Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ιστορίες απο την Κούβα....(ή απο τον κουβά...)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Alexmei
QUOTE (Razorblade Fish @ Jun 19 2010, 00:21 ) *
Παροτι εβλεπα την αθλια εικονα των Αγγλων τους επαιξα στο live γυρω στο 59ο λεπτο γιατι με δελεασε η αποδοση(1.80) και πιστεψα στη φανελα τους...Μπραβο μου...

Μη κολλάς, εγώ τι να πώ που στο 2-0 σε live bet έριξα νίκη στις ΗΠΑ και στο τρίτο γκολ που ήταν κανονικότατο πανηγύριζα σαν τρελός, μέχρι που είδα ότι δεν τη φάτσα του κορακιού.
duncan21
Επαιξα να σκοραρει πανω απο 1.5 γκολ η Χιλη(+ να σκοραρουν και στα δυο ημιχρονα οι Πορτογαλοι-ηρθε- και οι Ισπανοι το βραδυ-αρκετα πιθανον-).Θα πληρωνομουν κανα 200ρικο.Καταλαβαινετε σε τι κατασταση ειμαι αυτη τη στιγμη με τις χαμενες ευκαιριες των Χιλιανων και ιδιαιτερα του μ@#@#@ του Παρεδες angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif .Διαρκης κουβας σε ολο το μουντιαλ και εχουμε δρομο ακομα μπροστα μας...
apkat
Kαι εμενα γενικα πολυς κουβας μου εχει κατσει..Εγω το ειχα σημερα χ ημιχρονο τελικο και στην ευκαιρια των Ελβετων στο 90+ τρελαθηκα..Τι να κανεις ομως;;
Alexmei
Eγώ το έριξα 1-0 ακριβές σκορ την Χιλή, και όταν έχαναν τις ευκαιρίες σκεφτόμουν πόσο φάρδος είχα σήμερα. Σε άλλο δελτίο, έριξα ότι στον αγώνα Χιλή - Ελβετία δεν θα μπει goal στο 46-60' , και όβερ την Ισπανία. Όσο αγάπησα τον Βίγια που έβαζε τα γκολ, τόσο τον έβρισα όταν έχασε το πέναλτυ.
kotzito
Ο επικοτερος κουβας (ή ατυχια,οπως θελετε πειτε το) ηταν πριν εναμιση-δυο χρονια.Επιλεγω ενα Σαβ/κο να παιξω μπασκετικο κουπονι.Ανοιγω μια εφημεριδα,βρισκω κανα προγνωστικο,κανω τις επιλογες μου και τελικα αποφασιζω να παιξω 6 παιχνιδια.Αν δεν κανω λαθος ειχαν αποδοση 30 οποτε με ενα 5ευρω που εβαλα θα επιανα 150.Πιανω τα 5 απο τα 6 που ηταν Σαββατο και λεω μεσα μου αντε αλλο ενα να παμε ταμειο.Ερχεται η Κυριακη...Ηταν ενα παιχνιδι ιταλικου πρωταθληματος.Μπαινω να δω το αποτελεσμα και βλεπω οτι το εχω χασει για μισο ποντο.Να εχω τρελαθει εκεινη την στιγμη,να ψαχνω μηπως εχουν γραψει το αποτελεσμα,μηπως αλλαξε η αποδοση. tongue.gif Ματαια.Μετα απο εκεινο τον κουβα αντε να εχω παιξει 2 φορες μπασκετικο κουπονι.
duncan21
Eγω παιζω μπασκετ αρκετα συχνα και ειδικοτερα euroleague.Τωρα στο μουντομπασκετ πληρωθηκα 2 φορες αρκετα καλα με 6 ομαδες το καθε δελτιο αλλα ειχαμε κι μερικες απωλειες(βλ Τουρκια-Σερβια,Σερβια-Λιθουανια angry_red.gif ) αργοτερα.Ιντερνετικα παντως εχεις πολυ περισσοτερες επιλογες στα μπασκετικα παιχνδια που πληρωνουν μαλιστα αρκετα καλα...
kolokotronis
Κάτι ψιλοάσχετο.
Τη βδομάδα που πέρασε έπαιξα 7 ματς στην ευρωλίγκα και τα έπιασα και τα 7.
Σε σύστημα 5-6-7.
Από 17,40 ευρώ πήρα 476 ευρώ.
Μα ποιος είμαι τελικά?!

Σόρρυ για το offtopic.gif
ALdaperan
QUOTE(kolokotronis @ Dec 12 2010, 12:39 ) *
Κάτι ψιλοάσχετο.
Σε σύστημα 5-6-7.
Μα ποιος είμαι τελικά?!

αυτα δε τα λενε δημοσια...

τωρα πρεπει να κερασεις
str
QUOTE(kolokotronis @ Dec 12 2010, 12:39 ) *
Κάτι ψιλοάσχετο.
Σε σύστημα 5-6-7.
Μα ποιος είμαι τελικά?!

