Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Minnesota Timberwolves
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
aegeansheed
Minnesota Timberwolves






ΝΒΑ Superteams? Ας... το πιστέψουμε κι εμείς


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2016-17): 31-51

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2016-17):
Πόντοι: Karl-Anthony Towns 25.1
Ριμπάουντ: Karl-Anthony Towns 12.3
Ασίστ: Ricky Rubio 9.1
Κλεψίματα: Ricky Rubio 1.7
Κοψίματα: Karl-Anthony Towns 1.3
Ευστοχία %: Karl-Anthony Towns 54.2%
Χρόνος συμμετοχής: Andrew Wiggins/Zach LaVine 37.2

Πιθανή 5άδα:
Teague Butler Wiggins Gibson Towns


Πάγκος:
PG: Tyus Jones, Aaron Brooks
SG: Jamal Crawford, Marcus Georges-Hunt
SF: Shabazz Muhammad, Nemanja Bjelica
PF: Gorgui Dieng
C: Justin Patton, Cole Aldrich

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: Justin Patton (#16)
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Jimmy Butler, Taj Gibson (ανταλλαγή με Bulls), Jeff Teague, Shabazz Muhammad, Jamal Crawford, Aaron Brooks, Marcus Georges-Hunt
Έφυγαν: Kris Dunn, Zach LaVine (ανταλλαγή με Bulls), Ricky Rubio, Brandon Rush, Adreian Payne, Justin Patton

Παρουσίαση ομάδας
Κάποια στιγμή εντός της προηγούμενης σαιζόν συνέβη ένα ατυχές γεγονός που είχε σχολιαστεί με συγκεκριμένη σκοπιμότητα τότε: η μασκότ της ομάδας, ο Λύκος (Crunch λέγεται αν έχει κάποια σημασία, επίσης σε πιο άχρηστες πληροφορίες... φαίνεται να είναι χριστιανός ορθόδοξος) φέρεται να είχε τραυματίσει σε κάποιο από τα νούμερά του, τον πατέρα του Towns που έτυχε να βρίσκεται στο διάβα του. Ο φάδερ Τάουνς φέρεται-επίσης να απειλούσε με μυνήσεις, όχι και ότι καλύτερο για το μέλλον του γιού του σε ένα franchise με την οποίο υπάρχει αντιπαράθεση, γενικότερη, έστω με τέτοιες αφορμές. Πέρυσι ο KAT έδειξε στον κόσμο ότι αποτελεί το παρόν και το μέλλον των Wolves, ξεκάθαρα μέλος ALL-NBA-TEAM κατά τη γνώμη μου, αδικήθηκε που δεν επιλέχθηκε τελικά στους πρώτους 15, όπως αδικήθηκε εν μέρει με την απουσία του στο All-star-game (που είναι μια άλλη υπόθεση όμως, λίγο πιο δύσκολη, ας δεχθούμε ότι μεγαλύτερη έκπληξη θα ήταν να βρίσκεται)...
QUOTE
But Crunch lost control and went flying into an empty row of seats


... Οι Wolves έπρεπε να επενδύσουν πάνω του πλαισιώνοντάς τον με ταλέντο από φέτος και κάπως έτσι παρουσιάστηκε μια χρυσή ευκαιρία με την απόφαση των Bulls να διαλύσουν το μαγαζί και να ξεπουλήσουν. Την ημέρα του draft λοιπόν Bulls και Wolves αντάλλαξαν picks με το Chicago να επιλέγει τον Markkanen και μαζί να παίρνει τον Dunn και τον τραυματία ακόμα τότε LaVine, για να μετακινηθούν προς τη Minnesota ο all-star Jimmy Butler και ο Justin Patton με το νούμερο 16 του draft. Στο Chicago δε δούλεψε ποτέ το μοντέλο Butler + Hoiberg και οι Bulls αποφάσισαν ότι προτιμούν τον δεύτερο για το μέλλον τους. Στη νέα του ομάδα δε θα του ζητήσει κανείς να είναι ο ηγέτης, ο Thibodeau γνωρίζει πολύ καλά και τί μπορεί να του δώσει ο Butler και πώς να τον κινητοποιήσει για να παίζει στο max. Η συνύπαρξη με δύο πολύ ταλαντούχους νέους παίκτες (Towns & Wiggins) που είναι χρόνια στην ομάδα και μπορούν να τραβήξουν κουπί συνθέτει μια συνθήκη με προοπτική για κάτι καλό στα Twin Towns φέτος. O πολύπειρος coach μάζεψε και τον Taj σε αυτήν την διετούς στόχου ιδέα που φαίνεται να είχαν στην Minny (Taj υπέγραψε για δύο, ενώ ο Butler έχει option μετά τα δύο χρόνια), όπως και τον Jamal Crawford, που δε χρειαζόταν πια στο L.A. (στα 36 του σκόραρε +12 πόντους και +40% από μακριά).
Σε αυτό το πλάνο υπεγράφη και ο Jeff Teague (δύο χρόνια + player option για τον τρίτο), ο οποίος είχε μια αντικειμενικά καλή χρονιά με τους Pacers παίρνοντας ελαφρώς μικρότερο αριθμό προσπαθειών (μία με δύο) από την καλή του χρονιά στους Hawks, αλλά πάντα στον ίδιο ρόλο, στον ίδιο χρόνο πάνω-κάτω, χωρίς το κάτι "wow". Τουλάχιστον πλέον υπάρχει κάποιος που απειλεί με σουτ ή με drive. Ο Teague μπορεί να θεωρείται ως ένας average starter στο ΝΒΑ, αλλά είναι πολύ καλύτερος από έναν Collison και όχι πάρα πολύ χειρότερος από έναν Holiday. Είναι ένας καλός επιθετικός παίκτης που μπορεί να κάνει ζημιά, ενώ δεν είναι υπέρμετρα ατομιστής στις προσπάθειες που παίρνει. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρώ ότι είναι μεγάλο upgrade σε σχέση με τον Rubio και οποιονδήποτε άλλο ελεύθερο pg υπήρχε στην αγορά φέτος με πιθανότητες να άλλαζε ομάδα. Οι αντίπαλοι πλέον θα πρέπει να μαρκάρουν και τον Teague. Πιστεύω λοιπόν ότι θα έχει καλή χρονιά. Τέλος ο Patton, τον οποία δεν είχα την ευκαιρία να δω, στη μοναδική χρονιά που είδα March Madness, αναμένεται να είναι έτοιμος στην αρχή της χρονιάς. Οι Crawford, Dieng, Shabazz και Bjelica, όπως και ο Jones μπορούν να υποστηρίξουν ρολίστικα το πλάνο, αλλά δε μου μοιάζουν ως μια δεύτερη πεντάδα που θα μπορούσε να κρατήσει μια διαφορά ή να ανατρέψει μιας εις βάρος κατάσταση, μέχρι... να τους δούμε και να μας παρουσιάσουν οι ίδιοι τί πραγματικά μπορούν.

