατι οποιος και να σκουριάζει στον πάγκο, οταν κληθεί νά βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά, θα ξεμουδιάσει οταν θα έχει τελειώσει και ο επόμενος αγώνας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.