ρε kolokotronis!!!!ανεβα στο αλογο σου και δειξε με το δακτυλο σου και σε μας το δρομο προς την επιτυχια!!!!
εχω βαρεθει να πηγαινω κουβα!!!αφου πλεον ευχομαι να κερδισω μια φορα για να το κοψω το στοιχημα!! ετσι για να λεω οτι εφυγα με το κεφαλι ψηλα!!!! icon_drunk.gif icon_drunk.gif
kolokotronis
QUOTE(str @ Dec 12 2010, 18:25 ) *
ρε kolokotronis!!!!ανεβα στο αλογο σου και δειξε με το δακτυλο σου και σε μας το δρομο προς την επιτυχια!!!!
εχω βαρεθει να πηγαινω κουβα!!!αφου πλεον ευχομαι να κερδισω μια φορα για να το κοψω το στοιχημα!! ετσι για να λεω οτι εφυγα με το κεφαλι ψηλα!!!! icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Φίλε, όλοι στον κουβά ήμαστε.
Δείξε μου κάποιον που να λέει ότι είναι κερδισμένος, να σου δείξω ένα ψεύτη!
Απλά κάπου κάπου θα κάτσει και καμμιά καλή.
Έπιασα τσσκα, σαρλερουα, αρμάνι, παναθηνα'ι'κό, μπάρτσα, ζαλγκίρις και ρεάλ.
Στο μόνο που κυνδίνευσα ήταν η ζαλγκίρις.
Τα υπόλοιπα ψιλοεύκολα.
Πάντως οι αποδόσεις του οπαπ στο μπάσκετ ειναι κορο'ι'δία...
rchos
μολις τελειωσε ενα σουκου μεγαλου κουβα οποτε ειναι παντα εχαριστο να ακουμε οτι καποιος εστω προσωρινα τους τα πηρε.

αντε να κανουμε μια συντονισμενη προσπαθεια να τους τα φαμε ολα!
kolokotronis
QUOTE(rchos @ Dec 13 2010, 10:34 ) *
μολις τελειωσε ενα σουκου μεγαλου κουβα οποτε ειναι παντα εχαριστο να ακουμε οτι καποιος εστω προσωρινα τους τα πηρε.

αντε να κανουμε μια συντονισμενη προσπαθεια να τους τα φαμε ολα!

Φίλε Rchos, με 15% γκανιότα που έχει ο οπαπ, είανι αδύνατον να ''ξεφύγεις''.

Για όσους δεν γνωρίζουν, γκανιότα είναι το ποσοστό που κρατάει ο πράκτορας για σε ''αφήσει'' να παίξεις.

Άρα όταν ποντάρεις 100 ευρώ πχ, ουσιαστικά τα 15 στα έχουν πάρει από πριν, και παίζεις με τα 85 ευρώ.

Το κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική γκανιότα.

Το παιχνίδιμε την μικρότερη γκανιότα, δηλαδή το παιχνίδι που σε ''κλέβουν'' λιγότερο είναι η ρουλλέτα στο καζίνο με 2,88%.
Είναι δηλαδή το παιχνίδι στο οποίο θα χάσεις τα λιγότερα.

Το 15% του οπαπ είναι εξωφρενικό.
Το μοναδικό σου ''όπλο'' είναι ότι μπορείς να διαλέγεις αγώνες.

Για να καταλάβετε τι εννοώ ακριβώς, ας υποθέσουμε ότι ο άσσος σε ενα ματς έχει απόδοση 2.00.
Αυτό σημαίνει σύμφωνα με τον οπαπ ότι η πιθανότητα για να έρθει άσσος είναι 50%.
Αν το χ έχει απόδοση 3.00 σημαίνει ότι σύμφωνα με τον οπαπ, το χ έχει 33% πιθανότητες να συμβεί.
Ελπίζω νζ είμαι κατανοητός μέχρι στιγμής.

Για να βρεις την πιθανότητα που έχει να έρθει ένα σημείο, σύμφωνα με τον οπαπ, διαιρείς το 1 με την απόδοση:

Απόδοση 2.00 -->1/2.00=0,5=50%
Απόδοση 3.00 -->1/3.00=0,33=33% κτλ

Τώρα πάρτε οποιοδήπότε ματς και κάνταα τις διαιρέσεις στα 3 σημεία των αποδόσεων που σου δίνουν.
Πχ το ματς Ιωνικός-Καλλιθέα στο 339.
Έχω 1 στο 1,60 χ στο 3,15 2 στο 4,15.
Αν το σημείο 1 έχει απόδοση 1,60 σημαίνει ότι η πιθανότητα να έρθει 1 είναι 1/1,60=0,625=62,5%.
Αν το σημείο χ έχει απόδοση 3,15 σημαίνει ότι η πιθανότητα να έρθει χ είναι 1/3,15=0,3174=31,74%.
Αν το σημείο 2 έχει απόδοση 4,15 σημαίνει ότι η πιθανότητα να έρθει 2 είναι 1/4,15=0,2409=24,09%.

Αν προσθέσουμε τις 3 πιθανότητες που έχουν να έρθουν τα 3 σημεία, κανονικά πρέπαι να βγαίνει 100%.
Έλα όμως που βγαίνει 118% !!!!!
Έτσι σε ''κλέβει''.
Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή 18% γκανιότα. Μπορεί να το αυξήσανε από 15% που ήταν, δεν ξέρω.
Πάρτε οποιοδήποτε παιχνίδι και κάντε το ίδιο με τις αποδόσεις που δίνει.
ΠΑΝΤΑ το ίδιο αποτέλεσμα θα βγάζετε.

Και δεν λέω να μην υπάρχει γκανιότα.
Να υπάρχει.
Να βγάζει και ο οπαπ.
Αλλά το 15% και το 18% είναι πλεονεξία και κλεψιά.