Προπονητής
Τιμποντώ: Λένε ότι είναι ο πρώτος που ανοίγει το μαγαζί το πρωί και ο τελευταίος που φεύγει. Μερικές φορές δε φεύγει ποτέ. Ο τύπος δουλεύει. Δυνατή φωνή, παράδειγμα προς μίμηση για την εργατικότητά του, λάτρης της αμυντικής πειθαρχίας, στην πρώτη του χρονιά με τους Wolves τα βρήκε λίγο σκούρα να πάρει το max από το ρόστερ που βρήκε, σε αυτά που συνήθως ζητάει. Η ομάδα τερμάτισε 27η στο Defensive Rating και από νωρίς στη σαιζόν έχασε αρκετά ματς δεχόμενη πολλούς πόντους από αντιπάλους που δε θα έπρεπε (βλ. BKN, MEM, CHA). Φέτος έφερε τους Butler και Gibson που θα μπορούσαν να δώσουν κάτι περισσότερο στην άμυνα σε σχέση με πέρυσι, ενώ λογικά θα έχει και τον Bjelica υγιή από το ξεκίνημα.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Η περσινή ήταν η πρώτη χρονιά του Thibs που έπεφτε κάτω από τις 45 νίκες! 14 νίκες λιγότερες από την χειρότερή του σαιζόν. Άλλες ομάδες, άλλες καταστάσεις και σαφώς διαφορετικό ρόστερ σε σχέση με το φετινό. Αυτές οι 45 νίκες, μιας που το φέρνει ο λόγος, είναι ένας καλός πρώτος στόχος για την αξία του ρόστερ και τις προσδοκίες που οι παίκτες αυτοί οφείλουν να έχουν για τον εαυτό τους. Σε μια τρομερά ενισχυμένη Δυτική Περιφέρεια οι Wolves πρέπει να παίξουν άμυνα για να φτάσουν ψηλά.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Ο Wiggins.
Τον πιστεύω ακόμα, είναι τρομερά skilled παίκτης επιθετικά και έχει πολλές post moves για τριάρι που είναι. "Ακόμα" επειδή με φόβισε που δεν είδα να βελτιώνεται ιδιαίτερα στην προσωπική άμυνα στη δεύτερή του χρονιά. Ωστόσο έδειξε πρόοδο σε ορισμένα πράγματα, ακόμα κι αν δε βελτίωσε το 76% στις βολές του, που παραμένει εκεί τρία χρόνια τώρα, πέρυσι πήγε στο 35% στα τρίποντα από το άθλιο 30%, παίρνοντας μάλιστα μία παραπάνω προσπάθεια. Ξεπέρασε τους 23 πόντους στα 37 λεπτά που αγωνίστηκε και ζήτησε το max contract. Οι πρώτες διαπραγματεύσεις δεν πήγαν καλά, ο ιδιοκτήτης των Wolves ήθελε verbal commitment ότι ο Wiggins θα "ιδρώνει τη φανέλα" για να είναι ο καλύτερος δυνατός παίκτης και ο Wiggins άλλαξε (βλέπε Noel να μαθαίνεις μπαλίτσα από τον άρχοντα) ατζέντη. Έκλεισε για τα επόμενα 5 χρόνια για γύρω στα 147 εκ. Πλέον για κάθε ήττα θα είναι under scrunity για το αν έπαιξε την άμυνα που θα έπρεπε να παίξει σε κάθε φάση. Είναι έτοιμος και ικανός να ανταποκριθεί στον ρόλο του ηγέτη; Θα το δούμε φέτος.