Γι'αυτό σας λέω αν θέλετε να χάσετε τα λιγότερα παίχτε ρουλέττα -->2,8% γκανιότα.

Συγνώμη αν κούρασα, αν κάπου δεν τα εξήγησα καλά ή αν βαρεθήκατε,

str
δεν ξερω αν υπαρχει θεμα τοπικ με βαση το στοιχημα αλλα θα μπορουσε πιστευω να ανοιξει ενα.. οπως υπαρχει το euroleague fantasy challenge, οπου ενταξει δεν ανακοινωνει ο καθενας τι ομαδα εφτιαξε γαιτι θα μπορουσαν ολοι να τον αντιγραφουν επειδη συναγωνιζομαστε μεταξυ μας,
θα μπορουσε ομως σε τοπικ στοιχηματος να λεει ο καθενας την αποψη του ωστε να κερδιζουμε αν ειναι δυνατον απο αυτο ολοι.. εδω δεν θα συναγωνιζομαστε μεταξυ μας αλλα εναντιον των εταιρειων... αν καποιος πραγματι κανει καλες μαντεψιες γαι τι να μην τις μοιραστει με τους υπολοιπους.. δεν θα χανει λεφτα αυτος ισα ισα θα κερδιζουν και αλλοι...
αρα θα ειναι κοινο το πλεονεκτημα του να αναλυει ο καθενας 2 3 ματσακια...οποιος θελει μετα ακολουθει τις προβλεψεις..

υσ. αν παλι υπαρχει τετοιο τοπικ οσα ειπα ακυρα απλα στειλτε το μου... smiley.gif
rchos
αν και ειναι οφ τοπικ καλα κανεις και τα γραφεις αυτα για να τα βλεπουν οσοι δεν τα ξερουν.

προσωπικα εχω να παιξω οπαπ κατι αιωνες.νομιζω οτι τελευταια φορα επαιξα το 1998.

ας ειναι καλα το ιντερνετ που μας δινει αλλες διεξοδους. smiley.gif

Υ.Γ. τα ποστ θα μεταφερθουν απο εδω σε καταλληλο τοπικ.
Pierce
Ημαρτον ρε Βολφσμπουργκ 2 σερι αγωνιστικες 0-0.... ημαρτον....
rchos
QUOTE(pierce21 @ Dec 13 2010, 13:00 ) *
Ημαρτον ρε Βολφσμπουργκ 2 σερι αγωνιστικες 0-0.... ημαρτον....

στη γερμανια στηριχτικαμε σε φραιμπουργκ και μας ευχαριστησε.
αλλου εγιναν οι βλακειες!

το κορυφαιο φυσικα ειναι να θες να παιξεις ενα παρολακι και να βαζεις παιχνιδι απο την επομενη βδομαδα.μια βδομαδα αναμονη μετα να μαθεις αν σου βγηκε.
sarounas
QUOTE(str @ Dec 13 2010, 12:17 ) *
θα μπορουσε ομως σε τοπικ στοιχηματος να λεει ο καθενας την αποψη του ωστε να κερδιζουμε αν ειναι δυνατον απο αυτο ολοι.. εδω δεν θα συναγωνιζομαστε μεταξυ μας αλλα εναντιον των εταιρειων... αν καποιος πραγματι κανει καλες μαντεψιες γαι τι να μην τις μοιραστει με τους υπολοιπους.. δεν θα χανει λεφτα αυτος ισα ισα θα κερδιζουν και αλλοι...
αρα θα ειναι κοινο το πλεονεκτημα του να αναλυει ο καθενας 2 3 ματσακια...οποιος θελει μετα ακολουθει τις προβλεψεις..

υσ. αν παλι υπαρχει τετοιο τοπικ οσα ειπα ακυρα απλα στειλτε το μου... smiley.gif

ok,
αναλαμβάνω το ισπανικό πρωτάθλημα (ποδόσφαιρο). Κάθε Σάββατο μεσημέρι θα λέω τις προβλέψεις μου αλλά για να το ξεκαθαρίσουμε
ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
str
πιστευω σημερα ο παναθηναικος απο την εφες θα χασει ευκολα η δυσκολα.. το επαιξα τον ασσο της εφες χτες με 1,95 στην unibet και σημερα τον εχει 1,78..(χωρις πλεονεκτηματα με την παραταση μεσα..)
νομιζω ειναι καλη ευκαιρια...

καλη περιπτωση ειναι παλι στη unibet το ματσακι ολυμπια τσκα να ερθει απο +5 εως -5 ποντους η διαφορα ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2,25 πιστευω θα γινει κλειστο ματσ...
σορρυ που λεω εταιρειες αλλα απλα οποιος βρισκει τα αντιστοιχα σε αλλη τα παιζει εκει η τα συγκρινει αντιστοιχα...
sarounas
Όπως είπα θα κάνω προβλέψεις για το ισπανικό πρωτάθλημα

Αυτή την εβδομάδα
θα αγοράσω 4 παιχνίδια από τα 10

2, άσσους
Ντεπορτίβο- Σπόρτινγκ Χιχόν
κακή εκτός η Χιχόν και γενικά σε πολύ άσχημη κατάσταση, η Λα Κορούνια διανύει καλή περίοδος και είναι ευκαιρία να κερδίσει την Χιχόν μετά από 12 χρόνια!

Λεβάντε- Μπιλμπάο
Πολύ αδύναμη εκτός η Μπιλμπάο, η παρουσία του πολύ φορμαρισμένου Γιορέντε δεν αρκεί, η Λεβάντε ανεβαίνει τελευταία και είναι καλή ευκαιρία να κερδίσει την αντίπαλό της με τουλάχιστον ένα γκολ από τον Κάϊσέδο, έστω και αν η τελευταία της νίκη απέναντι στην αθλέτικ ήταν πριν από 6 χρόνια.

και

2 ισοπαλίες

Σοσιεδάδ- Βαλένθια
Η Βαλένθια δεν είναι καλά τον τελευταίο καιρό έχοντας πολλές απώλειες αφού έπρεπε να αντιμετωπίσει Μπάρτσα, Ρεάλ, Σεβίλη, Βιγιαρεάλ εκτός έδρας ενώ έκανε και την γκέλα εντός με την Οσασούνα την Δευτέρα σε αντίθεση με την νεοφώτιστη Σοσιεδάδ που τα πάει μια χαρά εντός έδρας. Επιπλέον, υπάρχει παράδοση με πολύ κλειστά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων με την ισοπαλία να είναι το κυρίαρχο αποτέλεσμα

Αλμερία- Χετάφε
Οριστικά πίσω της έχει αφήσει τον αγώνα «ντροπή» με την Μπάρτσα η Αλμερία αφού η αλλαγή προπονητή λειτούργησε ευεργετικά στην ομάδα και με μπροστάρη τον μικροσκοπικό αλλά εκπληκτικό 21χρονο Αργεντίνο Πάμπλο Πιάτι που οργίασε την περασμένη εβδομάδα στην Σεβίλλη προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Από την άλλη η Χετάφε που την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Βιγιαρεάλ παίζοντας ολόκληρο το β μέρος με 10 παίχτες διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και πολύ δύσκολα θα χάσει. Άλλο ένα πιθανό Χ.

Ενώ θα απολαύσω το

Εσπανιόλ- Μπάρτσα
Κατά την γνώμη μου ένα από τα δυσκολότερα φετινά παιχνίδια της Μπάρτσα στην Ισπανία, η Εσπανιόλ είναι η ομάδα που την δυσκολεύει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τα τελευταία χρόνια. Αν συνυπολογίσουμε την καλή φετινή της φόρμα, το εντός έδρας 7/7 και το μίσος που υπάρχει στα τοπικά ντέρμπι όπως και το ότι είναι η τελευταία ομάδα που έκοψε βαθμούς από την Μπάρτσα σε εκτός έδρας παιχνίδι ίσως είναι ένας καλός λόγος να κοντράρουμε τους Μπλαουγκράνα.
Από την άλλη όμως υπάρχει μάλλον η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου η οποία έχει επίσης 7/7 στα εκτός έδρας και τα πάντα σε ένα παιχνίδι εξαρτώνται από αυτήν. Είναι από τα παιχνίδια που αξίζουν να τα παρακολουθεί κανείς και καλύτερα να τα αφήνει να περάσουν στοιχηματικά. Αν έπαιζα σίγουρα θα τιμούσα τον άσσο ή το Χ καθώς το διπλό της Μπαρτσελόνα δεν αξίζει

Θα αφήσω τα

Βιγιαρεάλ- Μαγιόρκα
Ζημιάρα ομάδα εκτός η Μαγιόρκα, επικίνδυνο ματς που έχει και παρασκήνιο με τις δύο ομάδες να έχουν και προηγούμενα από το καλοκαίρι

Οσασούνα- Σαραγόσα
Φαινομενικά το παιχνίδι γέρνει προς τον άσσο όμως η Σαραγόσα παρ’ ότι είναι στον πάτο πουλά πολύ ακριβά το τομάρι της εκτός έδρας. Δύσκολο παιχνίδι…

Μάλαγα- Ατλέτικο Μαδρίτης
Ποιον να εμπιστευτείς από αυτές τις δύο ομάδες? Εξαιρετικά τα ρόστερ και των δύο όμως πολύ κακή η χημεία τους. Νομίζω ότι δεν χωράνε προβλέψεις…. Όλα είναι πιθανά.

Ρεάλ- Σεβίλλη
Η απόδοση του άσσου σε όλες τις εταιρίες είναι της πλάκας..
Τα πάντα εξαρτώνται από την Ρεάλ, το να επαναληφθεί μία από τις γνώστες «κηδείες» που σκαρώνει η Σεβίλλη στο Μπερναμπέου φαντάζει όνειρο απατηλό…. την Σεβίλλη παρά την αναλαμπή της ισοπαλίας με την Ντόρτμουντ που την οδήγησε στους 32 του γιουρόπα λιγκ θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να την εμπιστευτώ ξανά.

Στο Σανταντέρ- Χέρκουλες φαίνεται να υπερισχύει ο άσσος εξαιτίας την εκτός έδρας αδυναμίας της Χέρκουλες του Τρεζενγκέ που διανύει περίοδο δεύτερης νιότης και του σπουδαίου Παραγουανού Νέλσον Βαλντές αλλά δεν με ελκύει σαν παιχνίδι να το ποντάρω και να περιμένω τι θα γίνει την Δευτέρα το βράδυ.

bballbill
0/4. Nice!! tongue.gif
sarounas
γκαντεμιά, κανένα δεν πέρασε!
δεν πειράζει όμως δεν χαμπαριάζουμε και συνεχίζουμε.
Το ξενέρωμα είναι ότι δεν πέρασαν τουλάχιστον τα δύο και έτσι έχασα και το 1.10 που είχα ποντάρει, την επόμενη φορά ίσως βάλω και την σεκούντα ντιβίζιον στο παιχνίδι για περισσότερες επιλογές.