Θέλω να ρωτήσω τον... θα ήθελα να ρωτούσα τον πατέρα του Towns, την ημέρα που μάθαινε για το max deal του Wiggins: "we cool now?" smile.gif

Πρόβλεψη νικών: 49
Conference rank: 5
Andre Miller
Μεγάλη νίκη η χθεσινή! Φοβερό buzzer beater του Wiggins! Δεν έχω δει κανένα αγώνα ολόκληρο μέχρι στιγμής αλλά μου φαίνεται πως η ομάδα με την προσθήκη των νέων παικτών αποκτάει πια χαρακτήρα!
yorgos
Θέλει λίγο δέσιμο η ομάδα, αλλά μαζί με τους Σίξερς είναι οι πιο ενδιαφέρουσες ομάδες για να δει κανείς. Οι Σίξερς βέβαια έχουν περισσότερα θέματα να λύσουν και η ανωριμότητά τους εκνευρίζει μερικές φορές, οι Wolves είναι αρκετά πιο αξιόπιστοι και αν δεν έχουν κανένα σοβαρό τραυματισμό πιστεύω θα αγγίξουν τις 50 νίκες, κάνοντας και αρκετές αναπάντεχες κηδείες.
jasonick


Είναι απίστευτο για ψηλό το πόσο under control είναι όταν τρέχει με τη μπάλα. blove.gif
benchwarmer
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα για επιστροφή στα playoff μετά από 13 χρόνια. Φυσικά φέτος δεν είναι εύκολο να κυνηγήσουν απευθείας κάτι παραπάνω, η ανανέωση όμως του Wiggins δείχνει ότι αυτό είναι το μακροχρόνιο πλάνο.

Για τα καθαρά φετινά, έχει ενδιαφέρον η συρρίκνωση του ρόλου του Dieng για χάρη του Taj. Είναι μεγάλη η σεζόν βέβαια και δεν αποκλείεται να ξαναδούμε το περσινό σχήμα, για μένα ίσως θα έπρεπε.
aegeansheed
Δεν τους είχα δει φέτος μέχρι χθες. Η ομάδα δε μου άρεσε, δε μου γεμίζει το μάτι. Της λείπει αυτό το swagger, που αν δεν το έχεις δεν κάνεις ούτε νίκη στα playoffs.
Αβίαστα λάθη, πολύ κακή κυκλοφορία, κακή εκτέλεση στις πάσες, αυτοσχεδιασμοί που βασίζονταν σε ακατανόητες ατομιστίες που δεν ολοκληρώνονταν με μεγάλη επιτυχία και... 8 στις 10 φορές μια γενική ασυνεονησία. Πολύ κακή επικοινωνία μεταξύ των πενταδάτων, απορούσα πώς είχαν ρεκόρ 10-5 πριν από αυτό. Οι παίκτες κουτουλούσαν μεταξύ τους.
Σε αυτά που δε μου άρεσαν βάζω και το κακό κοουτσάρισμα του Τιμποντώ για δύο λόγους κυρίως: α) ενώ έβλεπε τα λάθη δεν επενέβαινε για να βάλει κάποιον δεύτερο χειριστή β) δε μου άρεσε το σχήμα με τον Bjelica στο 4, o οποίος -δε θυμάμαι την τεχνική του στην πάσα στην Ευρώπη, δε με ενδιαφέρει να τον χαρακτηρίσω γι' αυτό- πάσαρε τρομερά άστοχα σε σημείο που εκνεύριζε και τους θεατές εκτός από τους συμπαίκτες του. Πήρε χρόνο στο #4 μετά τα φάουλ του Ταζ με τους βασικούς και δεν ταίριαξε καθόλου.
Η ομάδα φαίνεται ότι χρειάζεται δεύτερο χειριστή μέσα ταυτόχρονα με τον Teague, αλλά ο Thibs επιμένει να βαφτίζει τον Butler δεύτερο guard. Το αποτέλεσμα στο χθεσινό ματς ήταν μια πάρα πολύ αργή ομάδα, που σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο έβγαλε έναν αιφνιδιασμό από ριμπάουντ (και άλλον έναν από κλέψιμο του Μπάτλερ ψηλά-τελείωσε μόνος του). Από εκεί το πήραν οι Pistons. Όσο καλή και να φάινεται η πρώτη πεντάδα στα χαρτιά, δεν αντέχει το πάνω-κατω και είναι σίγουρο θα αλλάξει μέσα στη χρονιά. Επίσης ο Teague είναι τρομερά passive ως penetrator και αυτό δε φτάνει. Πιστεύω με τον Ish Smith για παράδειγμα θα είιχαμε μια πολύ πιο λειτουργική ομάδα.
jasonick
Ημίχρονο με τους Μπούκερ-λες Σανς 63-58. Η άμυνα είναι πολύ άσχημη, αρκετά σοφτ στο καλάθι και στο μαρκάρισμα του τριπόντου υπάρχει θέμα. Οι βασικοί καλά τα έχουν πάει, μόλις μπήκε ο πάγκος οι Σανς πλησίασαν και πέρασαν μπροστά στο σκορ. Γενικά ο πάγκος δεν βγάζει νόημα, έχουν μαζευτεί υπερβολικά πολλοί σκόρερ όπου έχουν αμυντικά θέμα.
SteveNashidis
QUOTE(jasonick @ Nov 26 2017, 23:47 ) *
Ημίχρονο με τους Μπούκερ-λες Σανς 63-58. Η άμυνα είναι πολύ άσχημη, αρκετά σοφτ στο καλάθι και στο μαρκάρισμα του τριπόντου υπάρχει θέμα. Οι βασικοί καλά τα έχουν πάει, μόλις μπήκε ο πάγκος οι Σανς πλησίασαν και πέρασαν μπροστά στο σκορ. Γενικά ο πάγκος δεν βγάζει νόημα, έχουν μαζευτεί υπερβολικά πολλοί σκόρερ όπου έχουν αμυντικά θέμα.