Τα αξιοσημείωτα μέχρι τώρα ήταν ότι η Σαραγόσα παρ’ ότι στον πάτο της βαθμολογίας τα κατάφερε ξανά να μην χάσει σε εκτός έδρας παιχνίδι, η κατρακύλα της Μάλαγα που δεν φαίνεται να έχει τελειωμό και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Ατλέτικο που την βάζει πλέον για τα καλά στο κυνήγι της 4ης θέσης, τα χθεσινοβραδινά όργια της Μπαρτσελόνα και το ότι πάλι σκόραρε ο Καισέδο παρ’ όλο που η Λεβάντε έχασε το ματς,
Αρχίζει και η Ρεάλ τώρα, για να δούμε θα μπορέσει κάνει τίποτα η Σεβίλλη στο Μπερναμπέου?
kolokotronis
Έπιασα παναθηνα'ι'κό-Βαλένθια-Κάχα-Ολύμπια.

Επιτέλους χαμογέγασε η τήχη.

Καλή επιτυχία σε όλους όσους παίζουν στη συνέχεια.
Pierce
Ασσος Ρομα, Διπλο Σαμπντορια , Διπλο Ναπολι....και ο κουβας της ημερας απο το διπλο της Φιορε....(το ειχα παιξει Χ)
αποδοση 4αδας περι το 50...
duncan21
Ισπανία-Πολωνία(22,5) άσος
(3,5)Βέλγιο-Γεωργία διπλό
Μαυροβούνιο-ΠΓΔΜ(6,5) άσος
Ελλάδα-Βοσνία(11,5) διπλό

4άδα που δε σπάει imo... rolleyes.gif

Das Kapital
Επαιξα και εγω με 26ε ασσο το Μαυροβουνιο εναντιον των Σκοπιανων!
duncan21

dry.gif dry.gif
sacarame
QUOTE(duncan21 @ Aug 30 2011, 23:23 ) *
Ισπανία-Πολωνία(22,5) άσος
(3,5)Βέλγιο-Γεωργία διπλό
Μαυροβούνιο-ΠΓΔΜ(6,5) άσος
Ελλάδα-Βοσνία(11,5) διπλό

4άδα που δε σπάει imo... rolleyes.gif

Ευτυχώς που δεν έσπαγε η τετράδα.. icon_drunk.gif icon_drunk.gif

είναι καλά καλά, στον πάτο του ΚΟΥΒΑ
str
χτες το χ (με αποδοση 17) του μαυροβουνιου μου εδωσε πισω τα χαμενα οποτε εχω μια διαισθηση οτι και σημερα ο φιλος πεκοβιτς θα παιξει παραταση..εξαλλου οι βοσνιοι το παλευουν..
επισης μου αρεσει πολυ το χ παραταση (ή να κρατησουν τους ποντους υπερ τους οι σκοπιανοι στιο ματς με κροατια +7,5 ποντοι πελονεκτημα στα σκοπια)

επισης παραλιγο να μ την κανει ο νοβιτσκι που σταματησε οριακα στους 25 αλλα τον επιασα..(ρε κοουτς ασε το παιδι να σκοραρει..τι τον βγαζεις..) σημερα δεν εχω δει ακομα οβερ αντερ για ποντους νοβιτσκι αλλα δεδομενου της δυσκολιας του ματς και οτι μονο αυτος και ο καιμαν τραβανε θα το παιξω ακομα και αν ειναι οβερ 30,5 ποντοι!!

τελικα βοσνια+5,5
μεγαλη βρετανια +9,5
πγδμ +7,5
και νοβιτσι οβερ οσυς ποντους και αν του ζητησουν (ισως και καιμαν το ιδιο..)

ΥΣ. επειδη καποιοι θα αναρωτηθουν πας και παιζεις χ και παρατασεις εξαρταται τι ποσα παιζει ο καθενασς.. εγω πχ για να ειμαι ειλικρινης εβαλα 3 ευρο στο χ και πηρα 51...ο καθενας με τα ποσα που παιζει κρινει και τις αποδοσεις και αν συμφερουν..επισης τα νουμερα που ανεφερα ειναι σπορτινγκβετ και οχι οπαπ..για να μην μπερδευομαστε..
baskethood
Για να μπορω να παρακολουθω τα παιχνιδια του eurobasket αναγκαστηκα smile.gif να ανακατευτω μετα απο καιρο με το στοιχημα.
Ετσι εριξα ενα στοιχηματακι:
+5.5 Βοσνια
+8.5 Μεγαλη Βρετανια
T.W.Is.M.
Αν και δεν παιζω πια, ετσι για να δοκιμασω τις δυναμεις μου,θα πηγαινα υπερ της ΦΥΡΟΜ με +9 και της Σλοβενιας με -11.
(ετσι βρηκα τα πλεονεκτηματα, δεν υπαρχει Χ, αν η διαφορα κατσει ακριβως πανω στο πλεονεκτημα παιρνεις αποδοση μοναδα)