Ο σπίκερ κράζει Dudley. Nτροπή . Δεν λένε τέτοια λόγια για τη σημαία μας. laugh.gif Υπάρχει ο Warren όμως.
Το ματσάκι είναι αρκετά βαρετό και προβλέψιμο.
Τίμιο το κοντό 1v1 Mike James vs Jones.
RipCity
Πόσο κρίμα να ναι θαμμένος για 3η σερί χρονιά ο, πολύ καλύτερος παικτών όπως ο Dunn, Tyus Jones
SG3ptshooter
Δεν ξέρω αν θυμάστε το ενδιαφέρον που προκαλούσε πέρυσι η συνήθεια της Sota να φλέγεται επιθετικά στην πρώτη περιόδο και μετά να δέχεται ανατροπές. Χτες άρχισαν με 30 πόντους στην πρώτη περίοδο και τελικά έχασαν με τη μικρότερη συγκομιδή τους στο τέλος και είπα να το τσεκάρω. Απ' την πέμπτη θέση που βρέθηκαν full season πέρυσι σε πόντους πρώτης περιόδου κατά μέσο όρο έπεφταν εικοστοί τρίτοι, φέτος ως εδώ βρίσκονται μόλις στη 19η θέση στο σκοράρισμα του πρώτου δωδεκαλέπτου, σοβαρότερη ομάδα άλλωστε πια, και στο τελευταίο φτάνουν 28οι, πάνω απ' τους Grizzlies που η μισή τους σεζόν ως εδώ είναι το losing streak χωρίς Conley που βοήθησε στην απόλυση του προπονητή τους, πάνω κι απ' το.. τελευταίο Houston που έχει καθαρίσει συστηματικά τη μπουγάδα ως το 36. Just sayin
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Nov 29 2017, 15:36 ) *
Δεν ξέρω αν θυμάστε το ενδιαφέρον που προκαλούσε πέρυσι η συνήθεια της Sota να φλέγεται επιθετικά στην πρώτη περιόδο και μετά να δέχεται ανατροπές. Χτες άρχισαν με 30 πόντους στην πρώτη περίοδο και τελικά έχασαν με τη μικρότερη συγκομιδή τους στο τέλος και είπα να το τσεκάρω. Απ' την πέμπτη θέση που βρέθηκαν full season πέρυσι σε πόντους πρώτης περιόδου κατά μέσο όρο έπεφταν εικοστοί τρίτοι, φέτος ως εδώ βρίσκονται μόλις στη 19η θέση στο σκοράρισμα του πρώτου δωδεκαλέπτου, σοβαρότερη ομάδα άλλωστε πια, και στο τελευταίο φτάνουν 28οι, πάνω απ' τους Grizzlies που η μισή τους σεζόν ως εδώ είναι το losing streak χωρίς Conley που βοήθησε στην απόλυση του προπονητή τους, πάνω κι απ' το.. τελευταίο Houston που έχει καθαρίσει συστηματικά τη μπουγάδα ως το 36. Just sayin


Στα τελευταία 6 ματς τους, από τον πάγκο για όσους έχουν παίξει +10 λεπτά ο Bjelica στο παιχνίδι με τους Pistons στις 20/11 είναι ο μόνος που είχε θετικό +/-. Απίστευτο. Στις περισσότερες περιπτώσεις το συνηθισμένο είναι -12 έως -18. Αξίζει μια ματιά.
http://www.espn.com/nba/team/_/name/min/mi...ta-timberwolves
Χωρίς rookies ή άσημους νέους παίκτες (GLeague;) που είναι διατεθειμένοι να σκυλιάσουν για να αποδείξουν ότι έχουν μια θέση στο ρόστερ ή έστω χωρίς proven ρολίστες-αμυντικούς (Sefolosha, P.J.Tucker, Temple κ.ο.κ.) η ομάδα αυτή είναι καταδικασμένη να μην προχωρήσει. Τα λάθη από τον Τιμποντώ στον σχεδιασμό της ομάδας και στη διαχείρισή της μέχρι τώρα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.
Τί έχουμε από νιούφηδες: Marcus Georges-Hunt και Anthony Brown. Δεν τους ξέρω, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση θα τους δοκίμαζα.

* Το αστείο είναι ότι γύρισε παιχνίδι ο Πάγκος των Wizards. "Πάγκος Wizards". Ξεχάστε αυτά που ξέρατε... Πλέον έχει οντότητα. smile.gif
RipCity
Δεν είναι μόνο το ότι είναι κακός ο πάγκος, αλλά είναι κι εντελώς εκτός ρυθμού. Παίζουν οι τύποι 10 λεπτά ανα παιχνίδι, ουσιαστικά δε προλαβαίνουν να βρουν ρυθμό και ξαναβγαίνουν. Είναι δυνατόν το 2017 να παίζει 40+ λεπτά ο Gibson σε παιχνίδια ΝΒΑ? Που ο άνθρωπος καλός είναι φέτος, αλλά ήμαρτον με τον Τιμποντό και τη γνωστή του συνήθεια.