Αλλα ειδικα στοιχηματα που βρηκα θα ηταν το +11,5 του Τομιτς, το +25,5 του Νοβιτσκι και το +86,5 της Λιθουανιας(να σκοραρουν εννοω).
baskethood
Αυτη η σχεση που εχω με τον κουβα ειναι σχεση λατρειας. biggrin.gif
str
ειχα παιξει 4 ματσ παραταση ελπιζωντας να πιασω εστω το ενα για να παρω τα λεφτα μ πισω ισως κατι ψιλα..και βλεπω τους κροατες τελευταια δευτερολεπτα να εχει κολλησει το μυαλο τους στην εντολη του προπονητη για τριποντο..δυο φορες βρεθηκαν φατσα με το καλαθι για να το στειλουν παραταση και αντι για ευκολο μπασιμο (ισως και γκολ φαουλ αν ηταν πονηροι) εψαχναν με το ζορι το τριποντο...
ελεος!!!!ελεος!!!!καλα παθατε και χασατε!!!

απ την αλλη την τριαδα μου την χαλασε η αγγλια..σκοπια βοσνια τα πιασαμε..αλλα μαλλον εχω υποριμησει πολυ τους τουρκους...τοσο καλοι πια???

χτες λοιπον κουβα...(θα ηταν μικροτερος ο κουβας αλλα ο παρκερ σταματησε στους 21 και ηθελα 23..μολις κριθηκε το ματς τον ξεκουρασε και την πατησα..)

παντως σημερα στους 19,5 ποντους θα τον πονταρω μιας και πιστευω με τη γερμανια σημερα δεν εχει πολυτελεια ξεκουρασης...
Zoys
Νομίζω ότι από το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ δεν παίζει να μην ήρθε σημείο ανάποδα... Αποκορύφωμα το πώς χάθηκε ο άσσος της Τουρκίας (+5,5)... Και την είδα τη μαυρόγατα 2 λεπτά πριν τη λήξη, αλλά δεν περίμενα τόσο πια...

Τις τρεις αυτές μέρες έχω πιάσει μόλις 3/8! 68.gif
Das Kapital
Εσεις που ειστε γαματοι για πειτε λιγο τι παιζει με τα συστηματα γιατι ειμαι ανιδεος,ποια συστηματα ειναι καλα; Και τι δινουν παραπανω;
baskethood
QUOTE (lebron15 @ Sep 3 2011, 13:44 ) *
Εσεις που ειστε γαματοι για πειτε λιγο τι παιζει με τα συστηματα γιατι ειμαι ανιδεος,ποια συστηματα ειναι καλα; Και τι δινουν παραπανω;

Τι δινουν παραπανω??
Σου επιτρεπουν να βγεις κερδισμενος ακομα και αν χασεις καποιο(η καποια) παιχνιδι.Ομως κοστιζει πολυ περισσοτερο απο ενα
απλο παρολι.
Σου απαντησε ο πρωτος γαματος. tongue.gif
Das Kapital
Δεν εισαι γαματος εσυ,εισαι Liverpool! biggrin.gif

Δηλαδη πες οτι εχω παιξει τρεις αγωνες με αποδοση 3 τον καθενα και συντελεστη 3 θα παρω 81 ευρω,παιζοντας τα σε συτημα ποσα θα παρω; Θα παρω παραπανω; Ποια συστηματα ειναι διαθεσιμα για στοιχηματισμο 3 αγωνων;
baskethood
QUOTE (lebron15 @ Sep 3 2011, 14:29 ) *

Δηλαδη πες οτι εχω παιξει τρεις αγωνες με αποδοση 3 τον καθενα και συντελεστη 3 θα παρω 81 ευρω,παιζοντας τα σε συτημα ποσα θα παρω; Θα παρω παραπανω; Ποια συστηματα ειναι διαθεσιμα για στοιχηματισμο 3 αγωνων;

Κοιτα δε τα ξερω απ εξω,εχω καιρο να παιξω συστημα και τα εχω ξεχασει.Αν παρεις ενα δελτιο στα χερια σου,ακριβως απο πισω σου αναγραφει το πιθανο κερδος και το κοστος.Ισως να υπαρχει και στο σαιτ του παμεστοιχημα.
Θα πληρωσεις παραπανω,αν χασεις τον εναν ισως παρεις τα λεφτα σου πισω.Περισσοτερα δε θα παρεις,αλλα και παλι στο λεω θεωρητικα,πρεπει να κοιταξεις το πισω μερος του δελτιου για να καταλαβεις.
T.W.Is.M.
QUOTE(lebron15 @ Sep 3 2011, 14:29 ) *