Νομίζω είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει αυτό που λέμε έκτος παίκτης, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο. Σε πολλές ομάδες αυτός ο 6ος παίκτης είναι εξίσου σημαντικός με τους starters.
RipCity
Βλεπουμε πχ τι μπαινει και κανει ο Tyus οταν παιρνει χρονο.Σημερα λογω Towns πηρε πολυ χρονο κι ο Dieng. Ειδαμε τι εκανε κι αυτος σε πολλα λεπτα. Με δεκαλεπτα τι να δειξουν; Οι αναπληρωματικοι του Τιμποντο ειναι μονο για διακοσμηση.
SG3ptshooter
QUOTE
But in the fourth quarter, Minnesota allows 115 points per 100 possessions, dead worst in the NBA.

https://www.sbnation.com/2017/12/11/1676126...-fourth-quarter
jasonick


Δώστε του τη μπάλα μωρέ. Ντροπή να παίρνει τα ίδια σουτ (per 36 mins) με τον Butler και ακόμα περισσότερο ντροπή ο Wiggins να παίρνει περισσότερα.
aegeansheed
Παραιτήσου πια. Αρκετά.

15-7 από τον Canaan και ήττα από τους Suns.

Ανύπαρκτη ομάδα.
Andre Miller
Χμμμ...

BigTicket22
Ο Thibodeau δεν θυμίζει καν κανονικό προπονητή πλέον. Για να βρίσκει δουλεία βαφτίστηκε ως αμυντικός μαέστρος, φέτος πάει και αυτό. Επιθετικά η ομάδα δεν έχει καν πλάνο, και κρίμα για το αρκετό ταλέντο που έχει. Αλλά φυσικά το χειρότερο είναι τα τουλάχιστον 35-36 λεπτά που πρέπει να παίζουν ΟΛΟΙ οι βασικοί.

Πιστεύω ότι στα playoff θα καταφέρει να μπει λόγω ταλέντου ομάδας, αλλά δεν νομίζω πως το ταβάνι μας είναι ψηλότερο από μια έξοδο στον πρώτο γύρο.
Andre Miller
QUOTE (BigTicket22 @ Dec 23 2017, 15:00 ) *
Ο Thibodeau δεν θυμίζει καν κανονικό προπονητή πλέον. Για να βρίσκει δουλεία βαφτίστηκε ως αμυντικός μαέστρος, φέτος πάει και αυτό. Επιθετικά η ομάδα δεν έχει καν πλάνο, και κρίμα για το αρκετό ταλέντο που έχει. Αλλά φυσικά το χειρότερο είναι τα τουλάχιστον 35-36 λεπτά που πρέπει να παίζουν ΟΛΟΙ οι βασικοί.

Πιστεύω ότι στα playoff θα καταφέρει να μπει λόγω ταλέντου ομάδας, αλλά δεν νομίζω πως το ταβάνι μας είναι ψηλότερο από μια έξοδο στον πρώτο γύρο.

Θα πρέπει πάντως να του δώσουμε τα εύσημα για δύο καλές κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι, την ανταλλαγή για τον Μπάτλερ
και τον ερχομό του παρακάτω:

Αξίζει νομίζω τα χρήματα που παίρνει.
Επιφυλάσομαι για την αντικατάσταση του Ρούμπιο με τον Τιγκ. Δεν ξέρω αν μας έκανε καλύτερους αυτή η αλλαγή.
Οπως και να έχει η ομάδα κερδίζει και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι στα πλεϊοφ (επιτέλους) πιθανόν και με πλεονέκτημα. Δεν είναι και λίγο αυτό.
BigTicket22
QUOTE (Andre Miller @ Dec 26 2017, 18:05 ) *
Επιφυλάσομαι για την αντικατάσταση του Ρούμπιο με τον Τιγκ. Δεν ξέρω αν μας έκανε καλύτερους αυτή η αλλαγή.
Οπως και να έχει η ομάδα κερδίζει και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι στα πλεϊοφ (επιτέλους) πιθανόν και με πλεονέκτημα. Δεν είναι και λίγο αυτό.


Έκανε πράγματι αυτές τις δυο καλές κινήσεις, αν και δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν του Gibson (τέτοιοι παίκτες πάντα χρειάζονται όμως), αλλά το θέμα είναι τι έκανε με το ταλέντο που μάζεψε ως προπονητής και όχι GM. Ελπίζω πως θα βελτιωθεί στην συνέχεια η γενική εικόνα, ή έστω στα playoffs που κακά τα ψέματα εκεί μετράνε όλα.

Όσο για το Teague-Rubio, παρά το ότι δεν μου αρέσει ο Ricky, ίσως να μπορούσε να τρέξει καλύτερα την ομάδα επιθετικά ως pass first pg σε αντίθεση με τον Teague που είναι περισσότερο σκόρερ, και ταυτόχρονα να μας βελτίωνε και την περιφερειακή άμυνα. Άρα ναι, χωρίς να μπορούμε να είμαστε σίγουροι, ούτε εγώ νομίζω πως μας έκανε καλύτερους η συγκεκριμένη αλλαγή
SG3ptshooter
Φτάσαμε πολύ κοντά στο απόλυτο κενό, Nemanja ένα foul και τίποτε άλλο σε 13 λεπτά, για πιθανή μη βέλτιστη χρήση ας μην τα ξαναλέμε, ας σταθούμε στο ότι δεν έφτασε αυτούς τους δύο, που κατάφεραν να μην έχουν έστω ένα χαμένο σουτ για την τιμή των όπλων:
Rashad Vaughn vs Hawks
Κenny Walker vs Hawks
Andre Miller

41.gif
Το δεύτερο κάρφωμα του Ταϊους σε αγώνα;


Φέτος αρχίζω και βλέπωί τι παικταράς είναι αυτός...
Μπορεί τελικα να μη δόθηκαν λίγα για να αποκτηθεί αλλά τα αξίζε.
benchwarmer
Με αυτά και με εκείνα πάντως, και παρά τις αμφιβολίες για τις ικανότητες του Τίμπς, η Μινεσότα είναι όχι μόνο 4η στην Δύση (με διαφορά ασφαλείας για την ώρα από την 5η θέση, όπου και την έδιναν οι προβλέψεις στην αρχή της χρονιάς), αλλά πλέον και μόλις 1 νίκη μακριά από την 3η θέση...

Κι εγώ προσωπικά θα ήθελα να δω περισσότερο Μπιέλιτσα, περισσότερο Ντιενγκ και περισσότερο Σαμπάζ. Αλλά όλη η ιστορία για το πρότζεκτ της ομάδας είναι το πώς θα ταιριάξουν μαζί οι big3. Στην βάση αυτού πιστεύω ότι κινούνται, και καλώς ή κακώς πολύ πιθανό να χρειαστεί να υπάρξουν "παράπλευρες απώλειες". Και ίσως μάλιστα το βασικότερο στατιστικό της φετινής ομάδας ως τώρα είναι ότι η γνωστή βασική 5άδα είναι (μακράν) η 5άδα με τα περισσότερα λεπτά μαζί στο παρκέ σε όλο το ΝΒΑ.

Η πραγματικά σημαντική χρονιά θα είναι η επόμενη, όπου (μετά από μία "δοκιμαστική χρονιά") θα κληθούν να κάνουν πρωταθλητισμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Για φέτος, θα χρειαστεί σημαντική καθίζηση στο 2ο μισό της σεζόν για να μιλήσουμε για αποτυχία....
Andre Miller
Παίζει κάλο μπάσκετ πλέον η Μιννεσότα! Παίζει μέχρι και άμυνα blink.gif
Andre Miller

Πρέπει να αρχίσει να σκοράρει λιγάκι παραπάνω αυτός.
Andre Miller
Σα να κάνουμε μια κοιλίτσα smiley.gif
Η σεζόν του nba είναι μακρυά και κάθε ομάδα περνάει αρκετές φάσεις.
Andre Miller
Λέτε να συζητούσαν για ενδεχόμενη τράμπα Ρούμπιο-Τηγκ οι Τζαζ rolleyes.gif Δεν ταιριάζει στο σύστημά τους. Στο ''συγχρονο μπάσκετ'' οι point guard πρέπει να wos_sport3.gif και ο Τηγκ το κάνει αυτό καλύτερα από το Ρίκυ smiley.gif

BigTicket22
QUOTE (Andre Miller @ Feb 4 2018, 17:45 ) *
Λέτε να συζητούσαν για ενδεχόμενη τράμπα Ρούμπιο-Τηγκ οι Τζαζ rolleyes.gif Δεν ταιριάζει στο σύστημά τους. Στο ''συγχρονο μπάσκετ'' οι point guard πρέπει να wos_sport3.gif και ο Τηγκ το κάνει αυτό καλύτερα από το Ρίκυ smiley.gif


Τα τελευταία παιχνίδια ο Τeague δεν βρίσκεται καν στο γήπεδο, με τους Hawks την προηγούμενη εβδομάδα στα τελευταία 2 λεπτά περισσότερο για τους αντίπαλους έπαιζε παρά για εμάς.. φταίω μετά εγώ που ονειρεύομαι Kemba Walker? smiley.gif
Αν και προσωπικά πιστεύω ότι ο Τζοουνς ίσως είναι το καλύτερο φιτ για την θέση του άσσου μας. Καλός περιφερειακός αμυντικός παρά το μειονέκτημα του σε ύψος, αξιοπρεπές σποτ απ τρίποντο (σηκώνει βελτίωση), καλός οργανωτής και παρεάκι του Τάουνς rolleyes.gif
aegeansheed
Ο Τeague φέτος έχει καταφέρει να σπάσει τα νεύρα τόσο των fans των Wolves, όσο και των fantasy managers, αλλά και του Τιμποντώ-προφανώς, για να έχει δώσει στον Τάηο σχεδόν τον ίδιο χρόνο στα τελευταία ματς. Είναι δραματικό να φαντάζει όαση μπροστά του ο... Κέμπα, ένας παίκτης ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ αδιάφορος στην άμυνα όσο λίγοι, αλλά είναι μια αλήθεια.
Andre Miller


Στο ίδιο έργο θεατές. Και τώρα και πέρσι τέτοια επόχη ο Ρούμπιο αρχίζει να χρησημοποιείται σωστά, ανεβάζει κατακορύφα τις επιδόσεις του και η ομάδα του κερδίζει σερί αγώνες. Πληρώνουμε τις εμμονές του Τιμπιντο, του Ιωαννίδη του nba.
RipCity
QUOTE (aegeansheed @ Feb 6 2018, 11:02 ) *
Ο Τeague φέτος έχει καταφέρει να σπάσει τα νεύρα τόσο των fans των Wolves, όσο και των fantasy managers, αλλά και του Τιμποντώ-προφανώς, για να έχει δώσει στον Τάηο σχεδόν τον ίδιο χρόνο στα τελευταία ματς. Είναι δραματικό να φαντάζει όαση μπροστά του ο... Κέμπα, ένας παίκτης ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ αδιάφορος στην άμυνα όσο λίγοι, αλλά είναι μια αλήθεια.