Κατ αρχην αν μιλας για ΟΠΑΠ δεν μπορεις να ζητησεις λιγοτερα απο 3. Εκτος κι αν ολες οι τριαδες σου περιεχουν αγωνα που ειναι μονο αποδεκτο(Ελλαδα ή Κροατια σημερα). Αυτο ομως δε γινεται παρα μονο στην περιπτωση που το βαλεις στανταρ.
Παμε τωρα και στο υποθετικο σου σεναριο. Εξαρταται τι ζητας στο συστημα. Αν πχ ζητας να πιασεις 2 απο τα 3 και αν εχεις βαλει τα ιδια λεφτα στην τριαδα με καθε μια απο τις δυαδες, που ειναι η πιο απλη περιπτωση(γιατι στο ιντερνετ μπορεις να κανεις διαφορετικο πονταρισμα σε δυαδα και τριαδα), τοτε για να παρεις τα 81 ευρω που ειπες πρεπει να δωσεις τα 4πλασια λεφτα. Με τα ιδια λεφτα παιρνεις το 1/4 των χρηματων πιανοντας ολα τα παιχνιδια. Ομως αν χασεις 1 απο τα 3 ματς, στην περιπτωση του συστηματος δε χανεις τα λεφτα σου, αλλα παιρνεις 9/4=2,25.
Γενικα οταν παιζεις 3 παιχνιδια και ζητας δυαδες και την τριαδα, εχεις 3 πιθανες δυαδες και 1 τριαδα. Αυτο στον ΟΠΑΠ βγαζει 4 στηλες, στο ιντερνετ σημαινει οτι πρεπει να παιξεις τα 4πλασια λεφτα. Αν παιξεις διαφορετικο αριθμο αγωνων, πρεπει να ψαξεις σε παλια βιβλια μαθηματικων(πιθανοτητες) για να θυμηθεις τον τυπο υπολογισμου των συνδυασμων(n ανα k, οπου n τα παιχνιδια που επαιξες και k αυτα που ζητας να πιασεις).

Εγω παντως επαιξα σημερα Βοσνια-Φινλανδια over 150,5 ποντους, Ουκρανια με -4, Ελλαδα με -11 και Γεωργια με +7,5 σε συστημα 3-4.
Das Kapital
Eυχαριστω για την απαντηση,θα το μελετησω λιγο και θα δω. Αυτο το συστημα με το Χ το ξερετε; Διαβασα πως αν εχεις ενα μικρο κεφαλαιο απο πισω εισαι σιγουρα κερδισμενος,το χει κανει κανεις;
Zoys
QUOTE(lebron15 @ Sep 3 2011, 16:01 ) *
Αυτο το συστημα με το Χ το ξερετε; Διαβασα πως αν εχεις ενα μικρο κεφαλαιο απο πισω εισαι σιγουρα κερδισμενος,το χει κανει κανεις;

Έχω ακούσει από φίλο για άτομο που έχασε περιουσία με αυτό το σύστημα, αλλά λογικά αν ξεκινήσεις με ένα κεφάλαιο 0,3 ευρώ βάσει στατιστικής θα βγεις αργά ή γρήγορα κερδισμένος. Το κλειδί σε αυτό το σύστημα είναι η απόδοση των Χ που είναι κατά 95% άνω του 3,00. Επιλέγεις όλα τα μονά αποδεκτά του κουπονιού να τα παίζεις Χ και κάθε φορά διπλασιάζεις το ποσό μέχρι να κερδίσεις. Το κακό είναι ότι όταν μετά από συνεχόμενες αποτυχίες δεν υπάρχει τρόπος γυρισμού αφού θα έχεις ήδη χάσει αρκετό χρήμα και αναγκαστικά θα μπαίνεις όλο και πιο μέσα. Προσωπικά δεν το έχω επιχειρήσει γιατί σκέφτομαι το ενδεχόμενο να φτάσω σε υψηλό ποσό και μετά το ρίσκο θα είναι τεράστιο.
natouralistis
QUOTE (Zoys @ Sep 8 2011, 23:44 ) *
Έχω ακούσει από φίλο για άτομο που έχασε περιουσία με αυτό το σύστημα, αλλά λογικά αν ξεκινήσεις με ένα κεφάλαιο 0,3 ευρώ βάσει στατιστικής θα βγεις αργά ή γρήγορα κερδισμένος. Το κλειδί σε αυτό το σύστημα είναι η απόδοση των Χ που είναι κατά 95% άνω του 3,00. Επιλέγεις όλα τα μονά αποδεκτά του κουπονιού να τα παίζεις Χ και κάθε φορά διπλασιάζεις το ποσό μέχρι να κερδίσεις. Το κακό είναι ότι όταν μετά από συνεχόμενες αποτυχίες δεν υπάρχει τρόπος γυρισμού αφού θα έχεις ήδη χάσει αρκετό χρήμα και αναγκαστικά θα μπαίνεις όλο και πιο μέσα. Προσωπικά δεν το έχω επιχειρήσει γιατί σκέφτομαι το ενδεχόμενο να φτάσω σε υψηλό ποσό και μετά το ρίσκο θα είναι τεράστιο.

Ειναι κατι αναλογο με το μαυρο-κοκκινο στη ρουλετα που πονταρεις συνεχεια το ιδιο και αυξανεις το πονταρισμα μεχρι να σου κατσει..Ενας τυπος μια μερα μου πε, "φιλαρακι ξερεις ποσες φορες συνεχομενες βγηκε το μαυρο σε ενα καζινο στη Γερμανια που επαιζα?"

"Ποσες ρε φιλε?"

33...

Οποτε καταλαβαινετε...Ναι αν εχεις 100.000 ευρω μπανκα και παιζεις συνεχεια τα χ των μονων αποδεκτων του κουπονιου καποια στιγμη θα βγει 1..Αλλα αν 15-20 ματς δε κατσει ουτε 1 χ?Τι γινεται? Ο τζογος ειναι να παιζεις λιγα ,αυτα που σου περισσευουν τεσπα για να τη βρισκεις με την αδρεναλινη που σου προσφερει..