O Kemba είναι προκλητικά αδιάφορος στην άμυνα? Δεν έχω δώσει μεγάλη σημασία εκεί και δε του το χα.
Rated: (en)joy
Δεν είμαι moderator αλλά...τα highlights του Rubio για ποιο λόγο ανεβαίνουν εδώ και όχι στο topic της Utah; Είναι στο πλαίσιο του να θυμηθούμε τι είχαν και τι έχασαν; 39.gif
Andre Miller
Γιατί ο Ρούμπιο έχει μια ολόκληρη ιστορία σε αυτή την ομάδα και η αξία του είναι παραγνωρισμένη.
Ορίστε και κάποια περσινά του highlights για το λόγου το αληθές:


aegeansheed
Θέλουμε να τον βλέπουμε με λουκ ηθοποιού στη Μύκονο πλέον, να ξέρετε. Δε μας αρέσουν τα φατσοpreviews τα περσινά.
BigTicket22
Προσωπικά και εγώ είχα τις αμφιβολίες μου κατά πόσο ο Ρούμπιο θα ταίριαζε στην φετινή ομάδα. Το γεγονός πως είναι μέτριος σουτέρ ίσως να πλήγωνε το spacing της ομάδας βάση του ότι ο Butler είναι καλός σουτέρ αλλά όχι φονιάς και ο Wiggins είναι ο ασταθέστατος. Με ένα ποιο καλό προπονητή (Snyder, Stevens, ακόμη και Brooks) το συγκεκριμένο ερώτημα θα ήταν πολύ ποιο εύκολο να λυθεί αφού η ομάδα θα έτρεχε με ρυθμούς που θα έπνιγαν τον αντίπαλο, δυστυχώς όμως ο Τιμπς δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε περίτεχνο στην επίθεση. Ιντρικαδόρικο η αλήθεια το πως θα συνεργάζονταν, ειδικά αμυντικά, οι Rubio-Butler. Σίγουρα κακή επιλογή ο Teague που έχω την εντύπωση πως αποκτήθηκε απλά για το καλύτερο (καλύτερο, όχι καλό όμως) του σουτ από τον Ρούμπιο.

Από τους σταρτερ άσσους της λίγκας, ποιος θα πιστεύατε πως θα ταίριαζε καλύτερα στην περιφέρεια με Butler-Wiggins?

@RipCity ο Kemba παίζει την άμυνα του Irving στους Καβς. Ίσως και λιγότερο.
RipCity
QUOTE (BigTicket22 @ Feb 6 2018, 16:46 ) *
Από τους σταρτερ άσσους της λίγκας, ποιος θα πιστεύατε πως θα ταίριαζε καλύτερα στην περιφέρεια με Butler-Wiggins?


Απλά αντί για Teague θα έπρεπε να έχουν πάει για τον George Hill.
BigTicket22
QUOTE (RipCity @ Feb 6 2018, 17:59 ) *
Απλά αντί για Teague θα έπρεπε να έχουν πάει για τον George Hill.


Ο συγκεκριμένος (δεδομένου και των ελεύθερων παικτών του προηγούμενου καλοκαιριού) ήταν και ο δικός μου ιδανικός, το μόνο που με προβλημάτιζε ήταν τα συχνά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει
Rated: (en)joy
QUOTE (BigTicket22 @ Feb 6 2018, 17:46 ) *
Από τους σταρτερ άσσους της λίγκας, ποιος θα πιστεύατε πως θα ταίριαζε καλύτερα στην περιφέρεια με Butler-Wiggins?


Ιδανικα και εφοσον εχεις βασικους wings με 36-37 λεπτα τους Butler&Wiggins θα προτιμουσα εναν απ'αυτους τους δυο.
Andre Miller
QUOTE (aegeansheed @ Feb 6 2018, 16:31 ) *
Θέλουμε να τον βλέπουμε με λουκ ηθοποιού στη Μύκονο πλέον, να ξέρετε. Δε μας αρέσουν τα φατσοpreviews τα περσινά.

Ο Χριστός και η Παναγία laugh.gif

QUOTE (Rated: (en)joy @ Feb 6 2018, 22:21 ) *
Ιδανικα και εφοσον εχεις βασικους wings με 36-37 λεπτα τους Butler&Wiggins θα προτιμουσα εναν απ'αυτους τους δυο.

Τούτοι οι δυό όμως είναι ακριβοί, που θα βρούμε χώρο να υπογράψουμε τον Towns μετά;
Εδώ είχαμε τον Ρίκυ με καλό συμβόλαιο και τον διώξαμε για πάρουμε Τηγκ με πέντε εκατομύρια το χρόνο παραπάνω wacko.gif
Rated: (en)joy
QUOTE (Andre Miller @ Feb 6 2018, 23:40 ) *
Τούτοι οι δυό όμως είναι ακριβοί, που θα βρούμε χώρο να υπογράψουμε τον Towns μετά;
Εδώ είχαμε τον Ρίκυ με καλό συμβόλαιο και τον διώξαμε για πάρουμε Τηγκ με πέντε εκατομύρια το χρόνο παραπάνω wacko.gif


Mα δεν ειπα οτι ενα τετοιο αποκτημα θα ηταν και απολυτα εφικτο smile.gif ...το ερωτημα ηταν ποιοι starter pgs πιστευουμε οτι μπορουν να ταιριαξουν καλα με αυτο το διδυμο στην περιφερεια...ε, με Butler, Wiggins αλλα και -ας μην ξεχασουμε- τον Gibson στην 5αδα δεν εχεις και πολλες επιλογες..οπωσδηποτε καποιον με καλο τριποντο που να μπορει/ή εστω να μπορεσει καποια στιγμη μελλοντικα να παιξει αμυνα over average μιας και ο Wiggins σε ομαδικη αμυνα οπως π.χ. περιστροφες ή καταστάσεις pick-n-roll θεωρω εχει ακομα δρομο περαν των φυσικων προσοντων που διαθετει...κατι σε Beverly ή Brogdon θα ελεγα σε φτηνο, θες οπωσδηποτε και εσυ καποιον που ειναι φετος starter;
BigTicket22
Αν ξεφύγουμε από τους στάρτερ, πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη θα ήταν ο Rozier. Αν και πιστεύω πως παίζει καλύτερα απ'ότι μπορεί λόγω Στίβενς και χημείας στους Σέλτικς, μ'αρέσει πολύ ο συγκεκριμένος.
Andre Miller

Παιχνίδια εκδίκησης εκατέρωθεν.
jasonick
Στα τελευταία 6 από τα 11 παιχνίδια ο Towns έχει μονοψήφιο αριθμό προσπαθειών. rolleyes.gif
ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!
Andre Miller
QUOTE (jasonick @ Feb 10 2018, 19:32 ) *
Στα τελευταία 6 από τα 11 παιχνίδια ο Towns έχει μονοψήφιο αριθμό προσπαθειών. rolleyes.gif
ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!
Ποιόν λες απατεώνα; Τον Θίμπς;
jasonick
Η αλήθεια είναι στην ομάδα των Wolves με Thibodeau, Teague, Wiggins πολλοί διεκδικούν τον τίτλο του απατεώνα αλλά αναφερόμουν στον πρώτο.
BigTicket22
Πραγματικό έγκλημα να παίρνει τόσες λίγες προσπάθειες ο Towns. Ειδικά από την στιγμή που όποτε του δώσουμε την μπάλα και με καλά ποσοστά εκτελεί και σε καλό μας βγαίνει.
Rated: (en)joy
Παντως οσο και να μην συμφωνουμε καποιοι απ' το rotation και τις line-ups μεχρι το ποσες προσπαθειες παιρνει π.χ. ο Wiggins (κλεβοντας τες απ'τον ΚΑΤ) με τη Μινεσοτα στην 4η θεση της Δυσης κανεις δεν μπορει φετος να χαρακτηρισει τον Thibs αποτυχημενο...
Andre Miller
Πρέπει να παιχτεί περισσότερο πικ ν ρολ με τον Κατ στη κορυφή. Ετσι εκτόξευσε τους μέσους όρους του πέρσι.

QUOTE (Rated: (en)joy @ Feb 10 2018, 20:14 ) *
Παντως οσο και να μην συμφωνουμε καποιοι απ' το rotation και τις line-ups μεχρι το ποσες προσπαθειες παιρνει π.χ. ο Wiggins (κλεβοντας τες απ'τον ΚΑΤ) με τη Μινεσοτα στην 4η θεση της Δυσης κανεις δεν μπορει φετος να χαρακτηρισει τον Thibs αποτυχημενο...
+++
BigTicket22
Αποτυχημένο δεν το λες (τουλάχιστον ακόμα), κυρίως λόγω του ότι η ομάδα έχει περάσει την μεγαλύτερη ανομβρία στην λίγκα όποτε και ο πήχης δεν είναι ο υψηλότερος δυνατός. Σίγουρα όμως υπήρχαν τόσο το καλοκαίρι με το ευνοϊκό cap space όσο και κατά την διάρκεια της σεζόν (χρόνοι και ρόλοι ομάδας), μεγαλύτερα περιθώρια επιτυχίας. Όσο και αν δεν μου αρέσει, αποτυχημένο δεν μπορώ να τον πω με τίποτα. Ελπίζω απλά να γίνει και επιτυχημένος 69.gif
Andre Miller
QUOTE (BigTicket22 @ Feb 10 2018, 22:44 ) *
Αποτυχημένο δεν το λες (τουλάχιστον ακόμα), κυρίως λόγω του ότι η ομάδα έχει περάσει την μεγαλύτερη ανομβρία στην λίγκα όποτε και ο πήχης δεν είναι ο υψηλότερος δυνατός. Σίγουρα όμως υπήρχαν τόσο το καλοκαίρι με το ευνοϊκό cap space όσο και κατά την διάρκεια της σεζόν (χρόνοι και ρόλοι ομάδας), μεγαλύτερα περιθώρια επιτυχίας. Όσο και αν δεν μου αρέσει, αποτυχημένο δεν μπορώ να τον πω με τίποτα. Ελπίζω απλά να γίνει και επιτυχημένος 69.gif

Ότι ελατώματα και να 'χει, μη τον βγάζουμε και σκάρτο οι παίκτες του τον σέβονται. Το ντιλ για τον Μπάτλερ αυτός το πιστώνεται.
Εφερε και τους Γκίμπσον και Κρόουφορντ. Αν φτάσουμε στο β' γύρο στα πλεϊοφ νομίζω πως η χρονιά θα είναι επιτυχημένη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.