Γνωμη μου ειναι οτι οπου ακους για καποιο καλο συστημα και καλο τροπο να τους τα παρουμε, φυγε μακρυα!
Zoys
Αυτό το Σ/Κ ήταν καταστροφικό. Χθες η Αρμάνι του +5,5 ηττήθηκε με 3 πόντους μέσα στη Σκαβολίνι και η Γκίσεν του +7,5 έχασε στην παράταση από τη χειρότερη ομάδα της Μπουντεσλίγκα, την Γκίσεν! Και σήμερα ολοκληρώθηκε το καρέ της χασούρας! Κουβά με το διπλό της Μούρθια (+8,5), αλλά και τον άσσο της Μπιλμπάο (+7,5) που αμφότερα δεν πέρασαν.
duncan21
Κι όμως!Με πάει καλά τελευταία και υπάρχει τουλάχιστον 1 κερδισμένο δελτίο(60-70άρικο) ανά 7-8 μέρες περίπου(για μένα τον αρχικουβά καλά είναι tongue.gif ).Το σημερινό:

Γαλατασαράι-Ούνιξ 2

Σίενα-Ολύμπια 1

Ολυμπιακός-Φενέρ 1

Μακάμπι-Παρτίζαν 2

Ρέαλ-Μιλάνο 1(Για μισό πόντο αλλά δε μαμιέται,τόσα μου 'χει κάψει αυτό το 0.5)
Zoys
Εμένα χαραμίστηκε η έμπνευση του άσσου της Νανσί που το είχα σε δελτίο με διπλό Ούνικς, διπλό Παρτίζαν, αλλά δυστυχώς δεν πίστεψα σε μια μεγαλύτερη νίκη με πάνω από 2,5 για τον Ολυμπιακό και έτσι έβαλα, τέλος, και διπλό Φενέρ...

Έχω να πληρωθώ από τους περσινούς τελικούς του NBA και έχω πεισμώσει τρομερά!!! Χάνω συνεχώς για ένα παιχνίδι! shot.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Zoys @ Oct 28 2011, 11:51 ) *
Εμένα χαραμίστηκε η έμπνευση του άσσου της Νανσί που το είχα σε δελτίο με διπλό Ούνικς, διπλό Παρτίζαν, αλλά δυστυχώς δεν πίστεψα σε μια μεγαλύτερη νίκη με πάνω από 2,5 για τον Ολυμπιακό και έτσι έβαλα, τέλος, και διπλό Φενέρ...

Έχω να πληρωθώ από τους περσινούς τελικούς του NBA και έχω πεισμώσει τρομερά!!! Χάνω συνεχώς για ένα παιχνίδι! shot.gif

Αυτο το bold τι μου το θυμισες?
Παιζω χτες ασο Ρεαλ(απλη νικη), ασο Παλερμο-Λετσε(γιατι μ αρεσει να μπλεκω μπασκετ με ποδοσφαιρο) και ασο τη Μακαμπι με -9,5(μη ρωτας που βρηκα τετοιο πλεονεκτημα, πατεντες εκανα με τη διαφορα νικης και επαιζα ολους τους συνδυασμους με διαφορες ανω των 10-σε αρκετα μικροτερη αποδοση φυσικα, γυρω στο 1,43 μου βγηκε). Βλεπω λοιπον το 1-0 της Παλερμο και τη Μακαμπι στο +19 και ησυχαζω μ αυτα και παει να με στειλει η Ρεαλ που χανει με διψηφια διαφορα(γιατι ο Νικολας εβαλε 13 σερι ποντους απο 2 τεχνικες ποινες και 3/3 τριποντα). Η Ρεαλ γυριζει το ματς, η Παλερμο βαζει και δευτερο γκολ και βλεπω την Παρτιζαν να μειωνει χωρις νοημα και να προσπαθει να κατεβασει τη διαφορα λες και θα παιξει κανενα ρολο για την προκριση της.
Κι υστερα φταιω εγω που ειμαι εναντιον του σερβικου μπασκετ... angry_red.gif
Zoys
Μου αρέσει που στο κουπόνι του μπάσκετ για αύριο γράφει ΚΑΧΑ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ λες και πρόκειται για την ποδοσφαιρική ομάδα.
thrylos7
Αφού δεν έχει τον Λιορέντε για 1ο σκόρερ πάλι καλά...
Pierce
εχω πιασει αντερ την τιρανα,οβερ την ραπιντ, το αντερ της γιουνγκ μποις το οποιο εδινε 2.7,πιανω το αντερ της σερβετ το οποιο εδινε 2.3 και χανω την !@$!$!$!3την οσιεγκ η οποια κερδιζε 1-0 και εχασε 1-3 την οποια την ειχα ασσο. Δελτιο αποδοσης 35
T.W.Is.M.
QUOTE(pierce21 @ Jul 19 2012, 22:51 ) *
εχω πιασει αντερ την τιρανα,οβερ την ραπιντ, το αντερ της γιουνγκ μποις το οποιο εδινε 2.7,πιανω το αντερ της σερβετ το οποιο εδινε 2.3 και χανω την !@$!$!$!3την οσιεγκ η οποια κερδιζε 1-0 και εχασε 1-3 την οποια την ειχα ασσο. Δελτιο αποδοσης 35

Kαι εδω ερχεται η στιγμη που οποιοσδηποτε θα σε ρωτουσε:"Γιατι επαιξες 5 ματς???"
Pierce
Δεν εχω ιδεα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.